זרקו אותם ממשחקי הבית?Red Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:13זרקו אותם ממשחקי הבית, מנעו כרטיסים ממשחקי החוץ אבל עכשיו זה לא בסדר שהם לא מגיעים
זו בדיחה?
זו בדיחה?
זרקו אותם ממשחקי הבית?Red Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:13זרקו אותם ממשחקי הבית, מנעו כרטיסים ממשחקי החוץ אבל עכשיו זה לא בסדר שהם לא מגיעים
זו בדיחה?
כבר התעייפתי מלהתווכח בנושא כי זה האמת אחד הדיונים הכי חסרי פואנטה שקיימיםRed Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:13זרקו אותם ממשחקי הבית, מנעו כרטיסים ממשחקי החוץ אבל עכשיו זה לא בסדר שהם לא מגיעים
זו בדיחה?
כל מה שאתה מתאר זאת בחירה אישית של אנשים.Red Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:23 עברו ליד אליהו בידיעה שהם לא יגיעו, מן הסתם הם לא יעשו מנויים העונה ולא יוכלו לרכוש כרטיסים למשחקי החוץ
המועדון ויתר על הארגון(״הודעה על ניתוק יחסים״ וכד׳), עכשיו מתלוננים שהם לא מגיעים?
שיורידו כבר את המכת מוות על האגודה הזאת ונגמור עם זה. כל הגסיסה הזאת סתם ארוכה ומתישהאייבר דה-בונלס כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:20 עזבו אתכם חברים אין עתיד להפועל תל אביב
לא בכדורסל, לא בכדורגל ולא בכלום
אנחנו קהל שידאג להרוס כל דבר טוב שיקרה לנו, ויש ביציע אנשים שאשכרה מאחלים לזה יום יום
לא מזיז לי מי שלא רוצה לבוא ולכן לא בא. אכפת לי ממי שכן רוצה לבוא ולא יכול כי חייבים ללקק לותיקה (שרובם נמצאים פחות שנים ממני ביציע)Red Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:23 עברו ליד אליהו בידיעה שהם לא יגיעו, מן הסתם הם לא יעשו מנויים העונה ולא יוכלו לרכוש כרטיסים למשחקי החוץ
המועדון ויתר על הארגון(״הודעה על ניתוק יחסים״ וכד׳), עכשיו מתלוננים שהם לא מגיעים?
עשו פרק פתיחת עונה דווקא עם אהרלה ויסברגאוהד כורסא כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:28 "אמרו לו" לא הוציאו פרק אחרי 2 משחקי יורוליג ולפני דרבי ביורוליג. אפילו פרק פתיחת עונה ליורוליג לא עשו.
על פניו, ממש הצטרפו לחרם. הפרקים שלהם יכלו להפיח התלהבות כלשהי, והיעדרם מחזק את תחושת הייאוש מהסיטואציה.
עצוב.
זרקו אותם ממשחקי הבית???Red Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:13זרקו אותם ממשחקי הבית, מנעו כרטיסים ממשחקי החוץ אבל עכשיו זה לא בסדר שהם לא מגיעים
זו בדיחה?
עברו ליד אליהו בידיעה ברורה שהם לא יגיעוRed Wolf כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:03זרקו אותם ממשחקי הבית???Red Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:13זרקו אותם ממשחקי הבית, מנעו כרטיסים ממשחקי החוץ אבל עכשיו זה לא בסדר שהם לא מגיעים
זו בדיחה?
כן זה בדיחה...
הם עשו פרק פתיחה ליורוליג עם אהרל'ה בו גיחכו על סיטואציית מוטלי שהיה מעורב בבולגריה ותהו למה לא הוציאו הכל החוצה לתקשורת,כי הגיוני להגיד לכל העולם שמוטלי עשה שאכטה אם הוא עשה בכלל.אוהד כורסא כתב:"אמרו לו" לא הוציאו פרק אחרי 2 משחקי יורוליג ולפני דרבי ביורוליג. אפילו פרק פתיחת עונה ליורוליג לא עשו.
על פניו, ממש הצטרפו לחרם. הפרקים שלהם יכלו להפיח התלהבות כלשהי, והיעדרם מחזק את תחושת הייאוש מהסיטואציה.
עצוב.
שכחת גם תביעות מונפצות בסכומים הזוייםRed Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:47עברו ליד אליהו בידיעה ברורה שהם לא יגיעוRed Wolf כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:03זרקו אותם ממשחקי הבית???Red Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:13
זרקו אותם ממשחקי הבית, מנעו כרטיסים ממשחקי החוץ אבל עכשיו זה לא בסדר שהם לא מגיעים
זו בדיחה?
כן זה בדיחה...
עשו את המעבר ללא הסכמות עם העמותה, לא כיבדו פסק בורר, לא סגרו שיפוץ ותוך כדי איומי עזיבה
אחר כך גם הודיעו על ניתוק יחסים
מה חשבת שיצא?
איומים על אוהדים ביציע, מכות לאוהדים ביציע, איומים על אוהדים ברשתות החברתיות ואח״כ אנשים מתפלאים שיש אנשים שלא ממש מתגעגעים אליהם.איש גדול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:58שכחת גם תביעות מונפצות בסכומים הזוייםRed Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:47עברו ליד אליהו בידיעה ברורה שהם לא יגיעו
עשו את המעבר ללא הסכמות עם העמותה, לא כיבדו פסק בורר, לא סגרו שיפוץ ותוך כדי איומי עזיבה
מה חשבת שיצא?
ניסיון פגיעה בחיים האישיים של חברי הארגון (שחלקם בכלל לא היו חלק פעיל מהמחאה).
ניסיון למנוע מהם הגעה למשחקי חוץ בכל מיני דרכים.
ניסיון שימוש במשטרה בלי צורך.
ואחרי זה אנשים ממש מתפלאים שהאולטראס נסגרו ולא מוכנים לדבר.
שוקינג
מעייףRed_man כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 13:18איומים על אוהדים ביציע, מכות לאוהדים ביציע, איומים על אוהדים ברשתות החברתיות ואח״כ אנשים מתפלאים שיש אנשים שלא ממש מתגעגעים אליהם.איש גדול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:58שכחת גם תביעות מונפצות בסכומים הזוייםRed Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:47
עברו ליד אליהו בידיעה ברורה שהם לא יגיעו
מה חשבת שיצא?
שוקינג
שוקינג
אם נקשיב לאוהדים כמוך נישאר בלי קבוצה.איש גדול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 13:20מעייףRed_man כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 13:18איומים על אוהדים ביציע, מכות לאוהדים ביציע, איומים על אוהדים ברשתות החברתיות ואח״כ אנשים מתפלאים שיש אנשים שלא ממש מתגעגעים אליהם.איש גדול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:58
שכחת גם תביעות מונפצות בסכומים הזויים
שוקינג
שוקינג
אם עופר ימשיך להקשיב לאוהדים כמוך הוא ישאר עם 1000 מנויים בסוף
עופר זונה של תשומת לב בדיוק כמו האולטראס. חבל שהם לא לוקחים חדר ושוכבים כברRed Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 13:23 אבל כן מתגעגעים... או לפחות מתלוננים שהם לא מגיעים גם למשחקי החוץ
סליחה טעות שלי (אני עוקב אחרי פרקים אצל בן קפלן והוא לא שיתף).גביזון כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:50הם עשו פרק פתיחה ליורוליג עם אהרל'ה בו גיחכו על סיטואציית מוטלי שהיה מעורב בבולגריה ותהו למה לא הוציאו הכל החוצה לתקשורת,כי הגיוני להגיד לכל העולם שמוטלי עשה שאכטה אם הוא עשה בכלל.אוהד כורסא כתב:"אמרו לו" לא הוציאו פרק אחרי 2 משחקי יורוליג ולפני דרבי ביורוליג. אפילו פרק פתיחת עונה ליורוליג לא עשו.
עצוב.
חייב להגיד שאת הפרק האחרון כבר לא יכולתי לשמוע, גם כי הוא לא היה ביוטיוב ואני רגיל לשמוע ולראות אותם שם, וגם כי ירד לי כבר ממה שמתעסקים שם, 10 אחוז הפועל 90 אחוז קשקושים בתקופה שיש כל כך הרבה כדורסל ואיזה כדורסל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הוא לא היה בפרק הזהאוהד כורסא כתב:סליחה טעות שלי (אני עוקב אחרי פרקים אצל בן קפלן והוא לא שיתף).גביזון כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:50הם עשו פרק פתיחה ליורוליג עם אהרל'ה בו גיחכו על סיטואציית מוטלי שהיה מעורב בבולגריה ותהו למה לא הוציאו הכל החוצה לתקשורת,כי הגיוני להגיד לכל העולם שמוטלי עשה שאכטה אם הוא עשה בכלל.אוהד כורסא כתב:"אמרו לו" לא הוציאו פרק אחרי 2 משחקי יורוליג ולפני דרבי ביורוליג. אפילו פרק פתיחת עונה ליורוליג לא עשו.
עצוב.
חייב להגיד שאת הפרק האחרון כבר לא יכולתי לשמוע, גם כי הוא לא היה ביוטיוב ואני רגיל לשמוע ולראות אותם שם, וגם כי ירד לי כבר ממה שמתעסקים שם, 10 אחוז הפועל 90 אחוז קשקושים בתקופה שיש כל כך הרבה כדורסל ואיזה כדורסל.
זה רק ירחיב את הקרעRed_man כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 13:26עופר זונה של תשומת לב בדיוק כמו האולטראס. חבל שהם לא לוקחים חדר ושוכבים כברRed Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 13:23 אבל כן מתגעגעים... או לפחות מתלוננים שהם לא מגיעים גם למשחקי החוץ
עופר עשה מלא טעויות בהתנהלות שלו מול הסיטואציה אבל בסוף צריך לזכור ששורש הבעיה נובע מעצם העמדה של הארגון. ברגע שאין פשרה על לא באים ליד אליהו זה אומר שבעצם כדי שהם יחזרו ליציע צריך שאלפי מנויים אחרים יוותרו על המנוי שלהם ולא יוכלו לבוא ולעודד את הקבוצה ולא בגלל שהם לא רוצים אלא בגלל שלא יהיה מקום. כל עוד זה המצב בהגדרה לא יכול להיות פתרון. בוא נניח שמחר עופר עוזב ונשארים גילי ומיקי, איך זה משנה את המצב?איש גדול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:58שכחת גם תביעות מונפצות בסכומים הזוייםRed Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:47עברו ליד אליהו בידיעה ברורה שהם לא יגיעו
מה חשבת שיצא?
שוקינג
זה הפך להיות הפודקאסט של אלו שרק מחפשים מה רע ומחכים להפועל בפינה. אני הפסקתי לשמוע אותם, הם יכולים להתאחד עם מכביבול, בתאכלס הם נשמעים אותו דבר.גביזון כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:50הם עשו פרק פתיחה ליורוליג עם אהרל'ה בו גיחכו על סיטואציית מוטלי שהיה מעורב בבולגריה ותהו למה לא הוציאו הכל החוצה לתקשורת,כי הגיוני להגיד לכל העולם שמוטלי עשה שאכטה אם הוא עשה בכלל.אוהד כורסא כתב:"אמרו לו" לא הוציאו פרק אחרי 2 משחקי יורוליג ולפני דרבי ביורוליג. אפילו פרק פתיחת עונה ליורוליג לא עשו.
עצוב.
אולי העיפו אותו, הוא העז לעשות מנוי להפועל רחמנא לצלן.גביזון כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 13:33הוא לא היה בפרק הזהאוהד כורסא כתב:סליחה טעות שלי (אני עוקב אחרי פרקים אצל בן קפלן והוא לא שיתף).גביזון כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:50 הם עשו פרק פתיחה ליורוליג עם אהרל'ה בו גיחכו על סיטואציית מוטלי שהיה מעורב בבולגריה ותהו למה לא הוציאו הכל החוצה לתקשורת,כי הגיוני להגיד לכל העולם שמוטלי עשה שאכטה אם הוא עשה בכלל.
עופר עשה מלא טעויות בהתנהלות שלו מול הסיטואציה אבל בסוף צריך לזכור ששורש הבעיה נובע מעצם העמדה של הארגון. ברגע שאין פשרה על לא באים ליד אליהו זה אומר שבעצם כדי שהם יחזרו ליציע צריך שאלפי מנויים אחרים יוותרו על המנוי שלהם ולא יוכלו לבוא ולעודד את הקבוצה ולא בגלל שהם לא רוצים אלא בגלל שלא יהיה מקום. כל עוד זה המצב בהגדרה לא יכול להיות פתרון. בוא נניח שמחר עופר עוזב ונשארים גילי ומיקי, איך זה משנה את המצב?איש גדול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:58שכחת גם תביעות מונפצות בסכומים הזוייםRed Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:47עברו ליד אליהו בידיעה ברורה שהם לא יגיעו
מה חשבת שיצא?
שוקינג
די כבר עם העמותהiamgabormarton כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 14:00שוב פעם רק עופר ועופר
והעמותה שסירבה להעלות להצבעה ? צרצרים
אני מתלבט אם הטענה שעברו ליד אליהו ללא הסכמות עם העמותה היא יותר שיקרית או יותר עלובה.Red Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:47עברו ליד אליהו בידיעה ברורה שהם לא יגיעוRed Wolf כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:03זרקו אותם ממשחקי הבית???Red Or Dead כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:13
זרקו אותם ממשחקי הבית, מנעו כרטיסים ממשחקי החוץ אבל עכשיו זה לא בסדר שהם לא מגיעים
זו בדיחה?
כן זה בדיחה...
מה חשבת שיצא?
מעניין מה גרם לכך שהעמותה לא רלוונטית ?איש גדול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 14:06די כבר עם העמותהiamgabormarton כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 14:00שוב פעם רק עופר ועופר
והעמותה שסירבה להעלות להצבעה ? צרצרים
הם מזיזים תתחת
הם לא רלוונטים בשום צורה למצב שהגענו אליו.
למה אם הייתה עולה הצבעה אז לא הייתה המחאה של האולטראס?
היינו בדיוק באותו מקום.
אולי זה כי אתה מסרב להבין שהקרע הזה הוא קשקוש? אנשים עם בטן מלאה על האולטראס עוד הרבה לפני עופר, כי הם מאסו באלימות, באיומים, בשירים הדוחים, בפעולות שעולות לנו בקנסות והפחתת נקודות. כשאנשים פה כותבים לך על זה אתה עונה "מעייף", ואז עוד מעז להתלונן שאנשים לא מעוניינים "לאחות את הקרע"?