ofer23 כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 09:46
היי חברים,
פספסתי את המכירה בלאן אתמול בערב והבוקר לא מצליח לרכוש (לפעמים מראה מושב פנוי אבל כשממשיך ברכישה אז בסוף מציין שאזל).
אם יש מישהו עם מנוי/כרטיס שבסוף לא יהיה בדרבי אשמח מאוד לרכוש ממנו. אני צריך כרטיס אחד עד שלושה. בשער כלשהו: 2,5,7,8,13.
תודה מראש חברים
אני גם מקבל הודעה דומה לשער 13
״אזלו הכרטיסים בתעריף זה…״
Dushi כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 09:57
אם פיבן באמת בחוץ
לא שווה לתרגל את לואיזה כמגן ימני?
הוא לא שיחק לעיתים בקפריסין בעמדה הזו?
אופציה גם ל3 בלמים
תן לדורון ולואיזה לשרוף את הקווים
שחק עם פלקאו קרייב ואפילו רן בנימין באמצע
תן לסתיו ודאפה לשחק למעלה
אני באמת חושב לעצמי לפעמים אולי הבעיה היא בי?
באמת כתבת לואיזו מגן ימני? מה זה נראה לכם פיפא שאתם פשוט מציבים שחקן בעמדה כלשהי שהיא לא העמדה שלו? מגן זה מקצוע! זה לדעת לצאת לקו נבדל זה תיאום הגנתי זה סגירה אלכסונית גם בקו 4 וגם בקו 5.
לא הבאת שחקן במעל מליון יורו בשביל לזרוק אותו לעמדה שאין לו כל קשר אליה במשחק כזה.
חג שמח
אחרי שנים של משחקים במעמד צד אחד, הדרבי התל אביבי שיתקיים מיד אחרי פגרת הנבחרות יציג לראווה את הפועל ת"א החדשה, והכרטיסים למשחק נחטפים מהצד האדום, כשהמכירה לקהל הצהוב עדיין נפתחה. אתמול (ראשון) הפועל ת"א רשמה צעד יוצא דופן ומתכונן עם פתיחת מכירת הכרטיסים לאוהדיה.
במשך שנים, בכל פעם שהפועל ת"א מכרה כרטיסים לשער 8 ושער 13, היה אפשר לראות באותם שערים, אוהדים צהובים מסתננים ליציעים האדומים, והפועל ת"א מצאה פתרון יצירתי כדי להיאבק בזה, ולהבטיח שהכרטיסים יגיעו לאוהדיה, בזכות תרגיל שיווקי.
מבלי הודעה מוקדמת או הכנות לכך, פתיחת מכירת הכרטיסים לדרבי נפתחה אתמול ב-20:20.למה אנחנו מציינים את השעה המדויקת? כי היא תוכננה בקפידה. 10 דקות לפני פתיחת המשחק בין מכבי ת"א למכבי חיפה, כשבלומפילד כולו צהוב, והקליטה באצטדיון היא פחות טובה, האדומים פתחו את המכירה, וזאת כדי שהאוהדים שלהם יהיו אלה שיסתערו על הכרטיסים ויקדימו את המסתננים. התוצאה? בתוך שעתיים, הבטיחו את מקומם 21 אלף אדומים. ההתפלגות: שער 7, 2 ו-8 סולד אאוט, כשלשער 13 נמכרו 1000 כרטיסים שאושרו על ידי המשטרה עד לישיבת היערכות בנוגע לחציצות.
למעשה, עד שנגמר המשחק בבלומפילד, הכרטיסים באותם שערים אזלו, במה שאמור להקשות על מסתננים לרכוש כרטיסים. צעדים נוספים שנועדו כדי למנוע הגעת קהל אורח ליציעים האדומים הם שהכרטיסים יישלחו לרוכשים כשלוש שעות לפני פתיחת המשחק, מתאפשרת רק לבעלי היסטוריית רכישה למשחקי הקבוצה בעונה הנוכחי, הכניסה בחולצה אדומה בלבד וכן רוכשי הכרטיסים לשערים 8 ו-13 (השערים המועדים לפורענות), צריכים להיות פיזית בזמן סריקת הכרטיסים, כך שאותו כרטיס לא ניתן להעברה.
הרמאים בוכים על השיפוט?
בבקשה בואו נשחק עם שופטים זרים.
משום מה נורא חשוב להם שהבובות שלהם ינהלו את ההצגה.
אתמול ביוון במשחק מרכזי שפט שופט גרמני. למה הרמאים לא מציעים שופט זר?
הייתי עולה ככה,
צור
יזאן צ'קו מייבו ליידנר( עדיף לשחק עם מגן ברגל הפוכה משחקן התקפה כמגן במשחק כזה).
בוסקילה קרייב פלקאו לואיזו טוריאל
דאפה
לא צריך את כל ההרכבים עם השחקן וחצי הזה בהתקפה שהם יושבים לנו על השער כאילו הם ברצלונה.
לעלות להסתכל להם בלבן של העין שיהיה גם כלים לשים גולים.
וינסנט כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 12:43
יש שבועיים להביא מגן ימין, נכנס מספיק כסף מכרטיסים להביא עוד 2 זרים אפילו.
נשמע רעיון טוב להביא שחקן שלא שיחק מסוף עונה שעברה לקבוצה חדשה בארץ חדשה למשחק הכי חשוב וגדול שלה עם אצטדיון מלא, מה כבר יכול להשתבש?
שחקן טוב יהיה טוב גם אם לא שיחק תקופה, וזה עדיף על ארצל או בנימין
מגן זה אחד מהתקפידים שהכי צריך בהם כושר גופני, ובלי קשר לזה שחקן טוב ככל שיהיה שאין לו כוח לרוץ לא שווה כלום שיתעייף, זה שחקן שאתה מכוון אליו שירוץ אחרי מכבי 90 דק?
כולכם לא מבינים כלום ווינסנט גאון מנג'ר!!!
הכי טוב יהיה השחקן הלא קיים שוינסנט המציא שאפשר להביא, ככה הוא תמיד צודק וכולם מטומטמים שמנסים לעבוד עם מה שיש...
כל התרגילים האלה נחמדים והכל אבל אני לא מנוי, לא בקשר ממש עם אוהדי הפועל ורוצה להגיע למשחק עם הבת זוג ואני עדיין לא מבין ממש איך אני קונה? בטח כשחייבים שמי שרכש יהיה נוכח