קוקאין ואלכוהול כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 20:44
יש מצב בינואר הוא כבר לא כאן. יש גבול כמה אפשר יהיה להחזיק אותו בהפועל.
לדעתי שיקול רחב בהחתמה של לויזו זה שהוא בעצם יחליף את טוריאל באגף ימין כשנמכור אותו לאירופה באיזה מיליארד יורו.
הגזמה פרועה.
הקצב המופרע של השערים הזה לא ימשיך לנצח
חוץ מזה יש לו סעיף יציאה של 2 מיליון יורו
לא מספיק 2 מיליון יורו לצערי הרב.
למרות שאם המלחמה תימשך זה כן ירחיק ממנו הצעות
ההוא שאמרו לו כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 07:41
היה אפשר לראות שהוא ברמה כבר ב20 דקות למשחק שקיבל בעונת הירידה
היו ניצוצות
אבל היו ספקות בכל מיני מוגבלויות שזיכו אותו בתקרה של דוידה לכל היותר(מודה באשמה)
אבל הוא שיפר מאז את הפיזיות והניסיון הוסיף, האופי שחרמן לאזור השער מכל כיוון ויש לך כיום שחקן שחקן.
רדפוקס כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 23:00
המשחק הכי גרוע שלו העונה, יותר הרס מאשר הועיל.
נראה לי התבלבלת באשכול, זה לא האשכול של שאנדה סילבה
מה הוא בדיוק הרס היום?
לא היה בשיאו זה נכון, אבל ההרמות שלו תמיד מסוכנות, והיה לו כמה רגעים יפים
כנראה שהציפייה ממנו ככ גבוהה שאם הוא מסיים משחק בלי גול ובישול זה משחק מאכזב
רדפוקס כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 23:00
המשחק הכי גרוע שלו העונה, יותר הרס מאשר הועיל.
נראה לי התבלבלת באשכול, זה לא האשכול של שאנדה סילבה
מה הוא בדיוק הרס היום?
לא היה בשיאו זה נכון, אבל ההרמות שלו תמיד מסוכנות, והיה לו כמה רגעים יפים
כנראה שהציפייה ממנו ככ גבוהה שאם הוא מסיים משחק בלי גול ובישול זה משחק מאכזב
במחצית הראשונה חרבן מצבים, במחצית השניה סתם לא הועיל.
עדיף שישכח מהמשחק הזה מהר לקראת ב״ש.
אחלה טוריאל
השחקן עם הציפייה הכי גדולה ממנו של הקהל, נראה גם של הצוות המקצועי לפי רמיזות המקורבים.
צריך לתת גם לו להתפתח בשקט, הוא עדיין נחשב צעיר.
אני כן רואה שינוי לטובה באספקט הפיזי, החדות בפעולות שהיו פחות מגוונות כששיחק קצת בליגת העל לפני הלאומית.
כאילו לקח את היכולות מהלאומית ומצליח לעלות אותן רמה לליגת העל.
היה לי חלום בלילה (יותר נכון סיוט) שבינואר קבוצה מסין שמה עליו בקלות 2 מיליון יורו ומשלשת לו את השכר והוא עוזב
אם אני פרימור דבר ראשון שאני עושה היום בבוקר זה מתחיל שיחות הארכת חוזה ללא סעיף שחרור
הוא הכוכב של הקבוצה
חייבים למקסם את האחיזה שלנו בו, גם אם לא מבטלים סעיף שחרור להעלות את סעיף היציאה עוד קצת. הוא צריך להיות המשתכר הבכיר בקבוצה המאה אלף דולר לעונה לפה או לשם לא יעשו את ההבדל שעזיבה שלו יכולה לעשות
זה מאוד תלוי כמה אנחנו יכולים לשלם לו.
לא הייתי אומר שזה עניין של 100. כיום אני בספק אם הוא מקבל באזורי המשתכרים הבכירים וגם לא עוד עונה.
כדי להשאיר שחקן כזה ״המצרכים״ הם: חיבה, רגש של השחקן למקום, גיל 24 זה כבר זמן לראות את עצמך בשנים הקרובות בשיא גם מבחינת היכולת להגיע לשיא מיצוי כלכלי
ככה שאנחנו נצטרך לעמוד באזורי שכר גבוהים, אזורים מעבר למה שמשלמים ומכוונים כיום בהפועל(שזה 300-400 טופ)
בסופו של דבר קשה מאוד להוציא מהשחקן חלום להתקדם.
צריך שילוב קטלני בין שכר גבוה לאופי של אותו שחקן.
בטח שלא יעזור מניפולציות כוחניות כאלה ואחרות או ״נעילת״ השחקן עם סעיפי שחרור. לא יעזור כי תקבל בסופו של דבר מירמור והוא יצא ככה או ככה ואנחנו נשאר רק חארות.
dino כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 09:05
לא הייתי אומר שזה עניין של 100. כיום אני בספק אם הוא מקבל באזורי המשתכרים הבכירים וגם לא עוד עונה.
כדי להשאיר שחקן כזה ״המצרכים״ הם: חיבה, רגש של השחקן למקום, גיל 24 זה כבר זמן לראות את עצמך בשנים הקרובות בשיא גם מבחינת היכולת להגיע לשיא מיצוי כלכלי
ככה שאנחנו נצטרך לעמוד באזורי שכר גבוהים, אזורים מעבר למה שמשלמים ומכוונים כיום בהפועל(שזה 300-400 טופ)
בטח שלא יעזור מניפולציות כוחניות כאלה ואחרות או ״נעילת״ השחקן עם סעיפי שחרור. לא יעזור כי תקבל בסופו של דבר מירמור והוא יצא ככה או ככה ואנחנו נשאר רק חארות.
המפתח זה הצלחה מקצועית ואהבת הקהל
אם אנחנו משיגים כרטיס לאירופה השנה, והוא מרגיש אהוב עי הקהל, אני מניח (ומקווה) שיהיה אפשר לפתוח חוזה ולעלות לו שכר ולהשאיר אותו
אני גם חושב שחלק מההגעה של לואיזו זה להתכונן ליום שסתיו אולי יעזוב אבל אני מקווה שזה לא יקרה, בטח לא ב2 מיליון יורו
dino כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 09:05
המפתח זה הצלחה מקצועית ואהבת הקהל
אם אנחנו משיגים כרטיס לאירופה השנה, והוא מרגיש אהוב עי הקהל, אני מניח (ומקווה) שיהיה אפשר לפתוח חוזה ולעלות לו שכר ולהשאיר אותו
אני גם חושב שחלק מההגעה של לואיזו זה להתכונן ליום שסתיו אולי יעזוב אבל אני מקווה שזה לא יקרה, בטח לא ב2 מיליון יורו
הפיתוי לשחקן בהשגת כרטיס למפעל אירופאי זה בעיקר כי נפתחת לו הזדמנות להרשים ולהגיע לתודעה איפה שצריך בשביל להתקדם מקצועית וכלכלית, ככה שאנחנו חוזרים לאותה ״צרה״. זה יכול לתרום להפועל מבחינת שדרוגי שכר, זה כן. ישלמו לו בהפועל באזורים של הבכירים בחיפה ומכמבי? אני בספק, לא ירצו ליצור פערים גבוהים עם שאר השחקנים. בוא נגיע להצעות קוסמות ונקווה שהילד מספיק אוהב אותנו(יש בסיס טוב) ושקבוצה מהליגות הבכירות באירופה לא תפנה אליו בינואר.
אגב סין זה רק קטע של שכר. התקדמות מקצועית אין שם. שכר משודרג ומנות של יורקשייר טרייר אפוי בתנור.
רדפוקס כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 11:26
האריכו לו חוזה באמצע העונה שעברה, מה הלחץ להאריך שוב?
הוא תכף בן 25 לא רואה אף קבוצה אירופית ממהרת לשלם 2 מיליון יורו על שחקן ישראלי בן 25.
אם הוא ממשיך את המספרים האדירים שהוא הציג עד כה, בקלות שמים עליו את זה (לא חייב אירופה, יש גם סין ויפן לדוגמא)
אם על פטאצי שהיו לו מספרים פחות טובים שמו 8 טוריאל שווה הרבה יותר מ2
רדפוקס כתב: ↑09 אוקטובר 2025, 11:26
האריכו לו חוזה באמצע העונה שעברה, מה הלחץ להאריך שוב?
הוא תכף בן 25 לא רואה אף קבוצה אירופית ממהרת לשלם 2 מיליון יורו על שחקן ישראלי בן 25.
אם הוא ממשיך את המספרים האדירים שהוא הציג עד כה, בקלות שמים עליו את זה (לא חייב אירופה, יש גם סין ויפן לדוגמא)
אם על פטאצי שהיו לו מספרים פחות טובים שמו 8 טוריאל שווה הרבה יותר מ2
פטאצ׳י בן 22, קנו אותו במחשבה שאפשר לעשות עליו רווח בעתיד, על סתיו טוריאל אף אחד לא יעשה רווח אם יקנה אותו ב-2 מיליון יורו.
רק קבוצות כמו פרנצנוורוש והכוכב האדום כאלה אופציה.