שאר הליגה 25/26
- פוגודין
- קיבל.ה 187 לייקים
לא הבנתי , מישהו פה בכלל מטיל ספק בשחיתות של המחלה?
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
- SickleCell
- קיבל.ה 583 לייקים
מה שקרה, (אני לא באמת צריך להסביר לך), זה שבמשך שנים מכבי תל אביב (בעיקר בכדורסל אבל זה כביכול אותו מועדון), עיצבו עצמם כקבוצה של המדינה. גם מי שלא אוהד את הקבוצה רואה בה סמל לישראליות המוצלחת. הם המיינסטרים. מכבי חיפה חולקת איתם את הכבוד הזה שניתן למי שנתפס כאיזה דוגמא ומופת. בגלל שהן כאלה, שתי הקבוצות זוכות להנחות ועיגולי פינה בגלל שבתפיסה האישית של מקבלי ההחלטות (הקונפורמיסטים), מצופה מהם שיעשו הנחות כאלה וידוע להם שהתקשורת (שגם היא מגויסת למען שימור הסמל הזה של התרבות /המדינה), לא תנשך אותם אם יעשו זאת (מנגד גם קיימת האימה שכן ייפגעו אם יקבלו החלטות נגד המועדון). בנוסף הם רוצים גם לחלוק את אהבת המיינסטרים ולהרגיש חלק (בינם לבין עצמם לכל הפחות) מההצלחה של המועדון (הם כולם מקווים שגם יצליח בחו״ל ויהיה להם בכך חלק - כמו בכדורסל). הם דואגים לשמור על המועדון נקי ומסבירים את ההחלטות לטובתו על בסיס העובדה שהוא ״נקי״. ההיפך קורה עם הפועל תל אביב. בגלל שאנחנו היריבה הישירה של מכבי תל אביב אנחנו נתפסים כאיום על ההגמוניה שלהם ועל חלקם של כל המעורבים בדבר. הם מענישים אותנו יתרה כדי להתחבב על המיינסטרים וכדי ליצור באופן מוקצן איזשהו אויב חיצוני ופרוע שצריך לרסן. אם ניקח דוגמא מחוץ לספורט, אנחנו היהודים הנרדפים על ידי הרוב הנוצרי. הסיבה למשל שמכבי נקראים גרמנים היא בדיוק זו - הם רואים עצמם עליונים ומבחינתם המטרה (שימור עליונותם וטוהרתם), מקדשת את האמצעים (השתלטות לא ספורטיבית על ענף ספורט באמצעות תמיכה ממשלתית - כדוגמת מכבי ת״א כדורסל). כדי שהם יהיו טהורים למרות שהם יודעים בתת מודע שהם בעצם לא כאלה - הפועל בהכרח צריכים להיות לא טהורים ולכן דואגים להכתים את שמנו בחוסר פרופורציה להנחות שהקהל שלהם מקבל. הם גם כל כך נסחפו לתוך הסיפור שהם מספרים שהתחילו להאמין לשקרים של עצמם. אז זו לא בהכרח שחיתות של מעטפות כסף (אפילו שצ׳ופרים לשופטים עשויים באקלים כזה להרגיש להם מקובלים בנסיבות של לקבל דבר מה ממועדון כה טהור ונפלא לא יכול להיחשב כמושחת כי הרי הכוונות הן נקיות מאינטרסים בהיותו כה נשגב), זה בסך הכל עליבות של בעלי תפקידים שמשקפת את העליבות הכללית של המיינסטרים הישראלי שמעדיף לחיות בהכחשה (איזה כיבוש? מה?! מה פתאום!?), מאשר לשלם את המחיר שדרוש כדי להשתנות ולהפוך מוסריים/צודקים - להפסיד איזו אליפות בתדירות של יותר מפעם בשלושים שנה.
-
- קיבל.ה 456 לייקים
ברור לי שיש הטיות קוגניטיביות ושקל יותר להקל עם הקבוצה של המדינה ולהחמיר איתנו. אבל זו לא שחיתות.
ייתכן שיש שחיתות כמובן. אבל לדעתי אפילו לא צריך אותה. האווירה והלך הרוח מספיקים כדי לדפוק אותנו ולסייע לאחרים כמובן (סטייט אוף מיינד שבו נמצאים אגב רוב האוהדים בעולם, כולל אלה של מכבי).
ייתכן שיש שחיתות כמובן. אבל לדעתי אפילו לא צריך אותה. האווירה והלך הרוח מספיקים כדי לדפוק אותנו ולסייע לאחרים כמובן (סטייט אוף מיינד שבו נמצאים אגב רוב האוהדים בעולם, כולל אלה של מכבי).
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
שנה שעברה לא היינו איתם באותה ליגהר.ש כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 16:29 ברור לי שיש הטיות קוגניטיביות ושקל יותר להקל עם הקבוצה של המדינה ולהחמיר איתנו. אבל זו לא שחיתות.
כל ארבעת הגדולות שיחקו אצלם ללא קהל
הם כמובן לא קיבלו עונש כזה על מעשים זהים של הקהל שלהם לעומת שאר הקהלים
למה? בגלל יעוץ משפטי עדיף?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1134 לייקים
שלא נדבר על זה שאותם טיעונים שהפועל מעלים כמו עורכי הדין המדהימים של מכבי נדחים על הסף
בעוד שאצל מכבי כל מה שיגידו יתקבל
למשל טענות שלנו שאני זוכר: תפיסה של האוהדים, משחקי חוץ באחריות השמירה של הקבוצה הביתית ולא של הפועל, לתת את מכבי כתקדים בשביל לקבל את אותו עונש
כל זה לא עזר לנו
בעוד שאצל מכבי כל מה שיגידו יתקבל
למשל טענות שלנו שאני זוכר: תפיסה של האוהדים, משחקי חוץ באחריות השמירה של הקבוצה הביתית ולא של הפועל, לתת את מכבי כתקדים בשביל לקבל את אותו עונש
כל זה לא עזר לנו
-
- קיבל.ה 2262 לייקים
הבעיה שכולם יושבים בשקט.
אף אחד לא בא וצועק שיש פה מועדון אחד מושחת שמנהל את הענף ושכולנו ניצבים בהצגה.
משחר הסמרטוט אני לא מצפה לכלום. לברקת שנה שעברה שדדו אליפות והיא הסתפקה ב"הטענות שלנו הן להתאחדות בלבד" וכל מיני ניסוחים עדינים.
אף אחד לא בא וצועק שיש פה מועדון אחד מושחת שמנהל את הענף ושכולנו ניצבים בהצגה.
משחר הסמרטוט אני לא מצפה לכלום. לברקת שנה שעברה שדדו אליפות והיא הסתפקה ב"הטענות שלנו הן להתאחדות בלבד" וכל מיני ניסוחים עדינים.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 30 ספטמבר 2025, 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 295 לייקים
ו"ח השופט צוין כי אוהדי הפועל תל אביב הדליקו כ־50 אבוקות במהלך המשחק, כאשר אחת מהן נזרקה אל כר הדשא כבר בדקה ה־12. בהמשך, בדקה ה־15 נזרקו שני מצתים נוספים מהיציע, בדקה ה־16 נזרקה אבוקה נוספת ובדקה ה־18 כוס משקה לעבר המגרש. גם בדקה ה־26 הודלקו שלוש אבוקות נוספות, ובדקה ה־37 הודלקה עוד אחת, הפעם ללא השלכה לכר הדשא. אחרי שריקת הסיום, המצב הסלים עוד יותר כאשר כ־50 מאוהדי האדומים פרצו למגרש כדי לחגוג.
הגמל הטכנית והדבשת, לא נורא תמשיכו בכי הרי טוב לבריאות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 318 לייקים
והקשר הוא............???ההוא מפעם כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 17:32 ו"ח השופט צוין כי אוהדי הפועל תל אביב הדליקו כ־50 אבוקות במהלך המשחק, כאשר אחת מהן נזרקה אל כר הדשא כבר בדקה ה־12. בהמשך, בדקה ה־15 נזרקו שני מצתים נוספים מהיציע, בדקה ה־16 נזרקה אבוקה נוספת ובדקה ה־18 כוס משקה לעבר המגרש. גם בדקה ה־26 הודלקו שלוש אבוקות נוספות, ובדקה ה־37 הודלקה עוד אחת, הפעם ללא השלכה לכר הדשא. אחרי שריקת הסיום, המצב הסלים עוד יותר כאשר כ־50 מאוהדי האדומים פרצו למגרש כדי לחגוג.
להזכירך הדיון הוא על ההקלות שהקבוצה של הקנדי מקבלת כנגד ההחמרות ששאר הקבוצות מקבלות.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
אתה אמיתי ?קובי כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 19:26והקשר הוא............???ההוא מפעם כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 17:32 ו"ח השופט צוין כי אוהדי הפועל תל אביב הדליקו כ־50 אבוקות במהלך המשחק, כאשר אחת מהן נזרקה אל כר הדשא כבר בדקה ה־12. בהמשך, בדקה ה־15 נזרקו שני מצתים נוספים מהיציע, בדקה ה־16 נזרקה אבוקה נוספת ובדקה ה־18 כוס משקה לעבר המגרש. גם בדקה ה־26 הודלקו שלוש אבוקות נוספות, ובדקה ה־37 הודלקה עוד אחת, הפעם ללא השלכה לכר הדשא. אחרי שריקת הסיום, המצב הסלים עוד יותר כאשר כ־50 מאוהדי האדומים פרצו למגרש כדי לחגוג.
להזכירך הדיון הוא על ההקלות שהקבוצה של הקנדי מקבלת כנגד ההחמרות ששאר הקבוצות מקבלות.
על משהו חמור פי כמה קיבלנו עונש זניח.
וזה למובן לא מפריע לצבועים פה להזיל דמעות תנין
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 362 לייקים
כנראה שהכל בעיני המסתכל, בדוח שלהם הם פגעו עם חפץ בשופט, זה דבר המחייב הפסקת משחק. השופט שם בחר שלא להפסיק את המשחק. והם נענשו בפחות ממחצית מהסכום.ההוא מפעם כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 01:14אתה אמיתי ?קובי כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 19:26והקשר הוא............???ההוא מפעם כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 17:32 ו"ח השופט צוין כי אוהדי הפועל תל אביב הדליקו כ־50 אבוקות במהלך המשחק, כאשר אחת מהן נזרקה אל כר הדשא כבר בדקה ה־12. בהמשך, בדקה ה־15 נזרקו שני מצתים נוספים מהיציע, בדקה ה־16 נזרקה אבוקה נוספת ובדקה ה־18 כוס משקה לעבר המגרש. גם בדקה ה־26 הודלקו שלוש אבוקות נוספות, ובדקה ה־37 הודלקה עוד אחת, הפעם ללא השלכה לכר הדשא. אחרי שריקת הסיום, המצב הסלים עוד יותר כאשר כ־50 מאוהדי האדומים פרצו למגרש כדי לחגוג.
-
- קיבל.ה 380 לייקים
מה כ"כ חמור? אוהדים פרצו למגרש לחגוג שער בלהט הרגע, לא לתקוף שחקני יריבה.ההוא מפעם כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 01:14אתה אמיתי ?קובי כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 19:26והקשר הוא............???ההוא מפעם כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 17:32 ו"ח השופט צוין כי אוהדי הפועל תל אביב הדליקו כ־50 אבוקות במהלך המשחק, כאשר אחת מהן נזרקה אל כר הדשא כבר בדקה ה־12. בהמשך, בדקה ה־15 נזרקו שני מצתים נוספים מהיציע, בדקה ה־16 נזרקה אבוקה נוספת ובדקה ה־18 כוס משקה לעבר המגרש. גם בדקה ה־26 הודלקו שלוש אבוקות נוספות, ובדקה ה־37 הודלקה עוד אחת, הפעם ללא השלכה לכר הדשא. אחרי שריקת הסיום, המצב הסלים עוד יותר כאשר כ־50 מאוהדי האדומים פרצו למגרש כדי לחגוג.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
חידהההוא מפעם כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 17:32 ו"ח השופט צוין כי אוהדי הפועל תל אביב הדליקו כ־50 אבוקות במהלך המשחק, כאשר אחת מהן נזרקה אל כר הדשא כבר בדקה ה־12. בהמשך, בדקה ה־15 נזרקו שני מצתים נוספים מהיציע, בדקה ה־16 נזרקה אבוקה נוספת ובדקה ה־18 כוס משקה לעבר המגרש. גם בדקה ה־26 הודלקו שלוש אבוקות נוספות, ובדקה ה־37 הודלקה עוד אחת, הפעם ללא השלכה לכר הדשא. אחרי שריקת הסיום, המצב הסלים עוד יותר כאשר כ־50 מאוהדי האדומים פרצו למגרש כדי לחגוג.
בעונה החולפת, פרצו אוהדי מכבי ת״א, מכבי חיפה, הפועל ב״ש וביתר ירושלים למגרש. בכל המקרים מדובר על פריצה לשם תקיפה ולא פריצה בגלל גול בדקה ה98 לשם חגיגה בלתי נשלטת.
מי הקבוצה היחידה של נענשה בהתאם לשאר הקבוצות?
*לפני שתענה לי שהם תופסים ומרחיקים את האוהדים הפורעים. כיוון שאני יותר בקיא ממך בנעשה ביציעים אני אומר לך מראש שזה חרטה והם לא תופסים, לא קונסים ולא מרחיקים אף אחד.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- סומך
- קיבל.ה 1500 לייקים
תוסיף גם את בניהודה נגדינו בעונה שעברהL.S כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 12:14חידהההוא מפעם כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 17:32 ו"ח השופט צוין כי אוהדי הפועל תל אביב הדליקו כ־50 אבוקות במהלך המשחק, כאשר אחת מהן נזרקה אל כר הדשא כבר בדקה ה־12. בהמשך, בדקה ה־15 נזרקו שני מצתים נוספים מהיציע, בדקה ה־16 נזרקה אבוקה נוספת ובדקה ה־18 כוס משקה לעבר המגרש. גם בדקה ה־26 הודלקו שלוש אבוקות נוספות, ובדקה ה־37 הודלקה עוד אחת, הפעם ללא השלכה לכר הדשא. אחרי שריקת הסיום, המצב הסלים עוד יותר כאשר כ־50 מאוהדי האדומים פרצו למגרש כדי לחגוג.
בעונה החולפת, פרצו אוהדי מכבי ת״א, מכבי חיפה, הפועל ב״ש וביתר ירושלים למגרש. בכל המקרים מדובר על פריצה לשם תקיפה ולא פריצה בגלל גול בדקה ה98 לשם חגיגה בלתי נשלטת.
*לפני שתענה לי שהם תופסים ומרחיקים את האוהדים הפורעים. כיוון שאני יותר בקיא ממך בנעשה ביציעים אני אומר לך מראש שזה חרטה והם לא תופסים, לא קונסים ולא מרחיקים אף אחד.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- כרובית
- קיבל.ה 1095 לייקים
לא זוכרת שקיבלו משהו וזו הייתה חתיכת פריצהסומך כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 12:21תוסיף גם את בניהודה נגדינו בעונה שעברהL.S כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 12:14חידהההוא מפעם כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 17:32 ו"ח השופט צוין כי אוהדי הפועל תל אביב הדליקו כ־50 אבוקות במהלך המשחק, כאשר אחת מהן נזרקה אל כר הדשא כבר בדקה ה־12. בהמשך, בדקה ה־15 נזרקו שני מצתים נוספים מהיציע, בדקה ה־16 נזרקה אבוקה נוספת ובדקה ה־18 כוס משקה לעבר המגרש. גם בדקה ה־26 הודלקו שלוש אבוקות נוספות, ובדקה ה־37 הודלקה עוד אחת, הפעם ללא השלכה לכר הדשא. אחרי שריקת הסיום, המצב הסלים עוד יותר כאשר כ־50 מאוהדי האדומים פרצו למגרש כדי לחגוג.
אגב, הם פרצו גם השנה, נראה לי בלויטה, קיבלו משהו?
-
- קיבל.ה 2262 לייקים
בחירות ברוסיה זה אירוע יותר אמין מ"דיון" ב"בית הדין" שיש לו קשר ישיר או עקיף לאגודת הרמאים פה בליגת מאירי.
חבל על הזמן של כולנו.
ועל הכסף של ספרא ויתר מי שמשקיע פה ויש לו שאיפות.
כדאי קודם להחליט אם נלחמים במאירי או לא. כרגע כולם ניצבים בהצגה. אצל חלק זה גם בהסכמה מלאה.
חבל על הזמן של כולנו.
ועל הכסף של ספרא ויתר מי שמשקיע פה ויש לו שאיפות.
כדאי קודם להחליט אם נלחמים במאירי או לא. כרגע כולם ניצבים בהצגה. אצל חלק זה גם בהסכמה מלאה.
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
קיבלתי עסקת טיעון מ @טכנית לארז
אבל אחת מוצדקת לא מאירי סטייל
אבל אחת מוצדקת לא מאירי סטייל
-
- קיבל.ה 2262 לייקים
-
- קיבל.ה 2262 לייקים
רוסלנה לא צמה ביום כיפור.
-
- קיבל.ה 193 לייקים
אני מכניס את אופיר קריאף לרשימה המכובדת לשנואים בכל הזמנים
באסה שלא קרע צולבת לפני הפרישה
נקווה שברק יפגע בו
באסה שלא קרע צולבת לפני הפרישה
נקווה שברק יפגע בו
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
-
- קיבל.ה 193 לייקים
גם נכון האמת
סתם טיפוס מחורבן שלא מחבב את הפועל
סתם טיפוס מחורבן שלא מחבב את הפועל
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1263 לייקים
זה בן אדם ש99% מהקריירה חרבנו לו בפה, מי הוא בכלל שיהיה קרוב לשנאה כלשהי? הוא בעיקר פתטי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 596 לייקים
עוד סמרטוט שמת להיות רלוונטי למשהו כמו טב״ח.
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
יצור שלא עובר מסך ולכן מהר מאוד נשכח שהיה קיים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1134 לייקים
זונה של לה פמיליה
עוד 5 שנים לא יזכרו שהיה שחקן כזה
עוד 5 שנים לא יזכרו שהיה שחקן כזה
-
- קיבל.ה 456 לייקים
איך הם ממציאים הצעות מהפועל לאחרונה. גם שועה.
מי בדיוק הציע לקריאף הרבה כסף, ניסנוב?
מי בדיוק הציע לקריאף הרבה כסף, ניסנוב?
רואה שחורות המקורי
- SickleCell
- קיבל.ה 583 לייקים
-
- קיבל.ה 487 לייקים
הפועל פ"ת 1:0 במחצית על ביתר
ירדן שועה הורחק
ירדן שועה הורחק
-
- קיבל.ה 193 לייקים
-
- קיבל.ה 193 לייקים
הניצחון של ביתר היום ב10 שחקנים ואחרי פיגור
מרגיז אותי כמעט כמו ההפסד שלנו
מרגיז אותי כמעט כמו ההפסד שלנו
-
- קיבל.ה 2634 לייקים
עומר פרץ המאמן הגדול מאמן העתיד, מובילים 2:1 מול 10 שחקנים ובסוף חוטפים 5...
דראפיץ בדרך לבנות סוכה בבית, קטמון עם 0 מ 6
דראפיץ בדרך לבנות סוכה בבית, קטמון עם 0 מ 6
-
- קיבל.ה 596 לייקים
איזו הזיה הפועל פ״ת. עצבנו אותי היום מאוד.
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
כלומניקים מיותרים הפתח תקווה האלה
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 596 לייקים
יש לפלקושצ׳נקו שערים בקריירה שהם לא נגד הפועל ת״א?
תכף ייתן שלושער לסכנין.
תכף ייתן שלושער לסכנין.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1134 לייקים
שכטר גרם לנו להתגעגע לאפק הא
זה תמיד במגמת ירידה בערוץ המזדיין הזה
זה תמיד במגמת ירידה בערוץ המזדיין הזה
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
כולם לשאת תפילה שבליץ הכלב יקבל צהוב שני וייעדר מולנו
-
- קיבל.ה 596 לייקים
גם אם הוא יערוף ראש לשחקן חיפה, הוא לא יקבל עוד צהוב.D&3 כתב:כולם לשאת תפילה שבליץ הכלב יקבל צהוב שני וייעדר מולנו
-
- קיבל.ה 596 לייקים
חיפה גורמת למכבי להיראות כמו כלום, ועדיין מכבי תנצח את זה.