פלקאו
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
למי שכן חובב סטטיסטיקה, עד הפועל חיפה עברו את פלקאו בדריבל פעם אחת מתחילת הליגה, בשבת 4 פעמים
מודה שאם היו אומרים לי לנחש את המספרים לא הייתי בכיוון
מודה שאם היו אומרים לי לנחש את המספרים לא הייתי בכיוון
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
-
- קיבל.ה 521 לייקים
אני מסכים שהסטטיסטיקות לא מספרות הרבה. אבל זה לא שמבחן העין לא נותן לך את אותה הזווית - מדובר בשחקן שעושה עבודה הגנתית בכמות מסיבית יותר מכל קשר אחורי אחר שהיה לך פה בשנים האחרונות
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 78 לייקים
בול
מספיק היה לראות את הפרצופים של שועה ובשבת של ביטון אחרי כניסוח של פלקאו כדי להבין כמה הוא נכנס להם לעור.
אחלה פלקאו
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
לא מעביר ביקורת חלילה, אבל למה? למה כזה חשוב לך לראות אותו טועה - לא שאני חושב שהוא טעה.אנחנו בתהליך כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 17:15מחכה שיתפרסם המשחק המלא לראות את ההפקרות שלו באמצע בתחילת המהלך שהוביל לפנדל שלהם
אבל באמת מה הקטע לחפש שחקנים שלנו בציציות?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
תוסיף את גורדנה בתווךDubi Dubkin כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 17:36בול
מספיק היה לראות את הפרצופים של שועה ובשבת של ביטון אחרי כניסוח של פלקאו כדי להבין כמה הוא נכנס להם לעור.
אחלה פלקאו
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
חס וחלילה, הלוואי שישתפר ויצליח והוא עשה את זה נגד בית"ר ואשדוד והיו לו כמה פעולות טובות נגד הפועל חיפהL.S כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 17:37לא מעביר ביקורת חלילה, אבל למה? למה כזה חשוב לך לראות אותו טועה - לא שאני חושב שהוא טעה.אנחנו בתהליך כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 17:15מחכה שיתפרסם המשחק המלא לראות את ההפקרות שלו באמצע בתחילת המהלך שהוביל לפנדל שלהם
אבל באמת מה הקטע לחפש שחקנים שלנו בציציות?
אבל מציגים פה תמונה כאילו הוא אחראי על האמצע החזק שלנו
שבפועל יכולות ההגנה שלו (בעיניי) מאוד חלשות
לא הגיוני שזיקרי זורק אותו באמצע פעמיים
לא הגיוני שבמהלך של הפנדל שהאמצע שלנו חשוף שחקן עושה עליו סיבוב והוא פשוט עוזב אותו
-
- קיבל.ה 335 לייקים
מה זה אחראי לאמצע החזק? הוא חלק מהאמצע הזה ועשה עבודה טובה מאוד במשחק האחרון, זה הכל
לעשות צ׳רי פיקינג לאירועים נקודתיים זה קל אבל לא תמיד מספר את התמונה המלאה(אפשר לעשות כאלה גם על מאיימבו וקרייב די בקלות)
לעשות צ׳רי פיקינג לאירועים נקודתיים זה קל אבל לא תמיד מספר את התמונה המלאה(אפשר לעשות כאלה גם על מאיימבו וקרייב די בקלות)
-
- קיבל.ה 521 לייקים
יש לי כבוד למשתמש הנ״ל אבל אני מסכים שלהיתפס לפלקאו ולא לטעות של מאיימבו במהלך של הפנדל זה קצת אג׳נדה.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
נראה שהוא קיבע את עצמו כשחקן המריבה של השנה. לא תהיה החלטה רשמית כאן, והוא ימשיך לשחק.
בתור אחד שלא תופס ממנו וכבר אמרתי למה, אפשר גם לתת את הצדדים החיוביים:
- הוא בדיוק הסוג שחקן שצריך. קרייב לא מתקרב להיות נוכח ופעיל מאחור, בעיקר בחלק ההגנתי ולהיות שחקן ששורף את הדשא.
- אמנם יש לו טעויות גם בהגנה, אבל זה חלק מהטענה הראשונה שהוא משתדל נוכח הרבה בפעילות השוטפת גם בהגנה וגם בהתקפה וזה גם בא עם מספר יחסית גדול של טעויות.
מקווה שישתפר, הוא שחקן בעמדה חשובה שלא נראה שיש מחליף ברמה. חייב להפסיק גם לעשות פאולים התקפיים בקרנות אגב, כבר פסלו גול נגד בית״ר על זה
בתור אחד שלא תופס ממנו וכבר אמרתי למה, אפשר גם לתת את הצדדים החיוביים:
- הוא בדיוק הסוג שחקן שצריך. קרייב לא מתקרב להיות נוכח ופעיל מאחור, בעיקר בחלק ההגנתי ולהיות שחקן ששורף את הדשא.
- אמנם יש לו טעויות גם בהגנה, אבל זה חלק מהטענה הראשונה שהוא משתדל נוכח הרבה בפעילות השוטפת גם בהגנה וגם בהתקפה וזה גם בא עם מספר יחסית גדול של טעויות.
מקווה שישתפר, הוא שחקן בעמדה חשובה שלא נראה שיש מחליף ברמה. חייב להפסיק גם לעשות פאולים התקפיים בקרנות אגב, כבר פסלו גול נגד בית״ר על זה
- SickleCell
- קיבל.ה 583 לייקים
גם כתבתי באשכול המשחק. הטעות בפנדל הייתה חוסר תיאום בינו לבין לואיזו. האחרון ליווה את ביטון מאזור החצי (כמדומני), הוא חיפה על פלקאו שלא היה באזור. לואיזו המשיך לרוץ עם ביטון עד שפלקאו נעמד מאחוריהם ברחבה. בשלב הזה לואיזו עזב את ביטון ופלקאו לא שם לב. מכאן ביטון נשאר מול מאיימבו. בזמן אמת ממש הרגיז אותי שפלקאו לא לקח את ביטון ברגע שחזר למקומו. זה לא התפקיד של לואיזו לשמור על ביטון ברחבה שלנו וזה היה חוסר אחריות של פלקאו. בסך הכל אני כמו אחרים כאן בעיקר מרוצה מכמה שהוא מציק לשחקני היריבה. לא היה לנו כסחן מוצלח כזה כבר תקופה.
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
צפיתי, הגזמה פראית שלך, קרייב עושה בול עושה דבר רגע לפני נניחאנחנו בתהליך כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 17:15מחכה שיתפרסם המשחק המלא לראות את ההפקרות שלו באמצע בתחילת המהלך שהוביל לפנדל שלהם
גם המהלך אחרי המשיך עוד הרבה
ובלי קשר מצפייה בתקציר המורחב, היה מעורב לא מעט ביציאות המהירות שלנו קדימה שהובילה למצבים.
משחק נהדר שלו
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
יופי רק התחיל היום עבודה וחירמנת אותי לראות שוב את המשחקD&3 כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 09:35צפיתי, הגזמה פראית שלך, קרייב עושה בול עושה דבר רגע לפני נניחאנחנו בתהליך כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 17:15מחכה שיתפרסם המשחק המלא לראות את ההפקרות שלו באמצע בתחילת המהלך שהוביל לפנדל שלהם
גם המהלך אחרי המשיך עוד הרבה
ובלי קשר מצפייה בתקציר המורחב, היה מעורב לא מעט ביציאות המהירות שלנו קדימה שהובילה למצבים.
משחק נהדר שלו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
נכון אבל הם לא שקולים באחריות ההגנתית שלהם.D&3 כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 09:35צפיתי, הגזמה פראית שלך, קרייב עושה בול עושה דבר רגע לפני נניחאנחנו בתהליך כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 17:15מחכה שיתפרסם המשחק המלא לראות את ההפקרות שלו באמצע בתחילת המהלך שהוביל לפנדל שלהם
קרייב נמצא באיזורים שפלקאן לא נמצא בהם.
קשר אחורי שמאבד שחקן זה חצי גול (מטאפורית).
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
זה היה קצת לפני החצי שאופק ביטון מדרבל אחורה\הצידה, יש לך רביעיית הגנה מסודרת מאחורה, טוריאל ובוסקילה באיזור בדרך אחורה ולויזו ליד כדי לחפות (והוא אכן חיפה)NARKOTIKA כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 09:49נכון אבל הם לא שקולים באחריות ההגנתית שלהם.D&3 כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 09:35צפיתי, הגזמה פראית שלך, קרייב עושה בול עושה דבר רגע לפני נניחאנחנו בתהליך כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 17:15
מחכה שיתפרסם המשחק המלא לראות את ההפקרות שלו באמצע בתחילת המהלך שהוביל לפנדל שלהם
קרייב נמצא באיזורים שפלקאן לא נמצא בהם.
קשר אחורי שמאבד שחקן זה חצי גול (מטאפורית).
תן להפועל חיפה את המצב הזה 10 פעם והם יעשו אולי גול אחד.
אז כן, זה שקרייב מאבד את השחקן פחות מסוכן מזה שפלקאו מאבד אותו, אבל ממש לא הייתי מתאר את האיבוד של פלקאו כאיזו הפקרות, בטח שהפנדל אחרי לא קשור לחור באמצע כי הקבוצה התארגנה די מהר אחרי החור.
העניין בעיניי שגם היציאה של קרייב לשחקן שלו וגם היציאה שנייה אחרי זה של פלקאו לשחקן שלו, זה הDNA של הקבוצה הזו - ארגסיביות אינטנסיביות ופיזיות. שכל עושה משחק של היריבה ידע שבשנייה שהוא מקבל את הכדור באמצע הוא הולך לקבל שחקן ויש מצב שזה גם הולך לכאוב.
ה"תשלום" על השיטה הזו זה שמידי פעם, כמו במהלך הזה, יקרה שהלחץ הזה יעשה חור במרכז המגרש שהייתי שמח שלא היה קורה. סטטיסטית זה יקרה לא מעט שאתה נכנס לכל כך הרבה מאבקים באמצע. יש פה קבוצה עם משמעת טקטית מספיק חזקה בשביל שכשהחורים האלה יקרו, ברוב מוחלט של המקרים זה לא יוביל למצב מסוכן אפילו.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
אני מקבל עקרונית את מה שאתה אומר, מה שלי מפריע הוא יותר אישי ולא טקטי.
כשהוא מפסיד במאבק, כמו במאבק הזה, אני מרגיש שהוא לא היה סופר אגרסיבי, ואני גם מרגיש שהוא לא רדף בטירוף אחרי השחקן שהוא כבר איבד כדי לנסות להשיג אותו עוד פעם.
ואנחנו נתפסים למהלך הזה כי יצא ממנו פנדל, אבל מה שכתבתי נכון לעוד לא מעט מאבקים שבהם הוא מפסיד.
הוא שחקן שכל הטייטל שלו היא יכולת הגנתית, ואני לא משוכנע שהוא טוב הגנתית. בכלל לא.
כשהוא מפסיד במאבק, כמו במאבק הזה, אני מרגיש שהוא לא היה סופר אגרסיבי, ואני גם מרגיש שהוא לא רדף בטירוף אחרי השחקן שהוא כבר איבד כדי לנסות להשיג אותו עוד פעם.
ואנחנו נתפסים למהלך הזה כי יצא ממנו פנדל, אבל מה שכתבתי נכון לעוד לא מעט מאבקים שבהם הוא מפסיד.
הוא שחקן שכל הטייטל שלו היא יכולת הגנתית, ואני לא משוכנע שהוא טוב הגנתית. בכלל לא.
טוב. תראה שידור חוזר נגד בית"ר ותחזור אלינו.NARKOTIKA כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:05 אני מקבל עקרונית את מה שאתה אומר, מה שלי מפריע הוא יותר אישי ולא טקטי.
-
- קיבל.ה 85 לייקים
מישהו יכול למסור לו, להחזיר את הצמות?
-
- קיבל.ה 362 לייקים
אני חושב שהוא עושה עבודה הגנתית מעולה, נגד ביטר, נגד בש בגביע הטוטו, נגד כל קבוצה. במשחק נגד אשדוד ונגד הפועל חיפה רואים שהוא גם מקבל קצת בטחון לעשות תנועה ולמסור קדימה.
ספציפית נגד הפועל חיפה, חמש דקות לפני הפנדל נגמר לו האוויר, ראו את זה במגרש בבירור. הייתי בטוח שהרבה יחליף אותו, כמו שהוא נהג לעשות בתחילת השנה.
הפנדל הוא מאבד את השחקן בגלל עייפות, הוא מצליח לחזור לרחבה ואז מטייל שוב ליד השחקן עד שהוא מאבד אותו בקלות לא אופיינית. ואז מאיימבו עושה את הטעות שלו.(שחקן של טעות של גול במשחק).
ספציפית נגד הפועל חיפה, חמש דקות לפני הפנדל נגמר לו האוויר, ראו את זה במגרש בבירור. הייתי בטוח שהרבה יחליף אותו, כמו שהוא נהג לעשות בתחילת השנה.
הפנדל הוא מאבד את השחקן בגלל עייפות, הוא מצליח לחזור לרחבה ואז מטייל שוב ליד השחקן עד שהוא מאבד אותו בקלות לא אופיינית. ואז מאיימבו עושה את הטעות שלו.(שחקן של טעות של גול במשחק).
-
- קיבל.ה 328 לייקים
20 דקות מטורפות שלו בבאר שבע
וואו
וואו
-
- קיבל.ה 165 לייקים
מה זה איך נהייתה כזה טוב יא זין חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מישהו יכול להביא לו העלאה במשכורת !!!!????
מישהו יכול להביא לו העלאה במשכורת !!!!????

-
- קיבל.ה 1566 לייקים
-
- קיבל.ה 165 לייקים
נירו אני אוהב אותך, ואת פלקאו

-
- קיבל.ה 399 לייקים
מחצית ברמת רומארטו מול קש
מספר 1 על המגרש
גם רואים שקיבל ביטחון תוך כדי המחצית אחרי כל פעולה מוצלחת
מספר 1 על המגרש
גם רואים שקיבל ביטחון תוך כדי המחצית אחרי כל פעולה מוצלחת
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1263 לייקים
היה נהדר היום.
בקצב הזה, ועם זה שהוא לומד עברית כאילו הוא עולה חדש, יש מצב שכדאי לשקול לאזרח
בקצב הזה, ועם זה שהוא לומד עברית כאילו הוא עולה חדש, יש מצב שכדאי לשקול לאזרח
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
שחקן למשחקים גדולים. סומך עליו על עיוור במאני טיים.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
משחק ענק, לא בר השוואה לשום דבר שראינו ממנו עד עכשיו
זה כולל גם הגנה וגם הנעת כדור
הלוואי ימשיך
זה כולל גם הגנה וגם הנעת כדור
הלוואי ימשיך
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 122 לייקים
נכנס לאירוע. כל הכבוד.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 596 לייקים
פשוט אדיר. חבל שדווקא היום קרייב היה אוויר.
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
גרף השיפור שלו ממשחק למשחק ממשיך.
היה אדיר היום, בעל הבית שלנו באמצע.
שרק ימשיך ככה
היה אדיר היום, בעל הבית שלנו באמצע.
שרק ימשיך ככה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2634 לייקים
מספר 1 בהפועל
החזיק לנו את כל האמצע בזמן שקרייב במשחק חלש.
למשחקים כאלו הביאו אותו
החזיק לנו את כל האמצע בזמן שקרייב במשחק חלש.
למשחקים כאלו הביאו אותו