חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ב"ש - הפועל - שבת 04.10 20:00
-
- קיבל.ה 238 לייקים
בסוף החילופים גמרו אותך. דאפה עם כמה שהוא מחמיצן וזה מרתיח שורף את הדשא ולוחץ, אלטמן נכנס וכלום.
שלא מבקיעים, שלא מייצרים מספיק (היו לנו מספיק הזדמנויות) או שנספוג או שישרקו נגדנו וזה מכוון לדרבי.
**שופט שהוא מיץ של הזבל
שלא מבקיעים, שלא מייצרים מספיק (היו לנו מספיק הזדמנויות) או שנספוג או שישרקו נגדנו וזה מכוון לדרבי.
**שופט שהוא מיץ של הזבל
וכן ברדה צריך לדבר על השיפוט, גועל נפש, ב״ש בכו במחצית וקיבלו בדיוק מה שהם רוצים, שיפוט הוגן והתוצאה הייתה פה שונה… שופטים פחדנים ולוזרים שלא מבינים כדורגל
-
- קיבל.ה 443 לייקים
לאחד שיודע כדורגל ולא משלה את עצמו (כמוך)
-
- קיבל.ה 165 לייקים
אני ממש לא צוחק, אני לא מוכן שחבורה של כלומניקים מבאר שבע ינצחו אותנו אף פעם.
מעדיף להפסיד לחזק, מאשר לאיזה ג'וק גמל מסריח.

-
- קיבל.ה 1623 לייקים
אתה רציני?yoni143 כתב:בשביל מה ברדה שינה הרכב בכלל מהתחלה. זה היה צפוי לחלוטין. חבל על הנקודות האלה .
בנימין היה טוב עד שיצא.
סילבה פרווה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 300 לייקים
צריכים לשמור על הרמה הזאת גם בהמשך.
זה פסיכי שאנחנו קבוצה חדשה ואנחנו משחקים כמו שאנחנו משחקים מול הקבוצה הכי טובה בליגה.
בעיני אם זה בבלומפילד, אנחנו מנצחים.
למרות הטעות של קרייב, הוא ופלקהו היום גמרו את ונטורה וקנגוואה. הירידה של פיבן פגעה בנו מאוד.
אחלה זרים יש לנו, גם אלו שעלו מהספסל.
זה פסיכי שאנחנו קבוצה חדשה ואנחנו משחקים כמו שאנחנו משחקים מול הקבוצה הכי טובה בליגה.
בעיני אם זה בבלומפילד, אנחנו מנצחים.
למרות הטעות של קרייב, הוא ופלקהו היום גמרו את ונטורה וקנגוואה. הירידה של פיבן פגעה בנו מאוד.
אחלה זרים יש לנו, גם אלו שעלו מהספסל.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 04 אוקטובר 2025, 22:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 127 לייקים
שמעו לא יעזור מה יהיה כל קהל אוהדים יחשוב שהשופטים נגדו זה טבעי
תשאלו אוהד כל קבוצה כל משחק שהם לא ניצחו יהיו מתוסכלים על השופט
אני לא אומר שהשיפוט היה טוב, אבל חלאס לא צריך לתרץ כל דבר בשיפוט מכור.
השיפוט בארץ לא טוב בגלל שלא נותנים לשחק שורקים על כל נגיעה. אבל אני אישית חושב שרוב השופטים לא מוטים באמת כלפי איזה קבוצה או הימור כלשהו.
השיפוט בארץ לא טוב בגלל שלא נותנים לשחק שורקים על כל נגיעה. אבל אני אישית חושב שרוב השופטים לא מוטים באמת כלפי איזה קבוצה או הימור כלשהו.
-
- קיבל.ה 430 לייקים
-
- קיבל.ה 554 לייקים
על האדום אפשר לדבר, כל השריקות המעצבנות האחרות לא הכריעו פה כלום. פשוט נעלמנו מחצית שניה, בכל הכבוד לפלקאו וקרייב ומחצית ראשונה טובה, הם לא יכולים להחזיק משחק שלם נגד קישור כמו שלהם, אין מגן ימני,בנימין היה אוויר והחילופים יכולים לעזור נגד הפועל חיפה, לא נגד ב"ש. פשוט עשו לנו בית ספר בקישור.
-
- קיבל.ה 120 לייקים
הפסד בוייב של 2008/9 נגד חיפה. אנחנו כמעט שם. וזה נהדר.
חבל שלא יצאנו עם נקודות אבל אין מה להוריד את הראש, טרנר זה כנראה המשחק הכי קשה בליגה
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
פעם ראשונה מתחילת העונה שהחילופים מחלישים אותנו.
לטעמי ברדה טעה שהוציא את בנימין, בטח בדקה שיצא. הוא היה מהטובים על הדשא.
הלאה, המשחק החשוב באמת זה הדרבי
לטעמי ברדה טעה שהוציא את בנימין, בטח בדקה שיצא. הוא היה מהטובים על הדשא.
הלאה, המשחק החשוב באמת זה הדרבי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Carajo
- קיבל.ה 398 לייקים
לא לאבד הראש על ההפסד הזה, היינו שם הרבה דק׳ מהמשחק והסתכלנו להם בעיניים.
הטעות הכי גדולה בלעלות עם בנימין באגף (וצריך להגיד שהוא היה לא רע) זה שאין אף אחד שיעלה מהספסל ויכניס קצת אנרגיות לאמצע וזה היה מורגש היום שקרייב לא צריך היה לסיים 90 דק׳.
סך הכל צריך להרים את הראש ולהיות מרוצים, משחק לא רע.
הטעות הכי גדולה בלעלות עם בנימין באגף (וצריך להגיד שהוא היה לא רע) זה שאין אף אחד שיעלה מהספסל ויכניס קצת אנרגיות לאמצע וזה היה מורגש היום שקרייב לא צריך היה לסיים 90 דק׳.
סך הכל צריך להרים את הראש ולהיות מרוצים, משחק לא רע.
-
- קיבל.ה 443 לייקים
כשבאר שבע התחילו לבכות ולשחק אגרסיבי אנחנו השתתקנו ופחדנו לשחק אגרסיבי ולצאת למתפרצות, פוקסמן הזבל עזר לזה, כדי לנצח דרבי צריך להילחם ולהעיז יותר אחרת לא נראה דרבי גם עוד 20 שנה
-
- קיבל.ה 636 לייקים
הפנדל שלהם שבר את הקבוצה מנטלית, זה הסיפור של המשחק הזה. לא פחות ולא יותר.
ב״ש, קבוצה שמזכירה לי כמה אני שונא את תרבות הערסים במדינה, להתנהג כמו עבריינים מסריחים ולהתבכיין, זה כל מה שהם יודעים, כל משחק שלהם נגד קבוצה גדולה הם כמעט מסיימים לשחקן קריירה וממשיכים להתנהג כאילו הם מקופחים, שונא אותם, שונא את אלונה, שונא את השופטים
-
- קיבל.ה 135 לייקים
לא יודע מה ראית מחצית ראשונה ביטלנו ותסכלנו אותם מחצית שנייה הם השתלטו כצפוי ועדיין יכולנו לעקוץ עם קצת יותר ריכוז. סהכ שיחקנו מעולה . כבודjoshsoos כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 22:09 על האדום אפשר לדבר, כל השריקות המעצבנות האחרות לא הכריעו פה כלום. פשוט נעלמנו מחצית שניה, בכל הכבוד לפלקאו וקרייב ומחצית ראשונה טובה, הם לא יכולים להחזיק משחק שלם נגד קישור כמו שלהם, אין מגן ימני,בנימין היה אוויר והחילופים יכולים לעזור נגד הפועל חיפה, לא נגד ב"ש. פשוט עשו לנו בית ספר בקישור.
-
- קיבל.ה 318 לייקים
קבוצת כדורגל שרוצה להיות במקום שהפועל תל אביב רוצה להיות לא יכולה להיות בלי מגן ימני.
״כל העולם כולו…״KingZivos כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 22:08 שמעו לא יעזור מה יהיה כל קהל אוהדים יחשוב שהשופטים נגדו זה טבעי
-
- קיבל.ה 1230 לייקים
מסכים שהאמצע היה שייך להם אבל אפשר לנצח גם בלי אמצעjoshsoos כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 22:09 על האדום אפשר לדבר, כל השריקות המעצבנות האחרות לא הכריעו פה כלום. פשוט נעלמנו מחצית שניה, בכל הכבוד לפלקאו וקרייב ומחצית ראשונה טובה, הם לא יכולים להחזיק משחק שלם נגד קישור כמו שלהם, אין מגן ימני,בנימין היה אוויר והחילופים יכולים לעזור נגד הפועל חיפה, לא נגד ב"ש. פשוט עשו לנו בית ספר בקישור.
מאיפה לך מה היה קורה ב3 קרנות שהעלימו לנו?
והפנדל הסופר גבולי הזה שאין מצב שהיה נשרק הפוך
-
- קיבל.ה 577 לייקים
עם שופטים לא אפסים אנחנו לא מפסידים פה, ולא רק בגלל האדום שלא הוציאו.
הסגירה ההגנתית שלהם מחצית שנייה היתה מעולה
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
מחצית ראשונה טובה מאד לפרקים, מחצית שנייה רעה מאוד, כשהחילופים הרגו אותנו סופית
סה"כ משחק שמצד אחד מראה שאנחנו עוד לא ברמה של באר שבע ומכבי, אבל מצד שני נותן אופטימיות שיש סיכוי שאנחנו לא נופלים מאף קבוצה מחוץ לשתיים האלה
סה"כ משחק שמצד אחד מראה שאנחנו עוד לא ברמה של באר שבע ומכבי, אבל מצד שני נותן אופטימיות שיש סיכוי שאנחנו לא נופלים מאף קבוצה מחוץ לשתיים האלה
קיבלנו 2 פנדלים כאלה לזכותנו העונה, הגיוני שישרק גם לחובתינו. ב"ש רמה מעל בכל הבחינות, קבוצה חזקה שרצה שנה שנייה ביחד. מחצית ראשונה עמדנו יפה, עד דקה 60 בערך שרדנו ושם זה נגמר. כל הכבוד לשחקנים ועכשיו רק תביאו תדרבי
נערך לאחרונה על ידי לא שכחתי ב 04 אוקטובר 2025, 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
דווקא מחצית ראשונה היינו יותר טובים מהם ולא ראיתי שום יתרון שלהם
-
- קיבל.ה 537 לייקים
אני לא צולב כמו הרבה פה
בסדר להפסיד לאחת הקבוצות הטובות בליגה שרמה מעלינן
המעצבן שהמגן ימני הטבעי היחיד שלנו נפצע ואין מחליף שצעקו פה כל הקיץ שחייב מגן ימני
וששחקן זר עןלה מהספסל ןלא מןעיל ןאדיש
זה מרתיח
בסדר להפסיד לאחת הקבוצות הטובות בליגה שרמה מעלינן
המעצבן שהמגן ימני הטבעי היחיד שלנו נפצע ואין מחליף שצעקו פה כל הקיץ שחייב מגן ימני
וששחקן זר עןלה מהספסל ןלא מןעיל ןאדיש
זה מרתיח
-
- קיבל.ה 1118 לייקים
-
- קיבל.ה 165 לייקים
הסיכום שלי:
1. אסף צור - בטוטו אמרתי וואו, בליגה אני רוצה להגיד לו ביי. שווה לנסות להביא בינואר איזה גלזר או פרץ.
2. מגן ימני - להביא, עדיף מישהו ברמתו של אלי דסה.
3. צ'יקו את מאיימבו - תענוג, לא לגעת.
4. ליידנר - סביר, צריך כזה לצד ימין.
5. פלקאו את קרייב - אם פלקאו משחק קבוע כמו היום וקרייב מתעורר על החיים שלו בניגוד להיום, זה קישור ברזל מסוג FE מטבלת היסודות בקטע מוגזם.
6. טוריאל - היה מעולה בעיקר בפתיחה, אחר כך נעלם לי. אין לי שום סימפתיה אל לואיזו, מצדי שיהיה מחליף שלו, לא חייבים לו כלום.
7. אלקוקין - סבבה.
8. שאנדה - לא היה כזה גרוע לעומת השאר שנכנסו במחצית.
9. דאפה - שחקן טוב, אבל חייב לדעת וללמד אותו לכבוש.
1. אסף צור - בטוטו אמרתי וואו, בליגה אני רוצה להגיד לו ביי. שווה לנסות להביא בינואר איזה גלזר או פרץ.
2. מגן ימני - להביא, עדיף מישהו ברמתו של אלי דסה.
3. צ'יקו את מאיימבו - תענוג, לא לגעת.
4. ליידנר - סביר, צריך כזה לצד ימין.
5. פלקאו את קרייב - אם פלקאו משחק קבוע כמו היום וקרייב מתעורר על החיים שלו בניגוד להיום, זה קישור ברזל מסוג FE מטבלת היסודות בקטע מוגזם.
6. טוריאל - היה מעולה בעיקר בפתיחה, אחר כך נעלם לי. אין לי שום סימפתיה אל לואיזו, מצדי שיהיה מחליף שלו, לא חייבים לו כלום.
7. אלקוקין - סבבה.
8. שאנדה - לא היה כזה גרוע לעומת השאר שנכנסו במחצית.
9. דאפה - שחקן טוב, אבל חייב לדעת וללמד אותו לכבוש.
נערך לאחרונה על ידי htafan99 ב 04 אוקטובר 2025, 22:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

מה הגיוני מה?!?! הגיון של אידיוטים גם שלך גם של השדרנים וגם של השופטים זו בדיוק הבעיה, אין התחשבנות בשיפוט, זה או עבירה או לא, או אדום או לא, או פנדל או לא, זה ששרקו לנו פנדל מוצדק לא אומר שצריך להמציא פנדל נגדנו
הפנדל ששרקו לנו מנע משחקן להגיע לכדור, הפנדל נגדנו מנע משחקן בש לעשות מה בדיוק? במה זה שינה את מהלך המשחק?
לך תהיה שופט, מתאים לך
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
תחושה של פספוס.
מהמשחק הזה אקח את הגול של טוריאל ואת המשחק המעולה של פלקאו.
מהמשחק הזה אקח את הגול של טוריאל ואת המשחק המעולה של פלקאו.
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 548 לייקים
זו קבוצה עם שלד ופונציאל מעולה.
עוד חיזוק או שניים בינואר
ואז קיץ נוסף של שניים שלושה שחקנים איכותיים
אנחנו רצים לאליפות עונה הבאה.
עוד חיזוק או שניים בינואר
ואז קיץ נוסף של שניים שלושה שחקנים איכותיים
אנחנו רצים לאליפות עונה הבאה.
-
- קיבל.ה 165 לייקים
משחק הבא מולם אני פותח אשכול

-
- קיבל.ה 1230 לייקים
מילה במילהוולף כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 22:22מה הגיוני מה?!?! הגיון של אידיוטים גם שלך גם של השדרנים וגם של השופטים זו בדיוק הבעיה, אין התחשבנות בשיפוט, זה או עבירה או לא, או אדום או לא, או פנדל או לא, זה ששרקו לנו פנדל מוצדק לא אומר שצריך להמציא פנדל נגדנו
הפנדל ששרקו לנו מנע משחקן להגיע לכדור, הפנדל נגדנו מנע משחקן בש לעשות מה בדיוק? במה זה שינה את מהלך המשחק?
לך תהיה שופט, מתאים לך
פנקסנות עלובה שמתאימה לרמת פח בליגה המסריחה הזאת
אני כ"כ אוהב לראןת יורוליג השנה כי אני יודע שלפחות המשחק משוחק בתנאים הוגנים
במדינה פח שלנו הכל חובבני ועקום
-
- קיבל.ה 1623 לייקים
אסור לתפוס שחקן יריב בחולצה. נקודה.וולף כתב:מה הגיוני מה?!?! הגיון של אידיוטים גם שלך גם של השדרנים וגם של השופטים זו בדיוק הבעיה, אין התחשבנות בשיפוט, זה או עבירה או לא, או אדום או לא, או פנדל או לא, זה ששרקו לנו פנדל מוצדק לא אומר שצריך להמציא פנדל נגדנו
לך תהיה שופט, מתאים לך
מכאן תמשיך.
קרייב התנהג בטיפשות, במיוחד כשיש VAR
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1732 לייקים
100% פנדל.... קרייב מטומטם ותפס בחולצה של שחקן שעולה לנגוח...וולף כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 22:22מה הגיוני מה?!?! הגיון של אידיוטים גם שלך גם של השדרנים וגם של השופטים זו בדיוק הבעיה, אין התחשבנות בשיפוט, זה או עבירה או לא, או אדום או לא, או פנדל או לא, זה ששרקו לנו פנדל מוצדק לא אומר שצריך להמציא פנדל נגדנו
לך תהיה שופט, מתאים לך
ראבק אתה 2 מ' גובה מה אתה תופס אותו.
- shai.m
- קיבל.ה 131 לייקים
משחק לא רע עם נקודות אור אך יחד עם זאת מראה עצמית שיש מקום להשתפר וזה לא מושלם.
אבל תכלס? הכול רעשי רקע לעומת הדרבי.
יאללה הפועל דרבי!!!
אבל תכלס? הכול רעשי רקע לעומת הדרבי.
יאללה הפועל דרבי!!!
i stand with israel 

- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
תחושות מעורבות.
בחיובי :
פלקאו, הכי טוב בהפועל בפער.
טוריאל ממשיך להיות קילר.
בהרבה דקות הפועל עשו לחץ גבוה מאוד מרשים ושיתקנו את באר שבע, חבל שזה לא תורגם ליותר מצבים.
בשלילי :
אסף צור, אסור לו לספוג גול כזה בחיים.
קרייב, מעבר לפנדל הטיפשי הוא היה חלש מאוד.
סילבה שחקן לא קבוצתי, כן יש לו דריבל ומהירות אבל הוא אנוכי.
אחריי ה2 1 הפועל היו מאוד מבולגנים
בלי אלקוקין באמצע קשה להפועל לייצר מצבים.
סה"כ לא סוף העולם, מוטרד מאוד אם פיבן לא יפתח בדרבי וזה הזוי שאין לנו מגן ימני עדיין אחד בסגל.
לויזו חייב יותר להיכנס לעניינים, לא מאשים אותו היום כי הוא עשה יותר משימות הגנה אבל ברדה חייב לשלב אותו.
בחיובי :
פלקאו, הכי טוב בהפועל בפער.
טוריאל ממשיך להיות קילר.
בהרבה דקות הפועל עשו לחץ גבוה מאוד מרשים ושיתקנו את באר שבע, חבל שזה לא תורגם ליותר מצבים.
בשלילי :
אסף צור, אסור לו לספוג גול כזה בחיים.
קרייב, מעבר לפנדל הטיפשי הוא היה חלש מאוד.
סילבה שחקן לא קבוצתי, כן יש לו דריבל ומהירות אבל הוא אנוכי.
אחריי ה2 1 הפועל היו מאוד מבולגנים
בלי אלקוקין באמצע קשה להפועל לייצר מצבים.
סה"כ לא סוף העולם, מוטרד מאוד אם פיבן לא יפתח בדרבי וזה הזוי שאין לנו מגן ימני עדיין אחד בסגל.
לויזו חייב יותר להיכנס לעניינים, לא מאשים אותו היום כי הוא עשה יותר משימות הגנה אבל ברדה חייב לשלב אותו.
- Sin Queso
- קיבל.ה 706 לייקים
אם להפסיד אז בהרגשה כזו . גאה בקבוצה.