הפועל ת''א - אנאדולו אפס
-
- קיבל.ה 687 לייקים
אכן מבאסKingAlpaca כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 22:45 אכן קיבלנו שיפור, 5 דקות של ישראלים.
מקווה שבמשחק הבא כבר נגיע ל0.
מניח שכשים יחלים זה ישתנה
מניח שגם מול וילרבאן וכאלה זה ייראה שונה
-
- קיבל.ה 133 לייקים
אני מתחיל להבין שאיטודיס יודע לבנות קבוצה..
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
אתה לא יכול לצטט אותי ולכתוב "אכן, מבאס".תא מרבוטא כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 22:53אכן מבאסKingAlpaca כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 22:45 אכן קיבלנו שיפור, 5 דקות של ישראלים.
מקווה שבמשחק הבא כבר נגיע ל0.
מניח שכשים יחלים זה ישתנה
מניח שגם מול וילרבאן וכאלה זה ייראה שונה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 521 לייקים
הולי שיט עזבתי במחצית לפגישת עבודה בפיגור דו ספרתי מה לעזאזל קרה פה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 554 לייקים
אגב בשידור האחר יש אחלה סיכום משחק וראיונות
-
- קיבל.ה 1230 לייקים
יואווו
הפעם צפיתי במחצית השנייה (קיוויתי שאני לא מנחס)
בלייקני זה ג'וקר, קומנדו למשימות מיוחדות
בראיינט ואטורו איזה רכש
ווינרים כולם
הפעם צפיתי במחצית השנייה (קיוויתי שאני לא מנחס)
בלייקני זה ג'וקר, קומנדו למשימות מיוחדות
בראיינט ואטורו איזה רכש
ווינרים כולם
-
- קיבל.ה 596 לייקים
רבע שלישי הצגה ומהפך!הגלמוד מלוד כתב:הולי שיט עזבתי במחצית לפגישת עבודה בפיגור דו ספרתי מה לעזאזל קרה פה
משחק שני עם אחוז עונשין גבוה (בלייקני עוד זורק).
שינוי מרענן. הלוואי שימשיך כך.
שינוי מרענן. הלוואי שימשיך כך.
מישהו יכול להסביר לי את הריצה ברבע השלישי? ראיתי את זה אבל לא הבנתי. היינו נראים כמו קבוצה אחרת לגמרי.
-
- קיבל.ה 577 לייקים
-
- קיבל.ה 983 לייקים
חכה לדרבי.... מה יעשו? אין משחק של מכבי לעבור אליו....Hapolo כתב:חחח ערוץ הספורט פשוט כיבו את האירוע כלא היה
- iamgabormarton
- קיבל.ה 163 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
אוהדי מכבי ברגע הזה:
את שידור תחילת המשחק לקחו לנו. ועוד בערוץ מכבי! ועוד להפועל תל אביב!!!
אנחנו בפיגור במחצית.
אנחנו בדרך ל0-2.
הפועל ב2-0.
ועכשיו באמצע המשחק שלנו, בערוץ שלנו, יש אולפן שמסכם את הניצחון של הפועל.
חבר'ה, התאבדות זאת לא מילה גסה.
את שידור תחילת המשחק לקחו לנו. ועוד בערוץ מכבי! ועוד להפועל תל אביב!!!
אנחנו בפיגור במחצית.
אנחנו בדרך ל0-2.
הפועל ב2-0.
ועכשיו באמצע המשחק שלנו, בערוץ שלנו, יש אולפן שמסכם את הניצחון של הפועל.
חבר'ה, התאבדות זאת לא מילה גסה.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
אלוהים ישמור מי זאת הפצצה הזאת שמראיינת את איטודיס
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף, המראיינת שהביאו לאיטודיס...
מנסים לארגן קט פייט עם פופי באולפן.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 596 לייקים
זו דוגמנית צמרת ליד פופי. ויש הרבה כבוד לפופי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
אני דווקא חושב שפופי יותר יפה, אבל זאת יותר סקסית.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 895 לייקים
זאת קבוצה פשוט מפוצצת כישרון ומאומנת וואני יכול לדבר על
מיציץ שרמה מעל המשחק בהליכה
או אלייז'ה שקולע מכל מצב בקלות מידי
או איש שהוא פתאום באנקר מדהים
אבל ניצחנו היום כי אף אחד לא יכול לשמור על פאקינג אנטוניו בלייקני
וזה שוב תמיד הוא נגד עצמו והיום עצמו היה לא משהו אבל לפחות הוא חירפן אותם
בלי קשר לזה שאיטודיס בנה קבוצה
ולגבי הדקות ישראלים - זה קשה, לא קל, אבל החוקים של הליגה הזאת מסריחים ואין לנו פריווליגיות של שמעון לאבד משחקים בתחילת העונה
זה יבוא.. בוודאות אם ים היה בריא הוא היה מקבל דקות משמעותיות ואני יותר ממאמין שלתומר וגיא יהיו דקות מכבודות ככל שהעונה תמשיך והרוטציה תתחיל לקחת תפקיד
לגבי אהבת חיי בר טימור הסיטואציה לא לטובתו כי באמת יש קאדר כל כך מוכשר ועמוס בעמדות 1-2 עם 6 שחקנים שיכולים לבוא לפניו ברוטציה אבל אני סומך על בר שידע לנצל את ההזדמנויות שיבואו וכשיגיעו פציעות שחס וחלילה יהיו קצרות ולמען מנוחה הוא ישחק גם וזה יתאזן
איזה תקופה להיות בה אוהד הפועל בכל ענף
מיציץ שרמה מעל המשחק בהליכה
או אלייז'ה שקולע מכל מצב בקלות מידי
או איש שהוא פתאום באנקר מדהים
אבל ניצחנו היום כי אף אחד לא יכול לשמור על פאקינג אנטוניו בלייקני
וזה שוב תמיד הוא נגד עצמו והיום עצמו היה לא משהו אבל לפחות הוא חירפן אותם
בלי קשר לזה שאיטודיס בנה קבוצה
ולגבי הדקות ישראלים - זה קשה, לא קל, אבל החוקים של הליגה הזאת מסריחים ואין לנו פריווליגיות של שמעון לאבד משחקים בתחילת העונה
זה יבוא.. בוודאות אם ים היה בריא הוא היה מקבל דקות משמעותיות ואני יותר ממאמין שלתומר וגיא יהיו דקות מכבודות ככל שהעונה תמשיך והרוטציה תתחיל לקחת תפקיד
לגבי אהבת חיי בר טימור הסיטואציה לא לטובתו כי באמת יש קאדר כל כך מוכשר ועמוס בעמדות 1-2 עם 6 שחקנים שיכולים לבוא לפניו ברוטציה אבל אני סומך על בר שידע לנצל את ההזדמנויות שיבואו וכשיגיעו פציעות שחס וחלילה יהיו קצרות ולמען מנוחה הוא ישחק גם וזה יתאזן
איזה תקופה להיות בה אוהד הפועל בכל ענף
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
ניצחון מאוד עוצמתי בעיניי.
לא יודע אם אני לא רגיל מהפועל לזה, אבל בשום שלב במחצית הראשונה לא חשבתי שאפשר לנצח את זה.
לא חשבתי שבערב כזה, ניצחון יהיה דבר אפשרי.
שוב התבדיתי ואכלתי בהנאה את הכובע המרגש והאדום.
חולה עלייך הפועל
לא יודע אם אני לא רגיל מהפועל לזה, אבל בשום שלב במחצית הראשונה לא חשבתי שאפשר לנצח את זה.
לא חשבתי שבערב כזה, ניצחון יהיה דבר אפשרי.
שוב התבדיתי ואכלתי בהנאה את הכובע המרגש והאדום.
חולה עלייך הפועל

אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 1753 לייקים
שיקום אחד שאמר במחצית שמנצחים את זה.
ניצחון ענק, קבוצה מטורפת, מאמן מלך
-
- קיבל.ה 1753 לייקים
איטודיס פזל לרגע למחשוף שלה אבל אז נזכר שגם אשתו רואה את זה וחזר לדפים.KingAlpaca כתב:אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף, המראיינת שהביאו לאיטודיס...
עד עכשיו לא הבנתי
אם השלשה בסוף של אנדאלו הייתה בזמן או לא, סליחה על הטרחנות אבל זה יכול להיות קריטי במאבקי פלייאוף.
בטלוויזיה אמרו שכן, לפי התוצאה נראה שלא, ולא היה שום שידור חוזר למהלך
אם השלשה בסוף של אנדאלו הייתה בזמן או לא, סליחה על הטרחנות אבל זה יכול להיות קריטי במאבקי פלייאוף.
בטלוויזיה אמרו שכן, לפי התוצאה נראה שלא, ולא היה שום שידור חוזר למהלך
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
מה??ranjef כתב:שיקום אחד שאמר במחצית שמנצחים את זה.
באמת אתה חושב שלא היו כאלו שהאמינו שננצח?
הרי זה היה ברור שאם הפועל תתחיל לשחק,היא תפרק אותם.
במחצית הראשונה הם נהנו מ2 העבירות המהירות של אוטורו ומוטלי.
-
- קיבל.ה 1753 לייקים
כן, היתה מחצית חושך. של כולם. הם שיחקו הרבה יותר שוטף.Nati כתב:מה??ranjef כתב:שיקום אחד שאמר במחצית שמנצחים את זה.
אנחנו כאוהדי הפועל ראינו מחציות הרבה יותר טובות וגם אחריהן האמנו שכנראה נפסיד.
זה אופי של הפועל ושל אוהד הפועל. פה לא היה קשה לחשוב ככה.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
לא שלא הייתה אפשרות שנפסיד.ranjef כתב:כן, היתה מחצית חושך. של כולם. הם שיחקו הרבה יותר שוטף.Nati כתב:מה??ranjef כתב:שיקום אחד שאמר במחצית שמנצחים את זה.
אנחנו כאוהדי הפועל ראינו מחציות הרבה יותר טובות וגם אחריהן האמנו שכנראה נפסיד.
זה אופי של הפועל ושל אוהד הפועל. פה לא היה קשה לחשוב ככה.
אבל הפועל של השלוש שנים האחרונות זאת לא אותה הפועל של פעם.זאת קבוצה שכבר הרבה פעמים עשתה מהפכים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
בהיתי עכשיו בעיניים של פופי איזו חצי דקה,
היא עדיין המלכה.
מכבי, לעומת זאת, לא משהו...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1753 לייקים
זאת העוצמה של הקבוצה הזאת.
מנצחת את אנדולו בחוץ עם מחצית אחת בלבד.
ייקח זמן להתרגל לזה.
מנצחת את אנדולו בחוץ עם מחצית אחת בלבד.
ייקח זמן להתרגל לזה.
-
- קיבל.ה 276 לייקים
באמת האמנתי שניצל במחצית נהיינו ווינרים!
אגב איזה מרענן זה להיות קבוצת עונשין מדהימה
אגב איזה מרענן זה להיות קבוצת עונשין מדהימה
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
נרדמתי במחצית התעוררתי עכשיו ובדקתי תוצאה. הלם
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
ולגבי דקות ישראלים - גם כשמכבי הגיעו למצבים של 6 שניות לישראלים וכל מיני כאלה היו להם תירוצים מפה ועד הודעה חדשה למה זה בסדר, וצחקנו עליהם. ובצדק.
ברור לי שאלו חוקי הליגה, שאנחנו לא יוצאי דופן, שאם רוצים להישאר ביורוליג שנה הבאה אי אפשר לתת פריבילגיות לישראלים. הכל ידוע לי.
אני תמיד נהנה כשהפועל מנצחת. אבל בשורה התחתונה אני לא ממש מתחבר לכל הקונספט הזה. לא היתה לי שום בעיה גם לא להיות ביורוליג אבל לא להגיע למצב המגוחך הזה. מי שכן מתחבר (שזה כנראה רוב האוהדים), שיהיה לו בכיף.
ברור לי שאלו חוקי הליגה, שאנחנו לא יוצאי דופן, שאם רוצים להישאר ביורוליג שנה הבאה אי אפשר לתת פריבילגיות לישראלים. הכל ידוע לי.
אני תמיד נהנה כשהפועל מנצחת. אבל בשורה התחתונה אני לא ממש מתחבר לכל הקונספט הזה. לא היתה לי שום בעיה גם לא להיות ביורוליג אבל לא להגיע למצב המגוחך הזה. מי שכן מתחבר (שזה כנראה רוב האוהדים), שיהיה לו בכיף.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 521 לייקים
האוהדים שלהם ממש מתבכיינים על השיפוט, לא ראיתי את החצי השני אז אני לא יכול להגיד
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
אני אגיד את זה ככה - אנחנו קבוצה של הקהילה, שצריכה לקדם אם הכדורסל הישראלי, והכדורסלן הישראלי צריך להיות בסיס בקבוצה הזו.הפועל כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 04:06 ולגבי דקות ישראלים - גם כשמכבי הגיעו למצבים של 6 שניות לישראלים וכל מיני כאלה היו להם תירוצים מפה ועד הודעה חדשה למה זה בסדר, וצחקנו עליהם. ובצדק.
אם זה לא המצב עכשיו, אם כרגע הם לא ברמה מתאימה, אז לא צריך לזרוק משחקים לפח כדי לשתף אותם בכח, אבל צריך לשים מטרה להגיע למצב שאפשר בנוחות לשתף אותם, ולהתחיל לפעול לעניין.
אני מקבל את זה שזה התחלה, אז מן הסתם לא הכל מוכן, אבל אני לא אקבל את זה לאורך זמן אם לא יתחילו לעשות מהלכים לזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
היה שינוי בחוקי היורוליג, ופעם היו נותנים אזהרות לספסל על עבירות טכניות, ועכשיו ביטלו את האזהרות וההוראה לשופטים היא לתת ישר את העבירה בלי אזהרה על הפעם הראשונה.הגלמוד מלוד כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 04:08 האוהדים שלהם ממש מתבכיינים על השיפוט, לא ראיתי את החצי השני אז אני לא יכול להגיד
אז ברבע האחרון הייתה עבירה טכנית לספסל של אנאדולו כשהם חשבו שהיה צריך רק להזהיר אותם, מה שעיצבן את הספסל עוד יותר, מה שהוביל לעוד עבירות בהמשך.
את האמת? חוק מטומטם שברור שיוביל לעוד בעיות. כל עוד זה החוק השריקות היו בסדר, אבל זה חוק מטומטם.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל