לקראת ב"ש - עדכונים חדשות וכו'

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1135 לייקים

ממה שאני מבין בעצם 70% מהכרטיסים נשלחו בלינק לטופ אוהדים לפי ניקוד (ככה פורסם בתחילת העונה שיקרה)
אז שאר ה30% היו בעצם הכסאות במשחק הכסאות בלאן היום

באמת שאין סיבה לבחור כסא, תעשו שמי שנכנס, מסמן כרטיס וממשיך הלאה
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 30 ספטמבר 2025, 15:17
אדום ותיק כתב: 30 ספטמבר 2025, 13:21 מתרשם מאד, מהקלות שבה בש טחנו את חיפה. הם היו דומיננטיים כל המשחק וחיפה לא הגיעו למצבים מסוכנים. ראו שיש להם רספקט גדול לחיפה, מעבר ליכולת של חיפה העונה.
מקווה מאד שברדה יכין את הקבוצה היטב. הם לא יחזרו עוד פעם על הזילזול של גביע הטוט. הם בפורמה טובה מאד.
מקווה מאד שהוא למד את הלקח של לשחק מולם משחק פתוח (נגמר ב 5:1 בגביע)
אני לא חושב שב"ש טחנו את חיפה בכלל.
לא היה להם מצב אחד כמעט כל המשחק, הם אומנם שלטו יותר בכדור אבל היו רחוקים מלהרשים.
כמובן שבטרנר הם יראו הרבה יותר טוב
במחצית הראשונה, בש לא היתה מסוכנת ונתנה לחיפה לתקוף , כאילו אמרה נראה אותכם. התקפות חיפה נהדפו בקלות כשחיפה לא רושמת אפילו החמצה אחת (לדעתי).
בחצי השני, הם הפעילו על חיפה מכבש ובעיקר לאחר השער. כל הזמן ריחפה באויר השאלה מתי הם מבקיעים את השני. כל התקפה שלהם היתה מאד מסוכנת.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
RedDrifter
קיבל.ה  175 לייקים

אדום ותיק כתב: 30 ספטמבר 2025, 16:54
אנחנו בתהליך כתב: 30 ספטמבר 2025, 15:17
אדום ותיק כתב: 30 ספטמבר 2025, 13:21 מתרשם מאד, מהקלות שבה בש טחנו את חיפה. הם היו דומיננטיים כל המשחק וחיפה לא הגיעו למצבים מסוכנים. ראו שיש להם רספקט גדול לחיפה, מעבר ליכולת של חיפה העונה.
מקווה מאד שברדה יכין את הקבוצה היטב. הם לא יחזרו עוד פעם על הזילזול של גביע הטוט. הם בפורמה טובה מאד.
מקווה מאד שהוא למד את הלקח של לשחק מולם משחק פתוח (נגמר ב 5:1 בגביע)
אני לא חושב שב"ש טחנו את חיפה בכלל.
לא היה להם מצב אחד כמעט כל המשחק, הם אומנם שלטו יותר בכדור אבל היו רחוקים מלהרשים.
כמובן שבטרנר הם יראו הרבה יותר טוב
במחצית הראשונה, בש לא היתה מסוכנת ונתנה לחיפה לתקוף , כאילו אמרה נראה אותכם. התקפות חיפה נהדפו בקלות כשחיפה לא רושמת אפילו החמצה אחת (לדעתי).
בחצי השני, הם הפעילו על חיפה מכבש ובעיקר לאחר השער. כל הזמן ריחפה באויר השאלה מתי הם מבקיעים את השני. כל התקפה שלהם היתה מאד מסוכנת.
אני ראיתי משחק מאוד משעמם משני הצדדים. לא משקף את הרמה לא של באר שבע ולא של חיפה (לדעתי)
zionz
קיבל.ה  7 לייקים

Red Wolf כתב: 30 ספטמבר 2025, 16:50 ממה שאני מבין בעצם 70% מהכרטיסים נשלחו בלינק לטופ אוהדים לפי ניקוד (ככה פורסם בתחילת העונה שיקרה)

זה יתחיל רק בסיבוב השני של הליגה, כרגע יש רק צבירה.
בלי קשר לנקודות, צודק לגבי בחירת המקום, ברור שזה צריך להיות אוטומטי בלי משחק הכיסאות המתסכל הזה. אבל מדובר בלאן..
מתן
קיבל.ה  101 לייקים

zionz כתב: 30 ספטמבר 2025, 18:32
Red Wolf כתב: 30 ספטמבר 2025, 16:50 ממה שאני מבין בעצם 70% מהכרטיסים נשלחו בלינק לטופ אוהדים לפי ניקוד (ככה פורסם בתחילת העונה שיקרה)

זה יתחיל רק בסיבוב השני של הליגה, כרגע יש רק צבירה.
בלי קשר לנקודות, צודק לגבי בחירת המקום, ברור שזה צריך להיות אוטומטי בלי משחק הכיסאות המתסכל הזה. אבל מדובר בלאן..
באשדוד לפני שבועיים זה היה כך, ולא היה יותר טוב.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1095 לייקים

shai.m כתב: 30 ספטמבר 2025, 15:49 וואי לנסות לקנות כרטיס למשחק חוץ זה מלחמה רצינית. פעם היה את הקטע הזה שהיית מחכה בתור לפי הכניסה לאתר כדי לרכוש כרטיס ופתאום היום יש משחק הכיסאות הנעלמים מה זה הדבר הזה?
נראה לי שצריך לחשוב אולי למכור מנוי למשחקי חוץ אבל בלי מקום אלא סוג של קדימות בכרטיסים. ואם אתה מנסה לקנות ולא מצליח אז הקדימות שלך עוברת למשחק הבא שאתה תבחר לנצל את ה"אקסטרה קדימות".
זה הדבר הכי נוראי
אבל מה שיותר נורא כשכן הצלחתי לתפוס כיסא בהתחלה זה כתב לי שלא ניתן להשאיר כיסא בודד, למה בכלל זו אופציה החרא המפגר הזה? גם ככה אפשר להזמין רק כרטיס אחד, תנו לי לבחור את המושב שלי
וגם אםלחצתי כבר על הנקודה השחורה למה הכיסא לא נשמר לי ואני צריכה ללחוץ על המחיר ואז לרכישה אבל בגלל שזה לא נשמר לי אז לא הגעתי לרכישה :bang: :bang: :bang:
zionz
קיבל.ה  7 לייקים

כרובית כתב: 30 ספטמבר 2025, 21:38
shai.m כתב: 30 ספטמבר 2025, 15:49 וואי לנסות לקנות כרטיס למשחק חוץ זה מלחמה רצינית. פעם היה את הקטע הזה שהיית מחכה בתור לפי הכניסה לאתר כדי לרכוש כרטיס ופתאום היום יש משחק הכיסאות הנעלמים מה זה הדבר הזה?
נראה לי שצריך לחשוב אולי למכור מנוי למשחקי חוץ אבל בלי מקום אלא סוג של קדימות בכרטיסים. ואם אתה מנסה לקנות ולא מצליח אז הקדימות שלך עוברת למשחק הבא שאתה תבחר לנצל את ה"אקסטרה קדימות".
זה הדבר הכי נוראי
אבל מה שיותר נורא כשכן הצלחתי לתפוס כיסא בהתחלה זה כתב לי שלא ניתן להשאיר כיסא בודד, למה בכלל זו אופציה החרא המפגר הזה? גם ככה אפשר להזמין רק כרטיס אחד, תנו לי לבחור את המושב שלי
וגם אםלחצתי כבר על הנקודה השחורה למה הכיסא לא נשמר לי ואני צריכה ללחוץ על המחיר ואז לרכישה אבל בגלל שזה לא נשמר לי אז לא הגעתי לרכישה :bang: :bang: :bang:
גם לי קרה בדיוק אותו הדבר, מתסכל מאוד.
במשחק באשדוד היה אפילו יותר גרוע.
הגעה למשחקי חוץ הפכה להיות משימה כמעט בלתי אפשרית השנה בשביל מישהו כמוני שמגיע תמיד עם שני הילדים. אין כמעט סיכוי להצליח לקנות בשלושת החשבונות
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1095 לייקים

zionz כתב: 30 ספטמבר 2025, 21:45
כרובית כתב: 30 ספטמבר 2025, 21:38
זה הדבר הכי נוראי
גם לי קרה בדיוק אותו הדבר, מתסכל מאוד.
במשחק באשדוד היה אפילו יותר גרוע.
הגעה למשחקי חוץ הפכה להיות משימה כמעט בלתי אפשרית השנה בשביל מישהו כמוני שמגיע תמיד עם שני הילדים. אין כמעט סיכוי להצליח לקנות בשלושת החשבונות
באשדוד לא היה לבחור כיסא אבל כל היציע נעלם כל שניה ולא היה בחירת מחיר, אז לפחות זה חסך קליקים
אני בדרך כלל קונה גם לאבא שלי אז מסכימה, לקנות מ-2 חשבונות שונים זה באמת כמעט בלתי אפשרי
לפני שעברו לממשק החדש היה שיוך בעלים, כמובן שהם משדרגים את האתר ובעצם משנמכים אותו כי עכשיו אין שיוך בעלים
אסון למכבי
קיבל.ה  62 לייקים

מייאש, בקצב הזה נראה לי שאגיע רק למשחקי בית. ובחיים לא הייתה לי בעיה חקנות כרטיסים תמיד השגתי גם לדרבי חוץ.
KingZivos
קיבל.ה  127 לייקים

אסון למכבי כתב: 30 ספטמבר 2025, 22:23 מייאש, בקצב הזה נראה לי שאגיע רק למשחקי בית. ובחיים לא הייתה לי בעיה חקנות כרטיסים תמיד השגתי גם לדרבי חוץ.
דרבי תמיד יש כ3500 כרטיסים לעומת 1400 בבש
זה משמעותי.
סמי עופר גם אותו סגנון.
ב״ש הכי קשה להשגה זה ידוע
dino
קיבל.ה  2908 לייקים

אסון למכבי כתב: 30 ספטמבר 2025, 22:23 מייאש, בקצב הזה נראה לי שאגיע רק למשחקי בית. ובחיים לא הייתה לי בעיה חקנות כרטיסים תמיד השגתי גם לדרבי חוץ.
מניח מול הפועל ירושלים, הפועל חיפה, לא תהיה לך בעיה
סמל אישי של משתמש
shai.m
קיבל.ה  131 לייקים

אני חושב שגם בגן חיות טדי אין בעיה.
i stand with israel :brokenheart:
htafan99
קיבל.ה  165 לייקים

מזיינים אותם ?
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel:
zionz
קיבל.ה  7 לייקים

shai.m כתב: 01 אוקטובר 2025, 09:34 אני חושב שגם בגן חיות טדי אין בעיה.
עד היום לא היתה בעיה, כי קיבלנו את כל היציע הדרומי, אבל אחרי שהגבלנו אותם למינימום במשחק האחרון ולא מכרנו להם לכל 11-12 הם יעשו לנו את אותו הדבר
אופטימי ג׳וניור
קיבל.ה  6 לייקים

אם למישהו יש כרטיס מיותר אשמח לקנות, לא מצליח לקנות בעצמי באתר לאן
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1482 לייקים

אופטימי ג׳וניור כתב: 01 אוקטובר 2025, 13:20 אם למישהו יש כרטיס מיותר אשמח לקנות, לא מצליח לקנות בעצמי באתר לאן
אופטימי ג׳וניור זה אומר שאתה הבן אדום אופטימי?
אופטימי ג׳וניור
קיבל.ה  6 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 01 אוקטובר 2025, 15:14
אופטימי ג׳וניור כתב: 01 אוקטובר 2025, 13:20 אם למישהו יש כרטיס מיותר אשמח לקנות, לא מצליח לקנות בעצמי באתר לאן
אכן
הייתי פעיל קצת בפורום לפני יותר מ-15 שנה כילד
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1482 לייקים

אופטימי ג׳וניור כתב: 01 אוקטובר 2025, 15:41
אכן
אושיית הפורום אדום אופטימי, יש לומר
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

אכן
אופטימי ג'וניור פריירה
כמה אחסון מיותר הפורום הזה תופס לי במוח
לירון האדום
קיבל.ה  2634 לייקים

אשכרה אתה הבן של אדום אופטימי?
וואו איזה אבא אגדת פורום.
אכן
htafan99
קיבל.ה  165 לייקים

ראיתי את המשחק שלהם מול חיפה, יש להם חרא הגנה.

כל קבוצה שתלחץ אותם, תהנה.
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel:
Gania23
קיבל.ה  43 לייקים

htafan99 כתב: 02 אוקטובר 2025, 23:51 ראיתי את המשחק שלהם מול חיפה, יש להם חרא הגנה.

כל קבוצה שתלחץ אותם, תהנה.
הם טובים כקבוצה , מחוברים מאוד .
אבל מעבר לזה אנחנו לא נופלים מהם במאצ'אפים
RedDrifter
קיבל.ה  175 לייקים

אם תצליח לנטרל את קנגוואה וביטון עשית 95% מהעבודה

צריכים לבוא בדיוק כמו שבאנו לטוטו, להתקפות מעבר.

טוריאל לואיזו ודאפה זה הכוח שלנו בהתקפות
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

RedDrifter כתב: 03 אוקטובר 2025, 08:07 אם תצליח לנטרל את קנגוואה וביטון עשית 95% מהעבודה

יש להפועל איש למשימות ניטרול קשרים. קוראים לו פלקאו.
הוא זה שבדיעבד אחראי לניצחון על בית"ר עם הניטרול של שועה. זה פשוט קרה בחלק ההגנתי אז זה פחות זוהר אבל הניצחון עליו בדיוק כמו שהוא על קרייב, אלטמן וטוריאל.

עכשיו השאלה היא רק למי ברדה נותן לו הוראה להיצמד - לקאנגווה או לביטון.
יחד, רק יחד! :heart:
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

מרגע שאלקוקין יצא בשבוע שעבר המשחק שלנו הפך שכונה לחלוטין, הוא חייב לעלות
אסון למכבי
קיבל.ה  62 לייקים

7even כתב: 03 אוקטובר 2025, 08:41
RedDrifter כתב: 03 אוקטובר 2025, 08:07 אם תצליח לנטרל את קנגוואה וביטון עשית 95% מהעבודה

הוא זה שבדיעבד אחראי לניצחון על בית"ר עם הניטרול של שועה. זה פשוט קרה בחלק ההגנתי אז זה פחות זוהר אבל הניצחון עליו בדיוק כמו שהוא על קרייב, אלטמן וטוריאל.

ברור שלקאנגאווה כי הוא משחק באמצע, ביטון כבר יהיה הבעיה של המגנים
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

7even כתב: 03 אוקטובר 2025, 08:41

בהפסד להם בגביע , הם פירקו אותנו עי שחקני האגף והמגינים שלהם. משם באה הצרה.
הייתי פותח עם יאזן כמגן וליינדנר כשחקן אגף קצת יותר קידמי לעבוד את האגף ולנצל טוב יותר את כישוריו של ליינדנר.
פאלקאו חייב להישמר מקבלת צהוב מוקדם שינטרל אותו להמשך.
בכל מקרה, סומך לחלוטין על ברדה שיידע לבחור את ההרכב המתאים ביותר למשחק הזה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
RedDrifter
קיבל.ה  175 לייקים

אני אולי קצת מגזים לטעמם של חלק ממכם, אבל לדעתי זהו המשחק בין החשובים שלנו בשנים האחרונות שיקבע אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כאן ועכשיו לקבוצה שבאה להתקדם ולנצח כל מי שמולנו ולהתחרות על הכל, או שאנחנו נסתפק בפלייאוף עליון ומלחמה על אירופה. לא רוצה לדבר על מה יקרה אם xyz אבל זה יתן מוטיבציה אדירה לשחקנים בוודאות אם וכאשר

באופן כללי אני מסופק ככה או ככה, שנים שלא התרגשתי מהכדורגל ככה וציפיתי למשחקים. תודה לכל העוסקים במלאכה. תודה ענקית לספרא שהחזיר לי את החשק לבוא למגרשים.
ר.ש
קיבל.ה  456 לייקים

חייבים את יאזן. זה ייתן רביעייה חזקה וגבוהה מאחורה.
מקדימה הייתי מוותר על דאפה לטובת לואיזו (טוריאל כחלוץ). חייבים שחקנים שיודעים להחזיק בכדור כדי שהוא לא יהיה אצלם 70% מהזמן.
רואה שחורות המקורי
dino
קיבל.ה  2908 לייקים

RedDrifter כתב: 03 אוקטובר 2025, 11:37 אני אולי קצת מגזים לטעמם של חלק ממכם, אבל לדעתי זהו המשחק בין החשובים שלנו בשנים האחרונות שיקבע אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כאן ועכשיו לקבוצה שבאה להתקדם ולנצח כל מי שמולנו ולהתחרות על הכל, או שאנחנו נסתפק בפלייאוף עליון ומלחמה על אירופה. לא רוצה לדבר על מה יקרה אם xyz אבל זה יתן מוטיבציה אדירה לשחקנים בוודאות אם וכאשר

באופן כללי אני מסופק ככה או ככה, שנים שלא התרגשתי מהכדורגל ככה וציפיתי למשחקים. תודה לכל העוסקים במלאכה. תודה ענקית לספרא שהחזיר לי את החשק לבוא למגרשים.
מציע לך פחות להתעסק במשוואות שעוסקים בהם עיתונאים כדי לייצר עניין ודרמה.
המשחק הזה לא בין החשובים ולא דרמתי בשום צורה ולא יקבע לאן מועדות פני קבוצה צעירה יחסית שנבנתה העונה.
אין פה שום השלכה שאני רואה בין אם ננצח או נפסיד או ״נקח״ תיקו.
Nati
קיבל.ה  2219 לייקים

ניצחון כדי למלא את המקדש בדרבי
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1482 לייקים

RedDrifter כתב: 03 אוקטובר 2025, 11:37 אני אולי קצת מגזים לטעמם של חלק ממכם, אבל לדעתי זהו המשחק בין החשובים שלנו בשנים האחרונות שיקבע אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כאן ועכשיו לקבוצה שבאה להתקדם ולנצח כל מי שמולנו ולהתחרות על הכל, או שאנחנו נסתפק בפלייאוף עליון ומלחמה על אירופה. לא רוצה לדבר על מה יקרה אם xyz אבל זה יתן מוטיבציה אדירה לשחקנים בוודאות אם וכאשר

טיפונת מגזים
ככה בקטנה
Red Ghost
קיבל.ה  548 לייקים

Nati כתב: 03 אוקטובר 2025, 11:57 ניצחון כדי למלא את המקדש בדרבי
צריך למלא בלי קשר לתוצאה מחר
מאמין ומקווה שככה יהיה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

אני אהמר שגם אם ננצח מחר לא ניקח אליפות.
זה כן יכול לתת הצהרה יפה ונחמדה. אבל זה רק משחק אחד מבין בערך 40 העונה.

הבדלי הרמות מב"ש לאורך עונה שלמה פשוט גבוהים מדי כרגע לטעמי.
ממכבי כנראה גם אבל לא ראיתי מהם איזה משהו מרשים מדי בליגה עד כה.
יחד, רק יחד! :heart:
zionz
קיבל.ה  7 לייקים

היתרון במצב הנוכחי שלנו הוא שלראשונה מזה הרבה שנים, יש אופטימיות גדולה בנוגע לדרך ולטווח הארוך. יש בעלים עם כיס עמוק, נכון, אבל יותר חשוב לטעמי זה שיש בניה, הנהלה מקצועית שעובדת בשקט, והרבה ידיים שעושות עבודה מצוינת ונותנות המון תקווה לעתיד.
ולכן מבחינתי אין אף משחק קריטי, לא זה ואפילו לא דרבי. אפילו העונה כולה לא קריטית מבחינתי. כי הכיוון טוב. ההצלחה תבוא בוודאות, גם אם ייקח קצת זמן
cholo
קיבל.ה  177 לייקים

ר.ש כתב: 03 אוקטובר 2025, 11:39 חייבים את יאזן. זה ייתן רביעייה חזקה וגבוהה מאחורה.
מקדימה הייתי מוותר על דאפה לטובת לואיזו (טוריאל כחלוץ). חייבים שחקנים שיודעים להחזיק בכדור כדי שהוא לא יהיה אצלם 70% מהזמן.
צודק, חייבים שחקן חלש וחסר ביטחון בהרכב במקום המגן הכי טוב בסגל שבכושר נהדר :bang:
CouchPotato
קיבל.ה  21 לייקים

7even כתב: 03 אוקטובר 2025, 13:40

אני אהמר שגם אם ננצח מחר לא ניקח אליפות.
זה כן יכול לתת הצהרה יפה ונחמדה. אבל זה רק משחק אחד מבין בערך 40 העונה.

הבדלי הרמות מב"ש לאורך עונה שלמה פשוט גבוהים מדי כרגע לטעמי.
ממכבי כנראה גם אבל לא ראיתי מהם איזה משהו מרשים מדי בליגה עד כה.
בוא נגיד שאם עד ינואר אנחנו במרחק סביר מהמקום הראשון יש מצב שנוחתים פה כמה תותחים כדי ללחוץ על הדוושה עד הסוף. אבל ככה זאת לא המטרה שלנו העונה.
yoni143
קיבל.ה  188 לייקים

אליניב ברדה הפתיע: מור בוסקילה ישאר מחוץ לסגל הפועל ת"א נגד ב"ש, אל ים קנצפולסקי ירשם במקומו

התחיל להמציא את הכדורגל ברדה או שכנראה מור בוסקילה עשה עבירת משמעת באימון
redrony
קיבל.ה  970 לייקים

yoni143 כתב: 03 אוקטובר 2025, 14:44 אליניב ברדה הפתיע: מור בוסקילה ישאר מחוץ לסגל הפועל ת"א נגד ב"ש, אל ים קנצפולסקי ירשם במקומו

התחיל להמציא כדורגל זה יפה. שיתקשר אליך אולי לפני להתייעץ
yoni143
קיבל.ה  188 לייקים

redrony כתב: 03 אוקטובר 2025, 14:54
yoni143 כתב: 03 אוקטובר 2025, 14:44 אליניב ברדה הפתיע: מור בוסקילה ישאר מחוץ לסגל הפועל ת"א נגד ב"ש, אל ים קנצפולסקי ירשם במקומו

התחיל להמציא כדורגל זה יפה. שיתקשר אליך אולי לפני להתייעץ
לשים את אל ים קנצפולסקי על חשבון בוסקילה , זה להמציא. לא משנה אייך תהפוך את זה. אלה אם כן בוסקילה ביצע עבירת משמעת באימון.
שליחת תגובה