לקראת ב"ש - עדכונים חדשות וכו'
- Red Wolf
- קיבל.ה 1135 לייקים
ממה שאני מבין בעצם 70% מהכרטיסים נשלחו בלינק לטופ אוהדים לפי ניקוד (ככה פורסם בתחילת העונה שיקרה)
אז שאר ה30% היו בעצם הכסאות במשחק הכסאות בלאן היום
באמת שאין סיבה לבחור כסא, תעשו שמי שנכנס, מסמן כרטיס וממשיך הלאה
אז שאר ה30% היו בעצם הכסאות במשחק הכסאות בלאן היום
באמת שאין סיבה לבחור כסא, תעשו שמי שנכנס, מסמן כרטיס וממשיך הלאה
-
- קיבל.ה 918 לייקים
במחצית הראשונה, בש לא היתה מסוכנת ונתנה לחיפה לתקוף , כאילו אמרה נראה אותכם. התקפות חיפה נהדפו בקלות כשחיפה לא רושמת אפילו החמצה אחת (לדעתי).אנחנו בתהליך כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 15:17אני לא חושב שב"ש טחנו את חיפה בכלל.אדום ותיק כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 13:21 מתרשם מאד, מהקלות שבה בש טחנו את חיפה. הם היו דומיננטיים כל המשחק וחיפה לא הגיעו למצבים מסוכנים. ראו שיש להם רספקט גדול לחיפה, מעבר ליכולת של חיפה העונה.
מקווה מאד שברדה יכין את הקבוצה היטב. הם לא יחזרו עוד פעם על הזילזול של גביע הטוט. הם בפורמה טובה מאד.
מקווה מאד שהוא למד את הלקח של לשחק מולם משחק פתוח (נגמר ב 5:1 בגביע)
לא היה להם מצב אחד כמעט כל המשחק, הם אומנם שלטו יותר בכדור אבל היו רחוקים מלהרשים.
כמובן שבטרנר הם יראו הרבה יותר טוב
בחצי השני, הם הפעילו על חיפה מכבש ובעיקר לאחר השער. כל הזמן ריחפה באויר השאלה מתי הם מבקיעים את השני. כל התקפה שלהם היתה מאד מסוכנת.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 175 לייקים
אני ראיתי משחק מאוד משעמם משני הצדדים. לא משקף את הרמה לא של באר שבע ולא של חיפה (לדעתי)אדום ותיק כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 16:54במחצית הראשונה, בש לא היתה מסוכנת ונתנה לחיפה לתקוף , כאילו אמרה נראה אותכם. התקפות חיפה נהדפו בקלות כשחיפה לא רושמת אפילו החמצה אחת (לדעתי).אנחנו בתהליך כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 15:17אני לא חושב שב"ש טחנו את חיפה בכלל.אדום ותיק כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 13:21 מתרשם מאד, מהקלות שבה בש טחנו את חיפה. הם היו דומיננטיים כל המשחק וחיפה לא הגיעו למצבים מסוכנים. ראו שיש להם רספקט גדול לחיפה, מעבר ליכולת של חיפה העונה.
מקווה מאד שברדה יכין את הקבוצה היטב. הם לא יחזרו עוד פעם על הזילזול של גביע הטוט. הם בפורמה טובה מאד.
מקווה מאד שהוא למד את הלקח של לשחק מולם משחק פתוח (נגמר ב 5:1 בגביע)
לא היה להם מצב אחד כמעט כל המשחק, הם אומנם שלטו יותר בכדור אבל היו רחוקים מלהרשים.
כמובן שבטרנר הם יראו הרבה יותר טוב
בחצי השני, הם הפעילו על חיפה מכבש ובעיקר לאחר השער. כל הזמן ריחפה באויר השאלה מתי הם מבקיעים את השני. כל התקפה שלהם היתה מאד מסוכנת.
זה יתחיל רק בסיבוב השני של הליגה, כרגע יש רק צבירה.
בלי קשר לנקודות, צודק לגבי בחירת המקום, ברור שזה צריך להיות אוטומטי בלי משחק הכיסאות המתסכל הזה. אבל מדובר בלאן..
-
- קיבל.ה 101 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1095 לייקים
זה הדבר הכי נוראיshai.m כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 15:49 וואי לנסות לקנות כרטיס למשחק חוץ זה מלחמה רצינית. פעם היה את הקטע הזה שהיית מחכה בתור לפי הכניסה לאתר כדי לרכוש כרטיס ופתאום היום יש משחק הכיסאות הנעלמים מה זה הדבר הזה?
נראה לי שצריך לחשוב אולי למכור מנוי למשחקי חוץ אבל בלי מקום אלא סוג של קדימות בכרטיסים. ואם אתה מנסה לקנות ולא מצליח אז הקדימות שלך עוברת למשחק הבא שאתה תבחר לנצל את ה"אקסטרה קדימות".
אבל מה שיותר נורא כשכן הצלחתי לתפוס כיסא בהתחלה זה כתב לי שלא ניתן להשאיר כיסא בודד, למה בכלל זו אופציה החרא המפגר הזה? גם ככה אפשר להזמין רק כרטיס אחד, תנו לי לבחור את המושב שלי
וגם אםלחצתי כבר על הנקודה השחורה למה הכיסא לא נשמר לי ואני צריכה ללחוץ על המחיר ואז לרכישה אבל בגלל שזה לא נשמר לי אז לא הגעתי לרכישה

גם לי קרה בדיוק אותו הדבר, מתסכל מאוד.כרובית כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 21:38זה הדבר הכי נוראיshai.m כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 15:49 וואי לנסות לקנות כרטיס למשחק חוץ זה מלחמה רצינית. פעם היה את הקטע הזה שהיית מחכה בתור לפי הכניסה לאתר כדי לרכוש כרטיס ופתאום היום יש משחק הכיסאות הנעלמים מה זה הדבר הזה?
נראה לי שצריך לחשוב אולי למכור מנוי למשחקי חוץ אבל בלי מקום אלא סוג של קדימות בכרטיסים. ואם אתה מנסה לקנות ולא מצליח אז הקדימות שלך עוברת למשחק הבא שאתה תבחר לנצל את ה"אקסטרה קדימות".
אבל מה שיותר נורא כשכן הצלחתי לתפוס כיסא בהתחלה זה כתב לי שלא ניתן להשאיר כיסא בודד, למה בכלל זו אופציה החרא המפגר הזה? גם ככה אפשר להזמין רק כרטיס אחד, תנו לי לבחור את המושב שלי
וגם אםלחצתי כבר על הנקודה השחורה למה הכיסא לא נשמר לי ואני צריכה ללחוץ על המחיר ואז לרכישה אבל בגלל שזה לא נשמר לי אז לא הגעתי לרכישה![]()
![]()
![]()
במשחק באשדוד היה אפילו יותר גרוע.
הגעה למשחקי חוץ הפכה להיות משימה כמעט בלתי אפשרית השנה בשביל מישהו כמוני שמגיע תמיד עם שני הילדים. אין כמעט סיכוי להצליח לקנות בשלושת החשבונות
- כרובית
- קיבל.ה 1095 לייקים
באשדוד לא היה לבחור כיסא אבל כל היציע נעלם כל שניה ולא היה בחירת מחיר, אז לפחות זה חסך קליקיםzionz כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 21:45גם לי קרה בדיוק אותו הדבר, מתסכל מאוד.כרובית כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 21:38זה הדבר הכי נוראיshai.m כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 15:49 וואי לנסות לקנות כרטיס למשחק חוץ זה מלחמה רצינית. פעם היה את הקטע הזה שהיית מחכה בתור לפי הכניסה לאתר כדי לרכוש כרטיס ופתאום היום יש משחק הכיסאות הנעלמים מה זה הדבר הזה?
וגם אםלחצתי כבר על הנקודה השחורה למה הכיסא לא נשמר לי ואני צריכה ללחוץ על המחיר ואז לרכישה אבל בגלל שזה לא נשמר לי אז לא הגעתי לרכישה![]()
![]()
![]()
במשחק באשדוד היה אפילו יותר גרוע.
הגעה למשחקי חוץ הפכה להיות משימה כמעט בלתי אפשרית השנה בשביל מישהו כמוני שמגיע תמיד עם שני הילדים. אין כמעט סיכוי להצליח לקנות בשלושת החשבונות
אני בדרך כלל קונה גם לאבא שלי אז מסכימה, לקנות מ-2 חשבונות שונים זה באמת כמעט בלתי אפשרי
לפני שעברו לממשק החדש היה שיוך בעלים, כמובן שהם משדרגים את האתר ובעצם משנמכים אותו כי עכשיו אין שיוך בעלים
-
- קיבל.ה 62 לייקים
מייאש, בקצב הזה נראה לי שאגיע רק למשחקי בית. ובחיים לא הייתה לי בעיה חקנות כרטיסים תמיד השגתי גם לדרבי חוץ.
-
- קיבל.ה 127 לייקים
דרבי תמיד יש כ3500 כרטיסים לעומת 1400 בבשאסון למכבי כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 22:23 מייאש, בקצב הזה נראה לי שאגיע רק למשחקי בית. ובחיים לא הייתה לי בעיה חקנות כרטיסים תמיד השגתי גם לדרבי חוץ.
זה משמעותי.
סמי עופר גם אותו סגנון.
ב״ש הכי קשה להשגה זה ידוע
-
- קיבל.ה 2908 לייקים
מניח מול הפועל ירושלים, הפועל חיפה, לא תהיה לך בעיהאסון למכבי כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 22:23 מייאש, בקצב הזה נראה לי שאגיע רק למשחקי בית. ובחיים לא הייתה לי בעיה חקנות כרטיסים תמיד השגתי גם לדרבי חוץ.
- shai.m
- קיבל.ה 131 לייקים
אני חושב שגם בגן חיות טדי אין בעיה.
i stand with israel 

-
- קיבל.ה 165 לייקים
מזיינים אותם ?

-
- קיבל.ה 6 לייקים
אם למישהו יש כרטיס מיותר אשמח לקנות, לא מצליח לקנות בעצמי באתר לאן
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
אופטימי ג׳וניור זה אומר שאתה הבן אדום אופטימי?אופטימי ג׳וניור כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 13:20 אם למישהו יש כרטיס מיותר אשמח לקנות, לא מצליח לקנות בעצמי באתר לאן
-
- קיבל.ה 6 לייקים
אכןאוגוסטוס היל כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 15:14אופטימי ג׳וניור זה אומר שאתה הבן אדום אופטימי?אופטימי ג׳וניור כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 13:20 אם למישהו יש כרטיס מיותר אשמח לקנות, לא מצליח לקנות בעצמי באתר לאן
הייתי פעיל קצת בפורום לפני יותר מ-15 שנה כילד
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
אושיית הפורום אדום אופטימי, יש לומראופטימי ג׳וניור כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 15:41אכןאוגוסטוס היל כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 15:14אופטימי ג׳וניור זה אומר שאתה הבן אדום אופטימי?אופטימי ג׳וניור כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 13:20 אם למישהו יש כרטיס מיותר אשמח לקנות, לא מצליח לקנות בעצמי באתר לאן
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אופטימי ג'וניור פריירהאופטימי ג׳וניור כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 15:41אכןאוגוסטוס היל כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 15:14אופטימי ג׳וניור זה אומר שאתה הבן אדום אופטימי?אופטימי ג׳וניור כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 13:20 אם למישהו יש כרטיס מיותר אשמח לקנות, לא מצליח לקנות בעצמי באתר לאן
כמה אחסון מיותר הפורום הזה תופס לי במוח
-
- קיבל.ה 2634 לייקים
אופטימי ג׳וניור כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 15:41אשכרה אתה הבן של אדום אופטימי?אוגוסטוס היל כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 15:14אופטימי ג׳וניור זה אומר שאתה הבן אדום אופטימי?אופטימי ג׳וניור כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 13:20 אם למישהו יש כרטיס מיותר אשמח לקנות, לא מצליח לקנות בעצמי באתר לאן
וואו איזה אבא אגדת פורום.
אכן
-
- קיבל.ה 165 לייקים
ראיתי את המשחק שלהם מול חיפה, יש להם חרא הגנה.
כל קבוצה שתלחץ אותם, תהנה.
כל קבוצה שתלחץ אותם, תהנה.

-
- קיבל.ה 175 לייקים
אם תצליח לנטרל את קנגוואה וביטון עשית 95% מהעבודה
צריכים לבוא בדיוק כמו שבאנו לטוטו, להתקפות מעבר.
טוריאל לואיזו ודאפה זה הכוח שלנו בהתקפות
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
יש להפועל איש למשימות ניטרול קשרים. קוראים לו פלקאו.RedDrifter כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 08:07 אם תצליח לנטרל את קנגוואה וביטון עשית 95% מהעבודה
הוא זה שבדיעבד אחראי לניצחון על בית"ר עם הניטרול של שועה. זה פשוט קרה בחלק ההגנתי אז זה פחות זוהר אבל הניצחון עליו בדיוק כמו שהוא על קרייב, אלטמן וטוריאל.
עכשיו השאלה היא רק למי ברדה נותן לו הוראה להיצמד - לקאנגווה או לביטון.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 554 לייקים
מרגע שאלקוקין יצא בשבוע שעבר המשחק שלנו הפך שכונה לחלוטין, הוא חייב לעלות
-
- קיבל.ה 62 לייקים
ברור שלקאנגאווה כי הוא משחק באמצע, ביטון כבר יהיה הבעיה של המגנים7even כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 08:41יש להפועל איש למשימות ניטרול קשרים. קוראים לו פלקאו.RedDrifter כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 08:07 אם תצליח לנטרל את קנגוואה וביטון עשית 95% מהעבודה
הוא זה שבדיעבד אחראי לניצחון על בית"ר עם הניטרול של שועה. זה פשוט קרה בחלק ההגנתי אז זה פחות זוהר אבל הניצחון עליו בדיוק כמו שהוא על קרייב, אלטמן וטוריאל.
-
- קיבל.ה 918 לייקים
בהפסד להם בגביע , הם פירקו אותנו עי שחקני האגף והמגינים שלהם. משם באה הצרה.7even כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 08:41יש להפועל איש למשימות ניטרול קשרים. קוראים לו פלקאו.RedDrifter כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 08:07 אם תצליח לנטרל את קנגוואה וביטון עשית 95% מהעבודה
הייתי פותח עם יאזן כמגן וליינדנר כשחקן אגף קצת יותר קידמי לעבוד את האגף ולנצל טוב יותר את כישוריו של ליינדנר.
פאלקאו חייב להישמר מקבלת צהוב מוקדם שינטרל אותו להמשך.
בכל מקרה, סומך לחלוטין על ברדה שיידע לבחור את ההרכב המתאים ביותר למשחק הזה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 175 לייקים
אני אולי קצת מגזים לטעמם של חלק ממכם, אבל לדעתי זהו המשחק בין החשובים שלנו בשנים האחרונות שיקבע אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כאן ועכשיו לקבוצה שבאה להתקדם ולנצח כל מי שמולנו ולהתחרות על הכל, או שאנחנו נסתפק בפלייאוף עליון ומלחמה על אירופה. לא רוצה לדבר על מה יקרה אם xyz אבל זה יתן מוטיבציה אדירה לשחקנים בוודאות אם וכאשר
באופן כללי אני מסופק ככה או ככה, שנים שלא התרגשתי מהכדורגל ככה וציפיתי למשחקים. תודה לכל העוסקים במלאכה. תודה ענקית לספרא שהחזיר לי את החשק לבוא למגרשים.
באופן כללי אני מסופק ככה או ככה, שנים שלא התרגשתי מהכדורגל ככה וציפיתי למשחקים. תודה לכל העוסקים במלאכה. תודה ענקית לספרא שהחזיר לי את החשק לבוא למגרשים.
-
- קיבל.ה 456 לייקים
חייבים את יאזן. זה ייתן רביעייה חזקה וגבוהה מאחורה.
מקדימה הייתי מוותר על דאפה לטובת לואיזו (טוריאל כחלוץ). חייבים שחקנים שיודעים להחזיק בכדור כדי שהוא לא יהיה אצלם 70% מהזמן.
מקדימה הייתי מוותר על דאפה לטובת לואיזו (טוריאל כחלוץ). חייבים שחקנים שיודעים להחזיק בכדור כדי שהוא לא יהיה אצלם 70% מהזמן.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 2908 לייקים
מציע לך פחות להתעסק במשוואות שעוסקים בהם עיתונאים כדי לייצר עניין ודרמה.RedDrifter כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 11:37 אני אולי קצת מגזים לטעמם של חלק ממכם, אבל לדעתי זהו המשחק בין החשובים שלנו בשנים האחרונות שיקבע אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כאן ועכשיו לקבוצה שבאה להתקדם ולנצח כל מי שמולנו ולהתחרות על הכל, או שאנחנו נסתפק בפלייאוף עליון ומלחמה על אירופה. לא רוצה לדבר על מה יקרה אם xyz אבל זה יתן מוטיבציה אדירה לשחקנים בוודאות אם וכאשר
המשחק הזה לא בין החשובים ולא דרמתי בשום צורה ולא יקבע לאן מועדות פני קבוצה צעירה יחסית שנבנתה העונה.
אין פה שום השלכה שאני רואה בין אם ננצח או נפסיד או ״נקח״ תיקו.
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
טיפונת מגזיםRedDrifter כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 11:37 אני אולי קצת מגזים לטעמם של חלק ממכם, אבל לדעתי זהו המשחק בין החשובים שלנו בשנים האחרונות שיקבע אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כאן ועכשיו לקבוצה שבאה להתקדם ולנצח כל מי שמולנו ולהתחרות על הכל, או שאנחנו נסתפק בפלייאוף עליון ומלחמה על אירופה. לא רוצה לדבר על מה יקרה אם xyz אבל זה יתן מוטיבציה אדירה לשחקנים בוודאות אם וכאשר
ככה בקטנה
-
- קיבל.ה 548 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
אני אהמר שגם אם ננצח מחר לא ניקח אליפות.RedDrifter כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 11:37 אני אולי קצת מגזים לטעמם של חלק ממכם, אבל לדעתי זהו המשחק בין החשובים שלנו בשנים האחרונות שיקבע אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כאן ועכשיו לקבוצה שבאה להתקדם ולנצח כל מי שמולנו ולהתחרות על הכל, או שאנחנו נסתפק בפלייאוף עליון ומלחמה על אירופה. לא רוצה לדבר על מה יקרה אם xyz אבל זה יתן מוטיבציה אדירה לשחקנים בוודאות אם וכאשר
זה כן יכול לתת הצהרה יפה ונחמדה. אבל זה רק משחק אחד מבין בערך 40 העונה.
הבדלי הרמות מב"ש לאורך עונה שלמה פשוט גבוהים מדי כרגע לטעמי.
ממכבי כנראה גם אבל לא ראיתי מהם איזה משהו מרשים מדי בליגה עד כה.
יחד, רק יחד! 

היתרון במצב הנוכחי שלנו הוא שלראשונה מזה הרבה שנים, יש אופטימיות גדולה בנוגע לדרך ולטווח הארוך. יש בעלים עם כיס עמוק, נכון, אבל יותר חשוב לטעמי זה שיש בניה, הנהלה מקצועית שעובדת בשקט, והרבה ידיים שעושות עבודה מצוינת ונותנות המון תקווה לעתיד.RedDrifter כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 11:37 אני אולי קצת מגזים לטעמם של חלק ממכם, אבל לדעתי זהו המשחק בין החשובים שלנו בשנים האחרונות שיקבע אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כאן ועכשיו לקבוצה שבאה להתקדם ולנצח כל מי שמולנו ולהתחרות על הכל, או שאנחנו נסתפק בפלייאוף עליון ומלחמה על אירופה. לא רוצה לדבר על מה יקרה אם xyz אבל זה יתן מוטיבציה אדירה לשחקנים בוודאות אם וכאשר
ולכן מבחינתי אין אף משחק קריטי, לא זה ואפילו לא דרבי. אפילו העונה כולה לא קריטית מבחינתי. כי הכיוון טוב. ההצלחה תבוא בוודאות, גם אם ייקח קצת זמן
-
- קיבל.ה 177 לייקים
-
- קיבל.ה 21 לייקים
בוא נגיד שאם עד ינואר אנחנו במרחק סביר מהמקום הראשון יש מצב שנוחתים פה כמה תותחים כדי ללחוץ על הדוושה עד הסוף. אבל ככה זאת לא המטרה שלנו העונה.7even כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 13:40אני אהמר שגם אם ננצח מחר לא ניקח אליפות.RedDrifter כתב: ↑03 אוקטובר 2025, 11:37 אני אולי קצת מגזים לטעמם של חלק ממכם, אבל לדעתי זהו המשחק בין החשובים שלנו בשנים האחרונות שיקבע אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כאן ועכשיו לקבוצה שבאה להתקדם ולנצח כל מי שמולנו ולהתחרות על הכל, או שאנחנו נסתפק בפלייאוף עליון ומלחמה על אירופה. לא רוצה לדבר על מה יקרה אם xyz אבל זה יתן מוטיבציה אדירה לשחקנים בוודאות אם וכאשר
זה כן יכול לתת הצהרה יפה ונחמדה. אבל זה רק משחק אחד מבין בערך 40 העונה.
הבדלי הרמות מב"ש לאורך עונה שלמה פשוט גבוהים מדי כרגע לטעמי.
ממכבי כנראה גם אבל לא ראיתי מהם איזה משהו מרשים מדי בליגה עד כה.
-
- קיבל.ה 188 לייקים
אליניב ברדה הפתיע: מור בוסקילה ישאר מחוץ לסגל הפועל ת"א נגד ב"ש, אל ים קנצפולסקי ירשם במקומו
התחיל להמציא את הכדורגל ברדה או שכנראה מור בוסקילה עשה עבירת משמעת באימון
התחיל להמציא את הכדורגל ברדה או שכנראה מור בוסקילה עשה עבירת משמעת באימון
-
- קיבל.ה 970 לייקים
-
- קיבל.ה 188 לייקים
לשים את אל ים קנצפולסקי על חשבון בוסקילה , זה להמציא. לא משנה אייך תהפוך את זה. אלה אם כן בוסקילה ביצע עבירת משמעת באימון.