שאר הליגה 21/22
-
- קיבל.ה 135 לייקים
אפשר תקציר למה אנחנו שונאים אותם? תודה מראש
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 400 לייקים
קודם כל, לא חושב שרוב אוהדי הפועל שונאים אותם.
בשבילי זה די פשוט, אני ירושלמי והם פה והם לא הקבוצה שלי

יש דברים אצלם שנחמדים (המאבק בהומופוביה וגזענות ודברים כאלה) אבל הם גם קצת תמונת מראה של כל מה שמעצבן בשמאל הישראלי, חושבים שהם כאלה נאורים ומגניבים והם בערך הקהל הכי הומוגני בארץ, כשלסתם קבוצה רגילה ולא פוליטית כמו חיפה יש מלא אוהדים ערבים פשוט באופן טבעי.
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 939 לייקים
כי אוהדי הפועל מחפשים לשנוא כל מה שזז בלי סיבה מיוחדת.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אני מסכים עם רד פרייד ששב מן השאול.
אינתי עומרי, הפועל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כאמור , רוב אוהדי הפועל לא שונאים אותם ואפילו די מחבבים אותם ובצדק
האחות האדומה מי-ם למה לשנוא
כששונאים זה עלול להיות דו כיווני ומיותר
לא חסרים להפועל שונאים
לא חסרים להפועל שונאים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
למה לשנוא
כי הם מירושלים
כי בכדורסל (אותם אוהדים) הם מכבי ב' ומקדשים את הדרך הזו
כי הם וונאבי הפועל והורסים את המותג
כי הם מתחרים מולנו ספורטיבית, ולכן גם נכון לשנוא את נתניה ואת קרית שמונה
כי הם מירושלים
כי בכדורסל (אותם אוהדים) הם מכבי ב' ומקדשים את הדרך הזו
כי הם וונאבי הפועל והורסים את המותג
כי הם מתחרים מולנו ספורטיבית, ולכן גם נכון לשנוא את נתניה ואת קרית שמונה
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
ממליץ אני לכם, פחות ללכת לפי עדר. אומנם אנחנו חיית עדר/להקה, אבל תיהיו קצת יותר בגישתו של האוגר.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
המצחיק הוא שלפני שהקימו שם את הקבוצת אוהדים, היה שם קהל די מגוון עם הרבה מזרחים וערבים. הם הפכו להיות קהל של ילדי קקה שחושבים שהם איזה משהו טהור ומיוחד כמו סנט. פאולי.אמה גולדמן כתב: ↑01 אוגוסט 2021, 01:12קודם כל, לא חושב שרוב אוהדי הפועל שונאים אותם.
בשבילי זה די פשוט, אני ירושלמי והם פה והם לא הקבוצה שליחוץ מזה הם פשוט חבורה של מיותרים, וה"ארגון אוהדים" שלהם הוא אותו אחד של ירושלים בכדורסל.
יש דברים אצלם שנחמדים (המאבק בהומופוביה וגזענות ודברים כאלה) אבל הם גם קצת תמונת מראה של כל מה שמעצבן בשמאל הישראלי, חושבים שהם כאלה נאורים ומגניבים והם בערך הקהל הכי הומוגני בארץ, כשלסתם קבוצה רגילה ולא פוליטית כמו חיפה יש מלא אוהדים ערבים פשוט באופן טבעי.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
להפועל אין אחיות אחים דודים או בני דודיםDe Niro כתב:כאמור , רוב אוהדי הפועל לא שונאים אותם ואפילו די מחבבים אותם ובצדק
לא חסרים להפועל שונאים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש במיוחד בראייה הסטוריתNati כתב:להפועל אין אחיות אחים דודים או בני דודיםDe Niro כתב:כאמור , רוב אוהדי הפועל לא שונאים אותם ואפילו די מחבבים אותם ובצדק
לא חסרים להפועל שונאים
וגם בפועל ב"ש היא אחות מהדרום
הפועל חיפה מהצפון
-
- קיבל.ה 338 לייקים
נו באמת באר שבע זאת סתם קבוצה מקומית של עיר כמו מכבי נתניה, הפועל כפר סבא או הפועל פתח תקווה. עם הפועל חיפה וירושלים עוד יש לנו קצת במשותף.De Niro כתב: ↑02 אוגוסט 2021, 18:41יש במיוחד בראייה הסטוריתNati כתב:להפועל אין אחיות אחים דודים או בני דודיםDe Niro כתב:כאמור , רוב אוהדי הפועל לא שונאים אותם ואפילו די מחבבים אותם ובצדק
לא חסרים להפועל שונאים
וגם בפועל ב"ש היא אחות מהדרום
הפועל חיפה מהצפון
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כן , אבל כל המועדונים הוקמו על ידי מרכז הפועל , והייתה לכאורה הסטוריה לא קטנה בין המועדונים גם במובן הספורטיבי בעבר הרחוק.Ron.T כתב:נו באמת באר שבע זאת סתם קבוצה מקומית של עיר כמו מכבי נתניה, הפועל כפר סבא או הפועל פתח תקווה. עם הפועל חיפה וירושלים עוד יש לנו קצת במשותף.
ויותר מכך , בעונות האליפות האחרונות של ב"ש רוב אוהדי הפועל יצאו בגלוי לטובת ב"ש.
האינטרס היה ברור , אבל עדיין שנאה אין כאן.להפך.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
הפועל ירושלים זו קבוצת הפועל הכי קרובה אלינו, פוליטית בעיקר. לא רואה מה יש שם לשנוא, הם מחזיקים את דגל המאבק בעיר המסריחה הזאת. אז נכון, זאת אשכנזיאדה אחת גדולה, אבל בדיוק כמו הפועל יש להם הרבה אוהדים ערבים ומזרחים.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
בינתיים מעבר לכביש בלגן בין יונתן כהן למכבי.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2389 לייקים
לא מבין את השחקן הזה מה הוא עשה בקריירה כבר שהוא כל כך בטוח שקבוצות אירופיות יעופו עליו? כל מה שאני זוכר זה התבכינויות לפנתאוןלירון האדום כתב: ↑03 אוגוסט 2021, 19:34 בינתיים מעבר לכביש בלגן בין יונתן כהן למכבי.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
עוד שחקן יחצ שלהם.
לא פלא שהדבר הרציני היחיד על הפרק שיש לו מאירופה זה מקום 14 של אשתקד בסרייה B.
לא פלא שהדבר הרציני היחיד על הפרק שיש לו מאירופה זה מקום 14 של אשתקד בסרייה B.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 03 אוגוסט 2021, 20:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 338 לייקים
את השחקן אפשר להבין. למה פיזה מתעקשת כל כך לבזבז עליו כסף זה לא ברור.רק הפועל כתב: ↑03 אוגוסט 2021, 19:42לא מבין את השחקן הזה מה הוא עשה בקריירה כבר שהוא כל כך בטוח שקבוצות אירופיות יעופו עליו? כל מה שאני זוכר זה התבכינויות לפנתאוןלירון האדום כתב: ↑03 אוגוסט 2021, 19:34 בינתיים מעבר לכביש בלגן בין יונתן כהן למכבי.
-
- קיבל.ה 2389 לייקים
גם לא ברור עדיין ליגה שניה באיטליה משער שזו בערך אותה רמה כמו פה אבל העיקר אירופה חחחRon.T כתב: ↑03 אוגוסט 2021, 20:09את השחקן אפשר להבין. למה פיזה מתעקשת כל כך לבזבז עליו כסף זה לא ברור.רק הפועל כתב: ↑03 אוגוסט 2021, 19:42לא מבין את השחקן הזה מה הוא עשה בקריירה כבר שהוא כל כך בטוח שקבוצות אירופיות יעופו עליו? כל מה שאני זוכר זה התבכינויות לפנתאוןלירון האדום כתב: ↑03 אוגוסט 2021, 19:34 בינתיים מעבר לכביש בלגן בין יונתן כהן למכבי.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
הכוכבים שם התרגלו שמי שטוב מקבל שדרוגי מיצ בקלות ל400 ו-500 אלף יורו לעונה.
הטאלנט אומר אם טיבי ומיכה לקחו 500 כשהיו טובים - למה אני לא?
הקנדי לא נותן לו ולכן הוא רוצה לעזוב.
הטאלנט אומר אם טיבי ומיכה לקחו 500 כשהיו טובים - למה אני לא?
הקנדי לא נותן לו ולכן הוא רוצה לעזוב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אם הבלגן חוגג אצלנו אז לפחות שגם אצל האויבים שלנו יהיה קצת בורדל
נחמת עניים..
נחמת עניים..
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
הוא בן 25 כבר.
יהיה לו יותר קל להגיע לסריה A מהליגה השניה מאשר מהליגה הישראלית.
הכסף אני מתאר לעצמי טוב יותר ממכבי.
במכבי יש לו רק מה להפסיד והוא תמיד יוכל לחזור לארץ ולקבל משכורות גבוהות ("ליגיונר").
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אולי מכבי/חיפה/ב"ש באותה רמה של הליגה הזו, אבל שאר הקבוצות בליגה שלנו הרבה דרגות מתחת.
וכמו שציינו, גם יותר כסף הוא יקבל וגם הדרך לליגה בכירה אחרת באירופה הרבה יותר קלה מסרייה ב' מאשר ליגת האעלק בארץ.
-
- קיבל.ה 8 לייקים
שונאים אותם בעיקר בגלל היריבות בכדורסל. קח בחשבון שבכדורסל יש כולה 4 קהלים נורמלי(אנחנו,מכבי, ירושלים וחולון) אז כל הקהלים האלה שונאים את כולם
-
- קיבל.ה 291 לייקים
אגאדה אגדה.
דגני פח אשפה.
שחרור בקלאס של הניסנובס שלא רק הוציאו אותו מהפועל אלא גם חשפו אותו וגרמו לכולם להבין כמה השחקן הזה חלש ובשיאו היה בינוני.
דגני פח אשפה.
שחרור בקלאס של הניסנובס שלא רק הוציאו אותו מהפועל אלא גם חשפו אותו וגרמו לכולם להבין כמה השחקן הזה חלש ובשיאו היה בינוני.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
להבנתי מדובר לא רק במהלך טוב מקצועית, אלא גם חברתית. העיקר שעף.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
על המילה קלאס אפשר להתווכח.BRUNO CONTI כתב: ↑05 אוגוסט 2021, 00:20 אגאדה אגדה.
דגני פח אשפה.
על היותו בינוני בשיאו אי אפשר, הוא היה שחקן מוביל רק בקבוצות עלובות כמו שהיו לנו. שגוטליב משחק טוב הוא בכמה דרגות מעל דגני שהוא משחק טוב.
ולנושא, לא יודע מבחינה חברתית ולא הייתי ממהר להיות נגדו שמהצד השני לעימות יש את בן רייכרט.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
חיפה מפרקת 7:2 את הדייגים מאיי פארו
-
- קיבל.ה 2389 לייקים
זה דיי הזוי שמכבי חיפה חטפה 2 גולים נגד קבוצה שספק לוקחת אליפויות בתי ספר פה אם חושבים על זה ככה למרות שנתנה להם 7
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
אגב קונפרנס הככל הנראה גביע הטוטו הזה, מי שיצא לו לראות את האקס אבו עביד, במה שאפיין אותו כה רבות אצלנו, שימוש בגוף ובידיים בתוך הרחבה ופוטנציאל לפנדל ליריב בכל משחק.
היה מגניב.
היה מגניב.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
כל אחד ומה שמרגיש לו זה לא באמת רציונלי, אבל תאמין לי שכל האוהדים שלהם זה היפסטרים שיושבים בסירא. להפועל ירושלים היה קהל כדורגל נורמלי עד הניינטיז, מה שיש עכשיו זה סיפור אחר.האדום הצורר כתב: ↑02 אוגוסט 2021, 20:17 הפועל ירושלים זו קבוצת הפועל הכי קרובה אלינו, פוליטית בעיקר. לא רואה מה יש שם לשנוא, הם מחזיקים את דגל המאבק בעיר המסריחה הזאת. אז נכון, זאת אשכנזיאדה אחת גדולה, אבל בדיוק כמו הפועל יש להם הרבה אוהדים ערבים ומזרחים.
בתור מישהו שמעורב מאוד בשמאל הרדיקלי בירושלים, הם לא מחזיקים שום דבר חוץ מאת הביצים של עצמם
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 472 לייקים
מחזיקי ביצים עצמאיים: נשמע תיאור מדויק של שמאל מאגניבים סו קולד "רדיקלים" ולכן הפועל ירושלים קבוצה מאוסה. לא שנואה.אמה גולדמן כתב: ↑06 אוגוסט 2021, 12:15כל אחד ומה שמרגיש לו זה לא באמת רציונלי, אבל תאמין לי שכל האוהדים שלהם זה היפסטרים שיושבים בסירא. להפועל ירושלים היה קהל כדורגל נורמלי עד הניינטיז, מה שיש עכשיו זה סיפור אחר.האדום הצורר כתב: ↑02 אוגוסט 2021, 20:17 הפועל ירושלים זו קבוצת הפועל הכי קרובה אלינו, פוליטית בעיקר. לא רואה מה יש שם לשנוא, הם מחזיקים את דגל המאבק בעיר המסריחה הזאת. אז נכון, זאת אשכנזיאדה אחת גדולה, אבל בדיוק כמו הפועל יש להם הרבה אוהדים ערבים ומזרחים.
בתור מישהו שמעורב מאוד בשמאל הרדיקלי בירושלים, הם לא מחזיקים שום דבר חוץ מאת הביצים של עצמם
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
https://sports.walla.co.il/item/3453165
מסתבר שהוא חתיכת חרא של בנאדם, גם מחוץ למגרש.
הייתי בטוח שזה איזשהו קטע מוגזם שלו במגרש כדי לקבל חיבוקי.
״לא כולם מרגישים בימים אלה בנוח לשים מסכה, אף על פי שאלה ההנחיות. אחד מאותם אנשים שלא מתים על החוויה הוא חלוץ מכבי תל אביב טל בן חיים, שנתפס היום (שני) בחנות בקניון רמת אביב כשהוא ללא מסכה. על פי עדויות, אנשים בחנות ביקשו מבן חיים לשים מסכה על הפנים, אך הוא הסתובב ולדברי עדי ראייה החל גם לקלל. "הוא היה מאוד מגעיל למוכרת ולשאר האנשים בחנות", סיפר אחד הנוכחים במקום.״
מסתבר שהוא חתיכת חרא של בנאדם, גם מחוץ למגרש.
הייתי בטוח שזה איזשהו קטע מוגזם שלו במגרש כדי לקבל חיבוקי.
״לא כולם מרגישים בימים אלה בנוח לשים מסכה, אף על פי שאלה ההנחיות. אחד מאותם אנשים שלא מתים על החוויה הוא חלוץ מכבי תל אביב טל בן חיים, שנתפס היום (שני) בחנות בקניון רמת אביב כשהוא ללא מסכה. על פי עדויות, אנשים בחנות ביקשו מבן חיים לשים מסכה על הפנים, אך הוא הסתובב ולדברי עדי ראייה החל גם לקלל. "הוא היה מאוד מגעיל למוכרת ולשאר האנשים בחנות", סיפר אחד הנוכחים במקום.״
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בושה וחרפה.
הייתי מצפה ממיץ' לזרוק אותו מהמועדון הוא מבייש את כל הספורט הישראלי.
הייתי מצפה ממיץ' לזרוק אותו מהמועדון הוא מבייש את כל הספורט הישראלי.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
חחחחחחחח כמה מפתיע ששחקן שהיה מתייחס לאורך כל הקריירה שלו בצורה מגעילה ליריבים הוא גם חרא של בן אדם מחוץ למגרש
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!