מציע רק לוודא שאלה אנשים אמיתיים ולא מבקשי רעתנו שמעבירים מידע לאנשים רעים
#זמנים_רגישים
מציע רק לוודא שאלה אנשים אמיתיים ולא מבקשי רעתנו שמעבירים מידע לאנשים רעים
היא אמיתית, אוהדת מוכרתDavidSheriff9 כתב: ↑02 אוקטובר 2025, 23:09מציע רק לוודא שאלה אנשים אמיתיים ולא מבקשי רעתנו שמעבירים מידע לאנשים רעים
#זמנים_רגישים
אהההוקיץ' כתב:הם לגמרי אנשים אמיתיים ואוהדים מוכרים.
בעלה הציע לה נישואין במחצית משחק בדרייב אין והוא גם הבעלים של אולפן ההקלטות שבו הקליטו בעבר את הפודקאסט אמרו לו (אולי גם היום, לא סגור על זה).
מעולהתבור כתב:
סרטון מאחורי הקלעים מגניב לאללה לקראת ראיונות שיצאו כנראה עם איטודיס, איש ועופר תחת פודקאסט של שני חבר'ה ממונאקו.
נראה גם שדי אהבו
אני הולך להשמע קורבני אבל אני מעדיף את זה ככה, תרשום: ככל שנצליח יותר ישמעו יותר ויותר קריאות להעיף אותנו מהמפעל כי יחששו מאיתנו יותר כדורסלוייז. מעדיף שלא ידברו עלינו לא לטוב ולא לא לרע.רז הרשקו כתב:טוב אני לא מסוגל יותר, היורוליג בפייסבוק העלו שוב פעם פוסט עם שלל הסלים שחטפנו מהכוכב של ברצלונה.
מילא אל תראו את הניצחון שלנו, אל תראו שום סל שהעזנו לקלוע במשחק, כל מה שאתם מראים זה אותנו ״מקבלים בראש״ בלי אפילו לציין במהלך אותפ סרטונים שניצחנו את המשחק בפערר.
על דובאי והניצחון שלהם במשחק הראשון העלו איזה 5 פוסטים.
אין כמות האנטישמיות שם במפעל של שימון.
שמעתי יותר ממכביסט אחד שמת שישעו את הישראליות. זה ברור למה.Niro כתב:בקצב הזה שימון הטרח הזקן יחבור לעוכרי ישראל בעזה ובויטוריה ויצטרף לקריאה להרחיק את הישראליות מהמפעל.
או יצטרף ביחד עם כל הישראל ישראלים לקבוצה החדשה של המדינהNiro כתב:בקצב הזה שימון הטרח הזקן יחבור לעוכרי ישראל בעזה ובויטוריה ויצטרף לקריאה להרחיק את הישראליות מהמפעל.
אני בדיוק מתלבט, זה רק כתבות או גם פודקאסטים מעבר להיידה/שוט?הוקיץ' כתב:לא ידעתי איפה לכתוב את זה, אז נכתוב פה.
מי שצמא לתכנים איכותיים, על כדורסל בכלל והפועל בפרט, יש מיזם חדש של שי האוזמן בשם "הדיסקו". זה אתר שעולה 120 שקל לשנה ומעלה הרבה כתבות מעניינות, גם מקצועיות פרופר וגם מעבר. לדוגמה, תומר כתב שם טור אורח על ההתחלה שלו כשחקן בתיכון ואיך הוא הפך לשחקן מקצועני די במקרה.
מלבד האוזמן כותבים שם גם ארה'לה וייסברג, אלעד הופמן ועוד כמה חברים. עולה טור לפני ואחרי כל משחק יורוליג וכבר הבוקר עלו שני טורים על המשחק של אתמול.
לצערי כבר אין יותר מדי תכנים איכותיים בתקשורת הספורט, ועוד פחות מכך על כדורסל. עבורי זה תופר את הפינה, לפחות בינתיים.
בינתיים רק כתבות, אבל אמרו שיהיו דברים נוספים בהמשך.גביזון כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 22:46אני בדיוק מתלבט, זה רק כתבות או גם פודקאסטים מעבר להיידה/שוט?הוקיץ' כתב:לא ידעתי איפה לכתוב את זה, אז נכתוב פה.
מי שצמא לתכנים איכותיים, על כדורסל בכלל והפועל בפרט, יש מיזם חדש של שי האוזמן בשם "הדיסקו". זה אתר שעולה 120 שקל לשנה ומעלה הרבה כתבות מעניינות, גם מקצועיות פרופר וגם מעבר. לדוגמה, תומר כתב שם טור אורח על ההתחלה שלו כשחקן בתיכון ואיך הוא הפך לשחקן מקצועני די במקרה.
מלבד האוזמן כותבים שם גם ארה'לה וייסברג, אלעד הופמן ועוד כמה חברים. עולה טור לפני ואחרי כל משחק יורוליג וכבר הבוקר עלו שני טורים על המשחק של אתמול.
לצערי כבר אין יותר מדי תכנים איכותיים בתקשורת הספורט, ועוד פחות מכך על כדורסל. עבורי זה תופר את הפינה, לפחות בינתיים.
המחיר בסדר גמור סה"כ
Sent from my 22101320G using Tapatalk
המינונים העונה של משחקי הכדורסל יהפכו את כולנו למכורים כבדים עוד יותר. אני באמת בקריז קטן מכך שאין משחק עד רביעי.
יודע (או אולי מישהו אחר יודע) להגיד אולי לאיזה יציע כדאי לקנות שם? לא רוצה למצוא את עצמי יושב עם האולטראס שלהם בטעותomersa כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 08:47כדי לקנות כרטיס אתה צריך לעשות ממבר למועדון אולימפיאקוס באתר שלהם, זה עולה 10-15 יורו, בלי זה אתה לא יכול לרכוש כרטיס
במעמד ההזמנה תצטרך לשים את המספר ממבר ולהוסיף את מחיר הכרטיס, יתחיל מ40-50 יורו למעלה וככל שתתקדם לפרקט המחיר יעלה יותר
אם תרצה לרכוש 2 כרטיסים אתה תהיה חייב לקנות ממבר לכל כרטיס, אי אפשר לקנות עם ממבר אחד כמה כרטיסים זה כרטיס לממבר
מקלארן, לנדו...KingAlpaca כתב: ↑05 אוקטובר 2025, 12:44 יש היום מוטו, פורמולה ומילאן,
הלוואי והיה פחות ספורט, לא יותר.
זה גם מה שאני חושב, אבל אני לא יודע איך אפשר למנוע את זה.
איסתא חברה מסחרית ולא מעניין אותה מי קונה, העיקר שיקנו.