החבר שלך בחר ללכת נגד הפועל(או עופר כמו שהם קוראים לזה).red in blood כתב:אני לא חושב שיש מה להעלב, כי זה לא נעשה כחוסר הבעת אמון.Oferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
לא הייתה שום ציפיה לאיזון תקציבי השנה הזו אבל העובדה שיש קבוצה ברמה עולמית והמנויים לא נמכרים זה עלבון צורב וקשה לי ולבעלים האחרים.
לגבי אוסישקין התייחסתי למה שהיה בסרט שממליץ לצפות בו. בהזדמנות אם תרצו ארחיב מהן שתי התפיסות הרווחות של על מה היה המאבק אבל זה לא לעכשיו.
לגבי העמותה הם הצליחו לקחת ממני בשנה 6 מש״ח ומאחרים 7 מש״ח זה אומר ש 13-14 מש״ח נעלמו בשנה על פעילות שאמורה להיות מאוזנת תקציבית. יש לי תיאוריה לאן הכסף הגיע
ועכשיו - מתרגשים?
חבר שלא חידש מנוי הסביר לי אתמול - הוא מרגיש שהוא ניצב בפני בחירה בין אמא ואבא, בחירה שאי אפשר להחליט.
הוא לא תומך באולטראס, וחושב שהם טועים בדרך, אבל גם חושב שהם חלק מהקבוצה. הוא לא מתנגד להנהלה שלך, ומוקיר תודה על ההשקעה, גם אם יש לו ביקורות.
אבל הויכוח הזה הגיע למצב שכל מעשה יהיה הבעת עמדת תמיכה באחד הצדדים והתנגדות לצד השני, וזה לא משהו שהוא רוצה לעשות. אז הבחירה היחידה שהוא יכול לעשות זה לא לבצע אף בחירה.
הניצחון היום היה מדהים. באמת, מרגש ממש, ופותח את השמיים להישגים שיכולים להיות.
ואני רוצה לחגוג את זה עם כמה שיותר קהל.
וכמו שהיה משימה ענקית של בניית הקבוצה, עכשיו יש עוד משימה ענקית של איחוי הקרע.
זה לא יהיה על ידי מעשה אחד, בול כמו שאין החתמה אחת שהופכת את הקבוצה לחזקה ויציבה, אלא צריך אוסף גדול ונכון של החתמות.
רק בקשה קטנה - כמו שהבאת את איטודיס, מישהו שמבין מצויין איך לבנות קבוצה, ואתם בונים אותה יחד כי אי אפשר לבד, ככה זה גם עם איחוי הקרע - צריך מישהו שמבין מצויין איך הקהל חושב, מה מפריע לאלו שמחרימים, שלא רק ייעץ לך, אלא תעבדו על זה יחד.
ברגע שזה יקרה (ושוב, זה פרוייקט גדול וארוך), תצליח להחזיר לא רק את אלו המחרימים, אלא גם תסיר את הבחירה הלא אפשרית, ותחזיר גם את אלו שעכשיו סתם לא חידשו.
ושוב תודה על בניית הקבוצה, הניצחון היום היה מדהים!
כי לא לקנות מנוי זאת כן בחירה.