Nati כתב:
לי יש את כל ערוצי הספורט,גם לא מאמין שביורוליג נשודר בערוצים בתשלום .
אבל גם מנוי שנתי ליורוליג טיוי.
הסיבה כי אני אוהב גם לשמוע שדרים אמריקאים.ושידור נטראלי.
והכי חשוב
כל המשחקים מוקלטים,אז גם אחרי שנים אפשר לצפות בהם.
יש במקרה למישהו קוד קופון ליורוליג טי וי? הנחה של כמה אחוזים. הבנתי שלאוהדי מכבי שלחו משהו כזה.
לא יודע על קופון.
בשנה שעברה עד תאריך מסוים היה מחיר מוזל.והשנה באותו תאריך חייבו אותי באותו המחיר.שאני משער שזה המחיר המוזל.
טוב, אז מה המסקנות לגבי כרטיסים לדרבי? מישהו שהיה היום ויכול לדווח? איפה יושבים אוהדי הפועל שלא דוברי בולגרית? יש משמעות למקומות ולקטגוריות? מישהו בודק בכניסה או שזה לא משנה?
היורוליג טיוי סופר משתלם כי אתה יכול לראות את כל המשחקים.
היום למשל שידרו שלושה משחקים מלאים ושניים נוספים בשידור משולב.
את בבסקוניה לא שידרו בכלל.
במחיר המגוחך של הפס אני רואה גם את היורוקאפ אם בא לי והשנה שידרו גם את טורניר קדם העונה שהשתתפו בו פרטיזן ופאו.
האמת שאחריי שפגשנו את ברצלונה זה ממש מעניין אותי , מישהו שמבין בכדורסל יכול לדרג את קבוצות היורוליג מבחינת איכות ? (עם דגש על קבוצות הטופ על הנייר) , לא חייב לכלול אותנו כמובן
רק הפועל כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 11:38
האמת שאחריי שפגשנו את ברצלונה זה ממש מעניין אותי , מישהו שמבין בכדורסל יכול לדרג את קבוצות היורוליג מבחינת איכות ? (עם דגש על קבוצות הטופ על הנייר) , לא חייב לכלול אותנו כמובן
1. פנאתינייקוס. 2. פנרבחצ'ה. 3. אולימפיאקוס 4. מונאקו 5.ריאל מדריד 6. אנדולו אפס 7. וירטוס 8. דובאי . זה הסדר לדעתי ע"פ מאזן הכוחות, לא הכנסתי בכוונה את הפועל (לדעתי נמצאת באזור 5-7).
בטופ זה בגדול שתי היווניות ,ריאל מדריד ופנר'
ברצלונה איפשהו במקומות 5-8 נגיד.
זה +- על הנייר
זה +- על הנייר
אם זה המיקום של ברצלונה אז הם דיי חזקים, לפי חלק מהתגובות כבר חשבתי שמכבי עדיפים עליהם
זה +- על הנייר
אם זה המיקום של ברצלונה אז הם דיי חזקים, לפי חלק מהתגובות כבר חשבתי שמכבי עדיפים עליהם
מילפורד כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 11:59
המשחק אתמול , מעבר להיותו הראשון , סופר חשוב כי הצפי הוא שברצלונה תהיה יריבה ישירה שלנו על מיקום בפלייאוף (כלומר בשאיפה מקום שישי...)
מה שמסביר למה שיחקנו על הפרש עד הסוף, בלי לחיצות הידיים המסורתיות במקום פוזשן האחרון.
bspnf כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 00:35
טוב, אז מה המסקנות לגבי כרטיסים לדרבי? מישהו שהיה היום ויכול לדווח? איפה יושבים אוהדי הפועל שלא דוברי בולגרית? יש משמעות למקומות ולקטגוריות? מישהו בודק בכניסה או שזה לא משנה?
אפשר לעבור לכל מקום באולם. הקמנו גוש מאחורי הספסל של הפועל בעזרת התוף.
דרך אגב השארתי את התוף שקניתי באולם אז יהיה לכל משחקי הבית.
bspnf כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 00:35
אפשר לעבור לכל מקום באולם. הקמנו גוש מאחורי הספסל של הפועל בעזרת התוף.
דרך אגב השארתי את התוף שקניתי באולם אז יהיה לכל משחקי הבית.
כל הכבוד לכם, מהטלוויזיה זה היה נראה שיצרתם תחושה של משחק בית.
1. פנאתינייקוס. 2. פנרבחצ'ה. 3. אולימפיאקוס 4. מונאקו 5.ריאל מדריד 6. אנדולו אפס 7. וירטוס 8. דובאי . זה הסדר לדעתי ע"פ מאזן הכוחות, לא הכנסתי בכוונה את הפועל (לדעתי נמצאת באזור 5-7).
ריאל לא טיפה יותר גבוה? ודובאי?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
היי, יש לי חבר שרוצה להזמין כרטיס לדרבי יורוליג לא דרך הדיל של הפועל.
יש כאן מישהו שהיה במשחק נגד ברצלונה ומוכן לדבר איתו בטלפון? הוא רוצה להבין אם יש משמעות לקניית כרטיס ליציע מסוים/לקטגוריות או שאפשר לעבור שם בין השערים.
Nishri כתב: ↑02 אוקטובר 2025, 20:26
היי, יש לי חבר שרוצה להזמין כרטיס לדרבי יורוליג לא דרך הדיל של הפועל.
יש כאן מישהו שהיה במשחק נגד ברצלונה ומוכן לדבר איתו בטלפון? הוא רוצה להבין אם יש משמעות לקניית כרטיס ליציע מסוים/לקטגוריות או שאפשר לעבור שם בין השערים.
לא זוכר אם ראיתי פה או בפייסבוק בקבוצת אוהדים, נאמר שאפשר לעבור חופשי בין היציעים.