עופר ינאי
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
ה"הזיה" כמו שאתה מכנה אותה די ברורה מכך שלפי הפרסומים הוא תכנן שהפועל תוך שנתיים שלוש תהיה מאוזנת תקציבית. עם תקציב של 100 מיליון שקל כמובן.
https://www.themarker.com/markets/2025- ... fbff170000
https://www.ice.co.il/sport_news/news/article/1063750
''הבאנו שחקנים ובנינו קבוצה שזכתה ביורוקאפ. זה דבר מטורלל. אנחנו מסתכלים קדימה, אני רוצה תקציב של 160 מיליון שקל. חסרים לי 20 מיליון שקל שמכבי מקבלים מזכויות שידור, אני בפער של 80 מיליון שקל מהם"
"נפתח את הפועל TV, אפליקציה שנשדר בה תכנים. אני מת לראות את הקהילה הזאת של ה-300 אלף איש, מתחברים לאפליקציה ומייצרת הכנסות נוספות"
"לפי תוכנית העבודה של ינאי, הוא ינסה להביא את הפועל לאיזון ב-2027, ולאחר מכן לרווח . כמה שנים לאחר מכן, בתקווה שיהיו די רווחים, ינאי ירצה להתחיל למשוך מהם דיווידנדים, שגם כן יזרזו את החזר ההשקעה שלו."
כשמחברים את כל זה לדיבורים שלו שהקהילה היתה צריכה לתמוך ולקנות מנויים זה נראה מתבקש להסיק שהוא באמת מאמין ש"הקהילה" יכולה להביא אותו לתקציבים האלו תוך זמן קצר. זה כמובן לא מחובר למציאות בשום צורה
''הבאנו שחקנים ובנינו קבוצה שזכתה ביורוקאפ. זה דבר מטורלל. אנחנו מסתכלים קדימה, אני רוצה תקציב של 160 מיליון שקל. חסרים לי 20 מיליון שקל שמכבי מקבלים מזכויות שידור, אני בפער של 80 מיליון שקל מהם"
"נפתח את הפועל TV, אפליקציה שנשדר בה תכנים. אני מת לראות את הקהילה הזאת של ה-300 אלף איש, מתחברים לאפליקציה ומייצרת הכנסות נוספות"
"לפי תוכנית העבודה של ינאי, הוא ינסה להביא את הפועל לאיזון ב-2027, ולאחר מכן לרווח . כמה שנים לאחר מכן, בתקווה שיהיו די רווחים, ינאי ירצה להתחיל למשוך מהם דיווידנדים, שגם כן יזרזו את החזר ההשקעה שלו."
כשמחברים את כל זה לדיבורים שלו שהקהילה היתה צריכה לתמוך ולקנות מנויים זה נראה מתבקש להסיק שהוא באמת מאמין ש"הקהילה" יכולה להביא אותו לתקציבים האלו תוך זמן קצר. זה כמובן לא מחובר למציאות בשום צורה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 970 לייקים
בסוף אני חושב שהפתרון נעוץ באנדגיים, מה רוצים שיקרה? אני לא מדבר על כמה מאות אוהדים מהאולטראס שהקבוצה היא אינטרס משני עבורם אלא על רב רובו של הקהל. מניח שכולם רוצים לראות הפועל ת״א חזקה
עופר עשה טעויות בכמויות. הראשונה והעיקרית זה שהוא לא בא ואמר מהתחלה, המטרה היא יורוליג ובשביל זה אי אפשר אולם של 3500 איש. האולם היחידי שבא בחשבון כרגע זה יד אליהו. זה מה יש. עוברים לשם ונתחיל לחשוב על בנייה של מגרש אחר. עם כל האמוציות אני חושב שזה פתרון שהיה מקובל על 95% מאוהדי הפועל.
במקום זה התחילו להסתבך עם העמותה ושקרים. כמו שאוהדי הפועל צריכים לדעת מי זה עופר ינאי, הוא צריך לדעת עם מי הוא מתעסק ואני חושב שהוא יודע. אולי הוא לא אוהב את הכל ולא מבין את הכל אבל זה מה יש, כמו גם מהכיוון שלנו. האדם יש לו אופי מסוים, אוהב להטריל קצת, לנער את הספינה והוא חושב אחרת. מה האלטרנטיבה, לחזור לעמותה? לא תודה. לחזור להיות קבוצה בינונית בליגת העל? לפחות מבחינתי, לא תודה.
זה שעוברים לשחק ביד אליהו לא אומר שעוברים לשחק בצהוב. זו פשרה מבאסת אבל הכרחית למה שהמועדון הזה צריך להיות. גם לשחק ביורוליג עם שריון הוא משהו שאני לא סובל והתנגדתי לו כל השנים. גומר את הליגות המקומיות. אבל זה מה יש כרגע.
צריך לזכור משהו נוסף, אם היורוליג בארץ, יד אליהו סולד אאוט מזמן. ואין לי בעיה עם זה שאוהדים צריכים לקנות מנויים בשביל ליצר הכנסות למועדון. יש פייר פליי וכרטיסים זה חלק מההכנסות. נכון, אני לא רוצה להרגיש שמאיימים עליי, אבל בשורה התחתונה לצפות מאוהדים לקנות כרטיסים זו ציפייה לגיטימית
עופר עשה טעויות בכמויות. הראשונה והעיקרית זה שהוא לא בא ואמר מהתחלה, המטרה היא יורוליג ובשביל זה אי אפשר אולם של 3500 איש. האולם היחידי שבא בחשבון כרגע זה יד אליהו. זה מה יש. עוברים לשם ונתחיל לחשוב על בנייה של מגרש אחר. עם כל האמוציות אני חושב שזה פתרון שהיה מקובל על 95% מאוהדי הפועל.
במקום זה התחילו להסתבך עם העמותה ושקרים. כמו שאוהדי הפועל צריכים לדעת מי זה עופר ינאי, הוא צריך לדעת עם מי הוא מתעסק ואני חושב שהוא יודע. אולי הוא לא אוהב את הכל ולא מבין את הכל אבל זה מה יש, כמו גם מהכיוון שלנו. האדם יש לו אופי מסוים, אוהב להטריל קצת, לנער את הספינה והוא חושב אחרת. מה האלטרנטיבה, לחזור לעמותה? לא תודה. לחזור להיות קבוצה בינונית בליגת העל? לפחות מבחינתי, לא תודה.
זה שעוברים לשחק ביד אליהו לא אומר שעוברים לשחק בצהוב. זו פשרה מבאסת אבל הכרחית למה שהמועדון הזה צריך להיות. גם לשחק ביורוליג עם שריון הוא משהו שאני לא סובל והתנגדתי לו כל השנים. גומר את הליגות המקומיות. אבל זה מה יש כרגע.
צריך לזכור משהו נוסף, אם היורוליג בארץ, יד אליהו סולד אאוט מזמן. ואין לי בעיה עם זה שאוהדים צריכים לקנות מנויים בשביל ליצר הכנסות למועדון. יש פייר פליי וכרטיסים זה חלק מההכנסות. נכון, אני לא רוצה להרגיש שמאיימים עליי, אבל בשורה התחתונה לצפות מאוהדים לקנות כרטיסים זו ציפייה לגיטימית
-
- קיבל.ה 101 לייקים
ברור מה פיספסת. ביקשת מהאוטוקומפליט של גוגל להשלים לך כמה משפטים, והתיחסת למה שיצא כאל עובדה.
אני שוב ממליץ - עדיף לא להפיץ "עובדות" שאתה לא יודע אם הן נכונות:
ראה כאן למשל: מילאן מכרה חולצות בכ-32 מיליון יורו, אבל ההכנסות שלה מזה היו רק 13 מיליון. הרוב הולך, כמובן, ליצרן החולצות.
https://sempremilan.com/revenue-figures ... 5-26-shirt
באותה עונה מילאן מכרה כרטיסים ב-75 מיליון אירו.
https://sports.yahoo.com/ages-countries ... 00520.html
לצ'לסי הכנסות מהמשחקים של 80 מיליון פאונד,
https://www.matchdayfinance.com/post/ch ... ts-2023-24
והכנסות כוללות של ההסכם עם נייקי (מכירת בגדים וחסות ביחד) של 87 מיליון אירו.
https://onefootball.com/en/news/top-20- ... t-39133762
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
רק תזכורת קטנה - ממה ששמעתי ממי שהיה אז בפנים, אחרי שינאי נכנס פנימה העמותה התחילה לזרוק ולשפוך כספים לכל כיוון כאילו אין מחר.הפועל כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 10:14הקטע הזה מדהים בעיקר כי הוא מראה בדיוק כמה עופר חושב שהוא מבין ויודע הכל ויכול לערבב את כל העולם עם חצאי אמיתות ודיבור בבטחון. מאחר שאני מרשה לעצמי לאמר שאני קצת יותר מבין במאבק על אוסישקין וההיסטוריה של הפועל ממנו אני אפרט קצת עובדות למי שלא זוכר או מכיר.redead כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:397even כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:32 יש שם קטע מדהים על אוסישקין בפודקאסט שרק מראה מה היה פה לפני עופר (הרבה לפני, אבל מעריציהם של הקודמים הלכו בדרכם):
נציג עיריית תל אביב רוצה להעביר כסף לקבוצה או משהו בסגנון על חכירה עתידית של אוסישקין שלא תצא לפועל עקב הריסתו.
נציג העירייה פונה לנציגי הקבוצה/הנהלה/אוהדים : 'אנחנו רוצים להעביר לכם כסף, אבל כל חשבונות בנק שלכם מעוקלים(!). גם אין לכם בכלל נציגות או הנהלה אפילו. אי אפשר לדבר איתכם, אין לכם כלום'
אוי לבושה.
זו הפועל שאנשי ההסתה רוצים להחזיר לנו? זו הרומנטיקה שמוכרים לבוטים בטוויטר?
הקטע הספציפי:
ממה שהוא מתאר הוא ראה את אחת הסצינות במועצת העיר מהסרט על המאבק על אוסישקין, כשהגיעו כ-100 אוהדים לישיבה שדנו באוסישקין. הוא מן הסתם לא מודע בכלל לשאר המאבק, לעצרות שהגיעו 1000-2000 איש מספר פעמים, צעדות, איחוד מאבקים עם מספר מחאות שהיו אז בעיר ושלא הביאו אפילו עשירית אנשים להפגנות שלהם אגב. עצם זה שלמועצת העיר הגיעו 100 איש ופוצצו אותה באופן היסטורי ברמה שזה היה התקדים הארצי (והשראה לרבים אחריו) שסוגרים ישיבות מועצת עיר לציבור.עיר אוהלים במשך חודשים. גיוס מאות אלפי שקלים למימון המחאה, עיר אוהלים קבועה, עתירות לבג"צ, הצעת חוק בכנסת. ועוד ועוד. עצם זה שהיה סרט על מחאת אוהדי ספורט היה דבר סופר נדיר שמדגים אגב כמה היא תפסה יחסית לתקופה.
זאת היתה מחאה בהשתתפות אלפי אנשים פעילים, ומעגל רחב בהרבה מסביב, ותקדימית בכמה וכמה היבטים. וכל זה קרה בעידן שטרום הרשתות החברתיות, הכל התארגן במיילים, טלפונים ופלאיירים. זה היה קשה פי 10 מאשר היום לארגן. מי כמוני יודע. ובעידן שאוהדי הספורט בכלל, ואוהדי הפועל בפרט, היו הרבה פחות מאורגנים ומגובשים ובעלי תודעה קהילתית בכלל שהיא היום הרבה יותר גדולה וחזקה.
זה גם היה בעידן שהפועל סל היתה הרבה יותר קטנה מהיום, אחרי עשור של שפל אדיר כשהיה די ברור שהיא בדרך להיעלם ולהפוך לאפיזודה היסטורית כמו אימפריות דומות ששקעו. עצם זה שמעגלים רחבים כ"כ נכנסו למאבק הזה בנקודה ההיא, ועוד על קבוצת ספורט, היה חצי נס.
עופר מדבריו כנראה לא מודע לכך שהפועל בכלל לא נוהלה ע"י העמותה אז אלא ע"י שאול אייזנברג. העמותה לא היתה קיימת אז בכלל, אפילו הקונספט היה אז זר לחלוטין לקבוצות ספורט בישראל, שנוהלו אז ע"י עסקני עיריות ברובן. הפועל סל אגב היתה בבעלות שאול אייזנברג אחרי שמיליארדר מגלומן רכש אותה למטרות אגו ויחסי ציבור, הרים אותה הכי גבוה עם תקציב ענק ונטש אותה ברגע שהבין שזה לא מקדם את המטרות שלו. שניהם בכל מקרה התעניינו כקליפת השום במה שהקהל רוצה. זה היה בדיוק הרקע להקמת העמותה שהיתה אמורה למנוע את חזרת התסריט הזה (וכשלה בכך כפי שמסתמן). בכל מקרה, אם למישהו כל זה נשמע מוכר, זה על אחריותו.
עופר גם מתעלם כמובן באלגנטיות מזה שעברו 20 שנה. באותה תקופה שהוא מדבר עליה גם כשהפועל היתה קבוצת צמרת מכרו סדר גודל של 400 מנויים, ואוסישקין לא היה מלא ברוב המשחקים. אני יודע, כי הייתי אחד מרוכשי המנויים, וכל מי שראה את זה הסתכל עליי כאילו נחתתי מהירח.
מאז הקהל של הפועל סל גדל פי 20 בערך. הוא הרבה יותר חזק, מאורגן, קהילתי, ומגובש. הרבה מזה בגלל עידן הרשתות החברתיות ונסיקת מחלקת הכדורגל בתחילת אותה תקופה, ומגמות בספורט העולמי. אבל הרבה מזה גם בדיוק בגלל אותה עמותה ונציגות שהוא מדבר עליהם שעבדו קשה מאז כדי להגיע למצב הנוכחי, ושניסו (לא בחוכמה, אבל ניסו) למנוע ממנו לשרוף ערימות כסף תוך זמן קצר והבטחות שווא לאולם. ואולי כך לא להגיע למצב שלקבוצה הכי יקרה בתולדות הספורט הישראלי מוכרים אותו סדר גודל מנויים כמו עם עשירית תקציב בדרייב אין לפני שנתיים.
כנראה חשבו שיש עכשיו חשבון פתוח והם יכולים לעשות מה שבא להם בלי לתת דין וחשבון.
תזכורת קטנה - רכישה של אסא, איזה אגודת ריצה נדמה לי, והכל בלי לשאול אף אחד מחברי העמותה.
הם ניסו למנוע ממנו לשרוף כסף? לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה.
-
- קיבל.ה 687 לייקים
אבל ההשוואה היא ביחס להכנסות ממנויים וכרטיסים- לא הכנסות מחולצות מול רווח נקי.מתן כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 15:06ברור מה פיספסת. ביקשת מהאוטוקומפליט של גוגל להשלים לך כמה משפטים, והתיחסת למה שיצא כאל עובדה.
אני שוב ממליץ - עדיף לא להפיץ "עובדות" שאתה לא יודע אם הן נכונות:
ראה כאן למשל: מילאן מכרה חולצות בכ-32 מיליון יורו, אבל ההכנסות שלה מזה היו רק 13 מיליון. הרוב הולך, כמובן, ליצרן החולצות.
https://sempremilan.com/revenue-figures ... 5-26-shirt
באותה עונה מילאן מכרה כרטיסים ב-75 מיליון אירו.
https://sports.yahoo.com/ages-countries ... 00520.html
לצ'לסי הכנסות מהמשחקים של 80 מיליון פאונד,
https://www.matchdayfinance.com/post/ch ... ts-2023-24
והכנסות כוללות של ההסכם עם נייקי (מכירת בגדים וחסות ביחד) של 87 מיליון אירו.
https://onefootball.com/en/news/top-20- ... t-39133762
ואגב האוטוקומפליט לא ציין רק מרצ'נדיז אלא הוסיף (מה שאני אכן שכחתי) גם חסויות וכד
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
אין לי מושג, התנהלות הכלכלית של העמותה לאורך השנים לא היתה מזהירה בלשון המעטה.רדנקו כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 15:14 רק תזכורת קטנה - ממה ששמעתי ממי שהיה אז בפנים, אחרי שינאי נכנס פנימה העמותה התחילה לזרוק ולשפוך כספים לכל כיוון כאילו אין מחר.
תזכורת קטנה - רכישה של אסא, איזה אגודת ריצה נדמה לי, והכל בלי לשאול אף אחד מחברי העמותה.
זה לא משנה את העובדה שאנשי המועדון והעמותה ניסו שוב ושוב לשכנע את עופר שלבנות תקציב ענק ע"ס צפי ההכנסות שלו זה פשוט לא ריאלי. וגם פקפקו ביכולת (והרצון) שלו לבנות אולם במאות מיליוני שקלים. הוא התעלם. ועכשיו המציאות פוגשת אותו.
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
נראה לי שזה קנה מידה אחר לגמרי, לא?רדנקו כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 15:14 רק תזכורת קטנה - ממה ששמעתי ממי שהיה אז בפנים, אחרי שינאי נכנס פנימה העמותה התחילה לזרוק ולשפוך כספים לכל כיוון כאילו אין מחר.
אגודת ריצה ואס"א וכו' וכו' - העלות השנתית של כל זה ביחד זה בטח משהו כמו שבוע של מיציץ'.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1623 לייקים
אני חושב שאת רצינות כוונותיו פגשנו בדרבי שהוא סירב לעלות למגרש, תוך הבנת המשמעות הכספית שכרוכה בכך.Red Or Dead כתב:מה שעצוב הוא שהיו נושאים אותו על הכתפיים גם עם חמישית מההשקעה, אם רק היה מתנהל בצורה נכונה ועומד בהבטחות שלו.Asafasraf כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 08:30 מעניין איך אתה היית מתנהג אם היית משקיע מעל מאה מיליון ₪ בעסק שלא מניב כלום, חוץ מפרסום ובתמורה מקבל מכונת רעל על מלא, כולל קללות ואיומים על נערה שאין לה אמא בעולם.
הוא לא מושלם, יש לו לא מעט נפילות, אבל מה שמעבירים אותו אוהדים שלנו זה פשוט שערורוייה אחת ענקית.
הבנאדם נלחם שגם אם יילך, מה שהיה עד היום הוא לא מה שיהיה (וכמה כולנו התלונננו על העוולות בכדורסל שלנו).
יש אחד, הרבה יותר גרוע ממנו שקיבל פרס ישראל. אנחנו צריכים להתאחד איתו (תוך דיאלוג תמידי) ולנסות להוציא את המיטב מהמפלצת שהוא בנה לנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ברגע שלא עשה זאת ונוצר חוסר אמון מוחלט, זה לא באמת משנה אם השקיע מאה, מאתיים או חצי מיליארד.
עדיין לא מאוחר לתקן, וזה מתחיל בלסגור את נושא שיפוץ האולם ולהבטיח שהפועל לא תתקע לנצח נצחים ביד ושם.
זה הרגע שאמרתי לעצמי הפועל תל אביב והקהל שלה חשובים לו.
מתי זה קרה בתקופה של רמי והעמותה?
לגביי שיפוץ האולם- הוא טעה בהערכת הזמן, אבל זאת לא סיבה לצלוב אותו בלי הפסקה.
יצא לך פעם לסגור מרפסת במדינת ישראל? כולם חושבים שלקבל אישור לבניית אולם שיפוץ זה צ׳יפס. תתחברו למציאות.
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 29 ספטמבר 2025, 16:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
היה אגב הרבה יותר קל להאמין לו לחשיבות "אמון הקהילה" שגורם לו עכשיו (שוב...) לשקול לעזוב, אם הוא אשכרה היה מנסה להקשיב לקהילה לאורך הדרך. לא מדבר על העמותה, אלא פשוט למנות/להשאיר אנשים שמבינים בקהל של הפועל. עזבו הפועל. ספורט, בכלל.
-
- קיבל.ה 1623 לייקים
אני זוכר את שמעון אמסלם כסמל של הפועל תל אביב, אבל להבנתי, גם הוא לא מספק את המתנגדים.
-
- קיבל.ה 114 לייקים
מה זה לא מספק? מה הוא עשה מאז שנכנס לתפקיד? זה ששחקן היה סמל לא אומר שאם הוא נמצא בהנהלת המועדון אז הכל טוב וצריך לעמוד דום.
במשך חודשים מהרגע שנכנס לתפקיד "אחראי קשרי אוהדים", כשכבר המצב היה על סף פיצוץ, הוא פשוט שתק ולא עשה שום מהלך כדי או דיבר איפשהו כדי לנסות לחבר ולהרגיע.
בנוסף, הוא אחראי על הסרטון והראיונות של "שנתיים-שלוש וחוזרים" שתרם לקיבוע של הרעיון האידיאלי שעוד רגע יש שיפוץ והכל באמת זמני, דבר שכולנו יודעים היים שלא נכון וגם היה ברור הרבה לפני היום.
את התפקיד המינימלי שלו כאחראי קשרי אוהדי ם- לתקשר ולהיקשר לאוהדים, הוא לא עשה ולא רצה לעשות אז מה זה רלוונטי שהוא היה שחקן ענק וסמל?
-
- קיבל.ה 335 לייקים
הוא היה צריך להתנהל אחרת בזמן אמ,ת במקום קודם כל לעבור ורק אחר כך, אולי, לארגן פתרון. לצערי הוא לא עשה זאת. בכל מקרה, זה כבר דובר רבות אז אין טעם לדון בזה.Asafasraf כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 16:03אני חושב שאת רצינות כוונותיו פגשנו בדרבי שהוא סירב לעלות למגרש, תוך הבנת המשמעות הכספית שכרוכה בכך.Red Or Dead כתב:מה שעצוב הוא שהיו נושאים אותו על הכתפיים גם עם חמישית מההשקעה, אם רק היה מתנהל בצורה נכונה ועומד בהבטחות שלו.Asafasraf כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 08:30 מעניין איך אתה היית מתנהג אם היית משקיע מעל מאה מיליון ₪ בעסק שלא מניב כלום, חוץ מפרסום ובתמורה מקבל מכונת רעל על מלא, כולל קללות ואיומים על נערה שאין לה אמא בעולם.
הוא לא מושלם, יש לו לא מעט נפילות, אבל מה שמעבירים אותו אוהדים שלנו זה פשוט שערורוייה אחת ענקית.
הבנאדם נלחם שגם אם יילך, מה שהיה עד היום הוא לא מה שיהיה (וכמה כולנו התלונננו על העוולות בכדורסל שלנו).
יש אחד, הרבה יותר גרוע ממנו שקיבל פרס ישראל. אנחנו צריכים להתאחד איתו (תוך דיאלוג תמידי) ולנסות להוציא את המיטב מהמפלצת שהוא בנה לנו.
ברגע שלא עשה זאת ונוצר חוסר אמון מוחלט, זה לא באמת משנה אם השקיע מאה, מאתיים או חצי מיליארד.
עדיין לא מאוחר לתקן, וזה מתחיל בלסגור את נושא שיפוץ האולם ולהבטיח שהפועל לא תתקע לנצח נצחים ביד ושם.
זה הרגע שאמרתי לעצמי הפועל תל אביב והקהל שלה חשובים לו.
מתי זה קרה בתקופה של רמי והעמותה?
לגביי שיפוץ האולם- הוא טעה בהערכת הזמן, אבל זאת לא סיבה לצלוב אותו בלי הפסקה.
יצא לפ פעם לסגור מרפסת במדינת ישראל? כולם חושבים שלקבל אישור לבניית אולם שיפוץ זה צ׳יפס. תתחברו למציאות.
מה הלאה? כדי להחזיר את האמון שאבד צריכים להיות צעדים מעשיים שיוכיחו שאכן יהיה שיפוץ או אולם חדש.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 163 לייקים
מצטער אבל אני עדיין מעדיף שעופר יוביל אותי תקציביתהפועל כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 15:25אין לי מושג, התנהלות הכלכלית של העמותה לאורך השנים לא היתה מזהירה בלשון המעטה.רדנקו כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 15:14 רק תזכורת קטנה - ממה ששמעתי ממי שהיה אז בפנים, אחרי שינאי נכנס פנימה העמותה התחילה לזרוק ולשפוך כספים לכל כיוון כאילו אין מחר.
זה לא משנה את העובדה שאנשי המועדון והעמותה ניסו שוב ושוב לשכנע את עופר שלבנות תקציב ענק ע"ס צפי ההכנסות שלו זה פשוט לא ריאלי. וגם פקפקו ביכולת (והרצון) שלו לבנות אולם במאות מיליוני שקלים. הוא התעלם. ועכשיו המציאות פוגשת אותו.
מאשרי גאוני העמותה שהקריסו אותה ועכשיו המציאות פוגשת אותם
-
- משתמש רשמי
- קיבל.ה 248 לייקים
לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
לא הייתה שום ציפיה לאיזון תקציבי השנה הזו אבל העובדה שיש קבוצה ברמה עולמית והמנויים לא נמכרים זה עלבון צורב וקשה לי ולבעלים האחרים.
לגבי אוסישקין התייחסתי למה שהיה בסרט שממליץ לצפות בו. בהזדמנות אם תרצו ארחיב מהן שתי התפיסות הרווחות של על מה היה המאבק אבל זה לא לעכשיו.
לגבי העמותה הם הצליחו לקחת ממני בשנה 6 מש״ח ומאחרים 7 מש״ח זה אומר ש 13-14 מש״ח נעלמו בשנה על פעילות שאמורה להיות מאוזנת תקציבית. יש לי תיאוריה לאן הכסף הגיע
ועכשיו - מתרגשים?
אבל שלוש הערות זריזות:
לא הייתה שום ציפיה לאיזון תקציבי השנה הזו אבל העובדה שיש קבוצה ברמה עולמית והמנויים לא נמכרים זה עלבון צורב וקשה לי ולבעלים האחרים.
לגבי אוסישקין התייחסתי למה שהיה בסרט שממליץ לצפות בו. בהזדמנות אם תרצו ארחיב מהן שתי התפיסות הרווחות של על מה היה המאבק אבל זה לא לעכשיו.
לגבי העמותה הם הצליחו לקחת ממני בשנה 6 מש״ח ומאחרים 7 מש״ח זה אומר ש 13-14 מש״ח נעלמו בשנה על פעילות שאמורה להיות מאוזנת תקציבית. יש לי תיאוריה לאן הכסף הגיע
ועכשיו - מתרגשים?
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
כן, מתרגשיםOferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
ועכשיו - מתרגשים?
א. תקרא אפילו כאן בפורום ותבין למה לא נמכרו המנויים (למרות שאני עשיתי חמישה)
ב. אנחנו לא צריכים לראות סרטים על מה היה באוסישקין. היינו שם
מאד מתרגשים
-
- קיבל.ה 983 לייקים
מנין הביטחון?Nati כתב:אל תדאגהפועל כתב:הבעיה נשמעת לי הרבה יותר בסיסית - הוא פשוט לא מכיר ולא מבין, ובאמת חושב שקהל גדול יכול להגיע לרמת הכנסות עצמיות שמתקרבות למאה מיליון שקל. אבל גם במכבי הגדולה, שיש לה משמעותית יותר אוהדים ויותר ניסיון מאיתנו בלחלוב מהם כסף, ויותר וודאות ביורוליג בגלל השריון - גם שם ההכנסות מאוהדים/לקוחות לא מגיעות ליותר מכמה עשרות מיליונים בשנה. זאת התקרה. בשאר אירופה גם זה לא קורה, מועדוני כדורסל ברמות הגבוהות זה עסק הפסדי לחלוטין.joshsoos כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:22 הוא אומר שמצפה לתמיכה כלכלית של האוהדים ובעצמו
מפריד את ענין התמיכה כאוהד, כלומר מסתכל עלינו כמו 'המחלה מסתכלת על שלה - ספונסרים ( זה לא לקוח, לקוח לא תומך בעסק) ואם זה לא יקרה הוא יעזוב. זה ממשיך פעולות רבות אחרות שלו. נעזוב בצד מה אני חושב על זה, אבל ריאלית הוא פשוט מנותק ולא מבין שאנחנו רחוקים מאוד מלהיות במצב של המחלה, שגם מחאות תקדימיות של ה'קהל' שלה לא הזיזו לה כי הם יודעים שיש להם מספיק רולקסים במגירה שיבואו במקום,ואת הרולקסים המקוריים שיחדשו גם כשפשוט שודדים אותם. נכון שאם היה פה יורוליג העניינים היו נראים אחרת גם אצלנו אבל אין, אז תתאפס בן אדם. זה שאתה יכול כבעל הון לעשות קפיצה של מאות אחוזים בתקציב לא אומר שקהל אוהדים מסוגל לכזו. בנית קהל לוקחת זמן ומושפעת מהרבה גורמים, אין הוקוס פיקוס.
אז או שינשום עמוק,ינסה להבין למה אנשים לא חידשו, יתמקד בלהגיע ליורוליג בעונה הבאה בתקווה ואז כבר אפשר יהיה לשחק פה, ובעיקר בניהול המחורבן של הקבוצה, או שיעביר למלכה ורענן את המושכות כבר עכשיו במקום לאיים כי זה יגיע לשם ממילא וחבל.
מתקשה להאמין שהוא באמת יתנתק בשוטף בגלל העיסוק המוגבר בנופר, אבל גם אם כן לא ברור אם זה חדשות טובות שצחי יקבל יותר החלטות...
והענין עם הכסף של הטלוויזיה מהיורוליג פסיכי, סומך עליו שיכנס ברקנאטים.
הוא יכול לכעוס ולהתעצבן עלינו מפה ועד המאה ה-22, אבל אף קהל בארץ בחיים לא יגיע לרמה שאפילו מתקרבת להכנסות עצמיות של מאה מיליון שקל. מכבי באיזור של אולי חצי מזה. אין יותר מזה. ולא יהיה גם.
אני מעריך שהסיפור האמיתי פה זה הכנת הקרקע מבחינה תודעתית לתקשורת הספורט והכלכלית - הוא בנה תקציב שלא יכול לעמוד בו, הוא מבין את זה עכשיו והולך לעזוב בקרוב, אחרי החגים אולי אפילו.
והוא הולך לזרוק אחריות על האוהדים כפויי הטובה שלא מכירים בגדולתו, ולא מוכנים לעידן הוינרי החדש שלכאורה בנה להם ולכן לא קנו מנויים. למרות שאפילו אם היו קונים עוד 5000 מנויים ב2000 שח זה עדיין היה מכסה פחות מ10% מהתקציב. למי שלא מבין ומשקיעים בנופר וכו זה יישמע תירוץ נוח. אבל כל מי שטיפה מכיר את הענף והפועל מבין שזה לא רציני.
הוא לא עוזב,ולא יעזוב
-
- קיבל.ה 2 לייקים
נולד בראש שלו? זה נאמר בפירוש על ידי מר ינאי.joshsoos כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 14:19לא חושב שעוד 3000 ומשהו שלא חידשו, ושווים נסביבות 6 מיליון שקל( לא יודע מה אחוז החידושים אצל הפלטינום, מעריך ששם לא הייתה בעיה גדולה ) יביא לזה שהוא יעזוב אחרי החגים,עונה הבאה משהו אחר.הפועל כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 13:39הבעיה נשמעת לי הרבה יותר בסיסית - הוא פשוט לא מכיר ולא מבין, ובאמת חושב שקהל גדול יכול להגיע לרמת הכנסות עצמיות שמתקרבות למאה מיליון שקל. אבל גם במכבי הגדולה, שיש לה משמעותית יותר אוהדים ויותר ניסיון מאיתנו בלחלוב מהם כסף, ויותר וודאות ביורוליג בגלל השריון - גם שם ההכנסות מאוהדים/לקוחות לא מגיעות ליותר מכמה עשרות מיליונים בשנה. זאת התקרה. בשאר אירופה גם זה לא קורה, מועדוני כדורסל ברמות הגבוהות זה עסק הפסדי לחלוטין.joshsoos כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:22 הוא אומר שמצפה לתמיכה כלכלית של האוהדים ובעצמו
מפריד את ענין התמיכה כאוהד, כלומר מסתכל עלינו כמו 'המחלה מסתכלת על שלה - ספונסרים ( זה לא לקוח, לקוח לא תומך בעסק) ואם זה לא יקרה הוא יעזוב. זה ממשיך פעולות רבות אחרות שלו. נעזוב בצד מה אני חושב על זה, אבל ריאלית הוא פשוט מנותק ולא מבין שאנחנו רחוקים מאוד מלהיות במצב של המחלה, שגם מחאות תקדימיות של ה'קהל' שלה לא הזיזו לה כי הם יודעים שיש להם מספיק רולקסים במגירה שיבואו במקום,ואת הרולקסים המקוריים שיחדשו גם כשפשוט שודדים אותם. נכון שאם היה פה יורוליג העניינים היו נראים אחרת גם אצלנו אבל אין, אז תתאפס בן אדם. זה שאתה יכול כבעל הון לעשות קפיצה של מאות אחוזים בתקציב לא אומר שקהל אוהדים מסוגל לכזו. בנית קהל לוקחת זמן ומושפעת מהרבה גורמים, אין הוקוס פיקוס.
אז או שינשום עמוק,ינסה להבין למה אנשים לא חידשו, יתמקד בלהגיע ליורוליג בעונה הבאה בתקווה ואז כבר אפשר יהיה לשחק פה, ובעיקר בניהול המחורבן של הקבוצה, או שיעביר למלכה ורענן את המושכות כבר עכשיו במקום לאיים כי זה יגיע לשם ממילא וחבל.
מתקשה להאמין שהוא באמת יתנתק בשוטף בגלל העיסוק המוגבר בנופר, אבל גם אם כן לא ברור אם זה חדשות טובות שצחי יקבל יותר החלטות...
והענין עם הכסף של הטלוויזיה מהיורוליג פסיכי, סומך עליו שיכנס ברקנאטים.
הוא יכול לכעוס ולהתעצבן עלינו מפה ועד המאה ה-22, אבל אף קהל בארץ בחיים לא יגיע לרמה שאפילו מתקרבת להכנסות עצמיות של מאה מיליון שקל. מכבי באיזור של אולי חצי מזה. אין יותר מזה. ולא יהיה גם.
אני מעריך שהסיפור האמיתי פה זה הכנת הקרקע מבחינה תודעתית לתקשורת הספורט והכלכלית - הוא בנה תקציב שלא יכול לעמוד בו, הוא מבין את זה עכשיו והולך לעזוב בקרוב, אחרי החגים אולי אפילו.
והוא הולך לזרוק אחריות על האוהדים כפויי הטובה שלא מכירים בגדולתו, ולא מוכנים לעידן הוינרי החדש שלכאורה בנה להם ולכן לא קנו מנויים. למרות שאפילו אם היו קונים עוד 5000 מנויים ב2000 שח זה עדיין היה מכסה פחות מ10% מהתקציב. למי שלא מבין ומשקיעים בנופר וכו זה יישמע תירוץ נוח. אבל כל מי שטיפה מכיר את הענף והפועל מבין שזה לא רציני.
לא יודע מאיפה הבאת את הנתון של מאה מיליון, לא ראיתי דבר כזה וגם מכירה כולל היורולייג הייתה מביאה אולי לחצי, כך שמניח שזה נולד בראש שלך.
מה שקרה העונה הוא מצד אחד הצורך להוציא הרבה מהמתוכנן בגלל אי מתן הרשיון והמצב בארץ, מצב שגם דופק את ההכנסות כי לא משחקים בארץ, מצד שני. אז הפער שנוצר הוא מסיבי, והוא רוצה לדעת שיש קהל שאפשר לסמוך עליו שיתרום את חלקו. רק מה לעשות, הוא פשוט לא מבין ומנתח נכון את הקהל, ומוסיף על זה את כל השטויות שלו שתורמות לקמפיין של שונאיו. מה שהיה צריך לעשות זה לגרום לאנשים לבוא בכל מצב, בשביל העתי, ד כי העונה הזו כלכלית אבודה לו. אולי בפנטזיות שלו המלחמה הייתה אמורה להיגמר וחוזרים לשחק פה , אבל הוא מספיק חכם להבין שעם ביבי זה לא אפשרי. אבל עכשיו, איך הוא יקח מחיר נורמל למשחק נאמר למקום של המנוי שלא חידשת ושמתומחר ב150 שח בלי לעצבן את אלה שחידשו?
אני לא מוציא מכלל חשבון שאם תדבר עם בעלים בקבוצות אחרות-כדורגל וכו-תשמע גם מהם גישה שרואה באוהדים ככאלה שצריכים לתמוך כלכלית יענו ספונסרים, אבל הם לא יגידו את זה פומבית בחיים . כל כך הרבה כסף יש לו, כל כך הרבה כסף משלם לעובדים ולא מסוגל לקחת יועץ תקשורת אחד. לדפוק את הראש בקיר.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=510413
יכול לקרוא כאן או להאזין לפודקאסט אם לדעתך גם בספורט 5 המציאו את התמלול.
ויש לו יועץ תקשורת בין הטובים בשוק. מוזר מאוד שעד היום יש מי שחושב שזו הבעיה שלו.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
חמישה חודשים אני מחכה לרגע הזה.Oferyy כתב:לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
ועכשיו - מתרגשים?
רגע שאפילו בחלום הכי פרוע שלי לא חשבתי עליו.
אז כן.אתה יכול להגיד שאנחנו מאוד מתרגשים

אבל יותר מזה.
כל כך מודים לך

- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
עופר תודה על התגובה. מותר שאלות המשך?Oferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
ועכשיו - מתרגשים?
על סמך אמרת שאתה מצפה למאה מיליון שקל הכנסות השנה כתוצאה מהמעבר ליד אליהו (מנויים תאי צפיה וכו)?
אותו הקהל שלא קונה מנויים ומעליב הביע בך אמון גדול בשנה שעברה וקנה מנויים באלפיו למרות הסכסוך הצורם עם האולטראס. מה השתנה לדעתך בחצי שנה שעברה מאז, שלמרות הזכיה ביורוקאפ+יורוליג+גידול בתקציב חלק גדול ממנו לא קנה מנויים?
ואם, כפי שאמרת להאוזמן, תעזוב בעקבות האכזבה מהקהל - האם תעמוד מאחורי ההתחייבויות הקיימות מול שחקנים?
-
- קיבל.ה 554 לייקים
מאה מיליון הכנסה בכלל, לא מאה מיליון מהקהל.הפועל כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 14:45 ה"הזיה" כמו שאתה מכנה אותה די ברורה מכך שלפי הפרסומים הוא תכנן שהפועל תוך שנתיים שלוש תהיה מאוזנת תקציבית. עם תקציב של 100 מיליון שקל כמובן.
זה אומר כמובן יד ושם סולד אאוט כולל יורוליג כמובן, טלויזיה, ספונסרים, מרצנדייז. וזה נשמע ריאלי אבל תלוי כמובן בהחזרת המשחקים לכאן ואם הוא מסדר את זכויות השידור מול היורוליג, בכל זאת המחלה מתקיימת כבר שנים רק מהכנסות והם מוסד מיושן ולא חושבים כמותו על עוד דרכים להכניס כספים( כמו למשל הפועל tv).
חלק נכבד הוא עדיין ממנויים, אבל כמו התגובה שלו פה - נעלב וכו - הוא לא קרא ועדיין לא קורא נכון את הקהל של הפועל.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
עניתי עכשיו ל פועל על זה-הכנסה בגלל, לא מהקהלred pepper כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 01:04נולד בראש שלו? זה נאמר בפירוש על ידי מר ינאי.joshsoos כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 14:19לא חושב שעוד 3000 ומשהו שלא חידשו, ושווים נסביבות 6 מיליון שקל( לא יודע מה אחוז החידושים אצל הפלטינום, מעריך ששם לא הייתה בעיה גדולה ) יביא לזה שהוא יעזוב אחרי החגים,עונה הבאה משהו אחר.הפועל כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 13:39
הבעיה נשמעת לי הרבה יותר בסיסית - הוא פשוט לא מכיר ולא מבין, ובאמת חושב שקהל גדול יכול להגיע לרמת הכנסות עצמיות שמתקרבות למאה מיליון שקל. אבל גם במכבי הגדולה, שיש לה משמעותית יותר אוהדים ויותר ניסיון מאיתנו בלחלוב מהם כסף, ויותר וודאות ביורוליג בגלל השריון - גם שם ההכנסות מאוהדים/לקוחות לא מגיעות ליותר מכמה עשרות מיליונים בשנה. זאת התקרה. בשאר אירופה גם זה לא קורה, מועדוני כדורסל ברמות הגבוהות זה עסק הפסדי לחלוטין.
לא יודע מאיפה הבאת את הנתון של מאה מיליון, לא ראיתי דבר כזה וגם מכירה כולל היורולייג הייתה מביאה אולי לחצי, כך שמניח שזה נולד בראש שלך.
מה שקרה העונה הוא מצד אחד הצורך להוציא הרבה מהמתוכנן בגלל אי מתן הרשיון והמצב בארץ, מצב שגם דופק את ההכנסות כי לא משחקים בארץ, מצד שני. אז הפער שנוצר הוא מסיבי, והוא רוצה לדעת שיש קהל שאפשר לסמוך עליו שיתרום את חלקו. רק מה לעשות, הוא פשוט לא מבין ומנתח נכון את הקהל, ומוסיף על זה את כל השטויות שלו שתורמות לקמפיין של שונאיו. מה שהיה צריך לעשות זה לגרום לאנשים לבוא בכל מצב, בשביל העתי, ד כי העונה הזו כלכלית אבודה לו. אולי בפנטזיות שלו המלחמה הייתה אמורה להיגמר וחוזרים לשחק פה , אבל הוא מספיק חכם להבין שעם ביבי זה לא אפשרי. אבל עכשיו, איך הוא יקח מחיר נורמל למשחק נאמר למקום של המנוי שלא חידשת ושמתומחר ב150 שח בלי לעצבן את אלה שחידשו?
אני לא מוציא מכלל חשבון שאם תדבר עם בעלים בקבוצות אחרות-כדורגל וכו-תשמע גם מהם גישה שרואה באוהדים ככאלה שצריכים לתמוך כלכלית יענו ספונסרים, אבל הם לא יגידו את זה פומבית בחיים . כל כך הרבה כסף יש לו, כל כך הרבה כסף משלם לעובדים ולא מסוגל לקחת יועץ תקשורת אחד. לדפוק את הראש בקיר.
ויש לו יועץ תקשורת בין הטובים בשוק. מוזר מאוד שעד היום יש מי שחושב שזו הבעיה שלו.
אם יש לו יועץ תקשורת וזה מה שהוא מייעץ לו, מהטובים בשוק הוא לא
-
- קיבל.ה 554 לייקים
מתרגש מאוד.Oferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
ועכשיו - מתרגשים?
כמו שבני12 המליץ-כדאי שתקרא הכל, גם באשכולות אחרים.
חתימה טובה, יאללה הפועל
ברור שמתרגשים, חבל שהמשחקים לא בארץ.Oferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
ועכשיו - מתרגשים?
היה חגיגה והיכל מפוצץ. אולי בקרוב זה יקרה!
-
- קיבל.ה 2 לייקים
גם עם יד אליהו סולד אאוט עם יורוליג בארץ, במחירים של מכבי, אין שום סיכוי להגיע ל-100 מיליון הכנסות טבעיות, אפילו לא קרוב. מכבי עצמה, בשנים הכי טובות הגיעה ל-80 וזה כולל זכויות שידור מהיורוליג שהוא בעצמו הודה שאין לו. אם הוא היה משיג חצי מזה השנה זו הצלחה מסחררת.joshsoos כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 07:45עניתי עכשיו ל פועל על זה-הכנסה בגלל, לא מהקהלred pepper כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 01:04נולד בראש שלו? זה נאמר בפירוש על ידי מר ינאי.joshsoos כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 14:19
לא חושב שעוד 3000 ומשהו שלא חידשו, ושווים נסביבות 6 מיליון שקל( לא יודע מה אחוז החידושים אצל הפלטינום, מעריך ששם לא הייתה בעיה גדולה ) יביא לזה שהוא יעזוב אחרי החגים,עונה הבאה משהו אחר.
לגבי יועץ התקשורת, אתה לא מבין שהוא לא מקשיב אה. זה לא משנה גם אם יהיה לו יועץ במאה אלף שקל בחודש.
-
- קיבל.ה 636 לייקים
ההודעה הכי מדוייקת שקראתי בנושא.redrony כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 14:53 בסוף אני חושב שהפתרון נעוץ באנדגיים, מה רוצים שיקרה? אני לא מדבר על כמה מאות אוהדים מהאולטראס שהקבוצה היא אינטרס משני עבורם אלא על רב רובו של הקהל. מניח שכולם רוצים לראות הפועל ת״א חזקה
חייבים להתעשת. לפני שיהיה מאוחר.
מגיע לנו, מגיע לתומר שוויתר על מאות אלפי דולרים, לבר שנותן את הנשמה, לים מדר שסיכן את הבריאות לגיא שמשתטח על הפרקט. לנו אחרי ככ הרבה שנים.
יאללה הפועל. תראי לאן הגענו

-
- קיבל.ה 554 לייקים
אבל הוא לא מכבי, הוא יצירתי ולכן יש לו סיכוי להגיע להכנסות שלהם אין. וכתבתי שזה תלוי בהכנסות מטלויזיה ומניח שהוא כלל אותן בחישוב הזה. הוא גם לא דיבר על השנה אלא עונה הבאה. 100 מיליון זה יעד, מבטיח לך שאם היו 80 הוא גם לא היה בוכה.red pepper כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 08:02גם עם יד אליהו סולד אאוט עם יורוליג בארץ, במחירים של מכבי, אין שום סיכוי להגיע ל-100 מיליון הכנסות טבעיות, אפילו לא קרוב. מכבי עצמה, בשנים הכי טובות הגיעה ל-80 וזה כולל זכויות שידור מהיורוליג שהוא בעצמו הודה שאין לו. אם הוא היה משיג חצי מזה השנה זו הצלחה מסחררת.joshsoos כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 07:45עניתי עכשיו ל פועל על זה-הכנסה בגלל, לא מהקהלred pepper כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 01:04
נולד בראש שלו? זה נאמר בפירוש על ידי מר ינאי.
לגבי יועץ התקשורת, אתה לא מבין שהוא לא מקשיב אה. זה לא משנה גם אם יהיה לו יועץ במאה אלף שקל בחודש.
אני מבין היטב, כנראה שאתה לא קורא דברים שאני כותב... ועדיין, זה מה שצריך ואולי איכשהו...
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
red pepper דייק מאד, אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאמר, חוץ מזה ש(בניגוד למה שנדמה לו) עופר ינאי לא המציא את הגלגל ולא יודע הכל בהכל.
ורק בשביל להבהיר, הציטוט המדויק שלו מערוץ הספורט מסו עונה שעברה "ההכנסה בשנה הקודמת הייתה 13 מיליון, השנה הייתה הכנסה 31 מיליון ש"ח, בשנה הבאה אנחנו מכוונים לבין 90 ל-100 מיליון ש"ח הכנסות". הוא חד משמעית חשב שאפשר להגיע למאה מיליון הכנסות *השנה*.
אין לי שום בעיה כמובן עם יצירתיות ורצון להשקיע. בכיף. רק שעכשיו פתאום מתברר שלמרות שכל התוכניות העסקיות יצוקות בסלע, הוא בעצם מחפש דרך החוצה. לא אמר שיעמוד בכל התחייבויות. ובכלל מה שמפריע לו זה כמובן רק חוסר האמון מהאוהדים, אותם אוהדים שרק לפני רגע נהרו אחרי החזון שלו בהמוניהם למרות הכאוס שזרע בקהל, ולפתע בעצם מתברר שהם חבורת כפויי טובה קמצנים שרק רוצים לשבת ביציע ולעודד.
ורק בשביל להבהיר, הציטוט המדויק שלו מערוץ הספורט מסו עונה שעברה "ההכנסה בשנה הקודמת הייתה 13 מיליון, השנה הייתה הכנסה 31 מיליון ש"ח, בשנה הבאה אנחנו מכוונים לבין 90 ל-100 מיליון ש"ח הכנסות". הוא חד משמעית חשב שאפשר להגיע למאה מיליון הכנסות *השנה*.
אין לי שום בעיה כמובן עם יצירתיות ורצון להשקיע. בכיף. רק שעכשיו פתאום מתברר שלמרות שכל התוכניות העסקיות יצוקות בסלע, הוא בעצם מחפש דרך החוצה. לא אמר שיעמוד בכל התחייבויות. ובכלל מה שמפריע לו זה כמובן רק חוסר האמון מהאוהדים, אותם אוהדים שרק לפני רגע נהרו אחרי החזון שלו בהמוניהם למרות הכאוס שזרע בקהל, ולפתע בעצם מתברר שהם חבורת כפויי טובה קמצנים שרק רוצים לשבת ביציע ולעודד.
-
- קיבל.ה 1054 לייקים
אהלן עופרOferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
ועכשיו - מתרגשים?
מקווה שאתה מבין איזה יום מרגש זה.
מה שהיה נראה בלתי הגיוני עד לפני מספר שנים הופך היום לממשי.
בנוגע למה שאמרת, אני חושב שמעבר לטעויות כאלו ואחרות שנעשו,
אחת הטעויות הגדולות היא גם אי הוצאת המנויים ביוני.
הרבה אנשים קונים מנויים מרגש, כל החתמה הייתה יכולה להוסיף מנויים. בגלל ההתעכבות, אנשים התרגלו למצב ולא התרגשו עד שהגיעו המנויים. חושב שזה היה יכול להוסיף הרבה מאוד מנויים.
תודה רבה שביחד איתך הגענו ליום המרגש הזה
-
- קיבל.ה 187 לייקים
הודעה שמתמצתת נהדר כמה האיש לא מבין איפה הוא נמצאOferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
ועכשיו - מתרגשים?
-
- קיבל.ה 480 לייקים
זה כבר כמה הודעות שאתה טוען שהוא מחפש דרך החוצה, גם טענתה ששמעתה שבאמת נגמר לו הכסף הנזיל, אתה בטוח בזה?הפועל כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 08:19 red pepper דייק מאד, אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאמר, חוץ מזה ש(בניגוד למה שנדמה לו) עופר ינאי לא המציא את הגלגל ולא יודע הכל בהכל.
ומה תגיד על העמותה? איפה הכסף? מעניין שעל זה אתה לא משקיע מאמץ כמו על עופר ינאי
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
העמותה רלוונטית היום למצב של הפועל?
הסיבה היחידה שאתה מתייחס אליה היא כדי להסיט את הדיון מעופר ינאי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
@הפועל למה שאתה עושה פה קוראים, במילים פשוטות, הפוסל במומו פוסל. אתה מדבר על כך שעופר משכתב את ההיסטוריה? מה שאתה עושה פה זה האמ-אמא של שכתובי ההיסטוריה.
קודם כל, אם הקהילה הייתה כל כך גדולה, חזקה ומגובשת, למה בשנים שלפני שעופר הגיע הדרייב אין היה במקרה הטוב ב-60 אחוז תפוסה? לכאורה, התגשמות כל חלומותינו - התרוממנו מליגה ב', אולם ביתי משלנו, קבוצה יציבה בליגת העל, אידיליה. אם היינו כל כך חזקים ומגובשים, למה אני ולא מעט אוהדים היינו בתחושה שהעמותה שמה עלינו זין עם הגיבוי שלה לאלימות של האולטראס?
דבר שני, לטעון שהעמותה ניסתה למנוע מעופר לבזבז את הכסף שלו זה הדבר הכי נלעג ששמעתי מזה זמן רב. עניין להם את התחת כמה כסף עופר מוציא (בצדק אגב, בעיני). מה שעניין אותם זה שהכסף הזה בא עם strings attached, והוא איבוד השליטה בקבוצה. אני גם לא כל כך מבין מה המשמעות של בזבוז כסף בספורט. הם ניסו לשכנע אותו שהשאיפות שלו מוגזמות ולא ריאליות, והוא בתגובה הוכיח להם שאין להם מושג על מה הם מדברים והביא אותנו לזכייה ביורוקאפ ואחד הרגעים המאושרים בתולדותינו. זה בזבוז כסף?
ולבסוף, להגיד שעכשיו מתברר שהוא הולך לברוח ולא לעמוד בהתחייבויות שלו זה כבר פחות שכתוב מציאות ויותר המצאה שלך שאתה מנסה לקבע כעובדה, בואכה הוצאת דיבה.
קודם כל, אם הקהילה הייתה כל כך גדולה, חזקה ומגובשת, למה בשנים שלפני שעופר הגיע הדרייב אין היה במקרה הטוב ב-60 אחוז תפוסה? לכאורה, התגשמות כל חלומותינו - התרוממנו מליגה ב', אולם ביתי משלנו, קבוצה יציבה בליגת העל, אידיליה. אם היינו כל כך חזקים ומגובשים, למה אני ולא מעט אוהדים היינו בתחושה שהעמותה שמה עלינו זין עם הגיבוי שלה לאלימות של האולטראס?
דבר שני, לטעון שהעמותה ניסתה למנוע מעופר לבזבז את הכסף שלו זה הדבר הכי נלעג ששמעתי מזה זמן רב. עניין להם את התחת כמה כסף עופר מוציא (בצדק אגב, בעיני). מה שעניין אותם זה שהכסף הזה בא עם strings attached, והוא איבוד השליטה בקבוצה. אני גם לא כל כך מבין מה המשמעות של בזבוז כסף בספורט. הם ניסו לשכנע אותו שהשאיפות שלו מוגזמות ולא ריאליות, והוא בתגובה הוכיח להם שאין להם מושג על מה הם מדברים והביא אותנו לזכייה ביורוקאפ ואחד הרגעים המאושרים בתולדותינו. זה בזבוז כסף?
ולבסוף, להגיד שעכשיו מתברר שהוא הולך לברוח ולא לעמוד בהתחייבויות שלו זה כבר פחות שכתוב מציאות ויותר המצאה שלך שאתה מנסה לקבע כעובדה, בואכה הוצאת דיבה.
-
- קיבל.ה 480 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
לגבי התפוסה בדרייב אין לפני שעופר הגיע, ממוצעי הקהל בדרייב אין לפי עונה:
2023/24 - 2,677 (75.7%)
2022/23 - 3,256 (92.1%)
2021/22 - 2,698 (76.3%)
2020/21 - 1,007 (28.5%)
2019/20 - 2,391 (67.6%)
2018/19 - 2,463 (69.7%)
2017/18 - 2,906 (83.8%)
2016/17 - 2,962 (83.8%)
2015/16 - 2,992 (84.6%)
לפי הנתונים באתר המנהלת.
2023/24 - 2,677 (75.7%)
2022/23 - 3,256 (92.1%)
2021/22 - 2,698 (76.3%)
2020/21 - 1,007 (28.5%)
2019/20 - 2,391 (67.6%)
2018/19 - 2,463 (69.7%)
2017/18 - 2,906 (83.8%)
2016/17 - 2,962 (83.8%)
2015/16 - 2,992 (84.6%)
לפי הנתונים באתר המנהלת.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
הפועל אחלה אוהדהוקיץ' כתב:[mention]הפועל[/mention] למה שאתה עושה פה קוראים, במילים פשוטות, הפוסל במומו פוסל. אתה מדבר על כך שעופר משכתב את ההיסטוריה? מה שאתה עושה פה זה האמ-אמא של שכתובי ההיסטוריה.
אבל כבר הרבה הרבה זמן כל הזמן מחפש בקטנות את עופר,במקום לחפש את הטוב שעופר עשה ועושה בשבילנו.
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
אני לרגע לא מזלזל באהדה שלו. אני גם יודע שהוא בין המעטים שמוכן לעמוד מאחורי הדברים שהוא אומר והוא גם עשה המון המון לטובת הקבוצה. הרבה יותר מרובנו, ובטח שיותר ממני.Nati כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:16הפועל אחלה אוהדהוקיץ' כתב:@הפועל למה שאתה עושה פה קוראים, במילים פשוטות, הפוסל במומו פוסל. אתה מדבר על כך שעופר משכתב את ההיסטוריה? מה שאתה עושה פה זה האמ-אמא של שכתובי ההיסטוריה.
אבל כבר הרבה הרבה זמן כל הזמן מחפש בקטנות את עופר,במקום לחפש את הטוב שעופר עשה ועושה בשבילנו.
אני כן יודע אבל שהוא היה מעדיף מודל של בעלות אוהדים על פני בעלות פרטית גם על חשבון הישגים ספורטיביים (העדפה מאוד לגיטימית בעיני), ולדעתי זה גורם לו לשפוט לחומרה את עופר ולהאדיר את תקופת העמותה.
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
רק כדי להבהיר - ה"שמועות" שנגמר הכסף הנזיל נובעות מידיעות בכל העיתונות הכלכלית שהוא לקח הלוואות על הבתים הפרטיים שלו וכבר על שליש מהאחזקות שלו בנופר, בקצב שתפס תאוצה משמעותית בשנה האחרונהAdom_Adom כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 10:17זה כבר כמה הודעות שאתה טוען שהוא מחפש דרך החוצה, גם טענתה ששמעתה שבאמת נגמר לו הכסף הנזיל, אתה בטוח בזה?הפועל כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 08:19 red pepper דייק מאד, אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאמר, חוץ מזה ש(בניגוד למה שנדמה לו) עופר ינאי לא המציא את הגלגל ולא יודע הכל בהכל.
ומה תגיד על העמותה? איפה הכסף? מעניין שעל זה אתה לא משקיע מאמץ כמו על עופר ינאי
https://www.themarker.com/markets/2025- ... fb5ab50000
https://www.calcalist.co.il/market/article/xvqjmbz2t
ומה אני בדיוק צריך להגיד על העמותה? היא הבעלים? היא האחראית?
כשהיא היתה האחראית היה לי הרבה מה לנסות להשפיע (כשעוד חשבתי שאפשר), והרבה מה לאמר גם אחרי זה, כולל פה בפורום בלי הפסקה.
עכשיו היא לא אחראית על כלום, מפורקת ואין לה אחריות על פסיק אפילו במועדון.
אם ממש צריך מוזמנים לרשום מעכשיו והלאה שגיניתי אותה גינוי חמור
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
סבבה, אז בשלושת העונות לפני שעופר התחיל להזרים כסף (נשים בצד את עונת הקורונה) היו ממוצעים של 76.3, 67.6 ו-69.7 אחוז תפוסה למשחק.מילפורד כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:07 לגבי התפוסה בדרייב אין לפני שעופר הגיע, ממוצעי הקהל בדרייב אין לפי עונה:
2023/24 - 2,677 (75.7%)
2022/23 - 3,256 (92.1%)
2021/22 - 2,698 (76.3%)
2020/21 - 1,007 (28.5%)
2019/20 - 2,391 (67.6%)
2018/19 - 2,463 (69.7%)
2017/18 - 2,906 (83.8%)
2016/17 - 2,962 (83.8%)
2015/16 - 2,992 (84.6%)
לפי הנתונים באתר המנהלת.
להערכתי המשחקים הגדולים מטים את הממוצע כלפי מעלה והחציון הוא נמוך יותר מזה, אבל גם כך המספרים מדברים בעד עצמם.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
במשחקים הגדולים גם אוהדי היריבות מעלים את הממוצעהוקיץ' כתב:סבבה, אז בשלושת העונות לפני שעופר התחיל להזרים כסף (נשים בצד את עונת הקורונה) היו ממוצעים של 76.3, 67.6 ו-69.7 אחוז תפוסה למשחק.מילפורד כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:07 לגבי התפוסה בדרייב אין לפני שעופר הגיע, ממוצעי הקהל בדרייב אין לפי עונה:
2023/24 - 2,677 (75.7%)
2022/23 - 3,256 (92.1%)
2021/22 - 2,698 (76.3%)
2020/21 - 1,007 (28.5%)
2019/20 - 2,391 (67.6%)
2018/19 - 2,463 (69.7%)
2017/18 - 2,906 (83.8%)
2016/17 - 2,962 (83.8%)
2015/16 - 2,992 (84.6%)
לפי הנתונים באתר המנהלת.
להערכתי המשחקים הגדולים מטים את הממוצע כלפי מעלה והחציון הוא נמוך יותר מזה, אבל גם כך המספרים מדברים בעד עצמם.
-
- קיבל.ה 187 לייקים
למה לעצור כאן?הוקיץ' כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:31סבבה, אז בשלושת העונות לפני שעופר התחיל להזרים כסף (נשים בצד את עונת הקורונה) היו ממוצעים של 76.3, 67.6 ו-69.7 אחוז תפוסה למשחק.מילפורד כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:07 לגבי התפוסה בדרייב אין לפני שעופר הגיע, ממוצעי הקהל בדרייב אין לפי עונה:
2023/24 - 2,677 (75.7%)
2022/23 - 3,256 (92.1%)
2021/22 - 2,698 (76.3%)
2020/21 - 1,007 (28.5%)
2019/20 - 2,391 (67.6%)
2018/19 - 2,463 (69.7%)
2017/18 - 2,906 (83.8%)
2016/17 - 2,962 (83.8%)
2015/16 - 2,992 (84.6%)
לפי הנתונים באתר המנהלת.
ובשנים 2008-2015 מה?
ולפני?