שאנדה סילבה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 ספטמבר 2025, 13:37 לא אוהב את מה שאני רואה ממנו בינתיים. יש טכניקה ומהירות, אבל אפס תכלס וקבלת החלטות רעה מאוד.
כרגע הוא לא צריך להיות בהרכב, נקווה לשיפור בהמשך.
טכניקה בינונית, לא משהו לכתוב עליו הביתה.
לבוסקילה, טוריאל, קורין וכנראה שגם ללויזוס יש טכניקה הרבה יותר טובה.
נועם שחם
קיבל.ה  1054 לייקים

תראה לי אחד בקבוצה שעובר מגן עם הקפצה נונשלאנטית מעל הראש כשהוא צמוד לקו כמו שסילבה עשה אתמול בחצי הראשון.
NARKOTIKA
קיבל.ה  328 לייקים

נועם שחם כתב: 28 ספטמבר 2025, 14:27 תראה לי אחד בקבוצה שעובר מגן עם הקפצה נונשלאנטית מעל הראש כשהוא צמוד לקו כמו שסילבה עשה אתמול בחצי הראשון.
זה יותר ball control מטכניקה. נכון שיש בדרך כלל קורלציה, אבל כרגע טכניקת המסירה והבעיטה שלו נראו בינוניים מינוס.
בתחילת המשחק היו גם פעמיים שהוא התקשה בעצירת כדור שבא מגובה.

הוא אכן היה יותר טוב מהפעם הקודמת, אבל הוא עדיין לא הראה שהוא שחקן הרכב.
צ'אנס כמובן שעדיין מגיע לו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

נועם שחם כתב: 28 ספטמבר 2025, 14:27 תראה לי אחד בקבוצה שעובר מגן עם הקפצה נונשלאנטית מעל הראש כשהוא צמוד לקו כמו שסילבה עשה אתמול בחצי הראשון.
זה שהיה לו מהלך טכני אחד טוב לא קובע מה רמת הטכניקה שלו, באותה נשימה היו לו מהלכים שהוא לא הצליח לעצור כדור בצורה דיי מביכה.
בן לוז
קיבל.ה  399 לייקים

אוקי ו? איך זה תרם לך במשהו?
אם היינו משחקים קטרגל בגולטיים כנראה שהייתי בוחר אותו, אבל אני משחק כדורגל ורוצה תכלס ומספרים
redrony
קיבל.ה  970 לייקים

כמו במקרה של בוסקילה, חייבים לשבת עם השחקנים האלה על הוידאו ופשוט לתקן אותם בקבלת ההחלטות. סילבה שהולך אחד על אחד ראש בקיר ובוסקילה שאוהב לעשות את ההטעייה המטופשת עם הרגל מעל הכדור במקום לעשות תנועה קטנה שמאלה ולשים את טוריאל אחד על אחד מול השוער. זה שחקנים שאם יעשו את הדריבל במקום הנכון (ב16) ושהם רחוקים מהשער ינצלו את את הטכניקה להשתחרר משחקן וירימו ראש יתרמו לנו הרבה
נועם שחם
קיבל.ה  1054 לייקים

בן לוז כתב: 28 ספטמבר 2025, 14:39
אם היינו משחקים קטרגל בגולטיים כנראה שהייתי בוחר אותו, אבל אני משחק כדורגל ורוצה תכלס ומספרים
קודם כל זו הייתה תשובה לטענה שאין לו טכניקה.

אגב, גם במסירות העקב שנתן בנגיעה אפשר היה לראות הרבה טכניקה.

דבר שני, הבנאדם שיחק עד היום בערך 100 דקות, הוא לא הגיעו בכושר מלא וחסרות לו דקות משחק, ואתם פה אחרי משחק ורבע כבר יודעים להגיד מה הוא יודע ומה הוא לא. אני מציע להיות קצת יותר סבלניים.

ברור שאנחנו גם רוצים לראות תכל'ס, אבל זה כדורגל, לא כדורסל. שחקן יכול לשחק טוב ולהיות בלי מספרים, בסוף אתמול ב90 דקות זה נגמר עם שער אחד.

אגב,, דקה עשירית הוא נתן כדור מעולה לטוריאל בתוך הרחבה אלא שהכדור ברח לטוריאל מהרגל (אולי לטוריאל אין טכניקה, לך תדע).

ומעבר לזה, לוקח זמן ללמוד אחד את השני ולהתחבר. עובדתית אתמול בחצי השעה הראשונה היינו מצויינים ולטעמי הוא היה יחד עם קרייב אחד משני השחקנים הבולטים במגרש.
הוקיץ'
קיבל.ה  6995 לייקים

אני ממש לא גומר אותו, אבל כן חושב שהוא לא צריך להיות כרגע בהרכב. זה פוגע בנו ואולי יהיה לו קל יותר להיכנס לעניינים מול הגנות עייפות כאשר הוא יכנס כמחליף.
והוא לא היה טוב אתמול בשום שלב. משחק חלש מאוד שלו.
בן לוז
קיבל.ה  399 לייקים

נועם שחם כתב: 28 ספטמבר 2025, 14:44
בן לוז כתב: 28 ספטמבר 2025, 14:39
קודם כל זו הייתה תשובה לטענה שאין לו טכניקה.

אגב, גם במסירות העקב שנתן בנגיעה אפשר היה לראות הרבה טכניקה.

דבר שני, הבנאדם שיחק עד היום בערך 100 דקות, הוא לא הגיעו בכושר מלא וחסרות לו דקות משחק, ואתם פה אחרי משחק ורבע כבר יודעים להגיד מה הוא יודע ומה הוא לא. אני מציע להיות קצת יותר סבלניים.

ברור שאנחנו גם רוצים לראות תכל'ס, אבל זה כדורגל, לא כדורסל. שחקן יכול לשחק טוב ולהיות בלי מספרים, בסוף אתמול ב90 דקות זה נגמר עם שער אחד.

אגב,, דקה עשירית הוא נתן כדור מעולה לטוריאל בתוך הרחבה אלא שהכדור ברח לטוריאל מהרגל (אולי לטוריאל אין טכניקה, לך תדע).

ומעבר לזה, לוקח זמן ללמוד אחד את השני ולהתחבר. עובדתית אתמול בחצי השעה הראשונה היינו מצויינים ולטעמי הוא היה יחד עם קרייב אחד משני השחקנים הבולטים במגרש.
היו לפחות 3 מקרים שהוא מצא את עצמו לבד על סף הרחבה ודירבל את עצמו למוות ואיבד את הכדור במקום לבעוט או למסור
בנוסף שכבר בעט עשה את זה בצורה גרועה
החלטות לא חכמות שלו בלשון המעטה
אגב אותה ביקורת מופנית גם לגבי בוסקילה (לפחות במשחק אתמול)
בכל מקרה אני עוד לא שורף אותו, אבל מרגיש לי לחלוטין סטארבוי סגנון חטואל, מקווה שאני טועה
talb55
קיבל.ה  300 לייקים

מהמעט שראיתי אני חושב ששאנדה עושה דברים שלא רואים עם הכדור , הלחץ והסגירה הנכונה. בנוסף הוא עובד מאוד יפה ב-HS , וגורם להרבה שחקנים לידו להראות טוב.
מנגד חסר לי מאוד הדריבל והשינוי קצב, לפעמים זה נראה שמשהו תקוע.
Spiderman
קיבל.ה  76 לייקים

ונרקומן כתב: 27 ספטמבר 2025, 23:18 יש משהו לא מחויב בטיפוס הזה
מעין סטאר בוי שמרגיש שמגיע לו יותר. לא עשה הגנה ונראה חסר מוטיבציה לחלוטין

היה פחות גרוע משבוע שעבר
שאנשים יורים על אוטומט ...
הוא עשה הגנה אתמול יותר מכל שחקני ההתקפה שלך ביחד.
אלון1
קיבל.ה  193 לייקים

אתה רציני?
לא עושה הגנה?
סופר מחויב היה
לחץ כמה פעמים וגם חילץ כדורים
אנשים פשוט מנותקים
נועם שחם
קיבל.ה  1054 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 ספטמבר 2025, 14:52 אני ממש לא גומר אותו, אבל כן חושב שהוא לא צריך להיות כרגע בהרכב. זה פוגע בנו ואולי יהיה לו קל יותר להיכנס לעניינים מול הגנות עייפות כאשר הוא יכנס כמחליף.
והוא לא היה טוב אתמול בשום שלב. משחק חלש מאוד שלו.
בסדר.

היה אחד מ-3 השחקנים הטובים במגרש בחצי שעה הזו (עם צ'יקו ששכחתי מקודם ועם קרייב).
zionz
קיבל.ה  7 לייקים

חזרתי אתמול בהרגשה שהוא היה מעולה בחצי הראשון, ובשני היה חלש. אחרי צפיה בטלוויזיה מתקן לחצי שעה ראשונה, ועדיין, למרות פעולות מעצבנות מאוד שלו במחצית השניה, אני הרבה יותר אופטימי לגביו אחרי המשחק הזה. אני חןשב שבדקות שהוא שיחק טוב הוא עשה פעולות שמציבות אותו כרגע לפני בוסקילה
NARKOTIKA
קיבל.ה  328 לייקים

נכון אבל זה בעיקר כי בוסקילה נתן הופעה ברמת ישראל זגורי
Gania23
קיבל.ה  43 לייקים

הגרף שלו בעלייה אין ספק
התחיל עם כרטיס אדום במשחק הראשון
המשיך עם משחק רע באשדוד
ואתמול כבר שיחק סביר
משחק הבא נקבל ממנו משהו
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

הוא היה מצוין בעיני בחצי שעה הראשונה אבל כמו כל החלק הקדמי שלנו היה לא מדויק ומבולגן, שאצלו זה נראה שזה גם משפיע על המשחק
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

מסכים עם הוקיץ', לא היה טוב, לא בחצי שעה ואפילו לא ברבע שעה הראשונה.
Chego
קיבל.ה  29 לייקים

מצוין הוא בטח לא היה, אבל יותר טוב ממורבוס
נועם שחם
קיבל.ה  1054 לייקים

לא יודע איזה משחק ראית. אצלנו בשורה ישבו ומחאו כפיים.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1118 לייקים

מסכים עם שחם, הוא היה טוב בתחילת המשחק ודעך ככל שהמשחק התקדם. לא יודע מה ראו כל אלה שהחליטו שהוא היה גרוע מדקה הראשונה.
יאללה הביתה!!!
CouchPotato
קיבל.ה  21 לייקים

talb55 כתב: 28 ספטמבר 2025, 14:55 מהמעט שראיתי אני חושב ששאנדה עושה דברים שלא רואים עם הכדור , הלחץ והסגירה הנכונה. בנוסף הוא עובד מאוד יפה ב-HS , וגורם להרבה שחקנים לידו להראות טוב.
מנגד חסר לי מאוד הדריבל והשינוי קצב, לפעמים זה נראה שמשהו תקוע.
הוא עושה תנועה מצויינת בלי הכדור, זה נכון. אבל כל פעם שהוא מקבל כדור בשטח פנוי הוא מכדרר למוות. זה לא החלטות שמתקבלות תחת לחץ, יש לו זמן להרים את הראש ולמסור והיו שחקנים שעשו תנועה טובה לעומק. השאלה היא אם זה פשוט השחקן, או שהוא מאלה שמנסים להכניס את עצמם לכושר משחק בכח.
CouchPotato
קיבל.ה  21 לייקים

ראיתי עכשיו שוב את המחצית הראשונה. כמעט כל המהלכים הטובים שלו היו באמצע. היו לו כמה מסירות עומק יפות שהראו על ראיית משחק טובה, והמון לחץ בהגנה. עבודת ההגנה שלו באמת היתה מרשימה לשחקן בעמדה שלו. המחצית הראשונה היתה טובה חוץ משני איבודי כדור בכדרורים מיותרים, שאת שניהם אפשר להסביר בהעדר כושר משחק שגרם לו להתמהמה חצי שניה מיותרת ולאבד אופציות מסירה. יכול להיות שפחות מתאים לו באגף? או אולי עדיין לא בכושר גופני טוב ולכן היתה לו ירידה בחצי השני?
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

ממה שאני ראיתי אותו במשחקים יותר מלאים לפני הפועל, באספקט של כדרור זה נראה פשוט חוסר כושר, או חדות בפעולות, כי הוא שחקן עם צעד ראשון מצויין ואמור היה להיות מהדריבליסטים הטובים אצלנו.
RedDrifter
קיבל.ה  175 לייקים

dino כתב: 30 ספטמבר 2025, 18:10 ממה שאני ראיתי אותו במשחקים יותר מלאים לפני הפועל, באספקט של כדרור זה נראה פשוט חוסר כושר, או חדות בפעולות, כי הוא שחקן עם צעד ראשון מצויין ואמור היה להיות מהדריבליסטים הטובים אצלנו.
דלפ שחקן עם קריירה כל כך לא יציבה שלא מרבה לשחק ובכללי בקושי שיחק בשנתיים האחרונות ניכר עניין החדות שלו וזה הבעיה המרכזית, אין לו את קבלת ההחלטות ואין לו את כל מה שראינו ממנו בסרטונים בעיקר בגלל זה הוא לא מצליח, נראה שיש שם משהו השאלה האם אנחנו כקבוצה בעלייה יש לנו סבלנות לעלות איתו כל פעם מחדש ולנסות לקבל ממנו משהו שאולי כבר לא שם, לי כרגע אין דרך לדעת

הניחוש שלי הוא שבסוף השנה נמצא לו מחליף
L.S
קיבל.ה  1633 לייקים

RedDrifter כתב: 30 ספטמבר 2025, 18:18
dino כתב: 30 ספטמבר 2025, 18:10 ממה שאני ראיתי אותו במשחקים יותר מלאים לפני הפועל, באספקט של כדרור זה נראה פשוט חוסר כושר, או חדות בפעולות, כי הוא שחקן עם צעד ראשון מצויין ואמור היה להיות מהדריבליסטים הטובים אצלנו.
דלפ שחקן עם קריירה כל כך לא יציבה שלא מרבה לשחק ובכללי בקושי שיחק בשנתיים האחרונות ניכר עניין החדות שלו וזה הבעיה המרכזית, אין לו את קבלת ההחלטות ואין לו את כל מה שראינו ממנו בסרטונים בעיקר בגלל זה הוא לא מצליח, נראה שיש שם משהו השאלה האם אנחנו כקבוצה בעלייה יש לנו סבלנות לעלות איתו כל פעם מחדש ולנסות לקבל ממנו משהו שאולי כבר לא שם, לי כרגע אין דרך לדעת

אומרים שבאימונים הוא משהו חריג מאוד לליגה הזאת

תמתינו בסבלנות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

L.S כתב: 03 אוקטובר 2025, 08:55

תמתינו בסבלנות
:rose:
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

תמתינו בסבלנות
וגיא אסולין באימונים בלה מאסיה היה משהו חריג מאוד גם כן.
בסוף אם הוא לא ישפר בהרבה את איך שהוא נראה ומשחק על הדשא אני מעריך שתוך זמן קצר, לאחר הכוונה מברדה ושיפור הכושר הגופני, בוסקילה יתפוס לו את המקום בהרכב.
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

רדפוקס כתב: 03 אוקטובר 2025, 11:37

תמתינו בסבלנות
בסוף אם הוא לא ישפר בהרבה את איך שהוא נראה ומשחק על הדשא אני מעריך שתוך זמן קצר, לאחר הכוונה מברדה ושיפור הכושר הגופני, בוסקילה יתפוס לו את המקום בהרכב.
שמע, גם בוסקילה לא ניפלא בנתיים, צריך לסדר לו את התוכנה קצת, מקטרגל בשכונה לכדורגל בליגת העל. זה שחקן קלאסי לבוא כמחליף.
אם כבר את לואיזו לאויזאו הייתי מנסה שם, במקרה ושאנדה ילך קאפוט.
CouchPotato
קיבל.ה  21 לייקים

באחד הדריבלים שלו במחצית הראשונה הוא קיבל מסירה מאלקוקין שעל פניו היתה מצויינת אבל במבט שני חלשה מידי ולכן אילצה אותו להאט כדי לקבל את הכדור במקום להמשיך את התנועה איתו: כתוצאה מכך עד שהוא הגיע לרחבה כבר סגרו עליו 3 מגנים והוא היה במצב שקשה למסור ממנו ולכן ניסה לעבור אחד ולשחרר בעיטה, מה שלא הצליח. בדריבל אחר השחקן שלידו פשוט לא עשה תנועה נכונה וכיווץ את ההגנה על שניהם במקום לפתוח אותה. לא תמיד כששחקן מסתבך בדריבל זאת טעות שלו.
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

CouchPotato כתב: 03 אוקטובר 2025, 12:49
באחד הדריבלים שלו במחצית הראשונה הוא קיבל מסירה מאלקוקין שעל פניו היתה מצויינת אבל במבט שני חלשה מידי ולכן אילצה אותו להאט כדי לקבל את הכדור במקום להמשיך את התנועה איתו: כתוצאה מכך עד שהוא הגיע לרחבה כבר סגרו עליו 3 מגנים והוא היה במצב שקשה למסור ממנו ולכן ניסה לעבור אחד ולשחרר בעיטה, מה שלא הצליח. בדריבל אחר השחקן שלידו פשוט לא עשה תנועה נכונה וכיווץ את ההגנה על שניהם במקום לפתוח אותה. לא תמיד כששחקן מסתבך בדריבל זאת טעות שלו.
הבחירה הראשונה שלו זה דריבל
אין בעיה, הוא מדרבל טוב על שטח קטן, אין ויכוח, אבל קצת יותר להרים ראש ולא ראש באדמה, עשית דריבל, תרים ראש תחפש שחקן פנוי. כשתהיה לו סיומת וקליעה של בלייקני, נדבר על מבצעי סולו מותר או אסור. כרגע זה דריבל ועד השער להבקיע בכל מצב.
זה משהו שהוא ילמד עם הזמן. זאת מחלה של צעירים, שלא לומר נערים צעירים. אבל עם כיוון והניסיון זה ילך וישתפר הקבלת החלטות.
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

אני אשמח לטעות אבל בנתיים זה לא נראה שבוסקילה מספיק טוב, או יותר נכון בשל, בשביל להיות שחקן הרכב
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

ציינתי פה כבר בעבר שחבר שמכיר אותו מארהב אמר לי שאמת כדאי שנחכה כי מדובר בכוכב. לא נותן מספרים יותר מידי בקרירה אבל שחקן שחקן.
לפעמים אנחנו ששוכחים שלא קל להיות שחקן זר במדינה חדשה ועוד בחתיכת טירוף של מדינה כמו שלנו, ולו עוד היה את הקטע עם ההרחקה הטיפשית. בואו ניתן זמן ושקט לשחקנים שלנו בחייאת.
OMG עווופררר
CouchPotato
קיבל.ה  21 לייקים

dino כתב: 03 אוקטובר 2025, 12:54
אין בעיה, הוא מדרבל טוב על שטח קטן, אין ויכוח, אבל קצת יותר להרים ראש ולא ראש באדמה, עשית דריבל, תרים ראש תחפש שחקן פנוי. כשתהיה לו סיומת וקליעה של בלייקני, נדבר על מבצעי סולו מותר או אסור. כרגע זה דריבל ועד השער להבקיע בכל מצב.
זה משהו שהוא ילמד עם הזמן. זאת מחלה של צעירים, שלא לומר נערים צעירים. אבל עם כיוון והניסיון זה ילך וישתפר הקבלת החלטות.
הוא לא שחקן צעיר אבל. בן 28.
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

CouchPotato כתב: 03 אוקטובר 2025, 13:54
dino כתב: 03 אוקטובר 2025, 12:54

הוא לא שחקן צעיר אבל. בן 28.
סלח לי
התכוונתי לבוסקילה. פשוט נכשלתי בתיאוריה של ״בלי סודות״.
L.S
קיבל.ה  1633 לייקים

dino כתב: 03 אוקטובר 2025, 11:49
רדפוקס כתב: 03 אוקטובר 2025, 11:37

תמתינו בסבלנות
שמע, גם בוסקילה לא ניפלא בנתיים, צריך לסדר לו את התוכנה קצת, מקטרגל בשכונה לכדורגל בליגת העל. זה שחקן קלאסי לבוא כמחליף.
אם כבר את לואיזו לאויזאו הייתי מנסה שם, במקרה ושאנדה ילך קאפוט.
חביבי, כאן שופטים רק לפי רושם ראשוני. לא חבלבל אותנו עם מעט עובדות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

תצפו ביוטיוב במשחק המלא נגד הפועל חיפה רק בדקה הראשונה ותראו איזה חד הוא בפעולות שלו , אפילו העמיד את טוריאל מול השער מצב לגול אחרי דריבל והכדור ברח לטוריאל מול השער , הפעולות המעצבנות שלו זה ככל שעוברות הדקות והמשחק מתקדם החדות שלו יורדת וקבלת ההחלטות שלו נהיית לא טובה , סממן ברור של חלודה וחוסר בכושר גופני +כושר משחק , ברגע שהוא ייכנס לעניינים מאמין שיהיה זר ברמה גבוהה , גם יודע לעשות לחץ ולחלץ כדורים יש לו אגרסיביות טובה בהגנה ואל תשכחו ששאר הזרים שלנו באו בכושר והיו פעילים לפני שהגיעו אלינו והוא בקושי משחק רצוף כבר המון זמן .
CouchPotato
קיבל.ה  21 לייקים

דרסליה כתב: 03 אוקטובר 2025, 15:49 תצפו ביוטיוב במשחק המלא נגד הפועל חיפה רק בדקה הראשונה ותראו איזה חד הוא בפעולות שלו , אפילו העמיד את טוריאל מול השער מצב לגול אחרי דריבל והכדור ברח לטוריאל מול השער , הפעולות המעצבנות שלו זה ככל שעוברות הדקות והמשחק מתקדם החדות שלו יורדת וקבלת ההחלטות שלו נהיית לא טובה , סממן ברור של חלודה וחוסר בכושר גופני +כושר משחק , ברגע שהוא ייכנס לעניינים מאמין שיהיה זר ברמה גבוהה , גם יודע לעשות לחץ ולחלץ כדורים יש לו אגרסיביות טובה בהגנה ואל תשכחו ששאר הזרים שלנו באו בכושר והיו פעילים לפני שהגיעו אלינו והוא בקושי משחק רצוף כבר המון זמן .
בדיוק. ומול באר שבע שחקן התקפה שיודע לעשות הגנה - באגף של השחקן הכי משמעותי שלהם - זה לוקסוס שאי אפשר לוותר עליו.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  596 לייקים

שחקנים טובים נמדדים במשחקים גדולים. מחר (אם ישחק) תהיה לו אחלה הזדמנות להוכיח את עצמו.
Charlie
קיבל.ה  983 לייקים

שחקן זר לוקח לו יותר זמן להיכנס לעניינים מאשר שחקן ישראלי. סבלנות.
שליחת תגובה