הפועל ביורוליג
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
ככה הלחץ מתחיל, לדעתי הוא יגדל ואף אחד לא יעמוד בו בסופו של דבר מהסיבות ציינתי:
תחילתה של תופעה? בצל השמועות והדיווחים על הרחקתה של ישראל ממפעלים אירופיים שונים, קבוצה ראשונה הודיעה היום (חמישי) כי היא לא תופיע למשחקיה נגד קבוצה ישראלית השנה.
מדובר בגרניקה הספרדית, שהעפילה אמש (רביעי) לשלב הבתים של היורוקאפ לנשים, עם ניצחון על יואנינה היוונית במוקדמות.בכך, הצטרפה גרניקה לבית ג' של המפעל השני באיכותו ביבשת, אליו כבר הוגרלו פץ' ההונגרית, ספורטיבה מפורטוגל, ואליצור רמלה, שגם השנה תהיה לקבוצה היחידה מליגת העל בכדורסל נשים שתשחק באירופה.
רמלה מצידה, כמו בשנה שעברה, אמורה "לארח" את משחקי הבית שלה באולם של היריבות, ולקיים את שני המפגשים מול כל קבוצה בהפרש של ימים בודדים (משחק הבית ומשחק החוץ), ובכך לחסוך באופן משמעותי את הוצאות האירוח בחו"ל.
גרניקה, מגיעה מהחבל הבאסקי, שידוע בתמיכתו הפרו-פלסטינית, כפי שבין היתר חוותה על בשרה "ישראל פרמייר טק" במירוץ האופניים היוקרתי הוולטה אספניה. "ניתן לפיב"א לפעול כפי שהיא צריכה. אנחנו, מצידנו, לא נשחק את המשחק", אמר נשיא גרניקה, ג'ררדו קנדינה. "יש רצח עם אכזרי ברצועת עזה. אנחנו בהחלט נגד זה, ואני חושב שכולם צריכים להבין את זה".
לערוץ הספורט נודע כי ברמלה לא שמעו אף מסר שכזה, לא מפיב"א ולא מהקבוצה הספרדית, שעם נציגיה כבר שוחחו לאחר העפלתה למפעל.
בעקבות הדברים של קנדינה, ב'מארקה' הספרדי מדווח כי במקרה הטוב ביותר מבחינת גרניקה, פיב"א תחשיב את המשחק כהפסד טכני עבורה, אם כי היא "עלולה לנקוט בצעדים קיצוניים יותר".
Sent from my 22101320G using Tapatalk
תחילתה של תופעה? בצל השמועות והדיווחים על הרחקתה של ישראל ממפעלים אירופיים שונים, קבוצה ראשונה הודיעה היום (חמישי) כי היא לא תופיע למשחקיה נגד קבוצה ישראלית השנה.
מדובר בגרניקה הספרדית, שהעפילה אמש (רביעי) לשלב הבתים של היורוקאפ לנשים, עם ניצחון על יואנינה היוונית במוקדמות.בכך, הצטרפה גרניקה לבית ג' של המפעל השני באיכותו ביבשת, אליו כבר הוגרלו פץ' ההונגרית, ספורטיבה מפורטוגל, ואליצור רמלה, שגם השנה תהיה לקבוצה היחידה מליגת העל בכדורסל נשים שתשחק באירופה.
רמלה מצידה, כמו בשנה שעברה, אמורה "לארח" את משחקי הבית שלה באולם של היריבות, ולקיים את שני המפגשים מול כל קבוצה בהפרש של ימים בודדים (משחק הבית ומשחק החוץ), ובכך לחסוך באופן משמעותי את הוצאות האירוח בחו"ל.
גרניקה, מגיעה מהחבל הבאסקי, שידוע בתמיכתו הפרו-פלסטינית, כפי שבין היתר חוותה על בשרה "ישראל פרמייר טק" במירוץ האופניים היוקרתי הוולטה אספניה. "ניתן לפיב"א לפעול כפי שהיא צריכה. אנחנו, מצידנו, לא נשחק את המשחק", אמר נשיא גרניקה, ג'ררדו קנדינה. "יש רצח עם אכזרי ברצועת עזה. אנחנו בהחלט נגד זה, ואני חושב שכולם צריכים להבין את זה".
לערוץ הספורט נודע כי ברמלה לא שמעו אף מסר שכזה, לא מפיב"א ולא מהקבוצה הספרדית, שעם נציגיה כבר שוחחו לאחר העפלתה למפעל.
בעקבות הדברים של קנדינה, ב'מארקה' הספרדי מדווח כי במקרה הטוב ביותר מבחינת גרניקה, פיב"א תחשיב את המשחק כהפסד טכני עבורה, אם כי היא "עלולה לנקוט בצעדים קיצוניים יותר".
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
המטרה של ההרחקות הם לא לעזור לך אלא לעזור להם. מה אכפת להם? זה נטו עניין של למרק את המצפון ולהיראות טוב מול הזכיינים והספונסרים.גביזון כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 18:50אתה מדבר עם הבנאדם הלא נכון, אני לא באזור הנוחות שלי כבר כמה שנים.רועי גווארה כתב:וזאת בדיוק המטרה בסנקציות...לגרום לאנשים לאי-נוחות עד שיפקחו עיניים ויפעלו אחרת.
אישית, הייתי חותם עכשיו על הקפאת פעילות מוחלטת בשני הענפים למשך עשור בשביל שהמלחמה, ההרג והחורבן יסתיימו.
לגבי הסנקציות, אני לא נכנס לפוליטיקה, אבל לרוסיה העפה מהיורוליג לא השפיעה בשיט.
גם אצלנו, זה יגרום לחיזוק המנהיג.
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
והזכיינים והספונסרים רק רוצים "למרק את המצפון" ולהיראות טוב מול הלקוחות שלהם, קהל האוהדים ואוכלוסיית העולם, שרובם כנראה חושבים לפי ההיגיון הזה (שכנראה די משקף את המציאות) שלא ראוי להתייחס לרוסיה ולישראל כאל מדינות רגילות שמגיע להן כל מה שמגיע למדינות רגילות.Red_man כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 12:58המטרה של ההרחקות הם לא לעזור לך אלא לעזור להם. מה אכפת להם? זה נטו עניין של למרק את המצפון ולהיראות טוב מול הזכיינים והספונסרים.גביזון כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 18:50אתה מדבר עם הבנאדם הלא נכון, אני לא באזור הנוחות שלי כבר כמה שנים.רועי גווארה כתב:
וזאת בדיוק המטרה בסנקציות...לגרום לאנשים לאי-נוחות עד שיפקחו עיניים ויפעלו אחרת.
אישית, הייתי חותם עכשיו על הקפאת פעילות מוחלטת בשני הענפים למשך עשור בשביל שהמלחמה, ההרג והחורבן יסתיימו.
לגבי הסנקציות, אני לא נכנס לפוליטיקה, אבל לרוסיה העפה מהיורוליג לא השפיעה בשיט.
גם אצלנו, זה יגרום לחיזוק המנהיג.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
נכון. המטרה של החרמות היא לא לעצור את המלחמה זה הרי ברור להם שזה לא ישפיע אלא רק עניין של דעת קהל.teknoboy כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 13:15והזכיינים והספונסרים רק רוצים "למרק את המצפון" ולהיראות טוב מול הלקוחות שלהם, קהל האוהדים ואוכלוסיית העולם, שרובם כנראה חושבים לפי ההיגיון הזה (שכנראה די משקף את המציאות) שלא ראוי להתייחס לרוסיה ולישראל כאל מדינות רגילות שמגיע להן כל מה שמגיע למדינות רגילות.
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
אני חושב שאתה טועה בכמה מובנים.Red_man כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 15:29נכון. המטרה של החרמות היא לא לעצור את המלחמה זה הרי ברור להם שזה לא ישפיע אלא רק עניין של דעת קהל.
קודם כול, אני מניח שאף אחד לא חושב שהטלת חרם תביא לסיום מיידי של המלחמה, ואף אחד גם לא טוען דבר כזה.
אבל זה לא "רק עניין של דעת קהל" אלא גם, ודבר שני דעת הקהל די חשובה, בטח כשמדובר במדינות שיש בהן משטר דמוקרטי.
בנוסף, החרם הסמלי שמדובר בו עכשיו הוא רמז לבאות, והצעדים שיבואו אחריו בהחלט ישפיעו על הישראלים. האם זה ישכנע את הישראלים להפסיק את המלחמה? ימים יגידו.
(בהנחה שלעולם באמת אכפת ואכן יינקטו צעדים)
ולסיום יש לי שאלה.
אתה חושב שחרמות באופן כללי זה דבר פסול שלא צריך להשתמש בו?
מהקל לכבד:
האם צריך להחרים את רוסיה?
האם היה צריך להחרים את דרום אפריקה?
האם חבל שלא החרימו את גרמניה הנאצית?
(למען הסר ספק, ישראל היא לא רוסיה, לא דרא"פ ולא גרמניה הנאצית באף שלב שלה, אלא מקרה ייחודי בפני עצמו)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
ברור שדעת קהל היא דבר חשוב לא אמרתי שלא.teknoboy כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 15:40אני חושב שאתה טועה בכמה מובנים.
קודם כול, אני מניח שאף אחד לא חושב שהטלת חרם תביא לסיום מיידי של המלחמה, ואף אחד גם לא טוען דבר כזה.
אבל זה לא "רק עניין של דעת קהל" אלא גם, ודבר שני דעת הקהל די חשובה, בטח כשמדובר במדינות שיש בהן משטר דמוקרטי.
בנוסף, החרם הסמלי שמדובר בו עכשיו הוא רמז לבאות, והצעדים שיבואו אחריו בהחלט ישפיעו על הישראלים. האם זה ישכנע את הישראלים להפסיק את המלחמה? ימים יגידו.
ולסיום יש לי שאלה.
מהקל לכבד:
(למען הסר ספק, ישראל היא לא רוסיה, לא דרא"פ ולא גרמניה הנאצית באף שלב שלה, אלא מקרה ייחודי בפני עצמו)
אני חושב שגם סנקציות כלכליות ורמת חיים כמו באיראן לא תגרום פה לישראלים להבין שיש פה ממשלה שגומרת להם את החיים.
לעניין החרמות:
כן
כן
כן
עם כל הצער שבדבר ולמרות הכעס שלי על העולם אני לא יכול שלא להבין מאיפה בא הרצון הזה לחרם על ישראל. אני כישראלי שמשרת במילואים חושב שהמלחמה הזאת הגיעה למיצוי, שהיא פוליטית לחלוטין ושאין לה מטרות מלבד מלחמת שלום הכיסא של ביבי יהיה המחיר אשר יהיה.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
אין מספיק אשכולות על ועם פוליטיקה,שצריכים להביא את זה גם לפה?
חוזר לשאלה שנשאלה פה לפני שהאשכול הזה הגיע לפוליטיקה - כרטיסים לדרבי בסופיה - מה אני אמור לקנות? אני רואה בלינק של מכירת הכרטיסים שיש כל מיני קטגוריות ורמות של מושבים, אבל בחבילות של איסתא מופיע רק קטגוריה 1 - זה משנה? אם אני קונה עצמאית ורוצה לוודא שלא אמצע את עצמי תקוע באיזה פינה באולם ה- 90% ריק שיהיה שם - מה לקנות? מישהו הבין?
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
מיקה מורינן מנבחרת פינלנד חתם בפרטיזן.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 596 לייקים
גם באותה דילמהbspnf כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 18:36 חוזר לשאלה שנשאלה פה לפני שהאשכול הזה הגיע לפוליטיקה - כרטיסים לדרבי בסופיה - מה אני אמור לקנות? אני רואה בלינק של מכירת הכרטיסים שיש כל מיני קטגוריות ורמות של מושבים, אבל בחבילות של איסתא מופיע רק קטגוריה 1 - זה משנה? אם אני קונה עצמאית ורוצה לוודא שלא אמצע את עצמי תקוע באיזה פינה באולם ה- 90% ריק שיהיה שם - מה לקנות? מישהו הבין?
חושב כבר לחכות למשחק נגד ברצלונה ולראות מה הולך שם מבחינת קהל.
איך שזה נראה לצערי נראה שאין הרבה קהל שמגיע
קנינו 3 כרטיסים לדרבי לשורה 6 בגוש A.1.3 ברמת מחירים 1redead כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 21:33גם באותה דילמהbspnf כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 18:36 חוזר לשאלה שנשאלה פה לפני שהאשכול הזה הגיע לפוליטיקה - כרטיסים לדרבי בסופיה - מה אני אמור לקנות? אני רואה בלינק של מכירת הכרטיסים שיש כל מיני קטגוריות ורמות של מושבים, אבל בחבילות של איסתא מופיע רק קטגוריה 1 - זה משנה? אם אני קונה עצמאית ורוצה לוודא שלא אמצע את עצמי תקוע באיזה פינה באולם ה- 90% ריק שיהיה שם - מה לקנות? מישהו הבין?
נראה אחלה
ניסית לצרף תמונה ולא הצלחתי
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
צריך להפריד בין חרם על מוסדות מדינה, לבין חרם על אנשים בגלל שהם מאותה מדינה.teknoboy כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 15:40אני חושב שאתה טועה בכמה מובנים.
ולסיום יש לי שאלה.
מהקל לכבד:
הקבוצות הישראליות באירופה הן לא מייצגות את הממשלה, ולהחרים אותן זה ביטוי לאפלייה על בסיס מוצא, לא משהו מעבר. וכן, זה לוחץ על אנשים ללחוץ על ממשלה, אבל זה לא הופך את זה לכלי לגיטימי.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
הקבוצות הן גם לא אנשים ולא פרטים, אלא ארגונים, והן משתתפות במפעלים של אופ"א מתוקף החברות של ההתאחדות הישראלית באופ"א, לא מתוקף היותן אנשים נחמדים.red in blood כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 23:07צריך להפריד בין חרם על מוסדות מדינה, לבין חרם על אנשים בגלל שהם מאותה מדינה.teknoboy כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 15:40אני חושב שאתה טועה בכמה מובנים.
ולסיום יש לי שאלה.
מהקל לכבד:
הקבוצות הישראליות באירופה הן לא מייצגות את הממשלה, ולהחרים אותן זה ביטוי לאפלייה על בסיס מוצא, לא משהו מעבר. וכן, זה לוחץ על אנשים ללחוץ על ממשלה, אבל זה לא הופך את זה לכלי לגיטימי.
שאלה: אתה חושב שזה היה רעיון רע לסלק את הקבוצות הרוסית ממפעלי אופ"א? את ספורטאי דרום אפריקה מהאולימפיאדה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
כן, זה בפירוש היה רעיון רע. תאסור על אנשים ספציפיים להשתתף שם, תסרב לשתף פעולה עם גופים ממשלתיים, מעולה, אבל אל תחרים רק בגלל המוצא.
ההתאחדות הישראלית היא לא ממשלת ישראל, לא משפיעה על הממשלה ולא מורכבת על ידי הממשלה.
זה מבחן די פשוט, בסופו של דבר - האם האדם/גוף היה ממדינה אחרת אבל מתנהג באותה צורה בדיוק, האם אז היו מחרימים אותו?
אם התשובה היא לא, אז זה אפלייה על בסיס המוצא, וזה פסול.
מן הסתם, אם התשובה היא כן, זה אומר שהחרם ממוקד נכון. המחאה היא כנגד פעולות הממשלה, אז תפעל נגדה, ולא נגד כל מי שאתה יכול מאותו מוצא.
ההתאחדות הישראלית היא לא ממשלת ישראל, לא משפיעה על הממשלה ולא מורכבת על ידי הממשלה.
זה מבחן די פשוט, בסופו של דבר - האם האדם/גוף היה ממדינה אחרת אבל מתנהג באותה צורה בדיוק, האם אז היו מחרימים אותו?
מן הסתם, אם התשובה היא כן, זה אומר שהחרם ממוקד נכון. המחאה היא כנגד פעולות הממשלה, אז תפעל נגדה, ולא נגד כל מי שאתה יכול מאותו מוצא.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
זה כבר היה באשכול הזה.
אבל איזה כיף להזכר,איזו קבוצות ואלו רגעים עברנו ב3 השנים האחרונות.
הביא לי את החשק עכשיו לצפות שוב במשחקים מהעונה הראשונה,כשעוד שיחקו בארץ.
מתחיל עכשיו לצפות במשחק הראשון נגד לונדון.
-
- קיבל.ה 596 לייקים
באיזה מחיר זה?shaar7_12 כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 22:34קנינו 3 כרטיסים לדרבי לשורה 6 בגוש A.1.3 ברמת מחירים 1redead כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 21:33גם באותה דילמהbspnf כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 18:36 חוזר לשאלה שנשאלה פה לפני שהאשכול הזה הגיע לפוליטיקה - כרטיסים לדרבי בסופיה - מה אני אמור לקנות? אני רואה בלינק של מכירת הכרטיסים שיש כל מיני קטגוריות ורמות של מושבים, אבל בחבילות של איסתא מופיע רק קטגוריה 1 - זה משנה? אם אני קונה עצמאית ורוצה לוודא שלא אמצע את עצמי תקוע באיזה פינה באולם ה- 90% ריק שיהיה שם - מה לקנות? מישהו הבין?
נראה אחלה
ניסית לצרף תמונה ולא הצלחתי
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
אולי פספסת, אבל ה"מוצא" של הקבוצות הרוסיות שונה מזה של הישראליות, והן מוחרמות. לפי המבחן שהצעת פה זה תקין לגמרי. יש רף וכל מי שלא עומד בו לא יכול לשחק עם שאר הילדים.red in blood כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 01:04 כן, זה בפירוש היה רעיון רע. תאסור על אנשים ספציפיים להשתתף שם, תסרב לשתף פעולה עם גופים ממשלתיים, מעולה, אבל אל תחרים רק בגלל המוצא.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
צפיתי במשחקים נגד לונדון ופאריזNati כתב:
זה כבר היה באשכול הזה.
רק רוצה להגיד ולהזכיר
אלוהים,איזה שחקן היה ג׳ייקובן.
הלוואי מיצ׳יץ ישחק לפחות ברמה של ג׳ייקובן.
כי אם הוא ישחק ברמה הזאת עם הסגל שיש לנו,נגיע מאוד רחוק.
- בונדר
- קיבל.ה 154 לייקים
רק נקווה שהוא יותר בריא מג'ייקובןNati כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 10:58צפיתי במשחקים נגד לונדון ופאריזNati כתב:
זה כבר היה באשכול הזה.
רק רוצה להגיד ולהזכיר
אלוהים,איזה שחקן היה ג׳ייקובן.
הלוואי מיצ׳יץ ישחק לפחות ברמה של ג׳ייקובן.
כי אם הוא ישחק ברמה הזאת עם הסגל שיש לנו,נגיע מאוד רחוק.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
- קיבל.ה 1732 לייקים
אני יושב שלא הבנת.... השאלה היא האם צ'סקא מוסקבה יכל לפעול אחרת? או האם גם מילאנו היתה מודחת אם היתה פועלת כנו צסקא מוסקבה....teknoboy כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 10:54אולי פספסת, אבל ה"מוצא" של הקבוצות הרוסיות שונה מזה של הישראליות, והן מוחרמות. לפי המבחן שהצעת פה זה תקין לגמרי. יש רף וכל מי שלא עומד בו לא יכול לשחק עם שאר הילדים.red in blood כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 01:04 כן, זה בפירוש היה רעיון רע. תאסור על אנשים ספציפיים להשתתף שם, תסרב לשתף פעולה עם גופים ממשלתיים, מעולה, אבל אל תחרים רק בגלל המוצא.
אם התשובות לשאלות הן לא, אז העונש לצסקא מוסבקה לא מוצדק
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
דוקא ביורוליג הוציאו הודעה (שלדעתי היחידה שהם יכולים להוציא שהיא תקינה משפטית) שכל עוד הועד האולימפי הבין לאומי לא מטיל סנקציות על ישראל (ולפני שבוע הם החליטו לא) אז הם לא ירחיקו את ישראל.
שזה בדיוק המבחן שבו הרוסיות לא עומדות...
שזה בדיוק המבחן שבו הרוסיות לא עומדות...
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
אבל היא כן מתוקצבת ע"י ממשלת ישראל ומייצגת את מדינת ישראל. להעמיד פנים שאין קשר בין התאחדות הכדורגל הישראלית למדינת ישראל זה מוזר קצת. אמנם זה לא נכון כלפי היורוליג, אבל כלפי קבוצות ישראליות שמשתתפות במפעלי אופ"א לדוגמה, בהחלט כן.red in blood כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 01:04 כן, זה בפירוש היה רעיון רע. תאסור על אנשים ספציפיים להשתתף שם, תסרב לשתף פעולה עם גופים ממשלתיים, מעולה, אבל אל תחרים רק בגלל המוצא.
אני מאוד מאוד לא רוצה שקבוצות ישראליות וספורטאים ישראלים יורחקו מתחרויות בינלאומיות, אבל קשה לי להכחיש שמדובר במנגנון לגיטימי להפעלת לחץ על המדינה.
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
אני לא יודע אם זה ה4 שהיינו צריכים בגלל שהוא צעיר מאד, מצד שני הייתי מביא אותו בכיף לעמדה הזו.רדנקו כתב:מיקה מורינן מנבחרת פינלנד חתם בפרטיזן.
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
פוטנציאל אדיר.
מעניין כמה אפקטיבי הוא יצליח להיות כבר העונה, במיוחד כשיש שם את ג'בארי פארקר ודילן אוסטקווסקי. אולי בכלל ישמש כמחליף לטייריק על אף הפריים הדקיק?
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
אחד הכישרונות המטורפים באמת, שנים ספורות מאד עד שיגיע לנ.ב.אהוקיץ' כתב:פוטנציאל אדיר.
מעניין כמה אפקטיבי הוא יצליח להיות כבר העונה, במיוחד כשיש שם את ג'בארי פארקר ודילן אוסטקווסקי. אולי בכלל ישמש כמחליף לטייריק על אף הפריים הדקיק?
נראה לי שגם אלך בגישה הזו, לא נראה לי שתהיה מצוקת כרטיסים לדרבי גם אם אחכה עוד קצת.. הבעיה היא שגם אחרי ברצלונה לא בטוח שבאמת יהיה אפשר לדעת משהוredead כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 21:33גם באותה דילמהbspnf כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 18:36 חוזר לשאלה שנשאלה פה לפני שהאשכול הזה הגיע לפוליטיקה - כרטיסים לדרבי בסופיה - מה אני אמור לקנות? אני רואה בלינק של מכירת הכרטיסים שיש כל מיני קטגוריות ורמות של מושבים, אבל בחבילות של איסתא מופיע רק קטגוריה 1 - זה משנה? אם אני קונה עצמאית ורוצה לוודא שלא אמצע את עצמי תקוע באיזה פינה באולם ה- 90% ריק שיהיה שם - מה לקנות? מישהו הבין?
-
- קיבל.ה 687 לייקים
לפי ישראל היום מי שישדרו אותנו ברקנטי הם גיל ברק ואח של אורי שלף ז"ל
-
- קיבל.ה 731 לייקים
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
אחלה צוותתא מרבוטא כתב:לפי ישראל היום מי שישדרו אותנו ברקנטי הם גיל ברק ואח של אורי שלף ז"ל
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
לגבי צסק"א: מה זאת אומרת "לפעול אחרת"? היא לא הורחקה מהמפעלים בגלל משהו שהיא עשתה או בגלל פעולה שהיא נקטה. לא מבין את השאלה.El dudernio כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 11:43אני יושב שלא הבנת.... השאלה היא האם צ'סקא מוסקבה יכל לפעול אחרת? או האם גם מילאנו היתה מודחת אם היתה פועלת כנו צסקא מוסקבה....teknoboy כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 10:54אולי פספסת, אבל ה"מוצא" של הקבוצות הרוסיות שונה מזה של הישראליות, והן מוחרמות. לפי המבחן שהצעת פה זה תקין לגמרי. יש רף וכל מי שלא עומד בו לא יכול לשחק עם שאר הילדים.red in blood כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 01:04 כן, זה בפירוש היה רעיון רע. תאסור על אנשים ספציפיים להשתתף שם, תסרב לשתף פעולה עם גופים ממשלתיים, מעולה, אבל אל תחרים רק בגלל המוצא.
לגבי מילאנו: בדיוק הכדור בדולח שלי שמתקשר עם יקומים מקבילים נשבר, אז אני לא יכול לענות על שאלות בנוגע לעולם דמיוניים שקורים בהם דברים מדומיינים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
נראה לי שאתה פיספסת.teknoboy כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 10:54אולי פספסת, אבל ה"מוצא" של הקבוצות הרוסיות שונה מזה של הישראליות, והן מוחרמות. לפי המבחן שהצעת פה זה תקין לגמרי. יש רף וכל מי שלא עומד בו לא יכול לשחק עם שאר הילדים.red in blood כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 01:04 כן, זה בפירוש היה רעיון רע. תאסור על אנשים ספציפיים להשתתף שם, תסרב לשתף פעולה עם גופים ממשלתיים, מעולה, אבל אל תחרים רק בגלל המוצא.
אם קבוצה רוסית כלשהי שהורחקה הייתה קבוצה מגרמניה, שפועלת בדיוק אותו דבר, האם היא הייתה מודחת?
לא? אז זה אפלייה על בסיס מוצא, וזה פסול.
הטענה שלך היא שזה בסדר להפלות ישראלים לפי מוצא, כי גם מפלים רוסים לפי מוצא. גזענות אחת לא מצדיקה גזענות נוספת.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
לא לא לא
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
והמדינה מסבסדת תרופות שאני מקבל, אז? זה אומר שמותר להחרים אותי אישית?הוקיץ' כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 12:11אבל היא כן מתוקצבת ע"י ממשלת ישראל ומייצגת את מדינת ישראל. להעמיד פנים שאין קשר בין התאחדות הכדורגל הישראלית למדינת ישראל זה מוזר קצת. אמנם זה לא נכון כלפי היורוליג, אבל כלפי קבוצות ישראליות שמשתתפות במפעלי אופ"א לדוגמה, בהחלט כן.red in blood כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 01:04 כן, זה בפירוש היה רעיון רע. תאסור על אנשים ספציפיים להשתתף שם, תסרב לשתף פעולה עם גופים ממשלתיים, מעולה, אבל אל תחרים רק בגלל המוצא.
אני מאוד מאוד לא רוצה שקבוצות ישראליות וספורטאים ישראלים יורחקו מתחרויות בינלאומיות, אבל קשה לי להכחיש שמדובר במנגנון לגיטימי להפעלת לחץ על המדינה.
נמצאים בישראל, ולכן מקבלים תיקצוב, זה ברור. זה לא אומר שההתאחדות היא חלק מהממשלה או המדיניות שלה.
אני לא אומר שאין קשר למדינת ישראל, אבל המחאה היא לא נגד המדינה, אלא כנגד הפעולות של הממשלה. ואין קשר בין ההתאחדות לממשלה.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- רווי
- קיבל.ה 1000 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
יחסית לאלטרנטיבות בערוץ המסריח הזה? אחלה צוות לגמרי.
אם הייתי צריך לשמוע את העין פלסטיק וחבר שלו "רסקה" הייתי מתפלפ מהר מאוד.
- רווי
- קיבל.ה 1000 לייקים
עזוב את הבעיתיות של גור עם הפועל, לבנאדם יש קצר במח.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 268 לייקים
דיברתי היום במשחק עם גיל ברק.
אמר שאת המשחק הראשון נ. ברצלונה ישדרו רסקין ועופר שלח וגם את הדרבי.
את המשחק נגד אנדולו ישדר הלפרין
סהמשך העונה הוא גם ישדר.
פנינו לעופר שידאג שמכביסטים לא ישדרו את הפועל
-
- קיבל.ה 193 לייקים
יאאלה לא נתפס
יום שלישי הפועל ביורוליג נגד ברצלונה
באסה שאין משחקים בארץ
יום שלישי הפועל ביורוליג נגד ברצלונה
באסה שאין משחקים בארץ
-
- קיבל.ה 1732 לייקים
בבית משפט הייתי אומר שההגנה סימה אצ טיעונה.teknoboy כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 18:59לגבי צסק"א: מה זאת אומרת "לפעול אחרת"? היא לא הורחקה מהמפעלים בגלל משהו שהיא עשתה או בגלל פעולה שהיא נקטה. לא מבין את השאלה.El dudernio כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 11:43אני יושב שלא הבנת.... השאלה היא האם צ'סקא מוסקבה יכל לפעול אחרת? או האם גם מילאנו היתה מודחת אם היתה פועלת כנו צסקא מוסקבה....
לגבי מילאנו: בדיוק הכדור בדולח שלי שמתקשר עם יקומים מקבילים נשבר, אז אני לא יכול לענות על שאלות בנוגע לעולם דמיוניים שקורים בהם דברים מדומיינים.
זאת בדיוק הנק' צסקא הורחקה לא בגלל מעשים שהיא עשתה אלא בגלל המוצא שלה.