הדחת ישראל מאופ״א - ההצבעה שבוע הבא

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  706 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:31
Sin Queso כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:27 כל מי שמגיב פה הלוואי אתם לא בטוויטר זדיינו מפה ושמרו את האנטי הפועל שלכם לעצמכם לאף אחד לא אכפת מהדעות שלכם ולא תקבלו מדליה על זה שאמרתם את הדבר הנכון.
לא רוצה מדליה, אבל זה פורום פתוח ואתה לא יכול לדרוש צנזורה על כל דעה שלא באה לך בטוב יאח. בוא תירגע קצת.
זה פורום כדורגל של הקבוצה הפועל תל אביב כל מי שכותב בפורום הספציפי הזה דברים שפוגעים בקבוצה בגלל דעותיו האישיות זה לא המקום לדבר עליו. כמדומני יש פורום ייעודי לכל זה וממנו אני מתרחק בדיוק מהסיבות האלה.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  521 לייקים

Sin Queso כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:36
Sin Queso כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:27 כל מי שמגיב פה הלוואי אתם לא בטוויטר זדיינו מפה ושמרו את האנטי הפועל שלכם לעצמכם לאף אחד לא אכפת מהדעות שלכם ולא תקבלו מדליה על זה שאמרתם את הדבר הנכון.
לא רוצה מדליה, אבל זה פורום פתוח ואתה לא יכול לדרוש צנזורה על כל דעה שלא באה לך בטוב יאח. בוא תירגע קצת.
זה פורום כדורגל של הקבוצה הפועל תל אביב כל מי שכותב בפורום הספציפי הזה דברים שפוגעים בקבוצה בגלל דעותיו האישיות זה לא המקום לדבר עליו. כמדומני יש פורום ייעודי לכל זה וממנו אני מתרחק בדיוק מהסיבות האלה.
בטוח שהקבוצה תסתדר גם אם היא תשמע את הדעה שלי שלטווח הארוך זה יהיה הרבה יותר טוב להפועל תל אביב, לכדורגל הישראלי ולכל אזרח ישראלי אם ישראל תאלץ לסיים את המלחמה שלה (כן, גם בעקבות לחץ בינלאומי מתגבר) ותחזור לשפיות ולעולם המודרני. אתה תצליח להביא לפה שחקנים יותר טובים, יהיה פה שקט יותר, טוב יותר לכולם. זאת לא דעה שפוגעת בקבוצה.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
ramig76
קיבל.ה  22 לייקים

תשאירו פוליטיקה מחוץ להפועל.. יש לזה די והותר פורומים אחרים.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

teknoboy כתב: 25 ספטמבר 2025, 16:23
D&3 כתב: 25 ספטמבר 2025, 16:17
red_boy כתב: 25 ספטמבר 2025, 16:17 אם זה יקרב איכשהו את סיום המלחמה אני בעד
ירחיק אם כבר
לא שאני חושב שזה יקרב, אבל איך בדיוק זה ירחיק? מה המנגנון?
לדעתי זה יעשה פעולה הפוכה, זה יגרום לאזרחי ישראל רק להתכנס יותר, לחוש נרדפים מול 'העולם האנטישמי' ורק יחזק פה את הכוחות הבדלנים.
וזה אסון מקצועי להפועל
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1611 לייקים

סומך כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:58

ירחיק אם כבר
לדעתי זה יעשה פעולה הפוכה, זה יגרום לאזרחי ישראל רק להתכנס יותר, לחוש נרדפים מול 'העולם האנטישמי' ורק יחזק פה את הכוחות הבדלנים.
וזה אסון מקצועי להפועל
זה תמיד מה שקורה, אבל זה מוביל לנפילה ולשינוי,
ראה דרום אפריקה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

KingAlpaca כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:00

וזה אסון מקצועי להפועל
ראה דרום אפריקה.
זה נחמד להתלות בדוגמא של ד. אפריקה, אבל לדעתי יש יותר דוגמאות הפוכות.
העולם צבוע כמו שאומרים, וכסף מדבר, לד. אפריקה לא היה הרבה מה למכור לעולם, לנו יש מספיק על מה ועם מי לעשות עסקים.
גם עם יחמירו את הסנקציות ואת הבידוד, פה זה לא יקרוס כמו שם, ובעניין זה, כתושב המדינה, גם אם מאוד רוצה שתשנה את מדיניותה, לא יכול לייחל לקריסתה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1971 לייקים

ירחיק אם כבר
וזה אסון מקצועי להפועל
פעם שלישית שאני שואל.
אז זה יחזק את הימין.
אבל מה יקרה בפועל? מה יהיה במקום מלחמת נצח שכל יום נהרגים בה עשרות אזרחים?
ואם המלחמה הנוכחית תוחלף במלחמת נצח שכל יום נהרגים בה מאות אזרחים במקום עשרות - מישהו חושב שזה ייגמר בסילוק של ישראל מאופ"א?

לגבי הפועל, וכל קבוצה ישראלית אחרת, זה בהחלט אסון רציני, אין בכלל ספק.
מצד שני, יש גם היבט חיובי לליגה חצי מקצוענית שהכסף לא קובע בה את כל התוצאות, אז אם רוצים אפשר לראות את עשירית הכוס המלאה :meh:
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

וזה אסון מקצועי להפועל
ראה דרום אפריקה.
דרום אפריקה אחת המדינות הכושלות, לא דוגמה משהו.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1611 לייקים

סומך כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:04

וזה אסון מקצועי להפועל
ראה דרום אפריקה.
זה נחמד להתלות בדוגמא של ד. אפריקה, אבל לדעתי יש יותר דוגמאות הפוכות.
העולם צבוע כמו שאומרים, וכסף מדבר, לד. אפריקה לא היה הרבה מה למכור לעולם, לנו יש מספיק על מה ועם מי לעשות עסקים.
גם עם יחמירו את הסנקציות ואת הבידוד, פה זה לא יקרוס כמו שם, ובעניין זה, כתושב המדינה, גם אם מאוד רוצה שתשנה את מדיניותה, לא יכול לייחל לקריסתה
אני מסכים שיש דוגמאות הפוכות.
לדרום אפריקה לא היה מה למכור? המדינה מקום שלישי בעולם במשאבים?
ישראל תקרוס הרבה יותר מהר, היא לגמרי תלויה בחו"ל (וביהודים מחו"ל).
ברור שזה לא ודאי, אבל זה הסיכוי הכי טוב.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1414 לייקים

סומך כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:04לד. אפריקה לא היה הרבה מה למכור לעולם, לנו יש מספיק עם מי ועם מי לעשות עסקים
לדרום אפריקה יש מכרות לכל משאב שרק תצליח לחשוב עליו, מים בשפע ומה לא. הם באמת יכולים להיות משק אוטרקי.
לישראל יש רק (!) ידע, ואנשים הם משאב נייד. כבר היום הם נשאבים החוצה, וזה יילך ויתגבר. שלא לדבר על זה שאנחנו זקוקים לייבוא לכל דבר שהוא... אין לנו מספיק מכלום (חוץ אולי מגז).
נערך לאחרונה על ידי its-sick ב 25 ספטמבר 2025, 18:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

teknoboy כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:04

וזה אסון מקצועי להפועל
פעם שלישית שאני שואל.
אז זה יחזק את הימין.
ואם המלחמה הנוכחית תוחלף במלחמת נצח שכל יום נהרגים בה מאות אזרחים במקום עשרות - מישהו חושב שזה ייגמר בסילוק של ישראל מאופ"א?

מצד שני, יש גם היבט חיובי לליגה חצי מקצוענית שהכסף לא קובע בה את כל התוצאות, אז אם רוצים אפשר לראות את עשירית הכוס המלאה :meh:
אני לא חושב שזה יחזק את הימין, אני חושב שזה יחזק את 'המרכז הקיצוני'
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1414 לייקים

Sin Queso כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:36
אז תתרחק באותו אופן גם מהאשכול הזה. הוא אשכול גם פוליטי, היות וההרחקה מאופ"א היא פוליטית.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

its-sick כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:09
סומך כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:04לד. אפריקה לא היה הרבה מה למכור לעולם, לנו יש מספיק עם מי ועם מי לעשות עסקים
לדרום אפריקה יש מכרות לכל משאב שרק תצליח לחשוב עליו, מים בשפע ומה לא. הם באמת יכולים להיות משק אוטרקי.
לישראל יש רק (!) ידע, ואנשים הם משאב נייד. כבר היום הם נשאבים החוצה, וזה יילך ויתגבר. שלא לדבר על זה שאנחנו זקוקים לייבוא לכל דבר שהוא... אין לנו מספיק מכלום (חוץ אולי מגז).
מחצבים יכולים לחכות לשלטון יותר נוח
לנו יש ייצור נשק שרוב העולם יכול רק לחלום עליו. כולם ראו מה איכות ייצור הנשק הצרפתי...
בעולם פחות יציב עם התרבות של קונפליקטים הרבה מדינות רוצות לעשות איתנו עסקים במילארדים.
אז לא יהיו פירות ומוצרי צריכה, נאכל ציוד לראיית לילה ונרהט את הבית עם טילים מדויקים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
מתן
קיבל.ה  101 לייקים

ירחיק אם כבר
וזה אסון מקצועי להפועל
גם מלחמת העולם השניה גרמה לגרמנים להתכנס ולחוש נרדפים, אבל בסוף היא עצרה את הנאצים.

אני חושש שגם השואה הזו לא תסתיים לפני שיונף דגל הפטיש והמגל על בניין הכנסת, אבל הפעם אין מי שיבוא להניף.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1414 לייקים

סומך כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:13
its-sick כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:09
לנו יש ייצור נשק שרוב העולם יכול רק לחלום עליו. כולם ראו מה איכות ייצור הנשק הצרפתי...
בעולם פחות יציב עם התרבות של קונפליקטים הרבה מדינות רוצות לעשות איתנו עסקים במילארדים.
אז לא יהיו פירות ומוצרי צריכה, נאכל ציוד לראיית לילה ונרהט את הבית עם טילים מדויקים
השנה אירופה הוציאה יותר מכולם על נשק. הם ממש לחוצים. אבל ממי הם לא קונים? הפתעה.
لا إله
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

its-sick כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:16
its-sick כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:09 לדרום אפריקה יש מכרות לכל משאב שרק תצליח לחשוב עליו, מים בשפע ומה לא. הם באמת יכולים להיות משק אוטרקי.
השנה אירופה הוציאה יותר מכולם על נשק. הם ממש לחוצים. אבל ממי הם לא קונים? הפתעה.
לפי הכותרות שאני ראיתי הם רוכשים מאתנו במיליארדים אז לא מבין למה את רומז.
חוץ מזה שבכל קונפליקט יש שני צדדים (ואנחנו בסוף מוכרים לשניהם...)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  122 לייקים

dino כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:26
אנחנו בתהליך כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:22 מה הלוואי שזה יקרה מה נדפק לכם השכל
יש פה שונאי ישראל יותר מאשר אוהבי הפועל
העניין הוא שלפעמים אוהבי ישראל מבפנים מהימין, שאני באמת מאמין שהם אוהבים ממש את המדינה ולוקחים החלטות מתוך אהבה לארץ, אבל לפעמים בדומה לחיבוק דוב, הנזק שהם עושים בהחלטות שלהם, או בהצבעות שלהם, גדול בעשרות מונים משונאי ישראל בסופו של דבר. הם לא מתכוונים לזה כמובן, אבל פשוט לא מודעים לזה
הם כל כך דואגים שלא ישמידו אותנו, שהם מובילים אותנו לתהום, בלי כוונה.
יש כאלה שמודעים גם מודעים אבל כל מה שיש להם בראש זה לדפוק שמאלנים.
גם נתניהו אוהב את ישראל. זה לא מונע ממנו לסרסר בה.
רינגו סטאר המלך
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1971 לייקים

סומך כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:10

וזה אסון מקצועי להפועל
פעם שלישית שאני שואל.
אז זה יחזק את הימין.

אתה חושב שהעולם\אופ"א צריכים לעשות חישובי קואליציה בשביל מדינת ישראל?
אני שוב שואל, איך זה ישנה בפועל משהו לרעה?
ואם ישתנה משהו לרעה, מה אתה חושב שיקרה המשך מבחינת התגובה של שאר העולם? (סליחה שאני מתעלם מהשאלה של איך זה ישפיע על האחוזים של יאיר גולן בסקרים או על העמדות של בני גנץ)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  521 לייקים

its-sick כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:16
its-sick כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:09 לדרום אפריקה יש מכרות לכל משאב שרק תצליח לחשוב עליו, מים בשפע ומה לא. הם באמת יכולים להיות משק אוטרקי.
זה לא נכון, הם קונים המון מישראל. בערך יותר מאי פעם.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:25
dino כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:26
אנחנו בתהליך כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:22 מה הלוואי שזה יקרה מה נדפק לכם השכל
יש פה שונאי ישראל יותר מאשר אוהבי הפועל
העניין הוא שלפעמים אוהבי ישראל מבפנים מהימין, שאני באמת מאמין שהם אוהבים ממש את המדינה ולוקחים החלטות מתוך אהבה לארץ, אבל לפעמים בדומה לחיבוק דוב, הנזק שהם עושים בהחלטות שלהם, או בהצבעות שלהם, גדול בעשרות מונים משונאי ישראל בסופו של דבר. הם לא מתכוונים לזה כמובן, אבל פשוט לא מודעים לזה
הם כל כך דואגים שלא ישמידו אותנו, שהם מובילים אותנו לתהום, בלי כוונה.
יש כאלה שמודעים גם מודעים אבל כל מה שיש להם בראש זה לדפוק שמאלנים.
גם נתניהו אוהב את ישראל. זה לא מונע ממנו לסרסר בה.
נתניהו ושרה קודם כל אוהבים את עצמם ואת מעמדם וזה הצרה הראשית שלנו במדינה
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

teknoboy כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:25

פעם שלישית שאני שואל.
אז זה יחזק את הימין.

ואם ישתנה משהו לרעה, מה אתה חושב שיקרה המשך מבחינת התגובה של שאר העולם? (סליחה שאני מתעלם מהשאלה של איך זה ישפיע על האחוזים של יאיר גולן בסקרים או על העמדות של בני גנץ)
טקנו יקירי, חייב לציין שהדיון אתך קצת לא נעים לי, זה מרגיש לי כאילו יש איזה מסקנה שאתה מכוון אותי אליה, ואתה לא באמת בדיאלוג, אלא במין מוד של מורה שרוצה שאני אגיע למסקנה לבד.

לא יודע מה השיקולים של מדינות העולם ושל החברות באופ"א בפרט, רק טוען שלדעתי זה לא יקדם שינוי פה אלא רק יחזק תהליכי בדלנות שכבר החלו.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1971 לייקים

סומך כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:40

טקנו יקירי, חייב לציין שהדיון אתך קצת לא נעים לי, זה מרגיש לי כאילו יש איזה מסקנה שאתה מכוון אותי אליה, ואתה לא באמת בדיאלוג, אלא במין מוד של מורה שרוצה שאני אגיע למסקנה לבד.

לא יודע מה השיקולים של מדינות העולם ושל החברות באופ"א בפרט, רק טוען שלדעתי זה לא יקדם שינוי פה אלא רק יחזק תהליכי בדלנות שכבר החלו.
אם זה לא היה ברור, אז אני חושב שאין לישראל לאן להקצין את המעשים שלה, מלבד למקומות שהם באמת באמת אפלים ושאפילו ספקן כמוני מעריך שהם יביאו לתגובה חריפה נגדה מצד שאר העולם.
אני מנסה להבין אם אתה (או מישהו באופן כללי) חושב אחרת ממני.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

teknoboy כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:42

אם זה לא היה ברור, אז אני חושב שאין לישראל לאן להקצין את המעשים שלה, מלבד למקומות שהם באמת באמת אפלים ושאפילו ספקן כמוני מעריך שהם יביאו לתגובה חריפה נגדה מצד שאר העולם.
אני חושב שנעשים בעזה מעשים נוראיים, ומילא אם היתה להם תכלית, אבל אפילו זה כבר אין
לא יודע אם זה יקצין או לא, רק חושב שסנקציות של העולם לא יגרמו להמונים לדרוש מהשלטון להפסיק את המעשים, אלא רק לחוש תחושת קורבנות גדולה יותר.
ולצערי אני גם חושב שזה משרת את השלטון, ככל שבעולם יפעילו עלינו יותר כוח, כך תתחזק תחושת ה'אין לי ארץ אחרת' שמבחינת השלטון תמנע בריחה, תעלה אחוזי גיוס ותיצור תחושת אחדות מדומה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1971 לייקים

סומך כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:49
teknoboy כתב: 25 ספטמבר 2025, 18:42

אני חושב שנעשים בעזה מעשים נוראיים, ומילא אם היתה להם תכלית, אבל אפילו זה כבר אין
לא יודע אם זה יקצין או לא, רק חושב שסנקציות של העולם לא יגרמו להמונים לדרוש מהשלטון להפסיק את המעשים, אלא רק לחוש תחושת קורבנות גדולה יותר.
ולצערי אני גם חושב שזה משרת את השלטון, ככל שבעולם יפעילו עלינו יותר כוח, כך תתחזק תחושת ה'אין לי ארץ אחרת' שמבחינת השלטון תמנע בריחה, תעלה אחוזי גיוס ותיצור תחושת אחדות מדומה.
אם הישראלים טיפשים מכדי להבין שמה שמתחיל באזהרה בצורת צעד סמלי בעולם הספורט (שעוד לא קרה, כן? רק עלתה האפשרות, וכל הדיון הזה הוא היפותטי) יכול להיגמר בצעדים שאשכרה משפיעים על מציאות החיים (וכל הסימנים מראים שאתה צודק כשאתה אומר שזה המצב) אז כנראה שלא תהיה ברירה ואם ירצו לעצור את הזוועות שישראל עושה אז יצטרכו לנקוט צעדים משמעותיים.
נחיה ונראה אם העולם רוצה או שלא באמת אכפת לו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  525 לייקים

טוב עזבו שנייה ימין שמאל מסכימים לא מסכימים

מה הסיכוי שמהלך כזה באמת יצליח ?
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 25 ספטמבר 2025, 19:09 טוב עזבו שנייה ימין שמאל מסכימים לא מסכימים

מה הסיכוי שמהלך כזה באמת יצליח ?
לא הייתי תולה תקוות לכאן או לכאן בשאלה הזו.
אתה נוסע באוטובוס עם נהג שיכור מהתחת, אז נצליח להמלט ממכשול אחד מתוך 500 כאלה מיד אחרי, אם לא נתנגש עכשיו, נתנגש עוד 5 דקות
אם לא יעבור עכשיו ונמשיך להיות עם הנהג, אז זה כן יעבור בעוד חודש.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1134 לייקים

כשאתה תוקף את קטאר, קטאר תוקפים חזרה
הם שולטים בפיפא ואם יש סיכוי שזה לא יקרה זה רק בזכות טראמפ

אני לא אופתע בכלל אם זה יקרה
משם הכדור שלג קצר מאוד
יורוליג, אירווזיון, אתלטיקה, גודו וכו...
סמל אישי של משתמש
shai.m
קיבל.ה  131 לייקים

מבאס, מקומם ומאוד לא צודק.
מנגד, יש דברים חשובים יותר בתור מדינה במלחמה.
i stand with israel :brokenheart:
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1971 לייקים

Red Wolf כתב: 25 ספטמבר 2025, 19:31 כשאתה תוקף את קטאר, קטאר תוקפים חזרה
הם שולטים בפיפא ואם יש סיכוי שזה לא יקרה זה רק בזכות טראמפ
לקטאר יש הרבה השפעה גם על פיפא וגם על טראמפ, שתי ישויות שדי רגישות לשוחד.
בכל מקרה, קטאר היא לא כל העניין פה, ומי שעדיין חושב שזאת מזימה של איזה גוף קטן (קטאר, BDS, סגולי השיער, אנטיפה, שקרכלשהו) לא מבין איך המוני אנשים בעולם מרגישים כרגע לגבי לגבי מה שישראל עושה בעזה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

teknoboy כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:29
D&3 כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:23

אותו מנגנון כמו כתבי האישום ומשפטי נתניהו שרק הקצינו אותו ואת התמיכה בו והפכו אותו לנרדף האולטימטיבי

ובניגוד למערכת המשפט שהיה צריך לבנות קמפיין כדי לצייר אותם כמושחתים כחלק מהמנגנון, אצל פיפא ואופא אין צורך. תכניס את קטאר לסיפור וזו בכלל סערה מושלמת
אז הליכודניקים יחשבו שאופ"א מושחתת, אז מה?
אם הם יתמכו בו יותר וישנאו את העולם יותר אז משהו ישתנה? (אם התשובה היא כן אני אשמח לדעת מה ישתנה לדעתך, מה יקרה שעוד לא קורה)
אתה מסתכל על זה מזווית של פוליטיקה מפלגתית בישראל, ומפספס את הקטע שזה יכול להיות הצעד הראשון (והסמלי מאוד, עם הרבה פחות השפעה משמעותית על החיים בישראל מהצעדים שיבואו אחריו) בדרך להתערבות משמעותית של שאר העולם.
זה שאופא ופיפא מושחתות זה לא דעה פוטנציאלית של הליכודניקים...

מה שעלול לקרות שמעגלים רחבים יותר של ישראלים יחשבו שרודפים אותנו( ואפשר לפתוח דיון על אם בצדק או לא, אבל שאלת על המנגנון ), ואני לא בטוח כמה יגרום להם לרצות לסיים את המלחמה, אם כבר להפך
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1971 לייקים

D&3 כתב: 25 ספטמבר 2025, 20:13
teknoboy כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:29
D&3 כתב: 25 ספטמבר 2025, 17:23

אותו מנגנון כמו כתבי האישום ומשפטי נתניהו שרק הקצינו אותו ואת התמיכה בו והפכו אותו לנרדף האולטימטיבי

ובניגוד למערכת המשפט שהיה צריך לבנות קמפיין כדי לצייר אותם כמושחתים כחלק מהמנגנון, אצל פיפא ואופא אין צורך. תכניס את קטאר לסיפור וזו בכלל סערה מושלמת
אז הליכודניקים יחשבו שאופ"א מושחתת, אז מה?
אם הם יתמכו בו יותר וישנאו את העולם יותר אז משהו ישתנה? (אם התשובה היא כן אני אשמח לדעת מה ישתנה לדעתך, מה יקרה שעוד לא קורה)
אתה מסתכל על זה מזווית של פוליטיקה מפלגתית בישראל, ומפספס את הקטע שזה יכול להיות הצעד הראשון (והסמלי מאוד, עם הרבה פחות השפעה משמעותית על החיים בישראל מהצעדים שיבואו אחריו) בדרך להתערבות משמעותית של שאר העולם.
זה שאופא ופיפא מושחתות זה לא דעה פוטנציאלית של הליכודניקים...

מה שעלול לקרות שמעגלים רחבים יותר של ישראלים יחשבו שרודפים אותנו( ואפשר לפתוח דיון על אם בצדק או לא, אבל שאלת על המנגנון ), ואני לא בטוח כמה יגרום להם לרצות לסיים את המלחמה, אם כבר להפך
סומך כבר כתב את מה שאתה כותב פה, וכבר התייחסתי לזה.
שוב, אתה נעצר ברמה של פוליטיקה פנימית של ישראל, ושוכח שיש עוד עולם שלם.

דבר שני, מה שאתה מתאר - "העולם נגד מה שאנחנו עושים אז נעשה לו דווקא" - זה לא בדיוק הצורה הכי שפויה להסתכל על המציאות.
אני קצת חושש שאתה צודק ושזה באמת משקף את החשיבה של רוב הישראלים, אבל כאמור - שפוי זה לא, אז שיהיה בהצלחה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
ארז שדה
קיבל.ה  1112 לייקים

לפי דעתי למרות שנושא האשכול קשור בעקיפין לכדורגל יש בו יותר פוליטיקה מכדורגל והוא צריך לעבור לוולטון.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1971 לייקים

ארז שדה כתב: 25 ספטמבר 2025, 21:57 לפי דעתי למרות שנושא האשכול קשור בעקיפין לכדורגל יש בו יותר פוליטיקה מכדורגל והוא צריך לעבור לוולטון.
כמה הודעות שלא היו קשורות בשום צורה להדחה מאופ"א הועברו לאשכול המלחמה בוולטון
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  900 לייקים

יש הודעות שאמנם חלק גדול מהן נוגעות בתמונה הרחבה שכוללת פוליטיקה באופן ניכר אבל לא "לא קשורות בשום צורה" ליתר דיוק..
רדיוס לבית"ר!
עומרי דראגס
קיבל.ה  97 לייקים

הדחה מאירופה זה אסון גדול להפועל המתחדשת. מקווה שזה לא יקרה כי כל הציפיות והרוח של העונה הזאת ילכו לפח. ואין לדעת מה יקרה לסגל אם זה מה שיקרה.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

זה מאוד מוזר הקטע הזה. בדרך כלל מה שקורה לנו זה שאנחנו נניח מעפילים לאירופה ואז ישראל מודחת משם. אם יעיפו אותנו בזמן שהמחלה הם הנציגה היחידה זה לא מסתדר. ומאוד לא מכביסטי..
OMG עווופררר
שחר
קיבל.ה  1756 לייקים

אני לא מבין מה אתם מריצים דחקות או מזיינים שוב את המוח עם הפוליטיקה המפגרת שלכם (מאוד בוגר, אלפקה..)
אם זה קורה, כל הכדורגל בארץ גמור ובטח מה שבנו בהפועל תל אביב בפרט וזה לא שזה משהו זמני כי גם כך אנחנו סוג של בן חורג באופ"א ששילבו אותנו אי שם בשנות ה80 שם למרות שאנחנו לא חלק מאירופה.
סיכוי סביר פלוס שאחרי הדחה כזו אנחנו גם לא נחזור לשם.
אף זר סביר לא יישאר פה ולא בטוח שלבעלי ההון יהיה בכלל אינטרס להשקיע.
htafan99
קיבל.ה  165 לייקים

שחר כתב: 25 ספטמבר 2025, 23:18 אני לא מבין מה אתם מריצים דחקות או מזיינים שוב את המוח עם הפוליטיקה המפגרת שלכם (מאוד בוגר, אלפקה..)
אם זה קורה, כל הכדורגל בארץ גמור ובטח מה שבנו בהפועל תל אביב בפרט וזה לא שזה משהו זמני כי גם כך אנחנו סוג של בן חורג באופ"א ששילבו אותנו אי שם בשנות ה80 שם למרות שאנחנו לא חלק מאירופה.
הוא שונא את הפועל, לא ברור מה הוא עושה פה בפורום
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel:
טכנית לארז
קיבל.ה  2262 לייקים

עומרי דראגס כתב: 25 ספטמבר 2025, 23:09 הדחה מאירופה זה אסון גדול להפועל המתחדשת. מקווה שזה לא יקרה כי כל הציפיות והרוח של העונה הזאת ילכו לפח. ואין לדעת מה יקרה לסגל אם זה מה שיקרה.
אם להיות ריאלים, אני חושב שיש לנו שנה שנתיים עד שהאפשרות לשחק בשלב בתים באירופה תהיה מעשית.
לא בגלל אי אפשר להשיג מקום שהולך למוקדמות, אלא כי צריך לעלות מהן.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

שחר כתב: 25 ספטמבר 2025, 23:18 אני לא מבין מה אתם מריצים דחקות או מזיינים שוב את המוח עם הפוליטיקה המפגרת שלכם (מאוד בוגר, אלפקה..)
אבל מה לעשות שזה נושא פוליטי? איך אפשר להתייחס לאיום הזה בלי לגעת בפוליטיקה?
שליחת תגובה