סגל 25/26
- רווי
- קיבל.ה 1015 לייקים
*לא מוצא מקום שאפשר לדבר בו על הסגל באופן כללי אחרי שסגרו את האשכול המצליח בתולדות הפורומים בהיסטוריה של האינטרנט, אם ההנהלה לא מתאימה לה אז אפשר לנעול.
יש כמה שחקנים שמסיימים חוזה בקיץ וזה אומר שעוד 3 חודשים בערך הם כבר יכולים לחתום במקום אחר. אז הבולטים זה מורגן, פיבן, רוטמן. ההנהלה /אין לחץ\ להתעורר.
יש כמה שחקנים שמסיימים חוזה בקיץ וזה אומר שעוד 3 חודשים בערך הם כבר יכולים לחתום במקום אחר. אז הבולטים זה מורגן, פיבן, רוטמן. ההנהלה /אין לחץ\ להתעורר.
נערך לאחרונה על ידי רווי ב 24 ספטמבר 2025, 10:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
טוריאל עם חוזה ל3 עונות
מצד שני סעיף שחרור של 2 מיליון יורו, אז לא יודע כמה זמן הוא יישאר
שיקו וליידנר מושאלים עם אופציה
מצד שני סעיף שחרור של 2 מיליון יורו, אז לא יודע כמה זמן הוא יישאר
שיקו וליידנר מושאלים עם אופציה
- רווי
- קיבל.ה 1015 לייקים
-
- קיבל.ה 637 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 421 לייקים
האמת? שחקנים בהפועל לא צריכים סעיפי שחרור בחוזה, ברור שמישהו שבאמת ירצה לעזוב לחו״ל ויהיו מוכנים להשקיע עליו דמי העברה - אנחנו לא נמנע את זה. וסעיף שחרור פשוט קובע מחיר שחרור מקסימלי, וחבל.
במקרה של טוריאל זה נשמע לי נמוך. מי שמקביל לעמדה שלו זה ליאל עבדה, שנמכר ממכבי פ״ת לסלטיק ב- 4 מיליון יורו, ואחר גם נמכר ל- MLS ב- 8 מיליון יורו. וסתיו לא נופל ממנו בכלום.
במקרה של טוריאל זה נשמע לי נמוך. מי שמקביל לעמדה שלו זה ליאל עבדה, שנמכר ממכבי פ״ת לסלטיק ב- 4 מיליון יורו, ואחר גם נמכר ל- MLS ב- 8 מיליון יורו. וסתיו לא נופל ממנו בכלום.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
מסכיםMendelson כתב: ↑24 ספטמבר 2025, 10:11 האמת? שחקנים בהפועל לא צריכים סעיפי שחרור בחוזה, ברור שמישהו שבאמת ירצה לעזוב לחו״ל ויהיו מוכנים להשקיע עליו דמי העברה - אנחנו לא נמנע את זה. וסעיף שחרור פשוט קובע מחיר שחרור מקסימלי, וחבל.
אגב זה משהו שבצד השני של הכביש הבינו מזמן והם לא נותנים סעיפי שחרור מתוך אסטרטגיה (שאני מאוד מתחבר אליה)
זה נותן להם את הכוח בידיים לקבל מחירים טובים במקרה ששחקן מפציץ כמו במקרה פטאצי מילסון ותורגמן
או פשוט לסרב למכור כמו במקרה רוו רביבו
אם טוריאל ימשיך את היכולת הנפלאה שלו ממש נתבאס שיעזוב ועוד רק ב2 מיליון יורו
-
- קיבל.ה 7008 לייקים
ננצל את האשכול הזה כדי לדבר על הסגל שנבנה באופן כללי. אני שם כרגע בצד את כל ענייני ההתנהלות שכבר נדונו בהרחבה וגם את היעדר מגן ימני מה שידוע לכולם.
ברמת האיכות אני חושב שכולנו נסכים שנבנה פה סגל ברמה מאוד גבוהה, כזו שלא נראתה אצלנו בערך 15 שנה. טוריאל, מאיימבו, קרייב, דאפה, ליידנר, צור וכנראה שגם לויזו, אלה שחקנים ששייכים לטופ של הכדורגל הישראלי. גם אלקוקין בדרך לשם, ולגבי צ'יקו וסילבה אני חושב שצריך לחכות כדי לקבל תשובה, אם כי כרגע זה לא נראה מאוד מרשים.
לגבי מידת ההתאמה של השחקנים, אני חושב שנעשו כמה פאדיחות כאשר העיקרית שבהן היא בקישור כמובן. ההחתמה של פלקאו היא הזויה וכבר דוברה רבות, גם מבחינת איכות השחקן וגם מבחינת המחיר ששולם עליו, אבל היא הופכת לעוד יותר הזויה כשחושבים על הציוות שלו עם קרייב. קרייב שחקן מצוין, כפי שכבר הספקנו להתרשם, אבל יש לו מוגבלויות. הוא קצת מגושם עם הכדור ברגל, הוא כבד ולא מאוד זריז, ואין לו יכולת לקבל את הכדור מהבלמים עם הגב ואז להסתובב ולקדם את המשחק. פלקאו לא משלים אותו בכלל בתכונות האלו, לא התקפית ולא הגנתית. כולנו קיווינו שהקשר 10 שיגיע יצליח באורח פלא לחפות על כל החסרונות האלו, רק שהצוות המקצועי שלנו החליטו ללכת על שחקן שהוא לא רק שונה בתכלית מבחינת סט תכונות, הוא גם לא שיחק 10 בקריירה שלו כמעט בכלל.
אז איך זה שלמרות כל הדברים השליליים האלה אנחנו במאזן כזה טוב ומאוד אופטימיים לגבי הקבוצה? התשובה המאוד ברורה, לפחות בעיני, היא רועי אלקוקין. השחקן הזה שאף אחד לא בנה עליו, שחצי מהאנשים פה רצו להשאיל וברדה שם אותו בקצה הספסל, התגלה בתור בדיוק השחקן שאנחנו צריכים. שחקן שהוא בין עמדות 8 ל-10, כזה שגם יודע לקחת כדור מהבלמים ולקדם את המשחק, אבל גם יודע לעשות מהלכים מכריעים מקדימה. שחקן טכני, חכם וזריז שיודע לחפות על החסרונות של קרייב ופלקאו גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית. אני באמת חושב שבלעדיו אנחנו לא מנצחים את ק"ש ובית"ר, וגם לא מוציאים תיקו מול ריינה. המאזן שלנו היה אחר לגמרי וכל האווירה סביב הקבוצה הייתה הרבה יותר שלילית. בקיצור, היה לנו לא מעט מזל לטעמי.
יש עוד נקודות שדורשות התייחסות - כמובן עמדת המגן הימני שהתעלמתי ממנה, מידת ההתאמה בין צ'יקו למאיימבו (ובכלל איכותו של הברזילאי), וגם העומק שלנו בחוד - אבל נושא הקישור הוא לדעתי הקריטי פה.
ברמת האיכות אני חושב שכולנו נסכים שנבנה פה סגל ברמה מאוד גבוהה, כזו שלא נראתה אצלנו בערך 15 שנה. טוריאל, מאיימבו, קרייב, דאפה, ליידנר, צור וכנראה שגם לויזו, אלה שחקנים ששייכים לטופ של הכדורגל הישראלי. גם אלקוקין בדרך לשם, ולגבי צ'יקו וסילבה אני חושב שצריך לחכות כדי לקבל תשובה, אם כי כרגע זה לא נראה מאוד מרשים.
לגבי מידת ההתאמה של השחקנים, אני חושב שנעשו כמה פאדיחות כאשר העיקרית שבהן היא בקישור כמובן. ההחתמה של פלקאו היא הזויה וכבר דוברה רבות, גם מבחינת איכות השחקן וגם מבחינת המחיר ששולם עליו, אבל היא הופכת לעוד יותר הזויה כשחושבים על הציוות שלו עם קרייב. קרייב שחקן מצוין, כפי שכבר הספקנו להתרשם, אבל יש לו מוגבלויות. הוא קצת מגושם עם הכדור ברגל, הוא כבד ולא מאוד זריז, ואין לו יכולת לקבל את הכדור מהבלמים עם הגב ואז להסתובב ולקדם את המשחק. פלקאו לא משלים אותו בכלל בתכונות האלו, לא התקפית ולא הגנתית. כולנו קיווינו שהקשר 10 שיגיע יצליח באורח פלא לחפות על כל החסרונות האלו, רק שהצוות המקצועי שלנו החליטו ללכת על שחקן שהוא לא רק שונה בתכלית מבחינת סט תכונות, הוא גם לא שיחק 10 בקריירה שלו כמעט בכלל.
אז איך זה שלמרות כל הדברים השליליים האלה אנחנו במאזן כזה טוב ומאוד אופטימיים לגבי הקבוצה? התשובה המאוד ברורה, לפחות בעיני, היא רועי אלקוקין. השחקן הזה שאף אחד לא בנה עליו, שחצי מהאנשים פה רצו להשאיל וברדה שם אותו בקצה הספסל, התגלה בתור בדיוק השחקן שאנחנו צריכים. שחקן שהוא בין עמדות 8 ל-10, כזה שגם יודע לקחת כדור מהבלמים ולקדם את המשחק, אבל גם יודע לעשות מהלכים מכריעים מקדימה. שחקן טכני, חכם וזריז שיודע לחפות על החסרונות של קרייב ופלקאו גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית. אני באמת חושב שבלעדיו אנחנו לא מנצחים את ק"ש ובית"ר, וגם לא מוציאים תיקו מול ריינה. המאזן שלנו היה אחר לגמרי וכל האווירה סביב הקבוצה הייתה הרבה יותר שלילית. בקיצור, היה לנו לא מעט מזל לטעמי.
יש עוד נקודות שדורשות התייחסות - כמובן עמדת המגן הימני שהתעלמתי ממנה, מידת ההתאמה בין צ'יקו למאיימבו (ובכלל איכותו של הברזילאי), וגם העומק שלנו בחוד - אבל נושא הקישור הוא לדעתי הקריטי פה.
-
- קיבל.ה 2637 לייקים
טוריאל בן 24 וזאת בעצם העונה הראשונה שלו באמת בליגת העל.Mendelson כתב: ↑24 ספטמבר 2025, 10:11 האמת? שחקנים בהפועל לא צריכים סעיפי שחרור בחוזה, ברור שמישהו שבאמת ירצה לעזוב לחו״ל ויהיו מוכנים להשקיע עליו דמי העברה - אנחנו לא נמנע את זה. וסעיף שחרור פשוט קובע מחיר שחרור מקסימלי, וחבל.
טוקולומטי בן 21 ועבדה נמכר בגיל צעיר יותר
-
- קיבל.ה 707 לייקים
ניתוח מדויק, הייתי גם מוסיף את ההפקרות בכל מה שנוגע למגן ימני, עם כל האהבה והלחימה של שחר פיבן זה הזיה שהוא המגן הימיני היחידי בסגל (והוא בכלל לא מגן ימני!), עמדה סופר חשובה בכדורגל המודרני, מאוד מקווה שעוד יגיע מגן בהעברה חופשית…הוקיץ' כתב: ↑24 ספטמבר 2025, 17:04 ננצל את האשכול הזה כדי לדבר על הסגל שנבנה באופן כללי. אני שם כרגע בצד את כל ענייני ההתנהלות שכבר נדונו בהרחבה וגם את היעדר מגן ימני מה שידוע לכולם.
-
- קיבל.ה 134 לייקים
מדויקהוקיץ' כתב: ↑24 ספטמבר 2025, 17:04 ננצל את האשכול הזה כדי לדבר על הסגל שנבנה באופן כללי. אני שם כרגע בצד את כל ענייני ההתנהלות שכבר נדונו בהרחבה וגם את היעדר מגן ימני מה שידוע לכולם.
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
אני כמובן לא לגמרי מסכים עם @הוקיץ' ( באופן לא מפתיע, כאילו כבר דיברנו על זה בעבר), אם יהיה לי זמן אכתוב הודעה מפורטת על מצב הסגל ומה אפשר ללמוד בנתיים מהמשחקים שהיו( נניח, שקרייב כבר עם כפול שערים וכפול מסירות מפתח מעונה קודמת, והוא בעיני לגמרי נותן דברים שהיינו רוצים מקשר 8 והיה סימן שאלה לגביהם )
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
האם ירון שיוביץ מהנוער חזר אלינו לאחר גיחה קצרה להולנד?
כי הוא נרשם היום בהתאחדות ביחד עם לויזו
כי הוא נרשם היום בהתאחדות ביחד עם לויזו
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
כנראה סקופ פורומי שלך(לא ראיתי שום אזכור בתקשורת)
לגביו כמה כתבות מהעבר:
ס5
האם ישראל תאבד את אחד הכשרונות הגדולים שלה לפולין? בתקשורת הפולנית פורסם ראיון של יאיר שיוביץ בן ה-19, שמשחק במחלקת הנוער של הירנביין ההולנדית, שלא פסל אפשרות לייצג את נבחרתה של המולדת של סבתו.
שיוביץ, ששימש בעבר כקפטן נערים א' של הפועל תל אביב ועבר להולנד במאי 2023 התייחס לאפשרות: אני מקווה שתהיה לי בעתיד הזדמנות ללבוש את מדי נבחרת ישראל או את החולצה של פולין, כי אני לא פוסל את האפשרות לשחק עם הנשר על החזה. נבחרת פולין היא אחת מהטובות בעולם, ואם תינתן לי ההזדמנות לשחק עבורה, אשקול זאת ברצינות".
הקשר רשם הופעות בנבחרת הנערים של ישראל, ואף שיחק נגד פולין בטורניר של אופ"א שנערך בישראל, במשחק שהסתיים ב-0:1 לאדומים לבנים. שיוביץ, ששיחק אז מחצית, סיפר: "הייתי תחת רושם עצום מהנבחרת הפולנית".
בתקשורת הפולנית עסקו גם בסבתו של שיוביץ, שרה, שנולדה במדינה ועלתה לישראל אחרי מלחמת העולם השנייה. "סבתא הכירה לי את התרבות הפולנית", סיפר הקשר. "היא רצתה שאדע יותר על המדינה הזו, למקרה שאחליט לבקר בה יום אחד, וזה בהחלט אפשרי. עדיין לא הייתי בפולין, אבל אני מרגיש מחובר אליה. הייתי מאוד רוצה לצאת למסע שורשים, לראות היכן גרה משפחתי בעבר".
כזכור, מי שהיה בעבר בסיטואציה דומה הוא מאור מליקסון, ששיחק בוויסלה קרקוב והחליט לייצג את פולין, אך בסופו של דבר שינה את דעתו וסיים את הקריירה עם 26 הופעות במדי נבחרת ישראל.
https://vole.one.co.il/item/472114
ראיון איתו
אני חושב שבסופו של יום, אין כמו החברים והאנשים מהבית, הפועל תל אביב תמיד תישאר הבית עבורי, אבל כרגע אני מרוכז בהצלחה שלי בהירנביין. מדברים איתי מידי פעם מאמנים שלי מהעבר ומתעניינים בהתקדמות שלי וזה משהו שאני מאוד מעריך".
-
- קיבל.ה 134 לייקים
נראה שהוא קשר אחורי בן 19. מישהו יכול לחוות דעה?
- Mendelson
- קיבל.ה 421 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5671 לייקים
נו באמת, ילד בן 19 שלא שיחק דקה של כדורגל מקצועני.
בוא נגיד שאם הוא יראה דקות שלא בגארבג׳ טיים של העונה זה יהיה מאוד מאוד מפתיע.
חבל אגב שהוא לא מגן אם כבר כי לפי מה שברדה אמר היום נראה שהסגל סגור ולא יגיע מגן ימני.
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
נשרוד עם פיבן עד ינואר, אז אולי תפתחנה הזדמנויות שאין בנמצא עכשיו בין כל השחקנים עם בעיה כזו או אחרת שאף אחד לא רץ אליהם.
אפשר פיבן, או לנסות שם את למקין או אליתור אחר(גם בנימין יצא לו לשחק מגן)
ינואר זה מעבר לפינה(יחסית)
מאוד בעד בנימין מגן ימין (בלי קשר לחרוז)dino כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 12:49נשרוד עם פיבן עד ינואר, אז אולי תפתחנה הזדמנויות שאין בנמצא עכשיו בין כל השחקנים עם בעיה כזו או אחרת שאף אחד לא רץ אליהם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5671 לייקים
נקווה שיהיה בסדר, האמת שכבר עברנו כמה משוכות רציניות בשבילו (שועה, אנסה), הכנף שמכבי הביאו גם סילון? לחיפה לא חושב שיש איזה שחקן אגף שמאל מהיר במיוחד.dino כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 12:49נשרוד עם פיבן עד ינואר, אז אולי תפתחנה הזדמנויות שאין בנמצא עכשיו בין כל השחקנים עם בעיה כזו או אחרת שאף אחד לא רץ אליהם.
גנאח של ב״ש בעיה, כבר ראינו מה עשה לו בגביע.
אנסה לא התמודד טוב ככ, הכנף של ביתר נגדנו היה מוזי לא שועה וגם עבר אותו כמה פעמים. ומכבי הביאו את וארלה לא שיחק הרבה אבל כששיחק היה מאוד מהיר וקצת לא מוכשר נראהרדפוקס כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 13:02נקווה שיהיה בסדר, האמת שכבר עברנו כמה משוכות רציניות בשבילו (שועה, אנסה), הכנף שמכבי הביאו גם סילון? לחיפה לא חושב שיש איזה שחקן אגף שמאל מהיר במיוחד.
גנאח של ב״ש בעיה, כבר ראינו מה עשה לו בגביע.
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
ברמת החופשיים כרגע לא בטוח שלא נדאג מול אותם שחקנים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5671 לייקים
אנסה עשה לפיבן כאב ראש גדול ולקח אותו סיבוב כל פעם שרצה, אבל הוא היה הדבר היחיד שתפקד באשדוד.ShaniHTA כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 13:07אנסה לא התמודד טוב ככ, הכנף של ביתר נגדנו היה מוזי לא שועה וגם עבר אותו כמה פעמים. ומכבי הביאו את וארלה לא שיחק הרבה אבל כששיחק היה מאוד מהיר וקצת לא מוכשר נראה
- לוסיאנו
- קיבל.ה 110 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 1015 לייקים
זה ירין לא ירון אם אינני טועה
OMG עווופררר
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 108 לייקים
שחקן? מה אומרים עכברי מחלקות הנוער?
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 1411 לייקים
אכן ירין, עמו הסליחה
ואני מקווה שהסגל המעט רחב מידי יעזור לרמה של האימונים
ואני מקווה שהסגל המעט רחב מידי יעזור לרמה של האימונים
-
- קיבל.ה 355 לייקים
לא מבין למה לא שיחררו את רוטמן וארי כהן
- רדפוקס
- קיבל.ה 5671 לייקים
מכיוון שהם שחקנים שלא יתפתחו לשום מקום לא רואה מה אנחנו מפסידים מזה שיהיה לנו אותם כגיבוי של הגיבוי, או לפחות את רוטמן.
את מי שהיה צריך להשאיל כדי שיתפתח ולא יתנוון ביציע/קצה הספסל זה למקין.
-
- קיבל.ה 4 לייקים
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 533 לייקים
עדיין אני חושב שזאת טעות קשה אין פה מגן ימני.
אם בטעות פיבן מורחק או נפצע אנחנו בבעיה קשה
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
יש עוד כמה בפרופיל גבוה יחסית שהוא לא הביא, אבל אני הייתי ממתין לינואר, יהיה יותר מבחר.
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
שים את למקינג, בנימין. אפשר לאלתר לדעתי. לעניות דעתי.אנחנו בתהליך כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 15:57 עדיין אני חושב שזאת טעות קשה אין פה מגן ימני.
-
- קיבל.ה 300 לייקים
הפורטוגלי מאוד מבוקש, אבל דורש סכומים בלתי הגיוניים.רון קעקועים כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 15:26 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=520024
מואיז קורא בפורום?
להבנתי אם לא יצליחו למצוא מישהו (בסוף זו רשימה די סגורה), יחכו לינואר.
- רווי
- קיבל.ה 1015 לייקים
שמישהי תתחרמן עליי כמו שאוהדי הפועל חרמנים של בן אדם שרשום לו בקו"ח - מקצוע: RB
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 328 לייקים
מה עם אנטוניו בוסץ'?talb55 כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 16:58הפורטוגלי מאוד מבוקש, אבל דורש סכומים בלתי הגיוניים.רון קעקועים כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 15:26 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=520024
מואיז קורא בפורום?
להבנתי אם לא יצליחו למצוא מישהו (בסוף זו רשימה די סגורה), יחכו לינואר.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 533 לייקים
מגן זה קודם כל הגנה, וראינו היום שלמקין נכנס לא היה לו מושג איך לעמוד ולשמור את חטואל וזה כמעט עלה לנו בגולdino כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 16:01שים את למקינג, בנימין. אפשר לאלתר לדעתי. לעניות דעתי.אנחנו בתהליך כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 15:57 עדיין אני חושב שזאת טעות קשה אין פה מגן ימני.
למקין שחקן קישור עם אוריינטציה התקפית, אי אפשר לזרוק אותו פתאום להיות מגן ולצפות ממנו שהוא יהיה טוב.