הוקיץ' כתב:ראיתי את המשחק בפלאפון תוך כדי התורים בנתב"ג והשידור היה באיכות מזעזעת חלק מהזמן, אבל גם כך ראיתי שריבאונד ההגנה שלנו שערורייה. בעצם שערורייה זו מחמאה ולא מגיעות להם מחמאות.
לגבי ואסה, בצד החיובי ראינו ניהול משחק ברמה הכי גבוהה שיש, כל רבע הזדמנות הוא מזהה והיו שם כמה מסירות פנומנליות. לא יודע עם כמה אסיסטים הוא סיים, אבל חירבו לו כמה מסירות נאות. חוץ מזה, גם 2/4 לשלוש (ממה שאני זוכר בכל אופן) זה אחלה.
בצד השלילי, כמעט ולא מנסה להגיע לסל, נדמה לי שסיים עם 1/1 לשתיים וזה די המשך למה שראינו ביורובאסקט. ברקע, עולה היום כתבה בספורט חמש עם ראיון שנתן דובריץ', חברו לנבחרת סרביה, על כך שמיציץ' סבל מפציעה מורכבת והתאמן פי שתיים מכולם רק כדי לשחק.
שחקן שמעדיף זריקות מבחוץ ומסירות מאשר חדירה לסל נשמע בול כמו שחקן שעדיין סובל מפציעה וחושש לחדור ולפגוש שם גוף של שחקן אחר. נקווה שהפציעה המורכבת תעבור ומיציץ' יחזור לאיתנו.
לאחר שראיתי שוב את המשחק והתמקדתי בדקות של ווסה אני הרבה יותר מעודד כלפיו.
אני נוטה לשייך את אי החדירה שלו לסל לפציעה שהוא מחלים ממנה, אני מקווה וחושב שזה יעבור עם ההתאוששות בהמשך.
אבל מה שאפיין אותו יותר מכל שזה לזהות את השחקן החופשי ולתת לו את המסירה המושלמת בשבריר שניה הנכונה ביכולת הכי גבוהה באירופה את זה הוא לא איבד. כמו שהוקיץ' אמר היו כמה החטאות של שחקנים שחירבו לו אסיסטים.
נראה שגם הקליעה שלו מבחוץ תתייצב.
אחלה וואסה, אחלה הפועל.
מסכים לגבי ואסה לגמרי , מסירות של גאון ואנחנו חייבים אותו גם חודר לסל ולוקח זריקות מחצי מרחק , נקווה שאכן זה עניין של זמן. הוא גם לא מנסה לגנוב את ההצגה וקולע בשטף של המשחק.
לגבי אחלה הפועל : כן- בעיקר עומק הסגל , החמישיה השניה שווה לראשונה
אבל - יכןלת המסירה של ואסה מעצימה את הבעיה שיש לנו בעמדה ארבע , הוא מסר לויינריט שאין לו משחק עם הגב לסל , לתומר שיהיה לו קשה מאד מול המאסה של המגינים
וקבוקלו הוא אותו קבוקלו של שנה שעברה - יד טובה מהשלוש אבל הוא לא חותך פנימה וגם לא מנסה לקלוע מחצי מרחק