רועי אלקוקין
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
איזה להשאיל ואיזה נעליים, השחקן הכי טוב בהפועל היום.
- כרובית
- קיבל.ה 1095 לייקים
איזה שחקן הצגה, גולים זה יפה וכיף
אבל הבישול שלו לטוריאל וואיי וואיי
אבל הבישול שלו לטוריאל וואיי וואיי
-
- קיבל.ה 1404 לייקים
מתי מתחילים לספור הוקי אסיסטס בכדורגל?
מגיע לו שגם הגול הראשון ירשם לו בסטטיסטיקה
מגיע לו שגם הגול הראשון ירשם לו בסטטיסטיקה
-
- קיבל.ה 460 לייקים
בעיניי זה רק מבליט את הביזיון ששנה הוא ישב על הספסל כשפאקינג רן בנימין היה בהרכב.
איפה זה ואיפה זה
איפה זה ואיפה זה
- זיטו
- קיבל.ה 351 לייקים
השחקן הצעיר עם התקרה הכי גבוהה בהפועל בפער עצום.
תענוג לעיניים
תענוג לעיניים
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 918 לייקים
שילוב של אימונים קשים ורציניים, מאמן הקבוצה שעובד איתו אישית (ועם אחרים) כדשי לשפר אותו ומאמין בו, כושר גופני מעולה, חיזוק הפיזיות ובעיקר משחק ליד שחקנים (קרייב, טוריאל, מור בוסקילה, דאפה מאיימבו, פלקאו) לא קונוסים, ובעיקר הצבה בתפקיד התקפי שמתאים לשחקן, שנותנים שקט ומאפשרים לך לבוא לידידי ביטוי (וגם לטעות מבלי שזה יהיה קטסטרופה).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 328 לייקים
-
- קיבל.ה 336 לייקים
-
- קיבל.ה 456 לייקים
פשע שלא שיחק יותר.
יכל להיות ההבדל בין 10 ל-12 נקודות כרגע.
יכל להיות ההבדל בין 10 ל-12 נקודות כרגע.
רואה שחורות המקורי
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
זה רק אני או שבכל פעם שהוא נכנס למאבק על כדור כשאין לך מושג מה קורה שם ואיבדת קשר עין עם הכדור מרוב סבך הרגליים...איכשהו הוא יוצא מזה כשהכדור אצלו?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 443 לייקים
לצערי רואה את ברדה מוריד אותו לספסל כדי שיהיה מחליף ללויזו
-
- קיבל.ה 289 לייקים
חייב להיות בהרכב בכל קונסטלציה. אי אפשר לגמור את הילד הזה על הספסל. שחקן שחקן, אמר פה מישהו ולא טעה - מזכיר את ורמוט.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
הוא יותר מוכשר מדאפה, יש לו ראית וקריאת משחק ברמה גבוהה מאוד, תנועה חכמה והוא מראה שיודע ללחץ מצויין גם. אבל כשרון זה לא הכל, דאפה -שמאוד מוכשר שלא יובן אחרת פשוט לטעמי פחות- בנוי כמו סוס וזה החסרון של אלקוקין ומה שאמור לקחת את דאפה מכאן די מהר אם יתמיד. אבל הוא פייטר ואם ימשיך ויתחזק ויראה את היכולת הזו, יש לו כשרון שיכול לקחת אותו לקבוצות טובות באירופה.
-
- קיבל.ה 108 לייקים
לא יכול להיות שהוא ביכולת כזאת טובה, הוא הרי לא היה במודניאליטו
-
- קיבל.ה 295 לייקים
נכנס בשנה הבאה לשנת חוזה
למה מחכים פה בדיוק ?
למה מחכים פה בדיוק ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
-
- קיבל.ה 918 לייקים
חבות ההוכחה עליו. האם ימשיך ויהפוך לתואם משה סיני, או שזאת הבלחה חד פעמית נוסח אייל אקשטיין.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 983 לייקים
מזכיר לי בזמנו מישהו שישב לידי ב-7, שסיפר על בחור צעיר מהנוער שאחר כך הושאל לרמה"ש והוא מספר לי שגם סיני הושאל בשעתו למכבי יפו והבחור הזה הוא "סיני הבא"... צחקתי ואמרתי שזה כמו בארגנטינה שמכתירים את "דייגו הבא" - אבל בדיעבד הוא צדק מלבד העובדה שסיני שיחק עונה אחת בבני יהודה והשאר בהפועל והכלב זהבי שיחק במכבי 7 שנים....אדום ותיק כתב:חבות ההוכחה עליו. האם ימשיך ויהפוך לתואם משה סיני, או שזאת הבלחה חד פעמית נוסח אייל אקשטיין.
מכל מקום, סביר להניח שסיני הוא לא יהיה אבל זה לא אומר שיהיה אקשטיין או אליאור ברנס של המאה ה-21. יכול להיות שחקן טוב וזהו.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
מזל שסיימתי כיתה ד' .
23-24 , 24-25 24 25-26 שזאת העונה הזאת סה"כ 3 עונות
בסוף העונה הזאת תגיע עונת 26-27 ובסופה קיץ 27 יסתיים החוזה שלו (כמו שגם אתה כותב )
ותודה לבי"ס יסודי על שם איזה עסקן גנרי כזה או אחר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- זיטו
- קיבל.ה 351 לייקים
השנקל שלי:
1. מקווה שיפתח בשבת. לואיזו מתאמן עם הקבוצה שבוע בלבד ולכן עדיף לשלב אותו בהדרגה - בטח אחרי שנתנו שישייה משחק קודם. בריא לכולם.
2. ברור שלואיזו פרופיל מאוד גבוה - אבל גם הוא יצטרף להוכיח את עצמו כדי לקבל את ההרכב.
3. אלקוקין הוא חילוף ראשון מצוין לעמדת הקישור - שיכול לסייע לברדה לשנות את המשחק לבחירתו.
לצורך העניין, נקלענו לפיגור - אלקוקין על פלקאו.
אנחנו רוצים לשמור על תוצאה, לשמור על האמצע ועדיין לשמור על האופציה לעקוץ את היריבה - אלקוקין על לואיזו.
אנחנו מובילים בבטחה ורוצים לשמור לשחקנים על הרגליים - אלקוקין על טוריאל, לואיזו הולך ימינה.
בקיצור, מבורך
1. מקווה שיפתח בשבת. לואיזו מתאמן עם הקבוצה שבוע בלבד ולכן עדיף לשלב אותו בהדרגה - בטח אחרי שנתנו שישייה משחק קודם. בריא לכולם.
2. ברור שלואיזו פרופיל מאוד גבוה - אבל גם הוא יצטרף להוכיח את עצמו כדי לקבל את ההרכב.
3. אלקוקין הוא חילוף ראשון מצוין לעמדת הקישור - שיכול לסייע לברדה לשנות את המשחק לבחירתו.
אנחנו רוצים לשמור על תוצאה, לשמור על האמצע ועדיין לשמור על האופציה לעקוץ את היריבה - אלקוקין על לואיזו.
אנחנו מובילים בבטחה ורוצים לשמור לשחקנים על הרגליים - אלקוקין על טוריאל, לואיזו הולך ימינה.
בקיצור, מבורך
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 153 לייקים
אלקוקין חייב להיות בהרכב לפני כל שחקןזיטו כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 14:17 השנקל שלי:
בקיצור, מבורך
מזל שאתה לא המאמן.צבי שיסל כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 15:11אלקוקין חייב להיות בהרכב לפני כל שחקןזיטו כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 14:17 השנקל שלי:
בקיצור, מבורך
-
- קיבל.ה 399 לייקים
במשחקים מול הקטנות הייתי עולה איתו כ-8 לצד קרייב ולואיזו כ-10
במשחקים שרוצים את פלקאו זה יותר טריקי וצריך לראות איך הוא ולואיזו משתלבים ביחד (או שאחד מהם יהיה חילוף ראשון)
במשחקים שרוצים את פלקאו זה יותר טריקי וצריך לראות איך הוא ולואיזו משתלבים ביחד (או שאחד מהם יהיה חילוף ראשון)
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1263 לייקים
שאחד מהם יהיה חילוף ראשון במקרים האלה, בעשור האחרון היו גם הרבה דרבים שהיינו בסדר עד דקה 70 ואז הם היו מכניסים שחקנים מהספסל בזמן שלנו היה רק זבל אשפתות ומדקה 75 עד סוף המשחק היינו חוטפים 4. להכניס במשחקים גדולים שחקן כמו לואיזו או אלקוקין זה נכס לא פחות חשוב מזה שהשני פותח בהרכב
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 153 לייקים
איך אין לי כח למשתמשים כמוךSpiderman כתב: ↑27 ספטמבר 2025, 03:27מזל שאתה לא המאמן.צבי שיסל כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 15:11אלקוקין חייב להיות בהרכב לפני כל שחקןזיטו כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 14:17 השנקל שלי:
בקיצור, מבורך
אני עוצר את עצמי מלטנף עליך איש עלוב
-
- קיבל.ה 153 לייקים
אסור לילד הזה לצאת לדעתי
לא איכפת לי מי הביאו ובכמה כסף
זה שחקן שלם יש בו הכל לא מקבל את זה שהוא מוחלף ראשון
לא איכפת לי מי הביאו ובכמה כסף
זה שחקן שלם יש בו הכל לא מקבל את זה שהוא מוחלף ראשון
- SickleCell
- קיבל.ה 583 לייקים
יחסית למשחק ראשון אחרי קרנבל תקשורתי סביב שחקן צעיר, הוא היה אחלה היום. בדרך כלל זה מסתיים בהתרסקויות מפוארות. התקשה כמו יתר הקבוצה במחצית הראשונה וכיסחו אותו לא מעט.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
מרגע שיצא לא היה לנו משחק התקפה מסודר, או ניסיון לכזה. אסור אסור אסור שייצא מההרכב
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
היה בסדר גמור, אני שוב טוען שאסור לו לצאת מההרכב באמצע, הוא מנהל המשחק שלנו
פחות רואה איך לויזיו הופך להיות מנהל משחק
פחות רואה איך לויזיו הופך להיות מנהל משחק
-
- קיבל.ה 335 לייקים
אסור להוציא אותו מהמשחק כמו שכולם רשמו
לשים אותו ואת קרייב מנהלי משחק ביחד עם עוד 4 שחקני התקפה יכול להכריע משחקים קשים כמו היום שרודפים אחרי הגול הראשון
מחכה לראות אותו נכנס לעמדה של פלקאו
לשים אותו ואת קרייב מנהלי משחק ביחד עם עוד 4 שחקני התקפה יכול להכריע משחקים קשים כמו היום שרודפים אחרי הגול הראשון
מחכה לראות אותו נכנס לעמדה של פלקאו
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
על אף משחק טוב של פלקאו,
חייב לשחק באמצע יחד עם קרייב שמלפניהם לואיזו כ-10.
במשחקים שאנחנו צריכים ליזום, הוא חייב להיות במקום פלקאו על הדשא.
חייב לשחק באמצע יחד עם קרייב שמלפניהם לואיזו כ-10.
במשחקים שאנחנו צריכים ליזום, הוא חייב להיות במקום פלקאו על הדשא.
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 636 לייקים
מסכים שהיה לא נכון להוציא אותו היום, זה בדיוק מסוג המשחקים שהוא ולואיזו צריכים לשחק יחד.
-
- קיבל.ה 2908 לייקים
הוא היה בסדר גמור
אבל כן ניכר שקצת השפיע עליו הפסטיבל שעשו עליו והוא ניסה לפעמים להתבלט אובר עם דריבלים מיותרים.
תנו לו להתבשל, שלא יהפוך לבאנקר על עיוור בהרגשה.
אבל כן ניכר שקצת השפיע עליו הפסטיבל שעשו עליו והוא ניסה לפעמים להתבלט אובר עם דריבלים מיותרים.
תנו לו להתבשל, שלא יהפוך לבאנקר על עיוור בהרגשה.
- Sin Queso
- קיבל.ה 706 לייקים
אם הוא שחקן של מכבי פ"ת או קטמון יש עליו כבר באז של 2 מיליון יורו שב"ש מעוניינת להשכיב.
-
- קיבל.ה 2262 לייקים
משחק לא כ"כ טוב שלו אתמול לדעתי.
בדר"כ מייצר יותר.
אבל בסדר מותר לו.
בדר"כ מייצר יותר.
אבל בסדר מותר לו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 460 לייקים
אני די בטוח שאם יגיע מהקישור הוא יהיה הרבה יותר טוב מאשר כ10 על גבול החלוץ שני כמו שהיה אתמול.
אין לו את הנתונים לשחק ככה, וגם חבל כי הוא כל כך טוב עם הכדור אבל לא נוגע בו מספיק כשמשחק כל כך גבוה.
במשחקים (ולא מול בש) מסוימים אני פותח איתו במקום פלקאו ואני בטוח שנראה ממנו הרבה יותר.
אין לו את הנתונים לשחק ככה, וגם חבל כי הוא כל כך טוב עם הכדור אבל לא נוגע בו מספיק כשמשחק כל כך גבוה.
במשחקים (ולא מול בש) מסוימים אני פותח איתו במקום פלקאו ואני בטוח שנראה ממנו הרבה יותר.