לויזוס לואיזו
-
- קיבל.ה 460 לייקים
נו, הביאו רכש ב1.2 מ יורו ונראה לכם שהוא לא יעבור בבקרה?
תנשמו, אתם בטראומה
תנשמו, אתם בטראומה
-
- קיבל.ה 521 לייקים
-
- קיבל.ה 460 לייקים
נולד ב7.5 והוא גובה מטר 75הגלמוד מלוד כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 18:02כן אני יודע, מעניין אותי למה המספר הזה חשוב לו
- רווי
- קיבל.ה 1000 לייקים
-
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
-
- קיבל.ה 197 לייקים
הוא נראה מטורף מהסרטונים אבל האמת שאני מודאג מהתזמון, שחקן כזה לא מגיע בלי שמבטיחים לו שהוא מולחם להרכב, אני לא רואה שום סנריו שהוא לא פותח אבל אחרי שתי המשחקים האחרונים כל משחק שהוא יעלה ולא יכבוש שלושער הקהל יהיה חסר סבלנות איתו כי רוצים לראות את אלקוקין.
צופה לו התאקלמות לא פשוטה, הלוואי שאני טועה כי יכול להיות הגיים ציינגר שלנו להתחרות עם הגדולות.
צופה לו התאקלמות לא פשוטה, הלוואי שאני טועה כי יכול להיות הגיים ציינגר שלנו להתחרות עם הגדולות.
רבע שעה ועדיין לא עבר בבקרה
רק שלא יהיה פדיחה עם הפקס
רק שלא יהיה פדיחה עם הפקס
-
- קיבל.ה 521 לייקים
חברה אתם יודעים שזה לא עובד ככה בבקרה נכון? הם לא פשוט סוגרים את המשרד ב7 בערב וזהו. אם אתה מתחיל את התהליך לפני הם יעבירו אותו גם בחצות.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 345 לייקים
לא מאמין שהבטיחו לו דבר כזה, אבל גם לא נראה לי שילמו יותר ממיליון יורו על שחקן נבחרת בשביל לשבת על הספסל, בטח תהיה רוטציה בתפקידים על אלקוקין וטוריאל.amorphis כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 18:39 הוא נראה מטורף מהסרטונים אבל האמת שאני מודאג מהתזמון, שחקן כזה לא מגיע בלי שמבטיחים לו שהוא מולחם להרכב, אני לא רואה שום סנריו שהוא לא פותח אבל אחרי שתי המשחקים האחרונים כל משחק שהוא יעלה ולא יכבוש שלושער הקהל יהיה חסר סבלנות איתו כי רוצים לראות את אלקוקין.
- בז'רנו
- קיבל.ה 820 לייקים
אני בפרינציפ לא ראיתי שום סרטון ביצועים שלו עד שזה יהיה רשמי.
למי שראה- אם צריך,להשוות אותו לשחקן ישראלי גם שחקן עבר,מבחינת סגנון משחק ויכולת,למי הייתם משווים אותו?
למי שראה- אם צריך,להשוות אותו לשחקן ישראלי גם שחקן עבר,מבחינת סגנון משחק ויכולת,למי הייתם משווים אותו?
-
- קיבל.ה 328 לייקים
- זיטו
- קיבל.ה 351 לייקים
בתנועות גוף - קצת את מנור סולומון.
הוא מעט יותר קטן ממנו, קצת יותר זריז ממנו אבל גם קצת פחות פיזי ממנו (וזו אולי הסיבה שהוא לא הצליח להשתלב בליגה חזקה יותר כמו ההולנדית)
הוא מעט יותר קטן ממנו, קצת יותר זריז ממנו אבל גם קצת פחות פיזי ממנו (וזו אולי הסיבה שהוא לא הצליח להשתלב בליגה חזקה יותר כמו ההולנדית)
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
- זיטו
- קיבל.ה 351 לייקים
מבחינת מודל שחקן - כן.
אך לא ממחוזותינו
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 820 לייקים
נו,אז מה עשינו בזה? קורין לא שווה אפילו חצי מהסכום הזה
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
- DJSavta
- קיבל.ה 384 לייקים
סרטוני הביצועים שלו מבטיחים מאוד
השם מרגש
הכל מוכן, רק נשאר שיצליח
השם מרגש
הכל מוכן, רק נשאר שיצליח
-
- קיבל.ה 983 לייקים
סינדרום האשה המוכהונרקומן כתב:נו, הביאו רכש ב1.2 מ יורו ונראה לכם שהוא לא יעבור בבקרה?
תנשמו, אתם בטראומה
עוד מעט ידווחו שהוא ירד להטעין את הסלולארי…..
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
לואיזו פרסם פוסט פרידה מאוד יפה מאומוניה
פייר?בתור אוהד כדורגל קצת צובט הלב ..כאילו בתור אחד שחווה כל כך הרבה שברוני לב משחקנים שעזבו.
פייר?בתור אוהד כדורגל קצת צובט הלב ..כאילו בתור אחד שחווה כל כך הרבה שברוני לב משחקנים שעזבו.
כמה פינטזתי עליו שיחתום
עד שהגיע אלקוקין
מבאס מאד שלא יוכלו לשחק ביחד
בזבוז ענק לשים בספסל 1 מהם
עד שהגיע אלקוקין
מבאס מאד שלא יוכלו לשחק ביחד
בזבוז ענק לשים בספסל 1 מהם
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
די כבר קרציה. בדאבל 2010 היתה קבוצה מוכשרת ומגוונת מהיום ומי שטוב שיחק, עונה ארוכה, יש פציעות...וארקוקין יקבל את הדקות שלו.
כל הזמן מחפשים סיבות על מה להתבכיין...לא ראיתי דבר כזה בחיים , באמא שלי.
חצי שנה אנשים מזיינים את המוח על למה לא מביאים 10, עכשיו מתבכיינים על למה הביאו 10.
- Hapolo
- קיבל.ה 900 לייקים
עשית פישוט יתר קצת. דברים משתנים ופתאום התגלה שהפרוספקט יכול להיות שחקן משמעותי כאן ועכשיו על העמדה הזו והוא על הגל וחבל לשנות את התנאים שהוא פורח בהם ולהביא עוד שחקן בתהליך התפתחות שיצרוך הרבה דקות וישב לו על הראש שהוא בעיקרון שחקן כנף שגם שם יש לנו אינפלציה. לא נראה לי שיש מישהו שלא שמח שהבאנו שחקן בפרופיל כזה פשוט יצא עקום קצת. אבל אין ספק שזה צרות של עשירים וכיף שהגענו למצב הזה
רדיוס לבית"ר!
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
בכל קבוצה נורמלית יש מחליף לכל עמדה.
ברדה ניסה עם בנימין ולא הצליח
נתן לאלקוקין צ'אנס, אף אחד כולל ברדה עצמו לא חשב שאלקוקין יספק כאלו מספרים ויכולת בזמן הקצר שהוא פתח בהרכב.
כמו שאמרו, זה צרות טובות כי הוא גם יכול בעמדת ה10 וגם ככנף ימין.
מי שטוב ישחק.
ברדה ניסה עם בנימין ולא הצליח
נתן לאלקוקין צ'אנס, אף אחד כולל ברדה עצמו לא חשב שאלקוקין יספק כאלו מספרים ויכולת בזמן הקצר שהוא פתח בהרכב.
כמו שאמרו, זה צרות טובות כי הוא גם יכול בעמדת ה10 וגם ככנף ימין.
מי שטוב ישחק.
- רווי
- קיבל.ה 1000 לייקים
דבר ראשון ברור שהם יכולים לשחק ביחד שרועי וקרייב למטה ולוזית מעליהם.
דבר שני תחרות זה בריא! בטח לשחקן צעיר. תזכרו מה היה עם כל מיני אושר דוידה, רמזי ספורי וגם רן בינימין, שחקנים נוער שפשוט הולחמו ל11 כי לא היה משהו אחר. ההחתמה של לוזית תעשה לאלקוקין הרבה יותר טוב מאשר תגרע.
דבר שני תחרות זה בריא! בטח לשחקן צעיר. תזכרו מה היה עם כל מיני אושר דוידה, רמזי ספורי וגם רן בינימין, שחקנים נוער שפשוט הולחמו ל11 כי לא היה משהו אחר. ההחתמה של לוזית תעשה לאלקוקין הרבה יותר טוב מאשר תגרע.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1054 לייקים
-
- קיבל.ה 918 לייקים
הותיקים שביניכם אולי זוכרים את אליפות 81.
גימי טורק פתח את העונה ונתן משחקים אדירים, סחב את הפועל (שהיתה בהרכב מעולה) למקום ראשון. אבל אז נפצע.
במקומו נכנס שחקן הספסל, שרק הגיע מיפו, משה סיני (אז היה רק התינוק של אלוהים...) והוביל אותנו לאליפות מדהימה, עם משחקים אדירים !
הלקח הוא שאף פעם לא מספיק שיש כוכב אחד. תמיד צריך גם מחליפים טובים.
סיפור דומה היה באליפות 2000 כשילדי קשטן פרצו עקב פציעות של כוכבי הקבוצה והיו משמעותיים באליפות.
גימי טורק פתח את העונה ונתן משחקים אדירים, סחב את הפועל (שהיתה בהרכב מעולה) למקום ראשון. אבל אז נפצע.
במקומו נכנס שחקן הספסל, שרק הגיע מיפו, משה סיני (אז היה רק התינוק של אלוהים...) והוביל אותנו לאליפות מדהימה, עם משחקים אדירים !
סיפור דומה היה באליפות 2000 כשילדי קשטן פרצו עקב פציעות של כוכבי הקבוצה והיו משמעותיים באליפות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
הבן של אלוהים אומנם עד הפציעה של ג׳ימי היה כינור שני.אבל אף פעם לא היה שחקן ספסל.אדום ותיק כתב:הותיקים שביניכם אולי זוכרים את אליפות 81.
ג׳ימי קרע את המניסקוס באימון לפני משחק העונה נגד נתניה.וכולם אמרו שזה סוף הסיפור של הפועל.אבל במשחק הזה כוכב נולד.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 122 לייקים
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
זה אם ואם. אם נגיע לאירופה ואם עדיין תהיה לנו האפשרות להתחרות באירופה.