סגל לעונה הבאה 2025-2026
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
אודיאסה העלה סטורי שהוא נוסע בתל אביב, חסרים רק ווסה ומוטלי.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 486 לייקים
- iamgabormarton
- קיבל.ה 163 לייקים
-
- קיבל.ה 628 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
אני קצת לא מבין את זה, גם ככה הוא נעדר בגלל אליפות אירופה המיותרת ולא היה עם הקבוצה, עכשיו עוד ימים? מקווה שזה לא קשור לבריאות. יאללה שיבוא כבר ויכנס לכושר, גם ככה אנחנו בזמן חסרiamgabormarton כתב:בוואן יש ראיון עם חינאס שהוא אומר שם שמיציץ קיבל עוד כמה ימים
-
- קיבל.ה 983 לייקים
איטודיס התראיין הערב ואמר שהסגל סגור.
כלומר, לא יגיע 4 חדש וברונו ימשיך עונה נוספת בהפועל .
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
ימשיך ולא ברור מי יפתח בעמדה הזו.Charlie כתב:איטודיס התראיין הערב ואמר שהסגל סגור.
בכל מקרה לי זה ברור שיבוא עוד 4 בהמשך העונה
-
- קיבל.ה 6997 לייקים
ברונו יצטרך לקפוץ שלוש מדרגות ביכולת שלו כדי שזה יהיה סבבה.
אני כמו גביזון אעריך בזהירות שעוד יגיע 4 בהמשך.
אני כמו גביזון אעריך בזהירות שעוד יגיע 4 בהמשך.
-
- קיבל.ה 193 לייקים
תגידו איפה הטאי אודיאסי הזה שהחתמנו?
הוא איתנו?
לא ראיתי אותו בשום משחק אימון ולא בגביע ויינר
הוא איתנו?
לא ראיתי אותו בשום משחק אימון ולא בגביע ויינר
-
- קיבל.ה 215 לייקים
הוא שיחק בשלשת משחקי האימון הראשונים:
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
סיכוי אפסי שהוא ירשם למשחקים בליגה.אלון1 כתב:אוקי תודה לא עדכנתי ווב כנאטה
- מילפורד
- קיבל.ה 2862 לייקים
וסיכוי רק טיפה יותר מאפסי שהוא לא ישוחרר/יושאל לקבוצה אחרת (לדעתי)
פציעה של מוט/אוטורו והוא בעניינים. השאלה למה מייעדים את ברונו
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
אחרי שראיתי אתמול שוב את המשחק נגד קרית אתא בפעם ה5257, אני פתאום קולט שהיום במשחק אימון למשל יכולים לשחק עוד שחקנים שלא שיחקו במשחק האחרון כמו פאקינג: מיצ'יץ', מוטלי, בלייקני, קבוקלו, אניס ואודיאסה, זו חמישיה ראשונה מטורפת ומחליף בפני עצמה! איזה עומק יש לנו השנה!
-
- קיבל.ה 597 לייקים
זה חסר תקדים.
מצד שני, צריך לראות איך שומרים את כולם "חמים" כי הסגל הזה גם יכול לייצר בעיות ותיסכולים
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
אני מודאג מאד לגבי עמדה 4.
ברונו, שאני עדיין בעדו בעמדה זו בסגל הנוכחי, שחקן עם כשרון נדיר אבל עם כמה שהוא אתלט מטורף הוא מגושם ברמות פסיכיות, נראה שכל פעם הוא מגיע למשחק כאילו התעורר משינה.
אם נעזוב את כל אלה נראה שאיטודיס פשוט לא מאמין בו, הוא בקושי משחק גם במשחקי אימון וזה נראה שזה הולך להיות כמו עונה שעברה רק שברונו ישחק בעמדה 4 בדקות המעטות שהוא יקבל.
מה שאומר שדקות רבות מאד, רוצה להגיד רוב רובו של המשחק ביורוליג עמדה 4 שלנו תהיה תומר, וגרוע מכך איש שהוא צריך לשחק 3.
זה יתבטא גם בריבאונד, וגם בהגנה על פרוורדים חזקים וגבוהים שלא חסר ביורוליג וגם בהתקפה למעט לפתוח משחק מבחוץ בסוג של 4 אאוט.
ברונו, שאני עדיין בעדו בעמדה זו בסגל הנוכחי, שחקן עם כשרון נדיר אבל עם כמה שהוא אתלט מטורף הוא מגושם ברמות פסיכיות, נראה שכל פעם הוא מגיע למשחק כאילו התעורר משינה.
אם נעזוב את כל אלה נראה שאיטודיס פשוט לא מאמין בו, הוא בקושי משחק גם במשחקי אימון וזה נראה שזה הולך להיות כמו עונה שעברה רק שברונו ישחק בעמדה 4 בדקות המעטות שהוא יקבל.
מה שאומר שדקות רבות מאד, רוצה להגיד רוב רובו של המשחק ביורוליג עמדה 4 שלנו תהיה תומר, וגרוע מכך איש שהוא צריך לשחק 3.
זה יתבטא גם בריבאונד, וגם בהגנה על פרוורדים חזקים וגבוהים שלא חסר ביורוליג וגם בהתקפה למעט לפתוח משחק מבחוץ בסוג של 4 אאוט.
-
- קיבל.ה 238 לייקים
ברונו לא 4, הוא כבד ואיטי לעמדה הזאת.. כל הקריירה הוא שיחק 5 וגם בנבחרת ברזיל. לא מובן לי הקטע הזה לא להביא שחקן בעמדה 4 ועד שאנחנו ביורוליג.. להביא 3 סנטרים זרים אבל אף זר לעמדה 4 ? הזיה.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
בעיניי, ברונו לגמרי מתאים ל4. יש לו רגליים טובות, לא כבד, מסתדר יופי בחילופים אפילו מול גארדים, וגם הקליעה שלו טובה. ב־5 חסרה לו קשיחות וריבאונד מול הגדולים. הוא ריבאונדר די בינוני גם כ4, אבל לדעתי הוא מתאים מאוד לעמדה הזו. ברור שאם הוא יעלה אדיש כמו בעונה שעברה זה לא יעבוד, אבל אם הוא יבוא חד – אנחנו יכולים לקבל ממנו אחלה שחקן שיכול לעשות את ההבדל.
-
- קיבל.ה 2028 לייקים
ממה שאני ראיתי היום הוא שחק רק 4, כל פעם ליד סנטר אחר
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים

- DavidSheriff9
- קיבל.ה 219 לייקים
לפי שקדי בוואלה
https://sports.walla.co.il/item/3783657
תומר אמור להיות ה-4 הפותח שלנו ביורוליג אבל יש מצב שזה יהיה איש
בנוסף -
מנסים להכניס את ברונו לעניינים
(מה? השחקן בכושר.. נמצא כאן כבר הרבה זמן.. לא רואה דקה)
לדעתי מנסים להראות לו את הדרך החוצה אחרת אין מצב שלא שיחק שניה בינתיים..
https://sports.walla.co.il/item/3783657
תומר אמור להיות ה-4 הפותח שלנו ביורוליג אבל יש מצב שזה יהיה איש
בנוסף -
מנסים להכניס את ברונו לעניינים
(מה? השחקן בכושר.. נמצא כאן כבר הרבה זמן.. לא רואה דקה)
לדעתי מנסים להראות לו את הדרך החוצה אחרת אין מצב שלא שיחק שניה בינתיים..
- 7even
- קיבל.ה 3336 לייקים
לא בדקתי כמה ריבאונדים איש לקחת אתמול מול העמק, אבל הוא נתן שם כמה סגירות יפות מאד שאמן והלוואי תומר ילמד מהן.
אפילו לא צריך לקחת את הרבאונד, רק לסגור אליו.
אפילו לא צריך לקחת את הרבאונד, רק לסגור אליו.
יחד, רק יחד! 

- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
דה פאק?!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
מה שאני חושש ממנו ומזיין עליו תשכל כבר חודשים קורה.
איש נתן משחק מעולה אתמול.
בין זה לבין לעשות אותו 4 פותח ביורוליג או אפילו 4 פותח בליגה זו דרך ארוכה ולמעשה אין בניהם קשר.
ההרכב הפותח הקבוע שלנו עונה שעברה איש היה 3 ותומר 4, להפוך את איש ל4 זה למעשה לעבור לסמול בול קבוע בליגה קשה ןפיזית הרבה יותר ולעשות שנמוך לסגל בעמדה הזו ושנמוך כללי ביחס למה שצריך.
גם כשאיש שיחק אתמול היינו גרועים בריבאונד מול העמק, אז מה יהיה ביורוליג? הטיפול בריבאונד לא יבוא לא מאיש ולא מתומר בעמדה 4.
הבעיה העיקרית היא השארנו את ברונו, זו בעיה כי להערכתי (בלבד) איטודיס לא מחזיק ממנו/לא רוצה אותו לעמדה הזו מהסיבה הפשוטה שגם עונה שעברה וגם העונה הוא כמעט ולא משחק, וזה אחרי שעבר אליפות אמריקה מצויינת מבחינתו ובכושר.
יש לנו סגל רכזים מדהים, יש לנו סגל סנטרים מדהים, גם עמדה 3 שלנו על הכיפאק ממש.
אבל יש לנו בור בעמדה 4 ליורוליג ואני לא מבין מה עשו מהבחינה הזאת העונה, לא משתמשים בברונו אז להפרד ממנו ולהביא 4 אתמול.
איש נתן משחק מעולה אתמול.
בין זה לבין לעשות אותו 4 פותח ביורוליג או אפילו 4 פותח בליגה זו דרך ארוכה ולמעשה אין בניהם קשר.
ההרכב הפותח הקבוע שלנו עונה שעברה איש היה 3 ותומר 4, להפוך את איש ל4 זה למעשה לעבור לסמול בול קבוע בליגה קשה ןפיזית הרבה יותר ולעשות שנמוך לסגל בעמדה הזו ושנמוך כללי ביחס למה שצריך.
גם כשאיש שיחק אתמול היינו גרועים בריבאונד מול העמק, אז מה יהיה ביורוליג? הטיפול בריבאונד לא יבוא לא מאיש ולא מתומר בעמדה 4.
הבעיה העיקרית היא השארנו את ברונו, זו בעיה כי להערכתי (בלבד) איטודיס לא מחזיק ממנו/לא רוצה אותו לעמדה הזו מהסיבה הפשוטה שגם עונה שעברה וגם העונה הוא כמעט ולא משחק, וזה אחרי שעבר אליפות אמריקה מצויינת מבחינתו ובכושר.
יש לנו סגל רכזים מדהים, יש לנו סגל סנטרים מדהים, גם עמדה 3 שלנו על הכיפאק ממש.
אבל יש לנו בור בעמדה 4 ליורוליג ואני לא מבין מה עשו מהבחינה הזאת העונה, לא משתמשים בברונו אז להפרד ממנו ולהביא 4 אתמול.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 219 לייקים
נראה לי שברונו פה רק בגלל חידוש החוזה האוטומטי
איטודיס כנראה לא רוצה אותו לא ב-5 ולא ב-4 ולא בכלל...
אגב איטודיס לא רוצה:
בשידור המשחק נגד ק.אתא אלי סהר אמר ש"מקורות יודעי דבר" אמרו שאחרי תקרית בולגריה איטודיס אמר במועדון שהוא גם לא רוצה את מוטלי
(אני יכול להבין למה.. זה יכול לחרב חדר הלבשה שחקן כזה שאי אפשר לסמוך עליו)
איטודיס כנראה לא רוצה אותו לא ב-5 ולא ב-4 ולא בכלל...
אגב איטודיס לא רוצה:
בשידור המשחק נגד ק.אתא אלי סהר אמר ש"מקורות יודעי דבר" אמרו שאחרי תקרית בולגריה איטודיס אמר במועדון שהוא גם לא רוצה את מוטלי
(אני יכול להבין למה.. זה יכול לחרב חדר הלבשה שחקן כזה שאי אפשר לסמוך עליו)
איש היה מצויין אתמול , אחד המשחקים הטובים שלו אבל מכאן ועד 4 ביורוליג הדרך ארוכה
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
אם נחזור רגע למציאות הפסיכית והעצובה שלנו, לפי כל הדיווחים אנחנו מתקרבים לסבב נוסף עם איראן והוא לא רחוק ץ, הסבב עם איראן היה הכי מפחיד כי הישיבה בממ"ד לא באמת עוזרת מעבר לרסיסים, ונפגעו פה בניינים באופן מפחיד כולל הדירה של איטודיס.
אני מקווה שמתכוננים להעיף מפה את כולם כולל כולם כמה שיותר מהר לסופיה, כי הליגה בארץ גם ככה תתבטל ובצדק.
כמה עצוב.
עצם זה שינאי הרים פה קבוצה כזאת במציאות הבלתי אפשרית הזאת ואנחנו לוקחים את זה כמובן מאליו כבר זו גם הזיה אחת ענקית.
אני מקווה שמתכוננים להעיף מפה את כולם כולל כולם כמה שיותר מהר לסופיה, כי הליגה בארץ גם ככה תתבטל ובצדק.
כמה עצוב.
עצם זה שינאי הרים פה קבוצה כזאת במציאות הבלתי אפשרית הזאת ואנחנו לוקחים את זה כמובן מאליו כבר זו גם הזיה אחת ענקית.
-
- קיבל.ה 1753 לייקים
אם המלחמה תחזור וכל העונה תלך לפח - אין יותר הפועל קלאסי מזה
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
רבינוביץ

-
- קיבל.ה 687 לייקים
חוץ מטלגרם איפה בדיוק כל הדיווחים?גביזון כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 19:23 אם נחזור רגע למציאות הפסיכית והעצובה שלנו, לפי כל הדיווחים אנחנו מתקרבים לסבב נוסף עם איראן והוא לא רחוק ץ, הסבב עם איראן היה הכי מפחיד כי הישיבה בממ"ד לא באמת עוזרת מעבר לרסיסים, ונפגעו פה בניינים באופן מפחיד כולל הדירה של איטודיס.
כמה עצוב.
כי אני ראיתי משהו על נושאת המטוסים גראלד פורד בדרך למפרץ מהטלגרם, אבל הדיווח הרשמי הכי עדכני שמצאתי הוא שהיא בים הצפוני
https://news.usni.org/2025/09/25/carrie ... high-north
-
- קיבל.ה 1568 לייקים
-
- קיבל.ה 1568 לייקים
איזו טכניקת זריקה נוראית. הם חייבים לשחרר אותו כמה שיותר מהר.
- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
אאל"ט איש ויינרייט הגיע אלינו מפניקס, יותר משמח לעזור להם גם עם הבחור הנ"ל שאנחנו גם די צריכים כזה.Niro כתב:
איזו טכניקת זריקה נוראית. הם חייבים לשחרר אותו כמה שיותר מהר.
- 7even
- קיבל.ה 3336 לייקים
אגב משחק שני ברצף שהבוקס סקור שלנו ממש מאוזן.
גם זה מקשה מאד על היריבות ומראה שיש שטף במשחק.
אחלה איטודיס.
אחלה איטודיס.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3800 לייקים
נכון גמני חשבתי על זה, זה בלט מול אנדולו שם הם היו די תלויים אאל"ט בלוייד ואוסמאני .7even כתב:אגב משחק שני ברצף שהבוקס סקור שלנו ממש מאוזן.
אחלה איטודיס.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
יאללה בשעה טובה יש עסקה.
עכשיו שיחזרו המשחקים לארץ ושיסכים להגיע 4
עכשיו שיחזרו המשחקים לארץ ושיסכים להגיע 4