גיא פרימור מונה למנכ"ל

פורום אוהדי הפועל תל אביב
בר לב אדום
קיבל.ה  391 לייקים

נועם שחם כתב: 06 אוקטובר 2024, 14:52
Gili כתב: 01 אוקטובר 2024, 15:32 אם אפשר גם להביא את הסקאוט הראשי של באר שבע שהם טרחו לזרוק, אני אשמח.
הלוואי, אבל לא רואה את זה קורה.

לטעמי אחד ממוחות הכדורגל היותר מבריקים שיש פה (גילוי נאות הוא גם חבר קרוב).
מבריקים, מבריקים.. בסוף במבחן התוצאה, איזה שחקנים ב״ש הנחיתו כאן בשנים האחרונות? (חוץ כמובן מכל יוצאי הפועל שלקחו מאיתנו)

לא, תודה.
סמל אישי של משתמש
Charmander
קיבל.ה  453 לייקים

לפטר.
(את דגו)
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
נועם שחם
קיבל.ה  1054 לייקים

בר לב אדום כתב: 06 אוקטובר 2024, 17:47
נועם שחם כתב: 06 אוקטובר 2024, 14:52
Gili כתב: 01 אוקטובר 2024, 15:32 אם אפשר גם להביא את הסקאוט הראשי של באר שבע שהם טרחו לזרוק, אני אשמח.
הלוואי, אבל לא רואה את זה קורה.

לטעמי אחד ממוחות הכדורגל היותר מבריקים שיש פה (גילוי נאות הוא גם חבר קרוב).
מבריקים, מבריקים.. בסוף במבחן התוצאה, איזה שחקנים ב״ש הנחיתו כאן בשנים האחרונות? (חוץ כמובן מכל יוצאי הפועל שלקחו מאיתנו)

לא, תודה.
קודם כל הנחיתו לא מעט שחקנים מצויינים בשנים האחרונות. כמו ספר, דנילו אספריה, הלדר לופס, ג'וסואה, פוקו, רודריגו באריירו, פארליי רוסה, אקולטסה, לוסיו, ג'ימי מארין (לא הצליח בב"ש כי הגיע צעיר אבל היום שחקן בכיר בליגה הרוסית ובנבחרת קוסטה ריקה), לפניהם הובאן, אוגו, מיגל ויטור כמובן. לא חסר. הלוואי עלי 2-3 מתוך השמות האלו.

בנוסף, אתה שוכח שסקאוט לא קובע מי יוחתם ולא כל החתמה קשורה בהכרח לסקאוטינג - ולא כל שחקן שהסקאוט מציע מוחתם, רחוק מאד מזה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

אני רק שאלה
אם פרימור אוהד הפועל רמת גן (הוא אוהד וגם היה בעבר מנהל בקבוצה)
והם מתחרים מולנו על עלייה
זה לא יוצר ניגוד עניינים?
בני12
קיבל.ה  2020 לייקים

תא מרבוטא כתב: 08 נובמבר 2024, 07:31 אני רק שאלה
אם צבי רוזן אוהד את מכבי והם מולנו בגמר גביע זה לא ניגוד אינטרסים?
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

בני12 כתב: 08 נובמבר 2024, 11:35
שאלה טובה
אבל פרימור בתפקיד מנכל ולא שחקן.
בני12
קיבל.ה  2020 לייקים

תא מרבוטא כתב: 08 נובמבר 2024, 11:59
שאלה טובה
רוזן היה המאמן.
גם יצחק שניאור.
גילי לנדאו גם היה אוהד מכבי.

ולשחקן/מאמן יש הרבה יותר השפעה על המשחק מאשר למנכ"ל
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

בני12 כתב:
ביחוד ששנה לפני הוא לקח לנו גביע.
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

בני12 כתב: 08 נובמבר 2024, 12:15

שאלה טובה
רוזן היה המאמן.
גם יצחק שניאור.

יכול להיות, שאלה טובה.
גילי לנדאו היה מכביסט!?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

תא מרבוטא כתב: 08 נובמבר 2024, 13:58
בני12 כתב: 08 נובמבר 2024, 12:15
שאלה טובה
רוזן היה המאמן.
גם יצחק שניאור.

יכול להיות, שאלה טובה.
גילי לנדאו היה מכביסט!?
חבר שאבא שלו גדל עם גילי בבת ים לא מכיר את זה. אבל לך תדע
OMG עווופררר
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

רווי כתב:
בני12 כתב: 08 נובמבר 2024, 12:15 רוזן היה המאמן.
גם יצחק שניאור.

יכול להיות, שאלה טובה.
גילי לנדאו היה מכביסט!?
כשהוא היה ילד והגיע להפועל הוא אהד את מכבי.
אך תמיד סיפר שמהר מאוד זה עבר לו.
בני12
קיבל.ה  2020 לייקים

Nati כתב: 08 נובמבר 2024, 18:08
רווי כתב:
יכול להיות, שאלה טובה.
גילי לנדאו היה מכביסט!?
לפחות עד גיל נוער זה עדין היה לו.
מכיר מישהו שהיה איתו בקבוצת הנוער (גם הוא אוהד מכבי) שספר לי שהם היו עומדים בשער 5 ושמחים בשקט בגולים של מכבי
ארז שדה
קיבל.ה  1112 לייקים

בני12 כתב: 08 נובמבר 2024, 18:40
רווי כתב: חבר שאבא שלו גדל עם גילי בבת ים לא מכיר את זה. אבל לך תדע
מכיר מישהו שהיה איתו בקבוצת הנוער (גם הוא אוהד מכבי) שספר לי שהם היו עומדים בשער 5 ושמחים בשקט בגולים של מכבי
שיאהד את מי שהוא רוצה , הביא לנו גביע ואליפות בלתי נשכחים בשנות ה80.
אחלה גילי :heart:
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

ארז שדה כתב:
בני12 כתב: 08 נובמבר 2024, 18:40
Nati כתב: 08 נובמבר 2024, 18:08 כשהוא היה ילד והגיע להפועל הוא אהד את מכבי.
שיאהד את מי שהוא רוצה , הביא לנו גביע ואליפות בלתי נשכחים בשנות ה80.
אחלה גילי :heart:
גילי היה הרבה יותר מזה.
גילי היה הנשמה של הפועל.
היום כבר לא יוצרים שחקנים כאלו.
כמו שכבר כתבתי,בגיל מאוד צעיר הוא התהפך,והפך לאדום.
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

בני12 כתב:
רווי כתב: חבר שאבא שלו גדל עם גילי בבת ים לא מכיר את זה. אבל לך תדע
בגיל נוער הוא כבר שיחק בבוגרים.
הוא עלה לבוגרים בגיל 16.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  706 לייקים

הרכש הכי טוב של ספרא
L.S
קיבל.ה  1633 לייקים

:bow:
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  187 לייקים

מרשים הבחור,אנחנו בידיים טובות.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

עבודה נהדרת
בכל האספקטים, אבל הוא לא יכול לבד בלי בעלים יציב ועם אפשרות למערכת גדולה מסביב.
לצורך העניין הוא לא היה ממקסם יכולות אצל הניסנובס.
אדום
קיבל.ה  1073 לייקים

תותח. כמה היה חסר לנו גם בתקופות כבירי ומינצברג מנכ"ל שמבין כדורגל, בלי התערבות מיותרת של הבעלים
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  187 לייקים

dino כתב: 21 ספטמבר 2025, 16:14 עבודה נהדרת
בכל האספקטים, אבל הוא לא יכול לבד בלי בעלים יציב ועם אפשרות למערכת גדולה מסביב.
לצורך העניין הוא לא היה ממקסם יכולות אצל הניסנובס.
השאיפות בהתאם לתקציב,זה בא לידי ביטוי במטרות שונות וחלוקת תקציב שונה.

מה שכן אפשר לומר שהוא היה מתקשה עם בעלים שדוחף את האף בכל החלטה ומטייל בחדר הלבשה ולוחש למאמן בדומה למריץ המניות מאשדוד וכו..

כאן הוא מקבל את הגב,שקט ובטחון לעבוד.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הצבי ישראל
קיבל.ה  85 לייקים

לחשוב שיוסי בניון היה מועמד לתפקיד מעבירה בי חלחלה ובחילה.
אללה גיא פרימור❤
ונרקומן
קיבל.ה  460 לייקים

סתם שאלה - מה מרשים אותכם בו? מה אנחנו יודעים על המעורבות שלו?

אני מתרשם מאוד מהראיונות ששמעתי, השקט סביב והסרטון של הפפ טוק שלו בחדר הלבשה, אבל אשמח לשמוע על עוד דברים (מקורבים?)
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

אתחיל ואומר, שאין ספק שפרימור עושה דברים טובים במערכת, רואים הבדלים תהומיים בהתנהלות המועדון בהרבה תחומים, ולראשונה אנחנו מתחילים להידמות למועדון נורמלי...
ההתנהלות המקצועית שלו ושל המערכת בקיץ זה כבר משהו אחר, ולטעמי היא הייתה כושלת בסהכ . עלו כאן כל הזמן אותם טיעונים מקילים, של סגל חדש לבנות והמלחמה באיראן. טיעונים ראויים. אלא שכבר במרץ היה ברור שעלינו כך שזמן לא היה חסר להתכונן, והצרכים הרבים במיוחד להרכב היו צריכים להביא לכאן יותר שחקנים כבר עד אמצע יוני אז החלה המלחמה. וגם אחריה, והפגיעה שאין ספק שהותירה, היה מספיק זמן להחתמות מוקדמות יותר. רק שהמוטו כפי שהובהר גם על ידו- ולא משנה אם זה רוח הבעלים או החלטות של ההנהלה- היה לקחת את הזמן ולבדוק היטב כל עסקה כדי שיגיעו השחקנים הנכונים. עמדה סבירה, רק שכשאתה צריך למלא את כל ההרכב, ולוקח ולוקח ולוקח את הזמן, ומחכה אולי גם להזדמנויות שיגיעו למשל מקבוצות שיודחו מאירופה, אתה במקביל פועל גם הפוך, נלחץ מהזמן ולוקח הימורים. כי בינתיים שחקנים אחרים בורחים, ובינתיים ההכנות לעונה מתקדמות ואתה מגיע למצב ששחקני הרכב חסרים לפתיחת הליגה, וחלק מאלה שהגיעו כמעט ולא הספיקו להתערות. ואני לא כבר לא מדבר על התהליך הארוך שהביא לנו מכל השחקנים שבעולם את פלקאו וסילבה, שניתן לצפות שתהליך כזה יביא לכאן פרופילים אחרים, או את לואיזה לואיזה, שעם כל כשרונו הגדול, הוא לא הפרופיל של העמדה לה הוא מגיע. אז בסופו של דבר מכל ההתנהלות המסודרת כביכול, אנחנו קבוצה בהרצה אל תוך הליגה, תוך הלחמה של שחקנים חדשים, ואחד מגן ימני שלא קיים בכלל. יצאנו די במזל משני המשחקים הראשונים, ואפשר רק לתאר אם היינו מפסידים לקרית שמונה ומגיעים במצב רע נגד הבן גביריאדה, שני משחקים שכל כולם על ההכנה הגרועה לעונה. בקלות היינו יכולים להיות היום במצב אחר. לזה קוראים התנהלות כושלת.

התנהלות כושלת לא אומרת שהתוצר כושל לעומת זאת, זה לא אומר שחלק גדול מהשחקנים שהגיעו, כמובן בעזרת המאמן, לא יתגבשו לאחלה קבוצה. ההימור גם יכול להשתלם באותה מידה שייכשל. למרות הבניה הצולעת, העובדה שהצלחנו לצאת משני המשחקים הראשונים עם 4 נקודות ( ושמיטת הנקודות נגד ריינה החלשה בעייתית כשלעצמה אבל במכלול שני המשחקים ואיך שנראינו צריך להגיד תודה ) והמחצית השניה הטובה נגד ביתר כבר שמה אותנו במקום בטוח יותר שהשתקף אתמול למרות עוד משחק חלש בהגנה, ובמצב שאלקוקין וטוריאל לבדם קורעים קבוצה במו רגליהם וצריכים להביא אותנו טפו טפו במצב טוב לשבועיים הקשים נגד בש והמחלה. אבל היינו ממש לא רחוקים מלהגיע למשחק מול ביתר בלחץ גדול, בואך המשך מומנטום שלילי, בטחון נמוך והגעה לשני המשחקים הקשים כשהם יכולים לגרור אותנו לבלגן גדול. ולא הייתה לזה סיבה הגיונית, בכל הכבוד גם לאותה איראן, אף קבוצה רצינית שמתנהלת נכון לא בונה ככה.
אז גם אם הכל יילך לנו- לואיזה יתחבר ויטמטם הגנות, בוסקילה יככב ,קרייב ישלוט ואלקוקין וטוריאל יקרעו גם את טרנר וינצחו לנו סוף סוף דרבי, ואפילו יקרה נס ויגיע מגן ימני אמיתי ונפתיע את כל העולם ונתחרה על אליפות, זה לא אומר שבקיץ הבא צריך להתנהל אותו הדבר. כמובן שהתסריט הכי טוב הוא שנעלה לאירופה ואז לא תהיה ברירה אלא לבנות מוקדם יותר, מבחינתי ווין ווין...
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

מזמן לא קראתי הודעה שפחות הסכמתי איתה כמו זו
amorphis
קיבל.ה  197 לייקים

D&3 כתב: 21 ספטמבר 2025, 22:35 מזמן לא קראתי הודעה שפחות הסכמתי איתה כמו זו
כנ'ל וזה כולל את ההודעה על להביא את שון ויסמן ויונתן כהן ואפילו את זאת שברדה זה דגו עם מזל
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  187 לייקים

joshsoos כתב: 21 ספטמבר 2025, 21:48 אתחיל ואומר, שאין ספק שפרימור עושה דברים טובים במערכת, רואים הבדלים תהומיים בהתנהלות המועדון בהרבה תחומים, ולראשונה אנחנו מתחילים להידמות למועדון נורמלי...
ההתנהלות המקצועית שלו ושל המערכת בקיץ זה כבר משהו אחר, ולטעמי היא הייתה כושלת בסהכ . עלו כאן כל הזמן אותם טיעונים מקילים, של סגל חדש לבנות והמלחמה באיראן. טיעונים ראויים. אלא שכבר במרץ היה ברור שעלינו כך שזמן לא היה חסר להתכונן, והצרכים הרבים במיוחד להרכב היו צריכים להביא לכאן יותר שחקנים כבר עד אמצע יוני אז החלה המלחמה. וגם אחריה, והפגיעה שאין ספק שהותירה, היה מספיק זמן להחתמות מוקדמות יותר. רק שהמוטו כפי שהובהר גם על ידו- ולא משנה אם זה רוח הבעלים או החלטות של ההנהלה- היה לקחת את הזמן ולבדוק היטב כל עסקה כדי שיגיעו השחקנים הנכונים. עמדה סבירה, רק שכשאתה צריך למלא את כל ההרכב, ולוקח ולוקח ולוקח את הזמן, ומחכה אולי גם להזדמנויות שיגיעו למשל מקבוצות שיודחו מאירופה, אתה במקביל פועל גם הפוך, נלחץ מהזמן ולוקח הימורים. כי בינתיים שחקנים אחרים בורחים, ובינתיים ההכנות לעונה מתקדמות ואתה מגיע למצב ששחקני הרכב חסרים לפתיחת הליגה, וחלק מאלה שהגיעו כמעט ולא הספיקו להתערות. ואני לא כבר לא מדבר על התהליך הארוך שהביא לנו מכל השחקנים שבעולם את פלקאו וסילבה, שניתן לצפות שתהליך כזה יביא לכאן פרופילים אחרים, או את לואיזה לואיזה, שעם כל כשרונו הגדול, הוא לא הפרופיל של העמדה לה הוא מגיע. אז בסופו של דבר מכל ההתנהלות המסודרת כביכול, אנחנו קבוצה בהרצה אל תוך הליגה, תוך הלחמה של שחקנים חדשים, ואחד מגן ימני שלא קיים בכלל. יצאנו די במזל משני המשחקים הראשונים, ואפשר רק לתאר אם היינו מפסידים לקרית שמונה ומגיעים במצב רע נגד הבן גביריאדה, שני משחקים שכל כולם על ההכנה הגרועה לעונה. בקלות היינו יכולים להיות היום במצב אחר. לזה קוראים התנהלות כושלת.

התנהלות כושלת לא אומרת שהתוצר כושל לעומת זאת, זה לא אומר שחלק גדול מהשחקנים שהגיעו, כמובן בעזרת המאמן, לא יתגבשו לאחלה קבוצה. ההימור גם יכול להשתלם באותה מידה שייכשל. למרות הבניה הצולעת, העובדה שהצלחנו לצאת משני המשחקים הראשונים עם 4 נקודות ( ושמיטת הנקודות נגד ריינה החלשה בעייתית כשלעצמה אבל במכלול שני המשחקים ואיך שנראינו צריך להגיד תודה ) והמחצית השניה הטובה נגד ביתר כבר שמה אותנו במקום בטוח יותר שהשתקף אתמול למרות עוד משחק חלש בהגנה, ובמצב שאלקוקין וטוריאל לבדם קורעים קבוצה במו רגליהם וצריכים להביא אותנו טפו טפו במצב טוב לשבועיים הקשים נגד בש והמחלה. אבל היינו ממש לא רחוקים מלהגיע למשחק מול ביתר בלחץ גדול, בואך המשך מומנטום שלילי, בטחון נמוך והגעה לשני המשחקים הקשים כשהם יכולים לגרור אותנו לבלגן גדול. ולא הייתה לזה סיבה הגיונית, בכל הכבוד גם לאותה איראן, אף קבוצה רצינית שמתנהלת נכון לא בונה ככה.
אז גם אם הכל יילך לנו- לואיזה יתחבר ויטמטם הגנות, בוסקילה יככב ,קרייב ישלוט ואלקוקין וטוריאל יקרעו גם את טרנר וינצחו לנו סוף סוף דרבי, ואפילו יקרה נס ויגיע מגן ימני אמיתי ונפתיע את כל העולם ונתחרה על אליפות, זה לא אומר שבקיץ הבא צריך להתנהל אותו הדבר. כמובן שהתסריט הכי טוב הוא שנעלה לאירופה ואז לא תהיה ברירה אלא לבנות מוקדם יותר, מבחינתי ווין ווין...

"אם היינו מפסידים לקרית שמונה ומגיעים במצב רע נגד הבן גביריאדה, שני משחקים שכל כולם על ההכנה הגרועה לעונה. בקלות היינו יכולים להיות היום במצב אחר. לזה קוראים התנהלות כושלת."

מה זה אם היינו מפסידים או היינו יכולים להיות?

לא הפסדנו,נצחנו.
רוב שחקני הרכש הציגו יכולת טובה,זה שנמנעו מפזיזות והחתמת שחקנים במהירות כפי שאתה דורש,התבררה כהחלטה נבונה ובריאה,הקבוצה מציגה כדורגל טוב.

אני יכול להבין אוהדים שמתלוננים על קבוצה שמציגה כושר ירוד,רצף הפסדים,שחקנים לא נלחמים,חוסר תיאום.

אבל אוהדים שמתלוננים על מה היה יכול לקרות ומדמיינים לעצמם תרחישים כאלה ואחרים,אני לא מצליח להבין.

הדבר היחידי שאני יכול להסכים איתך זה שיש צורך במגן ימיני חוץ מזה אני מסרב בתוקף להיות פסימיסט רדוף בידי דמיונות.
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

מסכים איתך שלא הצלחת להבין מה שכתבתי...
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

joshsoos כתב: 21 ספטמבר 2025, 21:48 אתחיל ואומר, שאין ספק שפרימור עושה דברים טובים במערכת, רואים הבדלים תהומיים בהתנהלות המועדון בהרבה תחומים, ולראשונה אנחנו מתחילים להידמות למועדון נורמלי...

אם הבנתי הטענה, זה בעצם להחתים יותר מהר? יותר מוקדם? זה המדד? כי אני מניח שלא וצריך לאזן עם יסודיות. ואז ההבדל בינך לפרימור זה מיקום האיזון הזה ואין כאן מדע מדויק. בטח לא התנהלות כושלת בהכרח. הרי אם דיארה היה חותם נניח בהתחלה ורמת גן לא היו עושים שריר...

מה שכן ההגנה שלנו לא ברמה מספיקה כרגע
Or_5
קיבל.ה  126 לייקים

התנהלות מהטובות שידענו בשני העשורים האחרונים!
מה עזר לנו להחתים שחקנים מהר יותר ומוקדם יותר?
מה הבעיה שהתעקשו לבחור בפינצטה כל שחקן ושחקן וזה נמשך עד סוף החלון?
גם מה זה אם לא היינו מנצחים אז היה אחרת? בשורה התחתונה ניצחנו! הפועל הציגה כדורגל טוב יותר וטוב פחות ובעיקר הציגה אופי ועמוד שדרה שהיה יסר לה כבר 15 שנים! 4 משחקים חזרת מפיגור 3 מהם ניצחת זה לא מקרה חד פעמי וזה מראה על קבוצה שלא נבהלת לא מפחדת ולא חוששת גם אם היא סופגת ראשונה!
בשורה התחתונה אני בוחר את ההתנהלות של הקיץ על פני כל התנהלות אחרת שתביא לפה שחקנים בכמות על פני האיכות!
דבר נוסף מי יודע מה היה מאחורי הקלעים ואיזה שחקנים רצו אך סירבו להגיע?
אחלה אחלה ספרא פרימור וברדה!
יאללה הפועל
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

להתנהל כמו שכל קבוצה נורמלית אמורה, בניה נכונה ומאוזנת. אם אתה קבוצה שעולה ליגה וצריכה להחליף הרכב שלם, אתה חייב להביא כמה שיותר שחקנים מוקדם. אם יש לך כבר בסיס, אתה יכול לקחת את הזמן עם חלק מהחיזוק, אם אתה מתחיל קמפיין אירופי ביולי גם רצוי שתסגור כמה שיותר מהסגל עד אז וכו וכו.
ומעבר לכך התנהלות כללית. בעונת המלפפונים אני עוקב לא רק אחרי הקבוצות שלי, ואתה נחשף להמון סוגים של הנהלות ודרכי התנהלות, יש כאלה שיודעים מה הם עושים ויש כאלה שפחות, כמו בכל מקצוע. לזהות שחקנים, לדעת להתנהל מול מועדונים וסוכנים, חלוקת סמכויות בין מאמן הניהול המקצועי והבעלים. אם ניקח רק כדוגמה הכי נוראית ואומללה, הקבוצה האנגלית שלי, תוכל לראות איזה כשלון עצום בניהול המקצועי ובנית הקבוצה בעשור האחרון למרות מאות מיליונים שיצאו, לעומת איך נראה ניהול של קבוצות אחרות באותה ליגה ובהרבה פחות כסף. פעם בישראל היה פה איזה משה דדש שהחתים שחקנים על מפיות ובנה קבוצות אלופות עם זה.
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

כרגע אתה בהרכב עם שני שחקנים משנה שעברה, 3 שהגיעו בתחילת החלון, 3 שהגיעו ביולי, 2 שהגיעו באוגוסט ואחד שהגיע בספטמבר( סופר את לויזו ע"י אלקוקין )

נשמע לי מאוזן מאוד
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

ראיתי עכשיו את רשימת העוזבים בהפועל, וזה מדהים שאשכרה אף אחד שם לא רלוונטי לעונה חוץ מישראלוב שהושאל ואולי הרמן/וייר כדי שיהיה מגן ימין טבעי בסגל.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

עזבו:

רותם חטואל - הפועל חיפה
אור ישראלוב - אשטוריל
מילאן מקאריץ' - דה נאנג
עופר גלברד - מכבי יפו
הנריק ז'וקו - בוטב פלובדיב
איתמר שבירו - עירוני טבריה
גוראן אנטוניץ' - ולז מוסטר
עידו שרון - עירוני טבריה
עידו וייר - עירוני קרית שמונה
גוני נאור - מכבי חיפה
רובי לבקוביץ'
בן שהר
אחמד עאבד
יעקב בריהון
רועי הרמן
דויד קופרמן
דודו סמפאיו
OMG עווופררר
זרתותח
קיבל.ה  148 לייקים

רווי כתב: 22 ספטמבר 2025, 17:14 עזבו:

רותם חטואל - הפועל חיפה
אור ישראלוב - אשטוריל
מילאן מקאריץ' - דה נאנג
עופר גלברד - מכבי יפו
עידו שרון - עירוני טבריה
גוני נאור - מכבי חיפה
רובי לבקוביץ'
בן שהר
אחמד עאבד
יעקב בריהון
רועי הרמן
דויד קופרמן
דודו סמפאיו
אם רועי הרמן עדיין חופשי, לא פוסל
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

זרתותח כתב: 22 ספטמבר 2025, 17:15

רותם חטואל - הפועל חיפה
אור ישראלוב - אשטוריל
מילאן מקאריץ' - דה נאנג
עופר גלברד - מכבי יפו
עידו שרון - עירוני טבריה
גוני נאור - מכבי חיפה
רובי לבקוביץ'
בן שהר
אחמד עאבד
יעקב בריהון
רועי הרמן
דויד קופרמן
דודו סמפאיו
מה זה לא פוסל זה אחלה מגן ימין לא מבין למה הוא לא בהפועל. לדעתי יש איזה עיניין עם ברדה שלא מחבב אותו.
OMG עווופררר
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

מילה על שיער כזה מלא?
אם ברוח החג אפשר קצת לקחת מחשבות קינאה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

רווי כתב: 22 ספטמבר 2025, 17:17
זרתותח כתב: 22 ספטמבר 2025, 17:15

רותם חטואל - הפועל חיפה
אור ישראלוב - אשטוריל
מילאן מקאריץ' - דה נאנג
עופר גלברד - מכבי יפו
עידו שרון - עירוני טבריה
גוני נאור - מכבי חיפה
רובי לבקוביץ'
בן שהר
אחמד עאבד
יעקב בריהון
רועי הרמן
דויד קופרמן
דודו סמפאיו
מה זה לא פוסל זה אחלה מגן ימין לא מבין למה הוא לא בהפועל. לדעתי יש איזה עיניין עם ברדה שלא מחבב אותו.
לפי פרסומים בדרך להפועל ירושלים
שליחת תגובה