לויזוס לואיזו
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
טוב אני עכשיו ממש סקרן לראות אותו משחק אחרי כל ההודעות פה. שיהיה בהצלחה בסכום כזה מקבוצה כזאת עושה רושם שמדובר בשחקן שחקן. שיהיה בהצלחה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
-
- קיבל.ה 577 לייקים
כל הדבר הזה מזכיר לי שנראה לי @רדפוקס ניסה להמליץ להנהלה דאז להביא את אוסקר סקאריונה עוד שהיה בליגה השנייה בשוויץ, בסוף אגב הגיע למכבי כמה שנים אחרי 

-
- קיבל.ה 456 לייקים
לפי ספורט5, רק לשלושה ילידי 2003 יש יותר הופעות מללויזו; בלינגהאם, ששקו ומוסיאלה.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לא הבנתי מה קשור כל זה,oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 13:53למה? אתה יודע מה הסיפור שאתה ככה כבר מסיק מסקנות? לא יכול להיות שLS פשוט ידע (מהכרות עם השחקן/סוכן) שיש פה הזדמנות חד פעמית להביא שחקן שלא נמצא בקליבר שלנו, ועשה מהלך? הביאו פה שחקן שמשחק בקבוצה יותר איכותית מאיתנו על הנייר, שמשחקת באירופה, בליגה לא פחות טובה, שהאלופה שלה משחקת בצ'מפיונס וגם הדיחה את האלופה שלנו השנה. מאוד לא טריווילי להביא לפה את הכוכב שלה בניגוד לרצונה. לא קשור בשום צורה למחלקת סקאוטינג וברור שהיה פה איזשהו גורם שובר שוויון (שמסתבר שכותב פה בפורום). מלכתחילה ההתעקשות שלו להגיע לפה הייתה מוזרה ואפילו הזויה
אני מצפה ממחלקת הסקאוטינג להכיר יותר טוב מכל אוהד.
אני באמת לא יודע את כל הסיפור. אמרתי מה שאני יודע. לא הצליחו להביא 10 עד סוף ספטמבר ובסוף הצליחו בזכות המלצה/מהלך של אוהד.
כשאני בראש מנסה לשפוט עד כמה הסקאוטינג שלנו טוב, מבחינתי זה לא שחקן שהם הביאו. שום דבר במה שכתבו פה לא רומז שזה קשור ל'התעקשות שלו להגיע לפה" - זה דווקא מסקנה שאתה הוספת. אני כולה רשמתי שזה נקודה לרעתם, זה לא ממש מסקנות.
נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA ב 21 ספטמבר 2025, 14:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
- פוגודין
- קיבל.ה 187 לייקים
@L.S ,כל הכבוד
בהצלחה לשניכם
בהצלחה לשניכם

צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 2207 לייקים
אתה מסוג המשתמשים שתמיד תמצא על מה להתלונן.NARKOTIKA כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:26לא הבנתי מה קשור כל זה,oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 13:53למה? אתה יודע מה הסיפור שאתה ככה כבר מסיק מסקנות? לא יכול להיות שLS פשוט ידע (מהכרות עם השחקן/סוכן) שיש פה הזדמנות חד פעמית להביא שחקן שלא נמצא בקליבר שלנו, ועשה מהלך? הביאו פה שחקן שמשחק בקבוצה יותר איכותית מאיתנו על הנייר, שמשחקת באירופה, בליגה לא פחות טובה, שהאלופה שלה משחקת בצ'מפיונס וגם הדיחה את האלופה שלנו השנה. מאוד לא טריווילי להביא לפה את הכוכב שלה בניגוד לרצונה. לא קשור בשום צורה למחלקת סקאוטינג וברור שהיה פה איזשהו גורם שובר שוויון (שמסתבר שכותב פה בפורום). מלכתחילה ההתעקשות שלו להגיע לפה הייתה מוזרה ואפילו הזויה
אני באמת לא יודע את כל הסיפור. אמרתי מה שאני יודע. לא הצליחו להביא 10 עד סוף ספטמבר ובסוף הצליחו בזכות המלצה/מהלך של אוהד.
כשאני בראש מנסה לשפוט עד כמה הסקאוטינג שלנו טוב, מבחינתי זה לא שחקן שהם הביאו. שום דבר במה שכתבו פה לא רומז שזה קשור ל'התעקשות שלו להגיע לפה" - זה דווקא מסקנה שאתה הוספת. אני כולה רשמתי שזה נקודה לרעתם, זה לא ממש מסקנות.
-
- קיבל.ה 300 לייקים
היה לי ברור שיהיו מבקרים, כשזה יוודא. אבל למעשה ככה עובד כל הסקאוטינג בישראל. בטח בשנה משוגעת שכזאת.
לי ול-@L.S יש קשרי חברות ארוכים ויוצא לנו להתייעץ לא פעם על דברים.
כאמור, יש לי קשר מסוים לדברים שקוראים.
השנה הפרופילים של השחקנים היו מאוד ברורים, חיפשו שחקנים עם זהות מסוימת ברמה הטכנית והפיזית.
הפועל התעניינה ב-Ewandro מאומוניה, לי ולL.S יצא להתכתב עליו, ובין הדברים הוא אמר לי שהוא מכיר את הקיצוני ושכדאי לשים עין על עליו.
אחרי מספר שבועות, שבועיים בערך, זיהיתי כי השחקן מעורר התעניינות אצל מספר קבוצות בפולין, והחלטתי שאולי זו הזדמנות להעביר את השם כי אולי תהיה התכנות לקבל פניה מאיתנו.
מפה, חודש וחצי של בדיקות ומו״מ.
אני רוצה להגיד, שלצד לוזיו, הפועל רצתה, פיתתה והציע לשחקנים ברמות מאוד גבוהות, צוות הסקאוטינג שלנו, לצד סקאוטינג אקטיבי, ראו ערך פלהקו ודנילסון, מגיע בערך לכל פינה בעולם כשמועבר אליו שם, ועובדים שם בצורה מטורפת. ושוב, בשנה רגילה, הרשימה של השחקנים לא הייתה הופכת לבלתי נגמרת כמו השנה.
השנה הפרופילים של השחקנים היו מאוד ברורים, חיפשו שחקנים עם זהות מסוימת ברמה הטכנית והפיזית.
הפועל התעניינה ב-Ewandro מאומוניה, לי ולL.S יצא להתכתב עליו, ובין הדברים הוא אמר לי שהוא מכיר את הקיצוני ושכדאי לשים עין על עליו.
אחרי מספר שבועות, שבועיים בערך, זיהיתי כי השחקן מעורר התעניינות אצל מספר קבוצות בפולין, והחלטתי שאולי זו הזדמנות להעביר את השם כי אולי תהיה התכנות לקבל פניה מאיתנו.
אני רוצה להגיד, שלצד לוזיו, הפועל רצתה, פיתתה והציע לשחקנים ברמות מאוד גבוהות, צוות הסקאוטינג שלנו, לצד סקאוטינג אקטיבי, ראו ערך פלהקו ודנילסון, מגיע בערך לכל פינה בעולם כשמועבר אליו שם, ועובדים שם בצורה מטורפת. ושוב, בשנה רגילה, הרשימה של השחקנים לא הייתה הופכת לבלתי נגמרת כמו השנה.
-
- קיבל.ה 300 לייקים
NARKOTIKA כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:26לא הבנתי מה קשור כל זה,oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 13:53למה? אתה יודע מה הסיפור שאתה ככה כבר מסיק מסקנות? לא יכול להיות שLS פשוט ידע (מהכרות עם השחקן/סוכן) שיש פה הזדמנות חד פעמית להביא שחקן שלא נמצא בקליבר שלנו, ועשה מהלך? הביאו פה שחקן שמשחק בקבוצה יותר איכותית מאיתנו על הנייר, שמשחקת באירופה, בליגה לא פחות טובה, שהאלופה שלה משחקת בצ'מפיונס וגם הדיחה את האלופה שלנו השנה. מאוד לא טריווילי להביא לפה את הכוכב שלה בניגוד לרצונה. לא קשור בשום צורה למחלקת סקאוטינג וברור שהיה פה איזשהו גורם שובר שוויון (שמסתבר שכותב פה בפורום). מלכתחילה ההתעקשות שלו להגיע לפה הייתה מוזרה ואפילו הזויה
א׳ לא בושה לקבל הצעות מאחרים.
שנית, אין חור בכל העולם שלא נבדקו ממנו שחקנים.
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
talb55 כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:33 היה לי ברור שיהיו מבקרים, כשזה יוודא. אבל למעשה ככה עובד כל הסקאוטינג בישראל. בטח בשנה משוגעת שכזאת.

הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
לשם שינוי לא הבאנו זרים ממדינות עם ביוב זורם ברחובות ומים לא ראויים לשתיה. סוף סוף בעלים שלא מחפשים לשחק מנג׳ר במציאות. שהחיינוtalb55 כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:35NARKOTIKA כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:26לא הבנתי מה קשור כל זה,oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 13:53
למה? אתה יודע מה הסיפור שאתה ככה כבר מסיק מסקנות? לא יכול להיות שLS פשוט ידע (מהכרות עם השחקן/סוכן) שיש פה הזדמנות חד פעמית להביא שחקן שלא נמצא בקליבר שלנו, ועשה מהלך? הביאו פה שחקן שמשחק בקבוצה יותר איכותית מאיתנו על הנייר, שמשחקת באירופה, בליגה לא פחות טובה, שהאלופה שלה משחקת בצ'מפיונס וגם הדיחה את האלופה שלנו השנה. מאוד לא טריווילי להביא לפה את הכוכב שלה בניגוד לרצונה. לא קשור בשום צורה למחלקת סקאוטינג וברור שהיה פה איזשהו גורם שובר שוויון (שמסתבר שכותב פה בפורום). מלכתחילה ההתעקשות שלו להגיע לפה הייתה מוזרה ואפילו הזויה
-
- קיבל.ה 300 לייקים
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
@talb55 אם אתם צריכים איש data במובן הרחב של המילה עוד שנתיים שלוש דברו איתי
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
בדיוק ככה ואפילו לא רק שזאת לא בושה זאת מעלה מאוד גדולה בעיני להיות מספיק צנוע כדי לבדוק ולהקשיב להצעות בתחום הזה.talb55 כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:35NARKOTIKA כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:26לא הבנתי מה קשור כל זה,oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 13:53
למה? אתה יודע מה הסיפור שאתה ככה כבר מסיק מסקנות? לא יכול להיות שLS פשוט ידע (מהכרות עם השחקן/סוכן) שיש פה הזדמנות חד פעמית להביא שחקן שלא נמצא בקליבר שלנו, ועשה מהלך? הביאו פה שחקן שמשחק בקבוצה יותר איכותית מאיתנו על הנייר, שמשחקת באירופה, בליגה לא פחות טובה, שהאלופה שלה משחקת בצ'מפיונס וגם הדיחה את האלופה שלנו השנה. מאוד לא טריווילי להביא לפה את הכוכב שלה בניגוד לרצונה. לא קשור בשום צורה למחלקת סקאוטינג וברור שהיה פה איזשהו גורם שובר שוויון (שמסתבר שכותב פה בפורום). מלכתחילה ההתעקשות שלו להגיע לפה הייתה מוזרה ואפילו הזויה
כמו שהזכירו פה לפני קצת פחות מ-15 שנים (2011 בערך) מצאתי את אוסקר סקריונה מהליגה השניה בשוויץ ובעזרת משתמש או שניים טובי לב שהתרשמו גם כן מהמציאה הביאו את השם הזה לפיתחו של הסקאוט דאז, יעקב הלל אם זכרוני אינו מטעה אותי, שפסל על הסף.
בעונה שאחרי הוא נתן 20 שערים בליגה השוויצרית הראשונה ונמכר ב-4.5 מיליון יורו לטורקיה.
-
- קיבל.ה 1008 לייקים
זה סיפור מעולה
זה שחקן מעולה
מצידי, ששמות של שחקנים יגיעו בעתידות של בזוקה, הדבר היחיד שצריך לבחון את הצוות המקצועי הוא האם הוא שחקן טוב או לא, אם זה עובד או לא עובד
במקרה הזה, זה עובד מאוד
שמח שיש אנשים טובים שחושבים שעות נוספות בטובת הפועל
שמח שיש אנשים טובים שמוכנים לשמוע ולבחון דברים ברצינות
שמח שהתולדה של כל זה היא שחקן כמוהו בהפועל
זה שחקן מעולה
מצידי, ששמות של שחקנים יגיעו בעתידות של בזוקה, הדבר היחיד שצריך לבחון את הצוות המקצועי הוא האם הוא שחקן טוב או לא, אם זה עובד או לא עובד
במקרה הזה, זה עובד מאוד
שמח שיש אנשים טובים שחושבים שעות נוספות בטובת הפועל
שמח שיש אנשים טובים שמוכנים לשמוע ולבחון דברים ברצינות
שמח שהתולדה של כל זה היא שחקן כמוהו בהפועל
long live the zapta
ויש שחקנים גדוילם יותר שהגיעו ככה לקבוצות טופ עולמי.
צאו מהסרט שהכל מסודר,שמות עוברים מפה לאוזן וקשרים.אז במקום אוהדים משלמים לאיזה ציף מקומי שימליץ עליהם.
בסה"כ המלצה,ברור שהצוות המקצועי מחתים בסוף והאחראיות עליו.
אם זה עוזר בקשרים ובסגירת העסקה,מה הבעיה?
אתה מנכל חברת הייטק ובמקום עובד מהHR שמו לך קו"ח עם יונת דואר שבאה לך בטוב.מה זה משנה??
כל הכבוד לעוסקים במלאכה.שאפו!
צאו מהסרט שהכל מסודר,שמות עוברים מפה לאוזן וקשרים.אז במקום אוהדים משלמים לאיזה ציף מקומי שימליץ עליהם.
בסה"כ המלצה,ברור שהצוות המקצועי מחתים בסוף והאחראיות עליו.
אם זה עוזר בקשרים ובסגירת העסקה,מה הבעיה?
אתה מנכל חברת הייטק ובמקום עובד מהHR שמו לך קו"ח עם יונת דואר שבאה לך בטוב.מה זה משנה??
כל הכבוד לעוסקים במלאכה.שאפו!
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
עבר בבקרה?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 480 לייקים
אבל מי אתה? מקורב לבוקסנבוים? מקורב לסוכנים? חלק מהצוות במועדון?talb55 כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:33 היה לי ברור שיהיו מבקרים, כשזה יוודא. אבל למעשה ככה עובד כל הסקאוטינג בישראל. בטח בשנה משוגעת שכזאת.
-
- קיבל.ה 120 לייקים
@L.S @talb55
סתם מסקרנות אתה חשבתם עליו בתור 10? כי כמו שנאמר הוא מתופקד על הקו רוב הקריירה.
ומעניין אם כחלק מהתהליך שוקף לו שבונים עליו למרכז שדה. לפעמים שחקנים לא מקבלים הזדמנויות בעמדות שכן היו רוצים לשחק בהן ומרגישים בהן בנח. אני כן ראיתי בסרטונים שלו הרבה הצתרפות מקו שני, ומהלכים שהם יותר לכיוון מרכז השדה מקיצוני קלאסי עם רגל על הקו. מעניין מה המחשבות של הצוות על זה ותיאום הציפיות איתו שאני מקווה שקיים.
ומעניין אם כחלק מהתהליך שוקף לו שבונים עליו למרכז שדה. לפעמים שחקנים לא מקבלים הזדמנויות בעמדות שכן היו רוצים לשחק בהן ומרגישים בהן בנח. אני כן ראיתי בסרטונים שלו הרבה הצתרפות מקו שני, ומהלכים שהם יותר לכיוון מרכז השדה מקיצוני קלאסי עם רגל על הקו. מעניין מה המחשבות של הצוות על זה ותיאום הציפיות איתו שאני מקווה שקיים.
נערך לאחרונה על ידי Piz ב 21 ספטמבר 2025, 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 636 לייקים
הוולקאם הזה מרגיש כמו טקס האוסקר של המקורבים.
@L.S - מברוק.
סחתיין על הפועל שהקשיבו וידעו להתלבש על המציאה.
@L.S - מברוק.
סחתיין על הפועל שהקשיבו וידעו להתלבש על המציאה.
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
בול, זו נקודה גדולה מאוד לזכותםרדפוקס כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:50בדיוק ככה ואפילו לא רק שזאת לא בושה זאת מעלה מאוד גדולה בעיני להיות מספיק צנוע כדי לבדוק ולהקשיב להצעות בתחום הזה.talb55 כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:35NARKOTIKA כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 14:26
לא הבנתי מה קשור כל זה,
כמו שהזכירו פה לפני קצת פחות מ-15 שנים (2011 בערך) מצאתי את אוסקר סקריונה מהליגה השניה בשוויץ ובעזרת משתמש או שניים טובי לב שהתרשמו גם כן מהמציאה הביאו את השם הזה לפיתחו של הסקאוט דאז, יעקב הלל אם זכרוני אינו מטעה אותי, שפסל על הסף.
בעונה שאחרי הוא נתן 20 שערים בליגה השוויצרית הראשונה ונמכר ב-4.5 מיליון יורו לטורקיה.
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
כל הכבוד להנהלה שהוציאה סכום כזה.
נראה שחקן מטורף
יש לנו ים עומק למעלה, מעניין עכשיו איך ברדה ישחק.
בהצלחה ילד כוכב
נראה שחקן מטורף
יש לנו ים עומק למעלה, מעניין עכשיו איך ברדה ישחק.
בהצלחה ילד כוכב
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
חיוביPiz כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 15:18 @L.S @talb55
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
-
- קיבל.ה 521 לייקים
שאלה למי שמכיר
למה מס' 75?
למה מס' 75?
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1263 לייקים
מספר 75 הראשון בהיסטוריה של המועדון
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
מזל טוב, מתנה יפה לחג.
תודה לl.s(אני הראשון שזיהה אותו במקורבים)לtalb.
אין ספק שהוא כישרון.
לא ברור איך הוא יהיה כ-10, אבל הוא יכול לתת לנו גם מענה באגפים לפעמים, לעשות שינוי גם תוך כדי משחק. לפעמים להחליף את שאנדה בשמאל, או טוריאל בימין ואז אלקוקין יכול להיות ה10. יש הרבה אפשרויות.
תודה לl.s(אני הראשון שזיהה אותו במקורבים)לtalb.
אין ספק שהוא כישרון.
לא ברור איך הוא יהיה כ-10, אבל הוא יכול לתת לנו גם מענה באגפים לפעמים, לעשות שינוי גם תוך כדי משחק. לפעמים להחליף את שאנדה בשמאל, או טוריאל בימין ואז אלקוקין יכול להיות ה10. יש הרבה אפשרויות.
-
- קיבל.ה 918 לייקים
שחקן טוב ישתלב בכל מערך.
עכשיו הכדור אצל ברדה, להכניסו לסגל, ולצרף אותו לתלכיד.
מצפה מברדה שלא יספסל את אלקוקין כדי לתת לו לשחק.
עכשיו הכדור אצל ברדה, להכניסו לסגל, ולצרף אותו לתלכיד.
מצפה מברדה שלא יספסל את אלקוקין כדי לתת לו לשחק.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
רק אני או שהוא עוד לא עבר בבקרה ונשארו שעתיים וחצי?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1073 לייקים
-
- קיבל.ה 62 לייקים
מפחיד שלא יגיע השחרור הבינלאומי שלו, יום ראשון וכו
- זיטו
- קיבל.ה 351 לייקים
אני צופה אסון. השעון מתקתק
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 554 לייקים
יאללה לואיזה לואיזה שיהיה בהצלחה!
סחתיין למי שהיה בסוד העניינים, טל ומעל הכל LS וגם אם לא הוא לא הפרופיל שחיפשנו ל10 הוא אחלה שחקן ( לא מבין איך זה מסתדר על דעות אחרות שלך על שחקנים אבל זה נשאיר לאשכולות אחרים =) ונקווה שדברים יסתדרו במובן הזה. גם לי על פניו זה נשמע לא מדהים שצריך אוהדים שימליצו, בפרט שתחת הבעלים האלה השתדרגנו בצוות גדול, אבל ברור לי שיש הרבה תחום אפור במדינת הפרטאץ' והמקורבים שלנו ואם יוצא מזה שחקן טוב כמו לואיזה, סבבה. הבעיה פה לטעמי היא לא בזה שמקורב המליץ אלא שהגענו לסוף החלון עם המחסור הזה, וזה לא יעזור בית דין- על פרימור והצוות שלידו.
ועכשיו באמת צריך למצוא את הדרך לשלב אותו בלי לפגוע באלקוקין, אם זה פלקאו או אלקוקין בספסל לי אין שמץ של ספק מה צריך לקרות. רביעיה של אלקוקין לואיזה טוריאל ובוסקילה ( שנראה לי שיחייב את ברדה לשים את סילבה בספסל בקרוב ) תעשה פה טרור להגנות.
סחתיין למי שהיה בסוד העניינים, טל ומעל הכל LS וגם אם לא הוא לא הפרופיל שחיפשנו ל10 הוא אחלה שחקן ( לא מבין איך זה מסתדר על דעות אחרות שלך על שחקנים אבל זה נשאיר לאשכולות אחרים =) ונקווה שדברים יסתדרו במובן הזה. גם לי על פניו זה נשמע לא מדהים שצריך אוהדים שימליצו, בפרט שתחת הבעלים האלה השתדרגנו בצוות גדול, אבל ברור לי שיש הרבה תחום אפור במדינת הפרטאץ' והמקורבים שלנו ואם יוצא מזה שחקן טוב כמו לואיזה, סבבה. הבעיה פה לטעמי היא לא בזה שמקורב המליץ אלא שהגענו לסוף החלון עם המחסור הזה, וזה לא יעזור בית דין- על פרימור והצוות שלידו.
ועכשיו באמת צריך למצוא את הדרך לשלב אותו בלי לפגוע באלקוקין, אם זה פלקאו או אלקוקין בספסל לי אין שמץ של ספק מה צריך לקרות. רביעיה של אלקוקין לואיזה טוריאל ובוסקילה ( שנראה לי שיחייב את ברדה לשים את סילבה בספסל בקרוב ) תעשה פה טרור להגנות.
- זיטו
- קיבל.ה 351 לייקים
19
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 705 לייקים
רכש מדהים, לפעמים יש נפילות אבל על הנייר זה רכש מעולה, שיחק בקבוצה טובה יותר מהפועל, עם הופעות בנבחרת, צעיר מאוד משמע פוטנציאל גדול, מראה קבלות של שערים ובישולים גם בנבחרת, שיאן הופעות בקבוצה הבוגרת פאקינג 8 שנים והוא בן 21, שוב יש דברים שעל הנייר יודעים שאחוז ההצלחה הוא גבוהה ע״ע קרייב שעל הנייר כולם התרשמו ועובדה שזה נכון (אפילו מוגזם כמה שהוא אדיר) מאוד מאוד מקווה שהוא ישתלב היטב ויפרע כבר שבוע הבא את השטרות…
המרחק גם לטובתו זה סה״כ 20 דקות טיסה לבית אפשר להשכיר לו דירה בקפריסין
יותר זול מצפון תל אביב ואנחנו חוסכים לו פקקים
בכל מקרה תענוג ושאפו לצוות המקצועי על כך
ולכל ההזויים שטוענים שזה רכש לא נחוץ, ראשית שיש יהלום (לא מלוטש) כזה שיש לנו אפשרות לרכוש אז זה חובה!, נוסיף לכך את טוריאל וכמה הוא פציע שלא סוגר 90 דקות בגלל בעיות כושר גופני, כמה אלקוקין צעיר ויש פחד לאי יציבות כמו לכל שחקן צעיר, יש גם את היבט הוורסטיליות של לשחק בכנף / מתחת לחלוץ ולבסוף אולי הדבר הכי חשוב יש תחרות בסגל מה שתמיד צריך בקבוצה גדולה
המרחק גם לטובתו זה סה״כ 20 דקות טיסה לבית אפשר להשכיר לו דירה בקפריסין
בכל מקרה תענוג ושאפו לצוות המקצועי על כך
ולכל ההזויים שטוענים שזה רכש לא נחוץ, ראשית שיש יהלום (לא מלוטש) כזה שיש לנו אפשרות לרכוש אז זה חובה!, נוסיף לכך את טוריאל וכמה הוא פציע שלא סוגר 90 דקות בגלל בעיות כושר גופני, כמה אלקוקין צעיר ויש פחד לאי יציבות כמו לכל שחקן צעיר, יש גם את היבט הוורסטיליות של לשחק בכנף / מתחת לחלוץ ולבסוף אולי הדבר הכי חשוב יש תחרות בסגל מה שתמיד צריך בקבוצה גדולה