פלקאו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Red-Pride
קיבל.ה  16 לייקים

מפחיד לדעת איזה הייט גאוני הפורום היו משפריצים על דגלאס דה סילבה שהגיע מכפר סבא שירדה ליגה או על שלום תקווה שרחמנא ליצלן חצה לקידומת 3 כשחתם בהפועל או על שביט אלימלך המכביסט או על אבוקסיס שלקח חלק במשחק השרוכים
גאונים זה לא מילה
NARKOTIKA
קיבל.ה  328 לייקים

Red-Pride כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:34 מפחיד לדעת איזה הייט גאוני הפורום היו משפריצים על דגלאס דה סילבה שהגיע מכפר סבא שירדה ליגה או על שלום תקווה שרחמנא ליצלן חצה לקידומת 3 כשחתם בהפועל או על שביט אלימלך המכביסט או על אבוקסיס שלקח חלק במשחק השרוכים
גאונים זה לא מילה
אני מבין שאתה צעיר אבל זה לא אומר שלא היה לנו פורום ב2008.
סמל אישי של משתמש
Red-Pride
קיבל.ה  16 לייקים

NARKOTIKA כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:35
Red-Pride כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:34 מפחיד לדעת איזה הייט גאוני הפורום היו משפריצים על דגלאס דה סילבה שהגיע מכפר סבא שירדה ליגה או על שלום תקווה שרחמנא ליצלן חצה לקידומת 3 כשחתם בהפועל או על שביט אלימלך המכביסט או על אבוקסיס שלקח חלק במשחק השרוכים
גאונים זה לא מילה
לצערי פספסתי את כל פניני החכמה שלכם בצבא טרם עידן הסמרטפונים (כבר לא כל כך צעיר...)
NARKOTIKA
קיבל.ה  328 לייקים

בכל מקרה הרכש מכפר סבא התקבל בחשדנות אבל לצד זה כל מי שעקב אחריהם ידע שיש להם שחקנים טובים והמסע קניות הזה כן יצר אופטימיות. לא הייתה קטילה אפילו לא קרוב לזה.
H.T.A
קיבל.ה  34 לייקים

NARKOTIKA כתב:
גאונים זה לא מילה
חח עוד פעם דיבור האינפנטילי על ותק ? מה הקשר בין מחט לתחת ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Niro
קיבל.ה  1568 לייקים

H.T.A כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:53
NARKOTIKA כתב:
גאונים זה לא מילה

אתה על אוטומט, הוא כולה אמר שלא צריך לדמיין מה אם, היה פורום ב2008.
H.T.A
קיבל.ה  34 לייקים

Niro כתב:
NARKOTIKA כתב: אני מבין שאתה צעיר אבל זה לא אומר שלא היה לנו פורום ב2008.

תקרא שוב מהתחלה, אם לא מסתדר לך אני אסביר

yoni143
קיבל.ה  188 לייקים

זה לא שיש הייט כלפיו, או אכזבה. היה ברור ששחקן מליגה שניה מברזיל שגם האוהדים שלהם היו מתים להיפתר ממנו, ורובנו ביקרנו את ההנהלה בהחתמה שלו.
בזבוז כסף , יכלנו להביא בכסף ששמו עליו הרבה יותר מזה. אבל נותר לקוות שאיכשהו הוא ישתפר.

נכון שפה ושם הוא מסכל התקפה, אבל גם תוקע את משחק המעבר שלנו, וגם לא גרזן כמו שמצפים ממנו, וגם אין לו ביטחון שהוא עם הכדור וזה גורם לפאניקה ואיבודים.
NARKOTIKA
קיבל.ה  328 לייקים

Niro כתב: 17 ספטמבר 2025, 22:15
NARKOTIKA כתב:

תודה אבל אפשר לא להגיב לו, הוא בנודניקים וההודעה הזאת ממחישה לך למה
H.T.A
קיבל.ה  34 לייקים

NARKOTIKA כתב:
H.T.A כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:53 חח עוד פעם דיבור האינפנטילי על ותק ? מה הקשר בין מחט לתחת ?

אוי לא, רק לא בנודניקים.

H.T.A
קיבל.ה  34 לייקים

NARKOTIKA כתב:
H.T.A כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:53 חח עוד פעם דיבור האינפנטילי על ותק ? מה הקשר בין מחט לתחת ?

בוא תנסה בלי הדיבור המתנשא ולקרוא לחצי עולם צעירים כאילו יבשת פה ביצות והקמת את הפורום הזה על הגב שלך. מבטיח לך שאם תפסיק לא תשמע ממני פיפס.
‏אני גם יחסוך ממך את מה זה מדגדג לי כל נפנוף הזה עם הנודניקים

אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

ויכוח סרק, באשכול על פלקאו...
מסכן השחקן. מזל שאינו בקיא בשפה העברית... :)
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
drorjacHA
קיבל.ה  6 לייקים

H.T.A כתב: 17 ספטמבר 2025, 21:22 הוא משתפר. נתן אחלה מחצית ראשונה ונראה טיפה יותר רגוע עם הכדור (או פחות בפאניקה - כמעט עשיתי פיפי כשהוא שלח תכדור ליציע אחרי שחטף במחצית הראשונה). עדיין קשה לצפייה, הלוואי וימשיך לצבור ביטחון ויפרח

מחזק (ברוח נגדית למריבות כי קל לחפש גם אי-הסכמות). מצד שני שחקן נשמה ונלחם אבל עדיין טעויות ששוות כמעט גול במשחק (אפילו נגד בית״ר פסל גול).
מרגיש קצת כמו זר אמצע אופייני מכל השנים הקודמות שצריך קצת יותר כדורגל.
לא כדי להוריד חלילה, ומקווה שנתבדה, אפילו בעד להמשיך לפתוח איתו כדי שיצבור ביטחון ועוד יותר אתבדה.
יאלה הפועל
דור האדום
קיבל.ה  14 לייקים

לכל מי ששונא אותו, נראה שהוא פה בשביל להישאר ואפילו התחיל ללמוד עברית לפי האינסטגרם .
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  420 לייקים

זוכה לבנות סוכה, אבל לא יאכל מצות.
D&3
קיבל.ה  1404 לייקים

Mendelson כתב: 20 ספטמבר 2025, 21:47 זוכה לבנות סוכה, אבל לא יאכל מצות.
נתערב?
L.S
קיבל.ה  1634 לייקים

קראתי איזה תגובה שלך עליו באשכול המשחק על תנועות הידיים שלו שמרגיזות אותך, מה שמוכיח לי שניתוח שלך לכביו הוא הכל חוץ ממקצועי

אתה ועודד כמה פה שרפתם אותו עוד לפני מקלחת ראשונה בוולפסון

הוא עושה אחלה של עבודה, משתפר וצובר בטחון ממשחק למשחק.
אחלה פלקאו שבעולם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
adom4
קיבל.ה  577 לייקים

נתן אחלה משחק
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  100 לייקים

המשך למשחק הטוב שלו נגד בית"ר.

הביטחון שלו יעלה משבוע לשבוע וכולנו צריכים להיות מאחוריו ולתמוך בו. יכול להבין מי שהרים גבה על הרכש הזה וגם אני חושב שהיה צריך לשאוף לזר עם רקורד יותר מרשים, אבל הוא שחקן הפועל וצריך לקוות שיככב.

הצלחתו הצלחתנו.
אוהבים אותך כולם :hapoel:
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  420 לייקים

L.S כתב: 20 ספטמבר 2025, 22:15
קראתי איזה תגובה שלך עליו באשכול המשחק על תנועות הידיים שלו שמרגיזות אותך, מה שמוכיח לי שניתוח שלך לכביו הוא הכל חוץ ממקצועי

אחלה פלקאו שבעולם
כן, משהו בו מעצבן. אבל הוא גם לא שחקן טוב. הוא לא טוב הגנתית. הוא חונק את המשחק התקפית. יש לו לפעמים מסירה בסדר, או תיקול בסדר, זה לא אומר כלום.

ואין לי איך להוכיח את הטענה שלי - אבל אם היית רואה אותו משחק בכל קבוצה אחרת בארץ, אין שום סיכוי בעולם שהיית חושב שצריך להביא אותו להפועל. ויותר מזה, גם אם הוא היה ישראלי בכל קבוצה אחרת בארץ לא היית מסתכל עליו ואומר שצריכים להביא אותו להפועל. אם יש בך טיפה הגינות אתה תסכים עם הקביעה הזו.
קפבלנקה
קיבל.ה  637 לייקים

זו הייתה ההופעה הכי טובה שלו מאז שהגיע.
סוף סוף ראיתי אותו לוקח חלק פעיל בהנעת כדור וגם דחף כמה פסים קדימה.

נקווה שימשיך את ההשתפרות, אני חושב שעד עכשיו הוא סה"כ מחזיר על האמון שברדה נותן לו.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1482 לייקים

צריך אביחי ידין כזה במקומו
הוא לא יהיה כזה בחיים, אבל הוא לא שחקן רע פשוט שחקן אחר בסגנון
יהיה מאוד קל למצוא לו קבוצה, חבל שמתעקשים
זו עמדה קריטית
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  187 לייקים

מאמין שעד ינואר אצליח לגבש עליו דעה
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5670 לייקים

הוא היה בסדר היום, לא בולט אבל בטח לא רע.
D&3
קיבל.ה  1404 לייקים

הוא היה בסדר היום, היה נחמד לראות שהוא נותן כדורים ארוכים שהוא לא ניסה אפילו במשחקים קודמים

הוא נראה לגמרי שחקן שהרמה שלו מושפעת מהביטחון שלו( וזה גם מסתדר עם מה ששמענו עליו מברזיל ), מקווה שהביטחון לא ירד בטעות הבאה או שנהיה בתקופה פחות טובה
דולימנגה99
קיבל.ה  110 לייקים

ההייט עליו הזוי
משחק מצוין שלו, הגנתית והתקפית. נתן כמה מסירות יפות קדימה והיה מעורב בהנעת כדור
אנשים מושקעים בשנאה עליו כאילו זה עושה להם כסף
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  525 לייקים

המשחק הכי טוב שלו מתחילת העונה.
סוף סוף הוא היה נייד ובא הרבה לקבל כדור ולשחרר לחץ.
אני עדיין חושב שלטווח הארוך נצטרך שחקן יותר איכותי ממנו, אבל היום הוא היה בסדר גמור.
joshsoos
קיבל.ה  560 לייקים

הוא היה בסדר יחסית לעצמו, אבל התקרה שלו מוגבלת והוא ממש לא הקשר האחורי שאנחנו צריכים.
ובעיקר צריך לשאול את השאלה שאני ואחרים העלינו פה - האם קרייב לא יכול לעשות את העבודה שלו לא פחות וגם יותר טוב, ולאפשר מקום בהרכב גם לאלקוקין וגם לקפריסאי החמוד החדש. הרי את מי שיוריד את אלקוקין לספסל צריך
להוציא להורג ( או להכריח אותו לראות קלטות של רן בנימין, לא ברור מה יותר גרוע ) ולא הבאנו את הניקוסית הזה בשביל לעלות מחליף. נכון שצריך לראות איך הוא מתאקלם פה קודם, והאם באמת יהיה טוב ב10, אבל הייתי מתחיל השבוע הבא עם לעשות חילוף שלו על פלקאו ולראות איך זה עובד, כדי להרגיל את ברדה לרעיון.
ספרא טבא
קיבל.ה  336 לייקים

הוא לא ברמה
לפתוח עם קרייב, אלקוקין והקפריסאי עד הודעה חדשה
Berger
קיבל.ה  55 לייקים

קשה לי להגיד עליו שהוא שחקן, כי יש לי תחושה טובה שאם הוא היה משחק בקבוצה השנייה התוצאה הייתה זהה.
מצד שני קשה להתווכח עם תוצאות ואני מדבר גם על גביע הטוטו וכו'. ניתן לו קרדיט
D&3
קיבל.ה  1404 לייקים

אגב בגול הראשון הוא חוטף/intercept ונותן בנגיעה פס מעולה קדימה לאלקוקין
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  521 לייקים

שוב, כל מי שמנתח את היכולת שלו צריך לשאול את עצמו האם הוא לא חלק משמעותי מזה שהטקטיקה הקבוצתית לחלוטין עובדת ושלשחקנים יותר טובים ויצירתיים שלנו יש הזדמנות הרבה יותר טובה להראות מה יש להם בזכות העבודה שהוא עושה. אם התשובה היא כן, אז שלא יעיזו בכלל להוציא אותו מההרכב.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  900 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 21 ספטמבר 2025, 04:39 שוב, כל מי שמנתח את היכולת שלו צריך לשאול את עצמו האם הוא לא חלק משמעותי מזה שהטקטיקה הקבוצתית לחלוטין עובדת ושלשחקנים יותר טובים ויצירתיים שלנו יש הזדמנות הרבה יותר טובה להראות מה יש להם בזכות העבודה שהוא עושה. אם התשובה היא כן, אז שלא יעיזו בכלל להוציא אותו מההרכב.
השאלה אם את מה שהוא עושה לא יכול לעשות בדיוק אותו דבר או יותר טוב איזה קשר אחורי מקומי גנרי שמביאים בחינם או כמעט בחינם במשכורת נמוכה יותר, או אחד שכבר נמצא אצלנו. שלא נדבר על זה שהוא תופס מקום יקר בהרכב לשחקן צעיר שיכול להתפתח. כזר הוא צריך לתת ערך מוסף למה שיש לשוק המקומי להציע ואני מתקשה מאוד לראות מה הוא נותן
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3336 לייקים

עם כל הביקורת, פלקאו הוא אחת הסיבות המרכזיות לניצחון מול בית"ר.
מי שמפספס את זה, כנראה הסתכל רק על מה שקרה מאלקוקין ומעלה.

תשאלו את שועה.
אם זה תלוי בו הוא מצמיד אותו אליו בכל קבוצה.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  351 לייקים

אחלה שחקן. שמח שברדה נותן לו ביטחון והוא מחזיר לו על המגרש.
מותר אבל בהמשך לפתוח איתו על הספסל...
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
יוחנן
קיבל.ה  8 לייקים

אף מילה על החלק שלו בגול השלישי?
תראו באיזה אלגנטיות הוא "מוביל" את קימבוידי
בתוך הרחבה למפגש עם הכדור ולגול עצמי,
כאילו אומר לו "בוא חמודי, בוא לכאן בוא תיגע בכדור
ותכניס לשער שלך... יופי חמודי!" 😀
L.S
קיבל.ה  1634 לייקים

Hapolo כתב: 21 ספטמבר 2025, 05:43
הגלמוד מלוד כתב: 21 ספטמבר 2025, 04:39 שוב, כל מי שמנתח את היכולת שלו צריך לשאול את עצמו האם הוא לא חלק משמעותי מזה שהטקטיקה הקבוצתית לחלוטין עובדת ושלשחקנים יותר טובים ויצירתיים שלנו יש הזדמנות הרבה יותר טובה להראות מה יש להם בזכות העבודה שהוא עושה. אם התשובה היא כן, אז שלא יעיזו בכלל להוציא אותו מההרכב.
השאלה אם את מה שהוא עושה לא יכול לעשות בדיוק אותו דבר או יותר טוב איזה קשר אחורי מקומי גנרי שמביאים בחינם או כמעט בחינם במשכורת נמוכה יותר, או אחד שכבר נמצא אצלנו. שלא נדבר על זה שהוא תופס מקום יקר בהרכב לשחקן צעיר שיכול להתפתח. כזר הוא צריך לתת ערך מוסף למה שיש לשוק המקומי להציע ואני מתקשה מאוד לראות מה הוא נותן
תראה מה הוא עשה נגד ב"ש בטוטו מול הקישור השני הכי טוב בליגה.
תראה מה הוא עשה לשועה ואצילי במשחק נגד ביתר
תראה איך הוא עומד בערך לבד באמצע שלנו אתמול מחלץ כדורים ומעבירים אותם בנגיעה מהירה קדימה

עלק קשר גנרי, איך אוהדים של קבוצה שהאמצע שלה היה נראה כמו בית זונות במשך עשור יכולים לרשום דברים כאלה אני לא מצליח להבין.

הוא פשוט טרקטור באמצע, נותן מרחב ואויר לשאר שחקני הקישור וההתקפה

הוא לא בליץ' ואפילו לא קרייב, הוא פשוט שחקן שטוחן עבודה באמצע. מסכן. אני באמת מרחם עליו על האמבוש שהוא עובר וכמה קשה הוא צריך לעבוד כדי לקבל קרדיט מהקהל שלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

Mendelson כתב: 20 ספטמבר 2025, 22:20

אחלה פלקאו שבעולם
כן, משהו בו מעצבן. אבל הוא גם לא שחקן טוב. הוא לא טוב הגנתית. הוא חונק את המשחק התקפית. יש לו לפעמים מסירה בסדר, או תיקול בסדר, זה לא אומר כלום.

ואין לי איך להוכיח את הטענה שלי - אבל אם היית רואה אותו משחק בכל קבוצה אחרת בארץ, אין שום סיכוי בעולם שהיית חושב שצריך להביא אותו להפועל. ויותר מזה, גם אם הוא היה ישראלי בכל קבוצה אחרת בארץ לא היית מסתכל עליו ואומר שצריכים להביא אותו להפועל. אם יש בך טיפה הגינות אתה תסכים עם הקביעה הזו.
מקווה שאתה זוכר את סשה לוקאס שבן שמעון הביא להפועל (בשנה שעפנו מול פנדורי והתחילה את ההפקרות הכספית שגררה פירוק).
גם אותו קטלו בכל משחק. כשעזב הצטערו וטענו שחסר. כנל עם רומארטו.
חייו של קשר אחורי קשים מאד. הוא אף פעם לא מלך השכונה, אבל בלעדיו לא ניתן להצליח.
לכן הם שחקנים די נדירים, מגיעים לבשלות ולשיא יחסית מאוחר, ועולים הון תועפות!
צריך לזכור, שהאויב של הטוב הוא הטוב יותר. אבל אם אין לך כסף לטוב יותר גם הטוב יכול לתת את מה שאתה מחפש.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 21 ספטמבר 2025, 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

לבקר אותו על תנועות ידיים ולפרש אותן (ועוד במשחק שניצחנו והוא היה טוב!) זה קלאסי 'למה יש לך כובע'.
הוא פשוט לא בא לך טוב בעין
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
amorphis
קיבל.ה  197 לייקים

אדום ותיק כתב: 21 ספטמבר 2025, 10:29
Mendelson כתב: 20 ספטמבר 2025, 22:20

אחלה פלקאו שבעולם

מקווה שאתה זוכר את סשה לוקאס שבן שמעון הביא להפועל (בשנה שעפנו מול פנדורי והתחילה את ההפקרות הכספית שגררה פירוק).
גם אותו קטלו בכל משחק. כשעזב הצטערו וטענו שחסר. כנל עם רומארטו.
חייו של קשר אחורי קשים מאד. הו אף פעם לא מלך השכונה, אבל בלעדיו לא ניתן להצליח.
לכן הם שחקנים די נירים, מגיעים לבשלות ולשיא יחסית מאוחר, ועולים הון תועפות!
צריך לזכור, שהאויב של הטוב הוא הטוב יותר. אבל אם אין לך כסף לטוב יותר גם הטוב יכול לתת את מה שאתה מחפש.
תוסיף לרשימה הזו גם את שי אליאס
שליחת תגובה