עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
מתי פעם אחרונה פתחנו עם 10 מ 12?
13 שערים ב 4 משחקים
מופרע
13 שערים ב 4 משחקים
מופרע
-
- קיבל.ה 217 לייקים
אם היתה אפשרות לסגור עם דסה..וואו.
-
- קיבל.ה 165 לייקים
עם דסה, פחות ממקום רביעי זה אכזבה.

-
- קיבל.ה 739 לייקים
פעם אחרונה שפתחנו עם 10 מ12 הייתה בשרוכים, 97/8. עם הפרש שערים הרבה פחות טוב.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
זה אשכרה היה המשחק הכי טוב שלו בחודשיים האחרונים, ועליו כתבו " ספציפית היום הוא היה חלש"joshsoos כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 23:19אם היום הוא היה חלש מתי הוא היה טוב...בעל(ת) האוב כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 23:14 צריך מגן ימני לא בגלל שפיבן לא מגן ימני טוב (אני מאלה שחושבים שהוא כן טוב בעמדה הזאת, אם כי היום היה חלש יחסית),
אלא כדי שפיבן יוכל לעבות את מצבת הבלמים.
הוא לא טוב בה התקפית והוא לא טוב בה הגנתית, הוא פשוט לא מגן ומרגיש די הזוי לחזור על מה שנראה פשוט במגרש.
וגם אם יגיע מגן בשעה טובה מאוחרת ונקווה שמוצלחת, בכל מקרה פיבן יהיה מחליף גם שלו וגם של הבלמים.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
פיבן? המשחק הכי טוב בחודשים האחרונים?NARKOTIKA כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 07:48זה אשכרה היה המשחק הכי טוב שלו בחודשיים האחרונים, ועליו כתבו " ספציפית היום הוא היה חלש"joshsoos כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 23:19אם היום הוא היה חלש מתי הוא היה טוב...בעל(ת) האוב כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 23:14 צריך מגן ימני לא בגלל שפיבן לא מגן ימני טוב (אני מאלה שחושבים שהוא כן טוב בעמדה הזאת, אם כי היום היה חלש יחסית),
אלא כדי שפיבן יוכל לעבות את מצבת הבלמים.
הוא לא טוב בה התקפית והוא לא טוב בה הגנתית, הוא פשוט לא מגן ומרגיש די הזוי לחזור על מה שנראה פשוט במגרש.
וגם אם יגיע מגן בשעה טובה מאוחרת ונקווה שמוצלחת, בכל מקרה פיבן יהיה מחליף גם שלו וגם של הבלמים.
היה נורא אתמול לדעתי, באיזשהו שלב במשחק כבר ממש ריחמתי עליו.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
-
- קיבל.ה 197 לייקים
400 עמודי אובססיה על "איך עדיין לא החתימו 10??!!
שערורייה.. בושה.. ביזיון... כישלון של ספרא ... כישלון של הצוות המקצועי.. בוקסה הביתה.. ברדה הביתה.. איך נפתח ככה עונה???.. אין לנו זמן ונתבזה בפתיחת הליגה בגלל הטעות הזו.. מה עם דון? מה עם דיארה? ריפרש ריפרש ריפרש"
הפועל מנחיתה זר בפרופיל גבוה אחושרמוטה רגע לפני המחזור ה3 שגם נמצא במגמת עלייה ומוותר על השתתפות במפעל אירופי כדי להגיע..
והבוקר רוב האוהדים
" שלא יעזו לשים אותו לפתוח ב10 לא צריך שם אף אחד מקסימום מחליף"
שערורייה.. בושה.. ביזיון... כישלון של ספרא ... כישלון של הצוות המקצועי.. בוקסה הביתה.. ברדה הביתה.. איך נפתח ככה עונה???.. אין לנו זמן ונתבזה בפתיחת הליגה בגלל הטעות הזו.. מה עם דון? מה עם דיארה? ריפרש ריפרש ריפרש"
הפועל מנחיתה זר בפרופיל גבוה אחושרמוטה רגע לפני המחזור ה3 שגם נמצא במגמת עלייה ומוותר על השתתפות במפעל אירופי כדי להגיע..
והבוקר רוב האוהדים
-
- קיבל.ה 2633 לייקים
עונת 11/12 לפי מה שראיתי בטוויטרהאדום הצורר כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 07:40 פעם אחרונה שפתחנו עם 10 מ12 הייתה בשרוכים, 97/8. עם הפרש שערים הרבה פחות טוב.
- בז'רנו
- קיבל.ה 820 לייקים
יש לנו חלק קידמי ששווה אירופה
וחלק אחורי פלייאוף תחתון
וחלק אחורי פלייאוף תחתון
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
מגן ימני "טבעי" יכול לשדרג מאוד את הקבוצה. אני באמת אוהב את שחר פיבן ואני חושב שהוא לוחם ומשקיען, אבל בסוף נגרם גם לקבוצה וגם לו עוול כשהוא משחק כמגן ולא כבלם.
מקווה שיגיע מגן ימני בתקופה הקרובה ונוכל ליהנות גם מפיבן וגם ממיצוי מקסימלי של הסגל.
יש לנו פה הזדמנות לעונה מרגשת אחרי הרבה שנים.
מקווה שיגיע מגן ימני בתקופה הקרובה ונוכל ליהנות גם מפיבן וגם ממיצוי מקסימלי של הסגל.
יש לנו פה הזדמנות לעונה מרגשת אחרי הרבה שנים.
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 2909 לייקים
אין ספק שיגיע מגן ימני, זאת לא שאלה אם, זאת שאלה מתי.
-
- קיבל.ה 636 לייקים
נכתוב את זה שוב, מה אכפת לי:
חיפה מתים להוציא את גוני נאור. להביא אותו ולהשאיל את אל ים זה צעד מתבקש של יום אחרון של חלון.
חיפה מתים להוציא את גוני נאור. להביא אותו ולהשאיל את אל ים זה צעד מתבקש של יום אחרון של חלון.
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
-
- קיבל.ה 78 לייקים
בכל מקרה, כשמדובר בשחקן חופשי כנראה שהשחקן לא עשה מחנה אימונים/אימונים ברמת קבוצה בחודשים האחרונים.
ההתאמות הנדרשות יחד עם הציפייה פה למגן שישר ינחת ,יוצנח להרכב ויחרוש תאגף הן מוגזמות מאוד בעיניי.
צריך להפנים שפיבן יישאר שם בטווח של החודש-חודשיים הקרובים
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
עד איזה שעה לואיזו צריך לעבור בבקרה?
ואיך בכלל רושמים את השם המלא נכון?
ואיך בכלל רושמים את השם המלא נכון?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2633 לייקים
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
זה יותר כמו -amorphis כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 08:34 400 עמודי אובססיה על "איך עדיין לא החתימו 10??!!
והבוקר רוב האוהדים
- ברדה משלב את אלקוקין בלאומית כ-8
- אוהדי הפועל: יש לו פוטנציאל, הוא יתרום יותר כ-10
- ברדה ממשיך לשלב אותו כ-8
*עולים לליגת העל*
- אלקוקין ממשיך לשחק כ-8 במשחקי האימון
- אוהדי הפועל: ״צריך 10״
- הפועל: ״מחפשים שחקן ל-10״
*מתחילה הליגה*
- מחזור ראשון, אלקוקין עולה מהספסל כ-10 ומבשל
- אוהדי הפועל: הוא צריך לפתוח במקום רן בנימין כ-10
- מחזור שני, אלקוקין עולה מהספסל כ-10
- מחזור שלישי אלקוקין פותח כ-10 ומשחק מצוין
- מביאים קשר 10 שהוא בכלל רגיל לשחק באגף ימין
- מחזור רביעי אלקוקין פותח כ-10 כובש צמד ומבשל

בכל אופן, שאלו יהיו הצרות שלנו, צרות טובות.
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
-
- קיבל.ה 456 לייקים
למה לא הולכים על אילוז יאו אם הוא מגן ימני חופשי שבאר שבע רצתה לא מזמן?
זה עדיף על כלום, בכל מקרה. לא?
זה עדיף על כלום, בכל מקרה. לא?
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 85 לייקים
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
אבל אלקוקין באמת 8 (כמו שלויזו הוא אגף ימין)רדפוקס כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 10:39זה יותר כמו -amorphis כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 08:34 400 עמודי אובססיה על "איך עדיין לא החתימו 10??!!
והבוקר רוב האוהדים
*עולים לליגת העל*
*מתחילה הליגה*
![]()
המסקנה שלך הייתה צריכה להיות שכמו שאלקוקין מככב ב10 אפילו שזו לא העמדה הטבעית שלו גם לויזו יוכל, כי התאמה של שחקן לעמדה זה לא רק מה שהוא "רגיל" לשחק , אלא בעיקר ההתאמה של היכולות שיש לו לדרישות תפקיד של העמדה במערך שבה הקבוצה משחקת, וההתאמה שלו לשאר השחקנים במערך
-
- קיבל.ה 705 לייקים
לפיבן היה מאוד קשה אתמול מול אנסה שדיי חגג עלינו (אולי היחידי באשדוד) וזה דיי מתסכל, כי זה נורה אדומה שרואים כולנו, אגב כגיבוי (גם לעמדת הבלם) פיבן הוא בסדר גמור.
מאמין שיגיע מגן ימני טבעי (חופשי או סוף החלון) וברדה רואה את הסיטואציה הקיימת, לשמחתי ברדה כן משתפר ממשחק למשחק ורואים עקומת למידה.
מאמין שיגיע מגן ימני טבעי (חופשי או סוף החלון) וברדה רואה את הסיטואציה הקיימת, לשמחתי ברדה כן משתפר ממשחק למשחק ורואים עקומת למידה.
-
- קיבל.ה 460 לייקים
אני תוהה האם שחקן שבסוף חלון ההעברות הוא חופשי, זה מה שאנחנו צריכים.
הרי לרוב זה שחקן שאף קבוצה כולל הנוכחית שלו לא מצאה בו מספיק עניין במהלך החלון, וכנראה זו תהיה התפשרות, שחקן מצוין שקצת הוריד את הרגל מהגז, בשלהי הקריירה, אופי בעייתי וכו׳
קשה מאוד להאמין שנצליח לפגוע בשחקן טוב בשוק הזה.
הרי לרוב זה שחקן שאף קבוצה כולל הנוכחית שלו לא מצאה בו מספיק עניין במהלך החלון, וכנראה זו תהיה התפשרות, שחקן מצוין שקצת הוריד את הרגל מהגז, בשלהי הקריירה, אופי בעייתי וכו׳
קשה מאוד להאמין שנצליח לפגוע בשחקן טוב בשוק הזה.
-
- קיבל.ה 148 לייקים
לא מבין את אלי דסה תאמינו לי
קפטן נבחרת בלי קבוצה, בתאריך הזה,
שחרר את הפוזה כל החלונות סגורים ואתה בן 32
יש לו פה הזדמנות להגיע למועדון בעלייה שייתן לו לסיים את הקריירה בכבוד מבחינה מקצועית וכלכלית בארץ
קפטן נבחרת בלי קבוצה, בתאריך הזה,
שחרר את הפוזה כל החלונות סגורים ואתה בן 32
יש לו פה הזדמנות להגיע למועדון בעלייה שייתן לו לסיים את הקריירה בכבוד מבחינה מקצועית וכלכלית בארץ
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
אלקוקין הוא 10, גם בנוער שיחק כ-10.D&3 כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 10:48אבל אלקוקין באמת 8 (כמו שלויזו הוא אגף ימין)רדפוקס כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 10:39זה יותר כמו -amorphis כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 08:34 400 עמודי אובססיה על "איך עדיין לא החתימו 10??!!
והבוקר רוב האוהדים
*עולים לליגת העל*
*מתחילה הליגה*
![]()
המסקנה שלך הייתה צריכה להיות שכמו שאלקוקין מככב ב10 אפילו שזו לא העמדה הטבעית שלו גם לויזו יוכל, כי התאמה של שחקן לעמדה זה לא רק מה שהוא "רגיל" לשחק , אלא בעיקר ההתאמה של היכולות שיש לו לדרישות תפקיד של העמדה במערך שבה הקבוצה משחקת, וההתאמה שלו לשאר השחקנים במערך
לא נכנסתי בכלל לכל הדיון לגבי לויזוס רק ציינתי עובדה.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 21 ספטמבר 2025, 11:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 456 לייקים
אם דסה ירצה לחזור לארץ, אני מניח שכל אחת מהטופ-פור תרצה אותו. ולצערי, אין לסמל ביתרי/מכביסטי סיבה להעדיף אותנו בשלב הזה.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
דווקא אלקוקין לא שיחק בנוער 10. הוא ולמקין החזיקו את הקישור האחורי שלנו. עד שבנימין עלה לבוגרים הוא זה ששיחק את ה-10 בשלישיה, אבל גם אחרי אלקוקין לא שיחק 10.
כן די כבר עם הדסה הזה כולו כוכב צהוב לא צריך לעניין אותנו
-
- קיבל.ה 148 לייקים
כל קבוצה מה4 האלה סגורות מבחינה תקציבית או בעמדה הזאת
שיזדיינו בית״ר ומכבי וחלאס עם הרגשי הנחיתות האלה
אנחנו האופציה הכי טובה שלו בארץ ויש מצב בכללי
- Sin Queso
- קיבל.ה 706 לייקים
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
@רדפוקס עד כמה שאני יודע אלקוקין שיחק בנוער באמצע ולא כ10, מודה שאין לי מושג איפה הוא שיחק בהרצליה.
אבל, עצם זה ששחקן כמוהו, שיודע לקדם את הכדור קדימה, מככב בקישור שלנו כ10 (ולא משנה רגע מה הטייטל שלו) צריך להעלות לברדה סימני שאלה לגבי איך ההרכב שלנו צריך להיראות ברגע שלויזו נכנס לעניינים (שיחתום כבר!). אני הייתי בדעה שבשחקים מסוימים אפשר להוריד את אלקוקין מדרגה אחורה, אבל כרגע שלישיית הקישור עובדת יפה מאוד.
אבל, עצם זה ששחקן כמוהו, שיודע לקדם את הכדור קדימה, מככב בקישור שלנו כ10 (ולא משנה רגע מה הטייטל שלו) צריך להעלות לברדה סימני שאלה לגבי איך ההרכב שלנו צריך להיראות ברגע שלויזו נכנס לעניינים (שיחתום כבר!). אני הייתי בדעה שבשחקים מסוימים אפשר להוריד את אלקוקין מדרגה אחורה, אבל כרגע שלישיית הקישור עובדת יפה מאוד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
אולי אני טועה אם הוקיץ׳ אומר שהוא לא שיחק כ-10 בנוער הוא יודע מה הוא אומר.D&3 כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 11:49 @רדפוקס עד כמה שאני יודע אלקוקין שיחק בנוער באמצע ולא כ10, מודה שאין לי מושג איפה הוא שיחק בהרצליה.
באופן כללי אני ועוד אחרים בפורום ראינו בו בשנה שעברה תכונות שמתאימות יותר ל-10 ולראייה זה מתפוצץ השנה.
אכן אלקוקין יעשה לברדה כאב ראש חיובי לאחר החתמת לויזוס.
- Mendelson
- קיבל.ה 419 לייקים
נשמע שראית אותו יותר ממני, יש סיבה שלא יוכל להחזיק את מרכז הקישור יחד עם קרייב?
ברור לי שבמקרה של לוזיו זו הזדמנות נדירה שהייתה להביא שחקן וואו (על הנייר) שאסור לפספס, למרות שמבחינת העמדה נטו הוא לא תפור למידות של מה שהיה הכי חסר לנו. לוזיו יהיה חייב לשחק, וכנראה הוא יעשה את זה בעמדה של ה- 10, אלא אם סתיו חלילה יפצע (ואנחנו יודעים שהוא יחסית פריך, זה לא תרחיש לא סביר) ואפשר יהיה בקלות להסיט אותו לאגף ימין (וכנראה שגם את סילבה, כמו שראינו אתמול, למרות שלא נתן הופעה מרשימה). מצד שני, זו חייבת להיות העונת פריצה של אלקוקין, ואם יש סיכוי שיעשה את זה במרכז המגרש כדי לשים את הקומבינציית שחקנים הכי טובים שלנו ב- 11, זה יהיה מבורך.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
רק עוד 6 וקצת שעות לעבור בבקרה.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
אז לא יהיה מגן ימני היום?
אין שום סיכוי?
אין שום סיכוי?