עם כל הכבוד לרכש, לא הגיוני ולא סביר להוציא את אלקוקין מההרכב לדעתי. חייב להיות פרי לעמל מה שנקרא, שחקן שנראה ככה חייב להיות בהרכב כל עוד הוא ממשיך ביכולת הזאת או דומה לה.
צ'יקו ומאיימבו עם רגעים מדאיגים.
פלקאו לראשונה (?) מאז שחתם מוסר גם קדימה.
סילבה נראה בג'ט לג. להכניס את בוסקילה.
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 20 ספטמבר 2025, 20:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
yoni143 כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 20:37
רק הוציאו את רן בנימין מההרכב, נהיינו קבוצה. כל הכבוד הפועל. עכשיו השאלה מתי הטיסה הקרובה לשלוח את שאנדה סילבה חזרה לארה"ב.
אולי שמישהו ישלח אותך כבר לאנשהו ?
לא נמאס לך לטנף על שחקנים של הקבוצה ?
התבלבלת בפורום.
קבוצה כיפית ונלחמת ( וכן יודע להגיד את זה גם במשחקים חלשים - את הלחימה רואים)
אני ממש מקווה שעם הלחימה הזאת האלופים האלו יביאו דרבי והפערים לא גדולים מדי.
אם או בלי דרבי זו פתיחת עונה של הרגשה- הפועל חוזרת, דרבי בעזרת השם רק ישים את המסמר האחרון בשלט הזה.
רק הוציאו את רן בנימין מההרכב, נהיינו קבוצה. כל הכבוד הפועל. עכשיו השאלה מתי הטיסה הקרובה לשלוח את שאנדה סילבה חזרה לארה"ב.
התבלבלת בפורום.
לממש, איזה גועל נפש. רואים שחקן 3 דקות ומבלבלים את המח.
נערך לאחרונה על ידי redrony ב 20 ספטמבר 2025, 20:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל באנדי כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 20:39
לוזיו יכול לשחק בשמאל?
לדעתי הוא צריך לשחק על המשבצת של אלקוקין, ואלקוקין צריך לשחק על המשבצת של פלקאו. בוסקילה משמאל וטוריאל מימין. זה יעבוד מדהים מול 80% מהקבוצות בליגה. תיאורטית, אפשר גם לשחק עם שני שחקנים על העמדה של ה- 10, עם שלושה בלמים.
לאור איך שאולקוקין נראה אפשר לשלוח את לויאז בטיסה הראשונה לקפריסין
לא אני צוחק לגמרי
חוויה אבל
מיאבו למרות הטעות יצא ענק וחכם שלא עשה פאוול של אדום שהיה כנראה משנה הכל.
ציקו פלאקו בסדר גמור
על הכיפאק הפועל
אל באנדי כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 20:39
לוזיו יכול לשחק בשמאל?
לדעתי הוא צריך לשחק על המשבצת של אלקוקין, ואלקוקין צריך לשחק על המשבצת של פלקאו. בוסקילה משמאל וטוריאל מימין. זה יעבוד מדהים מול 80% מהקבוצות בליגה. תיאורטית, אפשר גם לשחק עם שני שחקנים על העמדה של ה- 10, עם שלושה בלמים.
אני דווקא הייתי משאיר את אלקוקין בעמדה שלו ולא משנה משהו שעובד טוב. את לוזיו הייתי משלב איפשהו בהרכב. סילבה מתי שיגמר הלא נעים שירד לספסל
Gania23 כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 20:32
לא מאמין שאני מוצא משהו להתבאס ממנו , אבל סילבה
מאוד חסר ביטחון. רוב הטעויות שלו זה מהניסיון להכנס בכח למשחק דרך כדרורים מיותרים. לקראת סוף המחצית וויתר על זה והתחיל להכנס לשטחים באמצע ולהיות טיפה יותר מסוכן דווקא כאופציית מסירה ולא עם הכדור. יכול להיות שהוא למלם והיתה טעות להביא אותו, אבל לך תדע מה יקרה אם מסירה טובה תמצא אותו כשהוא פנוי מול השער: אולי עם קצת יותר ביטחון נראה פה שחקן אחר.
מה צריך לעשות כדי שיחתימו מגן ימני? אפילו במקום לואיזו
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
התבלבלת בפורום.
אם תפגוש אותי אולי אני אשלח אותך לאנשהו, על מי טינפתי? שחקן גרוע, לא קיללתי אותו, זכותי להביע את דעתי ולא שואל אותך.
נערך לאחרונה על ידי Red Wolf ב 20 ספטמבר 2025, 21:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סיבה:המשתמש קיבל אזהרה שלישית על הודעה זאת והוגבל לקנסו לשבוע
פרימו לוי כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 20:38
עם כל הכבוד לרכש, לא הגיוני ולא סביר להוציא את אלקוקין מההרכב לדעתי. חייב להיות פרי לעמל מה שנקרא, שחקן שנראה ככה חייב להיות בהרכב כל עוד הוא ממשיך ביכולת הזאת או דומה לה.
לא יודע למה לא הכנסתי אותך לנודניקיפ עדיין אבל וולקאם
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא