עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Gania23
קיבל.ה  43 לייקים

NARKOTIKA כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:57
Segev כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:48 אז מסתמן שנישאר בלי מגן ימני אחד בסגל. כ״כ מאכזב, היו ארבעה חודשים לזה
זה ממש יכול להיות ההבדל בין אירופה למקום 5-7.
לא נראה לי שבהפועל מבינים את זה
לדעתי זה יותר בכיוון של הבדל ממקום 4 למקום 2
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

NARKOTIKA כתב:
Segev כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:48 אז מסתמן שנישאר בלי מגן ימני אחד בסגל. כ״כ מאכזב, היו ארבעה חודשים לזה
7-13
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  999 לייקים

Gania23 כתב: 20 ספטמבר 2025, 12:01
לדעתי זה יותר בכיוון של הבדל ממקום 4 למקום 2
יותר כמו סתם אליפות לטרבל מרהיב
OMG עווופררר
שחר
קיבל.ה  1756 לייקים

מסתמן שנישאר בלי בוסקילה, מסתמן שנישאר בלי 10, מסתמן שנשאר עם חמישה זרים, מסתמן נשיאר בלי מגן ימני.

איזה בכיינים...אתם כל כך בלתי....
כל כך קשה לחכות עוד יום? :rofl:
Dubi Dubkin
קיבל.ה  78 לייקים

מספיק עם כל הבכי והנהי
גם בלי מגן ימין
מדובר בחלון העברות מטורף
השקעה חסרת תקדים של 20מ' ש"ח רק העברות
בחלומות הכי ורודים שלי לא האמנתי שנהיה במקום הזה
שאפו לספרא
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

לא היה 4 חודשים להביא מגן
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  384 לייקים

לא ברור הסיפור הזה
דולימנגה99
קיבל.ה  110 לייקים

חחח העזות מצח של להעביר ביקורת אחרי קיץ כזה
אם מחתימים סופית את לואיזו זה החלון הכי גדול אולי בהיסטוריה של הפועל, בטוח מבחינת השקעה כספית
פיבן טוב יותר מ80 אחוז מהמגני ימין בליגה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

ר.ש כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:33 מישהו יכול לעשות סדר בכל סכומי הרכישה ששילמו הקיץ?
קורין - 200k
בוסקילה - 300k
קראייב - 500k
פלקאו - 300k
דאפה - 2m
לואיזו אם וכאשר - 1m

זכרתי נכון? יש עוד?
באזור ה-50 אלף דולר עבור ההשאלה של צ׳יקו אם אני לא טועה.
דאפה 1.8
Gania23
קיבל.ה  43 לייקים

רדפוקס כתב: 20 ספטמבר 2025, 13:14
ר.ש כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:33 מישהו יכול לעשות סדר בכל סכומי הרכישה ששילמו הקיץ?
קורין - 200k
בוסקילה - 300k
קראייב - 500k
פלקאו - 300k
דאפה - 2m
לואיזו אם וכאשר - 1m

זכרתי נכון? יש עוד?
באזור ה-50 אלף דולר עבור ההשאלה של צ׳יקו אם אני לא טועה.
דאפה 1.8
צ'יקו מושאל?!
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

דולימנגה99 כתב: 20 ספטמבר 2025, 13:10 חחח העזות מצח של להעביר ביקורת אחרי קיץ כזה
אם מחתימים סופית את לואיזו זה החלון הכי גדול אולי בהיסטוריה של הפועל, בטוח מבחינת השקעה כספית
לא רק בארץ, בעולם!
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

מסכים שבשלב הזה עדיף לחכות למחר לראות אם חותם מגן ואז להתנפל - ובצדק- על ההנהלה ( ומנגד לשמוע את התירוצים המגוחכים שאין מה להתלונן כי הביאו שחקנים אחרים, איך אתם מעיזים ).
החלה פה שכונה ראויה של מעקב אווירי, נא לחזור לדיווחים על נחיתה, צילומים של הטאלנט בשדה ומעקב גם אחרי הרכב והאם עושה את דרכו למפגש ראשוני עם השחקנים איפה שהם לא מתכנסים ואז ישירות לאשדוד למפגש ראשוני עם פאר היצירה של תכנון האצטדיונים הישראלי.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  999 לייקים

פותח ערוצי ספורט ולא מבין למה אין צוותי שידור בנתבג. בוצ'ה!!!
OMG עווופררר
דוגיס
קיבל.ה  448 לייקים

בסוף נחתים שבוע הבא את דסה.
NARKOTIKA
קיבל.ה  328 לייקים

הטיסה נחתה, עדיין אין סימן ללואיסו.
היה הרבה בלאגן היום ונוסעים פספסו טיסות בעקבות מתקפת סייבר על נמלים באירופה
אסון למכבי
קיבל.ה  62 לייקים

NARKOTIKA כתב: 20 ספטמבר 2025, 13:40 הטיסה נחתה, עדיין אין סימן ללואיסו.
היה הרבה בלאגן היום ונוסעים פספסו טיסות בעקבות מתקפת סייבר על נמלים באירופה
בארץ יש תמונה שלו פה
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1263 לייקים

מה אכל בטיסה? המושב הולך לאחור? היה חיבור מטען טייפ סי או רק טייפ איי? היה תור בשירותים?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

חמוד! נראה ישראלי לחלוטין.
יאללה המשך מעקב
דולימנגה99
קיבל.ה  110 לייקים

joshsoos כתב: 20 ספטמבר 2025, 13:15
דולימנגה99 כתב: 20 ספטמבר 2025, 13:10 חחח העזות מצח של להעביר ביקורת אחרי קיץ כזה
לא רק בארץ, בעולם!
ביקום. כנראה שאתה מתגעגע לקיץ שהיו מחתימים לך ליצנים כל הקיץ ואז ברגע האחרון איזה קונט
פה הביאו שחקן נבחרת בן 22 במליון יורו
ואנשים אומרים למה נשארים רק עם פיבן בימין
htafan99
קיבל.ה  165 לייקים

תודה משפחת ספרא,
לחלוטין הוכחתם את עצמכם.
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel:
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

דולימנגה99 כתב: 20 ספטמבר 2025, 13:52
לא רק בארץ, בעולם!
ביקום. כנראה שאתה מתגעגע לקיץ שהיו מחתימים לך ליצנים כל הקיץ ואז ברגע האחרון איזה קונט
אין שום קשר בין הדברים.
אפשר לשמוח מאוד מהסכומים שעפים פה הקיץ ומהקאליבר של חלק מהשחקנים שהגיעו ובאותה מידה לחשוב שהעניין שאין לנו מגן ימני טבעי אחד בסגל זאת תקלה.
מקווה מאוד שבכל זאת יחתימו אחד.
קפבלנקה
קיבל.ה  636 לייקים

בא לי כבר כוס תה עם לימונית ולואיזו
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  999 לייקים

זה רוי קורין מה יש לכם
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  999 לייקים

רויזוס קורינו
OMG עווופררר
לירון האדום
קיבל.ה  2633 לייקים

רק שלא יחטוף שוק מהי"א

אחלה לואיזו, עכשיו מגן ימני וסלמאת
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1482 לייקים

הוא נראה ילד חמוד לאללה

ואני מאוד מקווה שיביאו מגן ימני , ואני גם בטוח שלא יביאו אף אחד כדי לעשות ״וי״, וזו המחמאה הכי גדולה והשינוי שקרה מה פה.
אבל אם לא יצליחו- זו תקלה.
זה לא הגיוני שמצד אחד אתה בונה קבוצה ומשקיע בה כל כך הרבה, עם סגל עמוק ותחרות יפה על ההרכב ההרבה עמדות, ומצד שני אין אפילו מגן ימני אחד טבעי בקבוצה.
פיבן רחוק מלהספיק. בתור גיבוי זה לגיטימי אבל חייב מגן ימני אמיתי.
לא הגיוני ויכול להזיק לכל המערך
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

רדפוקס כתב: 20 ספטמבר 2025, 13:58
דולימנגה99 כתב: 20 ספטמבר 2025, 13:52

לא רק בארץ, בעולם!
אין שום קשר בין הדברים.
אפשר לשמוח מאוד מהסכומים שעפים פה הקיץ ומהקאליבר של חלק מהשחקנים שהגיעו ובאותה מידה לחשוב שהעניין שאין לנו מגן ימני טבעי אחד בסגל זאת תקלה.
מקווה מאוד שבכל זאת יחתימו אחד.
אכן, מה בדיוק הקשר. אולי נביא חמישה שחקני חיזוק בשני מיליון יורו ונעלה לצידם ששה שחקני נוער, זה בטח יעבוד ואיך אפשר לבוא בטענות אם השקיעו עשרה מיליון יורו? כי למי ששכח, זו הייתה הפילוסופיה של קבוצת מינצברג, נשלם הרבה לכמה שחקנים ונשים לידם את התוצרים המפוארים של קבוצת הנוער, לאן זה הוביל ראינו. אלא שבניגוד למינצברג, כאן הבעיה לא בבעלים אלא בהנהלה והמאמן, אף אחד לא אמר להם לא להביא מגן ימני או בזול.
ואם נחזור למשפט הזה של פיבן יותר טוב מ 80% מהמגינים בליגה...כמו הרבה דברים, אין לי מושג איך אנשים רואים אותו משחק ומגיעים למסקנות הפוכות ( גם פלקאו וכו ) אבל ככה זה בחיים. עדיין נראה לי שרוב האנשים מבינים שהוא לא מגן ימני בכלל, וגם המיעוט שחושבים שכן צריכים לשאול שאלות כי אין לו אפילו מחליף.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  419 לייקים

הדבר הזה באמת לא נתפס... הליגה הקפריסאית טובה מישראל על הנייר, השווי של השחקנים שם בוודאי גבוה יותר מבליגה שלנו בסה"כ. אומוניה אמנם לא הגיעה להישגים מרשימים באירופה בהיסטוריה שלה, אבל היא כן משחקת העונה באירופה, בניגוד אלינו. ולוזיוס שחקן הרכב, שחקן בית, עושים לו כבוד שם, שחקן נבחרת פעיל. בעוד שנה הוא עם ה"כרטיס שחקן" שלו ביד (אני יודע שאין דבר כזה באמת), ויכול כנראה לחתום על חוזים גבוהים יותר ממה שאנחנו נציע לו, בקבוצות גדולות יותר. ואנחנו מדינה בפאקינג מלחמה, עם אזעקות 3 פעמים בשבוע, והמותג של ישראל מעולם לא היה שחוק ורמוס כל כך בעולם.

לא ברור לי מה פרימור שם לו בקפה, אבל פסיכי שהצליחו לשכנע אותו להתאבד כדי להגיע לפה. כלפי זרק איזה רמז בפודקאסט שלו על זה שהוא עוד יחשוף בהמשך מה פרימור עשה כדי שהוא ירצה לבוא להפועל, ואמר שכל קבוצה ישראלית צריכה ללמוד איך באמת מביעים עניין בשחקן כדי להביא אותו לפה. מה שעוד יותר מוזר - זו החתמה כנגד כל הסיכויים, אבל לא הצלחנו לעשות החתמות קלות יותר על הנייר, ולא ברור לי איך זה מסתדר יחד.
Backu465
קיבל.ה  2 לייקים

מעלה את רמת החתיכות בקבוצה שגם ככה בשמיים עם קרייב, טוריאל, קורין, אסף צור, סילבה, רן בנימין ואלקוקין
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  419 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 20 ספטמבר 2025, 14:09 הוא נראה ילד חמוד לאללה

ואני מאוד מקווה שיביאו מגן ימני , ואני גם בטוח שלא יביאו אף אחד כדי לעשות ״וי״, וזו המחמאה הכי גדולה והשינוי שקרה מה פה.
זה לא הגיוני שמצד אחד אתה בונה קבוצה ומשקיע בה כל כך הרבה, עם סגל עמוק ותחרות יפה על ההרכב ההרבה עמדות, ומצד שני אין אפילו מגן ימני אחד טבעי בקבוצה.
אני בוודאי מסכים עם כל מה שכתבת, אבל עם הסתייגות קטנה - במסיבת עיתונאים עם פרימור שאלו אותו מה יהיה בעיניו הצלחה של העונה הזאת, והוא אמר שאם בעונה הבאה הם יביאו רק 4-5 שחקנים הם ידעו שזו הצלחה של ממש (הוא כן אמר גם שהוא רוצה שזו תהיה העונה האחרונה שבה אנחנו לא משחקים באירופה). זה מחדל ענק שאין מגן ימני אחד בסגל, אבל בסוף זה גם סגל שבנו אותו כמעט מאפס, ולא כמו שסכנין או הפועל חיפה בונות סגל, בנו סגל מאפס שמכוון גבוה לטווח רחוק. ברמת ההוצאה, זה משוגע - מזמן מזמן שברנו את שיא כל הזמנים של הפועל על הוצאות רכש בעונה אחת, וזה גם בהשוואה לשנים שהן היו הכנסות אדירות מאירופה, שלא לדבר על עונת צ'מפיונס עם הכנסות של 60 מיליון ש"ח מהמפעל הזה.

מה שכן מציק לי, זה שאפילו לא הביאו איזה ישראלי צעיר לעמדה הזאת. ויש כאלו, יכול לחשוב על 1-2 לא רעים בכלל מהליגה השניה. אי אפשר להחזיק 14 קשרים בסגל ולא להחזיק אפילו מגן ימני מחליף. אבל כן יש פה מקום לאילתורים ששווה לנסות אם לא יצליחו להביא מגן ימני בחלון הזה - ליידנר מימין ויזן משמאל זה ניסוי ששווה לעשות. וגם, בזהירות רבה, רן בנימין. אם אני לא טועה היה משחק אחד שהוא נאלץ לשחק בעמדה הזאת והיה טוב מאוד (בהתחשב בזה שאף אחד לא יודע מה העמדה שלו - אי אפשר לפסול).
שחר
קיבל.ה  1756 לייקים

לואיזו היה הקפריסאי היחיד בהרכב של אומוניה.
יש עוד פרט חשוב מאוד לגבי שקשור למישהו מהפורום , אבל נמתין לוולקאם עם זה מטעמי נאחס.
נערך לאחרונה על ידי שחר ב 20 ספטמבר 2025, 14:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

Mendelson כתב: 20 ספטמבר 2025, 14:12 הדבר הזה באמת לא נתפס... הליגה הקפריסאית טובה מישראל על הנייר, השווי של השחקנים שם בוודאי גבוה יותר מבליגה שלנו בסה"כ. אומוניה אמנם לא הגיעה להישגים מרשימים באירופה בהיסטוריה שלה, אבל היא כן משחקת העונה באירופה, בניגוד אלינו. ולוזיוס שחקן הרכב, שחקן בית, עושים לו כבוד שם, שחקן נבחרת פעיל. בעוד שנה הוא עם ה"כרטיס שחקן" שלו ביד (אני יודע שאין דבר כזה באמת), ויכול כנראה לחתום על חוזים גבוהים יותר ממה שאנחנו נציע לו, בקבוצות גדולות יותר. ואנחנו מדינה בפאקינג מלחמה, עם אזעקות 3 פעמים בשבוע, והמותג של ישראל מעולם לא היה שחוק ורמוס כל כך בעולם.

לא ברור לי מה פרימור שם לו בקפה, אבל פסיכי שהצליחו לשכנע אותו להתאבד כדי להגיע לפה. כלפי זרק איזה רמז בפודקאסט שלו על זה שהוא עוד יחשוף בהמשך מה פרימור עשה כדי שהוא ירצה לבוא להפועל, ואמר שכל קבוצה ישראלית צריכה ללמוד איך באמת מביעים עניין בשחקן כדי להביא אותו לפה. מה שעוד יותר מוזר - זו החתמה כנגד כל הסיכויים, אבל לא הצלחנו לעשות החתמות קלות יותר על הנייר, ולא ברור לי איך זה מסתדר יחד.
בדיוק, הצליחו להביא לפה אחד כזה, קרייב מליגה פורטוגלית, דאפה שיכל ללכת למחלה/חיפה/ב"ש, אבל שחקן הרכש הראשון שהביאו ועוד שילמו עליו כסף זה פלקאו, ואין לנו מגן ימני אחד לרפואה. ממש ד"ר גיא ומיסטר פרימור.
נועם שחם
קיבל.ה  1054 לייקים

שחר כתב: 20 ספטמבר 2025, 12:32
מסתמן שנישאר בלי בוסקילה, מסתמן שנישאר בלי 10, מסתמן שנשאר עם חמישה זרים, מסתמן נשיאר בלי מגן ימני.

איזה בכיינים...אתם כל כך בלתי....
כל כך קשה לחכות עוד יום? :rofl:
אתה חדש פה?

גם אם תחתים פה 20 שחקנים אנשים ימצאו ממה להתאכזב
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1482 לייקים

Mendelson כתב: 20 ספטמבר 2025, 14:18
אוגוסטוס היל כתב: 20 ספטמבר 2025, 14:09 הוא נראה ילד חמוד לאללה

אני בוודאי מסכים עם כל מה שכתבת, אבל עם הסתייגות קטנה - במסיבת עיתונאים עם פרימור שאלו אותו מה יהיה בעיניו הצלחה של העונה הזאת, והוא אמר שאם בעונה הבאה הם יביאו רק 4-5 שחקנים הם ידעו שזו הצלחה של ממש (הוא כן אמר גם שהוא רוצה שזו תהיה העונה האחרונה שבה אנחנו לא משחקים באירופה). זה מחדל ענק שאין מגן ימני אחד בסגל, אבל בסוף זה גם סגל שבנו אותו כמעט מאפס, ולא כמו שסכנין או הפועל חיפה בונות סגל, בנו סגל מאפס שמכוון גבוה לטווח רחוק. ברמת ההוצאה, זה משוגע - מזמן מזמן שברנו את שיא כל הזמנים של הפועל על הוצאות רכש בעונה אחת, וזה גם בהשוואה לשנים שהן היו הכנסות אדירות מאירופה, שלא לדבר על עונת צ'מפיונס עם הכנסות של 60 מיליון ש"ח מהמפעל הזה.

מה שכן מציק לי, זה שאפילו לא הביאו איזה ישראלי צעיר לעמדה הזאת. ויש כאלו, יכול לחשוב על 1-2 לא רעים בכלל מהליגה השניה. אי אפשר להחזיק 14 קשרים בסגל ולא להחזיק אפילו מגן ימני מחליף. אבל כן יש פה מקום לאילתורים ששווה לנסות אם לא יצליחו להביא מגן ימני בחלון הזה - ליידנר מימין ויזן משמאל זה ניסוי ששווה לעשות. וגם, בזהירות רבה, רן בנימין. אם אני לא טועה היה משחק אחד שהוא נאלץ לשחק בעמדה הזאת והיה טוב מאוד (בהתחשב בזה שאף אחד לא יודע מה העמדה שלו - אי אפשר לפסול).
אנחנו לא באמת מכירים את האילוצים ומי היה על השולחן וכו, אבל נדמה לי שכרגע שפרימור נמצא בפלוס מאוד מאוד גדול בבנק האמון. יש לנו את כל הסיבות להניח שיש פה סיבות טובות למה זה קרה ויש מורכבות שאנחנו לא מכירים, ואם היה אפשר היו מביאים מזמן. זה לא שלא עשו ויעשו טעויות, אבל זה כל כך בסיסי שמשהו באמת נראה לא הגיוני
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

joshsoos כתב: 20 ספטמבר 2025, 14:32
Mendelson כתב: 20 ספטמבר 2025, 14:12 הדבר הזה באמת לא נתפס... הליגה הקפריסאית טובה מישראל על הנייר, השווי של השחקנים שם בוודאי גבוה יותר מבליגה שלנו בסה"כ. אומוניה אמנם לא הגיעה להישגים מרשימים באירופה בהיסטוריה שלה, אבל היא כן משחקת העונה באירופה, בניגוד אלינו. ולוזיוס שחקן הרכב, שחקן בית, עושים לו כבוד שם, שחקן נבחרת פעיל. בעוד שנה הוא עם ה"כרטיס שחקן" שלו ביד (אני יודע שאין דבר כזה באמת), ויכול כנראה לחתום על חוזים גבוהים יותר ממה שאנחנו נציע לו, בקבוצות גדולות יותר. ואנחנו מדינה בפאקינג מלחמה, עם אזעקות 3 פעמים בשבוע, והמותג של ישראל מעולם לא היה שחוק ורמוס כל כך בעולם.

בדיוק, הצליחו להביא לפה אחד כזה, קרייב מליגה פורטוגלית, דאפה שיכל ללכת למחלה/חיפה/ב"ש, אבל שחקן הרכש הראשון שהביאו ועוד שילמו עליו כסף זה פלקאו, ואין לנו מגן ימני אחד לרפואה. ממש ד"ר גיא ומיסטר פרימור.
למה ד"ר גיא ומיסטר פרימור? אולי לא היה מגן ימני איכותי להביא במחיר סביר? או שניסו ולא רצה? עדיף עוד פאביו רוסה?
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

פרימור :heart: :heart: :heart:.
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

למה ההנחה שלא מבינים? למה להטיל דופי במקצועיות? אולי לא היה מישהו מתאים שגם רצה וגם במחיר סביר?

מזכיר- עלינו ליגה, אין לנו אירופה לפתות בה שחקנים חדשים, ויש עוד 4 קבוצות עם ארנק לא פחות משלנו ואף יותר
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  419 לייקים

כמו שאמרתי, יש גם שחקנים מקומיים שאפשר להביא, אולי הם לא קרייב ולוזיו, אבל תביא מישהו צעיר עם פוטנציאל לעמדה הזאת ואולי תרוויח משהו לעתיד. גם אם מביאים לשם זר צריך איזה גיבוי לעמדה הזאת.

ההצעה שלי - דניאל בוהדנה מראשל"צ, מגן ימני סופר מוכשר, בן 21, הרבה פוטנציאל. מניח שאפשר להביא אותו בכסף קטן. לעיונכם:
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

ברור, בכל העולם כולו לא נמצא מגן איכותי אחד, וזה אחרי תהליך וחריש מעמיק מחודש מרץ בערך, יש רק פאביו רוסות כאלה. כמו התהליך המעמיק שהביא לנו מכל השחקנים שבעולם את פלקאו. ושוב, צריך להזכיר שמדובר בעמדה בה יש לנו שחקן אחד שגם הוא לא מגן?
נעול