הגבילו את המכירה רק למנויי אשדוד
ליצנים
או או... זה כבר קונספריציה דרגה שניה. אתה אומר שהוא מוכן להפסיד רבע מיליון שקל בשביל ברק אברמוב. או אולי אברמוב בכלל מעביר לו את הכסף הזה
במקרה שלהם הכל יכול להיות
בוא נגיד ככה, אם זה נכון שיהיו בריאים. להתעסק בזה זה באמת שפל. כאילו מה אכפת לאברמוב אם אשדוד יגבילו אותנו בלי שאפילו יודעים שהוא עשה את זה?
לא חושב שיומיים לפני המשחק הוא עוד רוצה לבדוק כמה אוהדי אשדוד שאין מהם, ירצו לבוא, אחרי שחטפו 5 מחיפה.redrony כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:03בוא נגיד ככה, אם זה נכון שיהיו בריאים. להתעסק בזה זה באמת שפל. כאילו מה אכפת לאברמוב אם אשדוד יגבילו אותנו בלי שאפילו יודעים שהוא עשה את זה?
אני מאמין שישחררו עוד החלק הצפוני של היציע המרכזי והוא יראה לפי המכירה אצלו אם לשחרר עוד כרטיסים
זה שהוא שונא את הפועל או לא. לא מזיז את הביצה
הם גם מאיימים, אוהד של הקבוצה היריבה (כביכול הפועל) שנכנס בעזרת מנוי כלשהו, אותו מנוי ישלל....
אתה בטוח? אני ראיתי במו עיניי שוטרים מבטלים לאנשים כרטיסים בכל מיני משחקים על ידי שהוא מכריל אותך לפתוח את הטלפון והכרטיס ואז הוא מצלם ומבטל לך אותו.הצבי ישראל כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:55הם גם מאיימים, אוהד של הקבוצה היריבה (כביכול הפועל) שנכנס בעזרת מנוי כלשהו, אותו מנוי ישלל....
איך קבוצות יכולות לאכוף את זה?
הרי הכרטיס נמצא אצלי בנייד ואין להם רשות לערוך חיפוש בנייד בלי צו.
במשחק השלישי בגמר הפלייאוף ב24 קצין משטרה אמר לי שאם אני רוצה להיכנס,אני צריך להראות לו את הטלפון שלי.הצבי ישראל כתב:הם גם מאיימים, אוהד של הקבוצה היריבה (כביכול הפועל) שנכנס בעזרת מנוי כלשהו, אותו מנוי ישלל....
איך קבוצות יכולות לאכוף את זה?
הרי הכרטיס נמצא אצלי בנייד ואין להם רשות לערוך חיפוש בנייד בלי צו.
לפי איך שזה היה נראה ביום שני,ישירות דרך כר הדשא רק תתארגן בציצית,כיפה לבנה ונעלי אייר מקס.