Oferyy כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:30
הערה קטנה לטובת הדיון פה. כשהעירייה מדברת על 20 אלף היא מדברת על תצורת הופעה בתצורת כדורסל זה 15-16 אלף. העובדה שהקצו לזה 1.5 מיליון (בלי לבקש ממני) אומרת בעיני שזה יוצא לדרך. אני מקווה רק שהקהילה שלנו תמשיך לתמוך בקבוצה אחרת האולם הזה ישמש רק את מכבי וזו לא מטרת ההשקעה שלי
שמח לקרוא.
האם יש ניסיונות פיוס? האם חשבתם להפוך את המשחק שבוע הבא למשחק פרידה? תוך כמה זמן אתה מעריך שתהיה התקדמות?
הצעה: אם רוצים שאולם שצפוי להיות עירוני ומשותף יהיה מזוהה עם הפועל - תדאג שיקראו לו ע"ש אריק איינשטיין.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 18 ספטמבר 2025, 15:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
חברים, רק רוצה לציין שלמרות שההערות של כולם במקומן , האשכול הזה מטרתו לא להעמיק את הקרע ולהטיח האשמות אלא לראות איך כן מגשרים על הפערים.
נתתי מילה לידידי משכבר הימים @teknoboy שלאשכול הזה - שאפילו לא אני זה שפתח אותו - אני בא נקי לגמרי ולא biased.
לכן אני חושב שחובה להיפגש, לשבת, לדבר. לא פה בפורום, אלא עם קשר עין. פיזית. אולי אפילו על בירה מכבי כמו ב-93.
אם יש נכונות לזה מכל אחד משלושת הצדדים שמניתי כבר 3 פעמים באשכול הזה (תומכים, הממתינים להבהרות, אולטראס)...מה טוב. אם רק חלק, גם טוב. אבל כמה שיותר דעות.
לבוא ולשמוע רק כמה הכל שיט או כמה לא צריך את זה או ההוא, זו לא המטרה. המפגש חשוב שיכיל את חברי ההנהלה, אבל חשוב גם שיתנהל כ brainstorming ולא בתצורת - הקהל שואל ועופר עונה. לפחות כך מרגיש לי.
יש קבוצות שכדי לפתור משברים עושות מפגשים שחקנים בלבד. אז אפשר גם אוהדים בלבד ולאחריו מפגש עם ההנהלה. סתם זורק רעיון . מקריאת כל התגובות אני רואה בעיקר אהבה להפועל, פשוט מכיוונים שונים.
Oferyy כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 13:30
הערה קטנה לטובת הדיון פה. כשהעירייה מדברת על 20 אלף היא מדברת על תצורת הופעה בתצורת כדורסל זה 15-16 אלף. העובדה שהקצו לזה 1.5 מיליון (בלי לבקש ממני) אומרת בעיני שזה יוצא לדרך. אני מקווה רק שהקהילה שלנו תמשיך לתמוך בקבוצה אחרת האולם הזה ישמש רק את מכבי וזו לא מטרת ההשקעה שלי
רגע מה מכבי? האולם המיועד יבנה במקום יד אליהו?
כבר די ברור שיד אליהו ייהרס בשניה שהאולם המדובר ייבנה
וגם די ברור שנפלנו לבור ללא תחתית, מבחינתי מלכודת.
איבדנו את האולם הביתי וקיבלנו הבטחות ללא כיסוי שנצא מיד אליהו מוקדם ככל האפשר.
זוכר את נציגי העירייה והפועל עולים לראיון בערוץ הספורט ומדברים בהתלהבות על שיפוץ הדרייב אין והרחבה ל-7000 ואח״כ ל- 10,000 מקומות.
יכול להיות שכבר אז ידעו שאין לפרויקט כזה היתכנות כלכלית והם בדרך ל״אורנים גדול״ שיקח עשור למימוש במקרה הטוב?!
רדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:46
זה בדיוק מה שכתבתי למעלה.
ששמעון היה היחיד שאני שמעתי נוקב בפרק הזמן הזה כי הוא תמיד רוצה להיות בסדר עם כולם.
לכל מי שיש קצת מושג היה ברור שזה לו"ז לא ריאלי בשום צורה.
אני די בטוח שכתבתי את זה פה בעבר כמה וכמה פעמים.
לא הבנתי.
שמעון אמסלם הפיק את הסרטון הזה לגמרי לבד והפיץ אותו בפלטפורמות של המועדון על דעת עצמו?
ואז כשהמועדון גילה שהפיצו בשמו הבטחות שהמועדון ידע שאי אפשר לקיים, אז לא טרחו לתקן את זה?
אני מעולם לא ראיתי את הסרטון הזה. שמעתי את אמסלם אומר את זה כשהתראיין בכל מיני מקומות.
וכן. אני חושב שלא עניין אף אחד לתקן אותו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אתה חושב שאיש הקשר של המועדון לאוהדים מדבר על התוכניות של המועדון על דעת עצמו? שהוא ממציא את הדברים שהוא מוסר מפי ההנהלה שהוא חבר בה?
ואתה באמת באמת חושב שלא עניין את עופר לתקן אותו? אותו עופר שמתעסק בכל דבר קטן, שמתערב פומבית בציוצים שיוצאים מהיוזר של המועדון? לעופר הזה לא אכפת שבכיר במועדון אומר בשמו דברים שהם שקר גס ומבטיח בשמו לאנשים דברים שאי אפשר לקיים?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
7even כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 15:52
חברים, רק רוצה לציין שלמרות שההערות של כולם במקומן , האשכול הזה מטרתו לא להעמיק את הקרע ולהטיח האשמות אלא לראות איך כן מגשרים על הפערים.
נתתי מילה לידידי משכבר הימים @teknoboy שלאשכול הזה - שאפילו לא אני זה שפתח אותו - אני בא נקי לגמרי ולא biased.
לכן אני חושב שחובה להיפגש, לשבת, לדבר. לא פה בפורום, אלא עם קשר עין. פיזית. אולי אפילו על בירה מכבי כמו ב-93.
אם יש נכונות לזה מכל אחד משלושת הצדדים שמניתי כבר 3 פעמים באשכול הזה (תומכים, הממתינים להבהרות, אולטראס)...מה טוב. אם רק חלק, גם טוב. אבל כמה שיותר דעות.
לבוא ולשמוע רק כמה הכל שיט או כמה לא צריך את זה או ההוא, זו לא המטרה. המפגש חשוב שיכיל את חברי ההנהלה, אבל חשוב גם שיתנהל כ brainstorming ולא בתצורת - הקהל שואל ועופר עונה. לפחות כך מרגיש לי.
יש קבוצות שכדי לפתור משברים עושות מפגשים שחקנים בלבד. אז אפשר גם אוהדים בלבד ולאחריו מפגש עם ההנהלה. סתם זורק רעיון . מקריאת כל התגובות אני רואה בעיקר אהבה להפועל, פשוט מכיוונים שונים.
זוכר את נציגי העירייה והפועל עולים לראיון בערוץ הספורט ומדברים בהתלהבות על שיפוץ הדרייב אין והרחבה ל-7000 ואח״כ ל- 10,000 מקומות.
יכול להיות שכבר אז ידעו שאין לפרויקט כזה היתכנות כלכלית והם בדרך ל״אורנים גדול״ שיקח עשור למימוש במקרה הטוב?!
נק' המוצא שלך מאוד שלילית. זה ברוב ההודעות שלך, תמיד יש איזושהי רמאות, תמיד מישהו משקר וכו...
שם לב לזה, לטובתך.
הוקיץ' כתב:
מדובר על אמרו לו?
בדרך כלל אני שומע אדוק, אבל את הפרק האחרון סגרתי אחרי 5 דקות מעצבים. כמה שטויות רצו שם.
יצא פרק נוסף היום, היום זה לגיטימי להביא את אהרל'ה ויסברג ולהקניט את סיפור ההתנהלות סביב מוטלי. אחלה ספורט 5 מתחיל להיות שם.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
עוד לא הקשבתי
אבל נשמע מגעיל.
העיקר חגגו בזכייה,וכשמיצ׳יץ חתם
זה פרק ראשון בפודקאסט שלא שמעתי, אחרי זה כבר לא עניין אותי.
להביא את אהרל'ה ויסברג דמות חיצונית להפועל תל אביב, ולצחוק ולהקניט את התנהלות המועדון בעניין מוטלי, התנהלות שלא יכלה להיות טובה יותר מכל בחינה אפשרית בעניין מוטלי, זה משהו ששייך לספורט 5 ולא לפודקאסט של אוהדי הפועל.
הכל כבר מבולבל מזמן, אז זה הגיע גם לשם.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 18 ספטמבר 2025, 17:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
נק' המוצא שלך מאוד שלילית. זה ברוב ההודעות שלך, תמיד יש איזושהי רמאות, תמיד מישהו משקר וכו...
שם לב לזה, לטובתך.
״לטובתך״?! איומים הגיעו גם לפה?
עברה שנה שלמה בלי תזוזה בנוגע לאולם ביתי ואני אעשה כל שביכולתי כדי שזה ישתנה והפועל תצא מיד אליהו.
teknoboy כתב:
לא הבנתי.
שמעון אמסלם הפיק את הסרטון הזה לגמרי לבד והפיץ אותו בפלטפורמות של המועדון על דעת עצמו?
ואז כשהמועדון גילה שהפיצו בשמו הבטחות שהמועדון ידע שאי אפשר לקיים, אז לא טרחו לתקן את זה?
אני מעולם לא ראיתי את הסרטון הזה. שמעתי את אמסלם אומר את זה כשהתראיין בכל מיני מקומות.
וכן. אני חושב שלא עניין אף אחד לתקן אותו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אתה חושב שאיש הקשר של המועדון לאוהדים מדבר על התוכניות של המועדון על דעת עצמו? שהוא ממציא את הדברים שהוא מוסר מפי ההנהלה שהוא חבר בה?
ואתה באמת באמת חושב שלא עניין את עופר לתקן אותו? אותו עופר שמתעסק בכל דבר קטן, שמתערב פומבית בציוצים שיוצאים מהיוזר של המועדון? לעופר הזה לא אכפת שבכיר במועדון אומר בשמו דברים שהם שקר גס ומבטיח בשמו לאנשים דברים שאי אפשר לקיים?
לגבי מדבר על דעת עצמו - כן. לגמרי.
לגבי השאר? לא יודע.
covid bryant כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 15:36
רגע מה מכבי? האולם המיועד יבנה במקום יד אליהו?
חחח אהבתי את "אורנים גדול"
לא בטוח כמה אנשים פה הבינו או כמה זוכרים, אבל הגם שאני לא מסכים עם עמדותיך בדיון הזה - אני בהחלט אוהב את הצגת הדברים ובעיקר השנינות הזו.
תגיד מה זה מבחינתך סגירה סופית של הנושא?
להקים אולם זה עסק של שנים!
גם להרחיב אולם זה עסק של שנים!
מדובר באולם שלה עירייה, זה מצריך זמן של וועדות ואישורים ותכנונים, מה נראה לכם שזה ככה קורה מהרגע להרגע? ועד אז מה יהיה? האולם זה חזות הכל תגיד? הפועל לא מסמלת שום דבר פרט לאולם בו היא משחקת? וואלה לא נראה לי.
אמסלם אמר שנתיים שלוש נכון? הפועל עברו ליד אליהו בינואר 25, קצת פרופורציות.
מי שרוצה לבוא לראות את הקבוצה יבוא, ומי שלא לא.
דירה להשכיר/קבוצה להפקיר
זה פשוט
סגירה סופית של הנושא זה שיהיה ברור מעל כל צל של ספק שיהיה אולם.
שיהיו את כל החתימות שצריך שהעיריה והפועל יכריזו על זה ושיתחילו העבודות.
יש אנשים כמוני וכמוך שזה לא תנאי שלהם האולם ויש הרבה שזה כן.
אז אין בעיה כל עוד זה לא יסגר סופית נהיה 2-3 אלף איש ביד אליהו ברוב המשחקים.
במשחקים גדולים יהיו יותר.
זה המצב
אני לא חושב שזה ישנה משהו למרבית המחרימים, הלוואי ואני טועה.
אז אני חושב הפוך
ברגע שיסגר האולם סופית
מרבית המחרימים יחזרו להגיע.
האולטראס כנראה שלא בזה אני מסכים.
אבל הרבה יחזרו
Praškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:11
שם לב לזה, לטובתך.
״לטובתך״?! איומים הגיעו גם לפה?
עברה שנה שלמה בלי תזוזה בנוגע לאולם ביתי ואני אעשה כל שביכולתי כדי שזה ישתנה והפועל תצא מיד אליהו.
חחחחחח אתה ממש מחפש עם מי לריב?
כתבתי לטובתך כי אני חושב שזה לטובתך יא מוזר.
אין פה שום איום, מה שכן ממש הוכחת את הטענה שלי.
בריאות איתנה ובשורות טובות.
גורם בכיר בעירייה אישר ל-ynet: "ככל שחשבנו יותר על העניין הגענו למסקנה שאם יש אולם שבאמת יעשה את השינוי בעיר, זה יהיה של 20 אלף מקומות ישיבה. המקום שלנו בעיר מוגבל. אם נבנה אולם של 10,000 מקומות, לא נוכל בעתיד להקים אולם נוסף גדול יותר. אם בחמש השנים הבאות נגיע למסקנה שאי-אפשר להקים את האולם הגדול יותר, מכל מיני שיקולים, נחזור לאופציה של המכרז (להקמת אולם של 10,000 צופים שבו זכה ינאי - א"ע)".
עוד חמש שנים יחליטו איזה אולם לבנות. איזה ייאוש.
אוהד כורסא כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:22
גורם בכיר בעירייה אישר ל-ynet: "ככל שחשבנו יותר על העניין הגענו למסקנה שאם יש אולם שבאמת יעשה את השינוי בעיר, זה יהיה של 20 אלף מקומות ישיבה. המקום שלנו בעיר מוגבל. אם נבנה אולם של 10,000 מקומות, לא נוכל בעתיד להקים אולם נוסף גדול יותר. אם בחמש השנים הבאות נגיע למסקנה שאי-אפשר להקים את האולם הגדול יותר, מכל מיני שיקולים, נחזור לאופציה של המכרז (להקמת אולם של 10,000 צופים שבו זכה ינאי - א"ע)".
עוד חמש שנים יחליטו איזה אולם לבנות. איזה ייאוש.
7even כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 15:52
דעתכם?
תן תאריך ומי שיגיע יגיע. אולי בחול המועד?
בהחלט אפשרות.
אם כי צריך לראות שיש היענות קודם.
כרגע מרגיש שאנשים נהנים להמשיך מעל גלי הפורום.