קריאה לאיחוי הקרע
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
מה זאת אומרת מעודדים חרם מנויים?
יש קמפיין מאורגן היטב של יותר מבן אדם אחד ויותר מ- 10 של קריאה לחרם מנויים.
שחור על גבי לבן.
וגם שמחה לאיד על כל דבר שלילי שקשור להפועל. למשל כמות המנויים או כמות הקהל. שוב, שמחה לאיד בפומבי של "אוהדי הפועל" על הפסדים/דברים שליליים שקשורים להפועל, לפעמים מומצאים לגמרי כמו צבע חולצת האימון של איטודיס ואיזה סמלים הופיעו שם.
וההם מהפודקאסט בעיקר נימקו את זה שיש עליהם לחץ חברתי ואז זרקו כמה סיסמאות של "עופר מרחיק אותי, אין לי חשק" בלי להגיד מה כן יגרום להם לחדש מנוי.
שחור על גבי לבן.
וגם שמחה לאיד על כל דבר שלילי שקשור להפועל. למשל כמות המנויים או כמות הקהל. שוב, שמחה לאיד בפומבי של "אוהדי הפועל" על הפסדים/דברים שליליים שקשורים להפועל, לפעמים מומצאים לגמרי כמו צבע חולצת האימון של איטודיס ואיזה סמלים הופיעו שם.
וההם מהפודקאסט בעיקר נימקו את זה שיש עליהם לחץ חברתי ואז זרקו כמה סיסמאות של "עופר מרחיק אותי, אין לי חשק" בלי להגיד מה כן יגרום להם לחדש מנוי.
לא נעים להגיד, אבל יש כאן איזשהי עצימת עיניים. האנשים ש"לא באים ליד אליהו" נעים בין 50 ל300. אפשר להתווכח על המספר המדויק שלהם אבל הוא לא העניין. שנה שעברה עם החרם היו מעל 6,000 מנויים. בסמוקוב לצד 30 אנשים עם סטיקרים וחולצות היו מאות אנשים ששרו שירי שחקנים ושרקו בוז כל פעם כשהאולטראס ניסה לקלל את עופר. בתחילת ה"עימות" בין עופר לאולטראס בשנה שעברה, המצב היה שכל מה שעופר צריך לעשות זה לא לעשות שטויות. הקהל היה איתו 80-20 אם לא 90-10.
כל האנשים שבחבורת אוהדי הפועל אצלי, לא אנשי אולטראס ואפילו לא קרובים לשם. אף אחד מהמנויים לא חידש ואף אחד ממי שרצה לעשות השנה לראשונה לא עשה. צריך לשאול את עצמנו איך הגענו למצב ש3,000 איש (לפחות) שהגיעו ליד אליהו, קיבלו מנוי מוזל, תוך הבנה שיש להם כסף שילך לפח אם לא יחדשו (כל סאגת הזיכוי על אירופה) ועדיין החליטו לא לחדש. איך הגענו למצב ששנה אחרי זכיה ביורוליג לא רק שאין הסתערות על מנויים אלא שהמותג עוד יותר ירד. שוב, בקרב אוהדים שכן באו שבוע אחרי שבוע ליד אליהו. בסוף, רוב האוהדים נמצאים באמצע. אין להם שום צורך באיחוי הקרע כי מבחינתם אין קרע. כל מה שנדרש זה רצון מצד המועדון. כרגע, למועדון אין שום עניין בכך. זה ככה פשוט.
כל האנשים שבחבורת אוהדי הפועל אצלי, לא אנשי אולטראס ואפילו לא קרובים לשם. אף אחד מהמנויים לא חידש ואף אחד ממי שרצה לעשות השנה לראשונה לא עשה. צריך לשאול את עצמנו איך הגענו למצב ש3,000 איש (לפחות) שהגיעו ליד אליהו, קיבלו מנוי מוזל, תוך הבנה שיש להם כסף שילך לפח אם לא יחדשו (כל סאגת הזיכוי על אירופה) ועדיין החליטו לא לחדש. איך הגענו למצב ששנה אחרי זכיה ביורוליג לא רק שאין הסתערות על מנויים אלא שהמותג עוד יותר ירד. שוב, בקרב אוהדים שכן באו שבוע אחרי שבוע ליד אליהו. בסוף, רוב האוהדים נמצאים באמצע. אין להם שום צורך באיחוי הקרע כי מבחינתם אין קרע. כל מה שנדרש זה רצון מצד המועדון. כרגע, למועדון אין שום עניין בכך. זה ככה פשוט.
- porthos
- קיבל.ה 150 לייקים
בחרתי מינוח עדין יחסית מתוך הרצון לעודד מקום לשיח נעים ופחות יצרי.ranjef כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 21:27 מה זאת אומרת מעודדים חרם מנויים?
שחור על גבי לבן.
הייתי דיי מופתע מההם מהפודקאסט בעיקר בגלל שהם פשוט הסבירו למאזינים כמה שלא מעניין ולא רלוונטי לעקוב אחרי הפועל. אני אוהד הפועל וזה היה פשוט עצוב.
- porthos
- קיבל.ה 150 לייקים
מה שכתוב כאן זה אחלה והכל, אבל יש לך הצעה לצעדים פרקטיים?yairski כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 21:38 לא נעים להגיד, אבל יש כאן איזשהי עצימת עיניים. האנשים ש"לא באים ליד אליהו" נעים בין 50 ל300. אפשר להתווכח על המספר המדויק שלהם אבל הוא לא העניין. שנה שעברה עם החרם היו מעל 6,000 מנויים. בסמוקוב לצד 30 אנשים עם סטיקרים וחולצות היו מאות אנשים ששרו שירי שחקנים ושרקו בוז כל פעם כשהאולטראס ניסה לקלל את עופר. בתחילת ה"עימות" בין עופר לאולטראס בשנה שעברה, המצב היה שכל מה שעופר צריך לעשות זה לא לעשות שטויות. הקהל היה איתו 80-20 אם לא 90-10.
- בונדר
- קיבל.ה 109 לייקים
דווקא ממש לא הרגשתי שהם קוראים לאחרים לא לקנות מנוי, הם לא מתווכחים עם קפלן ונשמע שהם לא החליטו סופית. לפחות מהפרק האחרון, הרבה זמן לא שמעתי אותם.
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
- porthos
- קיבל.ה 150 לייקים
נתחיל מאיזשהו דיסקליימר שהם לא חייבים כלום. לא לחדש ולא הסברים.
הסיבה שלהם הייתה לחץ חברתי ודליחות הנימוקים שלהם העידה על כך. מעבר לזה, זה עניין של הרגשה ופרשנות. אני פירשתי את זה כפי שכתבתי קודם, אני יותר מאשמח לגלות שטעיתי.
-
- קיבל.ה 1704 לייקים
טזאת בדיוק הבעיהMoney כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 20:55האולטרס מקללים אותם.porthos כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 17:42באשר ללחפש אנשים מהצד השני הייתי פונה למי שעושה את הפודקאסט של אמרו לו.
בפרק האחרון הם ממש הסבירו לקהל הרחב למה הם לא עושים מנויים, כמה שעופר זה דרעק ובאופן כללי היו נשמעים כמו הדוברות של האולטראס( למעט בן).
הם נימקו את חרם המינויים בעקבות סוגיית הפוסט של השביתה הכללית במשק.
אני מציע לפנות אליהם כי אני חושב שהם יחסית נגשים והם היו בעליי מנויים שנה עברה.
לצערי גם ניכר שהם משתמשים בפלטפורמה שלהם על מנת לצמצם ככל האפשר את כמות האוהדים במשחקים ואולי ניתן יהיה לשנות את דעתם או לפחות להבין אותם טוב יותר.
- הפועל
- קיבל.ה 1883 לייקים
- יצירת קשר:
אנחנו מדברים על אותו בנאדם שהחתים את פטריק בברלי על חוזה ענק, וזורק כל יומיים לכל עבר ושחקן סכומים מופרכים לכדורסל אירופי, שלא לדבר על ישראלי?iamgabormarton כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 14:44 אני מניח וזה רק השערה שלי שכמו שאתה הולך למדינה ענייה וכל שקל שלך שווה שם 2000 כמו הודו אתה עדיין לא רוצה שיידפקו אותך ושתשלם 3 שקל על מונית במקום שקל וזה לא משנה שיש לך הרבה אתה פשוט לא רוצה להרגיש שדפקו אותך
אז בטח גם עופר לא רוצה להרגיש שכובלים אותו לעסקה שהוא מרגיש נעקץ בה
הוא כובל את עצמו לעסקאות שעוקצים אותו על ימין ועל שמאל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 986 לייקים
אני חייב לדעת מה ירגיע אנשים ?
האם שיגידו מתחילים לבנות אולם?
או מה?
או מה?
- מילפורד
- קיבל.ה 2753 לייקים
בוא נתחיל בנגד מי הפעולות שלהם?
החרם הזה עושה בעיקר נזק עצמי למחרימים עצמם , לנו ולקבוצה שהם כביכול אוהדים.
-
- קיבל.ה 942 לייקים
מה הקשר לאולם?Money כתב:אני חייב לדעת מה ירגיע אנשים ?
או מה?
אתה באמת מאמין ללוקש הזה?
מתי יקום כבר ארגון אוהדים לכדורסל והאולטראס יהיה בכדורגל? גם ככה הם לא יבואו לאף משחק שלנו, בית או חוץ, בישראל או בסופיה, נגמר הסיפור.
במקום להשחית זמן על איחוי קרע צריך בניה מחדש של הקהל ושל ארגון חדש.
- רדנקו
- קיבל.ה 1811 לייקים
אתה פשוט מקשקש כאלה שטויות. לא יאמן.הפועל כתב:אנחנו מדברים על אותו בנאדם שהחתים את פטריק בברלי על חוזה ענק, וזורק כל יומיים לכל עבר ושחקן סכומים מופרכים לכדורסל אירופי, שלא לדבר על ישראלי?iamgabormarton כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 14:44 אני מניח וזה רק השערה שלי שכמו שאתה הולך למדינה ענייה וכל שקל שלך שווה שם 2000 כמו הודו אתה עדיין לא רוצה שיידפקו אותך ושתשלם 3 שקל על מונית במקום שקל וזה לא משנה שיש לך הרבה אתה פשוט לא רוצה להרגיש שדפקו אותך
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 55 לייקים
מדהים שחלק גדול מהמגיבים פה בוחר להאשים את הקהל במקום את מי שאחראי למצב שבו אנחנו נמצאים.
אם כל כך חשובה אחדות הקהילה, מדוע אף אחד מכם, התומכים בעופר ינאי, לא דורש מעופר לעמוד בהתחייבות ש״יד אליהו הוא רק פתרון זמני״?
הנהלה אחראית הייתה יוצאת לדרך ומתניעה את המעבר רק אחרי שהבטיחה ברמה כזו או אחרת גם את דרך היציאה ומי שחושב שעכשיו בהטלת האחריות לעיכוב על עיריית תל אביב הוא פותר עצמו מאחריות, טועה.
כן, יודע שדברים כאלה לא מתממשים מהיום למחר אבל חלפה שנה שלמה ולא ראינו אפילו גרם של התקדמות או משהו שיפיח תקווה שאנחנו בדרך לפתרון.
גם אם אני משלה את עצמי שמתקיים מו״מ כלכלי רחוק מעיני הציבור מול עיריית תל אביב, השקיפות מול האוהדים לא קיימת והיא זו שגם גורמת נזק בלתי הפיך.
אם כל כך חשובה אחדות הקהילה, מדוע אף אחד מכם, התומכים בעופר ינאי, לא דורש מעופר לעמוד בהתחייבות ש״יד אליהו הוא רק פתרון זמני״?
הנהלה אחראית הייתה יוצאת לדרך ומתניעה את המעבר רק אחרי שהבטיחה ברמה כזו או אחרת גם את דרך היציאה ומי שחושב שעכשיו בהטלת האחריות לעיכוב על עיריית תל אביב הוא פותר עצמו מאחריות, טועה.
כן, יודע שדברים כאלה לא מתממשים מהיום למחר אבל חלפה שנה שלמה ולא ראינו אפילו גרם של התקדמות או משהו שיפיח תקווה שאנחנו בדרך לפתרון.
גם אם אני משלה את עצמי שמתקיים מו״מ כלכלי רחוק מעיני הציבור מול עיריית תל אביב, השקיפות מול האוהדים לא קיימת והיא זו שגם גורמת נזק בלתי הפיך.
-
- קיבל.ה 1938 לייקים
העניין של עופר זה לא ה-25 מליון אלא ה-250 מליון.הפועל כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 22:04אנחנו מדברים על אותו בנאדם שהחתים את פטריק בברלי על חוזה ענק, וזורק כל יומיים לכל עבר ושחקן סכומים מופרכים לכדורסל אירופי, שלא לדבר על ישראלי?iamgabormarton כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 14:44 אני מניח וזה רק השערה שלי שכמו שאתה הולך למדינה ענייה וכל שקל שלך שווה שם 2000 כמו הודו אתה עדיין לא רוצה שיידפקו אותך ושתשלם 3 שקל על מונית במקום שקל וזה לא משנה שיש לך הרבה אתה פשוט לא רוצה להרגיש שדפקו אותך
לפי הקול הקורא כל האירועים באולם למעט חמישה בשנה הם של העירייה ולא של הפועל/עופר וככה אי אפשר להחזיר את ההשקעה.
בדיוק את התנאים האלה עופר רוצה לשפר והוא אמר את זה לאורך כל הדרך
- מילפורד
- קיבל.ה 2753 לייקים
אומר בפעם המי יודע כמה , בתור חבר עמותה עד עצם היום הזה , האשמה האמיתית פה היא על העמותה שלא הביאה את הנושא הזה להצבעה.
לא הקהל ולא עופר.
אני לא יודע אם יש מישהו בעמותה היום שיש לו יכולת להרים דבר כזה , אבל הייתי מצפה מהעמותה לקחת אחריות על נושא האשכול הזה , להרים מפגש אוהדים ולנסות לפחות לייצר איזשהו שיח.
לא הקהל ולא עופר.
אני לא יודע אם יש מישהו בעמותה היום שיש לו יכולת להרים דבר כזה , אבל הייתי מצפה מהעמותה לקחת אחריות על נושא האשכול הזה , להרים מפגש אוהדים ולנסות לפחות לייצר איזשהו שיח.
- הפועל
- קיבל.ה 1883 לייקים
- יצירת קשר:
אני יכול להבין את זה. מה שאני לא יכול להבין זה איך אנחנו זורקים כסף על התקציב הגבוה ביותר בהיסטורית של הספורט הישראלי, עם החוזים הכי יקרים בתולדות הכדורסל האירופי, אבל אי אפשר לעצור את הקרע בקהל ולשים אחוז קטן מהתקציב על דמי רצינות לקראת בנית אולם שישכנעו אנשים שזה לא חרטוט. אפילו אם עופר רוצה לשנות את התוכנית בהמשך. אנחנו בנקודה שאלפי מנויים לא מחדשים מנוי. אפילו ברמה הכלכלית זה כבר קרוב ללהיות משתלם
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
הנזק הוא קודם כל להפועל. לפני הפגיעה באדם ספציפי, זה קודם כל ירייה ברגל של הפועל.מילפורד כתב:בוא נתחיל בנגד מי הפעולות שלהם?
בידיעה מראש.
אותו אחד שמחרים (ומעודד אחרים להחרים במוטיבציה שאין גם לשונאי הפועל) מחליש את הפועל ומחזק את היריבות כי הוא יודע שישמעו את הקהל של הנבלות יותר והשחקנים של הפועל יקבלו דחיפה משמעותית פחות חזקה ממה שהם יכולים.
אח"כ זה הקהל שנפגע ואותו אחד שלא רואה את המשחק.
אבל זה קודם כל פוגע בהפועל. בידיעה מראש.
הפועל שכולם פה התכנסו לכבודה.
זה מדהים.
-
- קיבל.ה 1938 לייקים
התשלום לאדריכל זה אחרי שחתמת על החוזה מול העירייה . אתה לא יכול לשנות כלום אחר כךהפועל כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 23:41 אני יכול להבין את זה. מה שאני לא יכול להבין זה איך אנחנו זורקים כסף על התקציב הגבוה ביותר בהיסטורית של הספורט הישראלי, עם החוזים הכי יקרים בתולדות הכדורסל האירופי, אבל אי אפשר לעצור את הקרע בקהל ולשים אחוז קטן מהתקציב על דמי רצינות לקראת בנית אולם שישכנעו אנשים שזה לא חרטוט. אפילו אם עופר רוצה לשנות את התוכנית בהמשך. אנחנו בנקודה שאלפי מנויים לא מחדשים מנוי. אפילו ברמה הכלכלית זה כבר קרוב ללהיות משתלם
-
- קיבל.ה 1938 לייקים
אם אחדות הקהילה כל כך חשובה למה ועד העמותה שם פס על הקהילה ולא קיים הצבעה על המעבר שהיה חוסך את כל הבלאגן ?Praškevičios כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 23:18 מדהים שחלק גדול מהמגיבים פה בוחר להאשים את הקהל במקום את מי שאחראי למצב שבו אנחנו נמצאים.
אם אחדות הקהילה כל כך חשובה למה האולטראס דורשים סולידריות איתם אבל נותנים אפס סולידריות לקהילה בחזרה?
- teknoboy
- קיבל.ה 1948 לייקים
אתה בעצם אומר שבתקופה שבה דובר על הקול הקורא, כשהבטיחו לכל העולם שעוברים ליד אליהו באופן זמני ("שנתיים-שלוש ואז חוזרים"), למעשה כבר היה ידוע וברור לכל מי שהיה בסוד העניינים שזה לא יהיה שלוש שנים כי אפילו הסכמה על המתווה הכי כללי של הפרויקט, ובפרט שאין הסכמה על הפרטים שנכללו בקול הקורא עצמו?בני12 כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 23:38העניין של עופר זה לא ה-25 מליון אלא ה-250 מליון.הפועל כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 22:04אנחנו מדברים על אותו בנאדם שהחתים את פטריק בברלי על חוזה ענק, וזורק כל יומיים לכל עבר ושחקן סכומים מופרכים לכדורסל אירופי, שלא לדבר על ישראלי?iamgabormarton כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 14:44 אני מניח וזה רק השערה שלי שכמו שאתה הולך למדינה ענייה וכל שקל שלך שווה שם 2000 כמו הודו אתה עדיין לא רוצה שיידפקו אותך ושתשלם 3 שקל על מונית במקום שקל וזה לא משנה שיש לך הרבה אתה פשוט לא רוצה להרגיש שדפקו אותך
לפי הקול הקורא כל האירועים באולם למעט חמישה בשנה הם של העירייה ולא של הפועל/עופר וככה אי אפשר להחזיר את ההשקעה.
בדיוק את התנאים האלה עופר רוצה לשפר והוא אמר את זה לאורך כל הדרך
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- הפועל
- קיבל.ה 1883 לייקים
- יצירת קשר:
ברור. זה כאמור החוזה של מיציץ. פחוץ מזה למעשה עם מסים וכו'. אתה מעדיף את מיציץ, או לתת סיכוי רציני לאיחוי הקרע בקהל?
כמו שאמרתי אפילו מבחינה כלכלית תועלתנית נטו זה כבר כמעט שווה את זה. יש איזה 3-4 אלף מנויים שלא חידשו. יש עוד 1000 שלא עשו מראש. רק זה כבר מחזיק חלק מהכסף הזה.
אם לא רוצים את האולם הזה בכלל, ובאמת אי אפשר לשנות את התוכנית בדיעבד (לא מאמין, אבל נגיד שזה נכון) זה באמת מעלה את השאלה שטקנובוי תהה עליה - למה זה לא נאמר מלכתחילה, כשסופר לכולם שעוברים ומיד חוזרים?
- 7even
- קיבל.ה 3253 לייקים
אני האמת החייתי את האשכול כדי לראות ולהבין האם בהנחה וכם יתקיים מפגש מה הסיכוי שאנשים יגיעו לשמוע, להקשיב, ולשפוך את שעל ליבם. אני חושב שזה הדבר הכי אקוטי כרגע.
האם יש טעם לפנות להנהלה/לקבוצה ולהציע דבר כזה בכלל...
כפי שאמרתי למעלה, ונאמר פה גם אחריי - יש 3 צדדים פה בסיפור.
2 מהם רוצים להגיע ולהיות עם הקבוצה, אחד הצדדים פחות. אולי הוא פחות כי הוא חושב משהו שייתכן מאד ולא נכון אבל פגישה כזו חייבת להיערך בהקדם.
האם יש טעם לפנות להנהלה/לקבוצה ולהציע דבר כזה בכלל...
כפי שאמרתי למעלה, ונאמר פה גם אחריי - יש 3 צדדים פה בסיפור.
2 מהם רוצים להגיע ולהיות עם הקבוצה, אחד הצדדים פחות. אולי הוא פחות כי הוא חושב משהו שייתכן מאד ולא נכון אבל פגישה כזו חייבת להיערך בהקדם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1563 לייקים
ואם עופר ינאי יסכים לשים דמי רצינות בנאמנות, זה ישכנע מישהו מהמחרימים? לא נראה לי.הפועל כתב:אני יכול להבין את זה. מה שאני לא יכול להבין זה איך אנחנו זורקים כסף על התקציב הגבוה ביותר בהיסטורית של הספורט הישראלי, עם החוזים הכי יקרים בתולדות הכדורסל האירופי, אבל אי אפשר לעצור את הקרע בקהל ולשים אחוז קטן מהתקציב על דמי רצינות לקראת בנית אולם שישכנעו אנשים שזה לא חרטוט. אפילו אם עופר רוצה לשנות את התוכנית בהמשך. אנחנו בנקודה שאלפי מנויים לא מחדשים מנוי. אפילו ברמה הכלכלית זה כבר קרוב ללהיות משתלם
Sent from my iPhone using Tapatalk
- בונדר
- קיבל.ה 109 לייקים
זה צעד בונה אמון שלדעתי יכול להביא מתנדנדים. אולי גם תחילת סולם לירידה מהעץ.Asafasraf כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:19ואם עופר ינאי יסכים לשים דמי רצינות בנאמנות, זה ישכנע מישהו מהמחרימים? לא נראה לי.הפועל כתב:אני יכול להבין את זה. מה שאני לא יכול להבין זה איך אנחנו זורקים כסף על התקציב הגבוה ביותר בהיסטורית של הספורט הישראלי, עם החוזים הכי יקרים בתולדות הכדורסל האירופי, אבל אי אפשר לעצור את הקרע בקהל ולשים אחוז קטן מהתקציב על דמי רצינות לקראת בנית אולם שישכנעו אנשים שזה לא חרטוט. אפילו אם עופר רוצה לשנות את התוכנית בהמשך. אנחנו בנקודה שאלפי מנויים לא מחדשים מנוי. אפילו ברמה הכלכלית זה כבר קרוב ללהיות משתלם
-
- קיבל.ה 223 לייקים
אנחנו כבר מעל שנה אחרי שהתחילה כל הסאגה הזאת.Asafasraf כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:19ואם עופר ינאי יסכים לשים דמי רצינות בנאמנות, זה ישכנע מישהו מהמחרימים? לא נראה לי.הפועל כתב:אני יכול להבין את זה. מה שאני לא יכול להבין זה איך אנחנו זורקים כסף על התקציב הגבוה ביותר בהיסטורית של הספורט הישראלי, עם החוזים הכי יקרים בתולדות הכדורסל האירופי, אבל אי אפשר לעצור את הקרע בקהל ולשים אחוז קטן מהתקציב על דמי רצינות לקראת בנית אולם שישכנעו אנשים שזה לא חרטוט. אפילו אם עופר רוצה לשנות את התוכנית בהמשך. אנחנו בנקודה שאלפי מנויים לא מחדשים מנוי. אפילו ברמה הכלכלית זה כבר קרוב ללהיות משתלם
ואחרי שבמועדון הבטיחו מעל כל במה אפשרית שיהיה אולם חדש תוך שנתיים שלוש.
אז לכולם כבר ברור ששנתיים שלוש זה לא יקח.
אבל כבר עברנו את השלב של דמי רצינות והבטחות ריקות.
אנשים רוצים לראות תכלס , ותכלס זה אומר פרוייקט סגור ונעול.
- הפועל
- קיבל.ה 1883 לייקים
- יצירת קשר:
אני חושב שאפשר להבין שיש עיכובים וניסיונות לשפר את התוכנית וכו וכו. אפשר היה (ויהיה) להתייחס לזה יותר ברצינות ברגע שישימו על זה כסף רציני. כשמדובר בתקציב שחקנים ויורוליג וכו', עופר לא חוסך ושופך כסף, חלק גדול ממנו סתם, מתוך חשיבה (הגיונית סה"כ) שזה דחוף ועכשיו להציג תוצאות והישגים ברורים. גם אם זה אומר כאמור שבגלל הדחיפות חלק גדול מהכסף לא מבוזבז בחוכמה.
סוג החשיבה הזה משום מה לא מיושם בתחום האולם, שם מוציאים כסף בצורה מאד מחושבת דווקא, משנים כיוון כל יומיים ומתבחבשים על קשקושים שלכולם ברור שלא יקרו בחיים. למרות שבינתים הנושא הזה גורם לקרע ונזק (כלכלי וחברתי) שיותר גרוע למועדון מ3 מיצ'יץ'
סוג החשיבה הזה משום מה לא מיושם בתחום האולם, שם מוציאים כסף בצורה מאד מחושבת דווקא, משנים כיוון כל יומיים ומתבחבשים על קשקושים שלכולם ברור שלא יקרו בחיים. למרות שבינתים הנושא הזה גורם לקרע ונזק (כלכלי וחברתי) שיותר גרוע למועדון מ3 מיצ'יץ'
-
- קיבל.ה 986 לייקים
הייהפועל כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:44 אני חושב שאפשר להבין שיש עיכובים וניסיונות לשפר את התוכנית וכו וכו. אפשר היה (ויהיה) להתייחס לזה יותר ברצינות ברגע שישימו על זה כסף רציני. כשמדובר בתקציב שחקנים ויורוליג וכו', עופר לא חוסך ושופך כסף, חלק גדול ממנו סתם, מתוך חשיבה (הגיונית סה"כ) שזה דחוף ועכשיו להציג תוצאות והישגים ברורים. גם אם זה אומר כאמור שבגלל הדחיפות חלק גדול מהכסף לא מבוזבז בחוכמה.
יכול להיות שאני טועה
אבל מרגיש לי שאתה לא מגיע למשחקים של הפועל סל.
הייתי שמח לשמוע ממך, מה כן היה גורם לך לבוא? איזה שיפור היית רוצה שיקרה?
כי אני מרגיש שגם אם עופר יודיע מחר שיש אישור ומתחילים לבנות באפריל, זה לא ישכנע אנשים(מה שמאוד הגיוני בפרויקטים כאלה שלא מתחילים מיד)
- הפועל
- קיבל.ה 1883 לייקים
- יצירת קשר:
אני כן הולך למשחקים (לא עשיתי מנוי אבל).
אני לא יכול לאמר בוודאות לגבי אחרים, אבל אני חושב שהתחושות שלי זהות לרבים - אם עופר היה שם כסף על האולם ונכנס לזה בכל הכח כמו שהוא בבירור יודע לעשות, אותי אישית זה היה "משכנע" אותי. מאמין שגם רבים אחרים.
אם הוא היה משנה גישה באופן כללי, סוגר את הטויטר, מפסיק עם הערבובים והשקרים הטיפשיים כל יומיים תחת כל עץ רענן, וממנה אנשים שמבינים בקהילת הפועל ואשכרה מקשיב להם - זה היה משכנע לדעתי כמעט את כולם.
ובהקשר למשפט האחרון שלך, אני אזכיר שוב שמרגע אישור הדרייב אין ועד תחילת הבניה חלפה פחות משנה. כשזהפרויקט עירוני שהעיריה רוצה, דברים יכולים לזוז מהר מאד
אני לא יכול לאמר בוודאות לגבי אחרים, אבל אני חושב שהתחושות שלי זהות לרבים - אם עופר היה שם כסף על האולם ונכנס לזה בכל הכח כמו שהוא בבירור יודע לעשות, אותי אישית זה היה "משכנע" אותי. מאמין שגם רבים אחרים.
אם הוא היה משנה גישה באופן כללי, סוגר את הטויטר, מפסיק עם הערבובים והשקרים הטיפשיים כל יומיים תחת כל עץ רענן, וממנה אנשים שמבינים בקהילת הפועל ואשכרה מקשיב להם - זה היה משכנע לדעתי כמעט את כולם.
ובהקשר למשפט האחרון שלך, אני אזכיר שוב שמרגע אישור הדרייב אין ועד תחילת הבניה חלפה פחות משנה. כשזהפרויקט עירוני שהעיריה רוצה, דברים יכולים לזוז מהר מאד
-
- קיבל.ה 610 לייקים
הודעה לא ברורה.
על איזה אולם מדובר - אולם חדש במקום הדרייב אין? או הריסה ובניה?
מי הנציגים? האם יש שם נציגים שלא באים ליד אליהו?
מה השלבים הנדרשים לצורך התחלת בנייה?
נשמע כמו פרוייקט של 7 שנים.
על איזה אולם מדובר - אולם חדש במקום הדרייב אין? או הריסה ובניה?
מי הנציגים? האם יש שם נציגים שלא באים ליד אליהו?
מה השלבים הנדרשים לצורך התחלת בנייה?
נשמע כמו פרוייקט של 7 שנים.
- רדנקו
- קיבל.ה 1811 לייקים
אתה יכול להפנות אותי לכל במה הזו שמעליה עופר ינאי הבטיח שתוך שנתיים שלוש חוזרים לאולם שלנו?איש גדול כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:35אנחנו כבר מעל שנה אחרי שהתחילה כל הסאגה הזאת.Asafasraf כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:19ואם עופר ינאי יסכים לשים דמי רצינות בנאמנות, זה ישכנע מישהו מהמחרימים? לא נראה לי.הפועל כתב:אני יכול להבין את זה. מה שאני לא יכול להבין זה איך אנחנו זורקים כסף על התקציב הגבוה ביותר בהיסטורית של הספורט הישראלי, עם החוזים הכי יקרים בתולדות הכדורסל האירופי, אבל אי אפשר לעצור את הקרע בקהל ולשים אחוז קטן מהתקציב על דמי רצינות לקראת בנית אולם שישכנעו אנשים שזה לא חרטוט. אפילו אם עופר רוצה לשנות את התוכנית בהמשך. אנחנו בנקודה שאלפי מנויים לא מחדשים מנוי. אפילו ברמה הכלכלית זה כבר קרוב ללהיות משתלם
ואחרי שבמועדון הבטיחו מעל כל במה אפשרית שיהיה אולם חדש תוך שנתיים שלוש.
אז לכולם כבר ברור ששנתיים שלוש זה לא יקח.
אבל כבר עברנו את השלב של דמי רצינות והבטחות ריקות.
אנשים רוצים לראות תכלס , ותכלס זה אומר פרוייקט סגור ונעול.
-
- קיבל.ה 1938 לייקים
עופר רצה לשים את הכסף בנאמנות אצל יזהר שי, הועד המנהל סרבבונדר כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:29זה צעד בונה אמון שלדעתי יכול להביא מתנדנדים. אולי גם תחילת סולם לירידה מהעץ.Asafasraf כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:19ואם עופר ינאי יסכים לשים דמי רצינות בנאמנות, זה ישכנע מישהו מהמחרימים? לא נראה לי.הפועל כתב:אני יכול להבין את זה. מה שאני לא יכול להבין זה איך אנחנו זורקים כסף על התקציב הגבוה ביותר בהיסטורית של הספורט הישראלי, עם החוזים הכי יקרים בתולדות הכדורסל האירופי, אבל אי אפשר לעצור את הקרע בקהל ולשים אחוז קטן מהתקציב על דמי רצינות לקראת בנית אולם שישכנעו אנשים שזה לא חרטוט. אפילו אם עופר רוצה לשנות את התוכנית בהמשך. אנחנו בנקודה שאלפי מנויים לא מחדשים מנוי. אפילו ברמה הכלכלית זה כבר קרוב ללהיות משתלם
- בונדר
- קיבל.ה 109 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1948 לייקים
לדעתי אם עופר יעשה את מה שהוא הבטיח והתחייב זה יעזור מאוד.Asafasraf כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:19ואם עופר ינאי יסכים לשים דמי רצינות בנאמנות, זה ישכנע מישהו מהמחרימים? לא נראה לי.הפועל כתב:אני יכול להבין את זה. מה שאני לא יכול להבין זה איך אנחנו זורקים כסף על התקציב הגבוה ביותר בהיסטורית של הספורט הישראלי, עם החוזים הכי יקרים בתולדות הכדורסל האירופי, אבל אי אפשר לעצור את הקרע בקהל ולשים אחוז קטן מהתקציב על דמי רצינות לקראת בנית אולם שישכנעו אנשים שזה לא חרטוט. אפילו אם עופר רוצה לשנות את התוכנית בהמשך. אנחנו בנקודה שאלפי מנויים לא מחדשים מנוי. אפילו ברמה הכלכלית זה כבר קרוב ללהיות משתלם
זה גם ישכנע את רוב המתנדנדים (אלה שלא עשו מנוי אבל הם לא מהמחרימים העקרוניים), וגם יסתום את הפה לרוב המתנגדים שלו ובפרט לאלה שמנסים לרכב על עניין יד אליהו כדי לשמר את המעמד שלהם וכדומה.
לדעתי האישית לגמרי, חלק מהמתנדנדים האלה יסתפקו גם בהרבה פחות. אותי אישית היה מספק הסבר כלשהו לפער העצום שבין ההבטחות לבין המציאות. ויודע מה? אם הפער הזה היה ידוע מההתחלה וכל ההבטחות היו בעצם קשקושים באוויר (שלא לומר שקרים לבנים או אפורים או שחורים), אני מוכן להסתפק בהודאה שזה מה שהיה, כי לדעתי הבעיה הכי גדולה פה (ויש לא מעט בעיות כרגע) היא משבר האמון.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 55 לייקים
מנותקים.
הפועל תל אביב לא צריכה אולם של 20,000 מושבים ולקהילת הפועל תל אביב המתפרקת אין זמן לחכות ליותר.
לא מבין מה עוד צריך לקרות כדי שמישהו יתעורר.
מי שמשלה את עצמו שבניית אולם כזה בישראל תסתיים בעשור הקרוב, לא חי בישראל 2025.
הפועל תל אביב לא צריכה אולם של 20,000 מושבים ולקהילת הפועל תל אביב המתפרקת אין זמן לחכות ליותר.
-
- קיבל.ה 1938 לייקים
אם הקרע יסתיים, אולם של 7000 יהיה קטן על הפועל עוד לפני שייגמר שלב התכנוןPraškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:24 מנותקים.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
אתה באמת חושב שהפועל תל אביב זקוקה לאולם של 20,000 מושבים?בני12 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:27אם הקרע יסתיים, אולם של 7000 יהיה קטן על הפועל עוד לפני שייגמר שלב התכנוןPraškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:24 מנותקים.
את כמות אולמות הענק (מעל 20,000) שמשרתים קבוצות כדורסל באירופה ובארה״ב אפשר לספור על כף יד אחת, אז הפועל חייבת אולם כזה???
תרחיב את הדרייב אין ל-10,000 מושבים וצא לדרך עכשיו בלי עיכובים ופגישות אין קץ.
- בונדר
- קיבל.ה 109 לייקים
אני לא מבין בבנייה, אבל אם הנושא הוא זמן הבנייה אני לא חושב שזה מושפע מאוד מההבדל בין 10,000 ל20,000.Praškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:24 מנותקים.
-
- קיבל.ה 6704 לייקים
-
- קיבל.ה 55 לייקים
גם אני לא, אבל אם בניית אולם ל-20,000 דורשת איתור מקום חדש, אישורים, פגישות ודיונים לעומת הרחבת האולם הקיים אז זמן הפרויקט יתארך משמעותית. עברה שנה שלמה, ראית התקדמות כלשהי? משהו? אפילו קטן?בונדר כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:38אני לא מבין בבנייה, אבל אם הנושא הוא זמן הבנייה אני לא חושב שזה מושפע מאוד מההבדל בין 10,000 ל20,000.Praškevičios כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 11:24 מנותקים.