תראה את העסקאות של צלסי אתה תהיה בהלם. כל עסקה איזה 7 שנים.
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 46 לייקים
-
- קיבל.ה 446 לייקים
זה כדי לקמבן את הפייר פליי בדרך כזו או אחרת.
מה גם שזו קבוצה עם המון מכירות שחקנים
-
- קיבל.ה 186 לייקים
תבדוק על פני כמה שנים העסקאות של צלסי נפרשות (כדי להתחמק מהפייר פליי) מינימום 6 שנים הגיע גם ל8. נקרא בתעשייה Amortization. מוכר גם למי שמתעסק בפיננסים.
פריסה של התשלומים זה סטנדרטי אין סיבה להתרגש.
- 7even
- קיבל.ה 3247 לייקים
מה עם הקרוז של לואיזו?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1266 לייקים
אי אושר לפרוש את העלות החשבונאית של העסקה גם אם היא לא בתשלומים? בהקשרי פייר פליי
-
- קיבל.ה 304 לייקים
-
- קיבל.ה 304 לייקים
בכל מקרה אנחנו ממשיכים להתקמצן על העמדה הזאת, לא מוכנים להשקיע שם כסף כמו בעמדה 10, וזה מבאס.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5603 לייקים
אבל פייר-פליי לא רלוונטי לנו כי אנחנו לא משחקים באירופה ומדובר פה בסכומים קטנים בהרבה בלשון המעטה.
בכל אופן Amortization, לפחות במובן החשבונאי, לא רלוונטי לעניין.
-
- קיבל.ה 2603 לייקים
החלון נסגר ביום ראשון בלילה, האם זה אומר שצפוי
וולקאם במהלך שישי שבת?
או שהכל מחכה ליום ראשון בבוקר?
וולקאם במהלך שישי שבת?
או שהכל מחכה ליום ראשון בבוקר?
-
- קיבל.ה 2854 לייקים
הימור שלי
יהיה 10
המגן שהודלף לא יהיה ויחכו להביא כזה בינואר
יהיה 10
המגן שהודלף לא יהיה ויחכו להביא כזה בינואר
-
- קיבל.ה 186 לייקים
אני לא הכי מבין בזה, לאחרונה שינו את חוקי הפייר פליי בפרמיירליג כך שזה קשור לפריסת התשלום כאורך החוזה ועל כך בדוחות הכספיים ובמאזנים זה לא נרשם כהוצאה אחת אלא נפרס. לא רלוונטי אלינורדפוקס כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 17:42אבל פייר-פליי לא רלוונטי לנו כי אנחנו לא משחקים באירופה ומדובר פה בסכומים קטנים בהרבה בלשון המעטה.
בכל אופן Amortization, לפחות במובן החשבונאי, לא רלוונטי לעניין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5603 לייקים
-
- קיבל.ה 369 לייקים
הייתי חייב לראות סרטון ביצועים של לואיזו (למרות שנמנעתי עד עכשיו)
ואני חייב לומר שהתרשמתי שהוא הרבה יותר שחקן קו מ10
סוג של שילוב של קורין וטוריאל
מה גם שאמרו שהוא הועדף על אצילי, מה שעוד יותר מחזק את זה שהוא קו ולא 10
ראיתי גם סרטון של פטקוב שהיה דיבור שחיפה תיקח במיליון יורו, חייב לומר שהתרשמתי ממנו יותר מלואיזו..
ראיתי גם סרטון של פטקוב שהיה דיבור שחיפה תיקח במיליון יורו, חייב לומר שהתרשמתי ממנו יותר מלואיזו..
-
- קיבל.ה 2854 לייקים
-
- קיבל.ה 2854 לייקים
לקבוצה שבונה על מעברים מהירים וקטלניים(שזה מה שאנחנו כרגע), הקפריסאי (שאני מסרב ללמוד את שמו) יותר מתאים, יותר מהיר וזריז.בן לוז כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 18:28 הייתי חייב לראות סרטון ביצועים של לואיזו (למרות שנמנעתי עד עכשיו)
לקבוצה ששולטת, פטקוב לא רע.
פטקוב סוג של אבי נמני בסגנון(למי שפה בן 40 פלוס)
הקפריסאי סוג של מאראט איזמאיילוב(למי שפה בן 35 פלוס)
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
-
- קיבל.ה 476 לייקים
מה הסיבה שנסגרו על צרפת כיעד המגנים הימניים
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 454 לייקים
בגלל צ'לסי זה שונה לחמש שנים. אבל זו עלות חשבונאית ולא קשורה לעסקה עצמה, שלרוב נפרסת למסםפר תשלומים לאורך שנה וחצי- שנתיים פלוס.אדוםאדום כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 17:55אני לא הכי מבין בזה, לאחרונה שינו את חוקי הפייר פליי בפרמיירליג כך שזה קשור לפריסת התשלום כאורך החוזה ועל כך בדוחות הכספיים ובמאזנים זה לא נרשם כהוצאה אחת אלא נפרס. לא רלוונטי אלינו
-
- קיבל.ה 454 לייקים
אתה לא לבד, כולם ככה, פשוט כי הוא שחקן קו...בן לוז כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 18:28 הייתי חייב לראות סרטון ביצועים של לואיזו (למרות שנמנעתי עד עכשיו)
האם הוא יוכל לשחק 10 במובן של הנעת כדור ומסירות מפתח? נחכה ונראה. לטעמי כמו שאלקוקין נראה זו טעות גדולה לקחת ממנו הרכב, או להוציא את פלקאו מההרכב ( טוב למעט המשחקים הגדולים ) ואלקוקין ישחק 8.
-
- קיבל.ה 692 לייקים
הוא שחקן קו פרופר, אבל שיש הזדמנות להביא שחקן כזה גם שאתה ״עמוס״ או שזה יושב על תקן הכוכב שלך אתה תביא, הוא שחקן העונה בקפריסין ילד צעיר (22) עם המון הופעות בבוגרת שזה חריג, פוטנציאל אדיר ולפי הסרטונים ויודעי הליגה הקפריסאית הוא מעולה…joshsoos כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 19:19אתה לא לבד, כולם ככה, פשוט כי הוא שחקן קו...בן לוז כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 18:28 הייתי חייב לראות סרטון ביצועים של לואיזו (למרות שנמנעתי עד עכשיו)
האם הוא יוכל לשחק 10 במובן של הנעת כדור ומסירות מפתח? נחכה ונראה. לטעמי כמו שאלקוקין נראה זו טעות גדולה לקחת ממנו הרכב, או להוציא את פלקאו מההרכב ( טוב למעט המשחקים הגדולים ) ואלקוקין ישחק 8.
תוסיף לזה שסתיו פציע, שהוא צריך מנוחה, שיהיה לו תקופות פחות טובות, ותחרות כמובן זה בריא.
האם הייתי שם עליו את כל הז׳יטונים כנראה שלא, יש עמדות קריטיות יותר, אבללל אולי הם מנהלים במקביל שיחות עם מס סוכנים ושחקנים שלא התפרסם עדיין…וזה פשוט התפוצץ
מגן ימין ושחקן עושה משחק קריטי יותר
- teknoboy
- קיבל.ה 1945 לייקים
הפורום הזה, כמו כל פורום, הוא מה שהמשתמשים שלו עושים איתו.
אם יהיו פה מספיק טרולים חצי אפויים שכותבים שטויות, זה מה שיהיה פה.
למזלנו הטרולים החצי אפויים הם עדיין מיעוט קטן מאוד שמפריע לכל השאר, רק שהם נעלבים בכל פעם שמזכירים להם את זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 454 לייקים
תראה, זה נכון כשמדובר באחד כמו רונאלדו, שיוניטד שיחקה משחק אימון נגד ספורטינג וכל מי שראה אותו שם, אם זה פרגוסון ואם השחקנים, צעק ישר להביא לא משנה מה מי מו. אבל אנחנו במצב טיפה אחר מיוניטד של אז והוא לא רונאלדו. כל מה שכתבת נכון, הוא נראה נהדר וסתיו פציע וכו. אבל יש לנו קורין לעמדה ( כן אני יודע שגם הוא פציע... ) הזו. ב10 לעומת זאת אין לנו כלום חוץ מאלקוקין, שראינו יפה מאוד מה קורה כשהוא משחק ומה קורה כשלא. בנימין זה לא רמה או יכולת לעמדה הזו - ולא רק לזו... - קרייב לא 10, ואם לויזו לא מתאים לשם ואלקוקין נפצע או סתם לא טוב, אין לנו כלום בעמדה. אז אני פשוט מקווה שהוא מסוגל להתאקלם גם לשם וכאמור חושב שאין סיבה שלא ישחק עם אלקוקין ביחדshaolin232 כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 19:36הוא שחקן קו פרופר, אבל שיש הזדמנות להביא שחקן כזה גם שאתה ״עמוס״ או שזה יושב על תקן הכוכב שלך אתה תביא, הוא שחקן העונה בקפריסין ילד צעיר (22) עם המון הופעות בבוגרת שזה חריג, פוטנציאל אדיר ולפי הסרטונים ויודעי הליגה הקפריסאית הוא מעולה…joshsoos כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 19:19אתה לא לבד, כולם ככה, פשוט כי הוא שחקן קו...בן לוז כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 18:28 הייתי חייב לראות סרטון ביצועים של לואיזו (למרות שנמנעתי עד עכשיו)
תוסיף לזה שסתיו פציע, שהוא צריך מנוחה, שיהיה לו תקופות פחות טובות, ותחרות כמובן זה בריא.
האם הייתי שם עליו את כל הז׳יטונים כנראה שלא, יש עמדות קריטיות יותר, אבללל אולי הם מנהלים במקביל שיחות עם מס סוכנים ושחקנים שלא התפרסם עדיין…וזה פשוט התפוצץ
מגן ימין ושחקן עושה משחק קריטי יותר
- רווי
- קיבל.ה 893 לייקים
-
- קיבל.ה 1266 לייקים
תכננתי לא לדבר על לויזו עד שהוא לא חותם אבל יאללה נבזבז עוד את זמננו
אני לגמרי חושב שיש לו את היכולת לשחק כ10 במערך של הפועל כמו שקורין שיחק לדןגמא, יש לו דריבל מדהים בצפיפות והוא יודע לתת כדורי עומק.
העניין הוא שבגלל שקרייב ופלקאו הם לא מובילי כדור עלו פה( בצדק ) הרבה תהיות לגבי הדרישות ל10 שיגיע, והצעות נניח להביא את דון לשם בדיוק כדי לתת לשלישיית הקישור את מה שהיא כרגע הכי חסרה.
עכשיו שאלקוקין עלה במעלה הרוטציה בסערה, יש את האופציה לשחק איתו ב10 ואז זה על חשבון דקות של ה10 שיגיע ואז לא משנה ההתאמה, ויש את האפשרות, המועדפת עליי, לשחק איתו לרוב באמצע ליד קרייב, ופה שחקן כמו לויזו סופר מתאים בעיני להשלים שלישייה של קרייב אלקוקין ולויזו לפניהם.
בקיצור, אם באמת נבנה יותר על אלקוקין זה בעיני מוריד מהצורך של ב10 להיות מוביל כדור.
ועוד נקודה קטנה, במערך עם פיבן מאחורה הוא בכלל מתאים, אבל נראה שמכוונים למגן ימני תוקף, אז יהיה מעניין לראות מה מתכננים אם וכאשר. אם הייתי צריך לנחש אז זה או מערך יותר סימטרי, או שכשתוקףים עוברים ל3 בלמים עם פלקאו.
אני לגמרי חושב שיש לו את היכולת לשחק כ10 במערך של הפועל כמו שקורין שיחק לדןגמא, יש לו דריבל מדהים בצפיפות והוא יודע לתת כדורי עומק.
העניין הוא שבגלל שקרייב ופלקאו הם לא מובילי כדור עלו פה( בצדק ) הרבה תהיות לגבי הדרישות ל10 שיגיע, והצעות נניח להביא את דון לשם בדיוק כדי לתת לשלישיית הקישור את מה שהיא כרגע הכי חסרה.
עכשיו שאלקוקין עלה במעלה הרוטציה בסערה, יש את האופציה לשחק איתו ב10 ואז זה על חשבון דקות של ה10 שיגיע ואז לא משנה ההתאמה, ויש את האפשרות, המועדפת עליי, לשחק איתו לרוב באמצע ליד קרייב, ופה שחקן כמו לויזו סופר מתאים בעיני להשלים שלישייה של קרייב אלקוקין ולויזו לפניהם.
בקיצור, אם באמת נבנה יותר על אלקוקין זה בעיני מוריד מהצורך של ב10 להיות מוביל כדור.
ועוד נקודה קטנה, במערך עם פיבן מאחורה הוא בכלל מתאים, אבל נראה שמכוונים למגן ימני תוקף, אז יהיה מעניין לראות מה מתכננים אם וכאשר. אם הייתי צריך לנחש אז זה או מערך יותר סימטרי, או שכשתוקףים עוברים ל3 בלמים עם פלקאו.
אני גם בעד בשלישיית קישור עם קראייב,אלקוקין ולואיזוD&3 כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 20:49 תכננתי לא לדבר על לויזו עד שהוא לא חותם אבל יאללה נבזבז עוד את זמננו
השאלה האם במערך כזה
אלקוקין יוכל לשחק 8 ולואיזו 10? זה בעצם לשנות ל2 שחקנים עמדה על מנת שישחקו ביחד
כי הם הכי טובים שיש לנו כרגע..
-
- קיבל.ה 1266 לייקים
אלקוקין הוא 8 שיכול גם לשחק 10
ולא הייתי אומר שלויזו הוא הכי טוב שיש לנו כרגע כי אין לנו אותו
ולא הייתי אומר שלויזו הוא הכי טוב שיש לנו כרגע כי אין לנו אותו
-
- קיבל.ה 1266 לייקים
טוב אומוניה ניצחו את אאק לרנקה היריבה המרה 1-0 בדקה 80. זה הזמן להרים להם טלפון לאחל מזל טוב על הניצחון ולסגור סיפור כשהם במצב רוח טוב
-
- קיבל.ה 46 לייקים
לא חושב שאפשר לבנות עדיין על אלקוקין כשחקן פותח. כל פעם עושים את אותה טעות עם הצעירים, חייב לשלב אותם בהדרגה, הם לא יציבים עדיין.
-
- קיבל.ה 555 לייקים
הדר יעקבי מדווחת ששדרגנו את ההצעה על לויזו
-
- קיבל.ה 170 לייקים
-
- קיבל.ה 1266 לייקים
https://protathlima.cyprustimes.com/pod ... ia-stigmi/
הדיווח למעוניינים
מאוכזב ש @שחר לא העלה אותו פה מיד כשעלה לפני חצי שעה
הדיווח למעוניינים
מאוכזב ש @שחר לא העלה אותו פה מיד כשעלה לפני חצי שעה
הרוויח את המקום שלו בהרכב בחסד הלוואי ימשיך ככה עד סוף העונה, לא יהיה טוב, מאמין שמישהו אחר יכנס.אסון למכבי כתב:לא חושב שאפשר לבנות עדיין על אלקוקין כשחקן פותח. כל פעם עושים את אותה טעות עם הצעירים, חייב לשלב אותם בהדרגה, הם לא יציבים עדיין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 476 לייקים
אני אתגעגע לתקשורת הקפריסאית לא יודע מה איתכם. כותבים דברים בצורה מאוד דרמטית
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 6696 לייקים
זה ברור, אבל זה מצחיק לפסול שחקן על כך שהוא נמצא בירידה כאשר בעונה שעברה הוא היה שחקן רוטציה באחת הליגות הטובות בעולם.
-
- קיבל.ה 1266 לייקים
https://www.kerkida.net/eidiseis/a-kati ... i-na-fygei
המאמן שלהם חתיכת נודניק, שוב אמר אחרי המשחק כמה ההחלטה שלו גרועה
בטח הוראה מלמעלה - להפעיל לחץ על הילד מכל החזיתות.D&3 כתב:https://www.kerkida.net/eidiseis/a-kati ... i-na-fygei
חרא על אומוניה !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 46 לייקים
מה ציפית? שהוא יגיד שיניתי את דעתי אחרי שהפועל ניצחו את ביתר ואני נותן לו את ברכת הדרך? ושנייה אחכ יצעק פאק מכבי?D&3 כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 21:42 https://www.kerkida.net/eidiseis/a-kati ... i-na-fygei
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
כל מילה עכשיו זה משא ומתן ולא מן הנמנע שזה ייגמר רק ביום ראשון