ברור שצריך חיזוק.
כושלים זה ניסנובס וחן סול. כבוד כשלונם במקומו מונח.
ברור שצריך חיזוק.
זה בגללי ולכן בתור מי שהביא להתלקחות הפייק הזה אני אומר שבמקרה הטוב מדובר בספקולציה טובה שלי ובמקרה הרע אני לא בכיוון.
מצאתי גם את המקור הקפריסאי ואכן זה מה שרשום.בקפריסין מדווחים כי עמדתו של השחקן בנוגע למעבר לא השתנתה ובשילוב עם העובדה שנעדר משני משחקים רצופים, נראה כי הוא יגיע בסופו של דבר להפועל ת"א. יחד עם זאת, כעת מפרסמים באי השכן מה המכשול המשמעותי לעסקה. על פי הפרסומים, הפועל ת"א מציעה לשלם על לואיזו בתשלומים, שיסתיימו ב-2027, מה שלא מקובל על אומוניה ניקוסיה. "בשיטת התשלום הזו, אומוניה לא תסכים למכור אותו", נכתב על המתווה שהוצע, "המתווה הזה לא ריאלי, וכדי שתהיה עסקה, הוא צריך להשתנות".
אז בעצם צנצי נפל בפח שלך?רדפוקס כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:32זה בגללי ולכן בתור מי שהביא להתלקחות הפייק הזה אני אומר שבמקרה הטוב מדובר בספקולציה טובה שלי ובמקרה הרע אני לא בכיוון.
אבל מידע מהימן אין פה בוודאות.
לגבי לויזו זה מה שרושמים בכתבה מספורט 5 שמצטטת לכאורה אתרים בקפריסין:בקפריסין מדווחים כי עמדתו של השחקן בנוגע למעבר לא השתנתה ובשילוב עם העובדה שנעדר משני משחקים רצופים, נראה כי הוא יגיע בסופו של דבר להפועל ת"א. יחד עם זאת, כעת מפרסמים באי השכן מה המכשול המשמעותי לעסקה. על פי הפרסומים, הפועל ת"א מציעה לשלם על לואיזו בתשלומים, שיסתיימו ב-2027, מה שלא מקובל על אומוניה ניקוסיה. "בשיטת התשלום הזו, אומוניה לא תסכים למכור אותו", נכתב על המתווה שהוצע, "המתווה הזה לא ריאלי, וכדי שתהיה עסקה, הוא צריך להשתנות".
אנחנו כפופים לפייר פליי גם אם אנחנו לא באירופה? כי אם לא, זה לא חכם לשלם בתשלומים ולגרור הוצאות לעונות שאנחנו טפו טפו טפו נהיה אמורים לשחק באירופה.רדפוקס כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:32זה בגללי ולכן בתור מי שהביא להתלקחות הפייק הזה אני אומר שבמקרה הטוב מדובר בספקולציה טובה שלי ובמקרה הרע אני לא בכיוון.
לגבי לויזו זה מה שרושמים בכתבה מספורט 5 שמצטטת לכאורה אתרים בקפריסין:בקפריסין מדווחים כי עמדתו של השחקן בנוגע למעבר לא השתנתה ובשילוב עם העובדה שנעדר משני משחקים רצופים, נראה כי הוא יגיע בסופו של דבר להפועל ת"א. יחד עם זאת, כעת מפרסמים באי השכן מה המכשול המשמעותי לעסקה. על פי הפרסומים, הפועל ת"א מציעה לשלם על לואיזו בתשלומים, שיסתיימו ב-2027, מה שלא מקובל על אומוניה ניקוסיה. "בשיטת התשלום הזו, אומוניה לא תסכים למכור אותו", נכתב על המתווה שהוצע, "המתווה הזה לא ריאלי, וכדי שתהיה עסקה, הוא צריך להשתנות".
אין פח, יכולת להיות שפגעתי טוב על סמך סינון ותחושת בטן ויכול להיות שלא.איש גדול כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:35אז בעצם צנצי נפל בפח שלך?רדפוקס כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:32זה בגללי ולכן בתור מי שהביא להתלקחות הפייק הזה אני אומר שבמקרה הטוב מדובר בספקולציה טובה שלי ובמקרה הרע אני לא בכיוון.
כי הוא גם מפרסם את זה עכשיו
תאכלס מבין אותם, בפעם האחרונה שדחינו תשלומים בשנתיים גוטליב עד עכשיו מחפש את דמי החתימה שלורדפוקס כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:32זה בגללי ולכן בתור מי שהביא להתלקחות הפייק הזה אני אומר שבמקרה הטוב מדובר בספקולציה טובה שלי ובמקרה הרע אני לא בכיוון.
.. יחד עם זאת, כעת מפרסמים באי השכן מה המכשול המשמעותי לעסקה. על פי הפרסומים, הפועל ת"א מציעה לשלם על לואיזו בתשלומים, שיסתיימו ב-2027, .
איך ביד אחת מקווים שלא ידלוף וביד השניה מעלים לפה ספקולציות?אנחנו בתהליך כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:22 מעודד לראות שברוב האתרים יש דיבור חזק על מגן ימני זר.
מקווה שהשם לא ידלוף וזה יקרה
אנשים יכולים לעלות ספקולציות כמה שהוא רוצים מי אמר שזה אמיתי?dino כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:50איך ביד אחת מקווים שלא ידלוף וביד השניה מעלים לפה ספקולציות?אנחנו בתהליך כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:22 מעודד לראות שברוב האתרים יש דיבור חזק על מגן ימני זר.
אנשים(מעדיף כלבים וחיות אחרות בהרבה האמת, טוב, אולי חוץ מחתולים אגואיסטים), תפסיקו לחשוב שהפורום הזה פועל במחשכים. מפה זה בשניה וחצי מודלף.
הנה זה דלף והפעם מהכיוון של האוהדים.אנחנו בתהליך כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:53אנשים יכולים לעלות ספקולציות כמה שהוא רוצים מי אמר שזה אמיתי?dino כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:50איך ביד אחת מקווים שלא ידלוף וביד השניה מעלים לפה ספקולציות?אנחנו בתהליך כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:22 מעודד לראות שברוב האתרים יש דיבור חזק על מגן ימני זר.
אנשים(מעדיף כלבים וחיות אחרות בהרבה האמת, טוב, אולי חוץ מחתולים אגואיסטים), תפסיקו לחשוב שהפורום הזה פועל במחשכים. מפה זה בשניה וחצי מודלף.
תגיד אתה גנוב? מה דלף? אין לי שום מידע שאין לך.dino כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 16:05הנה זה דלף והפעם מהכיוון של האוהדים.אנחנו בתהליך כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:53אנשים יכולים לעלות ספקולציות כמה שהוא רוצים מי אמר שזה אמיתי?
תודה תודה
לפעמים דרך סוכנים, לפעמים עיתונאים, לפעמים מאוהדים לעיתונאים
עכשיו בטמקארדפוקס כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 16:08תגיד אתה גנוב? מה דלף? אין לי שום מידע שאין לך.dino כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 16:05הנה זה דלף והפעם מהכיוון של האוהדים.אנחנו בתהליך כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 15:53
אנשים יכולים לעלות ספקולציות כמה שהוא רוצים מי אמר שזה אמיתי?
תודה תודה
לפעמים דרך סוכנים, לפעמים עיתונאים, לפעמים מאוהדים לעיתונאים
סתם העלתי ספקולציה, אולי פגעתי, אולי צנציפר סתם ממציא.
שתה כוס מים קרים.
אגב איפה הוא רשם על זה? לא ראיתי.
מצד שני נראה כאילו הוא לא שיחק יותר מדי עונה שעברה, אבל אם הוא היה משחק הוא כנראה גם לא היה מועמדאסון למכבי כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 16:05רזומה מפחיד.
עבר בליגה האיטלקית ובליגה צרפתית. לא ברור איך הוא שחקן חופשי בגיל 29 ואין לו עוד הצעות
שטויות, תשלומים זה דבר נפוץ מאוד בכדורגל וזה בסך הכל שנתיים. אני מופתע שאומוניה מצפים לקבל את כל הסכום במכה אחת כי זה ממש לא עובד ככה.
זה סבבה לפרוס לתשלומים לאורך שנה, לשנתיים מקבוצה בישראל לא הייתי לוקח.הגלמוד מלוד כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 17:04שטויות, תשלומים זה דבר נפוץ מאוד בכדורגל וזה בסך הכל שנתיים. אני מופתע שאומוניה מצפים לקבל את כל הסכום במכה אחת כי זה ממש לא עובד ככה.
ברור שכל קבוצה צריכה לשקול את ההצעות לפי הסיכון, אבל זה לא הצעה מעליבה או משהו שמלמד על חוסר מקצועיות מצידנו. שנתיים זה לא משהו שלא קורה כל הזמן בהעברות בסכומים האלה.רדפוקס כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 17:14זה סבבה לפרוס לתשלומים לאורך שנה, לשנתיים מקבוצה בישראל לא הייתי לוקח.הגלמוד מלוד כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 17:04שטויות, תשלומים זה דבר נפוץ מאוד בכדורגל וזה בסך הכל שנתיים. אני מופתע שאומוניה מצפים לקבל את כל הסכום במכה אחת כי זה ממש לא עובד ככה.