חווית קהל בבלומפילד
-
- קיבל.ה 560 לייקים
אני ממש מתרגש, שנים לא פתחתי אשכול...
הדבר הזה שקרה אתמול, גול נצחון בבעיטה האחרונה של המשחק על יריבה גדולה, הביא איתו שאגה עצומה ואקסטטית. לא ידוע לי שמקליטים בשגרה דציבלים באצטדיון, ולכן השוואה אוביקטיבית בין רגעים כאלה בעייתית.
ועדיין, מעניין לשמוע מה חווית הקהל והקול העוצמתית ביותר שאנשים חוו בבלומפילד, גם אם מרחק הזמן, חוויות אישיות או מיתולוגיה קצת מעוותים את השיפוט. אבל זה חלק מהענין, וגם השיפוט שלי זוכר חוויות מסוימות יותר מאחרות, מה שלא אומר שלא היו כאלה, אלא שאלה הן החוויות שנטמעו לי בזכרון.
שלי זה טועמה ובלילי בדרבי האבוקות, פישונט בחופשי בדרבי, פישונט נגד הפועל פ"ת כששיחקנו עם 9 שחקנים והאצטדיון היה עצבני רצח, יבואה בדרבי, ישראל כהן על בית שאן ( מדברים על הנגיחה של קרייב...זו הייתה נגיחה יותר חזקה מבעיטה ) טלקיסקי עושה טלקיסקי בדרבי ( הגול האישי הכי גדול שכנראה אי פעם נראה בעיניים במשחק שלנו ) ומעל הכל שני הגולים נגד צ'לסי, שם בלומפילד רקד, רעד, צווח, צרח והיה באופוריה עילאית. וגם רגע קטן מהילדות שלא יודע למה נחרט לי, בדרבי לא משמעותי במיוחד שהסתיים בתיקו כשהמחלה עשו בונקר של החיים והאצטדיון שכמו המשחק היה בשליטה שלנו, רעד משירת 'ליגה א''.
וכמובן שאתמול נכנס לרשימה...
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=519394
הדבר הזה שקרה אתמול, גול נצחון בבעיטה האחרונה של המשחק על יריבה גדולה, הביא איתו שאגה עצומה ואקסטטית. לא ידוע לי שמקליטים בשגרה דציבלים באצטדיון, ולכן השוואה אוביקטיבית בין רגעים כאלה בעייתית.
ועדיין, מעניין לשמוע מה חווית הקהל והקול העוצמתית ביותר שאנשים חוו בבלומפילד, גם אם מרחק הזמן, חוויות אישיות או מיתולוגיה קצת מעוותים את השיפוט. אבל זה חלק מהענין, וגם השיפוט שלי זוכר חוויות מסוימות יותר מאחרות, מה שלא אומר שלא היו כאלה, אלא שאלה הן החוויות שנטמעו לי בזכרון.
שלי זה טועמה ובלילי בדרבי האבוקות, פישונט בחופשי בדרבי, פישונט נגד הפועל פ"ת כששיחקנו עם 9 שחקנים והאצטדיון היה עצבני רצח, יבואה בדרבי, ישראל כהן על בית שאן ( מדברים על הנגיחה של קרייב...זו הייתה נגיחה יותר חזקה מבעיטה ) טלקיסקי עושה טלקיסקי בדרבי ( הגול האישי הכי גדול שכנראה אי פעם נראה בעיניים במשחק שלנו ) ומעל הכל שני הגולים נגד צ'לסי, שם בלומפילד רקד, רעד, צווח, צרח והיה באופוריה עילאית. וגם רגע קטן מהילדות שלא יודע למה נחרט לי, בדרבי לא משמעותי במיוחד שהסתיים בתיקו כשהמחלה עשו בונקר של החיים והאצטדיון שכמו המשחק היה בשליטה שלנו, רעד משירת 'ליגה א''.
- Carajo
- קיבל.ה 398 לייקים
השער של זהבי נגד זלצבורג גם זכור לי כרגע של התפוצצות
אי אפשר אשכול כזה בלי דה רידר מול בני יהודה
אגב, בעונת 2004/2005 זכור לי שבלומפילד רעד בגול של אוגבונה שנפסל לנבדל, יכול להיות שגם מול בני יהודה,
לכיוון שער 5.
אגב, בעונת 2004/2005 זכור לי שבלומפילד רעד בגול של אוגבונה שנפסל לנבדל, יכול להיות שגם מול בני יהודה,
לכיוון שער 5.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
שערים עוצמתיים שזכורים לי :
אתמול מן הסתם
השער של יבואה ב 2 0 מול מכבי בדרבי בגביע
הפנדל של שמעון גרשון מול צלסי
אתמול מן הסתם
השער של יבואה ב 2 0 מול מכבי בדרבי בגביע
הפנדל של שמעון גרשון מול צלסי
בזמן שקראתי את הדוגמאות רק עבר לי בראש צלסי צ׳לסי צ׳לסי, עד שהזכרת בעצמך. חווית ילדות מכוננת.
מוסיף לרשימה גם את התיקו בתוספת הזמן בדרבי גמר גביע, שהואר ביטל. שמחת עולמים לדקה שהתאדתה כלא הייתה.
מוסיף לרשימה גם את התיקו בתוספת הזמן בדרבי גמר גביע, שהואר ביטל. שמחת עולמים לדקה שהתאדתה כלא הייתה.
- Hapolo
- קיבל.ה 900 לייקים
פאביו ג'וניור ב-1-0 על בני יהודה אחרי שלא הבקענו איזה חצי יובל
טל חן בנגיחה למשקוף פנימה בדרבי שהפסדנו
לא הייתי בזמנו אבל הטירוף בשער של דרסיליה בדרבי נראה מהעוצמתיים שהיו
טל חן בנגיחה למשקוף פנימה בדרבי שהפסדנו
לא הייתי בזמנו אבל הטירוף בשער של דרסיליה בדרבי נראה מהעוצמתיים שהיו
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 62 לייקים
איך אף אחד לא הזכיר פה את ה2-2 מול ק"ש לפני שתי עונות, בעצמי של בן שבת שהשאיר אותנו בליגה.
-
- קיבל.ה 126 לייקים
ה2-2 נגד קש
והגדול מכולם היה ה2-2 בדרבי גמר גביע ששדדו מאיתנו!
היש הכי חזק ששמעתי מהקהל שלנו בפער! נפלתי מהשורה האחרונה בשער 5 עד הדשא למטה רק בשביל לגלות ששודדים אותנו! חלאות
והגדול מכולם היה ה2-2 בדרבי גמר גביע ששדדו מאיתנו!
היש הכי חזק ששמעתי מהקהל שלנו בפער! נפלתי מהשורה האחרונה בשער 5 עד הדשא למטה רק בשביל לגלות ששודדים אותנו! חלאות
- רווי
- קיבל.ה 1009 לייקים
רגע מבאס בדיעבד אבל שער 5 כמעט קרס אחרי השער של שי אייזן בגמר. אנשים שם עפו אחד על השני ועפו שורות למטה. אוהד המחלה מהעבודה אמר לי שמשער 11 זה היה נראה כמו הר געש שמתפוצץ.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2908 לייקים
ישראל כהן נגיחה 1-0 על בית שאן אחרי כל מה שקרה
-
- קיבל.ה 637 לייקים
בן לוז תוקע וולה נגד בני יהודה.
פיני בלילי בדרבי.
יבואה בדרבי גביע עם ה"ימינה פנה" המפורסם בשער 11.
צ'לסי, בנפיקה, מנטשאשווילי מול ראפיד, טועמה נגד ריינג'רס.
רצ'וניצה מול הרצליה בדאבל 2000.
פיני בלילי בדרבי.
יבואה בדרבי גביע עם ה"ימינה פנה" המפורסם בשער 11.
צ'לסי, בנפיקה, מנטשאשווילי מול ראפיד, טועמה נגד ריינג'רס.
רצ'וניצה מול הרצליה בדאבל 2000.
-
- קיבל.ה 577 לייקים
לא הייתי במשחק הזה לצערי אבל ה3-3 מול נתניה נראה מטורף מהטלוויזיה
-
- קיבל.ה 328 לייקים
-
- קיבל.ה 97 לייקים
כן אבל ב3-3 נגד נתניה כבר הרבה אוהדים יצאו אחרי ה3-0
שער 5 לא וויתר עד השניה האחרונה
שער 5 לא וויתר עד השניה האחרונה
-
- קיבל.ה 56 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
קלשנקו. 0-2. מול צ'לסי.
אף אחד לא ממש עיכל.
להבדיל, הגול עם הכי הרבה תדהמה היה הבעיטה של גרשום מ-25 מטר לחיבור.
לא היה יששש. היה 'יאווו' . 10 אלף צועקים יחד עושים -

אף אחד לא ממש עיכל.
להבדיל, הגול עם הכי הרבה תדהמה היה הבעיטה של גרשום מ-25 מטר לחיבור.
לא היה יששש. היה 'יאווו' . 10 אלף צועקים יחד עושים -

יחד, רק יחד! 

גילי לנדאו מול מכבי חיפה.
שער האליפות בעונת 85-86.
נכון שבלומפילד היה אז יותר קטן, אבל גם לא היו מושבים, אלא רק טריבונות, אז היה הרבה יותר צפוף. לדעתי משהו כמו 22,000 צופים. 2/3 מהם אדומים.
באותם ימים הקהל לא היה שר כל המשחק, ובזכות זה עוצמת העידוד עלתה בבת אחת מכמעט 0 להרבה יותר מ-100.
חוצמזה, בגיל 16 הכל נראה יותר עוצמתי מאשר בגיל 55...
ועדיין, הגול של אלטמן הוא ללא ספק אחד המרגשים מזה זמן רב.
שער האליפות בעונת 85-86.
נכון שבלומפילד היה אז יותר קטן, אבל גם לא היו מושבים, אלא רק טריבונות, אז היה הרבה יותר צפוף. לדעתי משהו כמו 22,000 צופים. 2/3 מהם אדומים.
באותם ימים הקהל לא היה שר כל המשחק, ובזכות זה עוצמת העידוד עלתה בבת אחת מכמעט 0 להרבה יותר מ-100.
חוצמזה, בגיל 16 הכל נראה יותר עוצמתי מאשר בגיל 55...
ועדיין, הגול של אלטמן הוא ללא ספק אחד המרגשים מזה זמן רב.
דה רידר בני יהודה מקום ראשון.יותר מטדי.
אין לי מושג למה.
מקום שני אתן לגול השלישי בדרבי 3-1 ב2008 אחרי קרן של מכבי(עובד?),כמו פקק שהשתחרר לאט לאט.
אין לי מושג למה.
מקום שני אתן לגול השלישי בדרבי 3-1 ב2008 אחרי קרן של מכבי(עובד?),כמו פקק שהשתחרר לאט לאט.
-
- קיבל.ה 177 לייקים
@joshsoos איזה אשכול משמח.
האמת שכבר שכחתי איזה עוצמות יש לבלומפילד כשהוא מלא באדומים מלאי תקווה. היה מרגש מאוד
האמת שכבר שכחתי איזה עוצמות יש לבלומפילד כשהוא מלא באדומים מלאי תקווה. היה מרגש מאוד
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
המחצית השניה ב 2:2 עם ק״ש היה משהו אחר. כל מי שהיה שם הרגיש איך שער 5 שאב את הכדור של בן שבת פנימה כמעט פיזית
אני חושב שעוצמה של השדרדות יותר חזקה מעצמה של הישגים. זו אנרגיה אחרת ואפילו סאונד קצת אחד
אני חושב שעוצמה של השדרדות יותר חזקה מעצמה של הישגים. זו אנרגיה אחרת ואפילו סאונד קצת אחד
-
- קיבל.ה 2262 לייקים
צריך לזכור ב2-2 עם ק"ש שהיה עוד 20 דקות לשחק אח"כ.
כלומר כיף והכל אבל אחרי דקה בערך חוזרים לסבול.
כלומר כיף והכל אבל אחרי דקה בערך חוזרים לסבול.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
משחק שהייתי חולה בו אז אבא שלי הלך לבד וזה היה נראה ממש כמו התפוצצות - הגול של דרסיליה בדרבי (1-0 ב-1998 אם אני לא טועה)
וסתם הערה, אם לבלומפילד היה גג כמו שצריך להיות לו, אתמול באמת היינו חווים את שאגת השאגות
-
- קיבל.ה 468 לייקים
אוף טופיק אבל איך אפשר להגיד הגול האישי הכי גדול שנראה משחקן, כשאותו שחקן בדיוק רק חודש לאחר מכן כבש גול אפילו יותר גדולjoshsoos כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 23:18 אני ממש מתרגש, שנים לא פתחתי אשכול...

- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
-
- קיבל.ה 468 לייקים
שער שלא הוזכר כאן ולווה ביש אדיר - בן שהר משווה ל2-2 בתוספת הזמן בדרבי האחרון של עונת 2011.
יש מטורף מעולמות אחרים - השלשה של ג׳ייקובן…
יש מטורף מעולמות אחרים - השלשה של ג׳ייקובן…
3-3 מול נתניה. בקפיצה בשלישי שלנו נפלו לי המכנסיים.
ראצ'וניצה 2-1 מול הפועל חיפה בדאבל 2000. שער שהגיע דקה אחרי שהשוונו ולכן הקהל כבר היה באקסטזה
ויקטור מרעי נגד עכו
ראצ'וניצה 2-1 מול הפועל חיפה בדאבל 2000. שער שהגיע דקה אחרי שהשוונו ולכן הקהל כבר היה באקסטזה
ויקטור מרעי נגד עכו
-
- קיבל.ה 560 לייקים
אל דאגה, הוא ידעך בקרוב ונחזור לדסקס על השטויות של הברזילאים, פיבן מגן ימני קבוע כי פשוט לא נמצא כזה בתום ארבעה חודשים של חיפושים, קונספירציות מאירי, וקרבות משתמשים.
לגבי ה-חוויה מבחינתי, צ'לסי. התגובה של אוהדים מושפעת הרבה מהפוזיציה של המשחק, אם אתה אנדרדוג או פייבוריט ( לא סתם אנשים מציינים את אייזן בגמר ) נקלעת לפיגור גדול ( נתניה ) או סיטואציה אחרת ( 9 שחקנים נגד הפועל פת, המשחק הראשון נגד בית שאן אחרי ) וכמובן עוצמת היריבות בין הקבוצות. צ'לסי היה שילוב של כמה כאלה, כמובן אנדרדוגיות גדולה, אבל גם ראשוניות של משחקים באירופה בכלל וקבוצה כזו בפרט.
התכונה בין השריקה לפנדל ( למי שלא זוכר, ג'ון טרי הילדון שנאלץ לעלות לשחק בגיל 17 בגלל שכמה שחקנים פחדו להגיע לפה מהמצב הבטחוני, כשאילן בכר יספר לנכדים שסחט ממנו פנדל הוא ישמיט את העובדה הזו יש להניח) לביצוע עצמו הייתה הגדולה ביותר שחוויתי, והשוס של גרשון הרים את בלומפילד לגבהים לא הגיוניים, זוכר שקראתי סיכומי משחק מהצד שלהם עם המילה ERUPTED על תגובת הקהל.
אחריו הגיעו כמה דקות של תדהמה שמגיעה במצבים כאלה- המון תפיסות ראש וכו - מעורבבת עם צמרמורות, אושר ותחושות נוספות שקשה להסביר מהן. אני ירדתי ממקומי הקבוע בשער שבע למעלה, אל פלטפורמת המעבר הגדולה שלמטה, והתהלכתי כלא מאמין. ואז הקושר האחורי מקבל את הכדור, מרים באמנות ( כמה שהוא מיץ של זבל של אדם, ככה היה שחקן גדול ) וקלשנקו מטפס בערך שלושים מטר באוויר ונוגח פנימה ובלומפילד, שכבר היה במצב אקסטטי, פשוט התפוצץ. רצתי על המעבר הזה הלוך ושוב, צורח את נשמתי, מחבק כל מי שיש בדרך ולא ממש מבין איפה אני נמצא ומה קורה פה.
-
- קיבל.ה 560 לייקים
הגול נגד ביתר היה כמובן ענק, אבל לא רק שכבר חווינו כאלה ( מרטון על אוברוב ) הוא לא מתקרב ברמות הקושי לגול בדרבי. זו רמת ביצוע של השחקנים הגדולים בעולם, וגם לא איזה משהו שהתלבש לך - כמו נגיד בלילי בדרבי - אלא פשוט טכניקת בעיטה עילאית ברמת קושי הכי גבוהה שקיימת.Segev כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 10:49אוף טופיק אבל איך אפשר להגיד הגול האישי הכי גדול שנראה משחקן, כשאותו שחקן בדיוק רק חודש לאחר מכן כבש גול אפילו יותר גדולjoshsoos כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 23:18 אני ממש מתרגש, שנים לא פתחתי אשכול...
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=519394![]()
ואגב רמות ביצוע של הגדולים בעולם, את זה אפשר להגיד גם על בעיטות העונשין של טועמה וסיני ( שהוא עצמו היה גם יכול אולי להיחשב מהשחקנים האלה, אם ההסתדרות הייתה נותנת לו לעזוב לאנגליה... )
-
- קיבל.ה 577 לייקים
נראה לי גם זה שאנחנו אחרי עשור פלוס של כישלונות ובושות וזה פעם ראשונה מזה אלוהים יודע כמה זמן שניצחנו משהו שמרגיש כמו משחק צמרת (אפילו אם זה עוד מוקדם בעונה).joshsoos כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 11:12הגול נגד ביתר היה כמובן ענק, אבל לא רק שכבר חווינו כאלה ( מרטון על אוברוב ) הוא לא מתקרב ברמות הקושי לגול בדרבי. זו רמת ביצוע של השחקנים הגדולים בעולם, וגם לא איזה משהו שהתלבש לך - כמו נגיד בלילי בדרבי - אלא פשוט טכניקת בעיטה עילאית ברמת קושי הכי גבוהה שקיימת.Segev כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 10:49אוף טופיק אבל איך אפשר להגיד הגול האישי הכי גדול שנראה משחקן, כשאותו שחקן בדיוק רק חודש לאחר מכן כבש גול אפילו יותר גדולjoshsoos כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 23:18 אני ממש מתרגש, שנים לא פתחתי אשכול...
ואגב רמות ביצוע של הגדולים בעולם, את זה אפשר להגיד גם על בעיטות העונשין של טועמה וסיני ( שהוא עצמו היה גם יכול אולי להיחשב מהשחקנים האלה, אם ההסתדרות הייתה נותנת לו לעזוב לאנגליה... )
-
- קיבל.ה 560 לייקים
-
- קיבל.ה 560 לייקים
כן, זה גם חלק מהפוזיציות השונות, הסיבה שמוזכר אותו גול של דרסיליה.adom4 כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 11:15נראה לי גם זה שאנחנו אחרי עשור פלוס של כישלונות ובושות וזה פעם ראשונה מזה אלוהים יודע כמה זמן שניצחנו משהו שמרגיש כמו משחק צמרת (אפילו אם זה עוד מוקדם בעונה).joshsoos כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 11:12הגול נגד ביתר היה כמובן ענק, אבל לא רק שכבר חווינו כאלה ( מרטון על אוברוב ) הוא לא מתקרב ברמות הקושי לגול בדרבי. זו רמת ביצוע של השחקנים הגדולים בעולם, וגם לא איזה משהו שהתלבש לך - כמו נגיד בלילי בדרבי - אלא פשוט טכניקת בעיטה עילאית ברמת קושי הכי גבוהה שקיימת.
וכשיגיע מתישהו בשנת 2035 הנצחון בדרבי...
-
- קיבל.ה 637 לייקים
נזכרתי באוגבונה תוקע לבני יהודה במשחק חוץ 1-0 דקה 90.
תקפנו הפוך.
תקפנו הפוך.
-
- קיבל.ה 2207 לייקים
הגול של אלטמן ללא ספק הכי עוצמתי שאני חוויתי בבלומפילד.
אחריו זה הגול של בן סהר ב-2-2 בדרבי
אחרי זה הגול של בלילי בדרבי אבוקות
וכמובן גם הגול של ורמוט ב-3-3 מול נתניה עם הפיגור 0-3 עד דקה 83
אחריו זה הגול של בן סהר ב-2-2 בדרבי
אחרי זה הגול של בלילי בדרבי אבוקות
וכמובן גם הגול של ורמוט ב-3-3 מול נתניה עם הפיגור 0-3 עד דקה 83
- סומך
- קיבל.ה 1500 לייקים
חד משמעית צ"לסי
אבל למשחק השבוע יש מקום של כבוד בעשירייה (אולי אפילו חמישייה) הפותחת
אבל למשחק השבוע יש מקום של כבוד בעשירייה (אולי אפילו חמישייה) הפותחת
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1067 לייקים
הייתי בחו״ל נגד בית״ר.
אני חושב שצ׳לסי הכי גדול.
אני רוצה לציין פה עוד משחק שלא הוזכר, וזה דרבי בשנת 2006.
הגול הראשון של באדיר (1:51 בסרטון)
לא חושב שמדובר בטופ, אבל כן רגע ששווה בעיניי להזכיר באשכול מהסוג הזה.
אני חושב שצ׳לסי הכי גדול.
אני רוצה לציין פה עוד משחק שלא הוזכר, וזה דרבי בשנת 2006.
הגול הראשון של באדיר (1:51 בסרטון)
לא חושב שמדובר בטופ, אבל כן רגע ששווה בעיניי להזכיר באשכול מהסוג הזה.
-
- קיבל.ה 193 לייקים
הבעיטה של דני בונדר למשקוף נגד קאזן ב2010 ב0-0 בבלומפילד
גשם שוטף
היה טירוף עידוד שאני לא זוכר כמוהתו
גשם שוטף
היה טירוף עידוד שאני לא זוכר כמוהתו
-
- קיבל.ה 468 לייקים
אבל זה לא רק הצ'יפ עצמו (שגם לכשעצמו יותר גדול ממרטון, שהיה הרבה יותר טעות של אובארוב מאשר טעות של קאלה במקרה הזה), זה גם הדריבל מהחצי (כולל השתחררות מתפיסת חולצה של אלברמן) לפני, וגם הפיקנטריה שניסה אותו דבר בדיוק חמש דקות קודם לכןjoshsoos כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 11:12הגול נגד ביתר היה כמובן ענק, אבל לא רק שכבר חווינו כאלה ( מרטון על אוברוב ) הוא לא מתקרב ברמות הקושי לגול בדרבי. זו רמת ביצוע של השחקנים הגדולים בעולם, וגם לא איזה משהו שהתלבש לך - כמו נגיד בלילי בדרבי - אלא פשוט טכניקת בעיטה עילאית ברמת קושי הכי גבוהה שקיימת.Segev כתב: ↑17 ספטמבר 2025, 10:49אוף טופיק אבל איך אפשר להגיד הגול האישי הכי גדול שנראה משחקן, כשאותו שחקן בדיוק רק חודש לאחר מכן כבש גול אפילו יותר גדולjoshsoos כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 23:18 אני ממש מתרגש, שנים לא פתחתי אשכול...