יש לנו 12 שחקני קישור, זה יותר מדי וצריך להשאיל ולשחרר שחקנים כדי לאזן היררכיה, תקציב, ושיהיה רמה אחידה בקבוצה בנוסף רובם לא יקבלו דקות וימרמרו לנו תחדר הלבשה.
ארי כהן, רוי קורין, שאנדה סילבה , עמית למקין , פלקאו, רן בנימין, סתיו טוריאל , אלים קנצפולסקי,רועי אלקוקין, מור בוסקילה, אנדיריאן קרייב, לירן רוטמן (סה"כ 12)
הייתי משאיל את עמית למקין ורן בנימין
משחרר סופית בחינם את לירן רוטמן וארי כהן וקנצפולסקי.
משאיר קישור נהדר ועמוק של 7 שחקנים.
מה חושבים?
דילול שחקני הקישור בסגל שלנו
למה גם סופית וגם בחינם? מכבי לא משחררים בקבוק מים בחינם
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 440 לייקים
לא הייתי ממהר למכור שחקנים כי אף קבוצה לא תשלם עליהם הרבה, הדרך הנכונה זה להשאיל ולקוות שהם ישתפרו ואז למכור אותם / לתת להם צ'אנס עונה הבאה.
משאיל :
למקין וארי כהן
משחרר : רוטמן
אני לא מחזיק מבנימין ולא מאל ים אבל אם פלקאו נפצע צריך מחליף לעמדת ה6, כנ"ל בנימין לאמצע.
משאיל :
למקין וארי כהן
משחרר : רוטמן
אני לא מחזיק מבנימין ולא מאל ים אבל אם פלקאו נפצע צריך מחליף לעמדת ה6, כנ"ל בנימין לאמצע.
-
- קיבל.ה 451 לייקים
השדרוג שלמקין עשה מצדיק הישארות בסגל. ארי כהן ואל ים צריכים לצאת להשאלה, ורוטמן צריך לחפש קבוצה אחרת.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
אתה מערבב עמדות
אל ים צריך להישאר. אין לנו אף קשר אחורי בספסל.
אל ים צריך להישאר. אין לנו אף קשר אחורי בספסל.
-
- קיבל.ה 451 לייקים
אל ים הוא קשר אחורי בליגה לאומית אולי, אז מה בדיוק צריך אותו ( מצידי שיישאר כי זה לא שהוא על איזה משכורת מפוצצת אבל מה הטעם כי זמן משחק הוא לא יראה וטוב שכך ). יש את קרייב, נראה לי שהוא ופלקאו זה מםפיק עומק.
- Sin Queso
- קיבל.ה 673 לייקים
להשאיל ארי כהן ולמקין כל השאר להשאיר עם המחלקת פציעות שלנו.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
אתה לא צריך לשכנע אותי על אל-ים, אני מהמבקרים הכי גדולים שלו.
אבל צריך גופה.
זה לא מספיק להגיד שה8 שלך הוא גיבוי ל6.
קרייב נפצע לחודשיים ואתה צריך לאלתר עם ילדים בני 17 בספסל?
זה לא רציני.
- Mendelson
- קיבל.ה 367 לייקים
משאיל רק את ארי כהן. את קורין הייתי סופר בתור 1/2, בגלל אחוז הזמן שפצוע.
- Sin Queso
- קיבל.ה 673 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 367 לייקים
אגב, יהיה זמן לדילולים גם בינואר, כשנבין יותר את הצורה המגובשת של הקבוצה ואם חלילה יהיו פצועים לתקופה ארוכה יותר. ליגה ארוכה, שהלוואי ותהיה לנו סיבה להתפוצץ עליה עד מחזור הסיום.
-
- קיבל.ה 451 לייקים
אבל מה תעזור לך גופה שם... אם כבר, תשאיל אותו ותחפש בשבוע הקרוב משהו קצת יותר משמעותי, ישראלי כלשהו עם פוטנציאל. אחרת,קרייב, בנימין , אלקוקין, למקין, כל דבר יותר טוב מאל ים. וכאמור אם בסוף הוא ישאר, זה לא סוף העולם כי להערכתי ממילא אם פלקאו איננו קרייב ישחק שם ( ואולי אולי בינואר יבינו את הטעות ויחליפו... )
-
- קיבל.ה 168 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 836 לייקים
רק שאני אבין, אתה מציע להישאר עם 7 קשרים שברוב משחקי העונה שיחקנו עד עכשיו עם 5 קשרים? זאת אומרת עם פציעות של 2 שחקנים אין לנו מחליף אחד לקישור?
נשמע נכון
הסגל שלנו צריך להיראות ככה שלכל עמדה יש מחליף אחד ברמת ליגת העל לפחות
12 קשרים על 5 עמדות אמנם נשמע הרבה אבל אנחנו צריכים לזכור שיש גם שחקנים כמו למקין שיכול לתת גיבוי למגן ימין, שאנדה שיכול לשחק גם חלוץ, רוי קורין שפצוע כרגע
מבין למקין, בנימין, רוטמן הייתי בוחר גג שחקן אחד ומשחרר אותו בעיקר להשאלות(למקין, בנימין) כדי שיחזור אלינו שחקן שלם יותר אחרי מספיק דקות משחק
נשמע נכון
הסגל שלנו צריך להיראות ככה שלכל עמדה יש מחליף אחד ברמת ליגת העל לפחות
12 קשרים על 5 עמדות אמנם נשמע הרבה אבל אנחנו צריכים לזכור שיש גם שחקנים כמו למקין שיכול לתת גיבוי למגן ימין, שאנדה שיכול לשחק גם חלוץ, רוי קורין שפצוע כרגע
מבין למקין, בנימין, רוטמן הייתי בוחר גג שחקן אחד ומשחרר אותו בעיקר להשאלות(למקין, בנימין) כדי שיחזור אלינו שחקן שלם יותר אחרי מספיק דקות משחק
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 60 לייקים
האם זה אומר שאתה תפסיק לפמפם את שחקן הפוצ'בולי יונתן כהן ואת הכוכב העולה מוסטפא שייח יוסף?yoni143 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 02:11 יש לנו 12 שחקני קישור, זה יותר מדי וצריך להשאיל ולשחרר שחקנים כדי לאזן היררכיה, תקציב, ושיהיה רמה אחידה בקבוצה בנוסף רובם לא יקבלו דקות וימרמרו לנו תחדר הלבשה.
ארי כהן, רוי קורין, שאנדה סילבה , עמית למקין , פלקאו, רן בנימין, סתיו טוריאל , אלים קנצפולסקי,רועי אלקוקין, מור בוסקילה, אנדיריאן קרייב, לירן רוטמן (סה"כ 12)
מה חושבים?
ארצ׳ל גם סוג של גיבוי, גם להגנה וגם לקישור האחורי
-
- קיבל.ה 168 לייקים
לא פמפמתי את מוסטפא שייח יוסוף העלתי אותו כאופציה בהודעה אחת וזה היה ברגע משבר . יונתן כהן לא הוזכר מאז שמור בןסקילה חזר לסגל וראיתי שאלטמן לא שוחרר.Dubi Dubkin כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 12:40האם זה אומר שאתה תפסיק לפמפם את שחקן הפוצ'בולי יונתן כהן ואת הכוכב העולה מוסטפא שייח יוסף?yoni143 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 02:11 יש לנו 12 שחקני קישור, זה יותר מדי וצריך להשאיל ולשחרר שחקנים כדי לאזן היררכיה, תקציב, ושיהיה רמה אחידה בקבוצה בנוסף רובם לא יקבלו דקות וימרמרו לנו תחדר הלבשה.
מה חושבים?
-
- קיבל.ה 570 לייקים
להשאיל את ארי כהן ולמקין, אבל מסיבות שונות - ארי לא מצליח להוכיח איכות כרגע, ולמקין מצליח אבל יהיה לו קשה לקבל אצלנו דקות במידה ויגיעו 10 ומגן.
רוטמן צריך לעבור לקבוצה אחרת.
רוטמן צריך לעבור לקבוצה אחרת.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 117 לייקים
את למקין ורן בנימין הייתי משאיר.yoni143 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 02:11 יש לנו 12 שחקני קישור, זה יותר מדי וצריך להשאיל ולשחרר שחקנים כדי לאזן היררכיה, תקציב, ושיהיה רמה אחידה בקבוצה בנוסף רובם לא יקבלו דקות וימרמרו לנו תחדר הלבשה.
מה חושבים?
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1703 לייקים
7 שחקנים ל 5 עמדות זה עמוק? זה הכי מדולל שיש.yoni143 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 02:11 יש לנו 12 שחקני קישור, זה יותר מדי וצריך להשאיל ולשחרר שחקנים כדי לאזן היררכיה, תקציב, ושיהיה רמה אחידה בקבוצה בנוסף רובם לא יקבלו דקות וימרמרו לנו תחדר הלבשה.
מה חושבים?
אתה חייב 2.5-3 שחקנים לעמדה כדי שאם יהיו פציעות ומורחקים תוכל לעלות בסגל איכותי.
ל"6" אתה עם פלקאו אל-ים וקרייב (3)
ל"8" אתה עם קרייב, בנימין ולמקין (5)
ל "10" אתה עם הקפריסאי, אלקוקין וכהן (8)
ל קיצוני ימין עם: טוריאל בנימין והקפריסאי (11)
לקיצוני שמאל עם: סילבה, בוסקילה ורוטמן (14)
3 שחקנים לכל עמדה עם היררכיה יחסית ברורה.
אם תפתיע עם דסה ותביא את דון שיסגור לך את ה 8 ו ה10 תוכל בכיף להיפרד מ 2-3 שחקנים אבל עם פציעה של טוריאל וסילבה והרחקה של קרייב אתה כבר בבעיה כי בהרכב יהיו לך
פלקאו, בניימין, אלקוקין, סילבה, הקפריסאי
בספסל
קורין ובוסקילה שהם אחלה אבל זה 0 גיבוי למרכז המגרש
-
- קיבל.ה 43 לייקים
אה הקפריסאי חתם? פספסתי את הוולקאם.El dudernio כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 21:207 שחקנים ל 5 עמדות זה עמוק? זה הכי מדולל שיש.yoni143 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 02:11 יש לנו 12 שחקני קישור, זה יותר מדי וצריך להשאיל ולשחרר שחקנים כדי לאזן היררכיה, תקציב, ושיהיה רמה אחידה בקבוצה בנוסף רובם לא יקבלו דקות וימרמרו לנו תחדר הלבשה.
מה חושבים?
אתה חייב 2.5-3 שחקנים לעמדה כדי שאם יהיו פציעות ומורחקים תוכל לעלות בסגל איכותי.
אם תפתיע עם דסה ותביא את דון שיסגור לך את ה 8 ו ה10 תוכל בכיף להיפרד מ 2-3 שחקנים אבל עם פציעה של טוריאל וסילבה והרחקה של קרייב אתה כבר בבעיה כי בהרכב יהיו לך
בספסל
-
- קיבל.ה 1703 לייקים
ניסיתי לשפר את המצב עם דברים עתידיים... בלי הקפריסאי אתה רק עם קורין בספסל? נשמע כמו סגל עמוק ואיכותי.אסון למכבי כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 21:36אה הקפריסאי חתם? פספסתי את הוולקאם.El dudernio כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 21:207 שחקנים ל 5 עמדות זה עמוק? זה הכי מדולל שיש.yoni143 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 02:11 יש לנו 12 שחקני קישור, זה יותר מדי וצריך להשאיל ולשחרר שחקנים כדי לאזן היררכיה, תקציב, ושיהיה רמה אחידה בקבוצה בנוסף רובם לא יקבלו דקות וימרמרו לנו תחדר הלבשה.
מה חושבים?
בספסל
-
- קיבל.ה 460 לייקים
אני אתייחס למה שכתבתה בסוף
איך 7 שחקנים על 5 עמדות זה קישור עמוק ונהדר? אתה צריך לפחות לפחות מחליף לכל עמדה זאת אומרת מינמום עשרה שחקנים, אז אולי יביאו עוד זר אחד וזהו
הייתי משאיל בוודאות את למקין וכנראה גם את ארי כהן,
כל השאר משאיר, 7 שחקנים על 5 עמדות זה בחיים לא יכול להיות עמוק.
איך 7 שחקנים על 5 עמדות זה קישור עמוק ונהדר? אתה צריך לפחות לפחות מחליף לכל עמדה זאת אומרת מינמום עשרה שחקנים, אז אולי יביאו עוד זר אחד וזהו
-
- קיבל.ה 168 לייקים
כי יש שחקנים שגם בפציעות לא יקבלו דקות למשל רוטמן, יש לך טוריאל,סילבה,בוסקילה, קורין,וגם אלקוקין יכול לשחק למעלה , הוא לגמרי יכול להיות משוחרר .Adom_Adom כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 22:28 אני אתייחס למה שכתבתה בסוף
כנל ארי כהן שאין לו מה להיות בסגל. קנצפולסקי לא שחקן ליגת העל גם אם יש פציעות אעדיף לשים שחקן אחר. למקין יכול להישאר.