אחלה חלוץ שני, אין מה לעשות עם המשכורת שלו אז לפחות שיתן דקות.
יגידו מה שיגידו על אלטמן, לעולם לא הייתה לו קבוצה טובה לשחק איתה בהפועל
עמרי אלטמן
-
- קיבל.ה 565 לייקים
הרביתי לקטול אותו,
נתן לנו היום רגע מדהים.
אני לא בטוח שהוא מתאים כרגע אבל הוא הרוויח קרדיט גדול מאוד ומגיע לו צ'אנס אמיתי.
נתן לנו היום רגע מדהים.
אני לא בטוח שהוא מתאים כרגע אבל הוא הרוויח קרדיט גדול מאוד ומגיע לו צ'אנס אמיתי.
-
- קיבל.ה 1636 לייקים
אני באמת חשבתי שזה הגיע למיצוי של שני הצדדים האירוע הזה. הרוויח היום ביושר לקבל צאנס אמיתי. עלה נלחם על הכדור ההוא ונתן טיל פנימה. כבר חשבתי שהבן אדם לא יכבוש יותר בקריירה בהפועל.
-
- קיבל.ה 438 לייקים
גול לפנתאון.
גם אני כתבתי שעדיף להשאיר אותו( מוקדש לאל דוד חולה הנפש...) כי זה לא שיש לנו הרבה אופציות התקפיות בספסל, וזה לא שנחסןך את כל המשכורת שלו אם יעזוב. אז יצא טוב, וישאירו אותו, גם אם הוא עוד יתסכל אותנו בהמשך.
גם אני כתבתי שעדיף להשאיר אותו( מוקדש לאל דוד חולה הנפש...) כי זה לא שיש לנו הרבה אופציות התקפיות בספסל, וזה לא שנחסןך את כל המשכורת שלו אם יעזוב. אז יצא טוב, וישאירו אותו, גם אם הוא עוד יתסכל אותנו בהמשך.
-
- קיבל.ה 59 לייקים
אחלה אלטמן
הרוויח את מקומו בסגל עד תום העונה
כל כך מגיע לו אחרי כל מה שעבר
הרוויח את מקומו בסגל עד תום העונה
כל כך מגיע לו אחרי כל מה שעבר
-
- קיבל.ה 1703 לייקים
-
- קיבל.ה 2099 לייקים
ליד החומה?דניאל כתב:בעיטה גאונית. בעט את הכדור חזק ממש ליד החומה. הוא לא היה מעל החומה
לי היה נדמה שממש באמצע החומה שהתפרקה.
- זיטו
- קיבל.ה 342 לייקים
תודה אלטמן על רגע בלתי נשכח. החזרת את החוב, מפה שני הצדדים יכולים רק להרוויח.
שחקן ליגיטימי לסגל שלנו, כדורגל יש לו. רק שלא יפצע
שחקן ליגיטימי לסגל שלנו, כדורגל יש לו. רק שלא יפצע
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 2231 לייקים
מגיע לו.
יאללה דף חדש.
לדעתי באמת היה פצוע.
יאללה דף חדש.
לדעתי באמת היה פצוע.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 166 לייקים
כלכך שמח בשבילו , היה איתי בבסיס בצבא, והוא חבר הכי טוב של חבר שלי. מדקה 30 אני צועק ביציע, תנו לאלטמן הזדמנות, מה יש להפסיד, השחקן רעב. כל האנשים מסביבי אומרים לי הוא לא יראה דשא והוא גמר בהפועל. אמרתי להם תזכרו תמילה שלי אם הוא מקבל רבע שעה פה הןא מגיע ל3 הזדמנות. בסוף הגיע לאחת וכבש.
-
- קיבל.ה 434 לייקים
היה במקום הנכון בזמן הנכון אבל הוא לא שחקן טוב והגול הזה לא ישנה את זה. הגול הזה זה סגירת מעגל שלו איתנו אחרי הירידה, לטווח הרחוק אם הוא ימשיך לשחק הוא יעשה נזק.
-
- קיבל.ה 2099 לייקים
אם אתה חושב שהתרומה שלו לגול הייתה רק הבעיטה המושלמת.נראה לי שלא ראית מה הוא עשה לבלם שהכשיל אותו.וינסנט כתב:היה במקום הנכון בזמן הנכון אבל הוא לא שחקן טוב והגול הזה לא ישנה את זה. הגול הזה זה סגירת מעגל שלו איתנו אחרי הירידה, לטווח הרחוק אם הוא ימשיך לשחק הוא יעשה נזק.
-
- קיבל.ה 442 לייקים
נדבר על זה שהוא גנב את הכדור עם היד?
אדיר בעיניי
אדיר בעיניי
-
- קיבל.ה 6668 לייקים
"במקום הנכון בזמן הנכון ".
אם לא הייתי רואה את המשחק הייתי חושב שהוא דחק מחצי מטר, ולא דרס את גיל כהן, סחט אדום, ואז שם בעיטה חופשית מושלמת בשניה האחרונה.
-
- קיבל.ה 434 לייקים
נתן שם מלחמה וזה חלק מהגול ואמרתי שצריך להגיד לו תודה על זה, זה תיקון על הירידת ליגה שהוא היה חלק ממנה אבל בלי קשר הוא לא שחקן טוב ומה לעשות גם שחקנים בינוניים עושים מהלכים יפים לפעמים. לא שווה חצי מיליון יורו בעונה בחיים והכסף הזה יכל ללכת לשחקן זר שובר שוויון במקום.Nati כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 02:03אם אתה חושב שהתרומה שלו לגול הייתה רק הבעיטה המושלמת.נראה לי שלא ראית מה הוא עשה לבלם שהכשיל אותו.וינסנט כתב:היה במקום הנכון בזמן הנכון אבל הוא לא שחקן טוב והגול הזה לא ישנה את זה. הגול הזה זה סגירת מעגל שלו איתנו אחרי הירידה, לטווח הרחוק אם הוא ימשיך לשחק הוא יעשה נזק.
-
- קיבל.ה 434 לייקים
-
- קיבל.ה 43 לייקים
ראןי לציין גם את ההתנהגות שחו מתחילת העונה, מקצוען לא עושה םרצופים לא בוכה לתקשורת, לא ראה דשא דקה אחת רשמית ועדיין כששהיה צריך אותו עלה כמו מלוע של תותח.
-
- קיבל.ה 429 לייקים
גם אם חשבו למצוא לו קבוצה אחרת, עכשיו נשאר. עוד מחליף.