כי זה לא הפועל זה מכבי באדום לפי גישתו.. אני לא מבין אז למה הוא בכלל נכנס לפורומים של מכבי באדום,איש גדול כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:47יש לך בעיה עם הבעלים ועם זה שמשחקים ביד אליהו.האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 08:31 לא קבעתי שאתה אוהד שנתיים, תהיתי איך לא נוצר אצלך דיסוננס קוגניטיבי בין מה שאתה רואה עכשיו לבין מה שראית לפני שנתיים (במידה והיית אוהד הפועל) וזה שאתה חושב שזה מעניין באותה מידה.
לא עם הקבוצה , הקבוצה עצמה היא הכי הפועל שיש.
גם אני הייתי שמח שעופר לפעמים היה מתנהג בצורה שונה ועוד יותר שמח אם היה אולם אחר שהוא לא יד אליהו.
עדין אני שם את הפועל מעל זה ולא רואה סיבה לא להגיע
מנויים 2025/26
- iamgabormarton
- קיבל.ה 121 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2741 לייקים
יש 4 מנויים, אולם 8 שורה 15.
יאללה הפועל.
יאללה הפועל.
-
- קיבל.ה 731 לייקים
אתה יודע שלתחושתי כל המילים האלה מתאימות לך, נכון?קובי כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:55האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:39 לא ברור לי למה עד לפני שנה לא תמכת בהעברת המשחקים של הפועל ליד אליהו. לא היה אכפת לך מכל האומללים שנשארים בחוץ? במשחק האחרון של מכבי באדום גם ראינו כמה קשה להשיג כרטיס ביד אליהו.![]()
איזה דיבור דוחה, בזוי ושפל.
כמה נמוך עוד אפשר לרדת.
מה לא תעשה כדי לתקוע סכין בגב של הפועל תל אביב.
שמעון מזרחי גאה בך.
אינתי עומרי, הפועל.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 121 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2741 לייקים
בערך 3 שנים לפני המעבר ליד אליהו רציתי להגדיל את כמות המנויים שלי ולא יכלתי , אם העמותה היתה מעלה את האפשרות לעבור ליד אליהו הייתי תומך.האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:39 לא ברור לי למה עד לפני שנה לא תמכת בהעברת המשחקים של הפועל ליד אליהו. לא היה אכפת לך מכל האומללים שנשארים בחוץ? במשחק האחרון של מכבי באדום גם ראינו כמה קשה להשיג כרטיס ביד אליהו.
לא היה סיכוי שזה יבוא מכיוון העמותה.
הסברתי כבר לא פעם ולא פעמיים את ההבדלים המהותיים בין ימינו אנו לבין המצב של לפני 20 שנה שרצו להעביר אותנו ליד אליהו.
- גביזון
- קיבל.ה 3563 לייקים
חזרו אליך?מילפורד כתב:יש 4 מנויים, אולם 8 שורה 15.
יאללה הפועל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 731 לייקים
אבל למה בעצמך לא יצאת בקמפיין פה בפורום, היה מספיק לפתוח אשכול, שמסביר כמה חשוב לעבור ליד אליהו עבור כל אותם מסכנים שלא זוכים להכנס לדרייב אין? אפילו הודעה לא טרחת לכתוב בפורום בנושא החשיבות של המעבר ליד אליהו, ערל לב שכמותך.מילפורד כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:20בערך 3 שנים לפני המעבר ליד אליהו רציתי להגדיל את כמות המנויים שלי ולא יכלתי , אם העמותה היתה מעלה את האפשרות לעבור ליד אליהו הייתי תומך.האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:39 לא ברור לי למה עד לפני שנה לא תמכת בהעברת המשחקים של הפועל ליד אליהו. לא היה אכפת לך מכל האומללים שנשארים בחוץ? במשחק האחרון של מכבי באדום גם ראינו כמה קשה להשיג כרטיס ביד אליהו.
הסברתי כבר לא פעם ולא פעמיים את ההבדלים המהותיים בין ימינו אנו לבין המצב של לפני 20 שנה שרצו להעביר אותנו ליד אליהו.
אינתי עומרי, הפועל.
-
מבצע דומה שהיה למבצע של המנוי לכדורגל - https://hapoeluta.org/news?NewsId=67648
*המנויים הינם ליציעים 5 או 6 עבור משחקי הליגה הישראלית בלבד ואינם כוללים חצי גמר וגמר. ההטבה הנה בתוקף עד סוף אוקטובר 2025, ומוגבלת ל־250 מנויים, שיפתחו חשבון בסכום מינימלי של 15,000 ₪.
*המנויים הינם ליציעים 5 או 6 עבור משחקי הליגה הישראלית בלבד ואינם כוללים חצי גמר וגמר. ההטבה הנה בתוקף עד סוף אוקטובר 2025, ומוגבלת ל־250 מנויים, שיפתחו חשבון בסכום מינימלי של 15,000 ₪.
-
- קיבל.ה 1930 לייקים
אני טענתי את זה עוד לפני שבנו את הדרייבאין (גם כאן בפורום) אבל אנשים קצרי רואי כמוך צחקו עלי, טענו שאני הוזה ויש בקושי אלף חברי עמותה.האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:31אבל למה בעצמך לא יצאת בקמפיין פה בפורום, היה מספיק לפתוח אשכול, שמסביר כמה חשוב לעבור ליד אליהו עבור כל אותם מסכנים שלא זוכים להכנס לדרייב אין? אפילו הודעה לא טרחת לכתוב בפורום בנושא החשיבות של המעבר ליד אליהו, ערל לב שכמותך.מילפורד כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:20בערך 3 שנים לפני המעבר ליד אליהו רציתי להגדיל את כמות המנויים שלי ולא יכלתי , אם העמותה היתה מעלה את האפשרות לעבור ליד אליהו הייתי תומך.האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:39 לא ברור לי למה עד לפני שנה לא תמכת בהעברת המשחקים של הפועל ליד אליהו. לא היה אכפת לך מכל האומללים שנשארים בחוץ? במשחק האחרון של מכבי באדום גם ראינו כמה קשה להשיג כרטיס ביד אליהו.
אותם אנשים ממשיכים להיות קצרי רואי גם היום (אבל מאוננים על 20 אלף אוהדים היום בבלומפילד כשהם בעצמם התנגדו להרחבה שלו מ-14 אלף מקומות)
- 7even
- קיבל.ה 3239 לייקים
די לבלבל עם עובדות יאללה שלך.בני12 כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:52אני טענתי את זה עוד לפני שבנו את הדרייבאין (גם כאן בפורום) אבל אנשים קצרי רואי כמוך צחקו עלי, טענו שאני הוזה ויש בקושי אלף חברי עמותה.האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:31אבל למה בעצמך לא יצאת בקמפיין פה בפורום, היה מספיק לפתוח אשכול, שמסביר כמה חשוב לעבור ליד אליהו עבור כל אותם מסכנים שלא זוכים להכנס לדרייב אין? אפילו הודעה לא טרחת לכתוב בפורום בנושא החשיבות של המעבר ליד אליהו, ערל לב שכמותך.מילפורד כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:20
בערך 3 שנים לפני המעבר ליד אליהו רציתי להגדיל את כמות המנויים שלי ולא יכלתי , אם העמותה היתה מעלה את האפשרות לעבור ליד אליהו הייתי תומך.
אותם אנשים ממשיכים להיות קצרי רואי גם היום (אבל מאוננים על 20 אלף אוהדים היום בבלומפילד כשהם בעצמם התנגדו להרחבה שלו מ-14 אלף מקומות)
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2741 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2741 לייקים
קודם כל, לא חשבתי שהגענו לביקוש של מעל 5,000 מנויים, אז לא חשבתי על להציע דבר כזה.האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:31 אבל למה בעצמך לא יצאת בקמפיין פה בפורום, היה מספיק לפתוח אשכול, שמסביר כמה חשוב לעבור ליד אליהו עבור כל אותם מסכנים שלא זוכים להכנס לדרייב אין? אפילו הודעה לא טרחת לכתוב בפורום בנושא החשיבות של המעבר ליד אליהו, ערל לב שכמותך.
אחת הסיבות שעופר ינאי הוא עופר ינאי ואני זה אני היא שהוא חושב ביותר גדול ממני.
דבר שני, וזה בין הדברים שציינתי אותם בהבדל בין היום לבין לפני 20 שנה וגם היה נכון ללפני 3 שנים, לא היתה לנו קבוצה ברמת יורוליג אז , או יומרות להרים קבוצה ברמת יורוליג שלא לדבר על אשכרה להיות קבוצת יורוליג.
- הפועל
- קיבל.ה 1881 לייקים
- יצירת קשר:
מי התנגד להרחבה ברמה העקרונית? לא זכור לי שום דבר כזה. אם היה אז אני אתפלא מאד לשמוע שזה היה משמעותי ברמה כלשהי
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1930 לייקים
1. אנשים שחשבו שאצטדיון של 30 אלף מקומות גדול עלינו בכמה מידות כשיש לנו 5000 מנויים ולא עברנו אף פעם את ה-8500 ושזה רק ישרת את מכבי וכו'
2. אנשים עם נוסטלגיה לבטון ואבנים
נערך לאחרונה על ידי בני12 ב 15 ספטמבר 2025, 13:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2099 לייקים
כנראה אותם אוהדים שתקפו אותי כל פעם שאמרתי בזמנו לפתוח את שער 8 לאוהדים שלנו במקדש הישן.בני12 כתב:1. אנשים שחשבו שאצטדיון של 30 אלף מקומות גדול עלינו בכמה מידות כשיש לנו 500 מנויים ולא עברנו אף פעם את ה-8500 ושזה רק ישרת את מכבי וכו'
2. אנשים עם נוסטלגיה לבטון ואבנים
-
- קיבל.ה 731 לייקים
לעבור ליד אליהו ולעזוב את הבית שנאבקנו כל כך להקים בלי יכולת ריאלית לחזור אליו זה לחשוב בגדול? אתה כושל מלהבין שהבעיה היא לא ספציפית יד אליהו, אלא המעבר הקבוע ליד אליהו והעזיבה של הדרייב אין.מילפורד כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 12:36קודם כל, לא חשבתי שהגענו לביקוש של מעל 5,000 מנויים, אז לא חשבתי על להציע דבר כזה.האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:31 אבל למה בעצמך לא יצאת בקמפיין פה בפורום, היה מספיק לפתוח אשכול, שמסביר כמה חשוב לעבור ליד אליהו עבור כל אותם מסכנים שלא זוכים להכנס לדרייב אין? אפילו הודעה לא טרחת לכתוב בפורום בנושא החשיבות של המעבר ליד אליהו, ערל לב שכמותך.
דבר שני, וזה בין הדברים שציינתי אותם בהבדל בין היום לבין לפני 20 שנה וגם היה נכון ללפני 3 שנים, לא היתה לנו קבוצה ברמת יורוליג אז , או יומרות להרים קבוצה ברמת יורוליג שלא לדבר על אשכרה להיות קבוצת יורוליג.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1930 לייקים
מה זה בלי יכולת ריאלית לחזור אליו ?האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 15:06לעבור ליד אליהו ולעזוב את הבית שנאבקנו כל כך להקים בלי יכולת ריאלית לחזור אליו זה לחשוב בגדול? אתה כושל מלהבין שהבעיה היא לא ספציפית יד אליהו, אלא המעבר הקבוע ליד אליהו והעזיבה של הדרייב אין.מילפורד כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 12:36קודם כל, לא חשבתי שהגענו לביקוש של מעל 5,000 מנויים, אז לא חשבתי על להציע דבר כזה.האדום הצורר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:31 אבל למה בעצמך לא יצאת בקמפיין פה בפורום, היה מספיק לפתוח אשכול, שמסביר כמה חשוב לעבור ליד אליהו עבור כל אותם מסכנים שלא זוכים להכנס לדרייב אין? אפילו הודעה לא טרחת לכתוב בפורום בנושא החשיבות של המעבר ליד אליהו, ערל לב שכמותך.
אם האולטראס יצליחו ועופר יעזוב ונחזור לשחק בחוג אפשר לחזור לדרייב-אין מחר בבוקר
מה הבעיה בלעזוב את הדרייב-אין ? מקדשי בטון ואבנים
עוד מישהו מנסה להעביר מקום עכשיו ולא מצליח?
- גביזון
- קיבל.ה 3563 לייקים
אני מחכה שיחזרו אליR&B כתב:עוד מישהו מנסה להעביר מקום עכשיו ולא מצליח?
-
- קיבל.ה 580 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3563 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1465 לייקים
איפה אני מוצא את הטופס הנ"ל?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3563 לייקים
בשניה שחידשת את המנוי היית אמור לקבל סמס עם קישור לטופס אלקטרוני למלא למי שמעוניין במעבר מקוםסומך כתב:איפה אני מוצא את הטופס הנ"ל?
- סומך
- קיבל.ה 1465 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3563 לייקים
זה מה שאני זוכר...ואני הזכרון שלי לא מי יודע כמה...
- סומך
- קיבל.ה 1465 לייקים
אני חלק ממנויי אולם 8-9 שקיבלו לינק כבר היום להסבת מקום אבל זה לא נותן לי
-
- קיבל.ה 666 לייקים
לא יודע אם זה פייק או לא
אבל מישהו העלה בפייסבוק שעופר ינאי רשם ש3650 אוהדים חידשו
ויש עוד 500 ברשימת המתנה
ויש עוד 500 ברשימת המתנה
-
- קיבל.ה 1635 לייקים
לא מספרים מדהימים אבל אם יהיו מעל 4,000 מנויים זה יהיה די מפתיע בעיניי. האולם הזה יכול להיות סולד אאוט אם לא הריב הדבילי הזה אבל גם ככה עם כל הבלאגן זה יותר ממה שהדרייב אין יכול להכיל.
-
- קיבל.ה 1669 לייקים
4000 לשלב הזה במצב הזה זה טוב מאוד.
היו ברשתות כאלה שאמרו שהולכים להיות 1000-2000/עופר יישב לבד באולם.
אז עוד נבואת שחורות מתרסקת.
נראה מתי יהיה משהו שייאמר גם בעד הפועל
היו ברשתות כאלה שאמרו שהולכים להיות 1000-2000/עופר יישב לבד באולם.
אז עוד נבואת שחורות מתרסקת.
נראה מתי יהיה משהו שייאמר גם בעד הפועל
- רדנקו
- קיבל.ה 1800 לייקים
זה נכון.shaharot כתב:לא יודע אם זה פייק או לא
ויש עוד 500 ברשימת המתנה
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2741 לייקים
4,150 זה קצת מאכזב לטעמי אחרי שכבר עברנו את ה5,000 פעם אחת.
אבל זה עדיין יותר ממה שנכנס בדרייב אין ויאפשר לעוד כמות כפולה מזה להגיע למשחקים הגדולים.
אגב, לדעתי במהלך היום עוד כמה מאות חידשו עם מעבר מקום, אז יש מצב שהמספר הזה התעדכן היום.
כל מספר שזה ייעצר עליו מעל 5,000 יהיה מאוד מרשים לטעמי (זה גם המספר שמעליו התרשמתי לטובה שנה שעברה).
אבל זה עדיין יותר ממה שנכנס בדרייב אין ויאפשר לעוד כמות כפולה מזה להגיע למשחקים הגדולים.
אגב, לדעתי במהלך היום עוד כמה מאות חידשו עם מעבר מקום, אז יש מצב שהמספר הזה התעדכן היום.
כל מספר שזה ייעצר עליו מעל 5,000 יהיה מאוד מרשים לטעמי (זה גם המספר שמעליו התרשמתי לטובה שנה שעברה).
-
- קיבל.ה 205 לייקים
מישהו יודע ויכול להגיד כמה מנויים נמכרו ?
-
- קיבל.ה 205 לייקים
הבעיה היא שאתה משוןה משחק ראשון בגביע ווינר בעונות קודמות למשחק ראשון בגביע ווינר השנה.מילפורד כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 08:06 אגב, בניסיון למצוא את המספרים האמיתיים, נתקלתי בדיון דומה שהיה פה שנה שעברה עם תלונות על זה שבאו רק 2,400 אוהדים לרבע גמר, וזה היה כולל האולטראס.
אתמול היה משחק אחד בשלב הבתים.
מחכה לראות מישהו מביא סימוכין לזה שאי פעם היו גם בדרייב אין יותר מ2,000 אוהדים במשחק שלב בתים בגביע ווינר.
השנה עם כל ההייפ , יורוליג , סגל מטורף ,זו פשוט אכזבה ובושה שהגיעו רק 2800 איש .
ולא תצליח להפוך את זה
-
- קיבל.ה 1930 לייקים
בושה של מי שלא מגיעRed roy כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 00:26הבעיה היא שאתה משוןה משחק ראשון בגביע ווינר בעונות קודמות למשחק ראשון בגביע ווינר השנה.מילפורד כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 08:06 אגב, בניסיון למצוא את המספרים האמיתיים, נתקלתי בדיון דומה שהיה פה שנה שעברה עם תלונות על זה שבאו רק 2,400 אוהדים לרבע גמר, וזה היה כולל האולטראס.
מחכה לראות מישהו מביא סימוכין לזה שאי פעם היו גם בדרייב אין יותר מ2,000 אוהדים במשחק שלב בתים בגביע ווינר.
השנה עם כל ההייפ , יורוליג , סגל מטורף ,זו פשוט אכזבה ובושה שהגיעו רק 2800 איש .
ולא תצליח להפוך את זה
-
- קיבל.ה 205 לייקים
למה בושה ?בני12 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 00:35בושה של מי שלא מגיעRed roy כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 00:26הבעיה היא שאתה משוןה משחק ראשון בגביע ווינר בעונות קודמות למשחק ראשון בגביע ווינר השנה.מילפורד כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 08:06 אגב, בניסיון למצוא את המספרים האמיתיים, נתקלתי בדיון דומה שהיה פה שנה שעברה עם תלונות על זה שבאו רק 2,400 אוהדים לרבע גמר, וזה היה כולל האולטראס.
ולא תצליח להפוך את זה
עשית מנוי לרגל עם כל ההשקעה של ספרא ?
ואם כן ,
באת לגביע הטוטו בטרנר לתמוך בשחקנים ?
באת לגרין נגד ריינה ?
יותר הגיוני לא להגיע בגלל אידיאולוגיה ( נכונה או לא , זה לא קשור ) מאשר בגלל עצלות ( לא באמת ... אני לא מבקר אותך אם לא באת )
להתחיל להגיד אחד לשני בושה שלא מגיעים או עושים מנוי זה אף פעם לא ייגמר טוב .
- מילפורד
- קיבל.ה 2741 לייקים
אולי הכי דמגוגיה שהיתה פה.
אתה קורה לזה ״משחק ראשון בגביע ווינר״ כדי לטעון שהשוואה היא תפוחים לתפוחים, רק ששנה שעברה משחק ראשון בגביע ווינר היה חצי גמר, והשנה המשחק הראשון הוא בשלב בתים שאין שום ספק שנעבור אותו.
לא שאני יודע בודאות שלחצי גמר יגיעו יותר, וגם לא סותר את זה שהכמות שהיתה ביום שבת היתה מאכזבת.
האם היה רלוונטי לצפות לקהל יותר גדול במשחק כזה? לא יודע, בכלל לא בטוח.
האם בדרייב אין היה מגיע יותר קהל? גם בכלל לא בטוח.
מה שבטוח, זה שיש ביקוש ליותר מ3,000 המנויים שניתן לעשות בדרייב אין (כרגע מדובר פה על מעל 4,000, אני לא יודע לאמת את זה) ולאור זאת, צריך למצוא את הפיתרון שיאפשר לכמה שיותר אוהדים להגיע.
חבל מאוד לדעתי, שיש קבוצה של אוהדים שמעדיפה לשמר את האינטרס של עצמה , על פני לאפשר ליותר אוהדים להגיע.
זאת הטענה שלי לאורך כל הדרך.
זה בסדר גמור , מקובל ומבין מי שאומר ״אני לא מסוגל לבוא למשחקים ביד אליהו״ , מה שלא לעניין (לדעתי) זה שמישהו יגיד ״אני קורא לאחרים לא לעשות מנוי בגלל שאני לא מתכוון להגיע״.
-
- קיבל.ה 205 לייקים
וואלה גבר , כתבתי בנושא מליון הודעותמילפורד כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:03אולי הכי דמגוגיה שהיתה פה.
אתה קורה לזה ״משחק ראשון בגביע ווינר״ כדי לטעון שהשוואה היא תפוחים לתפוחים, רק ששנה שעברה משחק ראשון בגביע ווינר היה חצי גמר, והשנה המשחק הראשון הוא בשלב בתים שאין שום ספק שנעבור אותו.
לא שאני יודע בודאות שלחצי גמר יגיעו יותר, וגם לא סותר את זה שהכמות שהיתה ביום שבת היתה מאכזבת.
מה שבטוח, זה שיש ביקוש ליותר מ3,000 המנויים שניתן לעשות בדרייב אין (כרגע מדובר פה על מעל 4,000, אני לא יודע לאמת את זה) ולאור זאת, צריך למצוא את הפיתרון שיאפשר לכמה שיותר אוהדים להגיע.
חבל מאוד לדעתי, שיש קבוצה של אוהדים שמעדיפה לשמר את האינטרס של עצמה , על פני לאפשר ליותר אוהדים להגיע.
זה בסדר גמור , מקובל ומבין מי שאומר ״אני לא מסוגל לבוא למשחקים ביד אליהו״ , מה שלא לעניין (לדעתי) זה שמישהו יגיד ״אני קורא לאחרים לא לעשות מנוי בגלל שאני לא מתכוון להגיע״.
לא קראתי לאף אחד לא לעשות מנוי
ניסיתי להסביר את הנקוה שלי וזה .
אמרתי וחזרתי על זה , מי שעשה מנוי שיעודד מכל הלב .
כמות המנויים השנה וכתבתי את זה גם שנה שעברה , כי זה היה ברור , היא אכזבה .
זה הכישלון הראשון של ינאי , והוא כל כךמשמעותי .
ודרך אגב ,לדעתי גם אם המשחק הראשון היה בליגה , נגיד נגד כלום כמו רעננה , לא היו באים יותר .
זה המוצר שינאי הצליח למכור
הזלזול של חלק מהאנשים ברגש זהות הוכיח את ההפך ,לפחות בנתיים
-
- קיבל.ה 2099 לייקים
לדעתי האווירה שהאולטרס יצרו מסביב לקבוצה השפיעו על הרבה אוהדים לא לקנות מנויים.Red roy כתב:וואלה גבר , כתבתי בנושא מליון הודעותמילפורד כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:03אולי הכי דמגוגיה שהיתה פה.
ודרך אגב ,לדעתי גם אם המשחק הראשון היה בליגה , נגיד נגד כלום כמו רעננה , לא היו באים יותר .
נוסף לזה שעכשיו יש אוהדים שיודעים שהם לא יוכלו להגיע לכל המשחקים.אז אומרים לעצמם שבשביל מה להם לקנות מנוי,כשלא תהיה להם בעיה להשיג כרטיס למשחקים שהם כן יכולים לבוא.
אבל מאמין שבמשך העונה יהיו הרבה משחקים עם הרבה יותר אוהדים.
יותר מזה,אם המשחקים ביורוליג היו בארץ,המנויים היו נחטפים.
-
- קיבל.ה 205 לייקים
בטוח אם היורוליג היה בארץ היו הרבה יותר מנויים .Nati כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:55לדעתי האווירה שהאולטרס יצרו מסביב לקבוצה השפיעו על הרבה אוהדים לא לקנות מנויים.Red roy כתב:וואלה גבר , כתבתי בנושא מליון הודעותמילפורד כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:03
אולי הכי דמגוגיה שהיתה פה.
נוסף לזה שעכשיו יש אוהדים שיודעים שהם לא יוכלו להגיע לכל המשחקים.אז אומרים לעצמם שבשביל מה להם לקנות מנוי,כשלא תהיה להם בעיה להשיג כרטיס למשחקים שהם כן יכולים לבוא.
אבל מאמין שבמשך העונה יהיו הרבה משחקים עם הרבה יותר אוהדים.
יותר מזה,אם המשחקים ביורוליג היו בארץ,המנויים היו נחטפים.
גם שנה שעברה עם היורוקאפ ...
זו אחת התלונות לינאי , מה היה דחוף לעבור ליד אליהו עכשיו