אם אתה לא מצליח לראות צבע של חולצה איך תראה את העונש שרדנקו יקבלטכנית לארז כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 14:37 אני עוד מחכה למנהלים.
אני מכיר מדיונים אחרים בפורום שהפורעים נענשים.
נראה איזה עונש יקבל רדנקול'ה שלנו.
גביע ווינר
-
- קיבל.ה 1930 לייקים
-
- קיבל.ה 2229 לייקים
משתמש טופ בני.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 6665 לייקים
חברים, זאת הייתה המזימה של עופר ינאי מלכתחילה לשנות את הצבע לכתום, רק טיפש לא רואה את זה.
הרי עופר ינאי חובש כיפה, מה זה כתום? גוש קטיף. תפעילו את הראש.
הרי עופר ינאי חובש כיפה, מה זה כתום? גוש קטיף. תפעילו את הראש.
-
- קיבל.ה 609 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3561 לייקים
חייב להגיד שגם לי זה נראה אדום קצת שונה/אחר ממה שהייתי רגיל אז שאלתי את הצ'אטranjef כתב:בתמונה - מדים כתומים למהדרין

Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1669 לייקים
זה אדום בגוון אחר מהחולצה של שנה שעברה, אבל אדום אדום
-
- קיבל.ה 2229 לייקים
גם זה אדום?

- גביזון
- קיבל.ה 3561 לייקים
לדעתי הצבע של שנה שעברה יפה יותר ולזה אני רגיל, עשרות שנים. דבר אחד אני בטוח. שעופר לא ביקש לשנות את הצבע!!!!11111ranjef כתב:זה אדום בגוון אחר מהחולצה של שנה שעברה, אבל אדום אדום
-
- קיבל.ה 1669 לייקים
@טכנית לארז אתה מבין שבלייזר ופלטין לבשו את אותם מדים אתמול כן?
או שמאז שההנהלה התחלפה כל אחד עושה מה בזין שלו ועולה עם איזה מדים שבא לו?
כי זו גם אופציה
או שמאז שההנהלה התחלפה כל אחד עושה מה בזין שלו ועולה עם איזה מדים שבא לו?
כי זו גם אופציה
-
- קיבל.ה 2229 לייקים
מה אתה רוצה.
העלית תמונה של בלייזר אמרת הנה המדים אדומים.
אני העליתי תמונה של פלטין.
שאלתי אם זה נראה אדום. תמונה מהפייסבוק של הפועל.
העלית תמונה של בלייזר אמרת הנה המדים אדומים.
אני העליתי תמונה של פלטין.
שאלתי אם זה נראה אדום. תמונה מהפייסבוק של הפועל.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1541 לייקים
לך זדייןטכנית לארז כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 14:14רדנקו כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 14:12 אז עכשיו פעם באמת אחרונה.
אני הגבתי ענייני.
אמרתי שראיתי את הגופיות ושהן אדומות ולא כתומות.
התשובה ה"עניינית" שלך היתה:אז הנה תשובה עניינית ממני באותה רמה: לך זדיין.טכנית לארז כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:06 אשכרה שינה לנו את הצבע.
"עניין של תאורה".
מעניין שאף פעם התאורה במנורה לא גרמה לגופיות של הנפועל להיראות כתומות.
נו מנהלים.
איש שיח נהדר רדנקו.
מה דעתכם?
האם נשמע מכם?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1252 לייקים
אם אותם מדים באותו משחק נראים שונה בשתי תמונות, אולי אולי אולי ורק אולי יש כן קצת קשר לתאורה?
ואולי אולי אולי רק אולי הצבע האמיתי של המדים האלה הוא כן אדום, הצבע של הקבוצה והצבע שאנשים טוענים שראו בעיניים שלהם בעוד מקומות, ולא כתום?
ואולי אולי אולי רק אולי הצבע האמיתי של המדים האלה הוא כן אדום, הצבע של הקבוצה והצבע שאנשים טוענים שראו בעיניים שלהם בעוד מקומות, ולא כתום?
-
- קיבל.ה 1669 לייקים
מה אתה ככה הורס בשנייה את כל הסיכוי לשפוך עוד רעל שיקרי על הפועל???D&3 כתב:אם אותם מדים באותו משחק נראים שונה בשתי תמונות, אולי אולי אולי ורק אולי יש כן קצת קשר לתאורה?
מי שמך???
-
- קיבל.ה 2229 לייקים
אם פתאום המדים של הפועל נראים כתומים ליותר מדי אנשים ותלויים בתאורה, אולי אולי אולי ורק אולי הם לא באמת לגמרי אדומים?
-
- קיבל.ה 1252 לייקים
זורם איתך, ייתכן והגוון השנה שונה ואפילו ייתכן שזה שזה נראה כתום יותר מ0% מהזמן זה בעיה, יש מצב שאם זה ימשיך ככה אפילו צריך לעשות עם זה משהו, בין אם בגזרת התאורה ובין אם במדים עצמםטכנית לארז כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 16:02 אם פתאום המדים של הפועל נראים כתומים ליותר מדי אנשים ותלויים בתאורה, אולי אולי אולי ורק אולי הם לא באמת לגמרי אדומים?
מכאן ועד הקביעות שלך (!) שעופר שינה את הצבע ושעניין התאורה זה חרטה (ככה לפחות אני מפרש את הגרשיים שלך) המרחק גדול
אבל שוב, אתה ועוד רבים וטובים אחרים פשוט נכנסתם לפסיכוזה מוחלטת על כל דבר שעופר לכאורה מעורב בו שאפילו על דברים שאמורים להיות אובייקטיבים לגמרי כמו צבע של מדים אתם נכנסים לסחרור
וכן, אתם אתם אתם ואתם
-
- קיבל.ה 2229 לייקים
איפה אמרתי שעניין התאורה זה חרטה?
אני אומר שברגע שהתלבושת של הפועל תלויה בתאורה כדי להיראות אדומה, כנראה שהתלבושת לא באמת אדומה.
ואגב היא נראית כתומה לא רק בתאורה של מנורה.
ותודה על האבחון הרגיל של הפסיכוזות והאובססיות. מקווה שאתה לא מבזבז את הכישרון האדיר שלך בזיהוי מצבים נפשיים אצל אנשים דרך האינטרנט, אלא עושה עם זה משהו מועיל. זה גם יכול להיות מקור פרנסה נהדר.
אני אומר שברגע שהתלבושת של הפועל תלויה בתאורה כדי להיראות אדומה, כנראה שהתלבושת לא באמת אדומה.
ואגב היא נראית כתומה לא רק בתאורה של מנורה.
ותודה על האבחון הרגיל של הפסיכוזות והאובססיות. מקווה שאתה לא מבזבז את הכישרון האדיר שלך בזיהוי מצבים נפשיים אצל אנשים דרך האינטרנט, אלא עושה עם זה משהו מועיל. זה גם יכול להיות מקור פרנסה נהדר.
- גביזון
- קיבל.ה 3561 לייקים
זה יפה זה
https://www.instagram.com/reel/DOlnkQQj ... RmdWs4cQ==
-
- קיבל.ה 689 לייקים
התחיל חלש אבל בהמשך פשוט רקד ומתי שרצה שם נקגביזון כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 19:04 זה יפה זה
אחלה ברייאנט
-
- קיבל.ה 1059 לייקים
אוהדי מכבי בהסוואה מעדיפים שנמשיך להיות לנצח עם תקציב של שקל וחצי ורוכבים על טיעונים הזויים, אל תתרגשו.D&3 כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 16:10זורם איתך, ייתכן והגוון השנה שונה ואפילו ייתכן שזה שזה נראה כתום יותר מ0% מהזמן זה בעיה, יש מצב שאם זה ימשיך ככה אפילו צריך לעשות עם זה משהו, בין אם בגזרת התאורה ובין אם במדים עצמםטכנית לארז כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 16:02 אם פתאום המדים של הפועל נראים כתומים ליותר מדי אנשים ותלויים בתאורה, אולי אולי אולי ורק אולי הם לא באמת לגמרי אדומים?
מכאן ועד הקביעות שלך (!) שעופר שינה את הצבע ושעניין התאורה זה חרטה (ככה לפחות אני מפרש את הגרשיים שלך) המרחק גדול
אבל שוב, אתה ועוד רבים וטובים אחרים פשוט נכנסתם לפסיכוזה מוחלטת על כל דבר שעופר לכאורה מעורב בו שאפילו על דברים שאמורים להיות אובייקטיבים לגמרי כמו צבע של מדים אתם נכנסים לסחרור
וכן, אתם אתם אתם ואתם
תוך כדי שאני קורא את הדיון על צבע החולצה, מישהו באחת מקבוצות הווצאפ העלה אוסף חולצות מהרגל שהוא מנסה להרחיב
וראו זה פלא, חלק מהחולצות ״כתומות״
למרות זאת, לא זוכר שמעולם שמעתי טענות, שרשורים ושלל התנצחויות בגין זה
אבל כאן הכל מותר בשם המטרה הקדושה של להתנצח ולהתנגח בעופר על כל מה שזז.
נערך לאחרונה על ידי Tals2000 ב 14 ספטמבר 2025, 20:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1669 לייקים
כל מילה.Tals2000 כתב:תוך כדי שאני קורא את הדיון על צבע החולצה, מישהו באחת מקבוצות הווצאפ העלה אוסף חולצות מהרגל שהוא מנסה להרחיב
החולצה זה רק הנושא היומי.
מחר יקללו אותו על משהו אחר, ומחרתיים על משהו אחר. בכדורגל כמובן הכל הפוך.
מתווה משחקי חוץ, רכש, תקציב, הכל בדיוק הפוך ממה שנאמר על הכדורסל.
ספרו לי עוד על הערכים של הפועל שהם מה שעומדים לנגד עיני המחרימים. אולי ערכי מכבי, כי זה מאוד עוזר להם.
-
- קיבל.ה 2229 לייקים
עדיין מחכה @סומךטכנית לארז כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 14:14רדנקו כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 14:12 אז עכשיו פעם באמת אחרונה.
אני הגבתי ענייני.
אמרתי שראיתי את הגופיות ושהן אדומות ולא כתומות.
התשובה ה"עניינית" שלך היתה:אז הנה תשובה עניינית ממני באותה רמה: לך זדיין.טכנית לארז כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 13:06 אשכרה שינה לנו את הצבע.
"עניין של תאורה".
מעניין שאף פעם התאורה במנורה לא גרמה לגופיות של הנפועל להיראות כתומות.
נו מנהלים.
איש שיח נהדר רדנקו.
מה דעתכם?
האם נשמע מכם?
למה אתה שקט?
-
- קיבל.ה 1703 לייקים
לדעתי רשום שהוא קיבל אזהרה מתחת להודעה שלו.טכנית לארז כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 00:07עדיין מחכה @סומך
למה אתה שקט?
אבל בגדול אני אגיד שגי נמאס לשמוע כאן כמה הכל רעה וצהוב. אני בטוח שאצה כאוהד הפועל רוצה בהצלחתה גם אם הניהול פחות מקובל עליך. תפנים שזאת דעתך בלבד והיא לגיטימית כמו דעות אחרות ונשמח אם תפסיק להעכיר את האוירה
-
- קיבל.ה 2229 לייקים
אכן. רואה עכשיו.
לא חושב שאני זה שצריך להגיד לו פה "תקבל דעות אחרות".
לא חושב שאני זה שצריך להגיד לו פה "תקבל דעות אחרות".
-
- קיבל.ה 858 לייקים
מבקש לחזור להיבט המיקצועי.
לדעתי, אנחנו בנחיתות בהכנות ליורוליג ולליגה, יחסית למכבי וירושלים. הרבה יותר שחקנים שלנו שיחקו ביורובאסקט מאשר של מכבי וירושלים.
לא מבין מדוע אנחנו משחקים משחקי מבחן\אימון נגד קבוצות חלשות (לא בטוח שהן אפילו ברמת יורוקאפ) כשהצהובים משחקים משחקי אימון מול קבוצות יורוליג. האם זה במכוון?
מקווה מאד שאיטודיס וצוותו, ב 15 ימים שנותרו עד המשחק הראשון יצליחו לגבש יותר את הסגל ולהקנות מהלכים שיזכו אותנו בנצחונות!
לדעתי, אנחנו בנחיתות בהכנות ליורוליג ולליגה, יחסית למכבי וירושלים. הרבה יותר שחקנים שלנו שיחקו ביורובאסקט מאשר של מכבי וירושלים.
לא מבין מדוע אנחנו משחקים משחקי מבחן\אימון נגד קבוצות חלשות (לא בטוח שהן אפילו ברמת יורוקאפ) כשהצהובים משחקים משחקי אימון מול קבוצות יורוליג. האם זה במכוון?
מקווה מאד שאיטודיס וצוותו, ב 15 ימים שנותרו עד המשחק הראשון יצליחו לגבש יותר את הסגל ולהקנות מהלכים שיזכו אותנו בנצחונות!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 580 לייקים
באמת מעניין אותי, המדים הכתומים/אדומים מהמשחק נגד נס ציונה, אלה אותם המדים שהיו בחנות בסנטר או שהצבע שם היה שונה?
-
- קיבל.ה 1635 לייקים
אני רואה פה מדים אדומיםגביזון כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 19:04 זה יפה זה
- רדנקו
- קיבל.ה 1800 לייקים
-
- קיבל.ה 580 לייקים
-
- קיבל.ה 6665 לייקים
אני לא חושב שזה נכון או מעניין במיוחד להסתכל כרגע על מכבי או ירושלים. שתי קבוצות עם סגל שהוא שתיים-שלוש רמות מתחת לשלנו. זה נכון שחוקי הזרים מצמצמים את הפערים האלה, אבל זה יותר מעניין לקראת הפלייאוף ופחות בטווח המיידי.אדום ותיק כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:43 מבקש לחזור להיבט המיקצועי.
מה שכן מעניין כרגע זה היורוליג ולשם אנחנו ממש לא מוכנים כפי שציינת. אני עד עכשיו לא מצליח להבין את ההכנה הזו מול קבוצות מאוד חלשות, בייחוד שאנחנו קבוצה די חדשה שלראשונה אי פעם הולכת להתמודד ברמות האלו. קשה לי להאמין שזה מה שאיטודיס רצה.