עופר ינאי
-
- קיבל.ה 1249 לייקים
בסדר מה זה להדיר אוהדי הפועל מהמגרשים בשביל מטרת העל של לא לשחק ביד אליהו
זין על אוהדי הפועל, רק( אנטי ) מכבי זה מה שחשוב
ואהבתי את הדוגמא של מונקו, שיש בה פחות תושבים מבנס ציונה
זין על אוהדי הפועל, רק( אנטי ) מכבי זה מה שחשוב
ואהבתי את הדוגמא של מונקו, שיש בה פחות תושבים מבנס ציונה
- 7even
- קיבל.ה 3238 לייקים
ביום שתבינו שהארגון הזה ושלוחותיו שונאים הפועל יותר משהם אוהבים את עצמם אז אולי יפול האסימון ותפסיקו לנסות לשכנע אותם כי הם נהנים מזה.
99% מאלו שסביבי מתמוגגים מהחרם שלהם. כמה שיותר יותר טוב.
הם קוראים לזה בסיסמאות של פילוג, אני קורא לזה אחדות. אחדות בקהל שאוהב את הפועל באמת, לא את האנרכיה והאלימות. הם מעולם לא היו קשורים להפועל, סתם התעלקו עליה כפלטפורמה לאלימות.
תודה לאל ששיחררנו מהם.
הם קוראים לזה בסיסמאות של פילוג, אני קורא לזה אחדות. אחדות בקהל שאוהב את הפועל באמת, לא את האנרכיה והאלימות. הם מעולם לא היו קשורים להפועל, סתם התעלקו עליה כפלטפורמה לאלימות.
תודה לאל ששיחררנו מהם.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 11 ספטמבר 2025, 08:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 264 לייקים
מה שהאוטראס עושים כרגע זה די כמו להגיד, על הזין שלי שאתה אלרגי לבוטנים עצמות אם אני אביא במבה, אני רוצה לאכול במבה לא משנה מה מצידי תמות
-
- קיבל.ה 54 לייקים
מצטט מתוך מכתב תגובה שנשלח בשם עופר ינאי ונחתם בן היתר ע״י עו״ד בעז בן צור מיום ה-2.12.2024:
״...מתוך רצון לקדם את הקבוצה,אשר בשנים האחרונות זוכה להצלחה מקצועית וספורטיבית יוצאת דופן, החל מר ינאי לקדם מהלך משמעותי, תוך שהוא משקיע, ונכון להשקיע, מימון נדיב ביותר מכיסו ועל חשבונו: שיפוץ "היכל שלמה" והגדלת הקיבולת שלו, מכ3,300- מושבים לכ10,000- מושבים, באופן שזה יוכל לשמש כביתה הקבוע וארוך השנים של קבוצת הפועל תל אביב, על קהל אוהדיה הרב.
אין מדובר במעבר קבע. משחקי הקבוצה יועתקו באופן זמני ומתוחם, עד להשלמת העבודות. ברור אפוא, כי אין מדובר ב"העברת" המשחקים כי אם בפתרון ביניים שנועד לשרת – בטווח הזמן הקרוב ובתוך שנים ספורות – את הקבוצה וקהל אוהדיה הגדול (וממילא, מר ינאי פעל ופועל בנחרצות על מנת לקדם מהר ככל הניתן את השלמת המהלך)״
צריך לקיים את מה שנכתב פה ״בטווח הזמן הקרוב ובתוך שנים ספורות״, ״מהר ככל הניתן״ ולפעול ״בנחרצות״.
כל היתר בבל״ת.
״...מתוך רצון לקדם את הקבוצה,אשר בשנים האחרונות זוכה להצלחה מקצועית וספורטיבית יוצאת דופן, החל מר ינאי לקדם מהלך משמעותי, תוך שהוא משקיע, ונכון להשקיע, מימון נדיב ביותר מכיסו ועל חשבונו: שיפוץ "היכל שלמה" והגדלת הקיבולת שלו, מכ3,300- מושבים לכ10,000- מושבים, באופן שזה יוכל לשמש כביתה הקבוע וארוך השנים של קבוצת הפועל תל אביב, על קהל אוהדיה הרב.
אין מדובר במעבר קבע. משחקי הקבוצה יועתקו באופן זמני ומתוחם, עד להשלמת העבודות. ברור אפוא, כי אין מדובר ב"העברת" המשחקים כי אם בפתרון ביניים שנועד לשרת – בטווח הזמן הקרוב ובתוך שנים ספורות – את הקבוצה וקהל אוהדיה הגדול (וממילא, מר ינאי פעל ופועל בנחרצות על מנת לקדם מהר ככל הניתן את השלמת המהלך)״
צריך לקיים את מה שנכתב פה ״בטווח הזמן הקרוב ובתוך שנים ספורות״, ״מהר ככל הניתן״ ולפעול ״בנחרצות״.
כל היתר בבל״ת.
-
- קיבל.ה 312 לייקים
כשמדברים על המידות שהפועל הגיעה אליהן, מתכוונים לכך שפחות משלושה שבועות לפתיחת העונה, עם קבוצת חלומות מלאת כוכבים, יש פחות מנויים מהתכולה של הדרייב אין?
-
- קיבל.ה 1926 לייקים
כמה מנויים יש עד עכשיו ומה מקור המידע ?Red Or Dead כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 11:08 כשמדברים על המידות שהפועל הגיעה אליהן, מתכוונים לכך שפחות משלושה שבועות לפתיחת העונה, עם קבוצת חלומות מלאת כוכבים, יש פחות מנויים מהתכולה של הדרייב אין?
- iamgabormarton
- קיבל.ה 117 לייקים
בטח אדון "פה טינופת" שאקו , יש לו "אנשים שמדליפים " מספרי מנוייםבני12 כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 11:18כמה מנויים יש עד עכשיו ומה מקור המידע ?Red Or Dead כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 11:08 כשמדברים על המידות שהפועל הגיעה אליהן, מתכוונים לכך שפחות משלושה שבועות לפתיחת העונה, עם קבוצת חלומות מלאת כוכבים, יש פחות מנויים מהתכולה של הדרייב אין?
אנשים שידליפו לו שהעמותה קורסת כלכלית כשהוא בעל תפקיד פחות היו לו
- 7even
- קיבל.ה 3238 לייקים
יש 0 אנרכיסטים.Red Or Dead כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 11:08 כשמדברים על המידות שהפועל הגיעה אליהן, מתכוונים לכך שפחות משלושה שבועות לפתיחת העונה, עם קבוצת חלומות מלאת כוכבים, יש פחות מנויים מהתכולה של הדרייב אין?
וכמו שנה שעברה, רק מנויים לבד יהיו יותר מכפול מהתכולה של הדרייב אין.
אבל זה שיש 0 אנרכיסטים זה הכי חשוב.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 312 לייקים
ברוב העונה שעברה כמות הכיסאות הריקים היו יותר מכפול מהתכולה של הדרייב אין, אבל היי לפחות יכלנו למכור 3000 כרטיסים לאוהדי ירושלים ולשמוע רק אותם
- 7even
- קיבל.ה 3238 לייקים
שאקו, די לרשום שטויות.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1926 לייקים
אתה חרדי ?Red Or Dead כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 14:32 ברוב העונה שעברה כמות הכיסאות הריקים היו יותר מכפול מהתכולה של הדרייב אין, אבל היי לפחות יכלנו למכור 3000 כרטיסים לאוהדי ירושלים ולשמוע רק אותם
- בונדר
- קיבל.ה 103 לייקים
-
- קיבל.ה 312 לייקים
בדרך כלל הוא משווה אוהדי הפועל לארגוני טרור, אז כבר התקדמנו
-
- קיבל.ה 205 לייקים
איזה איש ענק7even כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 08:59 ביום שתבינו שהארגון הזה ושלוחותיו שונאים הפועל יותר משהם אוהבים את עצמם אז אולי יפול האסימון ותפסיקו לנסות לשכנע אותם כי הם נהנים מזה.
תודה לאל ששיחררנו מהם.
מדובר באח
פלא שבמקרה הוא גם ביביסט ?
-
- קיבל.ה 205 לייקים
וואלה בני נשמהבני12 כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 10:52העניין הוא מתי הנזק עולה על התועלת ולדעת הקהל הרחב הם חצו את הנקודה הזאת כי עד אז הכילו הרבה שיט שהם האכילו אותנו.לירון האדום כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 10:20כמו כל אולטראס בעולם...
הלוואי וזה היה יכול להיות אחרת, אני חושב שענייני פירו זה משהו שהור נסבל כל עוד הוא נעשה בטעם.
אלימות כמובן זה מחוץ לתחום אבל אם בא ל 2 חברי ארגון ללכת מכות שילכו אחד עם השני ושלא יגעו במי שלא קשור.
הסכסוך עם עופר הוא הרבה יותר מזה וזה ברור לכולם, אני מכיר לא מעט אנשים שסולדים מהאולטראס אבל יש להם גם בטן מלאה מאד על עופר
הדוגמא הכי קלאסית זה חצי גמר וינר. גם הקהל הרחב הביע איתם סולידריות וגם עופר (ב-400 אלף ש"ח) כשכל הסיפור שם היה הרצון שלהם להכניס מורחקים לאולם.
ומה קבלנו בתמורה? אפס סולידריות ויריקה בפרצוף בחזרה
אז למה שמישהו יהיה סולידרי איתם
על איזה קהל רחב אתה מדבר ?
לא בכדורגל וגם לא בכדורסל
אתה לא עד כדי כך מנותק
הקהל הרחב חושב בדיוק הפוך .
- מילפורד
- קיבל.ה 2740 לייקים
אולי תנסה , בפעם הבאה שמקללים את עופר ינאי במשחק כדורגל לשמוע כמה אנשים מסביב שורקים בוז לזה.
-
- קיבל.ה 205 לייקים
-
- קיבל.ה 1057 לייקים
-
- קיבל.ה 205 לייקים
רק מהמעשים שלהם ?יהלום14אדום כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 10:56אולי לא באולטראס אבל בהרבה מן המעשים שלהם.
בוא איתי לשער 2 בבלומפילד , עד המחצית אתה אומר לי שקללות כאלה לשחקנים של הפועל לא שמעת מעולם
-
- קיבל.ה 1559 לייקים
ד״א, להחליט שרק 3100 אוהדים יזכו לראות את הקבוצה במשחקי בית, בזמן שיש ביקוש כפול, זאת לא הגדרה למועדון לקוחות סגור?האדום הצורר כתב:מה זה "המידות שהפועל תל אביב הגיעה אליהן"? לא יודע אם שמת לב, אבל לקבוצה אין איצטדיון ביתי, הקהל שהיה עד לפני שנתיים בחלקו המשמעותי אדיש לעניין, חלק משמעותי מהשחקנים מתוכנן לאורך העונה כמעט לא להיות בארץ, ואפילו ברמת התארים בארץ לא הייתה התקרבות יתרה אליהם בשנתיים האחרונות בהשוואה לשנים שקדמו.
דרך אגב, מונאקו, שהיא אחת הקבוצות הטובות ביורוליג, משחקת בכיף באולם של 5000 מקומות. גם וילרבאן וצסקא משחקות בליגה המקומית באולמות של 5500. אז מה שנקרא היום הפועל תל אביב בכדורסל לא יכולה לשחק בליגה בישראל באולם של 3500 או 5600 בגלל התקציב שלה, וצריכה בגלל זה לוותר על הבית שלה ולעבור לאיצטדיון של מכבי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1057 לייקים
לצערי שמעתי כבר הכל. במשחק מול ק"ש ישב אחרי מישהו שממש מרגע שריקות הפתיחה ירה על ברדה בלי סוף, נכון זה לא על שחקן אבל אוצר המילים היה מרשים.Red roy כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 10:59רק מהמעשים שלהם ?
בוא איתי לשער 2 בבלומפילד , עד המחצית אתה אומר לי שקללות כאלה לשחקנים של הפועל לא שמעת מעולם
כך שזה קיים בכל שער. רק מה זה קשור לבוז לאולטראס?
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 205 לייקים
אתם אלה שאומרים שהכל זה האולטראסיהלום14אדום כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 11:42לצערי שמעתי כבר הכל. במשחק מול ק"ש ישב אחרי מישהו שממש מרגע שריקות הפתיחה ירה על ברדה בלי סוף, נכון זה לא על שחקן אבל אוצר המילים היה מרשים.
כך שזה קיים בכל שער. רק מה זה קשור לבוז לאולטראס?
אני טוען ההפך
והטענה לגהי הקהל הרחב , הרי זו טענה מביכה
- מילפורד
- קיבל.ה 2740 לייקים
החבר'ה האלה בשער 2 , אתה רואה אותם אחרי זה ברשתות החברתיות מטנפים על הקבוצה שהם טוענים שהם אוהדים בכל הזדמנות שיש להם?
האם הם דוחפים, יורקים ומאיימים על מי שמאז להעיר להם על הצעקות שלהם?
אני מסכים עם האמירה שמגרשי ספורט זה לא אולומות קונצרטים , אבל לאורך השנים , הגבול של האמירה הזאת נמתח יותר מידי.
אני מסכים עם האמירה שמגרשי ספורט זה לא אולומות קונצרטים , אבל לאורך השנים , הגבול של האמירה הזאת נמתח יותר מידי.
-
- קיבל.ה 205 לייקים
עופר ינאי הוא חולירע נוראי לדעתימילפורד כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 12:22 החבר'ה האלה בשער 2 , אתה רואה אותם אחרי זה ברשתות החברתיות מטנפים על הקבוצה שהם טוענים שהם אוהדים בכל הזדמנות שיש להם?
נו אז אמרתי , ביג דיל
ואיומים קללות בין אוהדי הפועל זה נורא לדעתי .
האם תאמין לי שראיתי אחד מהשורקי בוז לקללות לינאי , מאיים על אוהד אחר שכן קילל והאוהד היה ילד בסביבות גיל 14 ?
- מילפורד
- קיבל.ה 2740 לייקים
מאמין.
האם תאמין שהסבירות/תדירות של אירוע כזה כמו שתיארת נמוכה בצורה משמעותית מאירועים מהסוג הזה בכיוון ההפוך?
ויש לגנות התנהגות כזאת מכל אחד ומכל כיוון.
האם תאמין שהסבירות/תדירות של אירוע כזה כמו שתיארת נמוכה בצורה משמעותית מאירועים מהסוג הזה בכיוון ההפוך?
ויש לגנות התנהגות כזאת מכל אחד ומכל כיוון.
-
- קיבל.ה 205 לייקים
מסכים לגמרי
ובתור יושב שער 5
יש קללות לינאי ויש גם הרבה בוז בתוך היציע .
כל עוד זה נגמר בזה , זה מבורך וב 99.8 אחוז מהמקרים זה נגמר בדיוק ככה .
- רווי
- קיבל.ה 877 לייקים
תנו לרדרוי להתבטא !! הוא ממש מנסה לגרום לכולם להאמין לחארטות שהוא כותב.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1668 לייקים
אכן אויב הפועל הגדול בתולדות הספורט

- 7even
- קיבל.ה 3238 לייקים
-
- קיבל.ה 1386 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=519321
כאילו כל יום יושבים וחושבים איך נציק לאוהדי הפועל היום.
צחי, אם אתה קורא פה לך דחוף אריה לתחת.
כאילו כל יום יושבים וחושבים איך נציק לאוהדי הפועל היום.
צחי, אם אתה קורא פה לך דחוף אריה לתחת.
-
- קיבל.ה 609 לייקים
אשכרה אריה. לא שיש לי רגש כלשהו לשום - אבל אריה?!?
אני אומר בוא נהיה ציונים שהקמע יהיה מנורה למה לא?
אם זה נכון, אנחנו באמת חלק בניסוי חברתי על אוהדי הפועל.
אני אומר בוא נהיה ציונים שהקמע יהיה מנורה למה לא?
אם זה נכון, אנחנו באמת חלק בניסוי חברתי על אוהדי הפועל.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 15 ספטמבר 2025, 12:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2221 לייקים
מה דחוף להחליף את הקמע אפילו?
אלוהים.
אלוהים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- הפועל
- קיבל.ה 1881 לייקים
- יצירת קשר:
זה נהדר.
היה קמע מסחרי, החזירו אחרי 20 שנה מטעמי נוסטלגיה ותרבות אוהדים וקהל, ואז מחליפים אותו בסמל שנראה כמו של הפועל ירושלים בשביל כמה ג'ובות בקבוצה שממילא שופכת כסף בלי הכרה, ובדיוק בתקופה שאתה נאבק כנגד שבר בקהל וטענות שאתה לא מתייחס לתרבות האוהדים. ובסוף עושים פשרה מפאיניקית של גם וגם.
כל הסיפור כולו בזעיר אנפין
היה קמע מסחרי, החזירו אחרי 20 שנה מטעמי נוסטלגיה ותרבות אוהדים וקהל, ואז מחליפים אותו בסמל שנראה כמו של הפועל ירושלים בשביל כמה ג'ובות בקבוצה שממילא שופכת כסף בלי הכרה, ובדיוק בתקופה שאתה נאבק כנגד שבר בקהל וטענות שאתה לא מתייחס לתרבות האוהדים. ובסוף עושים פשרה מפאיניקית של גם וגם.
כל הסיפור כולו בזעיר אנפין
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 3556 לייקים
איש השום הגיע מספונסר של קיבוץ דורות ממפעל השום שלהם לפני עשרות שנים ומאז נתקע ללא סיבה לא?
אני אומר בוא נקח חיה כמו עצלן כקמע, את מי לעזאזל מעניין איזה דמות/חיה יהיה הקמע, גם ככה כל המשחק הוא משחק עם הבנות של מוטלי.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני אומר בוא נקח חיה כמו עצלן כקמע, את מי לעזאזל מעניין איזה דמות/חיה יהיה הקמע, גם ככה כל המשחק הוא משחק עם הבנות של מוטלי.
- גביזון
- קיבל.ה 3556 לייקים
אגב, אנחנו חיים בתקופה שבה חלק קטנטן כל כך מחפשים כל דבר, שמהצד זה כבר מזמן נראה שכולם איבדו את זה לדעת, ולא עוצרים לשניה לתהות מה.
-
- קיבל.ה 609 לייקים
כמו שכתבתי. הבעיה האריה שהוא מזוהה עם הקבוצות הירושלמיות, כולל ביתר.
אם זה נכון, אני מודה ועוזב ומבטל את המנוי כי זה כבר ניתוק קיצוני ומגעיל והשתנה בקשת על כולנו בתקופה סופר רגישה.
וגם ההצדקה הכלכלית - מדובר בגרושים. לא מכסה חודש של מיציץ. איזה טמטום.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 15 ספטמבר 2025, 12:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- porthos
- קיבל.ה 145 לייקים
שישאירו את איש השום.
אין דבר כזה ספוסנר שמקבל קמע של קבוצה...
עוד רגע יבואו ויעשו מזה מטעמים...
אין דבר כזה ספוסנר שמקבל קמע של קבוצה...
עוד רגע יבואו ויעשו מזה מטעמים...
- גביזון
- קיבל.ה 3556 לייקים
100 אחוז אחי. אריה ישחק עם הילדים של מוטלי, סיבה הגיונית סך הכל לבטל מנוי, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ומהסיבות שלו.אוהד כורסא כתב:כמו שכתבתי. הבעיה האריה שהוא מזוהה עם הקבוצות הירושלמיות, כולל ביתר.
אם זה נכון, אני מודה ועוזב ומבטל את המנוי כי זה כבר ניתוק קיצוני ומגעיל והשתנה בקשת על כולנו בתקופה סופר רגישה.
-
- קיבל.ה 609 לייקים
אתה לא מבין למה זה בעיה לקחת סמל של הפועל ירושלים בגלל כסף בנקודת זמן רגישה?גביזון כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 12:31100 אחוז אחי. אריה ישחק עם הילדים של מוטלי, סיבה הגיונית סל הכל לבטל מנוי, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ומהסיבות שלו.אוהד כורסא כתב:כמו שכתבתי. הבעיה האריה שהוא מזוהה עם הקבוצות הירושלמיות, כולל ביתר.
- porthos
- קיבל.ה 145 לייקים
מה אריה עכשיו מה??
אין להם משהו חשוב יותר להתעסק איתו?
אין להם משהו חשוב יותר להתעסק איתו?