אני משקר? משעשעהוקיץ' כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 17:09שמע, אני מאוד מתאפק אבל נמאס לי. אתה פשוט משקר במצח נחושה פעם אחר פעם, ועוד על אירועים שאתה לא נכחת בהם ואני כן. מאיפה עזות המצח?Red Or Dead כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 15:13 באף משחק, אולי מלבד הראשון בו היו המון מוזמנים, לא הגיעו 7-8. יותר בכיוון 6-7(דרבי, חצי גמר). היו גם מספר משחקים של פחות מ3000.
הרבה אנשים שהגיעו שנה שעברה לא יגיעו השנה.
לפי השמועות, מספרי המנויים רחוקים מאוד מאלו של עונה קודמת(שגם בהם נכללו מחדשים רבים מהדרייב אין שלא הגיעו)
אם אנחנו בונים על ״חובבי כדורסל״ שיבואו לראות יורוליג ויחליפו את הקהל שהלך עם הקבוצה כל השנים, סלח לי אבל לא לשם כך התכנסנו.
כולנו מבינים מה הפוטנציאל של הקהל של הפועל, רואים מה הולך בכדורגל ואין לי ספק שגם נושא יד אליהו יכל להיות פתיר, עם התנהלות פשוטה ונכונה - הבטחת השיפוץ ולאחריו מעבר זמני בהסכמה, אבל זה כבר מת ומאז הכל רק נהיה יותר גרוע.
בנימה אישית, אין דבר שאני מייחל לו יותר מאשר שאיכשהו יהיה שלום בית, אבל לצערי אני לא רואה את זה קורה.
וגם אם השקרים שלך היו נכונים והיו "רק" 6-7, זה עדיין פי שתיים ממה שהיה בדרייב אין. ואם אני לא טועה, ממוצע הקהל הכללי במשחקים ביד אליהו היה למעלה מ-5, בלי האולטראס והמחרימים למיניהם. בקיצור, אין שאלה שהמעבר היה ראוי והכרחי.
וזה שיש אנשים שעקבו אחרי הקבוצה שנים ומחרימים זה מבאס עבורם, אבל אני לא חושב שזו סיבה למנוע מאנשים אחרים לראות את הקבוצה. ובאופן אישי אני אגיד שאם זה גורם לכך שהאולטראס לא באים, זה בונוס מבורך.
לא שצריך בכלל להיות במגרש כדי לדעת כמה אנשים נכחו, אבל מילא.
מה שמעניין הוא שהרי נמכרו 8,000 מנויים, אבל הממוצע היה רק 5,000 ובאף משחק לא התקרבנו ללהביא 8,000 אוהדים.
לפחות היה אפשר מדי פעם לפתוח מכירה במחיר מופחת דרך כל מיני ועדי עובדים, כדי למלא את היציעים באוהדים של הקבוצה היריבה ולהעלות את הממוצע. הרי הבנו כבר שלביתיות אין שום ערך.
תמשיך להנות מזה שהאולטראס לא נמצא ומהאווירה הביתית הנהדרת בהיכל, אולי יבואו גם כמה ״חובבי כדורסל״ שיחלקו איתך את ההנאה.
רק אל תתפלא שלאחר שלעופר ינאי ימאס שמוצר הפרימיום שלו מביא את אותה כמות אוהדים כמו בדרייב אין, הוא יעלם ואיתו גם כל ה״אוהדים״ שגילו לאחרונה שלהפועל תל אביב יש גם מחלקת סל. מעניין על כמה כיסאות תתרווח אז.