רדפוקס כתב: ↑13 ספטמבר 2025, 22:49
בקיצור נשמע שהם יסחטו את הלימון את ה-21 וינסו לשכנע אותו להישאר.
אנחנו עלולים להישאר עם שתי ציפורים על העץ בסוף החלון.
לא בטוח. לי זה נשמע כמו השלמה עם המעבר שלו ואולי ניסיון להפעיל עליו לחץ אבל לא קיצוני בכלל.
אם הוא באמת נחוש כמו שזה נשמע- חייבים לסגור את זה מהר
רדפוקס כתב: ↑13 ספטמבר 2025, 22:49
בקיצור נשמע שהם יסחטו את הלימון את ה-21 וינסו לשכנע אותו להישאר.
אנחנו עלולים להישאר עם שתי ציפורים על העץ בסוף החלון.
לא בטוח. לי זה נשמע כמו השלמה עם המעבר שלו ואולי ניסיון להפעיל עליו לחץ אבל לא קיצוני בכלל.
אם הוא באמת נחוש כמו שזה נשמע- חייבים לסגור את זה מהר
אני מאמין שגם לאומוניה יש אינטרס מסוים לסגור את הסיפור מהר גם כדי לקבל את הכסף בזריז וגם להיפטר מהסאגה הזאת.
זה נשמע שזה סגור ואומוניה מנסים להוציא את לואיזו כחרא מול הקהל שלהם וככזה שאשם ועוזב לטובת
קבוצה ומדינה שלא מהווה עבורו קידום, שהוא רודף בצע ובלה בלה בלה.
דסה לא יקבל מיליון יורו משום מועדון.
אבל גם אם יקבל 600-700 זה לא בסדר גודל שלנו.
הלימיט אצל ספרא כרגע זה בין 250 ל 300.
סדר גודל של אברמוב ודי קרוב לאלונה.
תעיף ליציע כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 00:27
מיליון יורו לא יקבל בחיים משום מועדון.
בסדר גודל של אברמוב ודי קרוב לאלונה.
זה מה שאני שואל, ברוסיה הוא קיבל בערך מיליון אירו לעונה לא? או שאני טועה.
לכן האם יש סיכוי שספרא יכול להציע לו חוזה שבאמת ייפתה אותו לבוא לפה.
לדעתי אפילו שהוא קצת מעבר לשיא שלו, עדיין מדובר על מגן בהרבה מעל הליגה, כן כדאי לשים עליו סכום גדול במיוחד כשחקן חופשי
אומוניה זה באמת מועדון גדול שמשלם בנדיבות
אני מאוד מאוד חושש שזה עוד סיפור שייגרר עד הסוף, הקפריסאים מציג חזית אחידה בנושא הזה, גם האוהדים שלהם
אסור שהחלון הזה יסתיים בלי חיזוק להתקפה, אסור
ספרא טבא כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 00:32
אני מאוד מאוד חושש שזה עוד סיפור שייגרר עד הסוף, הקפריסאים מציג חזית אחידה בנושא הזה, גם האוהדים שלהם
יש לי חדשות מעודדות בשבילך, יש קצת יותר מ 1000 קבוצות בעולם שאנחנו יכולים לקנות מהן שחקנים לרמה שלנו
בחלק מהקבוצות הרמה שלנו זה שחקנים שאפילו לא מגיעים לשבת על הספסל ובחלק מהקבוצות זה שחקנים טופ פלייר שלהם.
אבל מפה לשם יש אלף כאלה וברוב העולם החלון סגור ככה ששחקן כזה שמחפש לעבור ונתקע אחרי החלון ימצא את דרכו לוולפסון
תעיף ליציע כתב: ↑14 ספטמבר 2025, 00:27
מיליון יורו לא יקבל בחיים משום מועדון.
בסדר גודל של אברמוב ודי קרוב לאלונה.
זה מה שאני שואל, ברוסיה הוא קיבל בערך מיליון אירו לעונה לא? או שאני טועה.
לכן האם יש סיכוי שספרא יכול להציע לו חוזה שבאמת ייפתה אותו לבוא לפה.
לדעתי אפילו שהוא קצת מעבר לשיא שלו, עדיין מדובר על מגן בהרבה מעל הליגה, כן כדאי לשים עליו סכום גדול במיוחד כשחקן חופשי
ברוסיה השנה הפעילו עליו אופציה במיליון וחצי יורו, אבל נראה שהוא מתקשה לשחזר את זה
יש לי חדשות מעודדות בשבילך, יש קצת יותר מ 1000 קבוצות בעולם שאנחנו יכולים לקנות מהן שחקנים לרמה שלנו
בחלק מהקבוצות הרמה שלנו זה שחקנים שאפילו לא מגיעים לשבת על הספסל ובחלק מהקבוצות זה שחקנים טופ פלייר שלהם.
אבל מפה לשם יש אלף כאלה וברוב העולם החלון סגור ככה ששחקן כזה שמחפש לעבור ונתקע אחרי החלון ימצא את דרכו לוולפסון
יש לי חדשות בשבילך, החלון נסגר עוד שבוע ואם לויזו לא יחתום בסבירות גבוהה ה-10 שלנו יהיה רן בנימין.
יש לי חדשות בשבילך, החלון נסגר עוד שבוע ואם לויזו לא יחתום בסבירות גבוהה ה-10 שלנו יהיה רן בנימין.
אולי אני (שוב) נאיבי אבל אני נותן להם קרדיט שיש להם עוד כמה שמות בקנה שהם מדברים איתם ואם לויזו ייפול הם ישלפו שחקן אחר
כנ' פחות טוב מלויזו אבל יותר טוב מרז בנימין
אולי אני (שוב) נאיבי אבל אני נותן להם קרדיט שיש להם עוד כמה שמות בקנה שהם מדברים איתם ואם לויזו ייפול הם ישלפו שחקן אחר
כנ' פחות טוב מלויזו אבל יותר טוב מרז בנימין