איפה חותמים?
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 1668 לייקים
הדובר של אומוניה אמר שהם לא מתייחסים כרגע לעניין לואיזו ואחרי המשחק תהיה הצהרה לגביו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5575 לייקים
-
- קיבל.ה 28 לייקים
אם הפורום הזה היה ליגה, כנראה שהוא היה הליגה הקפריסאית.
מה עם איזה שעון בראש העמוד לקראת ההצהרה?
מה עם איזה שעון בראש העמוד לקראת ההצהרה?
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 2844 לייקים
מה עם דיארה כאופציה לשחק איתו ועם עוד אחד מקדימה וקרייב בודד מאחור?
-
- קיבל.ה 1239 לייקים
-
- קיבל.ה 1668 לייקים
ההימור שלי הוא דווקא שהם יגידו שיש לו חוזה במועדון, הוא צריך לכבד אותו והוא לא משוחרר לאף מקום.
-
- קיבל.ה 388 לייקים
-
- קיבל.ה 1239 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5575 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1224 לייקים
עוד מעט אנשים יבקשו קישור למשחק
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- רדפוקס
- קיבל.ה 5575 לייקים
2-0 לאומוניה במחצית אם זה מעניין

-
- קיבל.ה 224 לייקים
אפשר די עם הפושים באפליקציה עד סיום החלון?!
-
- קיבל.ה 687 לייקים
אני עדיין חושב שדון נחוץ לנו יותר
מישהו יכול לעדכן לגבי הראיון על לואיזוס עם המאמן?
-
- קיבל.ה 2210 לייקים
נגמר אומוניה.
יאללה לדכא במוצש.
יאללה לדכא במוצש.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1426 לייקים
Henning Berg's opinion on Loizos Loizos after the match against Akritas...
"Unfortunately, the transfer window is not over for us. Loizou wants to leave, he has an offer... Under normal circumstances, he would be with us today... He has an offer from Israel. I understand that he wants to go play in a more advanced league. I don't understand why he wants to go to an equal and lower league."
"Unfortunately, the transfer window is not over for us. Loizou wants to leave, he has an offer... Under normal circumstances, he would be with us today... He has an offer from Israel. I understand that he wants to go play in a more advanced league. I don't understand why he wants to go to an equal and lower league."
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 13 ספטמבר 2025, 21:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1668 לייקים
לרוע המזל, חלון ההעברות לא הסתיים עבורנו. לויזו רוצה לעזוב, יש לו הצעה... בנסיבות רגילות הוא היה איתנו היום... יש לו הצעה מישראל. אני מבין שהוא רוצה ללכת לשחק בליגה מתקדמת יותר. אני לא מבין למה הוא רוצה ללכת לליגה שווה ונמוכה יותר."
-
- קיבל.ה 43 לייקים
-
- קיבל.ה 171 לייקים
-
- קיבל.ה 2210 לייקים
נשמע בסדר.
-
- קיבל.ה 1426 לייקים
הוא מתחיל ואומר שלצערו בחלון לא נגמר עבורם ואז אומר שהוא עושה טעות וכו
נשמע טוב
נשמע טוב
-
- קיבל.ה 560 לייקים
אוקיי, מה הסצינה הבאה?
צנצי מעלה את האפסנאי של אומוניה בחמש באוויר שמודיע שיש בוודאות 50% סיכוי שהוא חותם, בהינתן גשם בשמיים? איזה סרט טורקי, אינעל העולם.
צנצי מעלה את האפסנאי של אומוניה בחמש באוויר שמודיע שיש בוודאות 50% סיכוי שהוא חותם, בהינתן גשם בשמיים? איזה סרט טורקי, אינעל העולם.
-
- קיבל.ה 1426 לייקים
He has been a player for years at Omonia. I generally disagree with everything that is happening, I know that my team is currently much better than the interested team in Israel and I really don't know if a move would help him. If he wants to develop and believes that this will help his future, he can do it, but I repeat that I don't know what will happen with all this. There is an offer. This is difficult for the club.
Loizou wants to play abroad. Omonia helped him a lot.
I understand wanting to go play in a more advanced league, but that's not the case. I don't understand why he wants to go to an equal and lower league. Loizo's advisors are not top notch. I disagree with the advice they give him."
Loizou wants to play abroad. Omonia helped him a lot.
I understand wanting to go play in a more advanced league, but that's not the case. I don't understand why he wants to go to an equal and lower league. Loizo's advisors are not top notch. I disagree with the advice they give him."
-
- קיבל.ה 1668 לייקים
הציטוט המלא בתרגום עילג:
י לא לגמרי בטוח שחלון ההעברות נסגר לחלוטין עבורנו, יש לנו שחקן שלא היה מוכן מנטלית לשחק היום, לויזו, שרוצה לעזוב ויש לנו הצעה לגביו ונראה מה יקרה. בנסיבות רגילות הוא היה על המגרש היום, אבל הוא לא. לגבי שאר הסגל אנחנו בסדר, יש לנו רמת כושר גופני טובה לשאר הסגל ואנחנו יכולים לגוון, אם נרצה."
אני לא יודע מה יקרה, אני יודע שיש הצעה מישראל ושלואיזו רוצה לשחק בחו"ל. השחקן היה בקבוצה הרבה שנים, היו בעבר חילוקי דעות בינו לבין המועדון בנושא הזה. אני מבין ב-100% שחקן שהתפתח ורוצה ללכת לקבוצה טובה יותר, לליגה תחרותית יותר. עם זאת, אם הוא ילך לקבוצה שווה או נחותה יותר בישראל בתקופה הזו, קשה לי מאוד להבין. יש לו הרבה יועצים, אני חושב שאלה שיש לו לא מהשורה הראשונה. אני רוצה אותו באומוניה, אבל אם הוא צריך ללכת לחו"ל, אז הוא צריך לעשות את זה בשביל קבוצה טובה יותר משלנו וליגה תחרותית יותר. אז אהיה איתו ב-100%. אם הוא סוף סוף יעזוב, אנחנו לא יכולים להגיב, מכיוון שחלון ההעברות נסגר. לכן טוב, אם הם יעזבו, שיהיה לנו זמן להחליף אותם. עכשיו, אם הוא יעזוב, נצטרך למצוא פתרונות מבפנים כדי להחליף אותו - הערב חג'יג'ובאניס שיחק מצוין. אנחנו מבינים שחקן שחולם לשחק במקום טוב יותר, אבל במקרה הזה זה לא המקרה
י לא לגמרי בטוח שחלון ההעברות נסגר לחלוטין עבורנו, יש לנו שחקן שלא היה מוכן מנטלית לשחק היום, לויזו, שרוצה לעזוב ויש לנו הצעה לגביו ונראה מה יקרה. בנסיבות רגילות הוא היה על המגרש היום, אבל הוא לא. לגבי שאר הסגל אנחנו בסדר, יש לנו רמת כושר גופני טובה לשאר הסגל ואנחנו יכולים לגוון, אם נרצה."
אני לא יודע מה יקרה, אני יודע שיש הצעה מישראל ושלואיזו רוצה לשחק בחו"ל. השחקן היה בקבוצה הרבה שנים, היו בעבר חילוקי דעות בינו לבין המועדון בנושא הזה. אני מבין ב-100% שחקן שהתפתח ורוצה ללכת לקבוצה טובה יותר, לליגה תחרותית יותר. עם זאת, אם הוא ילך לקבוצה שווה או נחותה יותר בישראל בתקופה הזו, קשה לי מאוד להבין. יש לו הרבה יועצים, אני חושב שאלה שיש לו לא מהשורה הראשונה. אני רוצה אותו באומוניה, אבל אם הוא צריך ללכת לחו"ל, אז הוא צריך לעשות את זה בשביל קבוצה טובה יותר משלנו וליגה תחרותית יותר. אז אהיה איתו ב-100%. אם הוא סוף סוף יעזוב, אנחנו לא יכולים להגיב, מכיוון שחלון ההעברות נסגר. לכן טוב, אם הם יעזבו, שיהיה לנו זמן להחליף אותם. עכשיו, אם הוא יעזוב, נצטרך למצוא פתרונות מבפנים כדי להחליף אותו - הערב חג'יג'ובאניס שיחק מצוין. אנחנו מבינים שחקן שחולם לשחק במקום טוב יותר, אבל במקרה הזה זה לא המקרה
-
- קיבל.ה 547 לייקים
בגדול בגדול, המאמן ששיחק בקבוצה היסטורית ומדהימה של מנצ׳סטר יונייטד בזמנו אגב, לא מדבר שטויות.
מקצועית נטו זו לא ממש התקדמות עבורו. זו החלטה שנראית כלכלית נטו.
הליגה הישראלית לא חזקה יותר אלא די שווה ואומוניה עם סגל חזק יותר משלנו.
אבל מבחינת המשמעות לגבי המעבר זה טוב מאוד, הכיוון נראה די חיובי.
מקצועית נטו זו לא ממש התקדמות עבורו. זו החלטה שנראית כלכלית נטו.
הליגה הישראלית לא חזקה יותר אלא די שווה ואומוניה עם סגל חזק יותר משלנו.
אבל מבחינת המשמעות לגבי המעבר זה טוב מאוד, הכיוון נראה די חיובי.
-
- קיבל.ה 1426 לייקים
זה בהחלט נשמע שלא יחזיקו אותו בכח
- רווי
- קיבל.ה 871 לייקים
-
- קיבל.ה 2210 לייקים
אזעקות בפולין. אבל לא באיזור של מוקאירו. לאט לאט.
- SickleCell
- קיבל.ה 554 לייקים
חכה, תיכף ההורים של קוקו יגלו שלרומניה יש גבול עם אוקראינה…
-
- קיבל.ה 2210 לייקים
אצלו אפשר לחשוש גם מדרקולה לדעתי.
טרנסילבניה.
טרנסילבניה.
- Shacham
- קיבל.ה 993 לייקים
אם כבר קוקו, עכשיו מחצית ראשונה בבכורה שלו בקלוז', הוא הספיק כבר לעשות הכשלה שהובילה לפנדל וספיגת גול.
"פאניקה ברומניה: האיום הביטחוני החדש הגיע לשמי המדינה"
רחפן רוסי חדר לשמי רומניה ויורט על ידי חיל האוויר. בפולין נסגר נמל התעופה בלובלין בעקבות "פעילות צבאית לא מתוכננת הקשורה להבטחת ביטחון המדינה"
זרועותיו הארוכות של מויז ספרא יגיעו לכל מקום בעולם...
רחפן רוסי חדר לשמי רומניה ויורט על ידי חיל האוויר. בפולין נסגר נמל התעופה בלובלין בעקבות "פעילות צבאית לא מתוכננת הקשורה להבטחת ביטחון המדינה"
זרועותיו הארוכות של מויז ספרא יגיעו לכל מקום בעולם...
-
- קיבל.ה 2210 לייקים
מסתמן שכל המבריזי סירנות האלה קצת יכולים להצטער.
צריך אבל להיות הוגנים ולספר שמוקיארו לפני שבועיים נתן גול בפולין. קבע את תוצאות המשחק מול ראקוב בתוספת הזמן. 2-0.
עלה כמחליף.
עריכה: מסתבר שהיו אזעקות גם ברומניה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5575 לייקים
בקיצור נשמע שהם יסחטו את הלימון את ה-21 וינסו לשכנע אותו להישאר.
אנחנו עלולים להישאר עם שתי ציפורים על העץ בסוף החלון.
אנחנו עלולים להישאר עם שתי ציפורים על העץ בסוף החלון.