סגל לעונה הבאה 2025-2026
- גביזון
- קיבל.ה 3543 לייקים
כל הקבוצה צריכה להיות בישראל רביעי הבא או משהו כזה? עכשיו אני יודע מתי יהיה סבב שני עם אירן או עם חיזבאללה שלא מוכן לקיים את החלטת ממשלת לבנון ולהתפרק מנשקו.
החירבון מוכן.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
החירבון מוכן.
- גביזון
- קיבל.ה 3543 לייקים
רגע, הם לא החתימו את אוקקה? למה הם צריכים את שניהם??hapoel15 כתב:
-
- קיבל.ה 1382 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3237 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3543 לייקים
הם שני 4 מעולים שמשלימים אחד את השני פצצות, אני גם רוצה 4, עופררררררר
-
- קיבל.ה 6624 לייקים
טוב אז אחרי שטריי ליילס הלך לריאל, נשארנו בלי אופציות מאוד מרשימות לעמדה 4. אז מה כן?
קווין נוקס - נבחר ע"י הניקס גבוה מאוד בדראפט, אבל מעולם לא הצליח לממש את הפוטנציאל. בשנתיים האחרונות מחלק את זמנו בין להיות שחקן ספסל שולי ב-NBA לבין לקלוע הרבה מאוד נקודות בג'י ליג. פורוורד ארוך מאוד, אתלט מצוין, קליעה טובה מבחוץ, רץ מצוין את הפרקט ועושה הרבה תנועה ללא כדור. שחקן הגנה רע למדי (אם כי קצת השתפר עם השנים), לא מייצר לעצמו כל כך.
טי ג'יי וורן - היה שחקן NBA מצוין אבל פציעה קשה ולא חזר ממנה כפי שהיה. בעונה האחרונה היה אחד הסקוררים הבולטים בג'י ליג. קלעי מצוין, שחקן התקפה מאוד שלם ומהוקצע שיודע לעשות נקודות במגוון דרכים. לא אתלט גדול, אבל כן מאוד פיזי. שיפר מאוד את ההגנה עם השנים.
אפשר גם להזכיר את מייקה פוטר שדיברתי עליו בעבר, אבל זה בגדול זה, או לפחות אני לא מצליח לחשוב על שמות נוספים שיכולים להיות רלוונטיים.
למען האמת אני לא חושב שמי מהשמות האלה יגיע. לדעתי יפתחו את העונה עם הסגל הזה ויחכו למציאות שיחתכו מהמחנות טרום עונה ב-NBA.
קווין נוקס - נבחר ע"י הניקס גבוה מאוד בדראפט, אבל מעולם לא הצליח לממש את הפוטנציאל. בשנתיים האחרונות מחלק את זמנו בין להיות שחקן ספסל שולי ב-NBA לבין לקלוע הרבה מאוד נקודות בג'י ליג. פורוורד ארוך מאוד, אתלט מצוין, קליעה טובה מבחוץ, רץ מצוין את הפרקט ועושה הרבה תנועה ללא כדור. שחקן הגנה רע למדי (אם כי קצת השתפר עם השנים), לא מייצר לעצמו כל כך.
טי ג'יי וורן - היה שחקן NBA מצוין אבל פציעה קשה ולא חזר ממנה כפי שהיה. בעונה האחרונה היה אחד הסקוררים הבולטים בג'י ליג. קלעי מצוין, שחקן התקפה מאוד שלם ומהוקצע שיודע לעשות נקודות במגוון דרכים. לא אתלט גדול, אבל כן מאוד פיזי. שיפר מאוד את ההגנה עם השנים.
אפשר גם להזכיר את מייקה פוטר שדיברתי עליו בעבר, אבל זה בגדול זה, או לפחות אני לא מצליח לחשוב על שמות נוספים שיכולים להיות רלוונטיים.
למען האמת אני לא חושב שמי מהשמות האלה יגיע. לדעתי יפתחו את העונה עם הסגל הזה ויחכו למציאות שיחתכו מהמחנות טרום עונה ב-NBA.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 555 לייקים
סגל יורוליג: מוטלי, מיצ'יץ', מלקולם, בראיינט, אוטורו, קבוקלו
סגל רוטציה (יורוליג/ישראל): תומר, ימדר, ג'ונס, פלטין, טימור, אודיאסה, בלייקני, זיו, 4 נוסף
סגל ישראל: שגב, בלייזר, איש, אניס, סנדי כהן, מלאדנוב, עמיאל
איך מנהלים את הסגל השמנמן הזה בצורה מאוזנת ושפויה לכל הרוחות? לעופר ינאי ולרבנו ומורנו איטודיס הפתרונים.
סגל רוטציה (יורוליג/ישראל): תומר, ימדר, ג'ונס, פלטין, טימור, אודיאסה, בלייקני, זיו, 4 נוסף
איך מנהלים את הסגל השמנמן הזה בצורה מאוזנת ושפויה לכל הרוחות? לעופר ינאי ולרבנו ומורנו איטודיס הפתרונים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1923 לייקים
אלו לא יהיו הסגלים.קפטן ג'ק כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 09:42 סגל יורוליג: מוטלי, מיצ'יץ', מלקולם, בראיינט, אוטורו, קבוקלו
בהנחה שבסוף העונה תרצה את סגל היורוליג משחק בארץ, זה משאיר לך רק עוד 4 זרים שאתה יכול לרשום
אני מהמר שאלו יהיו ג'ונס, אניס ובלייקני ותשאיר לך זר אחד פנוי.
אודיאסה יקבל קצת דקות רק ביורוליג
איש ומלדאנוב לא יקבלו דקות אלא אם יהיו פציעות
-
- קיבל.ה 6624 לייקים
מלדאנוב יושאל, כנ"ל עמיאל ודולינסקי, סנדי כהן לא יהיה חלק מהסגל.
הבעייתיות בסגל בעיקר נוגעת, בעיני, לאיש ואודיאסי. שני שחקנים שלא כל כך ברור לי איפה ומתי הם משתלבים. לדעתי הם יהיו רלוונטיים רק במקרים של פציעות ובשביל התפקיד הזה לדעתי גם בלייזר ושגב היו מספיקים. הייתי מכניס למשבצת הזאת גם את אניס אלמלא הברכיים הרעועות של ים וערמות החלודה של מיציץ'.
הבעייתיות בסגל בעיקר נוגעת, בעיני, לאיש ואודיאסי. שני שחקנים שלא כל כך ברור לי איפה ומתי הם משתלבים. לדעתי הם יהיו רלוונטיים רק במקרים של פציעות ובשביל התפקיד הזה לדעתי גם בלייזר ושגב היו מספיקים. הייתי מכניס למשבצת הזאת גם את אניס אלמלא הברכיים הרעועות של ים וערמות החלודה של מיציץ'.
-
- קיבל.ה 1382 לייקים
אנחנו כל כך נאכל חרא אם נפתח את העונה כשברונו הוא ה4 המוביל שלנו. אנשים סלחניים לברונו ולמצבי רוח שלו כאילו הוא ילד שעלה מהנוער, ולא זר במעל מיליון יורו לעונה. אם הפאול הרך על מונטרו היה נגמר באנד וואן, או שלא היה קורה את הנס והוא לא היה מצליח, תוך כדי נפילה מגושמת, למסור לפוסטר, הקונצנזוס פה היה שונה לגמרי.
-
- קיבל.ה 16 לייקים
בלי עמיאל וכהן יש רק שבעה שחקנים ישראלים בסגל (מדר, זיו, בר, פלטין, בלייזר, תומר ושגב).הוקיץ' כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 11:11 מלדאנוב יושאל, כנ"ל עמיאל ודולינסקי, סנדי כהן לא יהיה חלק מהסגל.
בגלל שצפויות פציעות ו/או מנוחה, בעיקר למדר, נראה לי סביר שישאירו את עמיאל כדי להשלים סגל ישראלי למשחקים בליגה, לא?
-
- קיבל.ה 6624 לייקים
קשה לי להאמין, רוצים לפתח את עמיאל.
משער שיביאו איזה רבינוביץ' שכזה (גם אם לא ספציפית הוא) כדי למלא את הסגל הישראלי.
משער שיביאו איזה רבינוביץ' שכזה (גם אם לא ספציפית הוא) כדי למלא את הסגל הישראלי.
- גביזון
- קיבל.ה 3543 לייקים
הייתי נותן שחלה בשביל פטרושב שחתם בדובאי עכשיו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2734 לייקים
דולינסקי , עמיאל, כהן, מלדנוב, אניס ואודיאסי לא באמת יהיו בסגל מעבר לאוקטובר לדעתי.
אם יגיע עוד 4 , לא אתפלא אם גם וויינרייט לא ישאר.
אם יגיע עוד 4 , לא אתפלא אם גם וויינרייט לא ישאר.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 834 לייקים
על איש אני מאמין אבל לאניס ואודיאסי יהיה מקום מאוד חשוב השנה לטעמי בהפועל
אניס יהיה הרכז הזר הבכיר בליגת העל ברוב המשחקים כדי לחלק דקות משחק וטיסה ולמשחקים גדולים ירשמו את מיצ'יץ', כריס ג'ונס לצערי לא ירשם
על אותו היגיון לדעתי ילכו גם עם מוטלי ואאוטרו כשמוטלי ירשם למשחקים הגדולים ובמשחקים "שאפשר לתת" אודיאסי ירשם לליגה ביחד עם קאבוקלו ושגב
המטרה תהיה בעיקר לחלק דקות בין הליגה ליורוליג וחד משמעית מיצ'יץ'-ג'ונס יראו יותר דקות יורוליג מאניס כנ"ל על מוטלי-אאוטרו לאודיאסי
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 6624 לייקים
אין סיכוי לדעתי שאודיאסי ירשם לליגה. זה לזרוק רישום על סנטר שלישי כשאנחנו צריכים לבחור בקפידה כל זר שנרשם.
סיכוי לא רע שגם אניס לא ירשם, אבל נראה בהמשך.
סיכוי לא רע שגם אניס לא ירשם, אבל נראה בהמשך.
- 7even
- קיבל.ה 3237 לייקים
האמת יצא לי לראות אותו לא מעט ולא חושב שאי פעם טיג'יי וורן שיחק 4. הוא SF.הוקיץ' כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 01:23 טוב אז אחרי שטריי ליילס הלך לריאל, נשארנו בלי אופציות מאוד מרשימות לעמדה 4. אז מה כן?
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1792 לייקים
לי אין ספק שאודיאסי יהיה חלק מהסגל ליורוליג. אתה חייב 3 סנטרים בסגל לפחות מול חלק מהקבוצות. במיוחד כשאין לך באמת 4 בסגל.הוקיץ' כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 11:11 מלדאנוב יושאל, כנ"ל עמיאל ודולינסקי, סנדי כהן לא יהיה חלק מהסגל.
תסתכל על הסגלים של ברצלונה ואנדולו שנגדן נשחק בתחילת העונה.
לברצלונה מתחת לסל יש את יוספה פאל, הרננגומז, וסלי, שנגיילה, פארה ומיילס נוריס.
באנדולו פחות עמוקים אבל עדיין יש להם את פוארייה, פפיאניס ואוסמני.
אבל בהתחשב במי שיש לנו בעמדה 4, לדעתי לא תהיה לנו ברירה אלא לשחק עם שני סנטרים בחמישיה חלק מהזמן.
- 7even
- קיבל.ה 3237 לייקים
אין לי ספק שאודיאסה יהיה בסגל וגם ישחק לא מעט. בעיקר בליגה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 666 לייקים
אין ספק שקבוצת טופ יורוליג צריכה להחזיק 3 סנטרים בסגל
"הבעיה" זה מגבלת הזרים בליגה
שכבר היום יש לנו 11 זרים שמותר לרשום רק 10.
"הבעיה" זה מגבלת הזרים בליגה
שכבר היום יש לנו 11 זרים שמותר לרשום רק 10.
-
- קיבל.ה 6624 לייקים
ב-NBA הוא שיחק בעיקר 3 ולפעמים 4 בהרכבים קטנים יותר, בג'י ליג שיחק הרבה 4 ובכל מקרה במצבו היום הוא בעיקר 4 לדעתי.7even כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 12:58האמת יצא לי לראות אותו לא מעט ולא חושב שאי פעם טיג'יי וורן שיחק 4. הוא SF.הוקיץ' כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 01:23 טוב אז אחרי שטריי ליילס הלך לריאל, נשארנו בלי אופציות מאוד מרשימות לעמדה 4. אז מה כן?
-
- קיבל.ה 6624 לייקים
בארסה מנסה להיפטר מהרננגומז, הוא לא רוצה לעזוב.רדנקו כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 13:20לי אין ספק שאודיאסי יהיה חלק מהסגל ליורוליג. אתה חייב 3 סנטרים בסגל לפחות מול חלק מהקבוצות. במיוחד כשאין לך באמת 4 בסגל.הוקיץ' כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 11:11 מלדאנוב יושאל, כנ"ל עמיאל ודולינסקי, סנדי כהן לא יהיה חלק מהסגל.
אבל בהתחשב במי שיש לנו בעמדה 4, לדעתי לא תהיה לנו ברירה אלא לשחק עם שני סנטרים בחמישיה חלק מהזמן.
בכל מקרה, לא יודע לגבי הרכבים עם שני סנטרים וכמה הם יהיו נפוצים. כרגע אני לא רואה את אודיאסי משחק יותר ממשהו כמו 5-10 דקות גג למשחק ביורוליג, ובליגה בכלל לא.
-
- קיבל.ה 1923 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3237 לייקים
צריך ללכת מראש עם אותם זרים לכל הליגה?
מודה לא ממש מכיר את החוק.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 605 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3543 לייקים
הזרים שיירשמו לליגה צריכים להיות הזרים הכי טובים שלנו עם חלוקת עמדות
- 7even
- קיבל.ה 3237 לייקים
השאלה היא אם צריך לתת 10 זרים בתחילת העונה שהם יהיו הזרים ביניהם מבצעים את הרוטציה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1923 לייקים
אתה יכול להתחיל עם חמישה גם.
במהלך כל העונה אתה יכול לרשום מקסימום עשרה זרים שונים
- מילפורד
- קיבל.ה 2734 לייקים
גם ביורוליג , בסופו של דבר לכל משחק יש לך 12 שחקנים בסגל.
אני מאמין שלקראת נובמבר נתייצב עם סגל של 16-17 שחקנים כי יותר מזה , משאיר שחקנים שלא באמת ישחקו והרבה מירמור (ובזבוז כסף).
בסופו של דבר הסגל יהיה משהו בכיוון של:
מדר, זיו, מיציץ, ג'ונס
טימור, בריאנט, בלייקני
פלטין, מלקולם, וויינרייט
גינת, בלייזר, קבוקלו
שגב, מוטלי, אוטורו
אם יגיע עוד 4 , זה לדעתי על חשבון ווינרייט , ונישארנו עם עוד חילוף של זר ספייר להמשך העונה.
יכול להיות שאחד מבין אניס או אודיאסי יכול להישאר (ואז אנחנו עם 17 שחקנים) , אבל לא רואה מצב ששניהם נשארים בשביל פירורי דקות.
אני מאמין שלקראת נובמבר נתייצב עם סגל של 16-17 שחקנים כי יותר מזה , משאיר שחקנים שלא באמת ישחקו והרבה מירמור (ובזבוז כסף).
מדר, זיו, מיציץ, ג'ונס
טימור, בריאנט, בלייקני
פלטין, מלקולם, וויינרייט
גינת, בלייזר, קבוקלו
שגב, מוטלי, אוטורו
אם יגיע עוד 4 , זה לדעתי על חשבון ווינרייט , ונישארנו עם עוד חילוף של זר ספייר להמשך העונה.
יכול להיות שאחד מבין אניס או אודיאסי יכול להישאר (ואז אנחנו עם 17 שחקנים) , אבל לא רואה מצב ששניהם נשארים בשביל פירורי דקות.
- 7even
- קיבל.ה 3237 לייקים
חייב להגיד שהרכז שנראה הכי טוב כרגע זה אניס.
אני בכלל לא בטוח שואסה הולך לשחק הרבה ברוב הליגה.
יישמר היטב למשחקים המכריעים והגדולים.
אני בכלל לא בטוח שואסה הולך לשחק הרבה ברוב הליגה.
יישמר היטב למשחקים המכריעים והגדולים.
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1792 לייקים
מסכים שלא יהיו נפוצים. אבל מצד שני אם תרשום רק את מוטלי ואוטורו ואולי את ברונו אז תומר והוא הם ה 4 היחידים שלך (ואולי איש) ומול קבוצות רבות ביורוליג זה פשוט לא מספיקהוקיץ' כתב:בארסה מנסה להיפטר מהרננגומז, הוא לא רוצה לעזוב.רדנקו כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 13:20לי אין ספק שאודיאסי יהיה חלק מהסגל ליורוליג. אתה חייב 3 סנטרים בסגל לפחות מול חלק מהקבוצות. במיוחד כשאין לך באמת 4 בסגל.הוקיץ' כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 11:11 מלדאנוב יושאל, כנ"ל עמיאל ודולינסקי, סנדי כהן לא יהיה חלק מהסגל.
בכל מקרה, לא יודע לגבי הרכבים עם שני סנטרים וכמה הם יהיו נפוצים. כרגע אני לא רואה את אודיאסי משחק יותר ממשהו כמו 5-10 דקות גג למשחק ביורוליג, ובליגה בכלל לא.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1792 לייקים
ביורוליג אתה יכול לרשום ברוסטר הכולל 16 שחקנים מקסימום (לא לכל משחק ששם מותר לרשום 12) בכל רגע נתון ועשרים שחקנים שונים מקסימום לאורך העונה.מילפורד כתב:גם ביורוליג , בסופו של דבר לכל משחק יש לך 12 שחקנים בסגל.
מדר, זיו, מיציץ, ג'ונס
טימור, בריאנט, בלייקני
פלטין, מלקולם, וויינרייט
גינת, בלייזר, קבוקלו
שגב, מוטלי, אוטורו
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2734 לייקים
רק מחזק את זה שעוד חודש בערך הסגל יצומצם.
- רדנקו
- קיבל.ה 1792 לייקים
לא מבין מה מביא אותך למסקנה הזו כשיש לך שחקנים שחתומים על חוזי עתק ורובם על חוזים ליותר מעונה אחת.
במיוחד כשאמרו שמרכיבים סגל רחב בגלל הנסיבות המיוחדות של העונה שבה יהיה צורך בטיסות רבות ולאור זאת יש חשש מפציעות.
במיוחד כשאמרו שמרכיבים סגל רחב בגלל הנסיבות המיוחדות של העונה שבה יהיה צורך בטיסות רבות ולאור זאת יש חשש מפציעות.
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
יש זרים שלא הגיעו לארץ ונשארו בסופיה כרגע?
-
- קיבל.ה 166 לייקים
מסכים איתך ב100% אניס נראה נהדר.
גם בתקופה שהיה פה מאד החזקתי ממנו תמיד סיפק תסחורה והיה מאד יציב.
אני הייתי רץ איתו כרגע עד שמיציץ וים יהיו עשירים ב100 אחוז.
- מילפורד
- קיבל.ה 2734 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2734 לייקים
מתמטיקה, מותר לרשום (לפי מה שאתה אמרת, אני לא מכיר את זה) 16 שחקנים בסגל הרחב מהם צריך לבחור 12 לכל משחק ומקסימום 20 במהלך השנה.
זה אומר שבתור התחלה ירשמו לא יותר מ17 , גג 18 כדי להשאיר מקום ל2-3 חילופים במהלך העונה , תמיד יש חילופים כאלה ולא רק אצלינו.
זה אומר , שיש שחקנים בסגל שלנו כרגע , שלא צפויים להירשם למשחקים , לא בארץ ולא ביורוליג.
אלו שחקנים ברמה גבוהה , שמרוויחים הרבה כסף והם לא באו כדי לא להירשם אפילו בסגל הרחב.
זה לא מצב בריא לא להם ולא לקבוצה , ולכן אני מעריך (בעיקר על סמך שנים עברו) שעד נובמבר עוד נראה קצת שינויים , בעיקר 2-3 שיחרורים ואולי עוד החתמה אחת ב4.
זה ברור שסנדי כהן ומלדנוב שבאו כשחקני אימונים יושאלו או ישוחררו מהקבוצה.
דולינסקי בטח גם יצא בהשאלה , אין לו מה לחפש בהפועל השנה לקריירה שלו.
עמיאל , אולי יכול להישאר להשלים סגל בליגה , אולי כרטיס כפול (עדיין קיים העניין הזה?).
יפתח זיו, גיא פלטין, עוז בלייזר ואיתי שגב שלא ממש ישחקו ביורוליג (אולי רק בגלל פציעות ו/או רוטציות להקל בנסיעות) קריטיים למטרות בליגה בארץ ולא ילכו לשום מקום.
ים מדר , בר טימור ותומר גינת , כישראלים המובילים שלנו , ברור שישחקו וכנראה בשתי המסגרות.
מיצייץ , ג'ונס, בלייקני, בריאנט, מלקולם, קבוקלו, אוטורו ומוטלי (כל עוד הוא פה) ירשמו ליורוליג בודאות , בליגה , יש מצב ש1-2 מהם לא ירשמו בהתחלה לאפשר גמישות בהמשך.
כבר הגענו ל11 שחקנים שבודאות ירשמו השנה ליורוליג ועוד ארבעת הישראלים המשלימים , זה 15.
מבין אניס, וויינרייט ואודיאסה , אני מעריך שלפחות אחד ישוחרר ואם יוחתם עוד 4 , אז ישוחרר עוד אחד מהם.
אגב, לקרוא לזה מסקנה? זה הערכות שלי , על בסיס אירועי עבר (אנגולה ובנטיל כדוגמאות האחרונות), ולא שום דבר מעבר לזה.