כנראה לא רוצה לבוא אלינו, אני די בטוח שהצענו לו חוזה, במיוחד שאין לנו מגן ימין אחד בסגל
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 164 לייקים
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
-
- קיבל.ה 2843 לייקים
אפשר את הבולגרי של לבסקי ב3 מיליון יורו
בקטנה
בקטנה
-
- קיבל.ה 43 לייקים
-
- קיבל.ה 224 לייקים
הפועל במו״מ עם שחקן- השחקן מחזיק בעוד אופציות, הדודה שלו אולי חוששת להגיע, הקבוצה לא קיבלה הצעה, הקבוצה דורשת מחיר גבוה יותר, לא בטוח קשה השחקן המתאים, אוהדי הקבוצה של השחקן מבקשים שלא יעזוב, המוכר במכולת מטיל וטו כי השחקן לא שילם את החוב.
כל קבוצה אחרת במו״מ- השחקן קרוב לסיכום, השחקן נחת בארץ לבדיקות, השחקן חתם.
למה זה כזה קשה אצלנוווווו
-
- קיבל.ה 143 לייקים
הסוכן שלו אמר ב5 באוויר (בצורה די מזלזלת אגב)
דרך אגב מי שראה את הראיון ,המלכודת שרז זהבי וצנצי בישלו לו על רוחנא פרייסלס
-
- קיבל.ה 1662 לייקים
בינתיים בקפריסין מצטטים את יוכין ש"הוא מזכיר את מסי" ושהפועל תעשה עליו רווח גדול מאוד בעתיד.
אין לי כוח כבר
אין לי כוח כבר

- לוסיאנו
- קיבל.ה 107 לייקים
כנראה שלא נדע כלום עד שייצא פוש של יאסו…
-
- קיבל.ה 2843 לייקים
רק בולגרים
עזבו מדינות אחרות עם כל ההדלפות והפוליטיקה
זה נגמר איתו
עזבו מדינות אחרות עם כל ההדלפות והפוליטיקה
זה נגמר איתו
- לוסיאנו
- קיבל.ה 107 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 554 לייקים
שאל מי שבחר בכינוי ״ואן גוך״ בגלל החיים הקלים שהיו לו וכי המציאות ברורה ובכלל לא מורכבת ממערבולות של צבעים ובעיות.ואן גוך כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 09:24 הפועל במו״מ עם שחקן- השחקן מחזיק בעוד אופציות, הדודה שלו אולי חוששת להגיע, הקבוצה לא קיבלה הצעה, הקבוצה דורשת מחיר גבוה יותר, לא בטוח קשה השחקן המתאים, אוהדי הקבוצה של השחקן מבקשים שלא יעזוב, המוכר במכולת מטיל וטו כי השחקן לא שילם את החוב.
-
- קיבל.ה 2585 לייקים
-
- קיבל.ה 2843 לייקים
זה אומנם עדי רובינשטיין עם האחוזי דיוק הנמוכים שלו, אבל פה לכאורה הוא מצוטט בכיר קפריסאי:
בשיחה עם גורם בכיר בכדורגל הקפריסאי שמכיר את הסכומים בליגה, נראה שמדובר בסכום גבוה למדי: "השחקן מרוויח באומוניה 110 אלף דולרים אחרי מענקים, אבל ההצעה של הפועל תל אביב גרמה לאומוניה להציע לו סכום שמתקרב אליה כי היא צריכה אותו לעונה הארוכה שלה".
העיתונאי כריסטוס אפוסטולידס, שמשדר את כל משחקי הקבוצה לטלוויזיה הקפריסאית, מסביר בשיחה עם "ישראל היום" את הסיטואציה: "כולם מתעסקים בסיפור הזה ביומיים האחרונים. אומוניה הייתה שמחה לשחרר אותו, רק שיש בעיה אחת. מכיוון שהיא רשמה אותו למשחקים שלה באירופה והעבירה את השם שלו לאופ"א, היא נתקלה בבעיה כי היא צריכה אותו עכשיו והוא כבר רשום.
"היא הגישה לו הצעה גבוהה יותר ממה שהוא מרוויח כדי שיישאר בקבוצה, ועכשיו היא מחכה לתשובה ממנו. אני לא יודע מה הסכום אבל מניח שקרוב לזה שהפועל הציעו. אם הוא יגיד שהוא הולך בכל מחיר, הוא יילך, זה תלוי בו ואף אחד לא יחזיק אותו בכח. זו לא הפעם הראשונה שהשחקן מביע עניין לעזוב את הקבוצה אבל בסוף הוא נשאר, אולי הפעם הזאת זה יהיה שונה. אנחנו דיווחנו לפני שבועיים שלושה שגראץ רוצים אותו, אבל ההצעה הכספית שלהם לא הייתה אפילו קרובה להצעה של הפועל תל אביב".
בשיחה עם גורם בכיר בכדורגל הקפריסאי שמכיר את הסכומים בליגה, נראה שמדובר בסכום גבוה למדי: "השחקן מרוויח באומוניה 110 אלף דולרים אחרי מענקים, אבל ההצעה של הפועל תל אביב גרמה לאומוניה להציע לו סכום שמתקרב אליה כי היא צריכה אותו לעונה הארוכה שלה".
העיתונאי כריסטוס אפוסטולידס, שמשדר את כל משחקי הקבוצה לטלוויזיה הקפריסאית, מסביר בשיחה עם "ישראל היום" את הסיטואציה: "כולם מתעסקים בסיפור הזה ביומיים האחרונים. אומוניה הייתה שמחה לשחרר אותו, רק שיש בעיה אחת. מכיוון שהיא רשמה אותו למשחקים שלה באירופה והעבירה את השם שלו לאופ"א, היא נתקלה בבעיה כי היא צריכה אותו עכשיו והוא כבר רשום.
"היא הגישה לו הצעה גבוהה יותר ממה שהוא מרוויח כדי שיישאר בקבוצה, ועכשיו היא מחכה לתשובה ממנו. אני לא יודע מה הסכום אבל מניח שקרוב לזה שהפועל הציעו. אם הוא יגיד שהוא הולך בכל מחיר, הוא יילך, זה תלוי בו ואף אחד לא יחזיק אותו בכח. זו לא הפעם הראשונה שהשחקן מביע עניין לעזוב את הקבוצה אבל בסוף הוא נשאר, אולי הפעם הזאת זה יהיה שונה. אנחנו דיווחנו לפני שבועיים שלושה שגראץ רוצים אותו, אבל ההצעה הכספית שלהם לא הייתה אפילו קרובה להצעה של הפועל תל אביב".
אם אני לא טועה,
חלון העברות בmls נסגר ביום ראשון שני
בנתיים נראה שאף קבוצה לא בדרך להחתים את דסה.
חלון העברות בmls נסגר ביום ראשון שני
בנתיים נראה שאף קבוצה לא בדרך להחתים את דסה.
-
- קיבל.ה 1662 לייקים
זה אחד העיתונאים הכי מקורבים למועדון ואין שום סיבה שהוא ימציא ציטוט שלו.dino כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 10:30 זה אומנם עדי רובינשטיין עם האחוזי דיוק הנמוכים שלו, אבל פה לכאורה הוא מצוטט בכיר קפריסאי:
-
- קיבל.ה 169 לייקים
נשמע גמור האמת.
נקמה של העיתונאים בחוסר ההדלפות ,
מבאס.
שיבקשו מקרייב שיביא לפה איזה חבר שלו מהנבחרת.
נקמה של העיתונאים בחוסר ההדלפות ,
מבאס.
שיבקשו מקרייב שיביא לפה איזה חבר שלו מהנבחרת.
-
- קיבל.ה 2843 לייקים
הפועל פשוט צריכה להגדיל הצעה בעיקר לשחקן עצמו.
ילד בן 22, יוכל לקנות cbr1000rr
ילד בן 22, יוכל לקנות cbr1000rr
- רדפוקס
- קיבל.ה 5566 לייקים
אם אומוניה יכולים להציע לו הצעה כספית שדומה למה שאנחנו הצענו אז הוא ישאר שם, אין קידום מקצועי עבורו בלהגיע להפועל אלא להפך.
השאלה היא אם הם יכולים ובמידה שלא האם הוא מעוניין לעזוב עכשיו בכל מחיר.
מכיוון שהדבר כבר מזמן לא בידיים שלנו אני מקווה מאוד שעושים מאמצים מירביים כדי להגיע למו״מ מתקדם עם אופציה נוספת לשחקן ל-10 (לדעתי לויזוס הוא האופציה האחרונה בבנק בשלב הזה) כי המחשבה של להעביר לפחות חצי עונה עם רן בנימין ב-10 מחרידה אותי.
בכל אופן הדובר של אומוניה טען לפני יומיים שלויזוס ישחק במשחק הליגה הקרוב שלהם, אין לכם מה לחכות בציפייה למחר ב-19 כאיזה מועד גורלי, מה שכן אם הוא לא ישחק זה יעיד שהסיפור שלו שם אולי נגמר.
מכיוון שהדבר כבר מזמן לא בידיים שלנו אני מקווה מאוד שעושים מאמצים מירביים כדי להגיע למו״מ מתקדם עם אופציה נוספת לשחקן ל-10 (לדעתי לויזוס הוא האופציה האחרונה בבנק בשלב הזה) כי המחשבה של להעביר לפחות חצי עונה עם רן בנימין ב-10 מחרידה אותי.
בכל אופן הדובר של אומוניה טען לפני יומיים שלויזוס ישחק במשחק הליגה הקרוב שלהם, אין לכם מה לחכות בציפייה למחר ב-19 כאיזה מועד גורלי, מה שכן אם הוא לא ישחק זה יעיד שהסיפור שלו שם אולי נגמר.
-
- קיבל.ה 1239 לייקים
קשה לי להאמין שהוא האופציה האחרונה, יותר סביר שהוא האופציה האחרונה שהיא לא התפשרותרדפוקס כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 10:57 אם אומוניה יכולים להציע לו הצעה כספית שדומה למה שאנחנו הצענו אז הוא ישאר שם, אין קידום מקצועי עבורו בלהגיע להפועל אלא להפך.
מקווה שהתוכנית מגירה לא תבאס יותר מידי, אני די השלמתי עם זה שהוא לא יגיע
-
- קיבל.ה 277 לייקים
הציעו קרוב אז שיעלו את ההצעה עוד. אם ב280 הוא מתלבט אז ב350 הוא יחתום.
אין זמן, זה המחיר להגיע לספטמבר עם עמדה קריטית לחיזוק.
אין זמן, זה המחיר להגיע לספטמבר עם עמדה קריטית לחיזוק.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מה שבטוח, אם זה לא סאגה - זה לא הפועל
לדעתי זה הקיץ הכי קשה שאני זוכר ברמה הרגשית
לדעתי זה הקיץ הכי קשה שאני זוכר ברמה הרגשית
-
- קיבל.ה 1417 לייקים
הוא לא בעמדה שאנחנו צריכים ויש פה הימור
לדעתי זה שחקן שאם אפשר אתה מביא גם אם הוא לא בול על העמדה
אבל 10 הוא לא
אבל 10 הוא לא
-
- קיבל.ה 277 לייקים
אני מסכים עם זה אבל אני מניח שאין לנו כל כך הרבה אופציות ל10.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 11:12 הוא לא בעמדה שאנחנו צריכים ויש פה הימור
אבל 10 הוא לא
אם כן, אז קדימה לאולטימטום.
-
- קיבל.ה 1417 לייקים
תשמע אנחנו עפים עליו פה על 900 אני באמת לא יודע איך הוא ואיפה החולשות שלו אבל כזה כוכב בגיל צעיר בשנת חוזה וההצעה הכי רצינית עליו היא מהפועל זה טיפה מוזרNARKOTIKA כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 11:18אני מסכים עם זה אבל אני מניח שאין לנו כל כך הרבה אופציות ל10.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 11:12 הוא לא בעמדה שאנחנו צריכים ויש פה הימור
אבל 10 הוא לא
- Sin Queso
- קיבל.ה 663 לייקים
בחור מתחיל עם בחורה יפה בפאב, הבחורה זורמת איתו ומחייכת. הבחור מתחיל לחשוב לעצמו למה בחורה כזאת יפה מחייכת אליי בטוח יש בה משהו דפוק.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 11:22תשמע אנחנו עפים עליו פה על 900 אני באמת לא יודע איך הוא ואיפה החולשות שלו אבל כזה כוכב בגיל צעיר בשנת חוזה וההצעה הכי רצינית עליו היא מהפועל זה טיפה מוזרNARKOTIKA כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 11:18אני מסכים עם זה אבל אני מניח שאין לנו כל כך הרבה אופציות ל10.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 11:12 הוא לא בעמדה שאנחנו צריכים ויש פה הימור
אבל 10 הוא לא
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
-
- קיבל.ה 277 לייקים
הוא בדרך כלל צודק.Sin Queso כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 11:32בחור מתחיל עם בחורה יפה בפאב, הבחורה זורמת איתו ומחייכת. הבחור מתחיל לחשוב לעצמו למה בחורה כזאת יפה מחייכת אליי בטוח יש בה משהו דפוק.אוגוסטוס היל כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 11:22תשמע אנחנו עפים עליו פה על 900 אני באמת לא יודע איך הוא ואיפה החולשות שלו אבל כזה כוכב בגיל צעיר בשנת חוזה וההצעה הכי רצינית עליו היא מהפועל זה טיפה מוזר
-
- קיבל.ה 460 לייקים
יש כישלון בנושא של הגעת 2 זרים , לא מצליחים לסגור את הסגל, לא מצליחים לסגור מו"מ, שחקן אחרי שחקן נופל, בנתיים נראה שיש בעיה בכל הקשור לניהול המקצועי.
-
- קיבל.ה 354 לייקים
-
- קיבל.ה 556 לייקים
נכתב גם ברוח הנאחס של כתבות סטייל צנציפר ויוכין, שעושים ממנו מסי לפני שהוא בכלל עלה על המטוס.
אבל כן, צייצן קפריסאי או עיתונאי ישראלי שמפיצים ידיעות כאלו בד"כ שואפים שהמעברים לא יקרו, בדיוק כמו במקרה הזה, במקרה ג'אבר, ועוד. זה כמובן חלק ממו"מ, אבל זה החלק שהורס את המו"מ.
-
- קיבל.ה 255 לייקים
ממה שאני מבין, כרגע זה fine tuning של כסף ושכנועים מכל הכיוונים, שאצלנו מוכנים לשלם.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
-
- קיבל.ה 2843 לייקים
ככל שיצא ויתפתח שם סיפור מהעיסקה הזו שם בקפריסין, יהיה קשה לשכנע, כי יופעלו גם לחצים נגדיים ומדובר בילד(ילד ילד, לא בן 30 כמו קוקו)
צריך לגמור את זה לפני.
צריך לגמור את זה לפני.
-
- קיבל.ה 255 לייקים
להבדיל מקוקו, שלא סגר אצלנו באף שלב והיו שכנועים קדחתניים סביב המצב בארץ, לוזיו רוצה לבוא לארץ וסגר את כל התנאים אצלנו.
-
- קיבל.ה 17 לייקים
ספרא יכול להתמודד די בקלות מול ההצעה הנגדית של אומוניה.
כידוע התאמתו מדאידה:
1 יש גם את הצד שלו. מה יש לו לחפש בעמדה לא מוכרת.
2 רק שלא יפריע לטוריאל. אם יתברר שאינו ה-10 שבונים עליו.
3 האם עשו סקאוטינג מעמיק כנדרש במקרה שחקן שמחליף עמדה.
בקיצור יש תרופות מול אומוניה. אבל, יש גם בעיות.
כידוע התאמתו מדאידה:
1 יש גם את הצד שלו. מה יש לו לחפש בעמדה לא מוכרת.
2 רק שלא יפריע לטוריאל. אם יתברר שאינו ה-10 שבונים עליו.
3 האם עשו סקאוטינג מעמיק כנדרש במקרה שחקן שמחליף עמדה.
בקיצור יש תרופות מול אומוניה. אבל, יש גם בעיות.
-
- קיבל.ה 136 לייקים
זוכרים את הימים שקיווינו לקחת את גביע הטוטו בשביל מיליון שקל ?
פרופורציות.
פרופורציות.