Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אה אוקיי, אז בוא נבחר לפי קריטריון אחד שהוא גם הכי דבילילירון האדום כתב: ↑23 יולי 2021, 20:29 אחד הקריטריונים לבחירת קפטן גם אמור להיות זיקה למועדון
לא חושב שזה קשור. הוא פשוט מאוד מוערך במועדון
אמת לאמיתהjonati כתב:רק בן ביטון, אין אף אחד אחר שאמור להיות, אייבינדר מנהיג אבל לא צריך להיות קפטן, אליאס לא קשור לעניין ומי שחושב שגוטליב צריך להיות קפטן צריך לבדוק את עצמו טוב טוב.
אני מניח שבגלל שביטון פצוע ועדיין לא משחק אז אייבינדר קפטן כרגע
אתה מודע לכמות הקפטנים שלא גדלו בהפועל שהיו ב-15 שנים האחרונות מאז אבוקסיס ?לירון האדום כתב: ↑25 יולי 2021, 10:28רק שיוסי בניגוד לאינדבינדר גדל בהפועל
נראה לי אתה מתכוון לניקוליץ.
מבחינתי אין לזה קשר לזה שהוא גדל בהפועל או לאבני12 כתב: ↑25 יולי 2021, 10:56אתה מודע לכמות הקפטנים שלא גדלו בהפועל שהיו ב-15 שנים האחרונות מאז אבוקסיס ?לירון האדום כתב: ↑25 יולי 2021, 10:28רק שיוסי בניגוד לאינדבינדר גדל בהפועלבני12 כתב:
אם אבוקסיס היה קפטן, כל אחד יכול.
באדיר היה אחד הקפטנים הכי אהובים בהפועל. הזיז לך שהוא לא גדל בקבוצה ?
אני אני אומר אותו דבר על כך שהוא שולי שמעדיפים לתת לשחקן בן 22 שלא מראה שום איכויות של קפטן, או מעבר לשאר, לא בשום אספקט, רק כי הוא בן הפועל(ואגב, גם ראינו שחלק מאלו שגדלים בהפועל, יש להם נאמנות אפס)כרובית כתב: ↑25 יולי 2021, 12:17מבחינתי אין לזה קשר לזה שהוא גדל בהפועל או לאבני12 כתב: ↑25 יולי 2021, 10:56אתה מודע לכמות הקפטנים שלא גדלו בהפועל שהיו ב-15 שנים האחרונות מאז אבוקסיס ?לירון האדום כתב: ↑25 יולי 2021, 10:28 רק שיוסי בניגוד לאינדבינדר גדל בהפועל
איינבינדר עד לפני שניה וחצי לא אהב את המועדון, נכון שבימינו זה כבר לא ממש רלוונטי אבל בכל זאת, הוא הגיע להפועל כי לא הייתה לו ממש ברירה, סבירות גבוהה שהאופציה השניה שלו הייתה פרישה
אם יש פה שחקנים שטיפה יותר מזוהים עם המועדון אז אני מעדיפה אותם על פני איינבינדר, ללא קשר אם גדלו במועדון או לא גדלו במועדון
הזכירו פה את פינטלי שהיה קפטן וגם אז זה הפריע לי, סרט הקפטן הפך לאיזה משהו כזה שולי בכדורגל כל אחד שנותן איזה משחק טוב או משחק לחימה כמו שאנשים פה אוהבים מגיע לו להיות קפטן, מבחינתי יש לזה עדיין משמעות וזה מאוד מפריע, לא יכולה להסביר למה אבל כזו אני....
כן, אני מודע.בני12 כתב: ↑25 יולי 2021, 10:56אתה מודע לכמות הקפטנים שלא גדלו בהפועל שהיו ב-15 שנים האחרונות מאז אבוקסיס ?לירון האדום כתב: ↑25 יולי 2021, 10:28רק שיוסי בניגוד לאינדבינדר גדל בהפועלבני12 כתב:
אם אבוקסיס היה קפטן, כל אחד יכול.
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה זו מדינה חופשית, אני כן חושבת שאליאס מתאים להיות קפטן, מסכימה שיש כאלה שגדלו במועדון ואין להם נאמנות ולכן אמרתי שזה לא חייב להיות מישהו שגדל במועדון אלא לפחות מישהו שמזוהה עם המועדון, מישהו שנמצא פה קצת יותר מדקה, מישהו שלא היה קפטן של בית"ר לפני דקה וחציdino כתב: ↑25 יולי 2021, 12:40אני אני אומר אותו דבר על כך שהוא שולי שמעדיפים לתת לשחקן בן 22 שלא מראה שום איכויות של קפטן, או מעבר לשאר, לא בשום אספקט, רק כי הוא בן הפועל(ואגב, גם ראינו שחלק מאלו שגדלים בהפועל, יש להם נאמנות אפס)כרובית כתב: ↑25 יולי 2021, 12:17מבחינתי אין לזה קשר לזה שהוא גדל בהפועל או לא
איינבינדר עד לפני שניה וחצי לא אהב את המועדון, נכון שבימינו זה כבר לא ממש רלוונטי אבל בכל זאת, הוא הגיע להפועל כי לא הייתה לו ממש ברירה, סבירות גבוהה שהאופציה השניה שלו הייתה פרישה
אם יש פה שחקנים שטיפה יותר מזוהים עם המועדון אז אני מעדיפה אותם על פני איינבינדר, ללא קשר אם גדלו במועדון או לא גדלו במועדון
הזכירו פה את פינטלי שהיה קפטן וגם אז זה הפריע לי, סרט הקפטן הפך לאיזה משהו כזה שולי בכדורגל כל אחד שנותן איזה משחק טוב או משחק לחימה כמו שאנשים פה אוהבים מגיע לו להיות קפטן, מבחינתי יש לזה עדיין משמעות וזה מאוד מפריע, לא יכולה להסביר למה אבל כזו אני....
השאלה מה זה קפטן בשבילך
כל מילה של כרוביתכרובית כתב:אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה זו מדינה חופשית, אני כן חושבת שאליאס מתאים להיות קפטן, מסכימה שיש כאלה שגדלו במועדון ואין להם נאמנות ולכן אמרתי שזה לא חייב להיות מישהו שגדל במועדון אלא לפחות מישהו שמזוהה עם המועדון, מישהו שנמצא פה קצת יותר מדקה, מישהו שלא היה קפטן של בית"ר לפני דקה וחציdino כתב: ↑25 יולי 2021, 12:40אני אני אומר אותו דבר על כך שהוא שולי שמעדיפים לתת לשחקן בן 22 שלא מראה שום איכויות של קפטן, או מעבר לשאר, לא בשום אספקט, רק כי הוא בן הפועל(ואגב, גם ראינו שחלק מאלו שגדלים בהפועל, יש להם נאמנות אפס)כרובית כתב: ↑25 יולי 2021, 12:17 מבחינתי אין לזה קשר לזה שהוא גדל בהפועל או לא
השאלה מה זה קפטן בשבילך
לי מאוד מאוד מפריע שאיינבינדר קפטן