נגיד והיה (נעזוב את יהיה כרגע) אולם אחר בתל אביב שהוא לא יד אליהו שיכול להכיל מעל 5,000 אוהדים, אם היינו משחקים בו זה היה בסדר?
אז לא היינו ״מכבי״?
כלומר מה שעושה אותנו ״מכבי״ פתאום זה שאנחנו משחקים ביד אליהו?
כמו שנאמר פה הרבה, העניין כאן הוא איבוד השליטה, אני לא מזלזל בתחושה שדבר כזה גורם , אבל זה שהיום השליטה היא בידיים של בעלים פרטי ולא בידיים של הקהל (לאו דוקא מצב בעייתי לדעתי) זה לא הופך אותנו פתאום למכבי.
אם כבר, מה שהופך אותנו ל״מכבי״ זה שיש אוהדים שמרגישים עצמם יותר חשובים מהקבוצה (לטעמי).
עופר ינאי
-
- קיבל.ה 282 לייקים
הוא מושיט יד רק בקצה של היד יש נבוטלירון האדום כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:11להגיש תביעה אישית נגד האוהדים זה להושיט יד?Giovanni Giorgio כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 09:41 עופר ינאי יצור מהתחת אבל הוא באמת רוצה לבנות פה קבוצה גדולה ובאמת עושה צעדים לכך
האולטראס מלאים בעצמם, חיים בסרט שהם המועדון וחווים שגעון גדלות על סטראודים אבל הם באמת הצבע והאנרגיה של המועדון, הם היו שם במתנ״סים עוד שעופר היה בא בימי חמישי ליד אליהו
ב2 הצדדים יש רע וב2 הצדדים יש טוב וכל מי שבוחר צד מסתכל רק על הדברים הרעים של הצד השני
הדבר היחיד שאני יכול להגיד כמי שמסתכל על הסיטואציה מבחוץ (מודה, אני לא אוהד הכדורסל מספר 1) היא שעופר כן מנסה להושיט יד והאולטראס בכלל לא
וכל העניין עם יד אליהו הוא לא פתיר, עופר טעה שהוא בכלל קשר את בניית האולם החדש למעבר ליד אליהו
פשוט אין פיתרון אחר, הפועל יכולה לשחק רק ביד אליהו עד שיבנה אולם חדש
להוציא הודעות לתקשורת כאילו יש חשש שהם יגיעו למשחק ויעשו בלגן זה להושיט יד?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1691 לייקים
אז תבחר אם ללחוץ את היד או לקבל מהנבוט.ההוא מפעם כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:21הוא מושיט יד רק בקצה של היד יש נבוטלירון האדום כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:11להגיש תביעה אישית נגד האוהדים זה להושיט יד?Giovanni Giorgio כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 09:41 עופר ינאי יצור מהתחת אבל הוא באמת רוצה לבנות פה קבוצה גדולה ובאמת עושה צעדים לכך
האולטראס מלאים בעצמם, חיים בסרט שהם המועדון וחווים שגעון גדלות על סטראודים אבל הם באמת הצבע והאנרגיה של המועדון, הם היו שם במתנ״סים עוד שעופר היה בא בימי חמישי ליד אליהו
ב2 הצדדים יש רע וב2 הצדדים יש טוב וכל מי שבוחר צד מסתכל רק על הדברים הרעים של הצד השני
הדבר היחיד שאני יכול להגיד כמי שמסתכל על הסיטואציה מבחוץ (מודה, אני לא אוהד הכדורסל מספר 1) היא שעופר כן מנסה להושיט יד והאולטראס בכלל לא
וכל העניין עם יד אליהו הוא לא פתיר, עופר טעה שהוא בכלל קשר את בניית האולם החדש למעבר ליד אליהו
פשוט אין פיתרון אחר, הפועל יכולה לשחק רק ביד אליהו עד שיבנה אולם חדש
לצערי ברב שני הצדדים מעדיפים להיפגש עם הנבוט ולא עם היד המושטת.
-
- קיבל.ה 282 לייקים
אני לא צד, אני ראיתי מההתחלה שזה הולך לכיוון של מכבי ( על סטרואידים ) באדום.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:38אז תבחר אם ללחוץ את היד או לקבל מהנבוט.ההוא מפעם כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:21הוא מושיט יד רק בקצה של היד יש נבוטלירון האדום כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 10:11
להגיש תביעה אישית נגד האוהדים זה להושיט יד?
אני מעולם לא קידשתי את העקרונות של כת הרל"מ וגם לא נוהג לשקר את עצמי כמו חלק מהחברים פה
לכן הבעיה שלי עם מכבי באדום הרבה פחותה ממה שיש לרבים אחרים
כמובן שכמו כולם גם לי יש דברים שיש לי עליהם ביקורת לדוגמא הפועל סופיה מפריעה לי יותר מאשר המשחקים ביד המנורה.
מצד שני קבוצה זה עד המוות וזה סוג של חתונה אז אני מתנהג כמו בחיי הנישואין עושה מה שעומרי לי. עם זאת ופה ושם אני מעיז להתלונן בשקט לחברה.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
במצב הנוכחי שאסור לארח יורוליג בישראל, איך אתה חושב שנכון להתנהל? גם לי יותר חשובה הליגה, אבל אני לא רואה פיתרון יותר טוב ממה שמסתמן שיהיה פה (כל הישראלים, מיציץ' מוטלי ועוד ישחקו בליגה)ההוא מפעם כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 15:46אני לא צד, אני ראיתי מההתחלה שזה הולך לכיוון של מכבי ( על סטרואידים ) באדום.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:38אז תבחר אם ללחוץ את היד או לקבל מהנבוט.
אני מעולם לא קידשתי את העקרונות של כת הרל"מ וגם לא נוהג לשקר את עצמי כמו חלק מהחברים פה
לכן הבעיה שלי עם מכבי באדום הרבה פחותה ממה שיש לרבים אחרים
כמובן שכמו כולם גם לי יש דברים שיש לי עליהם ביקורת לדוגמא הפועל סופיה מפריעה לי יותר מאשר המשחקים ביד המנורה.
מצד שני קבוצה זה עד המוות וזה סוג של חתונה אז אני מתנהג כמו בחיי הנישואין עושה מה שעומרי לי. עם זאת ופה ושם אני מעיז להתלונן בשקט לחברה.
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
-
- קיבל.ה 48 לייקים
אם עופר היה עומד בהבטחה ובמהלך השנה האחרונה היה מקדם אופציה ריאלית לאולם ביתי, הגוש המתנגד לעופר היה קטן משמעותית.מילפורד כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:18 נגיד והיה (נעזוב את יהיה כרגע) אולם אחר בתל אביב שהוא לא יד אליהו שיכול להכיל מעל 5,000 אוהדים, אם היינו משחקים בו זה היה בסדר?
אז לא היינו ״מכבי״?
כמו שנאמר פה הרבה, העניין כאן הוא איבוד השליטה, אני לא מזלזל בתחושה שדבר כזה גורם , אבל זה שהיום השליטה היא בידיים של בעלים פרטי ולא בידיים של הקהל (לאו דוקא מצב בעייתי לדעתי) זה לא הופך אותנו פתאום למכבי.
אם כבר, מה שהופך אותנו ל״מכבי״ זה שיש אוהדים שמרגישים עצמם יותר חשובים מהקבוצה (לטעמי).
העניין הוא לא רק ״יד אליהו״, העניין הוא אולם ביתי להפועל תל אביב ועמידה בהבטחות של בעל הבית.
כשלאוויר נזרקים רעיונות על אולם ענק עם 20,000 מושבים, אני ועוד רבים מבינים שאין כוונה לקיים ומדובר רק בעוד ספין ונסיון למסמס ולהרויח זמן.
עופר ידע מראש שמדובר בפרויקט בנייה מורכב ושהוא תלוי בלוח הזמנים של העירייה ושל גורמים נוספים ובכל זאת פיזר הבטחות.
שנה שלמה בוזבזה בלי מילימטר התקדמות!
-
- קיבל.ה 101 לייקים
שנתיים-שלוש וחוזרים.Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:41אם עופר היה עומד בהבטחה ובמהלך השנה האחרונה היה מקדם אופציה ריאלית לאולם ביתי, הגוש המתנגד לעופר היה קטן משמעותית.מילפורד כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:18 נגיד והיה (נעזוב את יהיה כרגע) אולם אחר בתל אביב שהוא לא יד אליהו שיכול להכיל מעל 5,000 אוהדים, אם היינו משחקים בו זה היה בסדר?
אז לא היינו ״מכבי״?
העניין הוא לא רק ״יד אליהו״, העניין הוא אולם ביתי להפועל תל אביב ועמידה בהבטחות של בעל הבית.
כשלאוויר נזרקים רעיונות על אולם ענק עם 20,000 מושבים, אני ועוד רבים מבינים שאין כוונה לקיים ומדובר רק בעוד ספין ונסיון למסמס ולהרויח זמן.
עופר ידע מראש שמדובר בפרויקט בנייה מורכב ושהוא תלוי בלוח הזמנים של העירייה ושל גורמים נוספים ובכל זאת פיזר הבטחות.
-
- קיבל.ה 1691 לייקים
מה זה לקדם אופציה חלופית? עופר התחייב לעיריה עם הקול הקורא שבנתיים תקוע לא בגללוPraškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:41אם עופר היה עומד בהבטחה ובמהלך השנה האחרונה היה מקדם אופציה ריאלית לאולם ביתי, הגוש המתנגד לעופר היה קטן משמעותית.מילפורד כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:18 נגיד והיה (נעזוב את יהיה כרגע) אולם אחר בתל אביב שהוא לא יד אליהו שיכול להכיל מעל 5,000 אוהדים, אם היינו משחקים בו זה היה בסדר?
אז לא היינו ״מכבי״?
-
- קיבל.ה 101 לייקים
לא לא, הקול הקורא כבר לא רלוונטי כי המספרים עלו מעשר ל16 ומ16 ל20 וניראה עד לאן נגיע. האולם שמדובר עליו בימינו אנו כבר לא נמצא תחת הקול הקורא.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:54מה זה לקדם אופציה חלופית? עופר התחייב לעיריה עם הקול הקורא שבנתיים תקוע לא בגללוPraškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:41אם עופר היה עומד בהבטחה ובמהלך השנה האחרונה היה מקדם אופציה ריאלית לאולם ביתי, הגוש המתנגד לעופר היה קטן משמעותית.מילפורד כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:18 נגיד והיה (נעזוב את יהיה כרגע) אולם אחר בתל אביב שהוא לא יד אליהו שיכול להכיל מעל 5,000 אוהדים, אם היינו משחקים בו זה היה בסדר?
אז לא היינו ״מכבי״?
-
- קיבל.ה 1691 לייקים
נכון, אבל עופר התחייב להעיריה להשקעה בהתאם במידה ומגדילים את האולם.למה זה טוב כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:58לא לא, הקול הקורא כבר לא רלוונטי כי המספרים עלו מעשר ל16 ומ16 ל20 וניראה עד לאן נגיע. האולם שמדובר עליו בימינו אנו כבר לא נמצא תחת הקול הקורא.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:54מה זה לקדם אופציה חלופית? עופר התחייב לעיריה עם הקול הקורא שבנתיים תקוע לא בגללוPraškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:41 אם עופר היה עומד בהבטחה ובמהלך השנה האחרונה היה מקדם אופציה ריאלית לאולם ביתי, הגוש המתנגד לעופר היה קטן משמעותית.
עכשיו זה בידיים של העיריה....
-
- קיבל.ה 101 לייקים
אה עופר התחייב. אז בטוח זה יקרה.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:59נכון, אבל עופר התחייב להעיריה להשקעה בהתאם במידה ומגדילים את האולם.למה זה טוב כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:58לא לא, הקול הקורא כבר לא רלוונטי כי המספרים עלו מעשר ל16 ומ16 ל20 וניראה עד לאן נגיע. האולם שמדובר עליו בימינו אנו כבר לא נמצא תחת הקול הקורא.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:54
מה זה לקדם אופציה חלופית? עופר התחייב לעיריה עם הקול הקורא שבנתיים תקוע לא בגללו
-
- קיבל.ה 48 לייקים
נו, באמת. עופר הגה את הרעיון של אולם עם 20,000 מושבים. הוא תקע את הפרויקט ולא אף אחד אחר.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:54מה זה לקדם אופציה חלופית? עופר התחייב לעיריה עם הקול הקורא שבנתיים תקוע לא בגללוPraškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:41אם עופר היה עומד בהבטחה ובמהלך השנה האחרונה היה מקדם אופציה ריאלית לאולם ביתי, הגוש המתנגד לעופר היה קטן משמעותית.מילפורד כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:18 נגיד והיה (נעזוב את יהיה כרגע) אולם אחר בתל אביב שהוא לא יד אליהו שיכול להכיל מעל 5,000 אוהדים, אם היינו משחקים בו זה היה בסדר?
אז לא היינו ״מכבי״?
מזמן כבר היה צריך לקדם פרויקט שיפוץ לדרייב אין ולפעול להגדלת התכולה הקיימת ולא לחפש כל מיני ״אטרקציות״ בלוד, רמת השרון ועוד.
-
- קיבל.ה 1691 לייקים
א. אני לא מאמין שאני עונה לך ברצינות אבל אני נותן לך סיכוי להתדיין כמו אדם בוגר...למה זה טוב כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:03אה עופר התחייב. אז בטוח זה יקרה.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:59נכון, אבל עופר התחייב להעיריה להשקעה בהתאם במידה ומגדילים את האולם.למה זה טוב כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:58
לא לא, הקול הקורא כבר לא רלוונטי כי המספרים עלו מעשר ל16 ומ16 ל20 וניראה עד לאן נגיע. האולם שמדובר עליו בימינו אנו כבר לא נמצא תחת הקול הקורא.
ב. זה שעופר התחייב להשקיע X כסף בבניית אולם לא אומר שהדבר יקרה אבל זה כן מעיד על נכונות שלו להקיע כסף. אבל כסף זה לא הכל בחיים ובטח לא בפרויקטים שעולים כמה מאות מליונים, ומושקע בהם לא מעט כסף ציבורי.
ג. אישית אני חושב שהיה נכון לרוץ על ה 10000 ולהתכונן לבניית אולם נוסף אפילו ברמה"ש כמו שדובר בהתחלה, הצעתי גם לעופר איך להתחיל בהריסות כבר עכשיו מבלי שיהיה תוכניות סגורות ומאושרות לאולם אבל הוא החליט לא לקבל את הצעתי.
ד. ב2028 אמורה להיות מוכנה ארנה של כ9000 צופים להבנתי בצפון מזרח ראשון (לכיוון בית דגן) החודש אמור להיבחר קבלן זוכה וחודש הבא מתחילים בעבודות... אז יהיה עוד אולם גדול במרכז לשחק בו.
-
- קיבל.ה 1691 לייקים
א. לא יודע כמה עופר הגה את הרעיון לעיריית תל אביב. הוא ביקש ושילם לאדריכל שיגדיל מ 7 ל 10. כן, הוא רוצה אולם של 20 גם אבל זה לא היה אמור להיות על חשבון הדרייב אין.Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:04נו, באמת. עופר הגה את הרעיון של אולם עם 20,000 מושבים. הוא תקע את הפרויקט ולא אף אחד אחר.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:54מה זה לקדם אופציה חלופית? עופר התחייב לעיריה עם הקול הקורא שבנתיים תקוע לא בגללוPraškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:41 אם עופר היה עומד בהבטחה ובמהלך השנה האחרונה היה מקדם אופציה ריאלית לאולם ביתי, הגוש המתנגד לעופר היה קטן משמעותית.
מזמן כבר היה צריך לקדם פרויקט שיפוץ לדרייב אין ולפעול להגדלת התכולה הקיימת ולא לחפש כל מיני ״אטרקציות״ בלוד, רמת השרון ועוד.
ב. אם העיריה היתה רוצה ניתן עכשיו לצאת למכרז זה מגרש עירוני עם התחייבות של בעל הון חתת רבע מליארד, אם זה רצון העיריה היא מקדמת את הנושא, כנראה שהעיריה רוצה משהו אחר.
ג. האמירה שלך שעופר תוקע את השיפוץ לדעתי נובעת מזה שאתה פשוט לא חלק מענף / אירוע. ופשוט מדקלם סיסמאות.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
עופר התחייב לכל מיני דברים, לכל מיני אנשים ולא עמד בהם. לא אחת פיזר הבטחות שלא התממשו. יכול להיות שכאן הוא באמת מעוניין לשים את הכסף אבל בסוף הגדלה של תוכניות האולם לא גוררת רק הגדלה של כמות הכסף שהוא מכניס לבנייה אלה גם את ההוצאות של העירייה. אי אפשר לשים את זה רק על העירייה כי הוא זה שגורם למצב שהתכנית המקורית כבר לא רלוונטית.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:15א. אני לא מאמין שאני עונה לך ברצינות אבל אני נותן לך סיכוי להתדיין כמו אדם בוגר...למה זה טוב כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:03אה עופר התחייב. אז בטוח זה יקרה.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:59
נכון, אבל עופר התחייב להעיריה להשקעה בהתאם במידה ומגדילים את האולם.
ב. זה שעופר התחייב להשקיע X כסף בבניית אולם לא אומר שהדבר יקרה אבל זה כן מעיד על נכונות שלו להקיע כסף. אבל כסף זה לא הכל בחיים ובטח לא בפרויקטים שעולים כמה מאות מליונים, ומושקע בהם לא מעט כסף ציבורי.
ג. אישית אני חושב שהיה נכון לרוץ על ה 10000 ולהתכונן לבניית אולם נוסף אפילו ברמה"ש כמו שדובר בהתחלה, הצעתי גם לעופר איך להתחיל בהריסות כבר עכשיו מבלי שיהיה תוכניות סגורות ומאושרות לאולם אבל הוא החליט לא לקבל את הצעתי.
ד. ב2028 אמורה להיות מוכנה ארנה של כ9000 צופים להבנתי בצפון מזרח ראשון (לכיוון בית דגן) החודש אמור להיבחר קבלן זוכה וחודש הבא מתחילים בעבודות... אז יהיה עוד אולם גדול במרכז לשחק בו.
-
- קיבל.ה 48 לייקים
עיריית תל אביב לא הבטיחה לי כלום ואין לי שום דיבור איתה.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:19א. לא יודע כמה עופר הגה את הרעיון לעיריית תל אביב. הוא ביקש ושילם לאדריכל שיגדיל מ 7 ל 10. כן, הוא רוצה אולם של 20 גם אבל זה לא היה אמור להיות על חשבון הדרייב אין.Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:04נו, באמת. עופר הגה את הרעיון של אולם עם 20,000 מושבים. הוא תקע את הפרויקט ולא אף אחד אחר.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:54
מה זה לקדם אופציה חלופית? עופר התחייב לעיריה עם הקול הקורא שבנתיים תקוע לא בגללו
ב. אם העיריה היתה רוצה ניתן עכשיו לצאת למכרז זה מגרש עירוני עם התחייבות של בעל הון חתת רבע מליארד, אם זה רצון העיריה היא מקדמת את הנושא, כנראה שהעיריה רוצה משהו אחר.
ג. האמירה שלך שעופר תוקע את השיפוץ לדעתי נובעת מזה שאתה פשוט לא חלק מענף / אירוע. ופשוט מדקלם סיסמאות.
בעל הבית הבטיח לקדם הקמה/שיפוץ של האולם הביתי והוא צריך לעמוד בהבטחה שלו ולא לזרוק אחריות.
אחד מחברי הדירקטוריון (שמעון אמסלם) אמר בעת המעבר ליד אליהו שנחזור לאולם הביתי תוך שנתיים-שלוש.
בעל הבית עופר ינאי וחבר הדירקטוריון שמעון אמסלם הם הכתובת היחידה לתלונות.
-
- קיבל.ה 1691 לייקים
אז אני שוב שואל מה זה לקדם הקמה / שיפוץ? להיפגש עם העיריה שהיא היזם פעם בחודש ולדרוש קידום של הבניה זה נחשב? ופעמים בחודש? והאם אני לא הופך שולחן אלא מדבר יפה ומנסה להשיג יותר למען הקבוצה זה נחשב? אני שואל באמת כי אין לי מושג. גם אין לי יושג מה מבוצע אם בכלל אבל לתחושתי גם לך אין...Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:26עיריית תל אביב לא הבטיחה לי כלום ואין לי שום דיבור איתה.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:19א. לא יודע כמה עופר הגה את הרעיון לעיריית תל אביב. הוא ביקש ושילם לאדריכל שיגדיל מ 7 ל 10. כן, הוא רוצה אולם של 20 גם אבל זה לא היה אמור להיות על חשבון הדרייב אין.Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:04 נו, באמת. עופר הגה את הרעיון של אולם עם 20,000 מושבים. הוא תקע את הפרויקט ולא אף אחד אחר.
בעל הבית הבטיח לקדם הקמה/שיפוץ של האולם הביתי והוא צריך לעמוד בהבטחה שלו ולא להעביר אחריות.
אחד מחברי הדירקטוריון (שמעון אמסלם) אמר בעת המעבר ליד אליהו שנחזור לאולם הביתי תוך שנתיים-שלוש.
הטענה של אבל הוא הבטיח זה טענה ברמה של הילדה שלי בת ה 7 שאמרתי שנלך הערב לגן שעשועים. זה נחמד, באמת אני חולה עליה אבל זה לא רציני ולא ככה מתנהל העולם.
-
- קיבל.ה 1691 לייקים
עופר ניגש למכרז לפיו מקימים אולם של 10000 והוא ממן אותו ב 250 מליון. העיריה יכולה לקדם את הנושא בהתאם להסכם מול עופר. היא בוחרת לא כי היא מנסה להטיב את האולם לרצונותיה בדיוק כמו שעופר מנסה להטיב את העיסקה לצרכיו. אבל העיריב היא היזם והכח הוא בעיקר אצלה.למה זה טוב כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:23עופר התחייב לכל מיני דברים, לכל מיני אנשים ולא עמד בהם. לא אחת פיזר הבטחות שלא התממשו. יכול להיות שכאן הוא באמת מעוניין לשים את הכסף אבל בסוף הגדלה של תוכניות האולם לא גוררת רק הגדלה של כמות הכסף שהוא מכניס לבנייה אלה גם את ההוצאות של העירייה. אי אפשר לשים את זה רק על העירייה כי הוא זה שגורם למצב שהתכנית המקורית כבר לא רלוונטית.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:15א. אני לא מאמין שאני עונה לך ברצינות אבל אני נותן לך סיכוי להתדיין כמו אדם בוגר...
דר"א לפני כחודש ניסיתי לחפש במידע ההנדסי של עריית תל אביב מידע על שיפוץ / החלטות ועדה וחא מצאתי. זה נטו עריה ובכלל לא קשור לעופר שהוא הממן.
-
- קיבל.ה 48 לייקים
ברור שלא ככה מתנהל העולם.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:30אז אני שוב שואל מה זה לקדם הקמה / שיפוץ? להיפגש עם העיריה שהיא היזם פעם בחודש ולדרוש קידום של הבניה זה נחשב? ופעמים בחודש? והאם אני לא הופך שולחן אלא מדבר יפה ומנסה להשיג יותר למען הקבוצה זה נחשב? אני שואל באמת כי אין לי מושג. גם אין לי יושג מה מבוצע אם בכלל אבל לתחושתי גם לך אין...Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:26עיריית תל אביב לא הבטיחה לי כלום ואין לי שום דיבור איתה.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:19
א. לא יודע כמה עופר הגה את הרעיון לעיריית תל אביב. הוא ביקש ושילם לאדריכל שיגדיל מ 7 ל 10. כן, הוא רוצה אולם של 20 גם אבל זה לא היה אמור להיות על חשבון הדרייב אין.
בעל הבית הבטיח לקדם הקמה/שיפוץ של האולם הביתי והוא צריך לעמוד בהבטחה שלו ולא להעביר אחריות.
הטענה של אבל הוא הבטיח זה טענה ברמה של הילדה שלי בת ה 7 שאמרתי שנלך הערב לגן שעשועים. זה נחמד, באמת אני חולה עליה אבל זה לא רציני ולא ככה מתנהל העולם.
העולם מנוהל ע״י שרלטנים שזורקים הבטחות לאוויר וכשמגיעים לשלב הביצוע יש להם תירוצים מכאן ועד הודעה חדשה.
אם אתה לא מסוגל לעמוד בהתחייבות , אל תבטיח. ואם הבטחת ואתה לא מסוגל לקיים, תהיה גבר, לא ילדה בת 7 שמתחבאת מאחור (משתמש בטרמינולוגיה שלך, אולי תבין)
-
- קיבל.ה 1691 לייקים
אבל הוא עדין אומר שהוא רוצה להשקיע לבניית אולם... הוא לרגע לא חזר בו מההבטחה הזאת.Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:45ברור שלא ככה מתנהל העולם.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:30אז אני שוב שואל מה זה לקדם הקמה / שיפוץ? להיפגש עם העיריה שהיא היזם פעם בחודש ולדרוש קידום של הבניה זה נחשב? ופעמים בחודש? והאם אני לא הופך שולחן אלא מדבר יפה ומנסה להשיג יותר למען הקבוצה זה נחשב? אני שואל באמת כי אין לי מושג. גם אין לי יושג מה מבוצע אם בכלל אבל לתחושתי גם לך אין...Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:26 עיריית תל אביב לא הבטיחה לי כלום ואין לי שום דיבור איתה.
העולם מנוהל ע״י שרלטנים שזורקים הבטחות לאוויר וכשמגיעים לשלב הביצוע יש להם תירוצים מכאן ועד הודעה חדשה.
אם אתה לא מסוגל לעמוד בהתחייבות , אל תבטיח. ואם הבטחת ואתה לא מסוגל לקיים, תהיה גבר, לא ילדה בת 7 שמתחבאת מאחור (משתמש בטרמינולוגיה שלך, אולי תבין)
אבל נחמד שהשתמשת בטמינולוגיה לא נכונה, אבל זה בסדר לבת 7

ושוב אין לי באמת מושג מה המצב אבל הטענה של הבטיחו לי היא לא רלוונטית בעיני.
-
- קיבל.ה 48 לייקים
חבל שלא אמרת מראש שאתה לא מאמין בקיום הבטחות. דיון מיותרEl dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:59אבל הוא עדין אומר שהוא רוצה להשקיע לבניית אולם... הוא לרגע לא חזר בו מההבטחה הזאת.Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:45ברור שלא ככה מתנהל העולם.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:30
אז אני שוב שואל מה זה לקדם הקמה / שיפוץ? להיפגש עם העיריה שהיא היזם פעם בחודש ולדרוש קידום של הבניה זה נחשב? ופעמים בחודש? והאם אני לא הופך שולחן אלא מדבר יפה ומנסה להשיג יותר למען הקבוצה זה נחשב? אני שואל באמת כי אין לי מושג. גם אין לי יושג מה מבוצע אם בכלל אבל לתחושתי גם לך אין...
אבל נחמד שהשתמשת בטמינולוגיה לא נכונה, אבל זה בסדר לבת 7![]()
ושוב אין לי באמת מושג מה המצב אבל הטענה של הבטיחו לי היא לא רלוונטית בעיני.

-
- קיבל.ה 1691 לייקים
בהחלט... אני דן עם ילדה בת 7 שלקחו לה את הבובה ובוכה כי אבא הבטיח לה בובה חדשה ועוד לא קנה לה למרות שכבר עברו 3 ימים מאז... ולכן היא צורחת בגן השעשועים השכונתי שאבא שלה שקרן.Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:18חבל שלא אמרת מראש שאתה לא מאמין בקיום הבטחות. דיון מיותרEl dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:59אבל הוא עדין אומר שהוא רוצה להשקיע לבניית אולם... הוא לרגע לא חזר בו מההבטחה הזאת.Praškevičios כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 21:45 ברור שלא ככה מתנהל העולם.
אבל נחמד שהשתמשת בטמינולוגיה לא נכונה, אבל זה בסדר לבת 7![]()
ושוב אין לי באמת מושג מה המצב אבל הטענה של הבטיחו לי היא לא רלוונטית בעיני.![]()
אני מסכים שזה דיון מיותר וכמו שכבתי בהתחלתו אני מנסה להתדיין כאן עם אנשים כאילו שהם בוגרים.