Sent from my 22101320G using Tapatalk
איזה כיף שהוא רק בן 25 ואיתנו ל3 שנים. ילך ויהיה אפילו יותר טוב, אחלה אוטורוMaor כתב:איזה שחקן אוטורו
הבעיה היא שעופר ממשיך לתת לזה מקום וכל מיני יצורים כמו יוסי הזה עושים מזה מטעמים בקבוצת הזויים שלהם בפייסבוקcovid bryant כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 22:22 קבוצה מטורפת יש השנה
חבל שכל החרא מסביב מזיין את זה
מקווה שיהיה טוב
+1רדנקו כתב: ואני חושש מאוד מהעדרו של שחקן בעמדה 4.
יצאתי מהקבוצה הזאת לפני כמה חודשים, ומרגיש שהפיד שלי הרבה יותר נקי מאז. מומלץ בחוםGiovanni Giorgio כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 09:30הבעיה היא שעופר ממשיך לתת לזה מקום וכל מיני יצורים כמו יוסי הזה עושים מזה מטעמים בקבוצת הזויים שלהם בפייסבוקcovid bryant כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 22:22 קבוצה מטורפת יש השנה
חבל שכל החרא מסביב מזיין את זה
מקווה שיהיה טוב
הוא ועוד איזה יצור בשם גיא, מי שיצא לו לראות פוסטים ידע על מה אני מדבר
הם אשכרה על כל דבר שהמועדון עושה מוצאים על מה להתלונן
תאמין לי, אם המועדון ובעיקר אם עופר יפסיק לתת לזה מקום, יפסיק עם כל קבוצות הוואטספ של הסימפים, יפסיק להתבטא כמו ילד בן 4 ובעיקר ישדר עבודה רצינות ומקצוענות זה פשוט לא יחלחל, הם ישארו מחוץ למסיבה וימשיכו לזיין את המוח ולהריח את הנודים של עצמם על אידיאה וערכי הפטיש והמגל
מה תגיד על פטרושב שהוא 4.9 ועדיין משחק 4.shaar7_12 כתב:הבעיה שברונו הוא 4.5 ולא באמת 4
זה גם היה שנה שעברה שלא היה לנו 3 אמיתי
נקווה שלא , באמת מלקולם הוא 3 מובהק , בריאנט זה קולבואיניק שיכול לשחק 1-3 , ויינרייט הוא 3.5 ואני מקווה שלא ישחק יותר מדי . יחסית לעומס האדיר בגארדים העמדות 3 ו4 יחסית דלילות , תומר לא באמת יכול להיות משמעותי ביורוליג .גביזון כתב: ↑07 ספטמבר 2025, 18:58מה תגיד על פטרושב שהוא 4.9 ועדיין משחק 4.shaar7_12 כתב:הבעיה שברונו הוא 4.5 ולא באמת 4
נכון, השנה יש לנו ב3 את מלקולם ולדעתי גם אלייז'ה יכול לשחק 3.
אני ממש ממש חושש שאיטודיס ישחק סמול בול כברירת מחדל בגלל עניין ה4 ביורוליג.
בחצי גמר ובגמר היורוקאפ הוא היה מצויין ב4.מאז חוץ מכמה דקות במשחק השלישי בחצי נגד ירושלים הוא בכלל לא שיחק.shaar7_12 כתב:הבעיה שברונו הוא 4.5 ולא באמת 4
הכל נכון הוקיץ', אבל עדיין קיים אצלי החשש על סמך עונה שעברההוקיץ' כתב:אני בספק אם היו משאירים את קבוקלו אם הוא לא היה מתוכנן לשחק ב-4.
אין לו מקום ב-5.
כולל וואסה, ווקצור כולם מגיעים לארץארבעת המופלאים כתב:בר, תומר וים כבר בארץ וכנראה ישחקו בשבת. כל שאר הסגל יגיע גם הוא ארצה השבוע.
עשרת הזרים בלי הבולגרי + ים וכנראה תומר
זה עניין ממש מעניין, כי מי שנרשם אתה רוצה אותו בודאות עד סוף העונה בגלל מגבלת החילופים, וייתכן ויבוא עוד זר בהמשך העונה וזה יסבך עוד יותר.shaar7_12 כתב:עשרת הזרים בלי הבולגרי + ים וכנראה תומר
שאלה יותר מעניינת היא איזה זרים ירשמו לליגה הישראלית
לכאורה אלה אמורים להיות חמשת הזרים הטובים ביותר - אז זהוא שאני חושב שלא , כיוון שהמאמץ העיקרי זה יורוליג הם לא ירצו להתיש אותם.גביזון כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 16:25זה עניין ממש מעניין, כי מי שנרשם אתה רוצה אותו בודאות עד סוף העונה בגלל מגבלת החילופים, וייתכן ויבוא עוד זר בהמשך העונה וזה יסבך עוד יותר.shaar7_12 כתב:עשרת הזרים בלי הבולגרי + ים וכנראה תומר
שאלה יותר מעניינת היא איזה זרים ירשמו לליגה הישראלית