תודה,
אבל 13 משחקים זה רק 2 סיבובים ראשונים.
האם בוטל הסיבוב השלישי? אם לא אז שם צפויים לפחות עוד 6 משחקי בית.
בנוסף לגביע הווינר.
האם גביע המדינה לא נכלל במנוי?
תודה,
סיבוב שלישי בוטל כבר בעונה שעברה, גביע ווינר וגביע המדינה לא נכללים.
אני קונה מנוי כי אני רוצה לבוא לכל משחק ולא רוצה להתחיל לקנות כרטיס לכל משחק מחדש, בטח כשמדובר בחמישה מנויים (ואז עוד לגלות שבחלק מהמקרים עקצו אותי).yairski כתב: ↑07 ספטמבר 2025, 11:28 לא בשמחה גדולה, אבל אחרי 3 מנויים שנה שעברה, השנה אשאר בחוץ. בהתחשב בזה שברור שיהיו המון כרטיסים למכירה השנה (וכנראה במחיר זול יותר מהמנוי), קניית מנוי היא בעיקר הבעת אמון במועדון. הלוואי ותוך כדי השנה דברים ישתנו אבל כרגע, התחושה היא שרק מציאות של 3,000-3,500 תגרום למועדון לשנות מעט את דרכו.
בינתיים, נישאר בקניית כרטיסים מדי פעם.
הייתי שמח לשמוע (וממש לא בקטע מתריס) מהם הדברים שנגדם אתה מוחה ולמה דווקא על זה החלטת "לשבור את הכלים", או שאולי גם בעבר לא עשית מנוי לכדורגל או לכדורסל כשלא אהבת את ההתנהלות.yairski כתב: ↑07 ספטמבר 2025, 11:28 לא בשמחה גדולה, אבל אחרי 3 מנויים שנה שעברה, השנה אשאר בחוץ. בהתחשב בזה שברור שיהיו המון כרטיסים למכירה השנה (וכנראה במחיר זול יותר מהמנוי), קניית מנוי היא בעיקר הבעת אמון במועדון. הלוואי ותוך כדי השנה דברים ישתנו אבל כרגע, התחושה היא שרק מציאות של 3,000-3,500 תגרום למועדון לשנות מעט את דרכו.
וזאת התגובה מיום שישיNati כתב:מישהו קיבל מענה לבעיה שנוצרה לו?
מיום חמישי אני מחכה למענה.
זאת התשובה שאני מקבל מהם
אוהד יקר,
אנחנו נותנים שירות לפניות קודמות ונענה לך בהקדם.
תודה על הסבלנות
נראה לי בקצף הזה,אולי היה עדיף להמשיך עם לאן
הוקיץ' כתב: ↑07 ספטמבר 2025, 14:43הייתי שמח לשמוע (וממש לא בקטע מתריס) מהם הדברים שנגדם אתה מוחה ולמה דווקא על זה החלטת "לשבור את הכלים", או שאולי גם בעבר לא עשית מנוי לכדורגל או לכדורסל כשלא אהבת את ההתנהלות.yairski כתב: ↑07 ספטמבר 2025, 11:28 לא בשמחה גדולה, אבל אחרי 3 מנויים שנה שעברה, השנה אשאר בחוץ. בהתחשב בזה שברור שיהיו המון כרטיסים למכירה השנה (וכנראה במחיר זול יותר מהמנוי), קניית מנוי היא בעיקר הבעת אמון במועדון. הלוואי ותוך כדי השנה דברים ישתנו אבל כרגע, התחושה היא שרק מציאות של 3,000-3,500 תגרום למועדון לשנות מעט את דרכו.
כמו כן, במקומך לא הייתי בונה על זה שיהיו כרטיסים במחירים זולים יותר.
לגבי 1, אני חושב שעופר היה צריך להיות פה חכם ולא צודק.מילפורד כתב: ↑07 ספטמבר 2025, 18:50 1. לא ברור לי מה הטענה פה, כבר דובר על זה, הזיכוי נעשה אחד לאחד כמו שהוא הובטח מראש (כלומר במעמד הקנייה שנה שעברה). היה פה דיון שלם על עמידה בהתחייבויות וזה שהן לא חד צדדיות, הבטיחו זיכוי במעמד רכישת המנוי השנה וזה מה שנתנו.
2. נכון, צריך להתייחס יותר למצב, לא יודע כמה זה אפשרי, כל שאר מה שכתבת זה פרשנות שלך.
3. לא יודע, שנה שעברה שזכינו ביורוקאפ ההתרגשות היתה בשיאה , גם השנה, אם תהיה לנו קבוצה מנצחת , זה הרבה יותר מרגש מבחינתי מכמה זרים יש לנו בסגל הרחב (בסופו של דבר בליגה יש חמישה בטופס משחק כמו שהיו בשנים האחרונות).
4. שאלו יהיו הצרות שלנו, שהבעלים מתכתב עם אוהדים , מסכים שיש על זה בעיה, לא רואה למה בגלל זה לא לעשות מנוי.
5. לדעתי מנפחים את זה מעבר לפרופורציות, בסופו של דבר, אנחנו ניכנס עם מי שאנחנו רוצים , אני זוכר כבר לפני 20 שנה שהתחילו המנויי פלסטיק שהיה כתוב עליהם שהמנוי אישי ולא ניתן להעברה, לא זוכר שאי פעם זה הפריעו למישהו להכניס את מי שבא לו.
6. זה מצחיק באותו משפט להתעלם על מידת האשמה ואז להפיל את כל האחריות על צד אחד. אמרתי בעבר, ואומר שוב, בתור חבר עמותה עם תקשורת טובה עם רב נציגי הועד המנהל, האשמה העיקרית במצב שהגענו אליו על העמותה.
בדיוק.בני12 כתב: ↑07 ספטמבר 2025, 21:49לגבי 1, אני חושב שעופר היה צריך להיות פה חכם ולא צודק.מילפורד כתב: ↑07 ספטמבר 2025, 18:50 1. לא ברור לי מה הטענה פה, כבר דובר על זה, הזיכוי נעשה אחד לאחד כמו שהוא הובטח מראש (כלומר במעמד הקנייה שנה שעברה). היה פה דיון שלם על עמידה בהתחייבויות וזה שהן לא חד צדדיות, הבטיחו זיכוי במעמד רכישת המנוי השנה וזה מה שנתנו.
2. נכון, צריך להתייחס יותר למצב, לא יודע כמה זה אפשרי, כל שאר מה שכתבת זה פרשנות שלך.
3. לא יודע, שנה שעברה שזכינו ביורוקאפ ההתרגשות היתה בשיאה , גם השנה, אם תהיה לנו קבוצה מנצחת , זה הרבה יותר מרגש מבחינתי מכמה זרים יש לנו בסגל הרחב (בסופו של דבר בליגה יש חמישה בטופס משחק כמו שהיו בשנים האחרונות).
4. שאלו יהיו הצרות שלנו, שהבעלים מתכתב עם אוהדים , מסכים שיש על זה בעיה, לא רואה למה בגלל זה לא לעשות מנוי.
5. לדעתי מנפחים את זה מעבר לפרופורציות, בסופו של דבר, אנחנו ניכנס עם מי שאנחנו רוצים , אני זוכר כבר לפני 20 שנה שהתחילו המנויי פלסטיק שהיה כתוב עליהם שהמנוי אישי ולא ניתן להעברה, לא זוכר שאי פעם זה הפריעו למישהו להכניס את מי שבא לו.
6. זה מצחיק באותו משפט להתעלם על מידת האשמה ואז להפיל את כל האחריות על צד אחד. אמרתי בעבר, ואומר שוב, בתור חבר עמותה עם תקשורת טובה עם רב נציגי הועד המנהל, האשמה העיקרית במצב שהגענו אליו על העמותה.
זה הקהל החדש שהגיע ליד אליהו והוא היה צריך להתאמץ קצת יותר כדי לשמר אותם
עובדה שלא.מילפורד כתב:אני באמת לא מבין את ההגדרה של אותיות קטנות כאן.
מי שעשה מנוי לאירופה שנה שעברה במציאות המלחמה כשברור שלא יהיו משחקים בארץ לא דאג לבדוק ולוודא את מדיניות ההחזרים?
זה לא היה באותיות קטנות ודנו בזה בזמן אמת גם פה.
בדיוק כמו שהיום הסוגיה הזאת נידונה בהקשר של ה״מנוי משולב״.
אף אחד לא אומר שזה לא היה ידוע מראש (קרי עופר צודק), רק אומרים שהוא היה יכול להתנהל יותר חכםמילפורד כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 13:32 אני באמת לא מבין את ההגדרה של אותיות קטנות כאן.
מי שעשה מנוי לאירופה שנה שעברה במציאות המלחמה כשברור שלא יהיו משחקים בארץ לא דאג לבדוק ולוודא את מדיניות ההחזרים?
זה לא היה באותיות קטנות ודנו בזה בזמן אמת גם פה.
בדיוק כמו שהיום הסוגיה הזאת נידונה בהקשר של ה״מנוי משולב״.
קח בחשבון שהמנוי למקום הזול יותר יהיה לך יקר יותר מאשר לקנות אותו עכשיו.
אני מילאתי טופס לבקשה לשינוי מקום (דווקא לשדרג את המקום), ולפי המתווה החל מה11.9 מתחילים לטפל בזה ככה הבנתי.בני12 כתב:קח בחשבון שהמנוי למקום הזול יותר יהיה לך יקר יותר מאשר לקנות אותו עכשיו.
הייתי מציע לך לפנות להפועל ולראות כיצד ניתן לפתור את זה (יש אנשים בפורום שכבר עשו את זה) כבר עכשיו כדי שלא תשלם סתם כסף נוסף
כן גם אני מילאתי את הטופס הזה. הבעיה היא שאני רוצה לשבת עם אחים שלי שלהם מנויים ביציע 9 וכולנו רוצים לעבור למקום אחר (הם לדרג ואני לשנמך). לא ברור לי למה מחזיקי מנוי כמובם שרוצים לשדרג לא יכולים גם לעשות זאת וצריכים לחכות לסוף תקופת החידוש.גביזון כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 16:27אני מילאתי טופס לבקשה לשינוי מקום (דווקא לשדרג את המקום), ולפי המתווה החל מה11.9 מתחילים לטפל בזה ככה הבנתי.בני12 כתב:קח בחשבון שהמנוי למקום הזול יותר יהיה לך יקר יותר מאשר לקנות אותו עכשיו.
הייתי מציע לך לפנות להפועל ולראות כיצד ניתן לפתור את זה (יש אנשים בפורום שכבר עשו את זה) כבר עכשיו כדי שלא תשלם סתם כסף נוסף
Sent from my 22101320G using Tapatalk
להבנתי מהמייל התקופה לשינוי מקום 11-14.9 זה רק למחדשי מנויים מאולמות 8–9, שורות 2–10 שרוצים לעבור מקום.
אני הבנתי מהמתווה שזה לכל אחד שרוצה לעבור מקוםR&B כתב:להבנתי מהמייל התקופה לשינוי מקום 11-14.9 זה רק למחדשי מנויים מאולמות 8–9, שורות 2–10 שרוצים לעבור מקום.
כי עד שלא מסתיימת תקופת החידוש לא יודעים איזה מקומות נשארו פנוייםR&B כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 16:33כן גם אני מילאתי את הטופס הזה. הבעיה היא שאני רוצה לשבת עם אחים שלי שלהם מנויים ביציע 9 וכולנו רוצים לעבור למקום אחר (הם לדרג ואני לשנמך). לא ברור לי למה מחזיקי מנוי כמובם שרוצים לשדרג לא יכולים גם לעשות זאת וצריכים לחכות לסוף תקופת החידוש.גביזון כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 16:27אני מילאתי טופס לבקשה לשינוי מקום (דווקא לשדרג את המקום), ולפי המתווה החל מה11.9 מתחילים לטפל בזה ככה הבנתי.בני12 כתב:
קח בחשבון שהמנוי למקום הזול יותר יהיה לך יקר יותר מאשר לקנות אותו עכשיו.
Sent from my 22101320G using Tapatalk