מנויים 2025/26

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
אדום ותיק
קיבל.ה  856 לייקים

מילפורד כתב: 05 ספטמבר 2025, 11:17 13 + רבע הגמר
תודה,
אבל 13 משחקים זה רק 2 סיבובים ראשונים.
האם בוטל הסיבוב השלישי? אם לא אז שם צפויים לפחות עוד 6 משחקי בית.
בנוסף לגביע הווינר.
האם גביע המדינה לא נכלל במנוי?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
hapoel15
קיבל.ה  52 לייקים

אדום ותיק כתב: 06 ספטמבר 2025, 13:14
מילפורד כתב: 05 ספטמבר 2025, 11:17 13 + רבע הגמר
תודה,
אבל 13 משחקים זה רק 2 סיבובים ראשונים.
האם בוטל הסיבוב השלישי? אם לא אז שם צפויים לפחות עוד 6 משחקי בית.
בנוסף לגביע הווינר.
האם גביע המדינה לא נכלל במנוי?
סיבוב שלישי בוטל כבר בעונה שעברה, גביע ווינר וגביע המדינה לא נכללים.
נערך לאחרונה על ידי hapoel15 ב 06 ספטמבר 2025, 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
בני12
קיבל.ה  1911 לייקים

תיקון טעות שלי, התבלבלתי בין ליגת וינר וגביע וינר.
המנוי לא כולל את גביע וינר
yairski
קיבל.ה  4 לייקים

לא בשמחה גדולה, אבל אחרי 3 מנויים שנה שעברה, השנה אשאר בחוץ. בהתחשב בזה שברור שיהיו המון כרטיסים למכירה השנה (וכנראה במחיר זול יותר מהמנוי), קניית מנוי היא בעיקר הבעת אמון במועדון. הלוואי ותוך כדי השנה דברים ישתנו אבל כרגע, התחושה היא שרק מציאות של 3,000-3,500 תגרום למועדון לשנות מעט את דרכו.
בינתיים, נישאר בקניית כרטיסים מדי פעם.
בני12
קיבל.ה  1911 לייקים

yairski כתב: 07 ספטמבר 2025, 11:28 לא בשמחה גדולה, אבל אחרי 3 מנויים שנה שעברה, השנה אשאר בחוץ. בהתחשב בזה שברור שיהיו המון כרטיסים למכירה השנה (וכנראה במחיר זול יותר מהמנוי), קניית מנוי היא בעיקר הבעת אמון במועדון. הלוואי ותוך כדי השנה דברים ישתנו אבל כרגע, התחושה היא שרק מציאות של 3,000-3,500 תגרום למועדון לשנות מעט את דרכו.
אני קונה מנוי כי אני רוצה לבוא לכל משחק ולא רוצה להתחיל לקנות כרטיס לכל משחק מחדש, בטח כשמדובר בחמישה מנויים (ואז עוד לגלות שבחלק מהמקרים עקצו אותי).
עם הזיכויים משנה שעברה, עולה לי לאולם 1-4, 50₪ למשחק.
לא שווה אפילו את המאמץ להשיג בזול יותר
הוקיץ'
קיבל.ה  6569 לייקים

yairski כתב: 07 ספטמבר 2025, 11:28 לא בשמחה גדולה, אבל אחרי 3 מנויים שנה שעברה, השנה אשאר בחוץ. בהתחשב בזה שברור שיהיו המון כרטיסים למכירה השנה (וכנראה במחיר זול יותר מהמנוי), קניית מנוי היא בעיקר הבעת אמון במועדון. הלוואי ותוך כדי השנה דברים ישתנו אבל כרגע, התחושה היא שרק מציאות של 3,000-3,500 תגרום למועדון לשנות מעט את דרכו.
הייתי שמח לשמוע (וממש לא בקטע מתריס) מהם הדברים שנגדם אתה מוחה ולמה דווקא על זה החלטת "לשבור את הכלים", או שאולי גם בעבר לא עשית מנוי לכדורגל או לכדורסל כשלא אהבת את ההתנהלות.
כמו כן, במקומך לא הייתי בונה על זה שיהיו כרטיסים במחירים זולים יותר.
Nati
קיבל.ה  2082 לייקים

מישהו קיבל מענה לבעיה שנוצרה לו?
מיום חמישי אני מחכה למענה.
זאת התשובה שאני מקבל מהם

אוהד יקר,
אנחנו נותנים שירות לפניות קודמות ונענה לך בהקדם.
תודה על הסבלנות

נראה לי בקצף הזה,אולי היה עדיף להמשיך עם לאן
Nati
קיבל.ה  2082 לייקים

Nati כתב:מישהו קיבל מענה לבעיה שנוצרה לו?
מיום חמישי אני מחכה למענה.
זאת התשובה שאני מקבל מהם

אוהד יקר,
אנחנו נותנים שירות לפניות קודמות ונענה לך בהקדם.
תודה על הסבלנותתמונהתמונה

נראה לי בקצף הזה,אולי היה עדיף להמשיך עם לאןתמונה
וזאת התגובה מיום שישי
ומהיום

אוהד יקר,
פנייתך התקבלה ותטופל בהקדם ובהתאם לשעות פעילות המוקד תמונהתמונה
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1454 לייקים

עד מתי אני יכול להחליט אם לחדש מנוי?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
nirgo
קיבל.ה  419 לייקים

תמונה

ולפעמים החגיגה נגמרת
וטוב שכך
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3511 לייקים

nirgo כתב:תמונה

ולפעמים החגיגה נגמרת
וטוב שכך
לאן - לא נתגעגע!

Sent from my 22101320G using Tapatalk

yairski
קיבל.ה  4 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 ספטמבר 2025, 14:43
הייתי שמח לשמוע (וממש לא בקטע מתריס) מהם הדברים שנגדם אתה מוחה ולמה דווקא על זה החלטת "לשבור את הכלים", או שאולי גם בעבר לא עשית מנוי לכדורגל או לכדורסל כשלא אהבת את ההתנהלות.
כמו כן, במקומך לא הייתי בונה על זה שיהיו כרטיסים במחירים זולים יותר.

קודם כל אתחיל מהסוף - אני לא בונה על מחירים זולים יותר, זו לא הסיבה שבגללה אני אעשה או לא אעשה מנוי, אבל קשה לי לראות מצב שלא ימכרו ניקובים/כרטיסים בודדים במחירים זולים לרוב משחקי העונה.

לגבי "מחאה" - אני לא מוחה ולא שובר כלים. בסוף, אני שנה שעברה נתתי אמון במערכת ואמרתי לעצמי שלבנות תהליך לוקח זמן ולכן במהלך העונה צריך להראות גיבוי. אבל עכשיו, אני מרגיש ששום דבר לא משתנה אלא רק הולך לכיוון ההפוך. הנה רשימה (שכאמור, לא מתיימרת לייצג אף אחד חוץ מאותי ואת שני האנשים שעשו איתי מנוי שנה שעברה וקיבלו אותה החלטה):
1. הזיכוי של העונה שעברה. זה כסף שלי על משחק שלא היה. זו לא הטבה ולא פריבילגיה. זה דבר בסיסי. היו נותנים לי את זה ככסף לקנייה בחנות או כרטיסים הייתי מקבל, אבל זיכוי אך ורק למנוי? מלוכלך, ובטח שלא צעד מקרב.
2. כל ההתנהלות על האולם - לא יעזור כלום, זה נושא שפוגע ומפלג את הקהל. צריך להתייחס אליו יותר ברגישות. בפועל, המועדון בוחר לסמן וי על איזו הודעה לקונית אחת בכמה זמן בלי באמת לתת מענה לצורך של אוהדים שיהיה לקבוצה מגרש ביתי. ואם אין כוונה כזאת, אז בלי פוליטיקות, שיגידו שזה היה נטו טריק שיווקי ובואו נתקדם.
3. כמות רכישות הזרים - בסוף, אני רוצה להתחבר לקבוצה ושהקבוצה תהיה מחוברת אלי. מה שיקרה כאן בפועל, זה שיש סיכוי סביר, ששחקנים שישחקו עם הגופיה של הפועל ת"א ברחבי אירופה אולי לא ידרכו אפילו פעם אחת על אדמת ישראל. ומן הסתם יש סיכוי יותר מסביר שחצי מהם יעזבו אחרי חודש כאילו הם לא היו. תארים זה חשוב, אבל לא הדבר היחיד שחשוב. ומבחינתי, זה פוגע בקרבה שלי למועדון.
4. התכתובות של הבעלים של המועדון מול אוהדים פרטיים - זה היה בשנה שעברה, וזה קורה גם השנה. בסוף, עופר הוא לא אוהד הפועל, ואני גם לא צריך שיהיה. אבל הקבוצה היא שלי, או לפחות גם שלי. אם יש לי ביקורת, צריך להקשיב לה (ולא לענות עליה בצורה שלא מכבדת), והמטרה של המועדון צריכה להיות שאני אחדש מנוי ולא "אם לא תחדש יבואו עוד אלף אחרים, לא צריך אותך", וזו התחושה שנוצרה לי מלא מעט הודעות והתכתבויות.
5. ההחלטה על אי מכירת כרטיסים בודדים - אני בסוף בדרך כלל הולך למשחקים עם חברים, לוקח את אחים של הקטנים, מדי פעם את אשתי.. לא יודע מה באמת יקרה בסוף עם כל מה שהמועדון מאיים שיקרה, אבל ההחלטה של הכן מכירת כרטיסים לא מכירת כרטיסים היא הזויה בעיני (אני מנוי? תנו לי לתת את המנוי שלי לכל אוהד הפועל שאני ארצה מתי שארצה כמה שארצה). אני נגיד מעל 500 ימי מילואים בשנתיים האחרונות. מה אני צריך לחשוש מזה שהמועדון יגיד לי אתה כן יכול אתה לא יכול להעביר כרטיס? נו בחייאת.
6. הפילוג בקהל - לא מעניין בכלל מה מידת האשמה של כל אחד (נסכים שהיא קיימת לשני הצדדים), אבל ברור שהאחריות בראש ובראשונה היא על הבעלים של המועדון. ולצערי, המועדון לא עושה מה שצריך כדי להתמודד עם הפילוג הזה אלא רק משתדל להחריף אותו.

אולי אני טועה, אבל לתחושתי, זה לא מאבק של אולטראס VS עופר, אלא הרבה אוהדים שמסיבות כאלה ואחרות מרגישים שהמועדון התרחק מהם. וללא ספק יכול להיות שזה בו זמנית פתח לאוהדים חדשים. עוד חודש נדע, אם נעמוד על 2,000-3,000 מנויים, או על 5,000-6,000.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2717 לייקים

1. לא ברור לי מה הטענה פה, כבר דובר על זה, הזיכוי נעשה אחד לאחד כמו שהוא הובטח מראש (כלומר במעמד הקנייה שנה שעברה). היה פה דיון שלם על עמידה בהתחייבויות וזה שהן לא חד צדדיות, הבטיחו זיכוי במעמד רכישת המנוי השנה וזה מה שנתנו.
2. נכון, צריך להתייחס יותר למצב, לא יודע כמה זה אפשרי, כל שאר מה שכתבת זה פרשנות שלך.
3. לא יודע, שנה שעברה שזכינו ביורוקאפ ההתרגשות היתה בשיאה , גם השנה, אם תהיה לנו קבוצה מנצחת , זה הרבה יותר מרגש מבחינתי מכמה זרים יש לנו בסגל הרחב (בסופו של דבר בליגה יש חמישה בטופס משחק כמו שהיו בשנים האחרונות).
4. שאלו יהיו הצרות שלנו, שהבעלים מתכתב עם אוהדים , מסכים שיש על זה בעיה, לא רואה למה בגלל זה לא לעשות מנוי.
5. לדעתי מנפחים את זה מעבר לפרופורציות, בסופו של דבר, אנחנו ניכנס עם מי שאנחנו רוצים , אני זוכר כבר לפני 20 שנה שהתחילו המנויי פלסטיק שהיה כתוב עליהם שהמנוי אישי ולא ניתן להעברה, לא זוכר שאי פעם זה הפריעו למישהו להכניס את מי שבא לו.
6. זה מצחיק באותו משפט להתעלם על מידת האשמה ואז להפיל את כל האחריות על צד אחד. אמרתי בעבר, ואומר שוב, בתור חבר עמותה עם תקשורת טובה עם רב נציגי הועד המנהל, האשמה העיקרית במצב שהגענו אליו על העמותה.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  103 לייקים

לצערי השנה לא אצליח לעשות מנוי (בברוך כלכלי) נקווה שאצליח לקנות מידי פעם או להשאיל מנוי של חבר
בני12
קיבל.ה  1911 לייקים

מילפורד כתב: 07 ספטמבר 2025, 18:50 1. לא ברור לי מה הטענה פה, כבר דובר על זה, הזיכוי נעשה אחד לאחד כמו שהוא הובטח מראש (כלומר במעמד הקנייה שנה שעברה). היה פה דיון שלם על עמידה בהתחייבויות וזה שהן לא חד צדדיות, הבטיחו זיכוי במעמד רכישת המנוי השנה וזה מה שנתנו.
2. נכון, צריך להתייחס יותר למצב, לא יודע כמה זה אפשרי, כל שאר מה שכתבת זה פרשנות שלך.
3. לא יודע, שנה שעברה שזכינו ביורוקאפ ההתרגשות היתה בשיאה , גם השנה, אם תהיה לנו קבוצה מנצחת , זה הרבה יותר מרגש מבחינתי מכמה זרים יש לנו בסגל הרחב (בסופו של דבר בליגה יש חמישה בטופס משחק כמו שהיו בשנים האחרונות).
4. שאלו יהיו הצרות שלנו, שהבעלים מתכתב עם אוהדים , מסכים שיש על זה בעיה, לא רואה למה בגלל זה לא לעשות מנוי.
5. לדעתי מנפחים את זה מעבר לפרופורציות, בסופו של דבר, אנחנו ניכנס עם מי שאנחנו רוצים , אני זוכר כבר לפני 20 שנה שהתחילו המנויי פלסטיק שהיה כתוב עליהם שהמנוי אישי ולא ניתן להעברה, לא זוכר שאי פעם זה הפריעו למישהו להכניס את מי שבא לו.
6. זה מצחיק באותו משפט להתעלם על מידת האשמה ואז להפיל את כל האחריות על צד אחד. אמרתי בעבר, ואומר שוב, בתור חבר עמותה עם תקשורת טובה עם רב נציגי הועד המנהל, האשמה העיקרית במצב שהגענו אליו על העמותה.
לגבי 1, אני חושב שעופר היה צריך להיות פה חכם ולא צודק.
זה הקהל החדש שהגיע ליד אליהו והוא היה צריך להתאמץ קצת יותר כדי לשמר אותם
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1778 לייקים

בני12 כתב: 07 ספטמבר 2025, 21:49
מילפורד כתב: 07 ספטמבר 2025, 18:50 1. לא ברור לי מה הטענה פה, כבר דובר על זה, הזיכוי נעשה אחד לאחד כמו שהוא הובטח מראש (כלומר במעמד הקנייה שנה שעברה). היה פה דיון שלם על עמידה בהתחייבויות וזה שהן לא חד צדדיות, הבטיחו זיכוי במעמד רכישת המנוי השנה וזה מה שנתנו.
לגבי 1, אני חושב שעופר היה צריך להיות פה חכם ולא צודק.
זה הקהל החדש שהגיע ליד אליהו והוא היה צריך להתאמץ קצת יותר כדי לשמר אותם
בדיוק.
אפילו אני שקורא את האותיות הקטנות לא שמתי לב לזה שזה מה שהיה כתוב.
ןבלי קשר - אנשים תומכים בך ומצביעים ברגליים עם רכישת מנוי ליד אליהו עבור מפעל שלא התקיים אז מענישים אותם על זה?
תהיה חכם ולא צודק כאן.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2717 לייקים

אני באמת לא מבין את ההגדרה של אותיות קטנות כאן.
מי שעשה מנוי לאירופה שנה שעברה במציאות המלחמה כשברור שלא יהיו משחקים בארץ לא דאג לבדוק ולוודא את מדיניות ההחזרים?
זה לא היה באותיות קטנות ודנו בזה בזמן אמת גם פה.
בדיוק כמו שהיום הסוגיה הזאת נידונה בהקשר של ה״מנוי משולב״.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1778 לייקים

מילפורד כתב:אני באמת לא מבין את ההגדרה של אותיות קטנות כאן.
מי שעשה מנוי לאירופה שנה שעברה במציאות המלחמה כשברור שלא יהיו משחקים בארץ לא דאג לבדוק ולוודא את מדיניות ההחזרים?
עובדה שלא.
במיוחד כשמדובר במנוי שני שרכשתי מעבר למנוי שעבר מהדרייב אין ליד אליהו ושם היה החזר כספי ולמיטב זכרוני ההנחה שלי היתה שהמדיניות זהה.
אני דרך אגב לא האמנתי שהמלחמה יכולה להמשך עוד כל כך הרבה זמן.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

בני12
קיבל.ה  1911 לייקים

מילפורד כתב: 08 ספטמבר 2025, 13:32 אני באמת לא מבין את ההגדרה של אותיות קטנות כאן.
אף אחד לא אומר שזה לא היה ידוע מראש (קרי עופר צודק), רק אומרים שהוא היה יכול להתנהל יותר חכם
Nati
קיבל.ה  2082 לייקים

סוף סוף נפטרה הבעיה
יש מנוי
יאללה הפועל
R&B
קיבל.ה  לייק אחד

מתי נפתחת המכירה לכולם? אני רוצה לעשות מנוי למקום אחר באולם כי המושב שלי הפך ליקר בצורה ניכרת (לשעבר שורה 1 ביציע 4 בדרייב אין - למי שמכיר).
בני12
קיבל.ה  1911 לייקים

R&B כתב: 08 ספטמבר 2025, 15:19 מתי נפתחת המכירה לכולם? אני רוצה לעשות מנוי למקום אחר באולם כי המושב שלי הפך ליקר בצורה ניכרת (לשעבר שורה 1 ביציע 4 בדרייב אין - למי שמכיר).
קח בחשבון שהמנוי למקום הזול יותר יהיה לך יקר יותר מאשר לקנות אותו עכשיו.
הייתי מציע לך לפנות להפועל ולראות כיצד ניתן לפתור את זה (יש אנשים בפורום שכבר עשו את זה) כבר עכשיו כדי שלא תשלם סתם כסף נוסף
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3511 לייקים

בני12 כתב:
R&B כתב: 08 ספטמבר 2025, 15:19 מתי נפתחת המכירה לכולם? אני רוצה לעשות מנוי למקום אחר באולם כי המושב שלי הפך ליקר בצורה ניכרת (לשעבר שורה 1 ביציע 4 בדרייב אין - למי שמכיר).
הייתי מציע לך לפנות להפועל ולראות כיצד ניתן לפתור את זה (יש אנשים בפורום שכבר עשו את זה) כבר עכשיו כדי שלא תשלם סתם כסף נוסף
אני מילאתי טופס לבקשה לשינוי מקום (דווקא לשדרג את המקום), ולפי המתווה החל מה11.9 מתחילים לטפל בזה ככה הבנתי.

R&B
קיבל.ה  לייק אחד

גביזון כתב: 08 ספטמבר 2025, 16:27
בני12 כתב:
אני מילאתי טופס לבקשה לשינוי מקום (דווקא לשדרג את המקום), ולפי המתווה החל מה11.9 מתחילים לטפל בזה ככה הבנתי.

כן גם אני מילאתי את הטופס הזה. הבעיה היא שאני רוצה לשבת עם אחים שלי שלהם מנויים ביציע 9 וכולנו רוצים לעבור למקום אחר (הם לדרג ואני לשנמך). לא ברור לי למה מחזיקי מנוי כמובם שרוצים לשדרג לא יכולים גם לעשות זאת וצריכים לחכות לסוף תקופת החידוש.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2717 לייקים

בתור אחד שנמצא בדיוק באותה סירה כמוך (אני הייתי רוצה לתאם להמשיך לשבת עם השכנים שלי מה15 שנים האחרונות אז מדובר בבערך 10 מנויים שמנסים לתאם) , מהמייל שהגיע אתמול משתמע שבין ה11-14 לחודש יהיה זמן להעביר מקומות.
R&B
קיבל.ה  לייק אחד

מילפורד כתב: 08 ספטמבר 2025, 16:43 בתור אחד שנמצא בדיוק באותה סירה כמוך (אני הייתי רוצה לתאם להמשיך לשבת עם השכנים שלי מה15 שנים האחרונות אז מדובר בבערך 10 מנויים שמנסים לתאם) , מהמייל שהגיע אתמול משתמע שבין ה11-14 לחודש יהיה זמן להעביר מקומות.
להבנתי מהמייל התקופה לשינוי מקום 11-14.9 זה רק למחדשי מנויים מאולמות 8–9, שורות 2–10 שרוצים לעבור מקום.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3511 לייקים

R&B כתב:
מילפורד כתב: 08 ספטמבר 2025, 16:43 בתור אחד שנמצא בדיוק באותה סירה כמוך (אני הייתי רוצה לתאם להמשיך לשבת עם השכנים שלי מה15 שנים האחרונות אז מדובר בבערך 10 מנויים שמנסים לתאם) , מהמייל שהגיע אתמול משתמע שבין ה11-14 לחודש יהיה זמן להעביר מקומות.
להבנתי מהמייל התקופה לשינוי מקום 11-14.9 זה רק למחדשי מנויים מאולמות 8–9, שורות 2–10 שרוצים לעבור מקום.
אני הבנתי מהמתווה שזה לכל אחד שרוצה לעבור מקום

בני12
קיבל.ה  1911 לייקים

R&B כתב: 08 ספטמבר 2025, 16:33
גביזון כתב: 08 ספטמבר 2025, 16:27
בני12 כתב:

כן גם אני מילאתי את הטופס הזה. הבעיה היא שאני רוצה לשבת עם אחים שלי שלהם מנויים ביציע 9 וכולנו רוצים לעבור למקום אחר (הם לדרג ואני לשנמך). לא ברור לי למה מחזיקי מנוי כמובם שרוצים לשדרג לא יכולים גם לעשות זאת וצריכים לחכות לסוף תקופת החידוש.
כי עד שלא מסתיימת תקופת החידוש לא יודעים איזה מקומות נשארו פנויים
שליחת תגובה