זה הופך את הקיץ הזה לחלומי, אני מסתפק באחד מהם. אם יביאו לנו סתם איזה שני החתמות בסגנון פלקאו אז זה כבר הופך לקיץ בנוני
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 445 לייקים
-
- קיבל.ה 17 לייקים
דסה שחקן חופשי.
אם ספרא בונה משהו רציני עליו להביא אותו גם במחיר שכר שערוריתי.
ויש גם - כוכב נבחרת אחד זה לא יותר מדי. אחרת, איך ניאבק בצמרת קבוצות עם כוכבי נבחרת ?
עןד יום עובר ואין מספר 10.
פייר שקרייב, טוריאל, בוסקילה ודאפה הם מעדן, אבל בלי 10 שובר שיוויון, המערך צורם.
אם ספרא בונה משהו רציני עליו להביא אותו גם במחיר שכר שערוריתי.
ויש גם - כוכב נבחרת אחד זה לא יותר מדי. אחרת, איך ניאבק בצמרת קבוצות עם כוכבי נבחרת ?
עןד יום עובר ואין מספר 10.
פייר שקרייב, טוריאל, בוסקילה ודאפה הם מעדן, אבל בלי 10 שובר שיוויון, המערך צורם.
-
- קיבל.ה 685 לייקים
האמת אינני יודע בנוגע לכושרו הנוכחי של דסה, אבל אם הוא כן אופציה ריאלית אז על הנייר הוא ממש מתאים, זוכר אותו שורף את הקו וגם משחק עם המון חוכמה מה שמאוד חסר לנו בהגנה…
ושוב, אם האופציה של סדריק דון אפשרית וריאלית, הוא חייב להגיע (!), הזויים האוהדים שחושבים שהוא אופציה ב׳ או עדיף להביא זר אחר, הוא שחקן אדיר ולא בגלל ההייפ של י-ם על השחקנים שלהם שהם דיי טובים בזה, אלא בגלל שהוא זר שמכיר את הליגה ולא מפחד מהחות׳ים, יודע לשחק מעולה במס׳ עמדות שדיי חסרות לנו, בעל פוטנציאל מאוד גבוהה בנוסף לגילו הצעיר (21) זה יכול להיות שיחוק
ושוב, אם האופציה של סדריק דון אפשרית וריאלית, הוא חייב להגיע (!), הזויים האוהדים שחושבים שהוא אופציה ב׳ או עדיף להביא זר אחר, הוא שחקן אדיר ולא בגלל ההייפ של י-ם על השחקנים שלהם שהם דיי טובים בזה, אלא בגלל שהוא זר שמכיר את הליגה ולא מפחד מהחות׳ים, יודע לשחק מעולה במס׳ עמדות שדיי חסרות לנו, בעל פוטנציאל מאוד גבוהה בנוסף לגילו הצעיר (21) זה יכול להיות שיחוק
-
- קיבל.ה 603 לייקים
דסה זו החתמה עם מסר. ברמה המקצועית, מקבילה לבן דיין ב2010.shaolin232 כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 00:28 האמת אינני יודע בנוגע לכושרו הנוכחי של דסה, אבל אם הוא כן אופציה ריאלית אז על הנייר הוא ממש מתאים, זוכר אותו שורף את הקו וגם משחק עם המון חוכמה מה שמאוד חסר לנו בהגנה…
אחד השחקנים הכי טובים בנבחרת בשנים האחרונות בעמדה שאנחנו חלשים בה. איתו יש אחלה של הרכב.
-
- קיבל.ה 2573 לייקים
דסה בן 32, שיחק ברוסיה וקפטן נבחרת ישראל,
לא רואה קבוצה באירופה שעד עכשיו לא לקחה אותו שתיקח אותו.
איך זה שלא היו לו הצעות ברוסיה?
לא רואה קבוצה באירופה שעד עכשיו לא לקחה אותו שתיקח אותו.
איך זה שלא היו לו הצעות ברוסיה?
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אבל היה דיבור מובהק על ארה״ב לגביו לא?
-
- קיבל.ה 685 לייקים
אולי הגיל הוא פקטור בגלל זה לא זורמות לו ההצעות ?
ויתרה מכך השכר העצום שקיבל ברוגיה בספק אם יקבל אפילו חצי מכל קבוצה שאכן מתעניינת בו…כנראה האופציה היחידה אם יסכים לחתום זה געגוע לבית
ויתרה מכך השכר העצום שקיבל ברוגיה בספק אם יקבל אפילו חצי מכל קבוצה שאכן מתעניינת בו…כנראה האופציה היחידה אם יסכים לחתום זה געגוע לבית
-
- קיבל.ה 19 לייקים
להתאבד עליו!
הצהרת כוונות רצינית.
כתבתי פה יותר מפעם אחת על התלות הבעייתית בזרים בזמנים ביטחוניים כאלה.
בן 32, לא נראה שיש לו ביקוש יותר מדי בחו"ל ויש לנו פרויקט מאוד מעניין. מקווה שיצא לפועל.
ריאלי לדעתכם?
הצהרת כוונות רצינית.
כתבתי פה יותר מפעם אחת על התלות הבעייתית בזרים בזמנים ביטחוניים כאלה.
בן 32, לא נראה שיש לו ביקוש יותר מדי בחו"ל ויש לנו פרויקט מאוד מעניין. מקווה שיצא לפועל.
ריאלי לדעתכם?
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 268 לייקים
אני חושב שאם יתנו לו חוזה גבוה ל3 שנים הוא יחתום.
זה ככל הנראה גם אומר שבעוד 3 שנים יהיה לנו שחקן יקר שלא מצדיק את התרומה שלו על המגרש (מגן בן 35 זה בדרך כלל לא משהו שמתאים לקבוצת צמרת)
יש מצב שזה עדיין שווה שלנו, אם לא מצליחים למצוא שחקן זר מספיק טוב.
זה המחיר על זה שהבינו שצריך להביא מגן רק בספטמבר/ סוף אוגוסט.
זה ככל הנראה גם אומר שבעוד 3 שנים יהיה לנו שחקן יקר שלא מצדיק את התרומה שלו על המגרש (מגן בן 35 זה בדרך כלל לא משהו שמתאים לקבוצת צמרת)
יש מצב שזה עדיין שווה שלנו, אם לא מצליחים למצוא שחקן זר מספיק טוב.
זה המחיר על זה שהבינו שצריך להביא מגן רק בספטמבר/ סוף אוגוסט.
-
- קיבל.ה 541 לייקים
אתם חיים באשליות.
לצערי לא יקרה. אפשר להתקדם.
לצערי לא יקרה. אפשר להתקדם.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
אוהב אותו וחושב שיכול להתאים, השאלה אם יבוא בשביל 350-$. ב-500k לשנה שכנראה בגיל שלו ידרוש לפחות שנתיים חוזה אם לא 3, לא הייתי מחתים. 500k בשנה זה עלות של מיליון$.
(רשום בכל מקום שיהיה המשתכר הבחיר אז מניח שזה בסביבות עלויות האלה)
(רשום בכל מקום שיהיה המשתכר הבחיר אז מניח שזה בסביבות עלויות האלה)
- 7even
- קיבל.ה 3215 לייקים
לא חושב שזה מזיז למישהו ב MLS.
מה אם אשראף חכימי או סלאח ירצו לעבור מחר לשם? הרי זה לא שיגידו להם לא. שניהם עם דעות קיצוניות.
יחד, רק יחד! 

העניין הוא שדסה לא מעוניין לחזור לארץ.
להבנתי מהכתבות הוא צריך לקבל 0 הצעות כדי לשקול להגיע חזרה, נראה לי סתם ספין מטומטם.
להבנתי מהכתבות הוא צריך לקבל 0 הצעות כדי לשקול להגיע חזרה, נראה לי סתם ספין מטומטם.
הדעות הקיצוניות של סלאח וחכימי הן לצערנו לא רחוקות מהמיינסטרים היום, מה גם שמדובר על שחקנים מספיק מוכשרים שיחליקו להם.
המדינות השנואות ביותר בעולם היום הן ישראל ורוסיה, ואני לא מאמין שתהיה קבוצה שתיקח את הסיכון בפגיעה במוניטין שלה בשביל מגן בן 32 מישראל.
אחרי שון וייסמן זה רודף בלי סוף.. מעניין אם היו מתנגדים אליו ככה גם בארה"בגילו כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 09:47הדעות הקיצוניות של סלאח וחכימי הן לצערנו לא רחוקות מהמיינסטרים היום, מה גם שמדובר על שחקנים מספיק מוכשרים שיחליקו להם.
המדינות השנואות ביותר בעולם היום הן ישראל ורוסיה, ואני לא מאמין שתהיה קבוצה שתיקח את הסיכון בפגיעה במוניטין שלה בשביל מגן בן 32 מישראל.
- 7even
- קיבל.ה 3215 לייקים
לא נכנס לזה גם כי אני חושב שת'טועה אבל אם נסתכל מקצועית, הוא שדרוג אדיר, אבל גם השכר שלו היה בשמיים.גילו כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 09:47הדעות הקיצוניות של סלאח וחכימי הן לצערנו לא רחוקות מהמיינסטרים היום, מה גם שמדובר על שחקנים מספיק מוכשרים שיחליקו להם.
נטרך לפתוח את הארנק קיצר.
יחד, רק יחד! 

על זה אני ממש לא חולק, להפך.7even כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 09:50לא נכנס לזה גם כי אני חושב שת'טועה אבל אם נסתכל מקצועית, הוא שדרוג אדיר, אבל גם השכר שלו היה בשמיים.
נטרך לפתוח את הארנק קיצר.
בהינתן העובדה שהאופציות שלו כ"כ מועטות יש לנו פה הזדמנות אדירה להחתמה עצומה.
אני מאמין שהמנויים שהחתמה בפרופיל כזה תוסיף יכסו את ההפרש בין מה שהתכוונו לשלם על קוקו לבין השכר של דסה
-
- קיבל.ה 354 לייקים
מה היה השכר של דסה העונה?
אם יגיע אנחנו מדברים במונחים של חצי מיליון יורו לעונה?
אם יגיע אנחנו מדברים במונחים של חצי מיליון יורו לעונה?
-
- קיבל.ה 541 לייקים
הרוויח 1.4 מליון יורו בעונה ברוסיה.
די נו, בחייאת. הוא לא ישחק בהפועל.
די נו, בחייאת. הוא לא ישחק בהפועל.
-
- קיבל.ה 2573 לייקים
לא מעוניין לחזור לארץ זה אחלה, השאלה אם יש לו הצעות ממקומות אחרים, העובדה ששיחק ברוסיה והתגאה בזה + קפטן נבחרת ישראל
לא בדיוק עוזר לו לקבל חוזים באירופה והגיל שלו לדעתי גם לא יביא לו הצעה מה MLS.
במכבי ובחיפה כבר יש זרים בעמדה שלו, לבית"ר אין את התקציב לדסה.
להפועל זה חתיכת חיזוק משמעותי
- 7even
- קיבל.ה 3215 לייקים
למה שלא יגיע?
אם היו אומרים שאפשר לרכוש אותו במיליון יורו היינו אומרים שזה שווה ממש הרי...
דסה שחקן חופשי, אם הפועל מוכנה לשים מיליון יורו שכר לשנה במקום לשלם לדינמו מוסקבה את אותו סכום אז זה ריאלי ביותר.
על דאפה שמו כמעט 2 מיליון. דסה לשנתיים זה 2 מיליון ואולי ההבדל בין פלייאוף עליון לתחתון ועוד ניצחון על קבוצה גדולה. מחזיר את ההשקעה בקלות.
שלא לדבר על מנויים...
דסה שחקן חופשי, אם הפועל מוכנה לשים מיליון יורו שכר לשנה במקום לשלם לדינמו מוסקבה את אותו סכום אז זה ריאלי ביותר.
על דאפה שמו כמעט 2 מיליון. דסה לשנתיים זה 2 מיליון ואולי ההבדל בין פלייאוף עליון לתחתון ועוד ניצחון על קבוצה גדולה. מחזיר את ההשקעה בקלות.
שלא לדבר על מנויים...
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 351 לייקים
הלוואי ויגיע להפועל, אבל ה- MLS מתנהלת קצת כמו הליגות מהמפרץ. מביאים לשם שחקנים הרבה אחרי השיא, ונותנים להם הרבה יותר מדי כסף. לא רואה איך אנחנו מתחרים בזה, בכנות.לירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 10:27לא מעוניין לחזור לארץ זה אחלה, השאלה אם יש לו הצעות ממקומות אחרים, העובדה ששיחק ברוסיה והתגאה בזה + קפטן נבחרת ישראל
לא בדיוק עוזר לו לקבל חוזים באירופה והגיל שלו לדעתי גם לא יביא לו הצעה מה MLS.
במכבי ובחיפה כבר יש זרים בעמדה שלו, לבית"ר אין את התקציב לדסה.
להפועל זה חתיכת חיזוק משמעותי
-
- קיבל.ה 43 לייקים
בןא תבדיל בין דמי רכישה שיכול לחזור אליך בהשקעה לבין שכר שיכול לגרום לבלאגן בחדר ההלבשה ודרישה של שחקנים אחר להגדלה בשכר.7even כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 10:29 למה שלא יגיע?
שלא לדבר על מנויים...
- 7even
- קיבל.ה 3215 לייקים
אוי נו...לפי התאוריה הזו זה לא טוב להביא אף שחקן מעל הרמה כי זה יגרום לבעיות בחדר הבלשה.אסון למכבי כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 10:50בןא תבדיל בין דמי רכישה שיכול לחזור אליך בהשקעה לבין שכר שיכול לגרום לבלאגן בחדר ההלבשה ודרישה של שחקנים אחר להגדלה בשכר.7even כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 10:29 למה שלא יגיע?
שלא לדבר על מנויים...
לגבי החזר דמי השקעה - מה לגבי פלייאוף עליון? אולי אירופה? מנויים? נצחונות במשחקים גדולים?
זה לא החזר דמי השקעה?
כי אם נסתכל למה לא להביא, רק שלא נתפלא אח"כ שנקבל 5 בדרבי עם פיבן מגן ימני.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 354 לייקים
-
- קיבל.ה 2852 לייקים
אולי דעה לא מקובלת, אבל אני הייתי מתנהג בזהירות רבה עם ללכת על שחקן כזה כמו דסה.
ערך השכר שלו וכנראה דרישה לחוזה ארוך, עם זה שהוא בדצמבר הקרוב בן 33, בתפקיד שדורש מהירות, זריזות(פחות נניח תפקיד כמו בלם או קשר כמו נאתכו, או אפילו חלוץ במידה מסויימת, שיכולים להתבסס על דברים אחרים) וזה שהוא שיחק אולי רק 4 משחקים מאפריל האחרון, שרובם בנבחרת ועוד 50 דקות אי שם מזמן בדינמו מוסקווה, אני כבעלי הפועל, או מנהלי הפועל, לא הייתי מזדרז לתת לו חוזה אולי ההכי יקר במועדון לכמה שנים.
הייתי בודק טוב מה מצבו הפיזי.
ערך השכר שלו וכנראה דרישה לחוזה ארוך, עם זה שהוא בדצמבר הקרוב בן 33, בתפקיד שדורש מהירות, זריזות(פחות נניח תפקיד כמו בלם או קשר כמו נאתכו, או אפילו חלוץ במידה מסויימת, שיכולים להתבסס על דברים אחרים) וזה שהוא שיחק אולי רק 4 משחקים מאפריל האחרון, שרובם בנבחרת ועוד 50 דקות אי שם מזמן בדינמו מוסקווה, אני כבעלי הפועל, או מנהלי הפועל, לא הייתי מזדרז לתת לו חוזה אולי ההכי יקר במועדון לכמה שנים.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
נשארו 12 ימים לחלון מקווה שאנחנו מתקרבים לשחקנים הראויים לתפקיד
לא מאמין שדסה יגיע
לא מאמין שדסה יגיע
-
- קיבל.ה 354 לייקים
מסכים.. אם אתה נותן לו שכר מפלצתי לחוזה ל3 עונות (הוא לא יבוא בלי חוזה מובטח) אתה מסתכן בשחקן שכמה שהוא טוב הוא כבר מעבר לשיא ופתאום שנה הבאה יכולה לבוא ירידה דרסטית ואתה תקוע עם חוזה מטורףdino כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 11:06 אולי דעה לא מקובלת, אבל אני הייתי מתנהג בזהירות רבה עם ללכת על שחקן כזה כמו דסה.
אני הייתי הולך על שחקן זר בפרופיל של קוקו מתחת לגיל 30
-
- קיבל.ה 134 לייקים
את הכסף שימו על דון, דסה גם ככה לא יגיע והוא לא שווה את הכסף
-
- קיבל.ה 431 לייקים
עם כמה שהוא שחקן מבוגר - הוא עדיין פחות סיכון ממגן ימני זר.
לוקח אותו בעיניים עצומות אבל אין סיכוי שיחתום בהפועל, מכל כך הרבה סיבות.. (יריבות, כסף ועוד)
מציע לעבור למלפפונים אחרים
לוקח אותו בעיניים עצומות אבל אין סיכוי שיחתום בהפועל, מכל כך הרבה סיבות.. (יריבות, כסף ועוד)
מציע לעבור למלפפונים אחרים
-
- קיבל.ה 2852 לייקים
כשתייחס לפקטור הגיל(33 אוקיי? אנחנו בספטמבר כבר), התלות של התפקיד במהירות והחוזה שהוא קרוב לודאי יבקש, אתה תבין שאתה הרבה יותר בסיכון איתו מאשר מגן זר מפוזר שאתה יכול לחתוך בינואר בלי להכנס למינוסים.
-
- קיבל.ה 431 לייקים
מאות התביעות בשנים האחרונות מזרים שנחתכו מוכיחות אחרת. שחקן טוב ירצה חוזה ארוך ומחייב. דסה הוא שחקן טוב ומוכח, ואילו מגן זר עם רזומה טוב, יכול להיות נפילה. (סטטיסטית גם כנראה יהיה נפילה)
אני עדיין לא חושב שחכם להחתים את דסה ברמות השכר האלה, אבל כאוהד ממוצע - הוא מגן ימני מצוין והלוואי עלינו
-
- קיבל.ה 1052 לייקים
היינו מתים לאלי דסה. אין סיכוי שיגיע לפה
-
- קיבל.ה 2573 לייקים
שוב רואי חשבון?
מה אכפת לי כמה משלמים לו, הוא שחקן טוב?
ישראלי? יש לו ניסיון? מנהיגות?
יופי אז להביא.
יופי אז להביא.
-
- קיבל.ה 43 לייקים
כלפי בone מדווח שיש מומ מתקדם בעמדת המגן עם שני זרים. מישהו יכול לאשר?
- Sin Queso
- קיבל.ה 656 לייקים
גילי תאשראסון למכבי כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:14 כלפי בone מדווח שיש מומ מתקדם בעמדת המגן עם שני זרים. מישהו יכול לאשר?
-
- קיבל.ה 2852 לייקים
שמע, לא צריך לאשר, זה לא שזה משהו לא הגיוני, סך הכל סביר מאוד להניח שהפועל תל אביב מנהלת מומ מתקדם עם יותר מ2 שחקנים, באם לתפקיד הזה או הזה, לא משהו שישנה פה.אסון למכבי כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:14 כלפי בone מדווח שיש מומ מתקדם בעמדת המגן עם שני זרים. מישהו יכול לאשר?
לצורך העניין, סביר שניהלנו עם עשרות שחקנים מומ כל החלון, לא ידיעה מרעישה בקיצור.
-
- קיבל.ה 354 לייקים
כן ולאלירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:08 שוב רואי חשבון?
יופי אז להביא.
העולם לא בינארי 0 או 1
אם הוא בא בחוזה מנופח זה יכול ליצור פערים בחדר הלבשה
היום השכר הגבוה ביותר לשחקו בהפועל עומד על פחות מ300 אלף יורו (לא מחשיב את אלטמן ב350 כי זאת ירושה)
תשלם לו מיליון יורו ושנה הבאה הוא יחווה ירידה דרסטית ביכולת כי הוא יהיה בן 34 והופ אתה מסונדל לעוד שנתיים עם 2 מיליון יורו חוזה
וברור שזה חידפוק אותך מהלביא שחקנים אחרים
בסוף יש תקציב והכל זה סיכוי סיכון
אגב אני לא בהכרח נגד הבאה שלו, אבל ממש לא בכל סכום