מעניין, האם הפרופיל שמחפשים זה מגן ימני מאוד התקפי שיכול להוות גיבוי גם לאגפים? כי גם קוקו וגם הפורטוגלי כאלה, שחקנים שיכולים לשחק בכמה וכמה עמדות.talb55 כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 17:06תופתע אבל הוא היה השם המרכזי, אבל לא רצה להגיע לישראלרדפוקס כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 12:08מוזמן להתרשם "מההיצע" של מגנים ימניים חסרי חוזה -
https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... 5&yt0=Show
האמת שהפורטוגלי שם לא נראה רע עם עבר בפורטו וציריך.
עונת המלפפונים 25/26
- רדפוקס
- קיבל.ה 5549 לייקים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
בדיוק המחשבה.רדפוקס כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 17:12מעניין, האם הפרופיל שמחפשים זה מגן ימני מאוד התקפי שיכול להוות גיבוי גם לאגפים? כי גם קוקו וגם הפורטוגלי כאלה, שחקנים שיכולים לשחק בכמה וכמה עמדות.talb55 כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 17:06תופתע אבל הוא היה השם המרכזי, אבל לא רצה להגיע לישראלרדפוקס כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 12:08
מוזמן להתרשם "מההיצע" של מגנים ימניים חסרי חוזה -
https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... 5&yt0=Show
האמת שהפורטוגלי שם לא נראה רע עם עבר בפורטו וציריך.
אגב לגבי קוקו, להבנתי עוד אף אחד בהפועל לא קיבל תשובה שלילית. אז בואו נישאר אופטימים.
-
- קיבל.ה 261 לייקים
אנחנו יכולים להישאר אופטימיים, אבל תעביר למקור שלך שהוא לא צריך להיות אופטימי. אני מקווה שמנהלים מו"מ עם עוד שחקנים במקביל.
-
- קיבל.ה 134 לייקים
לא הייתה כאן שום השוואה בין ההנהלות, אלא בין הקבוצות. בזו יש יותר איכות, זה ברור. אבל קבוצת כדורגל תתקשה מאוד לשחק כדורגל איכותי ומנצח ללא מוסר או מגן ימני טבעי. כרגע, זה מאוד בולט בקבוצה הנוכחית במשחקים האחרונים, ומאוד בלט בקבוצה האחרונה שבוקסה בנהadom4 כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 16:31די נו מה אתה משווה בין ההנהלה הנוכחית לניסנובים?arik89 כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 16:30הכל נכון. אבל אין מגן ימני אחד בסגל, והקשר היחיד שאמון על המסירות לחלוצים הוא אלקוקין הצעיר שלא זוכה לדקות. מזכיר את הבעיות של הקבוצה של בוקסה מהסבב הקודם. גם זו שירדה ליגה הייתה עם סגל שמבחינת שמות הייתה אמורה לסיים בפלייאוף העליון. נכון, מלחמה, חסה, הרבה סיבות, לא רלוונטי כמו שעכשיו הנסיבות בעייתיות. אבל בשורה התחתונה, הבנייה כרגע בעייתית.אוגוסטוס היל כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 16:03 כאלו העולם שחור לבן.
קצת קונקסט
עלינו לידה עם שחקן וחצי לגיטימיים להרכב.
הביאו לפה כמעט הרכב שלם:
שוער
שני בלמים ומגן שמאל
שני קשרים לאמצע + אגף שמאל
חלוץ
8 שחקני הרכב חדשים.
אם נוסיף את בוסקילה אז בכלל יש לך עומק איכותי בשמאל
זה מטורף.
חסרים 2 עמדות . 10 ומגן ימני. אין ווכוח.
אני מאוד מקווה שימצאו לשם שחקנים טובים ובאותה נשימה אני מקווה שאם לא ימצאו - לא יביאו סתם שחקנים רק כדי להגיד שהביאו.
אי אפשר לבנות קבוצה בחלון אחד.
צריך להסתכל עכשיו כמה צעדים קדימה ולא רק לעונה הקרובה.
המטרה היא לבנות קבוצה חזקה לשנים הבאות.
במצב הנוכחי, הכדורים לא יגיעו לדאפה כמו שלא הגיעו בזמנו לאוז'בולט. וטוריאל לא יממש את הפוטנציאל אם לא יהיה מגן שיעזור לו בימין. שמות לא מנצחים. איכות, איזון וחלוקת תפקידים טובה כן.
אם בסוף החלון יהיו פה 2 זרים ברמת הקרייב ובוסקילה, הכל טוב. אבל כמו שזה נראה כרגע, זה פשוט לא יקרה.
אז הם מכרו את דוידה שהיה השחקן הכי טוב שלך לפני הליגה וכל צעיר שהיה קצת שווה משהו.
גם אני צמא לרכש וחושב שיותר מדי לוקחים את הזמן אבל זה ממש לא אותו מצב.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1044 לייקים
לא מבין מה הלחץ, יש זמן
בואו נהיה אופטימיים
באמת חסרה פה אופטימיות
בואו נהיה אופטימיים
באמת חסרה פה אופטימיות
ראיתי פוסט עכשיו על זה שרצה שמועה שמחכים ליום ראשון לעשות וולקאם משולש על דון, קוקו ובוסקילה. מישהו יכול לאשר או להכחיש? מקורבים?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1379 לייקים
-
- קיבל.ה 261 לייקים
כן זה נכון.
סגרו את כולם, וכל המקורבים של השחקנים האלה, הסוכנים שלהם, המשפחות, הפועל ירושלים, הפועל רמת גן ונאנט בצרפת שותפים לסוד כדי לעשות הפתעה לאוהדי הפועל ביום ראשון
-
- קיבל.ה 533 לייקים
זה מה ראיתי בפוסט, לא הקיא עלי את הגוש ציניות שיושב לך בגרון. חוצמזה שאלתי מקורבים, לפי התגובה אתה מרגיש יותר כמו נודניק.NARKOTIKA כתב:כן זה נכון.
סגרו את כולם, וכל המקורבים של השחקנים האלה, הסוכנים שלהם, המשפחות, הפועל ירושלים, הפועל רמת גן ונאנט בצרפת שותפים לסוד כדי לעשות הפתעה לאוהדי הפועל ביום ראשון
-
- קיבל.ה 133 לייקים
רואה עכשיו את המשחק של הבנחרת, אלי דסה יכל ממש לעזור לנו. אבל צריך להציע לו מלא כסף.
-
- קיבל.ה 39 לייקים
-
- קיבל.ה 1555 לייקים
מאוד מקווה שדון לא אופציה, ויש מועמדים יותר טובים ממנו.
-
- קיבל.ה 2559 לייקים
שאלות קיטבג/מטומטמות מקבלות תשובות ציניות.H.T.A כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 20:58זה מה ראיתי בפוסט, לא הקיא עלי את הגוש ציניות שיושב לך בגרון. חוצמזה שאלתי מקורבים, לפי התגובה אתה מרגיש יותר כמו נודניק.NARKOTIKA כתב:כן זה נכון.
-
- קיבל.ה 1341 לייקים
חח מה אתה אומר, זה אתה שקובע ותק לפי ניסוח השאלה?לירון האדום כתב:שאלות קיטבג/מטומטמות מקבלות תשובות ציניות.H.T.A כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 20:58זה מה ראיתי בפוסט, לא הקיא עלי את הגוש ציניות שיושב לך בגרון. חוצמזה שאלתי מקורבים, לפי התגובה אתה מרגיש יותר כמו נודניק.NARKOTIKA כתב: כן זה נכון.
כל יום עפים פה שמות בכמויות מסחריות, מצחיק לראות מה הפוסט עם שאלת Follow אפ עושה לכל טרחנים פה
-
- קיבל.ה 172 לייקים
אחלה שחקן אבל קטמון עושים לו יחצ כאילו הוא מעל הליגה. קצת מוגזם. דבר דומה קורה עם בוסקילה.
-
- קיבל.ה 134 לייקים
הופ יצא פוסט חם מהתנור על קוקו ודון עושים כוריאוגרפיה עם אדמוני !
טרחנים להתפקד! מי שולף תגובה צינית/עוקצנית הכי מהר.
טרחנים להתפקד! מי שולף תגובה צינית/עוקצנית הכי מהר.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1055 לייקים
צודק, לוקח את פאק הזה עליי. מי מטרחן אותי על חובבניות הזאת?
NARKOTIKA כתב:זהו, לנודניקים

חח יא ילד עצבני, צא לנשום קצת אויר מהמרטף של ההורים, זה יעזורNARKOTIKA כתב:זהו, לנודניקים
-
- קיבל.ה 2559 לייקים
-
- קיבל.ה 2559 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1935 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 6552 לייקים
אין שום סיכוי בעולם בעיני שנביא שחקן טוב מסדריק דון, ואני כולל בתוך זה את דיארה.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1044 לייקים
-
- קיבל.ה 533 לייקים
אני אלך לישון עכשיו.
אני מתפלל, באמת, להתעורר ב-22.9.
ליל מנוחה
אני מתפלל, באמת, להתעורר ב-22.9.
ליל מנוחה
-
- קיבל.ה 1341 לייקים
זה שקטמון יודעים לשווק ערימות של חרא כאילו הם כוכבי ליגת העל זה בסדר. מזל שאנחנו לא אכלנו את הלקרדה עם גוני נאור או אחמד סלמן.
אני חושב שעם דון זה ממש לא המקרה והלוואי ויגיע. שחקן שחקן.
אני חושב שעם דון זה ממש לא המקרה והלוואי ויגיע. שחקן שחקן.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
האמת שאין קשר בין הדעות האישיות שלי למה שקורה במציאות.
אני חושב שבוסקילה יהיה בהפועל ודון לא (דעה אישית בלבד)
נעשה להם פה הייפ מוגזם. בעיקר לדון שהוא אחלה זר אבל לא משהו מעבר ובוסקילה השנה צריך להיות שחקן ספסל
שאלות קיטבג בא מסלנג צהלי של חיילים ״צעירים״ - חסרי ותק. חשבתי שזה מה שאתה רומז. או שסתם באת לזרוק שטויות לאויר?לירון האדום כתב:מה קשור ותק? על מה אתה מדבר?
תן לאדמין להחליט את מי שצרך לצנן חמוד, לא צריך לרמוז בעקיפין
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אתמול בצהריים רץ עדכון שהפועל מנהלת מו״מ עם עוד שני שחקנים, אחד ממוצא הולנדי, ושהסיבה שעדיין לא נסגר העניין עם קוקו זה שקלוז׳ הרומנית בעצם השוותה את ההצעה של הפועל.
לא יודע לאמת את המידע הזה, אם יש מישהו במקרה שיודע לאמת מידע כזה או אחר
לא יודע לאמת את המידע הזה, אם יש מישהו במקרה שיודע לאמת מידע כזה או אחר
-
- קיבל.ה 988 לייקים
איך בכלל מישהו חושב שקוקו יחתום אם הוא ויתר על הצעה מרוסיה כי הוא רוצה למצוא מקום בטוח למשפחה שלו, כאילו באמת מה יש לכם
על דון אני לא רוצה לשמוע יותר
בוסקילה זאת פארסה שלא מוסיפה כבוד למועדון חוץ מזה שהוא שחקן משלים ותו לא
מי שמזכיר עוד פעם את דיארה מקבל מכות
על דון אני לא רוצה לשמוע יותר
בוסקילה זאת פארסה שלא מוסיפה כבוד למועדון חוץ מזה שהוא שחקן משלים ותו לא
מי שמזכיר עוד פעם את דיארה מקבל מכות
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1685 לייקים
פחות מעניין אותי שמות ספציפיים
זה שנכון להיום, שבועיים לפני סגירת החלון, שבוע לפני בית"ר עדין חסרים 4 שחקני סגל כשלפחות 2 מהם להרכב, זה כישלון ניהולי.
יכול להיות שיחתימו פה כוכבים ואז הוא יתגמד אבל נכון לנק' הזמן הנוכחית אי אפשר לתאר את זה אחרת
זה שנכון להיום, שבועיים לפני סגירת החלון, שבוע לפני בית"ר עדין חסרים 4 שחקני סגל כשלפחות 2 מהם להרכב, זה כישלון ניהולי.
יכול להיות שיחתימו פה כוכבים ואז הוא יתגמד אבל נכון לנק' הזמן הנוכחית אי אפשר לתאר את זה אחרת
-
- קיבל.ה 988 לייקים
מצד שני כמות השחקנים החדשים שהיו צריכים להגיע זה באמת משימה קשהEl dudernio כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 09:36 פחות מעניין אותי שמות ספציפיים
מאיפה שהיינו לאיפה שאנחנו שואפים לדעתי צריך יותר מקיץ אחד
long live the zapta
-
- קיבל.ה 133 לייקים
לא פשוט להחליף את כל הסגל בחלון אחד
אסור לשכוח שנבנתה שדרה חדשה שכוללת שוער בלמים ועוד
עכשיו צריכים לדייק ולפגוע ב 10 ולבצע התאמות בהמשך.
אסור לשכוח שנבנתה שדרה חדשה שכוללת שוער בלמים ועוד
עכשיו צריכים לדייק ולפגוע ב 10 ולבצע התאמות בהמשך.
-
- קיבל.ה 68 לייקים
אדמינים חייבים להתחיל לעשות פה סדר ולהרחיק את כל הטרולים ההזויים כאלה.
מתחיל להימאס עליי להיכנס לפורום כשיש כאלה משתמשים רעילים.
מתחיל להימאס עליי להיכנס לפורום כשיש כאלה משתמשים רעילים.