שמע אתה דגנרט או שלא לימדו אותך לקרוא. בוא ננתח את הטקסט ביחד מילה במילה ונפשט לך אותו כי אני רואה שאתה לא בעל האונה בתפקוד נמוך היחיד כאן.iamgabormarton כתב: ↑04 ספטמבר 2025, 13:30שמע אתה דביל על מלא? אתה! ליטרלי כתבת למה עופר לא קנה 20 מיטות אישפוז במקום להשכיר 6 מליון!!!פרימו לוי כתב: ↑04 ספטמבר 2025, 13:19סיירת עופר פה בתחרות קשה עם סיירת אולטראס מי יותר טרחן ובלתי נסבל בדמגוגיה שלו. אפשר חלאס עם הוואטאבאוטיזם המייגע הזה ״אעאע העמותה הלינה שכר אעעעעעאא כבירי ניסנוב שאקו!!!1״?iamgabormarton כתב: ↑04 ספטמבר 2025, 13:11
לא הבנתי? למה הוא צריך לקנות 20 מיטות אישפוז? רגע ואם בא לו עכשיו לקנות אייפון חדש אתה מרשה או שהוא צריך לתרום קודם לשיפוץ הטאקריה?
אם שאתה פשוט מתגעגע להתנהלות העיסקית של אוהדים כמו ניסנוב או התנהלות עסקית מדהימה כמו של שאקו וחבריו שהקריסו את העמותה
מישהו אמר שהוא צריך לקנות 20 מיטות אשפוז? זה רמת הבנת הנקרא שלך? רוצה להראות לי איפה זה כתוב בטקסט או שאתה רוצה להמשיך לתקוף טענות מדומיינות? הסברתי שהיתה לי תחושת בטן חזקה של דיסוננס לגבי האיש בגלל הפער בין השיח שלו לדברים שהוא אומר בפועל, וככל שהזמן חולף אני מבין יותר שהדיסוננס נוצר בגלל שמדובר באדם שפיו וליבו אינם שווים.
להראות לך איפה זה כתוב בטקסט?
״אגב לאט לאט (טוב כבר לא כזה לאט) מתחוור לי למה בן אדם שדיבר גבוהה בראיונות שלו על ערכים ואחריות חברתית וכו׳ ועשה עלי רושם של אדם שונה בנוף, מחליט להשכיב 6 מיליון דולר בחשבון בנק של איש סרבי חביב ולא ב20 מיטות אשפוז במחלקת ילדים. ״
״לאט לאט מתחוור לי״ = לאט לאט אני מבין
״למה בן אדם ש... מחליט לעשות ש... ולא...״ = אני מבין למה הוא עושה ככה ולא אחרת
אני יודע שזה קצת מבלבל כי ״למה״ משמשת גם כמילת שאלה, ולכן בגלל שאתה לא מבריק במיוחד חשבת שאני שואל ״למה הוא לא קונה 20 מיטות אשפוז במקום לשלם למיצ׳ץ׳״, אבל המילה למה בהקשר הנ״ל משמשת במשמעות של סיבה ולא של טענה. כלומר אני מבין למה, ולא שואל למה. הפנמנו?
למתקשים באים אחריך, עופר לא צריך להיות יאנוש קורצ׳אק. רצוי שבעלים של הקבוצה שלי יהיה אדם אמין וראוי בהקשר של האמינות שלו, לא בהקשר של כמה הוא תורם. הדפוס פעולה הקבוע שלו של להטיס משפחות חטופים למשחקים ואז לצאת נגדם בצורה מחפירה, לעשות הון ולכתוב ספר על אנרגיה מתחדשת ואז לחפש לקושש כמה שקלים בהיפך הגמור של הדבר הזה, להורות על אי הופעה לדרבי ווינר בגלל המשטרה ואז להלשין מידע שקרי על אוהדים למשטרה, להגיד שזה הפועל עם עוד קצת כסף ואז לפתוח פה מועדוני לקוחות, להגיד שמעבר למנורה יוריד מחירי מנויים ויאפשר לעוד אוהדים להגיע ואז להעלות אותם בעשרות אחוזים ולא לאפשר מכירת כרטיסים בודדים, להגיד שהוא מעריך את אנשי המועדון בכניסה לבעלות ואז לפעול לסלק אותם אחד אחד, לבקש בוררות ולא לכבד את הפסק שלה, להגיד שהוא כאן לשנים ואז לאיים לעזוב ולשרוף הכל כשהמציאות לא התיישרה לפי הרצון שלו, לזבל את המוח על אולם חדש במקום להיות ישר ולהגיד שהוא רוצה לעבור למנורה וזהו. להוציא מתווים הזויים ולשנות אותם כל יומיים. אפילו לעשות הסכם עם לאן ואחרי כמה חודשים להפר אותו מעיד על האיש. מדבר כל היום על חיבורים וקהילה אבל שיטת הפעולה האוטומטית שלו כמו שהוא נושם היא הפרד ומשול. יש עוד אינספור דוגמאות שאני בטוח ששכחתי.
אני יודע שאצל סיירת עופר פה זה חילול הקודש, אבל על הזין שלי היורוליג, מעולם לא שאפתי ולא רציתי קבוצה שתתחרה על זכייה ביורוליג. אחרי מה שהוא עושה ביום של שביתת החטופים הקש נשבר ואני לא רוצה אותו פה. לצערי הוא דאג יפה לוודא שאם הוא עוזב לא נשאר כלום, אז זה בהחלט מלכוד. מקווה שפשוט ימאס לו עוד שנה שנתיים והוא יעביר את המועדון בצורה מסודרת בלי לפרק הכל.